ahojky lidičky
tak mi už máme za sebou 1. letošního a společnýho Huberta
byla to super akce a tak přikládám nějaké fotky
a co vy???
jahudka
napsal(a):
ahojky lidičky
tak mi už máme za sebou 1. letošního a společnýho Huberta
byla to super akce a tak přikládám nějaké fotky
a co vy???
a ještě jedna fotka a možná že jich bude víc
markemic
napsal(a):
Ještě otázka
Kdepak se konal Hubert?Jestli bych poznala známou krajinu
to je Klečetná někde u Řeřich okres asi ještě Rakovník (možná)
No Rumík je jejího sponzora a Anetka ho jezdí, je to takovej rebel,ale myslím, že šikovnej koník
Lipan by byl asi pěkně překvapenej z tolika kobyl a taky by to pro něho nebylo záživné, je to přeci jen pán kůň
jahudka
napsal(a):
No Rumík je jejího sponzora a Anetka ho jezdí, je to takovej rebel,ale myslím, že šikovnej koník
Lipan by byl asi pěkně překvapenej z tolika kobyl a taky by to pro něho nebylo záživné, je to přeci jen pán kůň
a další fotečka
jahudka
napsal(a):
No tak tam už to neznám...
Alespoň by se prozkoušela Lipanova proslulá poslušnost coby připouštějícího hřebceMyslíš že Lipan by se s nikým tam nezahazoval jo?
Zdá se mi to na těch fotkách,nebo tam má Aneta kovbojskž nepromokavý plášť???
jahudka
napsal(a):
a ještě, ale je to dost z dálky
ještě moje malá pony koby
markemic
napsal(a):
No tak tam už to neznám...
Alespoň by se prozkoušela Lipanova proslulá poslušnost coby připouštějícího hřebceMyslíš že Lipan by se s nikým tam nezahazoval jo?
Zdá se mi to na těch fotkách,nebo tam má Aneta kovbojskž nepromokavý plášť???
jo má ho alespoň plášť, když už měla west. koně
myslím, že by to ustál v poho, posledně stál na dvoře vedle mojí koby a ani nepípnul a dokonce ho přišla navštívit až k boxu, když mě utekla,jenže šla za sousedem valachem, je po paničce,takže blbej výběr a taky se ani neozval, jen chudák blbě čuměl (do slova)
jahudka
napsal(a):
jo má ho alespoň plášť, když už měla west. koně
myslím, že by to ustál v poho, posledně stál na dvoře vedle mojí koby a ani nepípnul a dokonce ho přišla navštívit až k boxu, když mě utekla,jenže šla za sousedem valachem, je po paničce,takže blbej výběr a taky se ani neozval, jen chudák blbě čuměl (do slova)
Takže je to o něm pravda,že?No je to fakt formát
Ten kdo tohohle koně vychovával by měl dostat metál
Šikovnej koník a ještě perfektně vychovanej..to se opravdu jen tak nevidí
Zase Vám to tam holky sekne
Člověče Aneta nakonec přesedlá na Western ne
markemic
napsal(a):
Takže je to o něm pravda,že?No je to fakt formát
Ten kdo tohohle koně vychovával by měl dostat metál
Šikovnej koník a ještě perfektně vychovanej..to se opravdu jen tak nevidí
Zase Vám to tam holky sekne
Člověče Aneta nakonec přesedlá na Western ne
jo je to jedinečný kůň
děkuji jsme se snažili
to silně pochybuji Anetka je pořád crosová a určitě zůstane
jahudka
napsal(a):
jo je to jedinečný kůň
děkuji jsme se snažili
to silně pochybuji Anetka je pořád crosová a určitě zůstane
Přidám také pár foteček z našeho Huberta
markemic
napsal(a):
Ta atmosféra mi moc chybí...Za dva týdny se jedu podívat na Huberta tady u nás,tak se zase nahltám té nej atmosféry
Jo, je to pěkné, když se sejdou přátelé od koní, pokecá se, je zábava. Tak a´t se ti za 2 týdny na Hubertu daří. Nám se vždy vydařil, jak počasím, tak atmosférou, dobrými lidmi a žádným problémem
janamalik
napsal(a):
Jo, je to pěkné, když se sejdou přátelé od koní, pokecá se, je zábava. Tak a´t se ti za 2 týdny na Hubertu daří. Nám se vždy vydařil, jak počasím, tak atmosférou, dobrými lidmi a žádným problémem
Mluvíš mi z duše
Ale já se bohužel jdu jen koukat a fotitNemám na čem vychutnat si to z té pravé strany
Jsem zvědavá na počasí
janamalik
napsal(a):
to jste tam měli tak velké překážky??? my teda jen tak cca do 50cm a přírodní
no je fakt,že jsme tam měli víc poníků než velkých koní a to byli ještě mlaďoši a nebo zase naopak staroši
a byla jsem na 1. soudu a to bylo taky moc super, chlastali jsme jak duhy, ale to asi není k chlubení, Anet se ale bohužel nezůčastnila, škoda
jahudka
napsal(a):
no je fakt,že jsme tam měli víc poníků než velkých koní a to byli ještě mlaďoši a nebo zase naopak staroši
a byla jsem na 1. soudu a to bylo taky moc super, chlastali jsme jak duhy, ale to asi není k chlubení, Anet se ale bohužel nezůčastnila, škoda
No ještě aby se účastnila chlastačkyTo by asi nebylo dobré
Myslíš že by dostala za nějaký prohřešek?
jahudka
napsal(a):
ještě teda náš skok, ale nebude tam asi nic moc vidět
jahudka
napsal(a):
já učitě jsem si připila pravou a ještě jsme 2x vyhli překážku
a tady hubert u Tábora jsme jeli :-)
racina
napsal(a):
Tky už máme za sebou svého 1 huberta za tuto sezonu a ten byl 6.10.07v havířově na zámečáku supééééééééééééééééééér houf ale ještě jich bude jako například 3.11.Ostrava Heřmanice- ranch Arina
Nevím kdy by měli být i huberty v rychvaldě u Kocurové a ještě v Petrovicích u Karviné u pana Kondziolky