Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2007 15:38

Ahoj,

sháním nějakého hodného a milého človíčka,který nemá na svého koně čas a potřeboval by pomoct s ježděním a straráním se o něj.Jezdím už pět let anglii,parkur a drezuru,zatím po různých jezdeckých školách a jízdárnách,o koně se postarat umím.Klidně i western,jsem ochotná se tento styl naučit.Je mi 13 let.Uvítám možnost tréninku.

Jsem z Pardubického kraje,bydlím v Jeníkovicích(což je u Choltic a Choltice jsou kousek od Přelouče),ale každý den dojíždím do Pardubic.Všechna jmenovaná místa jsou pro mě ideální.Čím blíž bydlíte,tím častěji k Vám mohu dojíždět.

Moc děkuji za všechny nabídky a odpovědi

10.10.2007 15:48

jezinka napsal(a):
Ahoj,

sháním nějakého hodného a milého človíčka,který nemá na svého koně čas a potřeboval by pomoct s ježděním a straráním se o něj.Jezdím už pět let anglii,parkur a drezuru,zatím po různých jezdeckých školách a jízdárnách,o koně se postarat umím.Klidně i western,jsem ochotná se tento styl naučit.Je mi 13 let.Uvítám možnost tréninku.

Jsem z Pardubického kraje,bydlím v Jeníkovicích(což je u Choltic a Choltice jsou kousek od Přelouče),ale každý den dojíždím do Pardubic.Všechna jmenovaná místa jsou pro mě ideální.Čím blíž bydlíte,tím častěji k Vám mohu dojíždět.

Moc děkuji za všechny nabídky a odpovědi

a ještě fotka z veřejňáku

10.10.2007 15:54

jezinka napsal(a):

lázně bohdaneč -přeučování klusáků
jestli chceš přijď se podívat

11.10.2007 09:30

jezinka napsal(a):

I já jsem z Lázní Bohdaneč a pravděpodobně pojedu cca na rok do zahraničí.

Hledám plnoletou zodpovědnou osobu,která má opravdu s koňmi zkušenost, neboť bych potřebovala někoho, kdo by mi za ten rok koníka připadně mohl alespoň párkrát do týdne jezdit )terén, jízdárenská práce, případně i skoky) a za odměnu jsem schopna poskytnout v případě licence závody nebo bez licence VT do stupně ZL, což jsou prozatimní schopnosti mého koně.

Bližší informace o mém koni jsou na www.nico.estranky.cz

Předem ovšem upozorňuji, že Nico není vhodný pro začátečníky či mírně pokročilé jezdce....

Přidejte reakci

Přidat smajlík