Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

13.10.2007 19:53
zvířátková

zvířátková napsal(a):
tak další

tady prcek se mnou

zvířátková

13.10.2007 19:54
zvířátková

zvířátková napsal(a):
tady prcek se mnou

zvířátková

13.10.2007 20:03

zvířátková

13.10.2007 20:04
zvířátková

zvířátková napsal(a):

a poslední

13.10.2007 21:13

zvířátková napsal(a):
tak další

Já jsme se koukla už na moderce králíků, hjssou to rotomilý kuličky- to jsou tak nažraný nebo březí?.ˇříkala jsem si jak je možný , že jsou tak chlupatí, když žijou u moře. to je zajímavý:-)?

13.10.2007 21:24

microfon napsal(a):
Já jsme se koukla už na moderce králíků, hjssou to rotomilý kuličky- to jsou tak nažraný nebo březí?.ˇříkala jsem si jak je možný , že jsou tak chlupatí, když žijou u moře. to je zajímavý:-)?

Ty jo tak to je fakt blbé s tou nohou, kdyby vypadávalo koleno, tak je to relativně OK, to se sem tam mladým koním stane, ale takhle :(( No snad se ti to podaří co nejlíp "spravit" ...

zvířátková

13.10.2007 22:07
zvířátková

strelish napsal(a):
Ty jo tak to je fakt blbé s tou nohou, kdyby vypadávalo koleno, tak je to relativně OK, to se sem tam mladým koním stane, ale takhle :(( No snad se ti to podaří co nejlíp "spravit" ...

No byli úžasní, velikosti našich drobečků žádný nedosahuje. Buď jsou tam tihle cvrčci nebo pak už normálně velicí koníci. Tím, že byli tak malincí, tak mi i přišlo, že nemají skoro nožky, ale jenom pupky. Podle mě by tam v tom případě museli být breží všichni . Přitom tam takhle nasedlaní a připravení stáli pomalu celý den. Chlupatí vážně byli, nevim, proč, když tam mají takhle teplo. Ani v zimě tam nedosahují teploty pod nulu.

13.10.2007 22:19

strelish napsal(a):

Jejej to je mi líto že Bobiška má takové problémy, pokud jsem zprávně pochopila má to z toho že na ni předchozí majitelé rajtovali že? Hovada.Já už si se Shaylou připadám jak vůl, už pár lidí se mě ptalo zda budu na ni jezdit na jaře, jednou tu byla kámoška a sdělila mi že by si ráda vyjela na koni tak ji říkám ať jde si někde půjčit koně a ona, však ta tvoje už je velká tak ji můžeš obsednout a vyjedeme si spolu.Já nevím jestli jsou lidi blbí nebo co, každému kdo příjde říkám že ještě nemá rok a někteří by se nejradši už na ni viděli.No aspoň vím kdo na ni nesedne nikdy.Bobek malá, je to takové mimi ještě.Pak tady byla známá a tak jsme se bavili a koukali na ty moje dva, tak jsem ji o nich něco vykládala a ona, to už za rok budeš obsedat že?Ani ne ve dvou letech, to je fakt bomba.Mám pocit že snad žiju v jiném světě, plno lidí tady obsedá hrozně brzo.Jeden chlap mi řekl že musím koně cvičit od mala jinak mi zvlčí a když jsem mu řekla že s obsedáním chci začít po 3roce tak se mi vysmál a řekl že mě ten kůň zabije.No tak jsem se mu v duchu vysmála zas já, z povahy strach nemám a nehodlám si odepsat koně.
Doufám že ti to s kobylkou dopadne jak nejlíp může a nebude to dělat moc problémy, je to smutné u tak mladého koníka a ještě víc mi příjde líto že jsi tak sháněla a měla jsi takovou radost a teď tohle.Škoda že se to aspoň nedá vyléčit úplně.Zřejmě bych zavolala bývalým majitelům a řekla jim od plic co způsobili, ničemu to sice nepomůže ale snad si uvědomí že na hříbatech se nejezdí

15.10.2007 08:36

thesis napsal(a):
Jejej to je mi líto že Bobiška má takové problémy, pokud jsem zprávně pochopila má to z toho že na ni předchozí majitelé rajtovali že? Hovada.Já už si se Shaylou připadám jak vůl, už pár lidí se mě ptalo zda budu na ni jezdit na jaře, jednou tu byla kámoška a sdělila mi že by si ráda vyjela na koni tak ji říkám ať jde si někde půjčit koně a ona, však ta tvoje už je velká tak ji můžeš obsednout a vyjedeme si spolu.Já nevím jestli jsou lidi blbí nebo co, každému kdo příjde říkám že ještě nemá rok a někteří by se nejradši už na ni viděli.No aspoň vím kdo na ni nesedne nikdy.Bobek malá, je to takové mimi ještě.Pak tady byla známá a tak jsme se bavili a koukali na ty moje dva, tak jsem ji o nich něco vykládala a ona, to už za rok budeš obsedat že?Ani ne ve dvou letech, to je fakt bomba.Mám pocit že snad žiju v jiném světě, plno lidí tady obsedá hrozně brzo.Jeden chlap mi řekl že musím koně cvičit od mala jinak mi zvlčí a když jsem mu řekla že s obsedáním chci začít po 3roce tak se mi vysmál a řekl že mě ten kůň zabije.No tak jsem se mu v duchu vysmála zas já, z povahy strach nemám a nehodlám si odepsat koně.
Doufám že ti to s kobylkou dopadne jak nejlíp může a nebude to dělat moc problémy, je to smutné u tak mladého koníka a ještě víc mi příjde líto že jsi tak sháněla a měla jsi takovou radost a teď tohle.Škoda že se to aspoň nedá vyléčit úplně.Zřejmě bych zavolala bývalým majitelům a řekla jim od plic co způsobili, ničemu to sice nepomůže ale snad si uvědomí že na hříbatech se nejezdí

Hříbátko od Mariky z neděle

15.10.2007 08:37

krizovatka napsal(a):
Hříbátko od Mariky z neděle

deruhá

15.10.2007 08:38

krizovatka napsal(a):
deruhá

bez překlepu další

15.10.2007 08:39

krizovatka napsal(a):
bez překlepu další

Piškotek

15.10.2007 08:40

krizovatka napsal(a):
Piškotek

už poslední

zvířátková

15.10.2007 09:03
zvířátková

krizovatka napsal(a):
už poslední

No to je překrásnej drobeček, k umuchlání

15.10.2007 13:27

zvířátková napsal(a):

Naši poníčci jsou na www.radostdetem.wbs.cz

tady fotka z hraní - Amálka a Bruno

15.10.2007 19:44

zvířátková napsal(a):
tak další

Zleva: moje velká Kesi a klient, já na Eli, Klára na Rockym, sestřenka Eliška na Uranovi - před vyjížďkou

15.10.2007 19:46

zvířátková napsal(a):
tak další

Já na Eli (126 cm KVH, 4 letá, WPBr) - 80 cm

15.10.2007 20:07

zvířátková napsal(a):
tak další

Přátelství je jedna duše nacházející se ve dvou tělech.....Já a moje Eli. Fotky na http://dominicca.rajce.net informace na http://dominicca.estranky.cz

15.10.2007 20:22

zvířátková napsal(a):

miloučké hříbátko....

15.10.2007 20:28

dominicca napsal(a):
Přátelství je jedna duše nacházející se ve dvou tělech.....Já a moje Eli. Fotky na http://dominicca.rajce.net informace na http://dominicca.estranky.cz

fotka z Tlumačova

15.10.2007 20:31

monikafris napsal(a):
fotka z Tlumačova

15.10.2007 21:01

zvířátková napsal(a):

Ještě jednou moc děkujeme za pochvalu Je to takovej malej fofrník a mámu nenechá vydechnout . Pořád někde lítá, něco ochutnává a tak ... jsem zvědavá, copak z něho vyroste.

16.10.2007 19:17

monikafris napsal(a):

přidavam sveho Ircu (Ajron)3lety hrebecek wpb s vysokym podilem arabske krve je to muj milacek

16.10.2007 19:19

sakiron napsal(a):
přidavam sveho Ircu (Ajron)3lety hrebecek wpb s vysokym podilem arabske krve je to muj milacek

byvaly muj sportaček Žarka

18.10.2007 08:46

sakiron napsal(a):

ahoooj :-) Tak jsem Barče pořídila čelenku a nánosník s bílíma kamínkama a tak jí to sluší, hlavně na sluníčku to háže krásný barvy

Jinak teď v sobotu jedeme huberta, tak snad se počasí zlepší, je hnusněěěěěěěě

18.10.2007 08:47

racina napsal(a):
ahoooj :-) Tak jsem Barče pořídila čelenku a nánosník s bílíma kamínkama a tak jí to sluší, hlavně na sluníčku to háže krásný barvy

Jinak teď v sobotu jedeme huberta, tak snad se počasí zlepší, je hnusněěěěěěěě

18.10.2007 08:49

racina napsal(a):

pohodička na louce

18.10.2007 09:52

sakiron napsal(a):

Jéje Lucko, víš že majitelka žarinky sem taky chodí? Tys jezdila i na Juráškovi vid? Ještě si tě pamatuju z Milíkova, pokud to byl ten samý Juráš, nyní ho má malá holka no a teda nic mocta péče.

Lupínek taky bývalý sportovec

18.10.2007 09:54

thesis napsal(a):
Jéje Lucko, víš že majitelka žarinky sem taky chodí? Tys jezdila i na Juráškovi vid? Ještě si tě pamatuju z Milíkova, pokud to byl ten samý Juráš, nyní ho má malá holka no a teda nic mocta péče.

Lupínek taky bývalý sportovec

A jelikož mám nové fotky tam sem pár hodím

Shayla

18.10.2007 09:55

thesis napsal(a):
A jelikož mám nové fotky tam sem pár hodím

Shayla

A ještě skákající Lupínek

18.10.2007 09:56

thesis napsal(a):
A ještě skákající Lupínek

oba

18.10.2007 10:00

thesis napsal(a):
Shayla

A poslední zvědavá kobylka

18.10.2007 21:06

zvířátková napsal(a):
tak další

týjo s shaily roste końská princezna.já jako milovník šimlíků už se moc těším až bude vybělená - tedy pokud vůbec má vybělit? A koukam že Lupín je totálně omedvědovaný. no jo to už se ti taky asi zpotí po pár metrech klusu. Bobika je z poloviny zpocená než dojdem domů z pastvy.
Mám hrozný problém.Normálně to byste nevěřili jak je těžké sehnat elastické bandáže v krémové barvě, jediné jsem našla v equisboy (a to jsem projela všechny e-shopy na equichannelu) nA pak pani mi dnes volala že ty bohužel na skladě nemají, že mají jen modré, tak jestli nechci ty! u nás v koňopotřebách na mě podavačka taky koukala jako na exota----no asi jsem:D!!!a to samé bylo když jsem doteď sháněla tak nějak krémovou westernovou podsedlovku pro Bobišku ve velikosti ne pony a ani normální kůň do 2000- no to už nyní není aktuální, takže veškeré své snahy přesunuji směrek k béžovým bandážím. Tak kdyby jste někde u vás v koňoobchodu viděli- tak prosím dejte vědět:-D

18.10.2007 21:09

microfon napsal(a):
týjo s shaily roste końská princezna.já jako milovník šimlíků už se moc těším až bude vybělená - tedy pokud vůbec má vybělit? A koukam že Lupín je totálně omedvědovaný. no jo to už se ti taky asi zpotí po pár metrech klusu. Bobika je z poloviny zpocená než dojdem domů z pastvy.
Mám hrozný problém.Normálně to byste nevěřili jak je těžké sehnat elastické bandáže v krémové barvě, jediné jsem našla v equisboy (a to jsem projela všechny e-shopy na equichannelu) nA pak pani mi dnes volala že ty bohužel na skladě nemají, že mají jen modré, tak jestli nechci ty! u nás v koňopotřebách na mě podavačka taky koukala jako na exota----no asi jsem:D!!!a to samé bylo když jsem doteď sháněla tak nějak krémovou westernovou podsedlovku pro Bobišku ve velikosti ne pony a ani normální kůň do 2000- no to už nyní není aktuální, takže veškeré své snahy přesunuji směrek k béžovým bandážím. Tak kdyby jste někde u vás v koňoobchodu viděli- tak prosím dejte vědět:-D

náš pacient večer před tím přiskřípnutím volného vazu :-( ->ještě dneska na tuhu nožku nejde uplně čistě...

18.10.2007 21:12

microfon napsal(a):
náš pacient večer před tím přiskřípnutím volného vazu :-( ->ještě dneska na tuhu nožku nejde uplně čistě...

njehorší je že Bobiška už má roupy a nejraději by skotačila, jenže ještě by neměla. No jo ale vysvětlete to koni! Leká se uplně všeho a když vedem domu, tak se mi pořád chce vytrhnou a anskakovat do cvalu...:-(

18.10.2007 21:17

microfon napsal(a):
njehorší je že Bobiška už má roupy a nejraději by skotačila, jenže ještě by neměla. No jo ale vysvětlete to koni! Leká se uplně všeho a když vedem domu, tak se mi pořád chce vytrhnou a anskakovat do cvalu...:-(

ale zas na druhou stranu na to že v životě nevidělabandážky, tak si nehcá krásně obmotávat v klidu nožky a navíc mi je ani nikde za celý den neztratí

19.10.2007 09:57

microfon napsal(a):
ale zas na druhou stranu na to že v životě nevidělabandážky, tak si nehcá krásně obmotávat v klidu nožky a navíc mi je ani nikde za celý den neztratí

Ahojky, díky za pochvalu.Nevím jestli Shayla vybělá otec je strakatý matka hnědá - taková ta tarpaní hnědá trošku - no ani šedá ani hnědá, no uvidíme co se z ní vyklube.Máš pravdu Lupin se spotí taky hned a ještě k tomu nemá žádnou kondici. Bandáže jsem viděla jen bílé, krémové asi ještě ne.Tak snad je najdeš

19.10.2007 11:59

thesis napsal(a):
Ahojky, díky za pochvalu.Nevím jestli Shayla vybělá otec je strakatý matka hnědá - taková ta tarpaní hnědá trošku - no ani šedá ani hnědá, no uvidíme co se z ní vyklube.Máš pravdu Lupin se spotí taky hned a ještě k tomu nemá žádnou kondici. Bandáže jsem viděla jen bílé, krémové asi ještě ne.Tak snad je najdeš

z chovateláku ve Vilémově

19.10.2007 12:02

daty napsal(a):
z chovateláku ve Vilémově

z huberta

19.10.2007 12:03

daty napsal(a):
ještě

a ještě....

19.10.2007 12:04

daty napsal(a):
a ještě....

ještě z Vilémova

19.10.2007 12:05

daty napsal(a):
ještě z Vilémova

ještě hubert

19.10.2007 12:06

daty napsal(a):
ještě hubert

a poslední...

19.10.2007 12:42

zvířátková napsal(a):
tak další

Mohu se přidat? jsem tu poprvé.i

19.10.2007 12:46

zvířátková napsal(a):
tak další

Představuji Vám Juráška .

19.10.2007 12:51

zvířátková napsal(a):
tak další

Juráš a Jack.

19.10.2007 15:02

havj napsal(a):
Juráš a Jack.

určitě
->Super kluci jakého jsou plemena????

19.10.2007 18:49

microfon napsal(a):
určitě

Tak u nás už první sníh!!!

19.10.2007 19:47

daty napsal(a):
ještě hubert

Máte moc pěkný poníky ja sama mam jednoho .!!

19.10.2007 19:54

havj napsal(a):

ahoj ja jsem tady taky poprvé a poníky mam nejradeji ja mam sama jednoho

19.10.2007 20:21

pegaska pony napsal(a):
Tak u nás už první sníh!!!

přidám naší skoro 2 letou poničku WPB. Ve 4 měsících si zlomila nohu.Vypadalo to moc ošklivě,ale dnes je z ní holka jako lusk

21.10.2007 03:40

brontosaur napsal(a):
přidám naší skoro 2 letou poničku WPB. Ve 4 měsících si zlomila nohu.Vypadalo to moc ošklivě,ale dnes je z ní holka jako lusk

Zlomenou nohu?Ty jo...Jak jste to lecili, jak dlouho a bylo to nakladne? Clovek nikdy nevi co se stane...Nekulha na to? Diky za odpoved, D.

21.10.2007 13:07

dominicca napsal(a):
Zlomenou nohu?Ty jo...Jak jste to lecili, jak dlouho a bylo to nakladne? Clovek nikdy nevi co se stane...Nekulha na to? Diky za odpoved, D.

Když jsme viděli co se stalo,tak člověka nejdříve napadne ,,utratit,,.Ale pak Vám to nedá nezkusit.Protože operace je velmi drahá,po poradě s vet. jsme zkoušeli nohu zafixovat,dostávala miliony injekcí atb,a visela v popruhách.Musím říci,že se chovala velmi vzorně.Prostě situaci vzala s ledovým klidem.Po asi měsíci jsme však po rtg zjistili,že zlomené kosti po sobě ,,sjeli,, a srůst je bez operace prakticky nemožný.Teď už ovšem nešlo jinak než operovat. Po dohodě s našimi vety jsme ji dovezli k operaci,kde nohu shřebovali a tak nás čekali další 3 měsíce v závěsu, převazy,nervy jestli noha pod castem nenekrotizuje. Zkrátím to,protože to co se v člověku odehrává nejde vůbec napsat. Po sundání kastu ještě asi týden visela,pak jsme ji odepli a nakonec vyndali hřeb.V té době vypadala dost strašně.Ani jsme nečekali,že bude v budoucnosti pracovat.Ale příroda je mocná čarodějka.Jak kobyla rostla,tak se vše dalo do pořádku.Finančně to bylo náročnější,ale ne tak aby se to nějak nedalo udělat.Dnes se mi to lehce říká,když vše dopadlo vlastně nad očekávání,ale když je to jen trošku možné-NEVZDÁVEJTE SE.

21.10.2007 14:01

brontosaur napsal(a):
Když jsme viděli co se stalo,tak člověka nejdříve napadne ,,utratit,,.Ale pak Vám to nedá nezkusit.Protože operace je velmi drahá,po poradě s vet. jsme zkoušeli nohu zafixovat,dostávala miliony injekcí atb,a visela v popruhách.Musím říci,že se chovala velmi vzorně.Prostě situaci vzala s ledovým klidem.Po asi měsíci jsme však po rtg zjistili,že zlomené kosti po sobě ,,sjeli,, a srůst je bez operace prakticky nemožný.Teď už ovšem nešlo jinak než operovat. Po dohodě s našimi vety jsme ji dovezli k operaci,kde nohu shřebovali a tak nás čekali další 3 měsíce v závěsu, převazy,nervy jestli noha pod castem nenekrotizuje. Zkrátím to,protože to co se v člověku odehrává nejde vůbec napsat. Po sundání kastu ještě asi týden visela,pak jsme ji odepli a nakonec vyndali hřeb.V té době vypadala dost strašně.Ani jsme nečekali,že bude v budoucnosti pracovat.Ale příroda je mocná čarodějka.Jak kobyla rostla,tak se vše dalo do pořádku.Finančně to bylo náročnější,ale ne tak aby se to nějak nedalo udělat.Dnes se mi to lehce říká,když vše dopadlo vlastně nad očekávání,ale když je to jen trošku možné-NEVZDÁVEJTE SE.

ahoooj, tak za sebou máme dalšího huberta, byla skvělá :-) dodám pár fotek :-)

21.10.2007 14:02

racina napsal(a):
ahoooj, tak za sebou máme dalšího huberta, byla skvělá :-) dodám pár fotek :-)

21.10.2007 16:07

ponda napsal(a):
Oskárek

Jěště jedna...

22.10.2007 12:15

microfon napsal(a):
určitě

Oba jsou bez PP. Jack je kříženec velšpony a velkopols. strakoše.
Je mu 1O let. Juráška náme odkopeného rok.V knížce má rok nar.85.

25.10.2007 17:00

havj napsal(a):
Oba jsou bez PP. Jack je kříženec velšpony a velkopols. strakoše.
Je mu 1O let. Juráška náme odkopeného rok.V knížce má rok nar.85.

Ahoj,tak tady se to nějak zaseklo,,,

Tak sem hodím pár fotek,,,,
Jak lehce jde zničit strom,,,,hlavně že jim chutná

25.10.2007 17:14

luda napsal(a):
Ahoj,tak tady se to nějak zaseklo,,,

Tak sem hodím pár fotek,,,,
Jak lehce jde zničit strom,,,,hlavně že jim chutná

Ohladaly to do pěkné výšky

25.10.2007 17:21

luda napsal(a):
Ohladaly to do pěkné výšky

Iris

25.10.2007 18:56

luda napsal(a):
lady

Plemenný hřebec Basco - welsh pony

25.10.2007 18:59

petrav napsal(a):
Plemenný hřebec Basco - welsh pony

Další

27.10.2007 19:57

luda napsal(a):

Nevíte tady někdo o hodném obsednutém (nebo min. 2letém) valáškovi s KVH od 130 - 140 cm? Za nedlouho budu mít hřebečka a hledám k němu kámoše...

27.10.2007 20:07

xaja napsal(a):
Nevíte tady někdo o hodném obsednutém (nebo min. 2letém) valáškovi s KVH od 130 - 140 cm? Za nedlouho budu mít hřebečka a hledám k němu kámoše...

TOHOTO HŘEBEČKA????- po kom je, je vskutku nádherný.
věřím že valáška nebude až takový problém sehnat. Avšak záleží jaké máš nároky versus cena. př www.vrchovany.cz nebo www.na3.cz (do něho jsem zamilovaná)

27.10.2007 20:47

microfon napsal(a):
TOHOTO HŘEBEČKA????- po kom je, je vskutku nádherný.
věřím že valáška nebude až takový problém sehnat. Avšak záleží jaké máš nároky versus cena. př www.vrchovany.cz nebo www.na3.cz (do něho jsem zamilovaná)

Jj, Banjo je docela pěkný, ale já jsem spíš na čistý velšíky Nee, tohohle ne, ale jeho polovičního brášku...je z bezpůvodové maminky (WMP) po stejném otci jako ten hnědáček (taky WMP). No cena tak do 20.000...potřebuju jenom kámoše do výběhu a později na vyjížďky

1.11.2007 08:59

xaja napsal(a):
Jj, Banjo je docela pěkný, ale já jsem spíš na čistý velšíky Nee, tohohle ne, ale jeho polovičního brášku...je z bezpůvodové maminky (WMP) po stejném otci jako ten hnědáček (taky WMP). No cena tak do 20.000...potřebuju jenom kámoše do výběhu a později na vyjížďky

No nikde nikdo,,,,tak sem hodím nové fotky,,,

Mocrofon:Jak je na to bobiška????zlepšuje se to?

1.11.2007 09:08

luda napsal(a):
No nikde nikdo,,,,tak sem hodím nové fotky,,,

Mocrofon:Jak je na to bobiška????zlepšuje se to?

zvířátková

1.11.2007 09:11
zvířátková

luda napsal(a):

Nazdárek! Já nevim proč, ale věčně zapomínám přispívat

zvířátková

1.11.2007 09:11
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Já nevim proč, ale věčně zapomínám přispívat

my máme s tím mým plyšounem nové podzimní fotečky z neděle

zvířátková

1.11.2007 09:12
zvířátková

zvířátková napsal(a):
my máme s tím mým plyšounem nové podzimní fotečky z neděle

a ještě jednu...

4.11.2007 20:24

zvířátková napsal(a):
tak další

tak nám to nějak zase zapadlo.
To zvířátková:Plyšounovi to v modrém fakt moc sekne
To luda: A co nové sedlo, jak se vněm jezdí a co an něj říká kobča?
Jiank se s vámi potřebuju poradit:samozřejmě ohledně Bobišky:-) vet dělal RTG a nic tam není a když jsem s eptala co se s ní v budoucnu bude moct dělat či enbude moct, tak řekl že na jaře můžu normálně obsednout! Z čehož jsem docela vyjevená, protože jsem se vůbec bála jestli na Bobi budu moct vůbec někdy jezdit když mi enchce vyrůst! no a on to myslí hned tak, že ji obsednu a začnu v poho rekreačně rajtovat(on sám má svoje čt na parkury!). moc se mi to nezdá, hlavně když naše méně odborná vetka říkala že se uvidí jak zaberou vitamíny a že to nikdy na velkou zátěž nebude.
No nyní mám sice domluvu s naší asi nejlepší koňskou vetkou v kraji,jenže to bude dost trvat než si najde čas na neakutní stav,má dlouhou čekací lhůtu a ta udělá ještě sono nohou a řekne svůj názor.. Takže zatím mě hlodá a přijde mi neuvěřitelné jako ,že bych na bobše fakt mohla jezdit del našeho veta, já jsme jí totiž celkem už odepsala! No co myslíte vy. Nyní má 132-KVH, stavbu těla vidíte,myslím že víc jak 135 fakt mít nebude.No a já mám 65kg, takže pkud máte nějakou zkušenost s takto nemocným koníkem myslíte, že má cenu abyćh se snažila dál zhubnout... nevím, samozřejmě bych byla ráda,ale člověk se vtom tak motá že přestane uvazovat realně.Myslíte že by to mohla bobiška zvládnout, když by se samozřejmě nezačlo ve 3 ale až dýl?
Ježiš to je román(to víte doma to nikoho moc nezajímá, tak se musím vypovídat aspoň vám.

4.11.2007 20:32

zvířátková napsal(a):
tak další

JInak denska mi Bobška udělal teda suprovou věc jak furt dává ty svoje pusiky a fouká mi do nosu apod. ,ak jsem se s ní zase takhle muchlovala a taky na ní foukla a přitom zapoměla že zrovna dojedla oves s vitamínama, ai ona tak mě a tož jsem jí fouklapořádně a ona mi to po právu oplatila a totálně mi ohodila celej ksicht tou vitamínoovsovou směsí. Páni já jsem vypadala

4.11.2007 20:45

microfon napsal(a):
JInak denska mi Bobška udělal teda suprovou věc jak furt dává ty svoje pusiky a fouká mi do nosu apod. ,ak jsem se s ní zase takhle muchlovala a taky na ní foukla a přitom zapoměla že zrovna dojedla oves s vitamínama, ai ona tak mě a tož jsem jí fouklapořádně a ona mi to po právu oplatila a totálně mi ohodila celej ksicht tou vitamínoovsovou směsí. Páni já jsem vypadala

ahojky! Děkujeme za pochvalu. Už jsem se kolikrát chtěla zeptat, ale čekala, že se třeba o tom zmíníš znova. Netuším vlastně, co poničce je. Vím, že něco s nožkama. Ale víc netuším. Jak je vůbec stará?

No vidíš, jsi měla vitamínovou masku na obličej

4.11.2007 20:47

zviratkova napsal(a):
ahojky! Děkujeme za pochvalu. Už jsem se kolikrát chtěla zeptat, ale čekala, že se třeba o tom zmíníš znova. Netuším vlastně, co poničce je. Vím, že něco s nožkama. Ale víc netuším. Jak je vůbec stará?

No vidíš, jsi měla vitamínovou masku na obličej

jinak Čiko už je mega medvídek.

4.11.2007 21:04

zviratkova napsal(a):
jinak Čiko už je mega medvídek.

zviratkova?Teda Čiko je pěknej méďa,,,Lady už má taky suprovvej kožich,zatím co Lýdie nic moc.

Také nějaké podzimní fotky ,,,

4.11.2007 21:10

luda napsal(a):
zviratkova?Teda Čiko je pěknej méďa,,,Lady už má taky suprovvej kožich,zatím co Lýdie nic moc.

Také nějaké podzimní fotky ,,,

kuk

4.11.2007 21:17

luda napsal(a):
kuk

Microfon:Tak ti držím palce,ať je Bobišla zdravá.Byla by to velká škoda,je Krásná.A co druhá kobča?Ta už musí být jak soudek co?

4.11.2007 21:22

luda napsal(a):
kuk

No on se pojistil už dopředu, žádná změna počasí ho nezaskočí Ba ne, já jsem ráda, ještě něco malinko a bude mít veškerou letní vyrážku tu tam.

Jinak očíčko je opravdu úžasné, krásný záběr.

4.11.2007 21:26

zviratkova napsal(a):
No on se pojistil už dopředu, žádná změna počasí ho nezaskočí Ba ne, já jsem ráda, ještě něco malinko a bude mít veškerou letní vyrážku tu tam.

Jinak očíčko je opravdu úžasné, krásný záběr.

Děkuji..

¨tak ještě jedna,ale tamta je lepší

4.11.2007 21:35

luda napsal(a):
Děkuji..

¨tak ještě jedna,ale tamta je lepší

To jo, tamta opravdu vede. A ta kštice přes něj, úžasná. My tam máme sotva pár chlupů. Holt když se drbe, tak to stojí za to...

4.11.2007 21:43

zviratkova napsal(a):
To jo, tamta opravdu vede. A ta kštice přes něj, úžasná. My tam máme sotva pár chlupů. Holt když se drbe, tak to stojí za to...

No mě se Lydie začala také drbat,a to krásnou dlouhou hřívu,,naštěstí už to nedrbe,ale je to vidět,,že to má trošku odrbané,ale Čiko za to hold nemuže no,,,,hlavně že tam aspoň ňěco má

Na této fotce je to trošku vidět,,,má oodbané vrchní pramínky,ale není to zas tak vidět,,,ale co dá se stím žit

4.11.2007 22:09

havj napsal(a):

Jéé, ten je krásnej!!

zvířátková

5.11.2007 06:43
zvířátková

luda napsal(a):
No mě se Lydie začala také drbat,a to krásnou dlouhou hřívu,,naštěstí už to nedrbe,ale je to vidět,,že to má trošku odrbané,ale Čiko za to hold nemuže no,,,,hlavně že tam aspoň ňěco má

Na této fotce je to trošku vidět,,,má oodbané vrchní pramínky,ale není to zas tak vidět,,,ale co dá se stím žit

Přesně, já to neřešim, však ono to doroste, snad už brzy s tím drbáním přestane úplně a na jaře se pokusim o co nejlepší protiboj .

5.11.2007 08:21

zvířátková napsal(a):
tak další

Jedno foto co vymyslel Andíček jako svoji novou hru

5.11.2007 08:22

strelish napsal(a):
Jedno foto co vymyslel Andíček jako svoji novou hru

...protože stavět se na zadní už začíná být nuda :))

zvířátková

5.11.2007 10:27
zvířátková

strelish napsal(a):
...protože stavět se na zadní už začíná být nuda :))

No to je rarach. Dostane aspoň občas nějakou do zubů?

5.11.2007 11:41

zvířátková napsal(a):
No to je rarach. Dostane aspoň občas nějakou do zubů?

Strelis:pěkné fotky,,,,
a co nová ponice?Roste?

Lydie:taková křivonožka..zahadná fotka

5.11.2007 18:07

luda napsal(a):
Strelis:pěkné fotky,,,,
a co nová ponice?Roste?

Lydie:taková křivonožka..zahadná fotka

Sisinka

zvířátková

9.11.2007 12:54
zvířátková

werca napsal(a):
Sisinka

Nazdárek! Lidičky, prosím poraďte. Kolikátku udidlo máte na ponclíkách? Nejsem si furt jistá, zda sedne 9,5 nebo 10,5. Měřila jsem podle rady klacíkem v hubě, ale nic moc metoda, nelíbilo se mu to.

9.11.2007 17:24

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Lidičky, prosím poraďte. Kolikátku udidlo máte na ponclíkách? Nejsem si furt jistá, zda sedne 9,5 nebo 10,5. Měřila jsem podle rady klacíkem v hubě, ale nic moc metoda, nelíbilo se mu to.

Ahojky já ti asi moc nepomůžu na Lupa mám 12.5cm, tež má hubu jak huculík. Ten tvůj zas nemá tak malou pusinu, nejlíp kdyby byla možnost to vyzkoušet, nemůžeš si někde půjčit?Já bych ti půjčila ale to druhé je taky 12.5

9.11.2007 17:28

zvířátková napsal(a):

Ahoj zviřátková,Tak já mám 10,5 mužeš si udidlo koupit či obědnat a mužeš ho vrátit,oni ti ho vymění.Teda snad všude to dělají,a na koho to máš?

9.11.2007 18:13

luda napsal(a):
Ahoj zviřátková,Tak já mám 10,5 mužeš si udidlo koupit či obědnat a mužeš ho vrátit,oni ti ho vymění.Teda snad všude to dělají,a na koho to máš?

Ahojky děvčata! Děkuju za odpovědi. No, nevím no. Změřila jsem to, co má ještě od bývalé majitelky, na něm teď jezdím, je to 11,5. Leze mu z huby i za klidu. Ono mu to asi zas tak nevadí, za otěže ho pomalu ani netaham, jemu stačí miniaturní podnět. Klacíkem mi poradili změřit a přidat půl centimetr. Takže jsem změřila 9, takže to by mi vyšlo na 9,5. Ale nechci zase, aby měl malé a skřípalo mu to koutky. Teď budu mít na vánoce novou uzdečku a tak chci mu do toho koupit udidlo. Zatím teda koukám po 10,5 levných a kdyby to bylo velké, tak bych třeba hledala 9,5. Nevim no, půjčit mi ho nikdo nemůže, v okolí moc poníků není. Dám sem foto za klidu, že mu z koutku leze ven.

Jo a Ludi, je to na Čika, toho mého černého ponclína Jinak po těch e-shopech, kde ta malá udidla mají, tak jsem vypozorovala, že většinou se nedá to zboží vrátit.

9.11.2007 18:27

zviratkova napsal(a):
Ahojky děvčata! Děkuju za odpovědi. No, nevím no. Změřila jsem to, co má ještě od bývalé majitelky, na něm teď jezdím, je to 11,5. Leze mu z huby i za klidu. Ono mu to asi zas tak nevadí, za otěže ho pomalu ani netaham, jemu stačí miniaturní podnět. Klacíkem mi poradili změřit a přidat půl centimetr. Takže jsem změřila 9, takže to by mi vyšlo na 9,5. Ale nechci zase, aby měl malé a skřípalo mu to koutky. Teď budu mít na vánoce novou uzdečku a tak chci mu do toho koupit udidlo. Zatím teda koukám po 10,5 levných a kdyby to bylo velké, tak bych třeba hledala 9,5. Nevim no, půjčit mi ho nikdo nemůže, v okolí moc poníků není. Dám sem foto za klidu, že mu z koutku leze ven.

Jo a Ludi, je to na Čika, toho mého černého ponclína Jinak po těch e-shopech, kde ta malá udidla mají, tak jsem vypozorovala, že většinou se nedá to zboží vrátit.

Ahojky,tak pokud chceš,mužu ti na zkoušku poslat udidlo,které nepoužívám ,dostakla jsem ho k uzdečce je to velikost 10 ,5 asi.možná 10.

9.11.2007 18:50

luda napsal(a):
Ahojky,tak pokud chceš,mužu ti na zkoušku poslat udidlo,které nepoužívám ,dostakla jsem ho k uzdečce je to velikost 10 ,5 asi.možná 10.

Jéé, Ty jsi hodná. Ale asi to necháme. Po Vánocích uvidim, bůhví, jestli mu vůbec bude sedět ta uzdečka. Ony ty jejich konfekční velikosti... Objednám 10,5 a pak to holt zkusí a uvidim. Snad mu to všechno bude .

9.11.2007 21:33

luda napsal(a):

Ahoj všem, napadlo mě, že by vás to mohlo zajímat :)
V listopadovém čísle časopisu Koně & hříbata (www.koneahribata.cz) - vychází 15.11. - bude článek o americkém miniaturním koni. Hned v dalším čísle se chystá článek o welsh ponících

10.11.2007 16:48

zuzule napsal(a):
Ahoj všem, napadlo mě, že by vás to mohlo zajímat :)
V listopadovém čísle časopisu Koně & hříbata (www.koneahribata.cz) - vychází 15.11. - bude článek o americkém miniaturním koni. Hned v dalším čísle se chystá článek o welsh ponících

Ahojik,,,,tak dnes jsem kobylám udělala novou ohradu,tak jsem je tam dala,a že odpoledne pojedu jezdit.příjdu a šok...měla jsem bodlákové koně,tak jsem´si dala rozcvičku před projížďkou.Ale bylo to supr

Lady

10.11.2007 17:01

luda napsal(a):
Ahojik,,,,tak dnes jsem kobylám udělala novou ohradu,tak jsem je tam dala,a že odpoledne pojedu jezdit.příjdu a šok...měla jsem bodlákové koně,tak jsem´si dala rozcvičku před projížďkou.Ale bylo to supr

Lady

Ale šlo to vcelku dobře dolu.

10.11.2007 17:09

luda napsal(a):
Ale šlo to vcelku dobře dolu.

A tady Lydie

11.11.2007 16:40

luda napsal(a):
A tady Lydie

No, tak to jsi si musela dát, takové dvě bodlákové koule

Taky je u vás, holky, tolik sněhu? U nás už sněží od pátku pomalu nepřetržitě...

11.11.2007 17:44

luda napsal(a):
A tady Lydie

no ozdobily se holky- vskutku bodlákové princezny, to byly asi hodně naštvané, když jsi jim to sundala

11.11.2007 17:48

zviratkova napsal(a):
No, tak to jsi si musela dát, takové dvě bodlákové koule

Taky je u vás, holky, tolik sněhu? U nás už sněží od pátku pomalu nepřetržitě...

Jo u nás dnes taky bylo asi 3-5 cma ale do oběda vše zmizelo a všude jen hora bahna! odkaď vůbec jsi?

11.11.2007 17:49

microfon napsal(a):
no ozdobily se holky- vskutku bodlákové princezny, to byly asi hodně naštvané, když jsi jim to sundala

Severní Čechy, Teplicko

zvířátková

12.11.2007 13:39
zvířátková

zviratkova napsal(a):
Severní Čechy, Teplicko

Jo, pravidelně pročítám inzerci na Bazoši a Equichannelu a vzpomněla jsem si na Microfon. Na Equichannelu mají béžové bandáže. 4 nové za 330,- Kč. Když si dáš v nabízím -> výstroj -> ochranné pomůcky, tak jsou asi třinácté .

13.11.2007 16:34

zvířátková napsal(a):
tak další

Sára cirkusák, naučila se to během půlhodinky

13.11.2007 17:08

microfon napsal(a):

zvířátková: teď jezdím Andoše na 10,5 roubíkovém, ale velikostně to není úplně ono, i když je s tím udidlem asi spokojený (oproti pochromovaném stihlu co měl předtím se mnohem snáz nechá nauzdit). Pořídila jsem mu 9 cm olivku, ta vypadá, že bude akorát. Bohužel ty velikosti tu 9,5 přeskakujou :-/. Mladici jsem koupila déčko 10,5 (a zajímalo by mě, který magor to vymyslel, protože udítko je pony délky, ale ty kruhy zůstaly jak z velkého koně, vypadá to dost blbě). No a 12,5 olivu mám na naší kladrubě. Thesis co to máš za mamuta? :o)))

Microfon: mladé roste tak akorát pupek ze sena :)) Ale překonala už prvotní averzi vůči lidem a sama za náma přijde, i když ty ušiska vzadu u ní budou asi na furt :)) Kámoš mi ji dokonce i obsedl - měl u nás známého s děckama (asi 9 let) a než jsem došla se sedlem, štrádovali si to po ohradě děcko Jami na hřbetě. Naštěstí se nic nestalo... tak aspoň vím, že je rozumná :))) A obsedání jako takové ji stejně čeká až někdy na jaře.

13.11.2007 17:25

dominicca napsal(a):
Sára cirkusák, naučila se to během půlhodinky

Strelish: právě na Tebe jsem čekala, jelikož si myslím, že i velikostně bude Andy s Čikem nastejno. Bohužel jsem byla dohodnutá s jednou holčinou, měla mi ho (9 a půlku) poslat poštou. Dohodly jsme se, dala jsem jí adresu, ona mi potvrdila, že to pošle. No a nic. Je to měsíc a dodnes nedošlo, na maily mi neodpovídá. Štve mě to, jelikož na e-shopech jsou poníkovské velikosti 10,5 nebo i 11,5. Ale 9,5 člověk marně hledá.

13.11.2007 17:59

zviratkova napsal(a):
Strelish: právě na Tebe jsem čekala, jelikož si myslím, že i velikostně bude Andy s Čikem nastejno. Bohužel jsem byla dohodnutá s jednou holčinou, měla mi ho (9 a půlku) poslat poštou. Dohodly jsme se, dala jsem jí adresu, ona mi potvrdila, že to pošle. No a nic. Je to měsíc a dodnes nedošlo, na maily mi neodpovídá. Štve mě to, jelikož na e-shopech jsou poníkovské velikosti 10,5 nebo i 11,5. Ale 9,5 člověk marně hledá.

9,5 nejsou, jsou 9 cm. Mám katalog UKALu a z něj si vybírám Je tu v té 9 cm klas. stihlo, pak oliva, roubíkové, poloroubíkové, pak nelomená páka a lomený pelham. Asi budeš muset napsat do některého z e-shopu mail, jestli ti ho neobjednají. Třeba u té olivy tu mám cenu 352 Kč. (ale jestli je cena aktuální nevím, neplatila jsem ji)

zvířátková

15.11.2007 11:10
zvířátková

strelish napsal(a):
9,5 nejsou, jsou 9 cm. Mám katalog UKALu a z něj si vybírám Je tu v té 9 cm klas. stihlo, pak oliva, roubíkové, poloroubíkové, pak nelomená páka a lomený pelham. Asi budeš muset napsat do některého z e-shopu mail, jestli ti ho neobjednají. Třeba u té olivy tu mám cenu 352 Kč. (ale jestli je cena aktuální nevím, neplatila jsem ji)

Aha, aha, takže mezi 9 a 10,5 neni nic prostředního. NO, to je taky dost velký rozdíl.

zvířátková

15.11.2007 11:14
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Aha, aha, takže mezi 9 a 10,5 neni nic prostředního. NO, to je taky dost velký rozdíl.

A jakou šířku pro Andíka používáš? Silné, tenké?

15.11.2007 11:39

zvířátková napsal(a):
A jakou šířku pro Andíka používáš? Silné, tenké?

No, nic proti, ale obávám se, že vybírat si nemůžeme v těchdle velikostech... Nafotím co tu mám...

zvířátková

15.11.2007 11:42
zvířátková

strelish napsal(a):
No, nic proti, ale obávám se, že vybírat si nemůžeme v těchdle velikostech... Nafotím co tu mám...

To jo, s těmahle jankama asi nepočítaj .

15.11.2007 11:46

zvířátková napsal(a):
To jo, s těmahle jankama asi nepočítaj .

Vypadá to tak. Jdu je pohledat :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík