Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2007 11:56

Frede,ty potvůrko jedna Tak to vyšlo??Kdepak?? Pochlub se mi,ať Ti můžu závidět Kdyby byla stáj za rohem,tak se klíďo nabídnu,ale dojíždět bych tam neměla jak :-( I když Luca by byla ráda,myslím Tak se koukej ozvat

17.10.2007 21:29

molly napsal(a):
Frede,ty potvůrko jedna Tak to vyšlo??Kdepak?? Pochlub se mi,ať Ti můžu závidět Kdyby byla stáj za rohem,tak se klíďo nabídnu,ale dojíždět bych tam neměla jak :-( I když Luca by byla ráda,myslím Tak se koukej ozvat

Jojo Zuzi, vyšlo to
Z jedné strany se těším a z druhé mám lehce obavy, co bude.
No uvidíme, mám tam dobrý plat a super práci, tak snad to bude vpoho.

17.10.2007 22:14

nightdevil napsal(a):
Jojo Zuzi, vyšlo to
Z jedné strany se těším a z druhé mám lehce obavy, co bude.
No uvidíme, mám tam dobrý plat a super práci, tak snad to bude vpoho.

Tos mi toho moc neprozradila Já se těšila,že se dozvím víc Nenapínej mne

18.10.2007 08:48

molly napsal(a):
Tos mi toho moc neprozradila Já se těšila,že se dozvím víc Nenapínej mne

Ty zvědavko jedna
Jedu 1. listopadu. Už mám vše zařízeno, ale že je to lítání okoloo toho
No jedu jezdit plňásky, ale ne do dostihu, ale spíš skoková práce, koníci jsou využíváni na Parforzní hony, tak se třeba také svezu:-)
Je nás tam více a dokonce prý nějaká češka, tak to tam snad zvládnu, protože anglicky neumím ani bž
Jinak na letiště jedu do Gatwicku, což je poblíž Londýna a budu přímo ve East Sussex. Ve stáji do 20 koní.

18.10.2007 08:57

nightdevil napsal(a):
Ty zvědavko jedna
Jedu 1. listopadu. Už mám vše zařízeno, ale že je to lítání okoloo toho
No jedu jezdit plňásky, ale ne do dostihu, ale spíš skoková práce, koníci jsou využíváni na Parforzní hony, tak se třeba také svezu:-)
Je nás tam více a dokonce prý nějaká češka, tak to tam snad zvládnu, protože anglicky neumím ani bž
Jinak na letiště jedu do Gatwicku, což je poblíž Londýna a budu přímo ve East Sussex. Ve stáji do 20 koní.

Týýý brďóó... Tak to mi nezbývá,než tiše závidět Anglinu pochytíš hned Je lehká a Ty jsi šikovná Jéjej!Tak to sakra hodně štěstí!!! A snad tam budeš mít přístup na net a budeš mne zásobovat fotečkama Hlavně ,ať se Ti tam líbí

Přidejte reakci

Přidat smajlík