Kurzy přirozené komunikace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2007 21:07

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějakých kurzech přirozené komunikace. Nejlépe z Moravskoslezského kraje, ale není podmínkou. Vlastního koně nemám, ale ráda bych se zajela někam podívat jako divák.

kacka santarová

18.10.2007 07:57
kacka santarová

keina napsal(a):
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějakých kurzech přirozené komunikace. Nejlépe z Moravskoslezského kraje, ale není podmínkou. Vlastního koně nemám, ale ráda bych se zajela někam podívat jako divák.

Ahojík....
Co se týče kurzů, budu mít ted jeden, základní...ale na jihu čech....Jinak v Rychvaldu (Ostrava) jsem měla základní před prázdninama...ale co jsem slyšela od holek tak plánujou pokročilej....
Ale pokud se seženou lidičky jsem schopná dojet kamkoli....na kurz....:)

S mnoha pozdravy K.Santarová
k.santarova@seznam.cz, 602 409 372

18.10.2007 13:52

kacka santarová napsal(a):
Ahojík....
Co se týče kurzů, budu mít ted jeden, základní...ale na jihu čech....Jinak v Rychvaldu (Ostrava) jsem měla základní před prázdninama...ale co jsem slyšela od holek tak plánujou pokročilej....
Ale pokud se seženou lidičky jsem schopná dojet kamkoli....na kurz....:)

S mnoha pozdravy K.Santarová
k.santarova@seznam.cz, 602 409 372

Na kurz v Rychvaldě se určitě zajdu podívat. Ale problém je právě v tom, že to už budou pokročilí a tak hledám spíš nějaký základní. Ale moc děkuju za odpověd

18.10.2007 13:58

keina napsal(a):
Na kurz v Rychvaldě se určitě zajdu podívat. Ale problém je právě v tom, že to už budou pokročilí a tak hledám spíš nějaký základní. Ale moc děkuju za odpověd

Ahojky,co takle kurzík na Vysočině??Nebyl by???Tady by se dalo sehnat dost lidičekKolik by byla cena kurzů pro jednotlivce, myslím, koik by zaplatil každý ze skupiny.......???Tady se tím zabývá dost lidí....ale žádný kurz zde ještě nebyl.........

18.10.2007 14:50

majda napsal(a):
Ahojky,co takle kurzík na Vysočině??Nebyl by???Tady by se dalo sehnat dost lidičekKolik by byla cena kurzů pro jednotlivce, myslím, koik by zaplatil každý ze skupiny.......???Tady se tím zabývá dost lidí....ale žádný kurz zde ještě nebyl.........

Ahoj, já se přidávám jako zájemce o kurz pro začátečníky na sev.Moravě

18.10.2007 15:00

susan napsal(a):
Ahoj, já se přidávám jako zájemce o kurz pro začátečníky na sev.Moravě

Ahoj Susan. Ty by ses chtěla zůčastnit s koníkem??Kdyby nás bylo odsud více, tak bychom mohly uspořádat něco tady na sev. Moravě. Já jsem bohužel bez koníka, ale určo bych přišla jako divák

18.10.2007 19:35

Jé! Kurzy, no to koukám..to bych se přidala, kdyby to šlo! Možná sama, možná s Usinkou, jestli by to šlo...poslední dobou jsme trochu na to se vydlábly a tak zase znovu začínáme, a tak bychom se rády zůčastnily nějaké kurzíku zase!

18.10.2007 19:55

lucky napsal(a):
Jé! Kurzy, no to koukám..to bych se přidala, kdyby to šlo! Možná sama, možná s Usinkou, jestli by to šlo...poslední dobou jsme trochu na to se vydlábly a tak zase znovu začínáme, a tak bychom se rády zůčastnily nějaké kurzíku zase!

hoj holky, no, u mě byl právě už jeden kurzík těch základů někdy v červnu....a nebyl moc zájem, bylo pár diváků, spousta lidí toho naslibovala, a nakonec jsme byly s kámoškou jenom 2 s koníkama a pá diváků...zas bylo super, že tak to měla Kačka lépe pod palcem a mohla nás pořádně sledovat...příští rok bysme chtěly v tomhle nějak určitě pokračovat...pokud bude teď něco v zimě a klidně i začátečníci, tak jako divák bych šla do začátečníků, s koníkem pak už něco dalšího..
Jinak pokud kačku znám, vím, že pro ni není problém přijet, pokud se domluvíte:)

18.10.2007 20:03

kukinatost napsal(a):
hoj holky, no, u mě byl právě už jeden kurzík těch základů někdy v červnu....a nebyl moc zájem, bylo pár diváků, spousta lidí toho naslibovala, a nakonec jsme byly s kámoškou jenom 2 s koníkama a pá diváků...zas bylo super, že tak to měla Kačka lépe pod palcem a mohla nás pořádně sledovat...příští rok bysme chtěly v tomhle nějak určitě pokračovat...pokud bude teď něco v zimě a klidně i začátečníci, tak jako divák bych šla do začátečníků, s koníkem pak už něco dalšího..
Jinak pokud kačku znám, vím, že pro ni není problém přijet, pokud se domluvíte:)

Čauky Jani!taky bych chtěla zkusit s aleškem a Clasicem nějakej kurzík,ale spíš až na jaře,ted nato penízky nebudouna kolik váš vyšel ten kurzík s tou Kačkou?

18.10.2007 20:12

causinka2 napsal(a):
Čauky Jani!taky bych chtěla zkusit s aleškem a Clasicem nějakej kurzík,ale spíš až na jaře,ted nato penízky nebudouna kolik váš vyšel ten kurzík s tou Kačkou?

No, ceny byly a doufám, že i jsou:)
Po diváka 150 kč na dne, pokud všechny 3 dny - pak 300..
koníkem při počtu 3 a více koní myslím 2000 a rozpočítaná Kaččina cesta, no a my jsme to měly za 2500 plus cesta, prootže koně byly jenom 2..
Jinak jak psala i kačka, mám v plánu zase dělat asi ěnco přímo u mě, s tím že by Kačka u mě i bydlela, abysme to nekomplikovaly...:)
Jo a psala jem ti amil o tom hubertu, jestli mi můžeš napsat konkrétní a fakt podrobné info: kde, kdy atd:)

18.10.2007 20:18

kukinatost napsal(a):
No, ceny byly a doufám, že i jsou:)
Po diváka 150 kč na dne, pokud všechny 3 dny - pak 300..
koníkem při počtu 3 a více koní myslím 2000 a rozpočítaná Kaččina cesta, no a my jsme to měly za 2500 plus cesta, prootže koně byly jenom 2..
Jinak jak psala i kačka, mám v plánu zase dělat asi ěnco přímo u mě, s tím že by Kačka u mě i bydlela, abysme to nekomplikovaly...:)
Jo a psala jem ti amil o tom hubertu, jestli mi můžeš napsat konkrétní a fakt podrobné info: kde, kdy atd:)

Juknu a odepíšuTak pokud by to bylo až k jaru,tak bych do toho šla určo s konouchem.dřív bych asi nemohla.

18.10.2007 20:38

causinka2 napsal(a):
Juknu a odepíšuTak pokud by to bylo až k jaru,tak bych do toho šla určo s konouchem.dřív bych asi nemohla.

Tak to je fajn, že je nás více. Neměl by tu někdo prostor, kde by se to dalo uskutečnit?? A vyhovovalo by to více lidem až z toho jara jako causince, nebo už ted?

18.10.2007 20:56

až budeme s Kačkou kurz dělat, určo se ovšem dozvíte tady dopředu:)

18.10.2007 21:11

Páni, to já bych taky nevylezla takhle na koně...Usa je malá a škrábu se na ni z pařezu či jiných věcí.

Pokud by na Ostravsku byl nějaký kurzík nekde na jaře, ráda bych se zúčastnila, pokud seženu dopravu, ale takový kousek by to neměl být problém

18.10.2007 21:46

Ahojte Já bych, pokud se mi podaří sehnat nějaký odvoz, mohla i s kobčou. Jinak jako divák na 100%,ale radši bych s koníkem, to je jasné Jestli na jaře nebo teď je mi jedno, hlavně aby vůbec A jsem od Mošnova, takže to mám taky 20 km od OVy.

18.10.2007 22:05

Adélo ta barevná podobnost to je hezké

19.10.2007 21:25

Zeptejte se na west.l@seznam.cz a mrkněte na www.kone-velenov.estranky.cz Dělal kurzy u nás a byly jsme moc spokojeny. I s cenou (1.600,- za tři dny). Dojede kamkoliv.

Přidejte reakci

Přidat smajlík