Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2006 16:37

Jsem blázen fotografka.Fotím každou blbost,ale když se naskytne nádherné počasí tak to vážně stojí za to.
Tak se dívejte na naše koníky,jka jim to sluší!

3.1.2006 23:00

polly napsal(a):
Jsem blázen fotografka.Fotím každou blbost,ale když se naskytne nádherné počasí tak to vážně stojí za to.

Tak teď moje kobylka Dyna.

3.1.2006 23:02

polly napsal(a):
Tak teď moje kobylka Dyna.

Řekly by jste že tato krasavice bude mít za 2 měsíce hříbátko po Furiosovi?

3.1.2006 23:03

polly napsal(a):

A toto je Narcis.Vysloužilý parkurový koník.

3.1.2006 23:06

polly napsal(a):

Toto je moje Rosa.To je 3.letá kobylka po Sahib Kubišta.Loni dělala úspěšně výkonostní zkoušky a letos čeká v květnu první hříbátko po Quoniam II.

3.1.2006 23:08

polly napsal(a):
Toto je moje Rosa.To je 3.letá kobylka po Sahib Kubišta.Loni dělala úspěšně výkonostní zkoušky a letos čeká v květnu první hříbátko po Quoniam II.

Toto je Martin.Mají ho u nás ustájené jeho majitelky.Je astmatik ale co se přistěhoval k nám tak je mu mnohem lépe.Je to kříženec Quotra a A1/1

3.1.2006 23:10

polly napsal(a):
Toto je Martin.Mají ho u nás ustájené jeho majitelky.Je astmatik ale co se přistěhoval k nám tak je mu mnohem lépe.Je to kříženec Quotra a A1/1

Tak a toto je naše potvůrka Fatima.Je to skoro 5 letá haflinga.koncem dubna čeká taky hříbátko po Lukáškovi

3.1.2006 23:13

polly napsal(a):
Tak a toto je naše potvůrka Fatima.Je to skoro 5 letá haflinga.koncem dubna čeká taky hříbátko po Lukáškovi

A tady to malé vpředu je naše Baruška.Tu dostala jedna šťastná holčička letos k Vánocům.Její majitelé bylí v Brně.
Je dušná,ale jinak hodná a milá kobylka na které se dá jezdit.

3.1.2006 23:16

polly napsal(a):
A tady to malé vpředu je naše Baruška.Tu dostala jedna šťastná holčička letos k Vánocům.Její majitelé bylí v Brně.

A toto je Šárka.Je to skoro 7 letá kobylka po Taarlo Kubišta.Za 7 týdnů by měla mít první hříbě po quoniam II.

3.1.2006 23:19

polly napsal(a):
A toto je Šárka.Je to skoro 7 letá kobylka po Taarlo Kubišta.Za 7 týdnů by měla mít první hříbě po quoniam II.

No a tady máte ještě Rosu trochu v akci.Je to super kobylka,pod sedlem zvladatelná,má dbré předpokaldy na skákaní,na výk.zkouškách měla 2. nej hodnocení za skok ve volnosti.Jinak je taky nejrychlejší z našich koní v trysku,ještě aby ne když její máma byla A1/1.

3.1.2006 23:21

polly napsal(a):
No a tady máte ještě Rosu trochu v akci.Je to super kobylka,pod sedlem zvladatelná,má dbré předpokaldy na skákaní,na výk.zkouškách měla 2. nej hodnocení za skok ve volnosti.Jinak je taky nejrychlejší z našich koní v trysku,ještě aby ne když její máma byla A1/1.

A tady máme ještě našeho člena party.Naše oslička Naomi.
Hledáme ji ženicha,Na ni nejezdíme,mame ji jen na parádu a pomazlení

3.1.2006 23:22

polly napsal(a):
A tady máme ještě našeho člena party.Naše oslička Naomi.
Hledáme ji ženicha,Na ni nejezdíme,mame ji jen na parádu a pomazlení

A Naomi delají společnost naše lamičky.Jsou to fakt skvělá a nenáročná zvířátka.Letos by mohly být 2 přírustci,tak se necháme překvapit

3.1.2006 23:24

polly napsal(a):
A Naomi delají společnost naše lamičky.Jsou to fakt skvělá a nenáročná zvířátka.Letos by mohly být 2 přírustci,tak se necháme překvapit

A tyto všechny zvířátka nám hlídáji tito vlkodlaci.
No tedy Bernští salašničtí psi.
Míváme často štěňátka tak kdyby jste chtěly tak se ozvte.

3.1.2006 23:25

polly napsal(a):
A tyto všechny zvířátka nám hlídáji tito vlkodlaci.
No tedy Bernští salašničtí psi.
Míváme často štěňátka tak kdyby jste chtěly tak se ozvte.

A postrach okolí je náš středoasiat Bekyr Chán u tří řek

4.1.2006 09:02

polly napsal(a):

Konici jsou krasni a velice me zaujal ten pesan stredoasiat.Vy jste z tech Ivancic o kterych se pise na moderce??
Da se k vam prijet treba jen na navstevu???Mam sveho konika ale hrozne rada bych se dojela podivat na hribatka az se narodi.

4.1.2006 09:26

polly napsal(a):

Psala jsem vám i v nemoderované. Prosím napište mi na můj mail něco o tom jak se Šárka má a kdo vám ji (jako trenér) dohodil, vím o ní docela hodně a i proč ji pan Koblížek nakonec prodal i když nechtěl. Vím, že byla docela šílenec se špatnou výchovou a pokud máte zájem a něco byste chtěla vědět, napište mi a já vám ráda odpovím. S pozdravem Iva

4.1.2006 09:35

polly napsal(a):

Jaktože je Barča dušná?Když jsme ji prodávali,tak byla úplně v pořádku..Ještě je u p.Hamala?Pošli mi kdyžtak ještě nějaký fotky na LADIES@seznam.cz..Díky

4.1.2006 10:06

polly napsal(a):

Ahoj ty jsi z tech Ivancic? Mate web? Nechcete udelat? :-) hanzy_@centrum.cz

4.1.2006 10:38

lump napsal(a):
Psala jsem vám i v nemoderované. Prosím napište mi na můj mail něco o tom jak se Šárka má a kdo vám ji (jako trenér) dohodil, vím o ní docela hodně a i proč ji pan Koblížek nakonec prodal i když nechtěl. Vím, že byla docela šílenec se špatnou výchovou a pokud máte zájem a něco byste chtěla vědět, napište mi a já vám ráda odpovím. S pozdravem Iva

Chtěla jsem ti poslat nějaký fotky a pár řádek oŠárce ale máš asi malej mail jen 20MB tak si to zkus zadarmo předělat na 2000MG nebo to vymaž a dej vědět.

4.1.2006 10:40

hanzy napsal(a):
Ahoj ty jsi z tech Ivancic? Mate web? Nechcete udelat? :-) hanzy_@centrum.cz

Ahoj já jsem z Ivančic.Web bohužel nemáme protože to nikdo neumí a nebo si za to někdo bere spoustu peněz.Ale ráda bych,protože ráda fotím a mám moooc pěkných fotek.

4.1.2006 10:41

sunin napsal(a):
Konici jsou krasni a velice me zaujal ten pesan stredoasiat.Vy jste z tech Ivancic o kterych se pise na moderce??
Da se k vam prijet treba jen na navstevu???Mam sveho konika ale hrozne rada bych se dojela podivat na hribatka az se narodi.

Ahoj,jo klidně se můžeš po domluvě dojet podívat.Hříbátka budou ale až za 2 měsíce.Kde ty máš koně? A co za plemeno....?

4.1.2006 11:44

polly napsal(a):

Ahoj. Pozdravuj Dynosaura. Jsem zvědavá, co z ní vyleze za prcka. Hned jak to bude, tak napiš, ať je můžem přijet omrknout.

Gabča (Kojetín)

4.1.2006 18:07

impact napsal(a):
Ahoj. Pozdravuj Dynosaura. Jsem zvědavá, co z ní vyleze za prcka. Hned jak to bude, tak napiš, ať je můžem přijet omrknout.

Gabča (Kojetín)

Ahoj.to víš že budu Dynušku pozdravovat.Má se dobře.Dneska sjem ji přestěhovala do porodního boxu.Jak se to narodí tak dám vědět.

4.1.2006 19:21

polly napsal(a):
Ahoj,jo klidně se můžeš po domluvě dojet podívat.Hříbátka budou ale až za 2 měsíce.Kde ty máš koně? A co za plemeno....?

Urcite bych se predem ohlasila kdybych se chtela dojet podivat.Ja mam konika ustajenyho kousek od Brna,mam angl.plnokrevnika 5ti leteho,je to takovej dablik,ale v boxu je hodnej.A vubec nevypada jako plnasek teda aspon mi to nekolik lidi reklo.Taky tady na moderce par fotek.

8.1.2006 19:56

polly napsal(a):

Já jsem sice malej ale šikovnej

8.1.2006 19:59

polly napsal(a):
Já jsem sice malej ale šikovnej

Tak a toto je moje kamarádka Dýnuška.Je mezi náma trošičku rozdíl ale má mě ráda a tak mě poslouchá a já ji šéfuju.
Jsem na to opravdu hrdej,protože každýho správnýho chlapa musí ženská poslouchat.

8.1.2006 20:00

polly napsal(a):

A to jsem zase já,Narcis.

8.1.2006 20:02

polly napsal(a):

To je tal krásný den

8.1.2006 20:04

polly napsal(a):

A toto je moje krásná hlavička.Je aspoň trochu podobná na mýho táty Sahiba Kubišty?

8.1.2006 20:06

polly napsal(a):
Tak a toto je moje kamarádka Dýnuška.Je mezi náma trošičku rozdíl ale má mě ráda a tak mě poslouchá a já ji šéfuju.
Jsem na to opravdu hrdej,protože každýho správnýho chlapa musí ženská poslouchat.

Lambiii

8.1.2006 20:06

polly napsal(a):
A toto je moje krásná hlavička.Je aspoň trochu podobná na mýho táty Sahiba Kubišty?

Dneska jsem se pěkně předváděla

8.1.2006 20:09

polly napsal(a):

no

8.1.2006 20:12

polly napsal(a):

A tady ta rezavá kobylka,to je naše babička.Letos ji bude 21.Jmenuje se Polly,je po Servátor 21 a je po ní spoustu šikovných koní,kteří se prosazují v parkurech.Takže kdyby někdo její dítě měl,tak se mi ozvěte.Moc by mě zajímalo jak vypadají.My máme po ni 2 hříbata.

8.1.2006 20:14

polly napsal(a):

No a tady máte naši,teda soukromou poničku Barušku.
Jezdí na ni 8 letá slečna Natálka.Celkem jim to de.

8.1.2006 20:17

polly napsal(a):

A dneska jsme řádili i pod sedlem.Bylo to seper

8.1.2006 20:19

polly napsal(a):

To jsem já na Dynušce.Vždycky si v zimě připadám ve sněhu jako popelka.

8.1.2006 20:20

polly napsal(a):
To jsem já na Dynušce.Vždycky si v zimě připadám ve sněhu jako popelka.

Fatima

8.1.2006 20:25

polly napsal(a):

A malej a velkej (-:

8.1.2006 20:27

polly napsal(a):
A Šárka

No a tolik elánu má nadcházející mamina

8.1.2006 21:53

polly napsal(a):

Téda polly. Máš nádherné fotky. Nás to dnes taky vytáhlo s foťákem ven, i když byla děsná zima. Ale fotky se tak pěkně nevyvedly- jsou foceny taky z koně. Podaří se ti to tak hezky nafotit napoprve nebo koníci musí kroužit okolo na několik pokusů? A fotograf je taky na koníkovi nebo pěší?
Já nakonec musela "kroužit" víckrát a stejně toho moc hezky nevyšlo. Kobyla to pak pojala dost "dostihově" a provokovala tu druhou, ze které se fotilo. No sranda, máme co trénovat.

9.1.2006 10:21

lerry napsal(a):
Téda polly. Máš nádherné fotky. Nás to dnes taky vytáhlo s foťákem ven, i když byla děsná zima. Ale fotky se tak pěkně nevyvedly- jsou foceny taky z koně. Podaří se ti to tak hezky nafotit napoprve nebo koníci musí kroužit okolo na několik pokusů? A fotograf je taky na koníkovi nebo pěší?
Já nakonec musela "kroužit" víckrát a stejně toho moc hezky nevyšlo. Kobyla to pak pojala dost "dostihově" a provokovala tu druhou, ze které se fotilo. No sranda, máme co trénovat.

Ahoj.Já fotím hrozně ráda a už v tom mám trochu praxi.
K tomu focení konía jezdce v pohybu ti povím toto.
Je potřeba fotit ze země.Koně si držet a být na zemi.Dále když fotím tak koně běhají rovno ne dokolečka,protože je taky důležité jak ti svítí slunce.Nesmíš fotit proti němu to určitě víš a nejlepe je fotit tak aby slunce osvicovalo ty koně.
No a když fotíš toho koně v pohybu tak než kolem tebe proběhne tak je dobrý ho vyfotit 3-4x i víc v dálce a pak jak to foťák stihá.
A nebo si počkat na 1 super fotku kdy bude ten kůň v blízkosti ale tak aby tam byl celej.Nejlepší je foták přimáčknout a v tom daném okamžiku domáčknout.Pak existuje pár programů na kterých si ty fotky upravíš,já hlavně ořezávám právě ty vzdálenější fotky.
To se naučíš.

9.1.2006 10:53

polly napsal(a):

co tenhla krasavec z Předklášteří?

9.1.2006 19:55

polly napsal(a):
A malej a velkej (-:

A teď pár portrétů našich koní
A první je Martin

9.1.2006 19:57

polly napsal(a):
A první je Martin

a Fatima

9.1.2006 19:58

polly napsal(a):
a Fatima

Haflingové mají krásné ušlechtilé hlavy že?

9.1.2006 20:01

zuza napsal(a):

taky ráda fotím,a všecko co se dá...to je Sally

9.1.2006 20:03

pizneta napsal(a):
taky ráda fotím,a všecko co se dá...to je Sally

Sally a kamoška kathleen

9.1.2006 20:04

pizneta napsal(a):
Sally a kamoška kathleen

10.1.2006 17:58

polly napsal(a):
Haflingové mají krásné ušlechtilé hlavy že?

A to je halvička Dyny.

10.1.2006 18:00

polly napsal(a):
A to je halvička Dyny.

A ještě jednou Dýna.

10.1.2006 18:02

polly napsal(a):
A ještě jednou Dýna.

A toto je Silván,náš 1,5 letej hřebeček po Silvio II.Toho prodáváme.

11.1.2006 22:07

polly napsal(a):
A toto je Silván,náš 1,5 letej hřebeček po Silvio II.Toho prodáváme.

A to je Baruška.

11.1.2006 22:09

polly napsal(a):
A to je Baruška.

A Šárka.No už ji to těhotenství trochu zmáhá.

14.1.2006 20:18

pizneta napsal(a):

Takhle jsme se bavili minulý víkend....

14.1.2006 20:22

noled napsal(a):
Takhle jsme se bavili minulý víkend....

a ještě jedna!

14.1.2006 20:38

noled napsal(a):
a ještě jedna!

A tři mušketýři!

14.1.2006 22:20

sejtanek napsal(a):

teda to je kvalita.....

14.1.2006 22:32

zuza napsal(a):

Sindibad

14.1.2006 22:33

evka napsal(a):
Sindibad

A ještě jeden

15.1.2006 10:01

polly napsal(a):

prosim te muzes mi napsat jak stara je kobyla ROSA jak dlouho ji mas a kde stala nez si ji koupila?Dekuji vachycka

16.1.2006 20:13

vachycka napsal(a):
prosim te muzes mi napsat jak stara je kobyla ROSA jak dlouho ji mas a kde stala nez si ji koupila?Dekuji vachycka

Ahoj.Rosu mám rok a 4 měsíce a kupovala jsem ji od pana Tesaře z Tetčic,kde se narodila a skoro do 3 let žila.

16.1.2006 21:48

evka napsal(a):
A ještě jeden

To je moje bývalá kobylka Lissy

16.1.2006 22:07

microfon napsal(a):
To je moje bývalá kobylka Lissy

To je zase ona ,ale to mi zdrhla a pak jsem jí pěkně dlouho chytala...

18.1.2006 17:39

microfon napsal(a):
To je zase ona ,ale to mi zdrhla a pak jsem jí pěkně dlouho chytala...

kathleen...si hraje na arabka

18.1.2006 17:40

pizneta napsal(a):
kathleen...si hraje na arabka

kathy

18.1.2006 18:09

polly napsal(a):

3letá Frísanka kamarádky Alci :-))

18.1.2006 18:12

cerridwen napsal(a):
3letá Frísanka kamarádky Alci :-))

F. D. A1/1 4letý :-))

20.1.2006 13:53

polly napsal(a):

Bára a zima ...

22.1.2006 17:45

polly napsal(a):
A Šárka.No už ji to těhotenství trochu zmáhá.

A tady máme naš nový přírustek ve stáji.Je to 10 letý plňásek Certingo. Má ho u nás ustájeného 1 paní.
Certingo běhal úspěšně dostihy.

22.1.2006 17:47

polly napsal(a):
A tady máme naš nový přírustek ve stáji.Je to 10 letý plňásek Certingo. Má ho u nás ustájeného 1 paní.
Certingo běhal úspěšně dostihy.

a toto je jeho hlavička

22.1.2006 17:47

polly napsal(a):
a toto je jeho hlavička

a z boku

22.1.2006 17:49

polly napsal(a):
a z boku

A tady se pusinkuje s novou kámoškou Pálavou

23.1.2006 10:58

polly napsal(a):
A tady ta rezavá kobylka,to je naše babička.Letos ji bude 21.Jmenuje se Polly,je po Servátor 21 a je po ní spoustu šikovných koní,kteří se prosazují v parkurech.Takže kdyby někdo její dítě měl,tak se mi ozvěte.Moc by mě zajímalo jak vypadají.My máme po ni 2 hříbata.

Její miminko nemáme, ale nejspíš máme ve stáji její sestřičku Sávu. Je jí 22 nebo 23.

23.1.2006 11:08

blanche napsal(a):
.

Všechny fotečky i koníci jsou moooc krásní!!!

24.1.2006 21:29

polly napsal(a):
A tady se pusinkuje s novou kámoškou Pálavou

Klisna Pálava

24.1.2006 21:32

polly napsal(a):
Klisna Pálava

Pálava je děsně flegmatickej a hodnej koník.Jen škoda že ji prodáváme.Bohužel je u nás nevyžívaná.Máme málo jezdců.

24.1.2006 21:35

polly napsal(a):
Pálava je děsně flegmatickej a hodnej koník.Jen škoda že ji prodáváme.Bohužel je u nás nevyžívaná.Máme málo jezdců.

A toto je Pálavy synáček Palisandr.Ten půjde už tento víkend do světa.Možná z něj bude jednou i plemeník protože budoucí majitelé ho chcou dát do kritéria mladých hřebců.

24.1.2006 21:37

polly napsal(a):
A toto je Pálavy synáček Palisandr.Ten půjde už tento víkend do světa.Možná z něj bude jednou i plemeník protože budoucí majitelé ho chcou dát do kritéria mladých hřebců.

A tady ho máme ve své kráse.Na 6 měsíční hříbě je to pěkný obr.

26.1.2006 09:40

polly napsal(a):

Tady je Dyna jako výstavní kůň

26.1.2006 09:43

polly napsal(a):
Tady je Dyna jako výstavní kůň

A běžíme

26.1.2006 10:04

polly napsal(a):
A běžíme

a na druhou stranu

26.1.2006 10:08

polly napsal(a):
To je tal krásný den

a Narcis

29.1.2006 10:08

polly napsal(a):
A malej a velkej (-:

A to je Dyna při skoku takové nizoučké překážky.

29.1.2006 10:10

polly napsal(a):
A to je Dyna při skoku takové nizoučké překážky.

A to jsem já s Dýnuškou

29.1.2006 16:55

joli napsal(a):
Všechny fotečky i koníci jsou moooc krásní!!!

Falko dneska ve výběhu

29.1.2006 16:56

bbb napsal(a):
Falko dneska ve výběhu

Ještě jednou....

29.1.2006 22:21

bbb napsal(a):
Ještě jednou....

chlaďasy v zimě-naše hříbata-norici a belgici,vzadu norička Hvězda

29.1.2006 22:26

ranc sedicibyk napsal(a):
chlaďasy v zimě-naše hříbata-norici a belgici,vzadu norička Hvězda

hrátky hříbat kladrubák zvaný Dečka a belgik Sitt

1.2.2006 10:41

polly napsal(a):
A to jsem já s Dýnuškou

to je výška

2.2.2006 22:01

polly napsal(a):

Tak a tady máme naši babičku ještě jednou,ale v klidu.
Na 21 let nevypadá nejhůř,ne? Mohla by vypadat možná i líp ale to zas nesmíme přehánět,protože ji bolí nožičky a tloušťkou by na ně měla ještě větší zátěž.

2.2.2006 22:03

polly napsal(a):
Tak a tady máme naši babičku ještě jednou,ale v klidu.
Na 21 let nevypadá nejhůř,ne? Mohla by vypadat možná i líp ale to zas nesmíme přehánět,protože ji bolí nožičky a tloušťkou by na ně měla ještě větší zátěž.

Aještě nějakou fotečku její krásné ušlechtilé hlavičky

2.2.2006 22:05

polly napsal(a):
Aještě nějakou fotečku její krásné ušlechtilé hlavičky

Aještě jednu

3.2.2006 18:10

polly napsal(a):
a Narcis

Tak a dneska jsem udělala docela hezkou Narcisovu hlavu

3.2.2006 18:15

polly napsal(a):
a na druhou stranu

A taky Dýny hlavičku

3.2.2006 21:41

ranc sedicibyk napsal(a):
hrátky hříbat kladrubák zvaný Dečka a belgik Sitt

Mimikry

4.2.2006 19:06

polly napsal(a):
A první je Martin

a ještě ještě jednou Martin

4.2.2006 19:13

polly napsal(a):
to je výška

A to je naše 1 stádečko z jedné ohrady

5.2.2006 12:22

polly napsal(a):

A prcka už nám odvezli.Šel někam do hor na pastvu.
Byl to mazílek.

6.2.2006 22:09

polly napsal(a):
A to je naše 1 stádečko z jedné ohrady

Tak Certingo v akci

6.2.2006 22:12

polly napsal(a):
Aještě jednu

Tak a toto je Pollyny skoro 2 letá dcerka po Carismo.Moc pěkná kobylka.Jmenuje se Polárka

6.2.2006 22:13

polly napsal(a):
Tak a toto je Pollyny skoro 2 letá dcerka po Carismo.Moc pěkná kobylka.Jmenuje se Polárka

Má docela dlouhé uši,že.
No jo hanoverská krev.

7.2.2006 18:52

polly napsal(a):

Tak a toto je náš 4 letý valášek po Ibiškovi.
Teď ho zrovna obsedám.

7.2.2006 18:53

polly napsal(a):
Tak a toto je náš 4 letý valášek po Ibiškovi.
Teď ho zrovna obsedám.

ještě ve cvalu

7.2.2006 18:55

polly napsal(a):
ještě ve cvalu

a ve stoje

8.2.2006 22:25

polly napsal(a):
a ve stoje

A valach Narcis

8.2.2006 22:27

polly napsal(a):
A valach Narcis

a ve cvalu

10.2.2006 16:31

polly napsal(a):
a ve cvalu

To je Narcisova jezdkyně

10.2.2006 17:57

polly napsal(a):

Jestli neva, tak se přidám. Jedna skoro potmě:

10.2.2006 17:59

polly napsal(a):

A ještě:
... poškrabkat na bříšku :-)

10.2.2006 18:02

polly napsal(a):

Sára

10.2.2006 18:04

polly napsal(a):

Linduška na kopci

10.2.2006 18:06

polly napsal(a):

ještě quarterarabka

10.2.2006 18:10

polly napsal(a):

Rainer

10.2.2006 18:11

polly napsal(a):

Regent

10.2.2006 18:14

polly napsal(a):

Sandra

10.2.2006 18:18

polly napsal(a):

Sita

10.2.2006 18:22

polly napsal(a):

Malá a velká

10.2.2006 18:25

polly napsal(a):

zlikvidujem, co se dá

10.2.2006 18:28

polly napsal(a):

voda v pevném stavu

15.2.2006 19:06

polly napsal(a):
To je Narcisova jezdkyně

No a tady máme naši Barušku s jezdkyní

15.2.2006 19:08

polly napsal(a):
No a tady máme naši Barušku s jezdkyní

a odpočinek

15.2.2006 22:20

polly napsal(a):

Tuna je můj miláček a kus jeho obranáře:-)

15.2.2006 22:23

vali napsal(a):
Tuna je můj miláček a kus jeho obranáře:-)

S kámoškou Polly

15.2.2006 22:28

vali napsal(a):
S kámoškou Polly

Queen se nezapře...

15.2.2006 22:34

vali napsal(a):
Queen se nezapře...

A jěště jednou ... duo

18.2.2006 19:36

vali napsal(a):
A jěště jednou ... duo

Honzíček...

19.2.2006 18:22

ivettt napsal(a):
Honzíček...

tak já přidám taky pár foteček;o)

19.2.2006 18:23

majta napsal(a):
tak já přidám taky pár foteček;o)

a další:o)

19.2.2006 18:24

majta napsal(a):
a další:o)

a ještě jedna

19.2.2006 18:27

majta napsal(a):
a ještě jedna

a ještě jedna

....jinak více na http://www.majta.wz.cz

19.2.2006 18:27

polly napsal(a):

Klisna Vanessa

20.2.2006 22:20

aranka napsal(a):
Klisna Vanessa

Vanessa jako ta co má maminku Varinu ??? díky

27.2.2006 18:43

polly napsal(a):

A zase s Pollynou

27.2.2006 18:45

polly napsal(a):
Ahoj.Já fotím hrozně ráda a už v tom mám trochu praxi.
K tomu focení konía jezdce v pohybu ti povím toto.
Je potřeba fotit ze země.Koně si držet a být na zemi.Dále když fotím tak koně běhají rovno ne dokolečka,protože je taky důležité jak ti svítí slunce.Nesmíš fotit proti němu to určitě víš a nejlepe je fotit tak aby slunce osvicovalo ty koně.
No a když fotíš toho koně v pohybu tak než kolem tebe proběhne tak je dobrý ho vyfotit 3-4x i víc v dálce a pak jak to foťák stihá.
A nebo si počkat na 1 super fotku kdy bude ten kůň v blízkosti ale tak aby tam byl celej.Nejlepší je foták přimáčknout a v tom daném okamžiku domáčknout.Pak existuje pár programů na kterých si ty fotky upravíš,já hlavně ořezávám právě ty vzdálenější fotky.
To se naučíš.

A to je náš 4 letý Čiko.

27.2.2006 18:46

polly napsal(a):
A to je náš 4 letý Čiko.

A na druhou stranu

27.2.2006 21:16

majta napsal(a):
a ještě jedna

....jinak více na http://www.majta.wz.cz

Bonča

27.2.2006 21:29

janamalik napsal(a):
Max A1/1

a ještě jednou Maxík

27.2.2006 21:31

aranka napsal(a):
Klisna Vanessa

Kobylky v řadě

28.2.2006 07:42

ajulka napsal(a):
Vanessa jako ta co má maminku Varinu ??? díky

Celým jménem Vanessa Tilly ,chovná klisna plemene klusák. Maminka Madame Tilly.

28.2.2006 16:11

jury napsal(a):
Kobylky v řadě

pár portrétků v zimě;o)

skorohucul šogun

28.2.2006 16:13

majta napsal(a):
pár portrétků v zimě;o)

skorohucul šogun

a ještě jednou

28.2.2006 16:16

majta napsal(a):
a ještě jednou

Atýsek

28.2.2006 16:37

majta napsal(a):
Atýsek

Máš na stránkách hezké fotky!

Jde Ti to!

2.3.2006 16:06

lucky napsal(a):
Máš na stránkách hezké fotky!

Jde Ti to!

Jeden z dnešních úlovků

2.3.2006 18:01

jury napsal(a):
Jeden z dnešních úlovků

Ahoj, tak jak jsem uviděla Polly na fotce, tak její dcera Polynézie je její přesná kopie. To je super podoba. Musím najít nějakou fotku a dát ji sem. Popř. vyfotím. Úžasný, vidět maminu své krasavice . Té mé Polyně bude v březnu 12. Je to tady bezva diskuze. Že jsem na ni nepřišla dřív.

2.3.2006 18:50

mari napsal(a):
Ahoj, tak jak jsem uviděla Polly na fotce, tak její dcera Polynézie je její přesná kopie. To je super podoba. Musím najít nějakou fotku a dát ji sem. Popř. vyfotím. Úžasný, vidět maminu své krasavice . Té mé Polyně bude v březnu 12. Je to tady bezva diskuze. Že jsem na ni nepřišla dřív.

Tak jsem našla krásnou fotku, moc inteligentně se na ní tváří, nebo ne ? Ty uši, krása. A není to jinak celá máma ? Tak to je POLYNÉZIE .

2.3.2006 21:26

mari napsal(a):
Tak jsem našla krásnou fotku, moc inteligentně se na ní tváří, nebo ne ? Ty uši, krása. A není to jinak celá máma ? Tak to je POLYNÉZIE .

Baruška ...

14.3.2006 09:26

polly napsal(a):

A takova je zima na zavodisti v Chuchli

Přidejte reakci

Přidat smajlík