Jsem blázen fotografka.Fotím každou blbost,ale když se naskytne nádherné počasí tak to vážně stojí za to.
Tak se dívejte na naše koníky,jka jim to sluší!
polly
napsal(a):
Jsem blázen fotografka.Fotím každou blbost,ale když se naskytne nádherné počasí tak to vážně stojí za to.
Tak teď moje kobylka Dyna.
polly
napsal(a):
Tak teď moje kobylka Dyna.
Řekly by jste že tato krasavice bude mít za 2 měsíce hříbátko po Furiosovi?
polly
napsal(a):
A toto je Narcis.Vysloužilý parkurový koník.
polly
napsal(a):
Toto je moje Rosa.To je 3.letá kobylka po Sahib Kubišta.Loni dělala úspěšně výkonostní zkoušky a letos čeká v květnu první hříbátko po Quoniam II.
polly
napsal(a):
Toto je moje Rosa.To je 3.letá kobylka po Sahib Kubišta.Loni dělala úspěšně výkonostní zkoušky a letos čeká v květnu první hříbátko po Quoniam II.
Toto je Martin.Mají ho u nás ustájené jeho majitelky.Je astmatik ale co se přistěhoval k nám tak je mu mnohem lépe.Je to kříženec Quotra a A1/1
polly
napsal(a):
Toto je Martin.Mají ho u nás ustájené jeho majitelky.Je astmatik ale co se přistěhoval k nám tak je mu mnohem lépe.Je to kříženec Quotra a A1/1
Tak a toto je naše potvůrka Fatima.Je to skoro 5 letá haflinga.koncem dubna čeká taky hříbátko po Lukáškovi
polly
napsal(a):
Tak a toto je naše potvůrka Fatima.Je to skoro 5 letá haflinga.koncem dubna čeká taky hříbátko po Lukáškovi
A tady to malé vpředu je naše Baruška.Tu dostala jedna šťastná holčička letos k Vánocům.Její majitelé bylí v Brně.
Je dušná,ale jinak hodná a milá kobylka na které se dá jezdit.
polly
napsal(a):
A tady to malé vpředu je naše Baruška.Tu dostala jedna šťastná holčička letos k Vánocům.Její majitelé bylí v Brně.
A toto je Šárka.Je to skoro 7 letá kobylka po Taarlo Kubišta.Za 7 týdnů by měla mít první hříbě po quoniam II.
polly
napsal(a):
A toto je Šárka.Je to skoro 7 letá kobylka po Taarlo Kubišta.Za 7 týdnů by měla mít první hříbě po quoniam II.
No a tady máte ještě Rosu trochu v akci.Je to super kobylka,pod sedlem zvladatelná,má dbré předpokaldy na skákaní,na výk.zkouškách měla 2. nej hodnocení za skok ve volnosti.Jinak je taky nejrychlejší z našich koní v trysku,ještě aby ne když její máma byla A1/1.
polly
napsal(a):
No a tady máte ještě Rosu trochu v akci.Je to super kobylka,pod sedlem zvladatelná,má dbré předpokaldy na skákaní,na výk.zkouškách měla 2. nej hodnocení za skok ve volnosti.Jinak je taky nejrychlejší z našich koní v trysku,ještě aby ne když její máma byla A1/1.
A tady máme ještě našeho člena party.Naše oslička Naomi.
Hledáme ji ženicha,Na ni nejezdíme,mame ji jen na parádu a pomazlení
polly
napsal(a):
A tady máme ještě našeho člena party.Naše oslička Naomi.
Hledáme ji ženicha,Na ni nejezdíme,mame ji jen na parádu a pomazlení
A Naomi delají společnost naše lamičky.Jsou to fakt skvělá a nenáročná zvířátka.Letos by mohly být 2 přírustci,tak se necháme překvapit
polly
napsal(a):
A Naomi delají společnost naše lamičky.Jsou to fakt skvělá a nenáročná zvířátka.Letos by mohly být 2 přírustci,tak se necháme překvapit
A tyto všechny zvířátka nám hlídáji tito vlkodlaci.
No tedy Bernští salašničtí psi.
Míváme často štěňátka tak kdyby jste chtěly tak se ozvte.
polly
napsal(a):
A tyto všechny zvířátka nám hlídáji tito vlkodlaci.
No tedy Bernští salašničtí psi.
Míváme často štěňátka tak kdyby jste chtěly tak se ozvte.
A postrach okolí je náš středoasiat Bekyr Chán u tří řek
polly
napsal(a):
A postrach okolí je náš středoasiat Bekyr Chán u tří řek
Konici jsou krasni a velice me zaujal ten pesan stredoasiat.Vy jste z tech Ivancic o kterych se pise na moderce??
Da se k vam prijet treba jen na navstevu???Mam sveho konika ale hrozne rada bych se dojela podivat na hribatka az se narodi.
polly
napsal(a):
Psala jsem vám i v nemoderované. Prosím napište mi na můj mail něco o tom jak se Šárka má a kdo vám ji (jako trenér) dohodil, vím o ní docela hodně a i proč ji pan Koblížek nakonec prodal i když nechtěl. Vím, že byla docela šílenec se špatnou výchovou a pokud máte zájem a něco byste chtěla vědět, napište mi a já vám ráda odpovím. S pozdravem Iva
polly
napsal(a):
Jaktože je Barča dušná?Když jsme ji prodávali,tak byla úplně v pořádku..Ještě je u p.Hamala?Pošli mi kdyžtak ještě nějaký fotky na LADIES@seznam.cz..Díky
lump
napsal(a):
Psala jsem vám i v nemoderované. Prosím napište mi na můj mail něco o tom jak se Šárka má a kdo vám ji (jako trenér) dohodil, vím o ní docela hodně a i proč ji pan Koblížek nakonec prodal i když nechtěl. Vím, že byla docela šílenec se špatnou výchovou a pokud máte zájem a něco byste chtěla vědět, napište mi a já vám ráda odpovím. S pozdravem Iva
Chtěla jsem ti poslat nějaký fotky a pár řádek oŠárce ale máš asi malej mail jen 20MB tak si to zkus zadarmo předělat na 2000MG nebo to vymaž a dej vědět.
sunin
napsal(a):
Konici jsou krasni a velice me zaujal ten pesan stredoasiat.Vy jste z tech Ivancic o kterych se pise na moderce??
Da se k vam prijet treba jen na navstevu???Mam sveho konika ale hrozne rada bych se dojela podivat na hribatka az se narodi.
Ahoj,jo klidně se můžeš po domluvě dojet podívat.Hříbátka budou ale až za 2 měsíce.Kde ty máš koně? A co za plemeno....?
polly
napsal(a):
Ahoj. Pozdravuj Dynosaura. Jsem zvědavá, co z ní vyleze za prcka. Hned jak to bude, tak napiš, ať je můžem přijet omrknout.
Gabča (Kojetín)
polly
napsal(a):
Ahoj,jo klidně se můžeš po domluvě dojet podívat.Hříbátka budou ale až za 2 měsíce.Kde ty máš koně? A co za plemeno....?
Urcite bych se predem ohlasila kdybych se chtela dojet podivat.Ja mam konika ustajenyho kousek od Brna,mam angl.plnokrevnika 5ti leteho,je to takovej dablik,ale v boxu je hodnej.A vubec nevypada jako plnasek teda aspon mi to nekolik lidi reklo.Taky tady na moderce par fotek.
polly
napsal(a):
Já jsem sice malej ale šikovnej
polly
napsal(a):
Já jsem sice malej ale šikovnej
Tak a toto je moje kamarádka Dýnuška.Je mezi náma trošičku rozdíl ale má mě ráda a tak mě poslouchá a já ji šéfuju.
Jsem na to opravdu hrdej,protože každýho správnýho chlapa musí ženská poslouchat.
polly
napsal(a):
A to jsem zase já,Narcis.
polly
napsal(a):
To je tal krásný den
polly
napsal(a):
A toto je moje krásná hlavička.Je aspoň trochu podobná na mýho táty Sahiba Kubišty?
polly
napsal(a):
Tak a toto je moje kamarádka Dýnuška.Je mezi náma trošičku rozdíl ale má mě ráda a tak mě poslouchá a já ji šéfuju.
Jsem na to opravdu hrdej,protože každýho správnýho chlapa musí ženská poslouchat.
Lambiii
polly
napsal(a):
A toto je moje krásná hlavička.Je aspoň trochu podobná na mýho táty Sahiba Kubišty?
Dneska jsem se pěkně předváděla
polly
napsal(a):
no
polly
napsal(a):
A tady ta rezavá kobylka,to je naše babička.Letos ji bude 21.Jmenuje se Polly,je po Servátor 21 a je po ní spoustu šikovných koní,kteří se prosazují v parkurech.Takže kdyby někdo její dítě měl,tak se mi ozvěte.Moc by mě zajímalo jak vypadají.My máme po ni 2 hříbata.
polly
napsal(a):
No a tady máte naši,teda soukromou poničku Barušku.
Jezdí na ni 8 letá slečna Natálka.Celkem jim to de.
polly
napsal(a):
A dneska jsme řádili i pod sedlem.Bylo to seper
polly
napsal(a):
To jsem já na Dynušce.Vždycky si v zimě připadám ve sněhu jako popelka.
polly
napsal(a):
To jsem já na Dynušce.Vždycky si v zimě připadám ve sněhu jako popelka.
Fatima
polly
napsal(a):
A malej a velkej (-:
polly
napsal(a):
No a tolik elánu má nadcházející mamina
Téda polly. Máš nádherné fotky. Nás to dnes taky vytáhlo s foťákem ven, i když byla děsná zima. Ale fotky se tak pěkně nevyvedly- jsou foceny taky z koně. Podaří se ti to tak hezky nafotit napoprve nebo koníci musí kroužit okolo na několik pokusů? A fotograf je taky na koníkovi nebo pěší?
Já nakonec musela "kroužit" víckrát a stejně toho moc hezky nevyšlo. Kobyla to pak pojala dost "dostihově" a provokovala tu druhou, ze které se fotilo. No sranda, máme co trénovat.
lerry
napsal(a):
Téda polly. Máš nádherné fotky. Nás to dnes taky vytáhlo s foťákem ven, i když byla děsná zima. Ale fotky se tak pěkně nevyvedly- jsou foceny taky z koně. Podaří se ti to tak hezky nafotit napoprve nebo koníci musí kroužit okolo na několik pokusů? A fotograf je taky na koníkovi nebo pěší?
Já nakonec musela "kroužit" víckrát a stejně toho moc hezky nevyšlo. Kobyla to pak pojala dost "dostihově" a provokovala tu druhou, ze které se fotilo. No sranda, máme co trénovat.
Ahoj.Já fotím hrozně ráda a už v tom mám trochu praxi.
K tomu focení konía jezdce v pohybu ti povím toto.
Je potřeba fotit ze země.Koně si držet a být na zemi.Dále když fotím tak koně běhají rovno ne dokolečka,protože je taky důležité jak ti svítí slunce.Nesmíš fotit proti němu to určitě víš a nejlepe je fotit tak aby slunce osvicovalo ty koně.
No a když fotíš toho koně v pohybu tak než kolem tebe proběhne tak je dobrý ho vyfotit 3-4x i víc v dálce a pak jak to foťák stihá.
A nebo si počkat na 1 super fotku kdy bude ten kůň v blízkosti ale tak aby tam byl celej.Nejlepší je foták přimáčknout a v tom daném okamžiku domáčknout.Pak existuje pár programů na kterých si ty fotky upravíš,já hlavně ořezávám právě ty vzdálenější fotky.
To se naučíš.
polly
napsal(a):
co tenhla krasavec z Předklášteří?
polly
napsal(a):
A malej a velkej (-:
A teď pár portrétů našich koní
A první je Martin
polly
napsal(a):
A první je Martin
a Fatima
zuza
napsal(a):
co tenhla krasavec z Předklášteří?
taky ráda fotím,a všecko co se dá...to je Sally
pizneta
napsal(a):
taky ráda fotím,a všecko co se dá...to je Sally
Sally a kamoška kathleen
polly
napsal(a):
Haflingové mají krásné ušlechtilé hlavy že?
A to je halvička Dyny.
polly
napsal(a):
A ještě jednou Dýna.
A toto je Silván,náš 1,5 letej hřebeček po Silvio II.Toho prodáváme.
polly
napsal(a):
A toto je Silván,náš 1,5 letej hřebeček po Silvio II.Toho prodáváme.
A to je Baruška.
polly
napsal(a):
A to je Baruška.
A Šárka.No už ji to těhotenství trochu zmáhá.
noled
napsal(a):
Takhle jsme se bavili minulý víkend....
a ještě jedna!
microfon
napsal(a):
To je moje bývalá kobylka Lissy
To je zase ona ,ale to mi zdrhla a pak jsem jí pěkně dlouho chytala...
microfon
napsal(a):
To je zase ona ,ale to mi zdrhla a pak jsem jí pěkně dlouho chytala...
kathleen...si hraje na arabka
polly
napsal(a):
3letá Frísanka kamarádky Alci :-))
cerridwen
napsal(a):
3letá Frísanka kamarádky Alci :-))
F. D. A1/1 4letý :-))
polly
napsal(a):
Bára a zima ...
polly
napsal(a):
A Šárka.No už ji to těhotenství trochu zmáhá.
A tady máme naš nový přírustek ve stáji.Je to 10 letý plňásek Certingo. Má ho u nás ustájeného 1 paní.
Certingo běhal úspěšně dostihy.
polly
napsal(a):
A tady máme naš nový přírustek ve stáji.Je to 10 letý plňásek Certingo. Má ho u nás ustájeného 1 paní.
Certingo běhal úspěšně dostihy.
a toto je jeho hlavička
polly
napsal(a):
a z boku
A tady se pusinkuje s novou kámoškou Pálavou
polly
napsal(a):
A tady ta rezavá kobylka,to je naše babička.Letos ji bude 21.Jmenuje se Polly,je po Servátor 21 a je po ní spoustu šikovných koní,kteří se prosazují v parkurech.Takže kdyby někdo její dítě měl,tak se mi ozvěte.Moc by mě zajímalo jak vypadají.My máme po ni 2 hříbata.
Její miminko nemáme, ale nejspíš máme ve stáji její sestřičku Sávu. Je jí 22 nebo 23.
polly
napsal(a):
A tady se pusinkuje s novou kámoškou Pálavou
Klisna Pálava
polly
napsal(a):
Klisna Pálava
Pálava je děsně flegmatickej a hodnej koník.Jen škoda že ji prodáváme.Bohužel je u nás nevyžívaná.Máme málo jezdců.
polly
napsal(a):
Pálava je děsně flegmatickej a hodnej koník.Jen škoda že ji prodáváme.Bohužel je u nás nevyžívaná.Máme málo jezdců.
A toto je Pálavy synáček Palisandr.Ten půjde už tento víkend do světa.Možná z něj bude jednou i plemeník protože budoucí majitelé ho chcou dát do kritéria mladých hřebců.
polly
napsal(a):
A toto je Pálavy synáček Palisandr.Ten půjde už tento víkend do světa.Možná z něj bude jednou i plemeník protože budoucí majitelé ho chcou dát do kritéria mladých hřebců.
A tady ho máme ve své kráse.Na 6 měsíční hříbě je to pěkný obr.
polly
napsal(a):
Tady je Dyna jako výstavní kůň
polly
napsal(a):
A malej a velkej (-:
A to je Dyna při skoku takové nizoučké překážky.
polly
napsal(a):
A to je Dyna při skoku takové nizoučké překážky.
A to jsem já s Dýnuškou
joli
napsal(a):
Všechny fotečky i koníci jsou moooc krásní!!!
Falko dneska ve výběhu
bbb
napsal(a):
Ještě jednou....
chlaďasy v zimě-naše hříbata-norici a belgici,vzadu norička Hvězda
ranc sedicibyk
napsal(a):
chlaďasy v zimě-naše hříbata-norici a belgici,vzadu norička Hvězda
hrátky hříbat kladrubák zvaný Dečka a belgik Sitt
polly
napsal(a):
Tak a tady máme naši babičku ještě jednou,ale v klidu.
Na 21 let nevypadá nejhůř,ne? Mohla by vypadat možná i líp ale to zas nesmíme přehánět,protože ji bolí nožičky a tloušťkou by na ně měla ještě větší zátěž.
polly
napsal(a):
Tak a tady máme naši babičku ještě jednou,ale v klidu.
Na 21 let nevypadá nejhůř,ne? Mohla by vypadat možná i líp ale to zas nesmíme přehánět,protože ji bolí nožičky a tloušťkou by na ně měla ještě větší zátěž.
Aještě nějakou fotečku její krásné ušlechtilé hlavičky
polly
napsal(a):
Aještě nějakou fotečku její krásné ušlechtilé hlavičky
Aještě jednu
polly
napsal(a):
a Narcis
Tak a dneska jsem udělala docela hezkou Narcisovu hlavu
ranc sedicibyk
napsal(a):
hrátky hříbat kladrubák zvaný Dečka a belgik Sitt
Mimikry
polly
napsal(a):
A první je Martin
a ještě ještě jednou Martin
polly
napsal(a):
A prcka už nám odvezli.Šel někam do hor na pastvu.
Byl to mazílek.
polly
napsal(a):
A to je naše 1 stádečko z jedné ohrady
Tak Certingo v akci
polly
napsal(a):
Aještě jednu
Tak a toto je Pollyny skoro 2 letá dcerka po Carismo.Moc pěkná kobylka.Jmenuje se Polárka
polly
napsal(a):
Tak a toto je Pollyny skoro 2 letá dcerka po Carismo.Moc pěkná kobylka.Jmenuje se Polárka
Má docela dlouhé uši,že.
No jo hanoverská krev.
polly
napsal(a):
No a tolik elánu má nadcházející mamina
Tak a toto je náš 4 letý valášek po Ibiškovi.
Teď ho zrovna obsedám.
polly
napsal(a):
Tak a toto je náš 4 letý valášek po Ibiškovi.
Teď ho zrovna obsedám.
ještě ve cvalu
polly
napsal(a):
Jestli neva, tak se přidám. Jedna skoro potmě:
polly
napsal(a):
A ještě:
... poškrabkat na bříšku :-)
polly
napsal(a):
Sára
polly
napsal(a):
Linduška na kopci
polly
napsal(a):
ještě quarterarabka
polly
napsal(a):
Rainer
polly
napsal(a):
Regent
polly
napsal(a):
Sandra
polly
napsal(a):
Sita
polly
napsal(a):
Malá a velká
polly
napsal(a):
zlikvidujem, co se dá
polly
napsal(a):
voda v pevném stavu
polly
napsal(a):
To je Narcisova jezdkyně
No a tady máme naši Barušku s jezdkyní
polly
napsal(a):
Tuna je můj miláček a kus jeho obranáře:-)
vali
napsal(a):
Tuna je můj miláček a kus jeho obranáře:-)
S kámoškou Polly
majta
napsal(a):
a ještě jedna
a ještě jedna
....jinak více na http://www.majta.wz.cz
polly
napsal(a):
Klisna Vanessa
polly
napsal(a):
A zase s Pollynou
polly
napsal(a):
Ahoj.Já fotím hrozně ráda a už v tom mám trochu praxi.
K tomu focení konía jezdce v pohybu ti povím toto.
Je potřeba fotit ze země.Koně si držet a být na zemi.Dále když fotím tak koně běhají rovno ne dokolečka,protože je taky důležité jak ti svítí slunce.Nesmíš fotit proti němu to určitě víš a nejlepe je fotit tak aby slunce osvicovalo ty koně.
No a když fotíš toho koně v pohybu tak než kolem tebe proběhne tak je dobrý ho vyfotit 3-4x i víc v dálce a pak jak to foťák stihá.
A nebo si počkat na 1 super fotku kdy bude ten kůň v blízkosti ale tak aby tam byl celej.Nejlepší je foták přimáčknout a v tom daném okamžiku domáčknout.Pak existuje pár programů na kterých si ty fotky upravíš,já hlavně ořezávám právě ty vzdálenější fotky.
To se naučíš.
A to je náš 4 letý Čiko.
majta
napsal(a):
a ještě jedna
....jinak více na http://www.majta.wz.cz
Bonča
ajulka
napsal(a):
Vanessa jako ta co má maminku Varinu ??? díky
Celým jménem Vanessa Tilly ,chovná klisna plemene klusák. Maminka Madame Tilly.
jury
napsal(a):
Kobylky v řadě
pár portrétků v zimě;o)
skorohucul šogun
majta
napsal(a):
pár portrétků v zimě;o)
skorohucul šogun
a ještě jednou
lucky
napsal(a):
Máš na stránkách hezké fotky!
Jde Ti to!
Jeden z dnešních úlovků
jury
napsal(a):
Jeden z dnešních úlovků
Ahoj, tak jak jsem uviděla Polly na fotce, tak její dcera Polynézie je její přesná kopie. To je super podoba. Musím najít nějakou fotku a dát ji sem. Popř. vyfotím. Úžasný, vidět maminu své krasavice . Té mé Polyně bude v březnu 12. Je to tady bezva diskuze. Že jsem na ni nepřišla dřív
.
mari
napsal(a):
Ahoj, tak jak jsem uviděla Polly na fotce, tak její dcera Polynézie je její přesná kopie. To je super podoba. Musím najít nějakou fotku a dát ji sem. Popř. vyfotím. Úžasný, vidět maminu své krasavice . Té mé Polyně bude v březnu 12. Je to tady bezva diskuze. Že jsem na ni nepřišla dřív
.
Tak jsem našla krásnou fotku, moc inteligentně se na ní tváří, nebo ne ? Ty uši, krása
. A není to jinak celá máma ? Tak to je POLYNÉZIE
.
mari
napsal(a):
Tak jsem našla krásnou fotku, moc inteligentně se na ní tváří, nebo ne ? Ty uši, krása
. A není to jinak celá máma ? Tak to je POLYNÉZIE
.
Baruška ...
polly
napsal(a):
A takova je zima na zavodisti v Chuchli