Davejte sem fotky vasich plnesu.Moc se tu o nich nemluvi a ani tu nejni moc fotek.Rozepiste se o nich,jak jste s nima spokojeni,jaci jsou pod sedlem a tak.
kati
napsal(a):
Davejte sem fotky vasich plnesu.Moc se tu o nich nemluvi a ani tu nejni moc fotek.Rozepiste se o nich,jak jste s nima spokojeni,jaci jsou pod sedlem a tak.
Ja zacnu.Muj plnasek se jmenuje Persival,je mu 8let a je to valasek.Nikdy nebehal dotihy,ale presto rad zavodi s konmi.Je to muj milacek nikdy bych ho nevimenila.Pod sedlem je velice temperamentni,kdyz se mu nekam nechce nebo se mu neco nelibi,tak se zacne vztekat(jako ja)
Ale jinak je velice ucenlivi a chodvi.ted nas konecne uci neco poradneho trenerka a docela mu to jde,ale me moc ne.
No to by bylo asi vsechno.Jen piste!!!!!!!!!
pohled ze zdola
kati
napsal(a):
Ja zacnu.Muj plnasek se jmenuje Persival,je mu 8let a je to valasek.Nikdy nebehal dotihy,ale presto rad zavodi s konmi.Je to muj milacek nikdy bych ho nevimenila.Pod sedlem je velice temperamentni,kdyz se mu nekam nechce nebo se mu neco nelibi,tak se zacne vztekat(jako ja)
Ale jinak je velice ucenlivi a chodvi.ted nas konecne uci neco poradneho trenerka a docela mu to jde,ale me moc ne.
No to by bylo asi vsechno.Jen piste!!!!!!!!!
pohled ze zdola
i ze zhora
kati
napsal(a):
i ze zhora
Já mám taky A 1/1, já bych to ustájko docela brala ale nevím co je v ceně. Má box nebo ne a třeba bych to chtěla nejdřív i vidět než se přestěhujem, jinak bych to brala ve Vanišově se mi nikdo neozývá Kolik má koní, má jízdárnu? Bude nás tam víc? Kobyla je fakt ve špatným stavu tak bych to potřebovala co nejdřív.
kati
napsal(a):
můj plňásek se jmenuje Loving je to moje zlatíčko a za nic bych ho nevyměnila
dasti
napsal(a):
můj plňásek se jmenuje Loving je to moje zlatíčko a za nic bych ho nevyměnila
Tak ja mam 4leteho plnaska.Jmenuje se Royamix,pochazi z Francie.
Mam ho rok a kousek,za tu dobu jsme si na sebe docela dost zvykli,tedy aspon ja na nej a uz bych nemenila..tedka mi dost pribral,ma obri bachor..vypada jak brezi kobyla..
Je to celkem klidas,i kdyz behal dostihy.V boxe je sklebivej,ale neublizi.Jen se xichti.Pod sedlem je linej,na polich je samozrejme velice temperamentni,ale da se v klidu zvladat,poku pred nim neleti jinej kun..to je k nezastaveni...trosku tvrdohlavej,musi se na nej v klidu a po dobrem,nechce se mu moc pracovat..ale je to muj milovanej Royik a mam ho straaasne rada..
kati
napsal(a):
Muj plňasek se jmenuje Regentano. Díve byl v dostihovem treningu . je mu 7 let. a mám ho od jeho dvou let.Je to hrozný mazlík ale koník jenom pro jednoho pána. Ostatním lidem moc nevěří. Je to moc šikovný koník má moc hezké chody .jezdíme drezuru. Je takédocela temperamentní a ne uplně snadno jezditelný ale dělá mi moc velkou radost je to moje zlatíčko
dalajlama
napsal(a):
Muj plňasek se jmenuje Regentano. Díve byl v dostihovem treningu . je mu 7 let. a mám ho od jeho dvou let.Je to hrozný mazlík ale koník jenom pro jednoho pána. Ostatním lidem moc nevěří. Je to moc šikovný koník má moc hezké chody .jezdíme drezuru. Je takédocela temperamentní a ne uplně snadno jezditelný ale dělá mi moc velkou radost je to moje zlatíčko
eče jedna fotečka.
kati
napsal(a):
Plňásky mám ráda a jsem i šťastnou majitelkou jednoho (spíš jedné z nich) jsou super, rychlí, temperamentní, všestranní
buggyna

kati
napsal(a):
Tak mi se jmenujem CAKA YANNU neboli Cáklá Jana je nám 5 let a náš tatík je Rainbows for Life
Janičku mám teprv měsíc, takže moc sem jí nestačila eště poznat, ale je pracovitá,venku trošku "cáklá", hodná i když trochu náladová (mnoo holt kobyla),je to moje zlatííí
buggyna

buggyna
napsal(a):
Tak mi se jmenujem CAKA YANNU neboli Cáklá Jana je nám 5 let a náš tatík je Rainbows for Life
Janičku mám teprv měsíc, takže moc sem jí nestačila eště poznat, ale je pracovitá,venku trošku "cáklá", hodná i když trochu náladová (mnoo holt kobyla),je to moje zlatííí
a na jízdárně
zazika
napsal(a):
a jak se jmenuje tvoje kobylka?
jmenuje se Puna (je to Laroche)....mám ji asi půl roku... je ze Zámrsku..
buggyna
napsal(a):
a na jízdárně
já mám taky plňáska jmenuje se MISS MISTR je náladovej asi jako já...mám ho už skoro 4 měsíce a myslím si že jsme už sehraná dvojka..:)když jde do výběhu tak dokáže pořádně pozlobit,ale jen se těší do výběhu...:)je hrozně šikovnej a učenlivej..nevymněnila bych ho za nic....je to moje láska
nicynka
napsal(a):
já mám taky plňáska jmenuje se MISS MISTR je náladovej asi jako já...mám ho už skoro 4 měsíce a myslím si že jsme už sehraná dvojka..:)když jde do výběhu tak dokáže pořádně pozlobit,ale jen se těší do výběhu...:)je hrozně šikovnej a učenlivej..nevymněnila bych ho za nic....je to moje láska
etě jedna..:)
Uživatel s deaktivovaným účtem

westgirl
napsal(a):
Roccavaldinka - Rocky,už nežije..
...foto Jiří Zach
westgirl
napsal(a):
...foto Jiří Zach
To je moje ISKERKA a je jí 20 let
kati
napsal(a):
My máme taky čerstvý přírůstek, díky jední moc fain osůbce nám dělá našim prckům chůvu.
Musím říct že je to zlatíčko, pokud vím, běhal ještě nedávno dostihy, letos 8-letý valášek jménem Lotagen.
V boxe,venku,kolem koní a vlastně za všech okolností je moc super, klidný a hodný, nemůžeme si stěžovat
Pokud nás teda nepronásleduje, když jezdím na kobyle, je to takový ocásek
shantal88
napsal(a):
My máme taky čerstvý přírůstek, díky jední moc fain osůbce nám dělá našim prckům chůvu.
Musím říct že je to zlatíčko, pokud vím, běhal ještě nedávno dostihy, letos 8-letý valášek jménem Lotagen.
V boxe,venku,kolem koní a vlastně za všech okolností je moc super, klidný a hodný, nemůžeme si stěžovat
pro shantal 88: Je to ten koník od mili ?
alda
napsal(a):
pro shantal 88: Je to ten koník od mili ?
Můj dědek foto ze srpna 2009,25 let.
shantal88
napsal(a):
Juuu, on už je v důchodu? Ještě v srpnu jsem ho viděla v Kolesech. Co si pamatuju tak vždycky ostatním zdrhnul