Ahoj Leni. To víš babo, musím mít pořádnýho koňa, aby uvezl ten můj zadek
Neee, přes sezonu žere Fitminy a velký černý belík ovsa, mačkaný+sůl,+minerálky. Co je u táty dostává 3x denně otruby, oves, lněné semínko a silážovanou kukuřici
Hodně jsou ale svaly - za poslední rok hrozně vyrostl a zmohutněl.
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Neee, přes sezonu žere Fitminy a velký černý belík ovsa, mačkaný+sůl,+minerálky. Co je u táty dostává 3x denně otruby, oves, lněné semínko a silážovanou kukuřici
Hodila jsem to do starýho, tak znova sem
No nevím, proč se jí nelíbí, ona Elí celkově má ráda svůj klid, ale s ostatníma koníkama se kámoší normálně, ale ze začátku Janču dost stírala, ale myslím, že teď je to už mnohem lepší, že se na ní až tak zase už nešklebí, po té říji holt nováček kůň
Takhle pořád civíme na koně ve stáji
tecos
napsal(a):
se dneska zas nějak nechytám....Ach jo... Asi se o mě zas pokouší "depka"....
můj minulý....rosela pennantova-modrá mutace...Pěknej uličník to byl...
sadzi saj

molly
napsal(a):
Zuzi copak?? Žádný depky, co vyjížďka na Molče na provětrání, by nepomohla??
molly
napsal(a):
Zůzu, z čeho máš depku?
Jinak s papouchama se sranda, já mám doma Pepíčka-už mu táhne na pátej rok, teďka totál přepeřuje takže každej den jako blázen luxuju... Ale máme ho moc rádi, ikdyž sere kde může. Je furt puštěnej, takže kytky bere útokem a strááášně rád okusuje etikety s petek...a je to alkáč jako prase...mno jaká panička takovej papouch
tecos
napsal(a):
Andrej,neboj,s Molčou se chystám....Ale bojím se,že dnes to nepomůže....
molly
napsal(a):
jééééé, ten je....Zuzi, jinak ahoj Nad životem nepřemýšlej, já už přišla na to, že je to zbytečné :-( Stejně co má být, to podle mě bude. Co se stane, to se asi stát mělo. Je to smutné, ale život snáma háže jako bychom byly figurky na šachovnici....O to víc se musíme radovat z těch věcí, které nám dělají radost, být šťastní z toho, co se nám povedlo a všechnu tu negativní náladu potlačit tou pozitivní. Aspoň se o to snažit. Asi moc chytračím, ale dalo by se říct, že mluvím za života...
Jinak Adél, Rojík je fakt podařený My se už taky pomalu obalujem a tvarujem, snad budem někdy vypadat aspon z polioviny tak jak vy
No a Andy, jak si vlastně s tím nynějším ustájkem spokojená? Vím že kdysi si to staré řešila pro a proti, je ted ta stáj pro tebe a Elí vyhovující?
molly
napsal(a):
Andrej,neboj,s Molčou se chystám....Ale bojím se,že dnes to nepomůže....
Zatracené mužské pokolení.....
Alfík už není mezi námi...........................
sadzi saj
napsal(a):
Zuzi copak?? Žádný depky, co vyjížďka na Molče na provětrání, by nepomohla??
No Zuzko! TAkové sluníčko a depky? Celý den jsi se zvířátkama... to snad ani nejde A jestli je to kvůli chlapovi, tak se na to vys...
Já jsem se měla vdávat, pracovala jsem u něj ve firmě, postavili jsme barák a frajer měsíc před svatbou řekl, že si to rozmyslel a ť se do 4 dnů vystěhuji. Sebral mi auto, vozík na koně o dělení baráku nechtěl ani slyšet... No, zůstali mi dva koně a moje osobní věci. neměla jsem práci, prach kde bydlet a k tomu všemu dva koně a psa. Nářez. Dva měsíce jsem jen seděla na gauči sebeobviňovala se a nic nedělala. dnes jsem ráda, že to tak dopadlo. Mám to po čem jsem vždy toužila - moře zvířátek, hodný chlapa co má společný zájmy, má mě rád a váží si mě....
Barva je opravdu luxusní ( sakra to je dobrý slov)
Co mám říkat já o pracovním procesu.... Votravný lidi I když dnes jsem už od 6.hod připojená, nohy hozený na odpaďáku, popíjím střídavě kávičku a čaj.......
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Hodila jsem to do starýho, tak znova sem
No nevím, proč se jí nelíbí, ona Elí celkově má ráda svůj klid, ale s ostatníma koníkama se kámoší normálně, ale ze začátku Janču dost stírala, ale myslím, že teď je to už mnohem lepší, že se na ní až tak zase už nešklebí, po té říji holt nováček kůň
Takhle pořád civíme na koně ve stáji
jjj,už je to lepší,ale přeci jen si Elí musí mlaďošku vychovat jinak jedu teď do Equáče pro tu letní deku...nedalo mi to,bude se někdy hodit.Nepotřebuješ tam něco??
molly
napsal(a):
Díky Leni za pochvalu, poslední dobou slýchám hodně chváli, tak snad se ty investice vyplatili - a to měl být na jatkách...
Zítra Ti sem dám fotku jak vypadal když jsem ho před rokem kupovala....
Zuzi na chlapy fakt kašli. Já si už taky myslela, že je to ten pravý, že mám vše nalajnované tím správným směrema nic lepšího mě už nemůže potkat.... Bájo jsme si rozuměli, rodiče mě měli rádi, všichni jsme dělali v rodinné firmě a pak ze dne na den, bez hádky jen prostě tak, že ho to napadlo.... Nevím co se stalo Tobě, ale věř, že žádný chlap za to trápení nestojí. dřív jsem se tomu smála, ale po té pocce se svatbou jsem začala chodit k psycholožce. Opravdu moc mi pomohla, ukázala mi, že já vlastně tak za moc nemůžu a pravda je trochu někde jinde. Hodně mi pomohlo koníci a pes. Ale nejvíc to, že jsem si já v sobě srovnala to důležitý.... Jsi mladá, zdravá, pěkná, tak na co depky?
sadzi saj

molly
napsal(a):
Aj, tak přece chlapy .....
No Leni, řeknu ti to asi takhle, jak se říká, v každé stáji je něco. Tady jsou samozřejmě lepší podmínky pro trénování, na závody to máme po kopytě kousek, takže no problem. Trochu jsem musela udělat rozruch kvůli podestýlání a kydání, ale to se vyřešilo a už to má ok, sena myslím dostávají také dost. Na rozdíl od minulého ustájení sice chodí do skoro stejnýho výběhu, ale je aspoň s koňma v kontaktu, v té minulé byla sama. Chodila i na pastvu, ale lady, když se pak nudila, tak šla a podlezla to u vchodu a lezla do stáje, takže musí být v ohradě , ale to doufám, že se nějak vyřeší a bude zase na pastvu chodit. Pak budu totál spokojená, až bude na pastvě
Ty jo, samý telefonát, se z toho po..
tecos
napsal(a):
Díky Leni za pochvalu, poslední dobou slýchám hodně chváli, tak snad se ty investice vyplatili - a to měl být na jatkách...
Zítra Ti sem dám fotku jak vypadal když jsem ho před rokem kupovala....
Zuzi na chlapy fakt kašli. Já si už taky myslela, že je to ten pravý, že mám vše nalajnované tím správným směrema nic lepšího mě už nemůže potkat.... Bájo jsme si rozuměli, rodiče mě měli rádi, všichni jsme dělali v rodinné firmě a pak ze dne na den, bez hádky jen prostě tak, že ho to napadlo.... Nevím co se stalo Tobě, ale věř, že žádný chlap za to trápení nestojí. dřív jsem se tomu smála, ale po té pocce se svatbou jsem začala chodit k psycholožce. Opravdu moc mi pomohla, ukázala mi, že já vlastně tak za moc nemůžu a pravda je trochu někde jinde. Hodně mi pomohlo koníci a pes. Ale nejvíc to, že jsem si já v sobě srovnala to důležitý.... Jsi mladá, zdravá, pěkná, tak na co depky?
Ano Adél, máš naprostou pravdu...vždyť to jsou jen mizerný chlapáci...žádnej chlap nestojí za vrásky na tváři...Zůzu hoď to za sebe, pokud nejde o život tak nejde o nic... Každej si zažil asi své s chlapama...
Já jsem žvala u písničky od Smolíka...v lásce totiž vyhrává ten kdo má rád míň...brutál ale holej fakt.
Takže Zuzko!!! Hlavu vzhůru, úsměv na rtech a představ si toho dotyčnýho třeba na záchodě...
Né fakt vykašli se na něj, vem kubču a vyjeť si na vyjížďku...zazpívej si z plnejch plic nějakou veselou a nemysli na toho ....
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
jjj,už je to lepší,ale přeci jen si Elí musí mlaďošku vychovat jinak jedu teď do Equáče pro tu letní deku...nedalo mi to,bude se někdy hodit.Nepotřebuješ tam něco??
Ahojky, jé díky za optání, škoda, už ne, už mi dorazil poštou ten gumový obřišník za 150,- Kč, mají tam za tuhle cenu nový na lonžování No asi ne, nic mě nenapadá, tak asi ne. Mrkni, jestli nemají v akci nějaký rukavice nebo něco a co to sedlo??
sadzi saj
napsal(a):
No Leni, řeknu ti to asi takhle, jak se říká, v každé stáji je něco. Tady jsou samozřejmě lepší podmínky pro trénování, na závody to máme po kopytě kousek, takže no problem. Trochu jsem musela udělat rozruch kvůli podestýlání a kydání, ale to se vyřešilo a už to má ok, sena myslím dostávají také dost. Na rozdíl od minulého ustájení sice chodí do skoro stejnýho výběhu, ale je aspoň s koňma v kontaktu, v té minulé byla sama. Chodila i na pastvu, ale lady, když se pak nudila, tak šla a podlezla to u vchodu a lezla do stáje, takže musí být v ohradě , ale to doufám, že se nějak vyřeší a bude zase na pastvu chodit. Pak budu totál spokojená, až bude na pastvě
Molly každé prosmutněná minuta je ztracená, nic to stejně nevyřeší, jen si zkracuješ ty chvilky hezký, snažím brát věci tak jak jsou, chlapy si nezaslouží ani slzičku, tak maximálně ti naši čtyřnozí! Život není jen černobílý a já věřím že co se má stát se stane, ty špatné věci nám pomohou vážit si těch dobrých... a život je krásnej...i když je člověk sám, má pořád málo peněz a žádnej čas...hlavní je si ho užít...pro mě jsou nejvíc mý přátelé, rodina a má zvířatka, ty mi dodávají sil a optimismu co potřebuji...jsme tu jen jednou a proto si to dámy v listopadu pěkně užijemmmmmm.....
kalíme nespíme!
klawdie
napsal(a):
Molly každé prosmutněná minuta je ztracená, nic to stejně nevyřeší, jen si zkracuješ ty chvilky hezký, snažím brát věci tak jak jsou, chlapy si nezaslouží ani slzičku, tak maximálně ti naši čtyřnozí! Život není jen černobílý a já věřím že co se má stát se stane, ty špatné věci nám pomohou vážit si těch dobrých... a život je krásnej...i když je člověk sám, má pořád málo peněz a žádnej čas...hlavní je si ho užít...pro mě jsou nejvíc mý přátelé, rodina a má zvířatka, ty mi dodávají sil a optimismu co potřebuji...jsme tu jen jednou a proto si to dámy v listopadu pěkně užijemmmmmm.....
kalíme nespíme!
Holkýýý, jedu na obídek, za chvíli jsem tu...
sadzi saj
napsal(a):
Jooo joo chlapi, věčné problémy snima, ještě že máme ty němé tváře!! Kdyby bylo registrovaný partnerství s koněm tak bych do toho šla!!!
Takže žádný slzy, žádné trápení, nekažme si život, když je tak krátkej...
Tak zatím jedem s holkama na hambáče!!!šéfa máme na promoci
klawdie
napsal(a):
kalíme nespíme!
Tady normálně bulím. Ty chlapy jsou všichni stejný hajzlové... Vím, jak bylo mě. měla jsem vše a najednou těžce nic. ani na rohlík natož na ustájení pro koně...
Zuzka to ale zvládne, je to šikovná baba.
Ach jo, já jsem tady dnes fakt na dvě věci..... Ještě že jsem ta vedoucí jinak bych měla dnes stopro vyhazov.
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
Ahojky, jé díky za optání, škoda, už ne, už mi dorazil poštou ten gumový obřišník za 150,- Kč, mají tam za tuhle cenu nový na lonžování No asi ne, nic mě nenapadá, tak asi ne. Mrkni, jestli nemají v akci nějaký rukavice nebo něco a co to sedlo??
no dneska mu budu volat...nechtěla sem otravovat v neděli.Ruavice zimní??Nejaký jako mám já,nebo obyč??Dyžtak mi to písni na mobil.už pádim,douám že to dneska stihnu za Jančou...aspoň vylonžovat
tecos
napsal(a):
Jdu ven...Nevím,jak se vrátím,tak kdyžtak pěkný zbytek dne.................... A díky...Všem....
rocky
napsal(a):
Jooo joo chlapi, věčné problémy snima, ještě že máme ty němé tváře!! Kdyby bylo registrovaný partnerství s koněm tak bych do toho šla!!!
Takže žádný slzy, žádné trápení, nekažme si život, když je tak krátkej...
Tak zatím jedem s holkama na hambáče!!!šéfa máme na promoci
A ségra promin, fakt se mi o tom nějak nechtělo mluvit, pač si to musím nějak porovnat v hlavě,je to super hezký jen nevím jestli to má hlavu a patu, proč mě nemůže potkat něco normálního!...a hlavně jsem neměla nějakou kecac naladu...musím se z toho víkendu nějak probrat!
molly
napsal(a):
Jdu ven...Nevím,jak se vrátím,tak kdyžtak pěkný zbytek dne.................... A díky...Všem....
Ahoj holky, zdravím všechny !!! Koukám, že je tu dnes nějaká divná nálada ... tedy spíš nálada ze života. Holky, nesmutněte - já bych mohla napsat knihu, co knihu - několik knih jak se hrabat z bláta, jak živit chlapi, dělat jim ficku a pak být ta nejhorší a skončit bez ničeho - nemít bydlení, peníze, svoje věci, které mi dát nechce, jen starého nemocného koně a přes půl mega dluhů ....
No ... vlastně jsem měla něco - měla jsem rodiče a skvělé kamarádky, které pomohly ... uteklo pár měsíců, koníček se v rámci možností uzdravil, objevil se nový chlap a tentokrát už je to snad TEN PRAVÝ. Dokonce občas už zažívám dosud nepoznaný pocit štěští ..... Bolesti a slz už snad bylo dost. Nevěšte hlavy ... na každého to někde čeká, jen ta cesta je někdy moc hrbolatá ...
Moje zlato - Mini maxi - 130 cm
luciusl
napsal(a):
Ahoj holky, zdravím všechny !!! Koukám, že je tu dnes nějaká divná nálada ... tedy spíš nálada ze života. Holky, nesmutněte - já bych mohla napsat knihu, co knihu - několik knih jak se hrabat z bláta, jak živit chlapi, dělat jim ficku a pak být ta nejhorší a skončit bez ničeho - nemít bydlení, peníze, svoje věci, které mi dát nechce, jen starého nemocného koně a přes půl mega dluhů ....
No ... vlastně jsem měla něco - měla jsem rodiče a skvělé kamarádky, které pomohly ... uteklo pár měsíců, koníček se v rámci možností uzdravil, objevil se nový chlap a tentokrát už je to snad TEN PRAVÝ. Dokonce občas už zažívám dosud nepoznaný pocit štěští ..... Bolesti a slz už snad bylo dost. Nevěšte hlavy ... na každého to někde čeká, jen ta cesta je někdy moc hrbolatá ...
Moje zlato - Mini maxi - 130 cm
a další dvě zlatíčka
luciusl
napsal(a):
Holky, zakládám občanské sdružení - nemáte s tím někdo z vás zkušenosti ??? Zpracovala jsem stanovy, ale potřebovala bych to někomu nechat zkouknout, než to pošlu na ministerstvo.
My nesmutníme, jen jsme povzbuzovaly Zuzika. Máme už druhé téma - první bylo akční a veselé,tak mrkej.
Ve stanovách musíš mít hlavně zakládající členy, předsedu a další funkce, stanovy jako pravdila, a zípis z první schůze
tecos
napsal(a):
My nesmutníme, jen jsme povzbuzovaly Zuzika. Máme už druhé téma - první bylo akční a veselé,tak mrkej.
Ve stanovách musíš mít hlavně zakládající členy, předsedu a další funkce, stanovy jako pravdila, a zípis z první schůze
Jéé klárko, jsem mimo. něco důležitého, nebo je to neveřejné tajemství? Sdělená starost, poloviční starost. A když už dnes v té práci nic nedělám, tak se přece po obědě neurvu, že....
tecos
napsal(a):
Jo jo, četal jsem i to první :-) jen mi to druhé připadlo hrozně smutné ....
No, já se právě nikde - ani v zákoně nedočetla, minimálně jaké orgány musí sdružení mít. Máme totiž jen předsedu a místopředsedu a vůbec nevím, jestli to bude stačit, co jsem viděla vzory, měli i dozorčí rady apod... to my nemáme ani mít nebudem ....
luciusl
napsal(a):
No, já se právě nikde - ani v zákoně nedočetla, minimálně jaké orgány musí sdružení mít. Máme totiž jen předsedu a místopředsedu a vůbec nevím, jestli to bude stačit, co jsem viděla vzory, měli i dozorčí rady apod... to my nemáme ani mít nebudem ....
Pokud vím - byla jsem členem tak musíš mít i pokladníka, toho dozorčího rady atd.... Pokud chceš napíšu těm holkám co jsem tam byla, oni mi pošlou co tam posílaly ony a já Ti to přepošlu. Jen nevím jak rychle je dohoním. Pokud budeš chtít, dám se do toho hned
tecos
napsal(a):
Pokud vím - byla jsem členem tak musíš mít i pokladníka, toho dozorčího rady atd.... Pokud chceš napíšu těm holkám co jsem tam byla, oni mi pošlou co tam posílaly ony a já Ti to přepošlu. Jen nevím jak rychle je dohoním. Pokud budeš chtít, dám se do toho hned
Kdyby to šlo byla bych ráda ... co kdybych Ti poslala to co jsem sesmolila ???
luciusl
napsal(a):
Hoky, já jsem tak nažranáááááááááá. Ble....Jé, Luli, kdy jsi fotila chlapáky? Hary je čím dál tím víc podobný Megi
Ne, sranda. Jinak Klárko, nevím jestli jsi četla ten můj poslední přízpěvek v předešlým tématu. Nechcete se přijít kouknou t do Pardubek na dostihy ted v sobotu? Možná, že tam dorazím :-) Tady mí dva lumpíci
tecos
napsal(a):
Zdravím pracující lid z polední pauzy Skoukla jsem fotky...no je vidět, že jste si užívaly :))
lanika
napsal(a):
Hoky, já jsem tak nažranáááááááááá. Ble....Jé, Luli, kdy jsi fotila chlapáky? Hary je čím dál tím víc podobný Megi
Ne, sranda. Jinak Klárko, nevím jestli jsi četla ten můj poslední přízpěvek v předešlým tématu. Nechcete se přijít kouknou t do Pardubek na dostihy ted v sobotu? Možná, že tam dorazím :-) Tady mí dva lumpíci
Jasný a já ti odpovídala v minulé diskuzi, jen jsem nekoukla jestli se to uložilo, to je jasný že by jsme dali stuka pokud by jsi dorazila takový kousek od nás, určitě dej vedět, co se týče mě si na tebe moc moc ráda čas udělam!!!!!klidně nmůžete přijet i k nám do roudni, z pardubek je to kousíček.
lanika
napsal(a):
Sluší jim to, viď ? :-) Karel je z něj úplně celej vedle - přijde domů a ani mi nedá pusu a hned se vítá se psem.. pořád jen kde je pes kde je pes a ťu ťu ňu - mezi tím mi volá táta, kdy jim přivezu psa... sranda s těma chlapama
lanika
napsal(a):
Adel, kde ty vlastně pracuješ? Nějak mi to nejspíš někde uniklo Projíždím fotky v PC a koukám na naše pokroky...No, někdy se musím i zasmát
luciusl
napsal(a):
Kdyby to šlo byla bych ráda ... co kdybych Ti poslala to co jsem sesmolila ???
www.neziskovky.cz tam se toho dá docela dost najít - ale ne v té poradně, spíš v těch různých dokumentech. Taky uvažuju o založení OS - stáje, ale furt váhám, to podvojné účetnictví a ta drbačka s tím mě docela odrazuje. Btw jaké budou vaše zdroje příjmů, uvažujete i o pořízení ŽL?
strelish
napsal(a):
Zdravím pracující lid z polední pauzy Skoukla jsem fotky...no je vidět, že jste si užívaly :))
A jakpak se máš ty pracante! Kočko a kde ty vubec vlatně s koníkama sídlíš?!?!Není to ve směru našeho výletu?
klawdie
napsal(a):
A jakpak se máš ty pracante! Kočko a kde ty vubec vlatně s koníkama sídlíš?!?!Není to ve směru našeho výletu?
Holčiny, koukněte na mou premiéru - jsou mé první, takže zatím nic moc
www.farmasedlar.estranky.cz
strelish
napsal(a):
Holky tak jsem tady z obídku, dala jsem si nivu v šunce s americkejma br...mno zase totál přežrata...šla bych se natáhnout. V krku mě bolet zatím nepřestalo ale já těm bacilům dál do těla...ještě jeden coldrex do kýble a až přijdu domů tak si vlezu do peřin a budu se potit...sama, protože Tomajs přijede až v devět večer... Jinak můsím se pochlubit že naše kobuše odvezli jeden páreček k oltáři...je to cca rok dozadu...Ascona a Gitka
lanika
napsal(a):
Adel, kde ty vlastně pracuješ? Nějak mi to nejspíš někde uniklo Projíždím fotky v PC a koukám na naše pokroky...No, někdy se musím i zasmát
Jasný, klidně mi to pošly. Jestli to bude něco platný, tak poradím.
Leni - pracuji v Broumově jako vedoucí laboratoře a zkušebny v jedné velké textilní firmě
Se sobotou - přijede mi návštěva ze slovenska a po velké mi bylo řečeno, že by dostihy rád viděl, tak ho třeba ukecám a dorazili bychom taky. No a po cestě bychom mohli nabrat hradečačky. Tak což děvčata? Dáme sraz? Když už se budete srážet na Moravě, ať z toho taky něco mám....
tajemma danny
napsal(a):
Holky tak jsem tady z obídku, dala jsem si nivu v šunce s americkejma br...mno zase totál přežrata...šla bych se natáhnout. V krku mě bolet zatím nepřestalo ale já těm bacilům dál do těla...ještě jeden coldrex do kýble a až přijdu domů tak si vlezu do peřin a budu se potit...sama, protože Tomajs přijede až v devět večer... Jinak můsím se pochlubit že naše kobuše odvezli jeden páreček k oltáři...je to cca rok dozadu...Ascona a Gitka
Teda jsem Gitku vubec nepoznala, jak je důležitá......
Jinak na estranky jsem koukala velká pochvala, mě se líbí!
tajemma danny
napsal(a):
to strelish (Kat.) | - na ty stránky jsem se koukala .. nějaké info z toho mám, nějak jsem to splácala, ale kdyby mi to někdo zkoukl, bylo by to fajn.
OS zakládám proto, že chci pracovat na projektu jezdeckých stezek a pořádání různých sport. akcí a podobně - takže příjmy budou z grantů, dotací a sponzorských darů (snad) taky ze členských příspěvků. Účto snad nějak zvládnem ...
Mám hlavu plnou plánů, ale jak to dopadne nevím nevím . Zkusím a uvidím.
luciusl
napsal(a):
to strelish (Kat.) | - na ty stránky jsem se koukala .. nějaké info z toho mám, nějak jsem to splácala, ale kdyby mi to někdo zkoukl, bylo by to fajn.
OS zakládám proto, že chci pracovat na projektu jezdeckých stezek a pořádání různých sport. akcí a podobně - takže příjmy budou z grantů, dotací a sponzorských darů (snad) taky ze členských příspěvků. Účto snad nějak zvládnem ...
Joooooooo a ŽL mám na zprostředkování obychodu a služeb - momentálně na něj podnikám ... takže to řešit zatím nemusím
luciusl
napsal(a):
Joooooooo a ŽL mám na zprostředkování obychodu a služeb - momentálně na něj podnikám ... takže to řešit zatím nemusím
Mno jo, Gitka ani jednou neutekla fotografům ze záběru a chovala se opravdu důstojně...prostě věděla že nesní udělat nějakej trapas...
luciusl
napsal(a):
U mě přichází v úvahu právě příjmy z vodění turistů příležitostně - vedle je penzion. Výcvik nehrozí, není cvičitelák. Nicméně uvažuju právě o nějaké té duchaplné činnosti jako např. možnost strávení odpoledne, opékání ohně u koní a tak. Prostě stráví odpoledne, dejme tomu něco se dozví o koních, povozí se...zaplatí nějakou přijatelnou částku. Ziskové to rozhodně nebude, ale je to asi lepší takhle legálně. Ty stezky jako myšlenka se mi taky líbí, jenže bohužel na to teď zatím nemám časově se o něco takového starat :(
strelish
napsal(a):
U mě přichází v úvahu právě příjmy z vodění turistů příležitostně - vedle je penzion. Výcvik nehrozí, není cvičitelák. Nicméně uvažuju právě o nějaké té duchaplné činnosti jako např. možnost strávení odpoledne, opékání ohně u koní a tak. Prostě stráví odpoledne, dejme tomu něco se dozví o koních, povozí se...zaplatí nějakou přijatelnou částku. Ziskové to rozhodně nebude, ale je to asi lepší takhle legálně. Ty stezky jako myšlenka se mi taky líbí, jenže bohužel na to teď zatím nemám časově se o něco takového starat :(
No, já mám zase času dost, jen se potřebuju realizovat .... tak mě napadly stezky. Snad to nějak vyjde.
luciusl
napsal(a):
Severní Čechy - nevím jestli to tu trochu znáš, jestli se mám rozepisovat detailně :-)
Tak dámy - po 8mi hodinách online se odpojuji a jedu domů, kde udělám co? Ano, správně, připojím se na Ifaunu Vy vzorné pracantky jste mě tu dnes trochu zanedbávaly....
Mějte se fajne, pozdravujte oře a zainteresovaní dejte vědět jak s tou sobotou a dostihama, jestli už mám něco plánovat......
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Tak dámy - po 8mi hodinách online se odpojuji a jedu domů, kde udělám co? Ano, správně, připojím se na Ifaunu Vy vzorné pracantky jste mě tu dnes trochu zanedbávaly....
Mějte se fajne, pozdravujte oře a zainteresovaní dejte vědět jak s tou sobotou a dostihama, jestli už mám něco plánovat......
Adél, tak ahoj. Co tvá dokumentace dek
Teda dámy, jste se takhle rozjeli, jsem si odskočila do města a pak tohle V lékárnách jsou normálně mega fronty
luciusl
napsal(a):
Tak já se loučím, mějte se krásně. L
Holky, já budu mít za chvíli poradu, takže se asi předběžně loučím...a hezký zbytek pondělka, papík Danny
tajemma danny
napsal(a):
Holky, já budu mít za chvíli poradu, takže se asi předběžně loučím...a hezký zbytek pondělka, papík Danny
Mějte se :) Mě tu čekají ještě dvě hodinky...se budu bavit ukládáním Sunarů...řidič mě musel proklínat...20 krabic se Sunarama ...ale co, musím nakřečkovat, Sunary budou za chvíli o 30 korun dražší :(
sadzi saj

lanika
napsal(a):
Holky mějte se!!!!! Jinak , pokud mě můj "skorotatík" veme sebo do Pardubic, budu tam a ráda vás poznám. Kohokoliv kdo dorazí
Holky pa pa
strelish
napsal(a):
Mějte se :) Mě tu čekají ještě dvě hodinky...se budu bavit ukládáním Sunarů...řidič mě musel proklínat...20 krabic se Sunarama ...ale co, musím nakřečkovat, Sunary budou za chvíli o 30 korun dražší :(
TAk zdarec baby já tu budu do tříííí...jinak leni jestli dojedeš až do pardubic tak se určo uvidíme...páček shledáček!
klawdie
napsal(a):
TAk zdarec baby já tu budu do tříííí...jinak leni jestli dojedeš až do pardubic tak se určo uvidíme...páček shledáček!
Hele, kukněte na http://www.fotokisza. com/index.php?id= gale&dir=dostihy/2007/chuch_21_10_07_I Na poslední fota. Hezky zabraná atmosféra....Moc hezké fotečky....A hrozně se mi líbí ta se dvěma koníky v cíli, jak mají oba 4nohy v luftu a sněží To je fotograf, co jsem byla s ním ted v sobotu ve Slušovicích...Musím ho přemluvit at přijede nafotit i Honzíka. Snad ho zlomím na to
lanika
napsal(a):
Hele, kukněte na http://www.fotokisza. com/index.php?id= gale&dir=dostihy/2007/chuch_21_10_07_I Na poslední fota. Hezky zabraná atmosféra....Moc hezké fotečky....A hrozně se mi líbí ta se dvěma koníky v cíli, jak mají oba 4nohy v luftu a sněží To je fotograf, co jsem byla s ním ted v sobotu ve Slušovicích...Musím ho přemluvit at přijede nafotit i Honzíka. Snad ho zlomím na to
Asi se vám to neotevřevtam, kde jsem chtěla. Tak fotogalerie, dostihy, 2007, v.Chuchle 1. A poslední foto....
tecos
napsal(a):
Tak jsem zpátky...Promrzlá a profouknutá a to mám vrstev jak cibule:) Asi budu muset začít jezdit v rukavicích....
Jen se bojím a cítím,že dneska mi Molča a podzim v lese moc pomoct nemůže...................... ........................................
molly
napsal(a):
Tak jsem zpátky...Promrzlá a profouknutá a to mám vrstev jak cibule:) Asi budu muset začít jezdit v rukavicích....
Jen se bojím a cítím,že dneska mi Molča a podzim v lese moc pomoct nemůže...................... ........................................
Halooo, Zuzi! Jsi tu?
molly
napsal(a):
Haló Adél,až teď...Krmila jsem havěť............
No prosím tě, co je to za depresoidní náladu? Co Ti ten mizernej chlap udělal¨?
tecos
napsal(a):
No prosím tě, co je to za depresoidní náladu? Co Ti ten mizernej chlap udělal¨?
Hlásím se z domova, už jsem z Prahy z5
Zuza asi kouká na televizi.... seriály
cheyenne
napsal(a):
Hlásím se z domova, už jsem z Prahy z5
Zuza asi kouká na televizi.... seriály
No Evi, jám mám horší představy ikdyž myskím, že je to holka rozumná... Tak jak bylo? Daly jste s Janicou kávičku? V ´Broumově opět totál čína, konec světa....
tecos
napsal(a):
No Evi, jám mám horší představy ikdyž myskím, že je to holka rozumná... Tak jak bylo? Daly jste s Janicou kávičku? V ´Broumově opět totál čína, konec světa....
No, měli jsme s Lukášem tak mizernou náladu po poradě, že jsem Januli ani nepsala, valili jsme na autobus a hurá domů, Lukáš k televizi, já na faunu , takhle je nám fajn
.
Zuzu tipuju na seriál podle statusu ICQ.... píše to tam
cheyenne
napsal(a):
No, měli jsme s Lukášem tak mizernou náladu po poradě, že jsem Januli ani nepsala, valili jsme na autobus a hurá domů, Lukáš k televizi, já na faunu , takhle je nám fajn
.
Zuzu tipuju na seriál podle statusu ICQ.... píše to tam
Jinak v Hradci začíná pěkně fičet, od autobusu jsme se fakt těšili domů.... tam u vás bych asi radši ani nevytáhla paty z baráku
Kdopak to je?
cheyenne
napsal(a):
Jinak v Hradci začíná pěkně fičet, od autobusu jsme se fakt těšili domů.... tam u vás bych asi radši ani nevytáhla paty z baráku
Kdopak to je?
Jééé Péťa. No my byli nakrmit lištičkaý a prasátka, pak u koní, přeháněli jsme koně z pastvin a domů přijeli jak dva preclíci. U nás je to podobné, jen Michal kuká na Tv a já krmím a obstarávám havěť naší domácí
tecos
napsal(a):
Ahoj Holky.... Dala jsem si červené s colou Tak bude líp.....
tecos
napsal(a):
Adél,Prostě mě jednou za čas popadne depka...A tenhle chudák se do toho přimotal... Holky,kdyby byla možnost,tak sbalím sebe a Molču a odstěhuju se do Francie,tu zemi miluju..... Kéž by to bylo jednodušší....A ještě ke všemu jsem se zamilovala ................
molly
napsal(a):
Ahoj Holky.... Dala jsem si červené s colou Tak bude líp.....
jooo, to taky řeší problémy... Co ten chlap? Je daloko nebo tě snad nechce!!!!!!!! ?????
tecos
napsal(a):
Když se tu konečně objevím já,tak tu není nikdo jiný :( ...
molly
napsal(a):
Když se tu konečně objevím já,tak tu není nikdo jiný :( ...
Mám já doma koně a ten tak trochu po mně....Kobylka lepší než hlídací pes,z toho že mi ji někdo odvede nemusím mít stres...Milujem jedna druhou(snad) ,nemůžem bez sebe být,tak ještě najít toho správnýho,co by nás obě (
) mohl chtít..........
molly
napsal(a):
Mám já doma koně a ten tak trochu po mně....Kobylka lepší než hlídací pes,z toho že mi ji někdo odvede nemusím mít stres...Milujem jedna druhou(snad) ,nemůžem bez sebe být,tak ještě najít toho správnýho,co by nás obě (
) mohl chtít..........
Ajkaa: Jojo já mám velšana-B