Jak vypadal koník při převozu k vám a jak vypadá ted'?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.10.2007 13:51

Zdravím všechny, vím, že už tu tohle téma bylo, ale i přesto, jak vypadal koník, kterého jste si přivezli domů, a jak vypadá ted'? Navíc by mě zajímalo, po jak dlouhé době vám koník přibral, a čím jste především krmili aby nabral. Díky moc za každý příspěvek

23.10.2007 13:56

selenia napsal(a):
Zdravím všechny, vím, že už tu tohle téma bylo, ale i přesto, jak vypadal koník, kterého jste si přivezli domů, a jak vypadá ted'? Navíc by mě zajímalo, po jak dlouhé době vám koník přibral, a čím jste především krmili aby nabral. Díky moc za každý příspěvek

Tak já začnu. Koupili jsme kobylku Kalu, mno no coment. Poduďte sami...chvíli po příjezdu k nám...trošku jelení krček, že?

23.10.2007 13:58

tajemma danny napsal(a):
Tak já začnu. Koupili jsme kobylku Kalu, mno no coment. Poduďte sami...chvíli po příjezdu k nám...trošku jelení krček, že?

A Kala nyní. A co že jsme jí to specielního dopříli po dobu kdy je u nás? Klid, žádné nervy, obrovskou pastvu, seno dle libosti, 100% odčervení...to je vše.

23.10.2007 14:04

tajemma danny napsal(a):
A Kala nyní. A co že jsme jí to specielního dopříli po dobu kdy je u nás? Klid, žádné nervy, obrovskou pastvu, seno dle libosti, 100% odčervení...to je vše.

Když už jsem tohle téma zadala, přikládám také foto své kobylky, takhle vypadala když mi jí přivezli.

23.10.2007 14:11

selenia napsal(a):
Když už jsem tohle téma zadala, přikládám také foto své kobylky, takhle vypadala když mi jí přivezli.

A takhle vypadá po měsíci u nás. Jinak krmíme senem, samozřejmě k tomu patří pastva, a také oves, otruby a ječmen.

23.10.2007 14:12

selenia napsal(a):
A takhle vypadá po měsíci u nás. Jinak krmíme senem, samozřejmě k tomu patří pastva, a také oves, otruby a ječmen.

ahoj odkud je ta kobylka??

23.10.2007 14:13

aneri napsal(a):
ahoj odkud je ta kobylka??

Kterou myslíš?

23.10.2007 15:37

tajemma danny napsal(a):
Kterou myslíš?

To tu není nikdo kdo si přivezl domů koně v horším stavu?

23.10.2007 16:26

selenia napsal(a):
To tu není nikdo kdo si přivezl domů koně v horším stavu?

Tak taky se přidám. Ne že by byla v hrozném stavu ale změna tam jde vidět.
Aranka ještě u bývalého majitele ale další den už jsem si pro ní šla..jako 2-letka

23.10.2007 16:27

terushka napsal(a):
Tak taky se přidám. Ne že by byla v hrozném stavu ale změna tam jde vidět.
Aranka ještě u bývalého majitele ale další den už jsem si pro ní šla..jako 2-letka

Aranka 2měsíce u mě doma..

23.10.2007 16:29

terushka napsal(a):
Aranka 2měsíce u mě doma..

Aranka 2.5roků..

23.10.2007 16:31

terushka napsal(a):
Aranka 2.5roků..

Aranka jako 3-letá a nějaké ty měsíce....

23.10.2007 16:35

terushka napsal(a):
Aranka jako 3-letá a nějaké ty měsíce....

A ARiska teď jako 3.5-letá

23.10.2007 17:48

tajemma danny napsal(a):

No nechci nějak rýpat ale já na tej první fotce nevidím nic hrozného ,je špinavá ale určitě ne ve špatném stavu,co se týče vzhledu a jelení krk taky nevidím

23.10.2007 17:49

dominika napsal(a):
No nechci nějak rýpat ale já na tej první fotce nevidím nic hrozného ,je špinavá ale určitě ne ve špatném stavu,co se týče vzhledu a jelení krk taky nevidím

Bylo pro tajemna danny

23.10.2007 17:51

dominika napsal(a):
Bylo pro tajemna danny

Lady

23.10.2007 17:56

dominika napsal(a):
ted....

Taky letos na huberta

23.10.2007 17:58

dominika napsal(a):
Taky letos na huberta

pro SELENIA hned pod tou druhou fotkou Kaly

23.10.2007 18:51

sccary napsal(a):
pro SELENIA hned pod tou druhou fotkou Kaly

Pro sccary: Nějak jsem nepobrala tvůj dotaz.........???

23.10.2007 19:06

selenia napsal(a):
Pro sccary: Nějak jsem nepobrala tvůj dotaz.........???

odkud je ta kobylka na prvni fotce ale hvězdičku nemá ne?

23.10.2007 19:08

dominika napsal(a):
Taky letos na huberta

Já ho tam vidím nebo se pletu? Krásná kobylka!

23.10.2007 19:11

zazika napsal(a):
Já ho tam vidím nebo se pletu? Krásná kobylka!

ferda před asi tak cca 20 nimut po pustení do ohrady

23.10.2007 19:22

woldemortik napsal(a):

mě fakt šlehne nejde mi tam načíst druhá fotka juknětě na www.woldemortik.rajce.net

23.10.2007 19:28

woldemortik napsal(a):

Pro Dominiku : Nádherná kobyla, jaký má původ?

23.10.2007 19:29

sonet napsal(a):

jj Lady je nádhěrná a ve skutečnosti slint slint

23.10.2007 20:40

woldemortik napsal(a):
jj Lady je nádhěrná a ve skutečnosti slint slint

No tak kobylka je bez odznaků, vážně hvězdičku nemá, jen to tak vypadá z dálky, kapku se mi odřela

23.10.2007 23:09

sonet napsal(a):

pro sonet: maminka Libava otec: Kontur

24.10.2007 07:32

selenia napsal(a):

Tak jo, taky se přidám...

Už to tu sice bylo, ale... Dartaňan několik týdnů po přívozu, již alespoň konečně čistý a trochu lesklý

24.10.2007 07:37

kikuska napsal(a):
Tak jo, taky se přidám...

Už to tu sice bylo, ale... Dartaňan několik týdnů po přívozu, již alespoň konečně čistý a trochu lesklý

Omlouvám se za kvalitu

No a tady je Darty asi půl roku po přívozu, nějakou reprezentativní fotku z dneška (dva roky u nás) nemohu najít, přiznávám se, mám bugr ve fotkách a složkách, půlku vypálenou atd...

Ale tak změna snad poznat je i po půl roce

24.10.2007 08:19

dominika napsal(a):
Taky letos na huberta

Teda musím ti moc pochválit kobylku, je to kus koňa Jak je stará?
Myslíš že nevypadá Kaly krk jako jelení? Přijde mi strááášně vyvrácenej. Nechám se poučit...každopádně byla kost a kůže, žebra se dala pohmatu spočítat, kopyta nevím jak dlouho nedělaná.

24.10.2007 08:21

tajemma danny napsal(a):
Teda musím ti moc pochválit kobylku, je to kus koňa Jak je stará?
Myslíš že nevypadá Kaly krk jako jelení? Přijde mi strááášně vyvrácenej. Nechám se poučit...každopádně byla kost a kůže, žebra se dala pohmatu spočítat, kopyta nevím jak dlouho nedělaná.

pro dominika

24.10.2007 08:41

woldemortik napsal(a):

tady po dvouch letech,ale týrání se na něm podepíše do konce života sakriš nic lepšího nemám

24.10.2007 10:09

kikuska napsal(a):
Omlouvám se za kvalitu

No a tady je Darty asi půl roku po přívozu, nějakou reprezentativní fotku z dneška (dva roky u nás) nemohu najít, přiznávám se, mám bugr ve fotkách a složkách, půlku vypálenou atd...

Ale tak změna snad poznat je i po půl roce

Pro Dominika, kikuska: Tak vám povím, máte doma nyní nádherné macky Ale jinak ke všem příspěvkům, jde vidět že pořádné futro a péče z Vašich koníků udělali koniska Doufám, že mi kobylka taky ještě přibere, aby vypadala dle mých představ, zatím je to krátká doba co jí mám, tak nemůžu chtít žádné zázraky, ale i přesto se pěkně kulatí

24.10.2007 10:35

selenia napsal(a):
Pro Dominika, kikuska: Tak vám povím, máte doma nyní nádherné macky Ale jinak ke všem příspěvkům, jde vidět že pořádné futro a péče z Vašich koníků udělali koniska Doufám, že mi kobylka taky ještě přibere, aby vypadala dle mých představ, zatím je to krátká doba co jí mám, tak nemůžu chtít žádné zázraky, ale i přesto se pěkně kulatí

kolja, v unoru když jsme si ho přivezli.

24.10.2007 10:38

margotka napsal(a):
kolja, v unoru když jsme si ho přivezli.

ated v řijnu.

24.10.2007 12:18

margotka napsal(a):
ated v řijnu.

taky se pridam dvouletek jak byl

24.10.2007 12:19

sakiron napsal(a):
taky se pridam dvouletek jak byl

ted

24.10.2007 13:26

sakiron napsal(a):
ted

pro sakiron: kolikje mu teď?

24.10.2007 13:31

tajemma danny napsal(a):
pro dominika

Pro tajemma danny:No děkuji za pochvalu.Já ti nevím na té fotce nejde moc vidět,jen má prostě zvedlou hlavu prootže na něco čučí,to se jeleńák nepozná. šlo by to poznat na jiné fotce.kde má hlavu níž

24.10.2007 13:37

dominika napsal(a):
pro sakiron: kolikje mu teď?

pro sakiron: co to je za plemeno?

je prekrasny

24.10.2007 14:48

alfi pav napsal(a):

je prekrasny

taky přidám...ale nemůžu říct že by se měl u bývalého majitele špatně..:)

V bývalé stáji den před převozem

24.10.2007 14:50

nicynka napsal(a):
taky přidám...ale nemůžu říct že by se měl u bývalého majitele špatně..:)

V bývalé stáji den před převozem

a teďka minimálně 3měsíce po příjezdu

24.10.2007 15:31

dominika napsal(a):
Taky letos na huberta

Pro dominiku:Mas fakt krasnou kobylu.
taky pridam sice nevypadal muj konik nijak strasne,ale ted rozhodne vypada lip.
Foto kdyz jsem ho koupila.

24.10.2007 15:33

kati napsal(a):
Pro dominiku:Mas fakt krasnou kobylu.
taky pridam sice nevypadal muj konik nijak strasne,ale ted rozhodne vypada lip.
Foto kdyz jsem ho koupila.

a takhle vypada ted,trochu vyzranej,ale spokojenej

24.10.2007 15:37

kati napsal(a):

dam lepsi tamta byla z dalky.

24.10.2007 17:23

sonet napsal(a):

Pro SONET: nádherný, opravdu nádherný koník. Můžu se zeptat na nějaké bližší informace??? Původ, věk a tak???

24.10.2007 17:37

nicynka napsal(a):
a teďka minimálně 3měsíce po příjezdu

Standa, když jsme ho koupili

24.10.2007 17:39

charliebob napsal(a):
Standa, když jsme ho koupili

Omlouvám se za kvalitu, je to přefoceno ze staré fotky.

Standa teď.

24.10.2007 17:58

charliebob napsal(a):
Omlouvám se za kvalitu, je to přefoceno ze staré fotky.

Standa teď.

no ten se pěkně zpravyl tady bogárek

24.10.2007 18:13

selenia napsal(a):

Tohle je Punička před půl rokem

24.10.2007 18:15

frenchik napsal(a):
Tohle je Punička před půl rokem

A takhle vypadá dnes, sice tam není až tak vidět změna v postavě, ale spíš v charakteru, ale to bohužel fotka neumí ukázat :o)

24.10.2007 18:34

marcelajessy napsal(a):
Pro SONET: nádherný, opravdu nádherný koník. Můžu se zeptat na nějaké bližší informace??? Původ, věk a tak???

Pokud je to na mě, tak je to Mona, matka: Nymfa po Libero, otec: Minerál.V únoru jí budou 3 roky.

24.10.2007 21:33

sonet napsal(a):
Pokud je to na mě, tak je to Mona, matka: Nymfa po Libero, otec: Minerál.V únoru jí budou 3 roky.

Tak je to ona - já si to myslela. No je úžasná. Můžu ti napsat na e-mail??? Uvažovala jsem o její koupi. Budu ráda za jakoukoliv informaci o ní - kůň mých snů. Předem děkuji

24.10.2007 22:28

marcelajessy napsal(a):
Tak je to ona - já si to myslela. No je úžasná. Můžu ti napsat na e-mail??? Uvažovala jsem o její koupi. Budu ráda za jakoukoliv informaci o ní - kůň mých snů. Předem děkuji

Určitě mi napiš, Mona je i můj sen, který jsem si splnila a ráda si o ní popovídám.

24.10.2007 22:47

sonet napsal(a):
Určitě mi napiš, Mona je i můj sen, který jsem si splnila a ráda si o ní popovídám.

Veřim že Monča je a byla snem mnoha lidí, kdo se na ní podívá musí mu ihned padnout do oka. Poslala jsem ti e-mail. Děkuji

24.10.2007 23:23

kati napsal(a):

pro kati: děkuju,děku¨jem tady na Hubertu

25.10.2007 06:55

alfi pav napsal(a):

je prekrasny

moc dik jsou mu 3a pul otec wpb indian matka šahra arabka to je jeho braska v 5 dnech

25.10.2007 06:58

sakiron napsal(a):
moc dik jsou mu 3a pul otec wpb indian matka šahra arabka to je jeho braska v 5 dnech

a ted v 5 letech ten je cistej

25.10.2007 07:59

frenchik napsal(a):
A takhle vypadá dnes, sice tam není až tak vidět změna v postavě, ale spíš v charakteru, ale to bohužel fotka neumí ukázat :o)

Rocky když jsem ho přivezla

25.10.2007 08:00

rocky napsal(a):
Rocky když jsem ho přivezla

a za pár měsíců už byl takovej

25.10.2007 08:33

rocky napsal(a):
a za pár měsíců už byl takovej

Bubča před tím

25.10.2007 08:34

krizovatka napsal(a):
Bubča před tím

po

25.10.2007 08:35

krizovatka napsal(a):
po

Je to taková hodná babička, ale šéfka stáda

25.10.2007 09:11

krizovatka napsal(a):
Je to taková hodná babička, ale šéfka stáda

Ahojte všichni
Jste úžasní co pro své koně děláte.Změny jsou opravdu nepřehlédnutelné.Myslím že by jsme měli všichni držet při sobě.Společne můžeme pomoct a spravit hodně koní.Škoda že existuje ještě spousta lidí ktéří jsou k potřebám koní lhostejní a hlavně nejsou ochotní se učit.Nedávno jsem si taky přivezla druhou kobylku, vyhublou, s jelením krkem.Mám ji teprve měsíc a už na ní pozoruji změny.Začíná pomalu nabírat.Na jízdárně nosí hlavičku dole...i když jen chvilku ale den ode dne je prostupnější.Hlavně hodně odpočívá jezdím jí jen 2x týdně a už je o moc veselejší a živější než když jsem jí přivezla.Škoda že nemám aktuální fotky.Posílám aspoň ty ze dne kdy ke mě přišla.
Na svých stránkách mám fotky druhé kobči na které její šťastný život, flákáním se ve výběhu, správným krmením a mojí laskou, naprosto bije do očí. www.chema.estranky.cz

Přeji vám všem hodně, hodně nervů a financí pro zabespečení a zachrany spousty dalších koňských miláčků...kteří jen nemeli štěstí.
Pa Hanka

11.11.2007 19:16

chema napsal(a):
Ahojte všichni
Jste úžasní co pro své koně děláte.Změny jsou opravdu nepřehlédnutelné.Myslím že by jsme měli všichni držet při sobě.Společne můžeme pomoct a spravit hodně koní.Škoda že existuje ještě spousta lidí ktéří jsou k potřebám koní lhostejní a hlavně nejsou ochotní se učit.Nedávno jsem si taky přivezla druhou kobylku, vyhublou, s jelením krkem.Mám ji teprve měsíc a už na ní pozoruji změny.Začíná pomalu nabírat.Na jízdárně nosí hlavičku dole...i když jen chvilku ale den ode dne je prostupnější.Hlavně hodně odpočívá jezdím jí jen 2x týdně a už je o moc veselejší a živější než když jsem jí přivezla.Škoda že nemám aktuální fotky.Posílám aspoň ty ze dne kdy ke mě přišla.
Na svých stránkách mám fotky druhé kobči na které její šťastný život, flákáním se ve výběhu, správným krmením a mojí laskou, naprosto bije do očí. www.chema.estranky.cz

Přeji vám všem hodně, hodně nervů a financí pro zabespečení a zachrany spousty dalších koňských miláčků...kteří jen nemeli štěstí.
Pa Hanka

Kokoska 2 dny před koupi

11.11.2007 19:18

koki napsal(a):
Kokoska 2 dny před koupi

Po 4 měsících (v pravo)

11.11.2007 19:26

koki napsal(a):
Po 4 měsících (v pravo)

Tak můj bobek je na www.lianos.estranky.cz ne ze bych ho koupila moc hubeného, ale byl necelej rok v pronájmu a tak skončil...koukněte, ponaučení pro ostatní......

11.11.2007 19:39

gabim napsal(a):
Tak můj bobek je na www.lianos.estranky.cz ne ze bych ho koupila moc hubeného, ale byl necelej rok v pronájmu a tak skončil...koukněte, ponaučení pro ostatní......

a tady moje prďole. Plemeno neznáme, věk 5 let a takhle sme jí koupili.
I když byla po hříběti tak nic moc :-(

11.11.2007 19:39

racina napsal(a):
a tady moje prďole. Plemeno neznáme, věk 5 let a takhle sme jí koupili.
I když byla po hříběti tak nic moc :-(

a po půl roce :-)

11.11.2007 19:45

racina napsal(a):
a po půl roce :-)

11.11.2007 19:47

gabim napsal(a):

No mě se Koki pro změnu nevrátila vůbec Ale to už je jiná kapitola.

11.11.2007 19:47

koki napsal(a):
No mě se Koki pro změnu nevrátila vůbec Ale to už je jiná kapitola.

To bylo pro Gabim..

11.11.2007 19:50

koki napsal(a):

11.11.2007 20:10

sonet napsal(a):

Mona vypadá moc pěkně. Znala sem její mamku - Fanču ( která už se teď bohužel prohání po nekonečných pastvinách ) a vlastně většinu jejich předchozích hříbat. Pokud zdědila charakter po matce, tak Vám ji snad i závidím :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík