selenia
napsal(a):
Zdravím všechny, vím, že už tu tohle téma bylo, ale i přesto, jak vypadal koník, kterého jste si přivezli domů, a jak vypadá ted'? Navíc by mě zajímalo, po jak dlouhé době vám koník přibral, a čím jste především krmili aby nabral. Díky moc za každý příspěvek
Tak já začnu. Koupili jsme kobylku Kalu, mno no coment. Poduďte sami...chvíli po příjezdu k nám...trošku jelení krček, že?
tajemma danny
napsal(a):
Tak já začnu. Koupili jsme kobylku Kalu, mno no coment. Poduďte sami...chvíli po příjezdu k nám...trošku jelení krček, že?
A Kala nyní. A co že jsme jí to specielního dopříli po dobu kdy je u nás? Klid, žádné nervy, obrovskou pastvu, seno dle libosti, 100% odčervení...to je vše.
tajemma danny
napsal(a):
A Kala nyní. A co že jsme jí to specielního dopříli po dobu kdy je u nás? Klid, žádné nervy, obrovskou pastvu, seno dle libosti, 100% odčervení...to je vše.
Když už jsem tohle téma zadala, přikládám také foto své kobylky, takhle vypadala když mi jí přivezli.
selenia
napsal(a):
Když už jsem tohle téma zadala, přikládám také foto své kobylky, takhle vypadala když mi jí přivezli.
A takhle vypadá po měsíci u nás. Jinak krmíme senem, samozřejmě k tomu patří pastva, a také oves, otruby a ječmen.
selenia
napsal(a):
To tu není nikdo kdo si přivezl domů koně v horším stavu?
Tak taky se přidám. Ne že by byla v hrozném stavu ale změna tam jde vidět.
Aranka ještě u bývalého majitele ale další den už jsem si pro ní šla..jako 2-letka
terushka
napsal(a):
Tak taky se přidám. Ne že by byla v hrozném stavu ale změna tam jde vidět.
Aranka ještě u bývalého majitele ale další den už jsem si pro ní šla..jako 2-letka
Aranka 2měsíce u mě doma..
terushka
napsal(a):
Aranka 2.5roků..
Aranka jako 3-letá a nějaké ty měsíce....
terushka
napsal(a):
Aranka jako 3-letá a nějaké ty měsíce....
A ARiska teď jako 3.5-letá
tajemma danny
napsal(a):
No nechci nějak rýpat ale já na tej první fotce nevidím nic hrozného ,je špinavá ale určitě ne ve špatném stavu,co se týče vzhledu a jelení krk taky nevidím
zazika
napsal(a):
Já ho tam vidím nebo se pletu? Krásná kobylka!
ferda před asi tak cca 20 nimut po pustení do ohrady
woldemortik
napsal(a):
mě fakt šlehne nejde mi tam načíst druhá fotka juknětě na www.woldemortik.rajce.net
woldemortik
napsal(a):
Pro Dominiku : Nádherná kobyla, jaký má původ?
selenia
napsal(a):
Zdravím všechny, vím, že už tu tohle téma bylo, ale i přesto, jak vypadal koník, kterého jste si přivezli domů, a jak vypadá ted'? Navíc by mě zajímalo, po jak dlouhé době vám koník přibral, a čím jste především krmili aby nabral. Díky moc za každý příspěvek
Tak jo, taky se přidám...
Už to tu sice bylo, ale... Dartaňan několik týdnů po přívozu, již alespoň konečně čistý a trochu lesklý
kikuska
napsal(a):
Tak jo, taky se přidám...
Už to tu sice bylo, ale... Dartaňan několik týdnů po přívozu, již alespoň konečně čistý a trochu lesklý
Omlouvám se za kvalitu
No a tady je Darty asi půl roku po přívozu, nějakou reprezentativní fotku z dneška (dva roky u nás) nemohu najít, přiznávám se, mám bugr ve fotkách a složkách, půlku vypálenou atd...
Ale tak změna snad poznat je i po půl roce
woldemortik
napsal(a):
tady po dvouch letech,ale týrání se na něm podepíše do konce života sakriš nic lepšího nemám
kikuska
napsal(a):
Omlouvám se za kvalitu
No a tady je Darty asi půl roku po přívozu, nějakou reprezentativní fotku z dneška (dva roky u nás) nemohu najít, přiznávám se, mám bugr ve fotkách a složkách, půlku vypálenou atd...
Ale tak změna snad poznat je i po půl roce
Pro Dominika, kikuska: Tak vám povím, máte doma nyní nádherné macky Ale jinak ke všem příspěvkům, jde vidět že pořádné futro a péče z Vašich koníků udělali koniska
Doufám, že mi kobylka taky ještě přibere, aby vypadala dle mých představ, zatím je to krátká doba co jí mám, tak nemůžu chtít žádné zázraky, ale i přesto se pěkně kulatí
selenia
napsal(a):
Pro Dominika, kikuska: Tak vám povím, máte doma nyní nádherné macky Ale jinak ke všem příspěvkům, jde vidět že pořádné futro a péče z Vašich koníků udělali koniska
Doufám, že mi kobylka taky ještě přibere, aby vypadala dle mých představ, zatím je to krátká doba co jí mám, tak nemůžu chtít žádné zázraky, ale i přesto se pěkně kulatí
kolja, v unoru když jsme si ho přivezli.
margotka
napsal(a):
kolja, v unoru když jsme si ho přivezli.
ated v řijnu.
tajemma danny
napsal(a):
pro dominika
Pro tajemma danny:No děkuji za pochvalu.Já ti nevím na té fotce nejde moc vidět,jen má prostě zvedlou hlavu prootže na něco čučí,to se jeleńák nepozná. šlo by to poznat na jiné fotce.kde má hlavu níž
alfi pav
napsal(a):
pro sakiron: co to je za plemeno?
je prekrasny
taky přidám...ale nemůžu říct že by se měl u bývalého majitele špatně..:)
V bývalé stáji den před převozem
nicynka
napsal(a):
taky přidám...ale nemůžu říct že by se měl u bývalého majitele špatně..:)
V bývalé stáji den před převozem
a teďka minimálně 3měsíce po příjezdu
dominika
napsal(a):
Taky letos na huberta
Pro dominiku:Mas fakt krasnou kobylu.
taky pridam sice nevypadal muj konik nijak strasne,ale ted rozhodne vypada lip.
Foto kdyz jsem ho koupila.
kati
napsal(a):
Pro dominiku:Mas fakt krasnou kobylu.
taky pridam sice nevypadal muj konik nijak strasne,ale ted rozhodne vypada lip.
Foto kdyz jsem ho koupila.
a takhle vypada ted,trochu vyzranej,ale spokojenej
kati
napsal(a):
dam lepsi tamta byla z dalky.
nicynka
napsal(a):
a teďka minimálně 3měsíce po příjezdu
Standa, když jsme ho koupili
charliebob
napsal(a):
Standa, když jsme ho koupili
Omlouvám se za kvalitu, je to přefoceno ze staré fotky.
Standa teď.
charliebob
napsal(a):
Omlouvám se za kvalitu, je to přefoceno ze staré fotky.
Standa teď.
no ten se pěkně zpravyl tady bogárek
selenia
napsal(a):
Tohle je Punička před půl rokem
frenchik
napsal(a):
Tohle je Punička před půl rokem
A takhle vypadá dnes, sice tam není až tak vidět změna v postavě, ale spíš v charakteru, ale to bohužel fotka neumí ukázat :o)
marcelajessy
napsal(a):
Pro SONET: nádherný, opravdu nádherný koník. Můžu se zeptat na nějaké bližší informace??? Původ, věk a tak???
Pokud je to na mě, tak je to Mona, matka: Nymfa po Libero, otec: Minerál.V únoru jí budou 3 roky.
marcelajessy
napsal(a):
Tak je to ona - já si to myslela. No je úžasná. Můžu ti napsat na e-mail??? Uvažovala jsem o její koupi. Budu ráda za jakoukoliv informaci o ní - kůň mých snů. Předem děkuji
Určitě mi napiš, Mona je i můj sen, který jsem si splnila a ráda si o ní popovídám.
kati
napsal(a):
pro kati: děkuju,děku¨jem tady na Hubertu
alfi pav
napsal(a):
pro sakiron: co to je za plemeno?
je prekrasny
moc dik jsou mu 3a pul otec wpb indian matka šahra arabka to je jeho braska v 5 dnech
sakiron
napsal(a):
moc dik jsou mu 3a pul otec wpb indian matka šahra arabka to je jeho braska v 5 dnech
a ted v 5 letech ten je cistej
frenchik
napsal(a):
A takhle vypadá dnes, sice tam není až tak vidět změna v postavě, ale spíš v charakteru, ale to bohužel fotka neumí ukázat :o)
Rocky když jsem ho přivezla
rocky
napsal(a):
Rocky když jsem ho přivezla
a za pár měsíců už byl takovej
krizovatka
napsal(a):
Je to taková hodná babička, ale šéfka stáda
Ahojte všichni
Jste úžasní co pro své koně děláte.Změny jsou opravdu nepřehlédnutelné.Myslím že by jsme měli všichni držet při sobě.Společne můžeme pomoct a spravit hodně koní.Škoda že existuje ještě spousta lidí ktéří jsou k potřebám koní lhostejní a hlavně nejsou ochotní se učit.Nedávno jsem si taky přivezla druhou kobylku, vyhublou, s jelením krkem.Mám ji teprve měsíc a už na ní pozoruji změny.Začíná pomalu nabírat.Na jízdárně nosí hlavičku dole...i když jen chvilku ale den ode dne je prostupnější.Hlavně hodně odpočívá jezdím jí jen 2x týdně a už je o moc veselejší a živější než když jsem jí přivezla.Škoda že nemám aktuální fotky.Posílám aspoň ty ze dne kdy ke mě přišla.
Na svých stránkách mám fotky druhé kobči na které její šťastný život, flákáním se ve výběhu, správným krmením a mojí laskou, naprosto bije do očí. www.chema.estranky.cz
Přeji vám všem hodně, hodně nervů a financí pro zabespečení a zachrany spousty dalších koňských miláčků...kteří jen nemeli štěstí.
Pa Hanka
chema
napsal(a):
Ahojte všichni
Jste úžasní co pro své koně děláte.Změny jsou opravdu nepřehlédnutelné.Myslím že by jsme měli všichni držet při sobě.Společne můžeme pomoct a spravit hodně koní.Škoda že existuje ještě spousta lidí ktéří jsou k potřebám koní lhostejní a hlavně nejsou ochotní se učit.Nedávno jsem si taky přivezla druhou kobylku, vyhublou, s jelením krkem.Mám ji teprve měsíc a už na ní pozoruji změny.Začíná pomalu nabírat.Na jízdárně nosí hlavičku dole...i když jen chvilku ale den ode dne je prostupnější.Hlavně hodně odpočívá jezdím jí jen 2x týdně a už je o moc veselejší a živější než když jsem jí přivezla.Škoda že nemám aktuální fotky.Posílám aspoň ty ze dne kdy ke mě přišla.
Na svých stránkách mám fotky druhé kobči na které její šťastný život, flákáním se ve výběhu, správným krmením a mojí laskou, naprosto bije do očí. www.chema.estranky.cz
Přeji vám všem hodně, hodně nervů a financí pro zabespečení a zachrany spousty dalších koňských miláčků...kteří jen nemeli štěstí.
Pa Hanka
Kokoska 2 dny před koupi
koki
napsal(a):
Po 4 měsících (v pravo)
Tak můj bobek je na www.lianos.estranky.cz ne ze bych ho koupila moc hubeného, ale byl necelej rok v pronájmu a tak skončil...koukněte, ponaučení pro ostatní......
gabim
napsal(a):
Tak můj bobek je na www.lianos.estranky.cz ne ze bych ho koupila moc hubeného, ale byl necelej rok v pronájmu a tak skončil...koukněte, ponaučení pro ostatní......
a tady moje prďole. Plemeno neznáme, věk 5 let a takhle sme jí koupili.
I když byla po hříběti tak nic moc :-(
racina
napsal(a):
a tady moje prďole. Plemeno neznáme, věk 5 let a takhle sme jí koupili.
I když byla po hříběti tak nic moc :-(
a po půl roce :-)
sonet
napsal(a):
Určitě mi napiš, Mona je i můj sen, který jsem si splnila a ráda si o ní popovídám.
Mona vypadá moc pěkně. Znala sem její mamku - Fanču ( která už se teď bohužel prohání po nekonečných pastvinách ) a vlastně většinu jejich předchozích hříbat. Pokud zdědila charakter po matce, tak Vám ji snad i závidím :-)