miska

miska

miska
napsal(a):
Tak šup šup!!!
Wow na tý fotce skoro nejsem vidět!!!Musim se vyfotit a pak to sem dám!!!
miska
napsal(a):
Wow na tý fotce skoro nejsem vidět!!!Musim se vyfotit a pak to sem dám!!!
já a Sigi
zuza
napsal(a):
taky tam nejsem moc vidět, ale to nevadi-stejně nejsem fotogenicka!
Tohle je ustupování stranou.
taky přidam pár foteček, ale upozornúji předem nejsem fotogenická, tak se radši dívejte jenom na koníky
dolinka
napsal(a):
taky přidam pár foteček, ale upozornúji předem nejsem fotogenická, tak se radši dívejte jenom na koníky
miska
napsal(a):
Tak šup šup!!!
To jsem já na prodloužené v tanečních... chichi nesmějte se!
miska
napsal(a):
Tak šup šup!!!
Já( v té fialové čepici) s kamarádčinou kobylkou Kessinkou, velkým mazlíkem, umí dávat i pac :-)
miska
napsal(a):
Tak šup šup!!!
Mirka s Melisskou se vracejí z vyjížďky.
ditule
napsal(a):
Jejda, copak je to za koníka... Je mi nějaký povědomí..
Sluší Vám to. D.
Ahojik Ditule tak aby ti to nebylo lito tak ti sem jednu tvoji taky hodim chceeees????
sunin
napsal(a):
Ahojik Ditule tak aby ti to nebylo lito tak ti sem jednu tvoji taky hodim chceeees????
A jeste nase Renatka a mam vas tady vsechny
sunin
napsal(a):
Doufam ze nedostanu po cuni
tak tady jsem teda ja na mem milackovi jmenem Berry
ettelwen
napsal(a):
tak tady jsem teda ja na mem milackovi jmenem Berry
a ja a Karina
Uživatel s deaktivovaným účtem

kunicek
napsal(a):
To jsem já na prodloužené v tanečních... chichi nesmějte se!
Anička
dolinka
napsal(a):
Ahoj!!!!Máte ještě Bildu????To jsem já jak jse si ho ode mne koupili ,dozvěděla jsem se že ho máte na prodej tak mě to dost zarazilo chtěla jsem aby už zůstal u jednoho majitele...Já tedky mám takovýdle ho koníka Je to Astéka A1/1 19let po závodní kariéře.Díky za odpověd.bea
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak to jsem já se Zahirem!
Já a Falík
janak
napsal(a):
ještě ze zimy.......Já a Sea Wolf
..no to jsem taky já.....v Rajnochovicích
janak
napsal(a):
..no to jsem taky já.....v Rajnochovicích
ještě jedna z Rajnochovic
janak
napsal(a):
ještě jedna z Rajnochovic
a ještě poslední fotečka....to je moje nejlepší kámoška Eliška a Brisko
jindriska
napsal(a):
Ahojky! Jak se jmenuje ten šedobílý poník, co na něm sedíš? Já jednu velice podobnou jezdila-jmenovala se Laidy. Teď o ní nemám zprávy...
Na nom nesedím já !Já ho této slečně prodala a říkala mi že už u nich zůstane byla jsem štastná že nebude měnit majitele nebylo mi moc dobře když jsem ho dávala pryč ale ujistili mne že bude se mít dobře...Nakonec jsem se doslechla že Bildu prodávají za trojnásobek a zase poputuje jinam takže mě strašně mrzí že jsem ho dávala pryč ale můžu si za to sama dávala jsem ho pod cenou....Je to Billy a pochází z vesnice za Táborem...
janak
napsal(a):
a ještě poslední fotečka....to je moje nejlepší kámoška Eliška a Brisko
Sally a já
janamalik
napsal(a):
..a ještě jednou já a Bonča
Tak taky pridám - ja a Landísek (2 roky), ale prosím koukejte jenom nanho.
miska
napsal(a):
Tak šup šup!!!
Pššš já tam vůbec nejsem...Chlaďaska-Šína
miska
napsal(a):
Tak šup šup!!!
A ještě jedna a tuhle kobylku už jezdím...Seila-"můj" miláček
Uznávám,že tam zavazím...
satix

doga

doga
napsal(a):
já a Moje klisna JEzabel
Moje největší zlatíčko s mojí maličkostí
satix

sharimal
napsal(a):
Tak taky pridám - ja a Landísek (2 roky), ale prosím koukejte jenom nanho.
Landos je odmala nádherný
jindriska
napsal(a):
pro doga: Ahoj! Chtěla jsem se tě zeptat,jak jsi ji tento kousek naučila. Také bych to chtěla zkusit,ale nevím jak na to...
taky umíme,ale je to focené z jiného úhlu
roxy live
napsal(a):
taky umíme,ale je to focené z jiného úhlu
Tak to jsme my dva...ja a muj Roy
ukulemba
napsal(a):
Tak to jsme my dva...ja a muj Roy
Pretoria Sarrah a calamity
cheyenne
napsal(a):
Já a Saxík dneska v lese
vepředu já a sarid,pak muj pes vlčí a zuzka a sigi na dovči u nás na valašsku
margotka
napsal(a):
To jsem já,se svojí kobylkou,jsme spolu 3 měsíce a už takhle blbnem na poli,na volno
trajekt
napsal(a):
To jsem já,se svojí kobylkou,jsme spolu 3 měsíce a už takhle blbnem na poli,na volno
Bělinka-miláček
trajekt
napsal(a):
Ještě jednou,my dvě spolu
Kolikrát už se mi ani nechce lézt jí na záda.Taková procházka na volno stokrát hezčí zážitek
margotka
napsal(a):
koukám že tam nejdu moc vidět,tak ještě jednu,já s vlčím na ranči loučka na vysočině
margotka
napsal(a):
koukám že tam nejdu moc vidět,tak ještě jednu,já s vlčím na ranči loučka na vysočině
já a Ankoušek
sadzi saj

asteka
napsal(a):
Na nom nesedím já !Já ho této slečně prodala a říkala mi že už u nich zůstane byla jsem štastná že nebude měnit majitele nebylo mi moc dobře když jsem ho dávala pryč ale ujistili mne že bude se mít dobře...Nakonec jsem se doslechla že Bildu prodávají za trojnásobek a zase poputuje jinam takže mě strašně mrzí že jsem ho dávala pryč ale můžu si za to sama dávala jsem ho pod cenou....Je to Billy a pochází z vesnice za Táborem...
omlouvám se ale nějak jsem ten příspěvek přehlédla. Bildíka máme pořád je to super ponclík, nevimkdo Vám co nakecal,ale nikdy jsme ho neprodali. Ale vím, že za nás někdo podával inzerát na prodej kobylky kterou jsme nikdy neměli. Jinak když mi napíšete mail tak Vám můžu posta jeho aktuální foto. Jinak sem přihazuju foto jeho a malé Pétí které jsou 2 roky.
dolinka
napsal(a):
omlouvám se ale nějak jsem ten příspěvek přehlédla. Bildíka máme pořád je to super ponclík, nevimkdo Vám co nakecal,ale nikdy jsme ho neprodali. Ale vím, že za nás někdo podával inzerát na prodej kobylky kterou jsme nikdy neměli. Jinak když mi napíšete mail tak Vám můžu posta jeho aktuální foto. Jinak sem přihazuju foto jeho a malé Pétí které jsou 2 roky.
další
miska
napsal(a):
Tak šup šup!!!
Arkado a moje malickost :-) loni v lete
tilka
napsal(a):
Arkado a moje malickost :-) loni v lete
Můj milášek Daisy a já