Je tu někdo z blízkýho okolí Náchoda???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2007 20:17

Tak co, sem tu sama nebo je tu ještě nějakej nadšenec z Náchoda, co pořád jen bloudí po netu a shání něco kolem koníků??

24.10.2007 20:53

jenysimons napsal(a):
Tak co, sem tu sama nebo je tu ještě nějakej nadšenec z Náchoda, co pořád jen bloudí po netu a shání něco kolem koníků??

já jsem ze Dvora...a kobylku mám v Hajnici

24.10.2007 21:01

frenchik napsal(a):
já jsem ze Dvora...a kobylku mám v Hajnici

Ahojky my jsme ze Rtyně v Podkrkonoší kousek od Náchoda.Frenchík ty znáš mou dceru Simču byli jste u Bianky

24.10.2007 21:05

jurasek napsal(a):
Ahojky my jsme ze Rtyně v Podkrkonoší kousek od Náchoda.Frenchík ty znáš mou dceru Simču byli jste u Bianky

tady je má dcera

24.10.2007 21:48

jenysimons napsal(a):

nic z toho není zas tak úplně moc blízko..přesto se optám...máte trenéra?? Jde mi bud o to na někoho dohlížet, nebo sehnat někoho, kdo by dohlížel na mě

24.10.2007 21:49

jurasek napsal(a):

a kdože má znát tu tvoji dceru??

24.10.2007 22:03

jenysimons napsal(a):
nic z toho není zas tak úplně moc blízko..přesto se optám...máte trenéra?? Jde mi bud o to na někoho dohlížet, nebo sehnat někoho, kdo by dohlížel na mě

aha tak to jsme asi špatně pochopili i s frenchíkem .To bylo pro frenchíka

25.10.2007 12:12

jurasek napsal(a):
aha tak to jsme asi špatně pochopili i s frenchíkem .To bylo pro frenchíka

Ahoj. Já jsem z Police nad Metují

25.10.2007 13:09

tecos napsal(a):
Ahoj. Já jsem z Police nad Metují

a chci se zeptat, trénuje tě někdo??

25.10.2007 14:38

jenysimons napsal(a):

ahojda, já jsem přímo z Náchoda a jsem taky nadšenec do všech možných koníků.

25.10.2007 15:18

karelko napsal(a):
ahojda, já jsem přímo z Náchoda a jsem taky nadšenec do všech možných koníků.

juu, tak to je super, máš icq?? Mohli bysme si pokecat a třeba i zjistit, jak moc se známe nebo neznáme.

25.10.2007 16:24

jenysimons napsal(a):
a chci se zeptat, trénuje tě někdo??

Trénujeme se tu tak navzájem - už jezdíme všichni dostt dlouho a myslím že můžu říct i slušně Jinak jezdím s koníkem do HK

25.10.2007 17:40

tecos napsal(a):
Trénujeme se tu tak navzájem - už jezdíme všichni dostt dlouho a myslím že můžu říct i slušně Jinak jezdím s koníkem do HK

nemáš prosím icq nebo něco jinýho?? Měla bych na tebe spoustu otázek a proseb..dík předem...byla bych ráda, kdyby ses mi ozvala..

25.10.2007 19:33

jenysimons napsal(a):

Jasný, že mám trenéra....Jirku Kašpárka, má ted sice QH a jezdí western, ale dříve jezdil parkury, takže super..a hlavně mi řekne co dělám špatně a jak se to má dělat a hlavně proč se to tak dělá, což je ještě lepší

26.10.2007 07:21

jenysimons napsal(a):
juu, tak to je super, máš icq?? Mohli bysme si pokecat a třeba i zjistit, jak moc se známe nebo neznáme.

jo napiš mi na ICQ:177833231

Přidejte reakci

Přidat smajlík