Ahoj dámy,jak se máte?Valím na Bus,tak jen chvilenku...Ani jsem včera nestíhala číst vaši diskuzi ,doma práce jak na kostele,nepršelo...Takže odjezdit(Molča je jak tank),po hubertu musím ubrat
a pak poklízet................. Já chci jaro,aby nebylo všude bláto... jak jste na tom Vy?Zaregistrovala jsem ,že Lenica tu brečí taky po teplém počasí-tak jsme na to dvě
Mějte se,jak chcete Ahojdááá...Z
molly
napsal(a):
Ahoj dámy,jak se máte?Valím na Bus,tak jen chvilenku...Ani jsem včera nestíhala číst vaši diskuzi ,doma práce jak na kostele,nepršelo...Takže odjezdit(Molča je jak tank),po hubertu musím ubrat
a pak poklízet................. Já chci jaro,aby nebylo všude bláto... jak jste na tom Vy?Zaregistrovala jsem ,že Lenica tu brečí taky po teplém počasí-tak jsme na to dvě
Dobré ráno všem pracujícím koňským holčinám posílám do celé republiky,
já jsem včera zase lehla a ani se nehla... ale už je to o chlup lepší, rýma ustupuje a jde to dolů, takže teď zase budu kašlat jak tuberák...
Jinak v sobotu přijde kovář-snad. Bude u nás poprvé tak jsem zvědavá jak to půjde...se starým kovářem jsme se rozešli.
No nic, musím teď něco rychle dodělat a pak jsem tu...
tajemma danny
napsal(a):
já jsem včera zase lehla a ani se nehla... ale už je to o chlup lepší, rýma ustupuje a jde to dolů, takže teď zase budu kašlat jak tuberák...
Jinak v sobotu přijde kovář-snad. Bude u nás poprvé tak jsem zvědavá jak to půjde...se starým kovářem jsme se rozešli.
NO sice přes noc pršelo, ale jinak si myslím, že je celkem teploučko. Doufám, že už pršet nebude, já chci sluníčko.....!!!!!
tajemma danny
napsal(a):
Dobré ráno pro všechny!
Tak Broumov hlásí totál mlhu - ráno jsem myslela, že se mi pes někde ztratil a on byl kousek od mě - musím asi pořídit blikací obojky
To já jsem měla včera poněkud akční odpoledne. Jen co jsem přifrčela, hodila jsem prádlo do pračky, zatopila a chystala sváču. Míša přijel, najedl se, udělali jsme si kávičku a vytuhli na gauči. V 17.30 telefon - kde jste, čekáme na vás u rybníka. Zapom jsme že kachny jsou už dřív. Takže hroznej spěch, popadnout oba psy, flinty a šup do auta. Po příjezdu domů na nás čekalo 5cm vody v chodbě a 15 v koupelně - přehřálm se kotel a vylítla expanze. Všude voda, černej sajrajt, hnus. 1,5 jsme uklízeli. Potom jsem rezignovala, vytáhla šáňo, jahody, do trouby hodila pizzu a rozvalila se na gauč. Na pizzu jsem samo zapomněla takže byla mírně na černo. Což bylo v tu chvíli asi poslední co nám vadilo Večer v posteli jsme se drželi za ruce a smáli krásnému odpoledni - ještě že mám tak fajn chlapa
molly
napsal(a):
Bré ranko, tady u nás mlhavo a mží. Ty mlhy docela síla, včera cestou ze semináře jsem zpátky z Ostravy jela půl cesty třicítkou, nebylo vidět pomalu na krok. Výběh je jedna velká sračka, fuuj. Už ať je zas sucho teplo a světlo!!
strelish
napsal(a):
Bré ranko, tady u nás mlhavo a mží. Ty mlhy docela síla, včera cestou ze semináře jsem zpátky z Ostravy jela půl cesty třicítkou, nebylo vidět pomalu na krok. Výběh je jedna velká sračka, fuuj. Už ať je zas sucho teplo a světlo!!
Holky achoooooj. Teda Adel, to muselo být opravdu akční Předpokládám, že to moc škody nenadělalo, když jste uklízeli "jen" 1,5 hod
No ale stejně, nezávidím :-)) Danny, Leoša chodí nabosa, nebo je kutá. Holky a vlastně jak jsem u toho kováře, máte s tím problémy ho sehnat? Nebo čekáte dlouho, než se k vám vůbec dostane? Nebo si spíše můžete vybírat. U nás je široko daleko jen jeden, ale zato špičkový, hodňoučký, miloučký
On i syn kovali v Anglii královně koníky
Ale hrozně fajn chlap....
Včera jsem byla zase na jízdárně v JK, jen tak, at se Honzajs okouká v cizím a mezi jinými koňmi a byl jak mimino. Jenže zase byl takový nějaký shnilejší :-( Pořád to není ono....
sadzi saj

strelish
napsal(a):
Ahoj holčiny,
taktéž přeju krásné ranko. Tady u nás v noci asi pršelo, ale zatím se to drží, snad to vydrží do odpoledne.
Teda Adél, to si měla akční den, občas se to fakt povede
Já včera razila za Elí a sama na vyjížďku, tak jsme si to užili, Elí byla samo jak časovaná bomba, takže do prvního cválání jsem jí měla trochu plné ruce, takže jsme se pěkně protáhli po poli do táhlého kopečka, až jsem přes slzy neviděla , takže se pěkně uvolnila a pak jsme si dali pěkně hopítko cval
Holka šikulka, mi udělala radost včera, sice se pořád natahovala dolů, abych uvolnila otěže, ale dalo se to udržet a bezvadně korigovat. Fakt nevím, co budu dělat celou zimu, má energie na rozdávání.
lanika
napsal(a):
Holky achoooooj. Teda Adel, to muselo být opravdu akční Předpokládám, že to moc škody nenadělalo, když jste uklízeli "jen" 1,5 hod
No ale stejně, nezávidím :-)) Danny, Leoša chodí nabosa, nebo je kutá. Holky a vlastně jak jsem u toho kováře, máte s tím problémy ho sehnat? Nebo čekáte dlouho, než se k vám vůbec dostane? Nebo si spíše můžete vybírat. U nás je široko daleko jen jeden, ale zato špičkový, hodňoučký, miloučký
Včera jsem byla zase na jízdárně v JK, jen tak, at se Honzajs okouká v cizím a mezi jinými koňmi a byl jak mimino. Jenže zase byl takový nějaký shnilejší :-( Pořád to není ono....
Hezké ránko, hlásím oblačno - zatím nepršavo a 3 stupně. Valím odjezdit - pes mi tam asi zmrzne, musím mu už konečně koupit nějaký obleček !!!! a Pak hurá do mělníka podívat se na hříbátko. Včera mi volala kámoška - hovor na 1 hod. Zuzka bude vědět o kom mluvím .... Dost se vyzná v původech, výstavách a tak.ˇPrý hlavně ať se neunáhlím ... no tak uvidíme.
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holčiny,
taktéž přeju krásné ranko. Tady u nás v noci asi pršelo, ale zatím se to drží, snad to vydrží do odpoledne.
Teda Adél, to si měla akční den, občas se to fakt povede
Já včera razila za Elí a sama na vyjížďku, tak jsme si to užili, Elí byla samo jak časovaná bomba, takže do prvního cválání jsem jí měla trochu plné ruce, takže jsme se pěkně protáhli po poli do táhlého kopečka, až jsem přes slzy neviděla , takže se pěkně uvolnila a pak jsme si dali pěkně hopítko cval
Holka šikulka, mi udělala radost včera, sice se pořád natahovala dolů, abych uvolnila otěže, ale dalo se to udržet a bezvadně korigovat. Fakt nevím, co budu dělat celou zimu, má energie na rozdávání.
Leničko, pa - ani se nebudu přihlašovat na skypa, bo už opět tradičně nestíhám. Ozvu se, neboj :-)
Se mi o Tobě zdálo - ale nic konkrétního. Jo a taky mi napsal Honza, tak pořeším toho Luckyho.
lanika
napsal(a):
Dobré ranko holky..
Tak já měla podobně jako tecos taky akční den! Od rána jsme byli v Brně na Invexu, závěr výletu jsme zakončili bouračkou!!!!!Náš šéf si jaksi nevšimnul kolony před náma a narval to do peugeota před náma!!!Supr, zničenej předek u služebáku ale naštěstí bylo pojízdný! policie to snáma řešila od 4 do půl 7!!!Opravdu famózní a když už jsme mysleli že pojedem tak zjistili že ten peugeot má propadlou technickou takže se ty protokoly museli znovu přepisovat!!!!!!!! No řeknu vám to byl den, o půl 8 jsem dorazila domů a padla jak zabitáááá!!!!
luciusl
napsal(a):
Leničko, pa - ani se nebudu přihlašovat na skypa, bo už opět tradičně nestíhám. Ozvu se, neboj :-)
Se mi o Tobě zdálo - ale nic konkrétního. Jo a taky mi napsal Honza, tak pořeším toho Luckyho.
Lucíííííííííííííí, pa a očka otevřené u hříboška. Určitě jich čeká více někde na tebe.....Ale co si budem povídat, že? Láska na první pohled je láska s velkým "L" Já zase včera mluvila se segrou o něm
lanika
napsal(a):
U nás není až tak problém sehnat kováře, ale dobrého kováře to už je horší. Časově jsou na tom taky relativně dobře, nemusíme se domlouvat měsíc dopředu :)
Lanika: kdo k vám jezdí?
luciusl
napsal(a):
No Leni a všechny ostatní, byla to fakt paráda, jako ta voda s černým hnusem z trubek. Koberec v chodbě celý černý, Mařenka se na něm hrozně proháněla a vůbec nevěděla proč ječím, když jí se v té čvachtě tak moc líbilo , v koupelně lino plavalo, dřevěný regál se všema mejma serepetičkama, krémíkam atd totál černej - každou lahvičku jsem omývala, zeď nahozená, no totál.
Počkej Andy až napadne sníh, vezmeš Elí do hlubokého sněhu a ona si dá říct
A Leni - jsme to včera nedořešili se Sortem - snd sis ho nechtěla koupit?!?
Já mám kováře dva. Když je boban u táty kove Martin Marek - HK zná Jezdí knám už přez 8let, kove všem sporťákům ve VČ a na Nové Americe. No a k nám na hory jezdí pan Kysilka. To je MArtinův bývalý mistr z učňáku, píše knížky o kopitech dělá přednášky... Oba moc šikovný
Roječek už má podkovy jen na předku, cca za měsíc sundáme i je. A nové boty uděláme až po novém roce
sadzi saj

tecos
napsal(a):
No Leni a všechny ostatní, byla to fakt paráda, jako ta voda s černým hnusem z trubek. Koberec v chodbě celý černý, Mařenka se na něm hrozně proháněla a vůbec nevěděla proč ječím, když jí se v té čvachtě tak moc líbilo , v koupelně lino plavalo, dřevěný regál se všema mejma serepetičkama, krémíkam atd totál černej - každou lahvičku jsem omývala, zeď nahozená, no totál.
Já mám kováře dva. Když je boban u táty kove Martin Marek - HK zná Jezdí knám už přez 8let, kove všem sporťákům ve VČ a na Nové Americe. No a k nám na hory jezdí pan Kysilka. To je MArtinův bývalý mistr z učňáku, píše knížky o kopitech dělá přednášky... Oba moc šikovný
Roječek už má podkovy jen na předku, cca za měsíc sundáme i je. A nové boty uděláme až po novém roce
No Adél, docela z toho mám obavy, teď ta změna času, je jak tank.
U nás je to s kovářema na bednu. Je tu jeden výborný, ale ten toho má už tolik, že je nemožný ho uhnat, další má taky plno, takže nakonec přes známou k nám jezdí až z Litoměřic, takže pálka za cestovný, ale co člověk nadělá, že. Hlavně, že jsou kopýtka v cajku.
Kdepak se nám dneska fláká Klárka
sadzi saj
napsal(a):
U nás je to s kovářema na bednu. Je tu jeden výborný, ale ten toho má už tolik, že je nemožný ho uhnat, další má taky plno, takže nakonec přes známou k nám jezdí až z Litoměřic, takže pálka za cestovný, ale co člověk nadělá, že. Hlavně, že jsou kopýtka v cajku.
Adél, na Sorta jsem se dlouho dívala. Nikdy jsem ti ale nepsala. Líbil se mi hodně, takové malutké tintítko, ale moc sympatický Jenže tím, že mám koníka doma jsem chtěla mladého, abych s ním i sestárla
Určitě chápete, co jsem tím chtěla říct. Prostě nedokázala bych asi starého koníka dát za 3 roky pryč a koupit si nového, pojízného.
Hele, Andrej, nechceš nám dát trochu te vaší energie Klidně i víc, myslím, že by to oběma prospělo
sadzi saj
napsal(a):
Andejko čtu si Vás, hezky poctivě...no mám to podobné když Sábulka dýl nejde pod sedlo, je většinou na první cválání hrozně hrrr, ale pak se sklidní a je zas pohoda...
Adél super akce koukám že jsi se nenudila a Roječek měl volno jinak k nám jezdí Mašinda, my jsme na boso, o Kyselkovi (nebo jak se jmenuje) jsem slyšela doporučoval mi jeden uměleckem kovář když jsem byla na zábavě...on je někde z Rokytna nebo tak že? Jinak Martin poměrně dost zdražil, pry se potřebuje zbavit zákazníku...teda aspon nám to tvrdil, když byl dělat Cardíkovi speciální podkovičku...
Pusinky dneska se mi nechtělo vubec z pelechu, ale po ránu bylo celkem teplo!
klawdie
napsal(a):
Andejko čtu si Vás, hezky poctivě...no mám to podobné když Sábulka dýl nejde pod sedlo, je většinou na první cválání hrozně hrrr, ale pak se sklidní a je zas pohoda...
Adél super akce koukám že jsi se nenudila a Roječek měl volno jinak k nám jezdí Mašinda, my jsme na boso, o Kyselkovi (nebo jak se jmenuje) jsem slyšela doporučoval mi jeden uměleckem kovář když jsem byla na zábavě...on je někde z Rokytna nebo tak že? Jinak Martin poměrně dost zdražil, pry se potřebuje zbavit zákazníku...teda aspon nám to tvrdil, když byl dělat Cardíkovi speciální podkovičku...
Tohle mi poslal kámoš dost dobrý!
Básnička pro tento den:
Prší, prší,jen se leje,
kam blbečci pojedeme,
pojedeme do práce,
tam nás čeká legrace.
Legrace se nekonala,
práce se nám klonovala,
budem makat celý den,
až se z toho poserem……
lanika
napsal(a):
Adél, na Sorta jsem se dlouho dívala. Nikdy jsem ti ale nepsala. Líbil se mi hodně, takové malutké tintítko, ale moc sympatický Jenže tím, že mám koníka doma jsem chtěla mladého, abych s ním i sestárla
Určitě chápete, co jsem tím chtěla říct. Prostě nedokázala bych asi starého koníka dát za 3 roky pryč a koupit si nového, pojízného.
Hele, Andrej, nechceš nám dát trochu te vaší energie Klidně i víc, myslím, že by to oběma prospělo
Zkus ´Honzíkovi sehnat extrudovanou kukuřici a otruby. Po tom koně hodně naberou a zrychlí nejl je smíchat otruby, extr kukuřici, oves a ječmen, spařit to do kašičky a za měcís budeš prosit Honzulu aby taky občas zastavil
Roječek dostává téhle směsy třikrát denně 6litrů. To bych ale nedoporuč. protože Roječek může sežrat i pytel rychlopalek a nic mu to neudělá.
Sortík byl v době prodeje tříletý, teť mu jsou 4 roky. Zase takové tintítko nebyl, měl pěkně louplou prdelku a v ní motor jak z ferari - na tom by ses svezla Vyskakoval jedna báseň. Někde vyhrabu fotky.
Škoda, mohl se mít dobře...
tecos
napsal(a):
Kdyby jste mě zabily tak Vám teď nedovedu říct jméno našeho novéh kováře...ale je to nějaké poněmčené jméno. Leoša je kutá na předek, protože prej je to ve vyhlášce, kdy klisna musí na výkonnostní zkoušky být kutá alespoň na předek, jinak bychom asi nekovali...v sobotu jí sundáme podkovy a dostane je až na jaře, pokud se rozhodneme trénovat...pokud ne, tak zůstane na boso.
Adél, teda to sis včéra mákla...fuj ble, to musel být pěknej bordýlek... Ale hlavně když je doma sranda...jak dlouho jsi s chlapákem? Jak dlouho spolu bydlíte?
Já jsem s Tomášem téměř tři roky a dva a půl roku spolu bydlíme...ze začátku jsem si na přítomnost někoho dalšího v bytě nemohla zvyknout...ale teď už jsem v pohodě. ponožky za gaučem, montérky pověšený v ložnici na věšáku, věčně neuklizený nádobí v obejváku...ale když já ho prostě miluju
Vzpomínka na jachtičku v Chorvatsku
klawdie
napsal(a):
čauvec ségra, hele máš nějakej odkaz na ty montované boxíky, chtěla bych je hrozně vidět:) Jo a jen se ujišťuji 2 pytle relaxů že?
rocky
napsal(a):
čauvec ségra, hele máš nějakej odkaz na ty montované boxíky, chtěla bych je hrozně vidět:) Jo a jen se ujišťuji 2 pytle relaxů že?
No jo vidíš to málem bych se Vám holky zapoměla pochlubit, majitelka prdí na stavbu zděných boxu a budem kupovat montované, waw už se těším až pujdem do nových, ted už jen záleží jak budou rychlí chce to objednat tento týden......jinak segra www.equidomus.cz...ale je jich pochopitelně víc...
Hele nemáte s tím někdo zkušenosti, vím že Janča jenže ta tu bohužel není, dokunce jsem koukala že je na těch ukázkovejch fotkách je i Janča s Kerouškem...
tajemma danny
napsal(a):
Kdyby jste mě zabily tak Vám teď nedovedu říct jméno našeho novéh kováře...ale je to nějaké poněmčené jméno. Leoša je kutá na předek, protože prej je to ve vyhlášce, kdy klisna musí na výkonnostní zkoušky být kutá alespoň na předek, jinak bychom asi nekovali...v sobotu jí sundáme podkovy a dostane je až na jaře, pokud se rozhodneme trénovat...pokud ne, tak zůstane na boso.
Adél, teda to sis včéra mákla...fuj ble, to musel být pěknej bordýlek... Ale hlavně když je doma sranda...jak dlouho jsi s chlapákem? Jak dlouho spolu bydlíte?
Já jsem s Tomášem téměř tři roky a dva a půl roku spolu bydlíme...ze začátku jsem si na přítomnost někoho dalšího v bytě nemohla zvyknout...ale teď už jsem v pohodě. ponožky za gaučem, montérky pověšený v ložnici na věšáku, věčně neuklizený nádobí v obejváku...ale když já ho prostě miluju
No kráááásnýýý
doufám že to klapne!! granule-relax??Jo a taky jsem se bavila s kapříkem a v prosinci se asi chceme jet podívat na apassoniatu. Nechceš jet taky? mrknu za kolik budou lístky:)
tajemma danny
napsal(a):
Adel počkej, tak to se mi teď museli splést 2 koníci dohromady Každopádně tu fotku z inzerce znám jen se mi ted popletl asi ten popisek ku němu.
Myslela jsem, že má 10 let. No, každopádně nevím , nevím, co by s Honzou udělalo těch 6 litrů třikrát denně
Lítali by jsme určitě, ale spíš do vzduchu než dopředu.....Kurnik, snad se to vše zpraví....
lanika
napsal(a):
Adel počkej, tak to se mi teď museli splést 2 koníci dohromady Každopádně tu fotku z inzerce znám jen se mi ted popletl asi ten popisek ku němu.
Myslela jsem, že má 10 let. No, každopádně nevím , nevím, co by s Honzou udělalo těch 6 litrů třikrát denně
Lítali by jsme určitě, ale spíš do vzduchu než dopředu.....Kurnik, snad se to vše zpraví....
my tyhle podzimní přechody taky snášíme trochou lenivosti, chlupatěj se jak o život tak maj mín štávy,já osobně taky,ale až bude zima tak se zas budem zahřívat pohybem,ale Leni já myslela že jsi měla problémy s tím že naopak má energie moc...jak jsi to vubec pořešila s tím krmením? Nechala jsi to být nebo je nějaká změna?
Blondatá tě zabiju co mě dávaš na inzerci?!
rocky
napsal(a):
No kráááásnýýý
doufám že to klapne!! granule-relax??Jo a taky jsem se bavila s kapříkem a v prosinci se asi chceme jet podívat na apassoniatu. Nechceš jet taky? mrknu za kolik budou lístky:)
ano prosím dvakrát relaxy, kdyby náhodou neměli vem standarty...no apasionata nevím, nevím, je to takový vyumělkovaný...ale možná bych to jednou v životě měla vidět...ještě se domluvíme.
klawdie
napsal(a):
my tyhle podzimní přechody taky snášíme trochou lenivosti, chlupatěj se jak o život tak maj mín štávy,já osobně taky,ale až bude zima tak se zas budem zahřívat pohybem,ale Leni já myslela že jsi měla problémy s tím že naopak má energie moc...jak jsi to vubec pořešila s tím krmením? Nechala jsi to být nebo je nějaká změna?
No a už tam nejseš!! Po třetí se ptám Granule relax???????????
klawdie
napsal(a):
Jo klárko, on je lenivý totiž pořád, už od začátku, nikdy nechtěl jít dopředu sám od sebe. Jenže tenktát, jak jsem řešila to krmení to bylo jak tak blbnul a vyhazoval a dělal lumpárny. Ale nikdy, ikdyž jsem mu přibrala nebo ubrala na tempu se nic nezměnilo, jen v tom, že třeba nevyhazoval.....Teď mu dávám ječmen s ovsem a myslím, že jsme spokojení. Ty jeho úskoky a výskoky ustaly, ani na loukách už nedělá čoro moro, ani když se před ním koník rozcvál, taky nic. Tak si myslím, že mu to sedlo. Teda, krmím to teprve měsíc, tak nechci nic zakřiknout....Jenom je to zvláštní povaha. Já se s takovým flegmošem nikdy nesetkala. Mu je jedno, že před ním koně utíkají, mu je jedno, že projede velký blikající bagr, je mu jedno ikdyby mu za prdelí někdo střílel.....
klawdie
napsal(a):
No Leni, to si se kousek sekla Na inzerci byl ale celkem dlouho, chtěla jsem za něho díky jeho schopnostem celkem dost a ty prachy mi bohužel dala jen ta kr... Vokřálová.
Stěžovala sis, že je Honzík slabej - Roj se obalil po té extr kukuřici. nemusíš mu toho dávat tolik co já myšákovi
Kláry - Martin podržil sakra hodně, ale je prostě nejlepší Kysilka je někde o Jaráku a je fakt dobrej, hodně toho ví.
Roječek je stále u táty,takže chodí do výběhu, na lonž a dvakrát týdně pod sedlo s holkama, jednou se mnou. Jedu tam až v ne
Jak jsem psala, pokud budete mít hradečačky zájem, můžeme udělat minisrazík na chlumě u HK, potrápit Roje a pak trochu zakalit To by bylo abych vás tu whisku nenaučila pít
Danny - onen parchant mě vyhodil z bytu 20.12.2007, do března jsem bulila doma na gauči, pak jsem potkala Míšu, ten mě začal přemlouvat až mě umluvil Měla jsem hrozný strach, ale dnes vím, že je to nejlepší co mě mohlo potkat. Je o 13 let starší, v hlavě to má solidně srovnané, moc si rozumíme, máme společné zájmy, sny a cíle a hlevně máme se bezmezně rádi. A veselo? No to u nás je. Zvířátka a moje vyřídilka - neopakovatelná kombinace
Máme dva byty, každý svůj. Bydlíme střídavě všude... Doufám, že dopadne nějaký ten baráček a já si začnu plnit sny
tecos
napsal(a):
No Leni, to si se kousek sekla Na inzerci byl ale celkem dlouho, chtěla jsem za něho díky jeho schopnostem celkem dost a ty prachy mi bohužel dala jen ta kr... Vokřálová.
Stěžovala sis, že je Honzík slabej - Roj se obalil po té extr kukuřici. nemusíš mu toho dávat tolik co já myšákovi
Kláry - Martin podržil sakra hodně, ale je prostě nejlepší Kysilka je někde o Jaráku a je fakt dobrej, hodně toho ví.
Roječek je stále u táty,takže chodí do výběhu, na lonž a dvakrát týdně pod sedlo s holkama, jednou se mnou. Jedu tam až v ne
Jak jsem psala, pokud budete mít hradečačky zájem, můžeme udělat minisrazík na chlumě u HK, potrápit Roje a pak trochu zakalit To by bylo abych vás tu whisku nenaučila pít
Danny - onen parchant mě vyhodil z bytu 20.12.2007, do března jsem bulila doma na gauči, pak jsem potkala Míšu, ten mě začal přemlouvat až mě umluvil Měla jsem hrozný strach, ale dnes vím, že je to nejlepší co mě mohlo potkat. Je o 13 let starší, v hlavě to má solidně srovnané, moc si rozumíme, máme společné zájmy, sny a cíle a hlevně máme se bezmezně rádi. A veselo? No to u nás je. Zvířátka a moje vyřídilka - neopakovatelná kombinace
Máme dva byty, každý svůj. Bydlíme střídavě všude... Doufám, že dopadne nějaký ten baráček a já si začnu plnit sny
sem se sekla - 20.12.2006
tecos
napsal(a):
hm tak to jsem ráda Leni, SABulka ač máme v sobě pulku plnase je na začátku taky takový bloumal, vždycky se vleče jak smrad,ale už mě to naštvalo a chtěla jsem aby šel pěkně hned od začátku, takže mu pomáhám bičem a musím říct že se to hodně zlepšilo, nepobízím nohama jen k vykročení či naklusání, ale používám to od toho phillipa carla, a když se vleče polehoučku mu začnu klepat za holen a pobídku zvyšovat, jak mile vyšlapne pochválímted už stačí to udělat na začátku, někdy jen mlasknout a jde si pěkně sám, jde o to na co si zvykne, tyto asi budeš mít o něco těžší, ale zkus po něm ten svižnější krok vyžadovat pořád a nenechat ho usnout a uvidíš třeba se to zlepší jako u nás...dnes jdem lonžovat s chambonem, pokud teda kruhovka nepoplave
tecos
napsal(a):
Tak to muselo být docela drsné před vánocema Chjo.....Ale co se dá dělat? Teď jsi šťastná, nejspíš to tak být mělo....Taky často nad tím přemýšlím, jak dopadnu já. Nikdy člověk neví, kam ho osud zavane
Danny, obrátím se na tebe....Myslíš, že by Honzovi pomohlo, kdybych s ním začala makat ze země? Pomohlo v tom směru, že by třeba měl větší chuť do práce? Je to možné?
lanika
napsal(a):
Tak to muselo být docela drsné před vánocema Chjo.....Ale co se dá dělat? Teď jsi šťastná, nejspíš to tak být mělo....Taky často nad tím přemýšlím, jak dopadnu já. Nikdy člověk neví, kam ho osud zavane
Danny, obrátím se na tebe....Myslíš, že by Honzovi pomohlo, kdybych s ním začala makat ze země? Pomohlo v tom směru, že by třeba měl větší chuť do práce? Je to možné?
Klári, v kroku už to jde. Fakt. To ho velice chválím. Už jde pěkně svižně, sem tam ho upozorním bičíkem, ale je to milionkrát lepší než bylo. Ted pracujem na tom klusu. No, ikdyž nevím Ale co, šlo to s krokem, časem by to snad mělo jít i s klusem....
lanika
napsal(a):
Klári, v kroku už to jde. Fakt. To ho velice chválím. Už jde pěkně svižně, sem tam ho upozorním bičíkem, ale je to milionkrát lepší než bylo. Ted pracujem na tom klusu. No, ikdyž nevím Ale co, šlo to s krokem, časem by to snad mělo jít i s klusem....
no tak vidíš to všecho nejde hned a pokud se zlepšuje bude to určo lepší a lepší, budu držet palečky aby ti mamutk dělal čím dál větší radost...jdu si zaplavat v těch papírech!
lanika
napsal(a):
Ségra tak APASIONATA: 7.-9.12.2007 v sazka aréně!
Ceny vstupenek:
Platinum- 1590kč
I. kategorie- 990kč
II.kategorie- 650kč
III.ketegorie- 450kč
Tak se rozmysly zda by jsi měla zájem, já ještě taky nejsem na 100% rozhodnutá, ale ráda bych jela a chce to se rozmyslet, protože aby jsme sehnali nějaké dobré lístky. Stačí II.kategorie.
lanika
napsal(a):
Leni určo to vyzkoušej ze země...hodně si s ním pohraj, vysílej ho na kruhy, zastav ho na kruhu, všemožně ho musíš zabavovat, hodně ho chval...nevím čím to může být že ho něco neba...u tebe to stereotypem být nemůže to je jasný. Hodně měníš ježdění, nejezdíš stejné úseky, apod.
Viděla jsem u známé kobylu, která také s nechutí něco dělala a bylo to tím, že šest
dní v týdnu dřela na jízdárně a jeden den měla volno ve výběhu...jednou jsem jí zvala na jízdárnu na parelce a laně, pustila jsem jí a kdybyste viděli jak blbla, jak si užívala pohybu ve volnosti na jíýdárně, jednou jsem jí zkusila navést na překážku u stěny a ta to skočila jako laňka...po cca 15 minutách mi dala obě oči a krááásně si přežvykovala, napojila se úžasně...pak jsem jí nasedlala, známá si na ní sedla a kobyla fakt šlapala úplně jinak než předtím... nevím chce to nějaké oživení, co třeba ještě nikdy nedělal, musíš použít hodně fantazie...
tajemma danny
napsal(a):
Leni určo to vyzkoušej ze země...hodně si s ním pohraj, vysílej ho na kruhy, zastav ho na kruhu, všemožně ho musíš zabavovat, hodně ho chval...nevím čím to může být že ho něco neba...u tebe to stereotypem být nemůže to je jasný. Hodně měníš ježdění, nejezdíš stejné úseky, apod.
Viděla jsem u známé kobylu, která také s nechutí něco dělala a bylo to tím, že šest
dní v týdnu dřela na jízdárně a jeden den měla volno ve výběhu...jednou jsem jí zvala na jízdárnu na parelce a laně, pustila jsem jí a kdybyste viděli jak blbla, jak si užívala pohybu ve volnosti na jíýdárně, jednou jsem jí zkusila navést na překážku u stěny a ta to skočila jako laňka...po cca 15 minutách mi dala obě oči a krááásně si přežvykovala, napojila se úžasně...pak jsem jí nasedlala, známá si na ní sedla a kobyla fakt šlapala úplně jinak než předtím... nevím chce to nějaké oživení, co třeba ještě nikdy nedělal, musíš použít hodně fantazie...
No právě, já se mu to opravdu snažím měnit. Jízdárna, vyjíždka, volno, lonžka, vyjíždka v kroku, pak cvalovka do kopečků, někdy procházka na ruce....Nikdy nedělal více jak 2 dny to samé :-( Je fakt, že ze země jsem s ním nikdy moc nedělala, ale zkusím to....Přijde mi ted prostě takový nějaký smutný, unavený, ikdyýž je vyspočívaný .... Možná i proto, že je sám.
lanika
napsal(a):
No právě, já se mu to opravdu snažím měnit. Jízdárna, vyjíždka, volno, lonžka, vyjíždka v kroku, pak cvalovka do kopečků, někdy procházka na ruce....Nikdy nedělal více jak 2 dny to samé :-( Je fakt, že ze země jsem s ním nikdy moc nedělala, ale zkusím to....Přijde mi ted prostě takový nějaký smutný, unavený, ikdyýž je vyspočívaný .... Možná i proto, že je sám.
podzim zřejmě působí i na Honzíka...
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
podzim zřejmě působí i na Honzíka...
Pěkný portrétek
Holky, to snad není možný, že na nás ten podzim působí obráceně Leni, klidně bych se s tebou o tu energii rozdělila
A nemůže být třeba unavený a znuděný, třeba by potřeboval delší volno co. U Elí se to potom projevilo větší radostí a pracovitostí, líp pak šlapala, ale zase, každý kůň je individualista, takže těžko říct, na každého platí něco jiného.
sadzi saj
napsal(a):
Pěkný portrétek
Holky, to snad není možný, že na nás ten podzim působí obráceně Leni, klidně bych se s tebou o tu energii rozdělila
A nemůže být třeba unavený a znuděný, třeba by potřeboval delší volno co. U Elí se to potom projevilo větší radostí a pracovitostí, líp pak šlapala, ale zase, každý kůň je individualista, takže těžko říct, na každého platí něco jiného.
Andy, úplný modelky
sadzi saj
napsal(a):
Pěkný portrétek
U nás se teda podzim projevuje tak (ovšem jen u valachů, kobyly tomu nakloněné nejsou), že Andíček roupama neví co by a strhl ke svým hrám už i totálně flegmatického šimlíka mamutka. No vypadá to docela srandovně když se staví na zadní poník 110 cm a kolos okolo 170 cm a různě se škádlí a řádí po ohradě.
Tu s haflíkem to ještě není ten správný výškový rozdíl :))
sadzi saj
napsal(a):
Pěkný portrétek
Dík Andy(řekla bych že to je zhruba přesně rok stará fotka, počasí odpovídá a délka chlupů taky:))Andrej to s Elí je Janinka?
A kdepak máme nově příchozí za včera snad se zas nepřemlouvá jestli mezi nás přijít?
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Dík Andy(řekla bych že to je zhruba přesně rok stará fotka, počasí odpovídá a délka chlupů taky:))Andrej to s Elí je Janinka?
A kdepak máme nově příchozí za včera snad se zas nepřemlouvá jestli mezi nás přijít?
Danny dík, koukám, že mají holky i stejnou hvězdičku
Danny co to sedýlko, koukala jsem teď, že na eqch je zase ten Jupiter za 8 tis. a někdo nabízí beránka černýho, ale nevím, asi ten ne co mám já
Jo Klári, to je Janča.
sadzi saj
napsal(a):
Pěkný portrétek
No, taky jsem nad tím přemýšlela, že bych mu dala od sedla na čas pohov. Možná na něj toho bylo opravdu moc. Ach jo, jak se správně rozhodnout a vyhovět koníkovi. Třeba bych mohla zkusit pohrát si sním a poblbnout ve výběhu, sem tam vypohybovat na lonžku, možná i tak to pro něj bude lepší, když je ted takový bez nálady .... Kdyby tak bubínci uměli mluvit, že ?
sadzi saj

lanika
napsal(a):
No, taky jsem nad tím přemýšlela, že bych mu dala od sedla na čas pohov. Možná na něj toho bylo opravdu moc. Ach jo, jak se správně rozhodnout a vyhovět koníkovi. Třeba bych mohla zkusit pohrát si sním a poblbnout ve výběhu, sem tam vypohybovat na lonžku, možná i tak to pro něj bude lepší, když je ted takový bez nálady .... Kdyby tak bubínci uměli mluvit, že ?
Leni, já si myslím, že opravdu může být přetažený, vem si, co všechno jste spolu poslední dobou absolvovali a jak s ním makáš, třeba opravdu potřebuje volno, pohov, zkus to, třeba jenom pá až ne a uvidíš a vem ho třeba jenom ke koníkům, jestli můžeš a uvidíš. Elí po prvních závodech měla volnější týden celý a jak na konci týdne lépe spolupracovala, až mě to překvapila, to její chuť. Třeba potřebuje oraz. Ale je to jen můj názor musíš se rozhodnout stejně ty sama.
sadzi saj
napsal(a):
Leni, já si myslím, že opravdu může být přetažený, vem si, co všechno jste spolu poslední dobou absolvovali a jak s ním makáš, třeba opravdu potřebuje volno, pohov, zkus to, třeba jenom pá až ne a uvidíš a vem ho třeba jenom ke koníkům, jestli můžeš a uvidíš. Elí po prvních závodech měla volnější týden celý a jak na konci týdne lépe spolupracovala, až mě to překvapila, to její chuť. Třeba potřebuje oraz. Ale je to jen můj názor musíš se rozhodnout stejně ty sama.
Souhlasím s Andrej on někdy odpočinek opravdu pomůže, zkus se mu pověnovat ze země a uvidíš!
sadzi saj
napsal(a):
Andy, juleterák už je obeslanej... ten z minuléto týdne už je pryč tak jsem dneska obeslala toho v dnešní nabídce. Na beránka už jsem také jukala ale myslím si, že to není ten jak si mi ukazovala ty...
Jinak Leni, také bych mu nechala chvíli voraz a hodně s ním blbla ze země...ustupování předku a zadku ze země...couvačka, přechody chody...třeba i nějaké překážky typu položený barel, plachta, prostě ho zabavit něčím co nezná ...aby nad tím můsel prošku přemýšlet, upevní se vám oboustarnně důvěra.
buggyna

molly
napsal(a):
Zdravííím po ránu všechny pracovité dámy
Andy : nechci být namyšlená,ale máme pěkný holky
klawdie
napsal(a):
Souhlasím s Andrej on někdy odpočinek opravdu pomůže, zkus se mu pověnovat ze země a uvidíš!
Jj, uvažovala jsem o tom už delší dobu, uvidíme... Navíc jsem si ted pujčila knížku od Montyho, takže doma čtu a študuju...Docela zajímavé poznatky, nad kterýma se člověk pozastaví a začne přemýšlet sám nad sebou....
buggyna
napsal(a):
Bééé mě tu chybí JANICA!!!!!!
Leni Montyho jsem přečetla jedním dechem jak první knížku tak i plachýho hocha, a měla jsem v ruce i tu třetí knížka ta už je víc technická...libí se mi jeho názory díky němu jsem se zas posunal dál...
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
Mě fascinujou ty hvězdičky, vůbec mi to nedošlo, až teď, když jsem to viděla na těch fotkách
Danny, tak uvidíš, ono je někdy lepší zavolat, někdo na ty maily totiž není
molly
napsal(a):
Už jsem tadyyy.... včera jsem sice neměla akční odpoledne, jen dnešní ráno celkem stálo za to.... jestli zvonil budík vůbec nevim, zvonil až telefon, ve čtvrt na jedenáct volala paní, za kterou jsem měla zajít v 10 hodin, takže vyspinkaná do růžova jsem na sebe hodila hadry a hurá ven. Když už jsem byla venku, tak jsem zašla do krámu, kde jsem luxusně nabourala do zamčených dveří
, aspoň jsem smíchem prodloužila život několika lidem
. Na tisícovku mi vrátili stovky a padesátky, takzvaně balík peněz a těžká kapsa
.
Tak nevím, jestli mám dneska ještě něco zkoušet dělat
sadzi saj
napsal(a):
Mě fascinujou ty hvězdičky, vůbec mi to nedošlo, až teď, když jsem to viděla na těch fotkách
Já chci taky Janininku tady mezi náma. Už aby se vrátila, koza jedna jinak "mončátko" přijde až o půl 1, jak dá malého Kubíka spát a odejde ve 14 hod, jak se bude zase budit
Klári, co jsou zač ty další 2 knížky co jsi četla?
cheyenne
napsal(a):
Už jsem tadyyy.... včera jsem sice neměla akční odpoledne, jen dnešní ráno celkem stálo za to.... jestli zvonil budík vůbec nevim, zvonil až telefon, ve čtvrt na jedenáct volala paní, za kterou jsem měla zajít v 10 hodin, takže vyspinkaná do růžova jsem na sebe hodila hadry a hurá ven. Když už jsem byla venku, tak jsem zašla do krámu, kde jsem luxusně nabourala do zamčených dveří
, aspoň jsem smíchem prodloužila život několika lidem
. Na tisícovku mi vrátili stovky a padesátky, takzvaně balík peněz a těžká kapsa
.
Tak nevím, jestli mám dneska ještě něco zkoušet dělat
Evuli, pozor, aby ti PC nevybouch před nosem
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
to jo,ale mi máme větší zato vy v ní máte 2 vírky
lanika
napsal(a):
Evuli, pozor, aby ti PC nevybouch před nosem
Asi tak
Právě jsem zas pročetla nejmenovanou diskuzi, která se zase zvrtla ve standartní fauňácký téma a docela mě zaujalo, že prej každej, kdo chce poradit akorát dostane čočku a všichni ho pomluvěj.... už sem chodím asi rok a půl a jediný, kdo se do mě navážely, byly slečny, které žádně rady nechtějí slyšet.... nebo mě někde pomlouváte a já o tom nevím?
Hadřík má na čele tři vírky, musím vám to vyfotit, u jinýho koně jsem to asi ještě neviděla a puntík oproti holkám má maličkej
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
to jo,ale mi máme větší zato vy v ní máte 2 vírky
To jo větší a souměrnější, my menší a dvou vírou, to aby jsme byli dost praštěný a běhavý
lanika
napsal(a):
Já chci taky Janininku tady mezi náma. Už aby se vrátila, koza jedna jinak "mončátko" přijde až o půl 1, jak dá malého Kubíka spát a odejde ve 14 hod, jak se bude zase budit
Klári, co jsou zač ty další 2 knížky co jsi četla?
Leni předpokládám že máš v ruce první knihu O koních a lidech, nebo jak se přesně ta knížka jmenuje, pak napsal knížku Plachý hoch, to je o napojení ve volné přírodě, kdy několik dní putoval za jedním mustangem-Plachým hochem-až se mu podařilo ve volnosti napojení, je to užasnej příběh...Je to tenoučká knížka...taky jsem koukala že má ještě knihu Můj život s konmi a to je pry o koních které ve svém životě potkal, tu jsem nečetla...no a pak je tu průvodne nenásilným výcvikem koní...tam už popisuje metody a dokládá to fotem....snad jsem to nepopletla...
cheyenne
napsal(a):
Asi tak
Právě jsem zas pročetla nejmenovanou diskuzi, která se zase zvrtla ve standartní fauňácký téma a docela mě zaujalo, že prej každej, kdo chce poradit akorát dostane čočku a všichni ho pomluvěj.... už sem chodím asi rok a půl a jediný, kdo se do mě navážely, byly slečny, které žádně rady nechtějí slyšet.... nebo mě někde pomlouváte a já o tom nevím?
Hadřík má na čele tři vírky, musím vám to vyfotit, u jinýho koně jsem to asi ještě neviděla a puntík oproti holkám má maličkej
no tentokrát jsem již zustala chladná, ale reagovat jsem musela...někteří lidi jsou nepoučitelný...a každopádně si vzpomínám že Monička tvrdila, že kobylku pošetří a ejhle došla trpělivost....klasika!
buggyna

cheyenne
napsal(a):
Asi tak
Ale zato má ňufatou šňupku
miluju když maj koňuchové bílý (růžový) nosánky.
My máme vírek na hlavě jen jeden,zato táhlej až do tý hvězdičky...
Njn,oni sou holt nejchytřejší a my chceme bejt jen strašně důležitý...bohužel to vždy odskáčí ti koně
buggyna
napsal(a):
Ale zato má ňufatou šňupku
miluju když maj koňuchové bílý (růžový) nosánky.
My máme vírek na hlavě jen jeden,zato táhlej až do tý hvězdičky...
Njn,oni sou holt nejchytřejší a my chceme bejt jen strašně důležitý...bohužel to vždy odskáčí ti koně
Saxík má puntík na čumáku, takže taky trocha růžový
cheyenne
napsal(a):
Asi tak
Ahojky... tak doufám že Vám nebude vadit když se přidám do diskuse...
U nás v Kajlovci je dneska hnusně... všude plno bláta a tak
Je to děs já ci jaróó ... naši koníci jsou už tři dny zalezlí doma ani ven se jim nechce, akorát jsem dneska Unču musela dát na chvilku ven aby nám úplně nestuhla naštěstí má ve výběhu přístřešek tak doufám že pod něj alespoň zaleze...
Tady už nepřetržitě prší asi čtyři dny, sice žádný venký deště to ne ale prší a pořád...
ach jo ...
jezabel
napsal(a):
Je to děs já ci jaróó ... naši koníci jsou už tři dny zalezlí doma ani ven se jim nechce, akorát jsem dneska Unču musela dát na chvilku ven aby nám úplně nestuhla naštěstí má ve výběhu přístřešek tak doufám že pod něj alespoň zaleze...
Tady už nepřetržitě prší asi čtyři dny, sice žádný venký deště to ne ale prší a pořád...
ach jo ...
Naše Unča má taky růžový čumáček
jezabel
napsal(a):
ach jo ...
Ahojky vsichni,taky se pridam do diskuze i kdyz nevim o cem bych diskutovalaTo pocasi je fakt na draka uz me to stve,kun musel byt zavreny doma dva dny a uz z toho byl nervni,tak jsem ho dneska pustila ven a je spokojeny.
Dneska se pokusim jet s kamoskou ven,tak doufam,ze to mrholeni u nas aspon na chvili prestane.
cheyenne
napsal(a):
Saxík má puntík na čumáku, takže taky trocha růžový
Tak se znovu hlásím. Měla jsem tu kontrolu z podniku, vše dopadlo naštěstí dobře, ale uši mám červený určitě ještě teť.
Knížky od Montyho jsou - Muž který naslouchá koním, Plachý hoch a můj život s koňmi. Mám je všechny, jsou fakt super
Znovu opakuji moje heslo - Blbce o pravdě nepřesvědčíš ikdyby si po uších chodil a proto se už nerozčiluju - zbytečně si krátíte baby život
kati
napsal(a):
Ahojky vsichni,taky se pridam do diskuze i kdyz nevim o cem bych diskutovalaTo pocasi je fakt na draka uz me to stve,kun musel byt zavreny doma dva dny a uz z toho byl nervni,tak jsem ho dneska pustila ven a je spokojeny.
Dneska se pokusim jet s kamoskou ven,tak doufam,ze to mrholeni u nas aspon na chvili prestane.
klawdie hlásím že ten tvůj kůň už dostane dneska konečně nažrat:) granule mám v autě. Připrav si penízky!!:)
rocky
napsal(a):
klawdie hlásím že ten tvůj kůň už dostane dneska konečně nažrat:) granule mám v autě. Připrav si penízky!!:)
Tak já aspoň přidám fotečku moji další kobylky Dark Muffin po Federweisser z Dogora =)
Malá mufííí
jezabel
napsal(a):
Tak já aspoň přidám fotečku moji další kobylky Dark Muffin po Federweisser z Dogora =)
Malá mufííí
a naše dogorka
klawdie
napsal(a):
bolbko budu vypadat jako že ho nekrmím,jen nám tyden chybí granulky, jsme lemlové.....ale myslím že si toho ani nevšiml
Teď jsem dorazila z města. Byl u nás v Turnově ten maxi hrabák a koupila jsem si za 20 korun Ferroti koňskou vestu...úžasná snad ani nenošená. A jinak, ozvala se mi paní s Kentaurem Ramiro za 8500. Jak vidíte tuto cenu? Honem si musím jít přešíst všechny příspěvky, člověk na chvíli odvěhle od compu a vy se hned takhle rozjedete...
rocky
napsal(a):
hehehe však jo
Holky bydlíte někdo poblíž Lomnice u Rýmařova, tj. sev. Morava, okres Bruntál????
molly
napsal(a):
Ahojik holky,jak se vede?doufám,že vám nebude vadit,že se k vám taky sprostě vetřuJakpak se máte Leni s Honzíkem?koukala jsem na ty tvoje stránečky,moc hezké fotečky
,ale ještě jsem ti nebyla schopná napsat,tak se omlouvám
.ted se prodává Syndy,jestli víš,která to je.udajně láska Clasulky.Kdybych měla penízky,tak bych jí Clasulkovy koupila,aby měl radost,ale ted bohužel nejsou.Jinak se nedivím,že vám tu Janča chybí,je to fakt fajná baba,doufám,že se s ní uvidím na hubertu v Heřmankách.na fotce moje dvě lásky.Alešek a Clasulka
tajemma danny
napsal(a):
Teď jsem dorazila z města. Byl u nás v Turnově ten maxi hrabák a koupila jsem si za 20 korun Ferroti koňskou vestu...úžasná snad ani nenošená. A jinak, ozvala se mi paní s Kentaurem Ramiro za 8500. Jak vidíte tuto cenu? Honem si musím jít přešíst všechny příspěvky, člověk na chvíli odvěhle od compu a vy se hned takhle rozjedete...
Ahojky,potřebuju zvednout malinko naladu.Chjo kobyla moji segry neni v pořadku,byl tu vet.Miva bobinek zachvaty-naběh na černe močeni.Jen se ji vylekala a bylo.Vet řikal,že to je konik kery bohužel je na to hodně nachylny.Nedostava vubec žadne jadro jen seno a to co nasbira ještě venku jinak nic,pořad je to "vypaseny konik",tloustne snad i ze vzduchu.Chjo potřebuje to prostě pravidelne ježděni a pomalu zvyšovat zatěž-u ni obzvlašť.Blo mi ji tak lito.
causinka2
napsal(a):
Ahojik holky,jak se vede?doufám,že vám nebude vadit,že se k vám taky sprostě vetřuJakpak se máte Leni s Honzíkem?koukala jsem na ty tvoje stránečky,moc hezké fotečky
.ted se prodává Syndy,jestli víš,která to je.udajně láska Clasulky.Kdybych měla penízky,tak bych jí Clasulkovy koupila,aby měl radost,ale ted bohužel nejsou.Jinak se nedivím,že vám tu Janča chybí,je to fakt fajná baba,doufám,že se s ní uvidím na hubertu v Heřmankách.na fotce moje dvě lásky.Alešek a Clasulka
Vítáme vždy všechny příchozí , ale rádi bysme nějaký se šimlíkama, ztratili jsme převahu
Připisujeme další bodíky rezatejm a hnědákům
Janica nám chybí všem.... zítra jedu do Prahy, tak jí písnu, jestli nebude časík na kafčo...
causinka2
napsal(a):
Jéé koukám že diskuze pracujících se stává nejoblíbenější!!!
causinka2
napsal(a):
Jinak co se tyče moji kobuchy,tak ta ma pravě uplně opačny problem jak Honzula.Když klušem nebo cvalame za konikem je to hruza,v rukou mam x kilo a ona ještě si vyškubava otěže z ruky.No na pusině je jak potřebuje pořadně tvrda,nevim jak ji naučit,že jak chcu klusat za konikem tak prostě bude klusat za konikem.Jenže ona prostě chce byt prvni a konec jen tak je spokojena.
cheyenne
napsal(a):
Vítáme vždy všechny příchozí , ale rádi bysme nějaký se šimlíkama, ztratili jsme převahu
Připisujeme další bodíky rezatejm a hnědákům
Janica nám chybí všem.... zítra jedu do Prahy, tak jí písnu, jestli nebude časík na kafčo...
Tak zatím se šimlíkem nebo šimličkou sloužit nemůžu,ačkoliv jsem kdysi měla v plánu koupit kobču,kterou jsem měla v pronajmu,ale za tu cenu co měla být prodaná bych jí nemohla koupit,už proto,že to byla chovná kobča,docela dodělaná,nebot má každej rok hříbka a za tu cenu bych měla fakt dobrýho koně do sportu.Ale nevadí,pomalu koníky nakupujeme.sice třetí bude za dlouho a zřejmě,až koupíme nějaké pozemky,jelikož by to tu pro tři koníky bylo dost malé,ale určo bude,ale můj o tom ještě neví
.Janča mi psala než odjela na mail,že písne,tak čekám kdy dojde nějaká sms.už jsem uvažovala,že jí písnu já.
monca
napsal(a):
Jinak co se tyče moji kobuchy,tak ta ma pravě uplně opačny problem jak Honzula.Když klušem nebo cvalame za konikem je to hruza,v rukou mam x kilo a ona ještě si vyškubava otěže z ruky.No na pusině je jak potřebuje pořadně tvrda,nevim jak ji naučit,že jak chcu klusat za konikem tak prostě bude klusat za konikem.Jenže ona prostě chce byt prvni a konec jen tak je spokojena.
Lenica tuž co robiš sakrin,
klawdie
napsal(a):
Jéé koukám že diskuze pracujících se stává nejoblíbenější!!!
Klari prosímtě jerry je tvůj koník?všimla jsem si totiž,že jezdíš na stejné jezdecké ohlávce jako já a proto se chci zeptat,nestalo se ti někdy,že by se ti odeply otěže?Mi se to bohůžel stalo a hned 2x a přímo na hubertce.
tajemma danny
napsal(a):
Mno jo, jsme se krááásně dozjeli...jak je to vlastně dlouho co jsme se dali takhle krásně dohromady?
Danny, to ti můžu říct naprosto přesně.... nebo radši koukni sama
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/ show.php?tema=196666&r= 13&m=4810&page=51
(dvě mezery)
causinka2
napsal(a):
Klari prosímtě jerry je tvůj koník?všimla jsem si totiž,že jezdíš na stejné jezdecké ohlávce jako já a proto se chci zeptat,nestalo se ti někdy,že by se ti odeply otěže?Mi se to bohůžel stalo a hned 2x a přímo na hubertce.
Dájo Jerry je koník segry(rocky) jezdí na něm klárka(klafuška) a ty otěže jsou moje a mají je ode mě půjčené a tedy zatím se to nestalo, mám je od Miloše, kdyžtak mu je reklamuj třeba pořídiš...
Jinak DANNY už včera mě to samé napadlo, tka jsem si nechala vyjet všechny příspěvky kde je prac,ale vic než jednu stranu mi to neukáže , přitom jich tam je ještě devět....je to nějaký bloklý..škoda ale já to tipuju rozmezí leden-unor-březen, tudíž po Vánocích...
sadzi saj

luciusl
napsal(a):
Nazdar holky, zdravím i Monču :-)
tak jsem zpět. Hříbošek je úúúúúúúúúúúúúúžasnej - kterej není, že ???
No a jak ses rozhodla??
luciusl
napsal(a):
Nazdar holky, zdravím i Monču :-)
tak jsem zpět. Hříbošek je úúúúúúúúúúúúúúžasnej - kterej není, že ???
Fotky budou? Povídej, přeháněj
rocky
napsal(a):
jojo ségra Amina už zase cestuje, tam kde byl už zas není..je to nekonečný. Káča je vždycky tak šťastná že ho našla a pak zas rana a zmizí kamsi...slíbila jsem že ho najdem ať už je kdekoliv!!!
Je Lucka,pošli fotku toho hřiboška ja honeviděla :-(,co jinak jak poživaš??
Tady Ket nyna
klawdie
napsal(a):
Dájo Jerry je koník segry(rocky) jezdí na něm klárka(klafuška) a ty otěže jsou moje a mají je ode mě půjčené a tedy zatím se to nestalo, mám je od Miloše, kdyžtak mu je reklamuj třeba pořídiš...
Jinak DANNY už včera mě to samé napadlo, tka jsem si nechala vyjet všechny příspěvky kde je prac,ale vic než jednu stranu mi to neukáže , přitom jich tam je ještě devět....je to nějaký bloklý..škoda ale já to tipuju rozmezí leden-unor-březen, tudíž po Vánocích...
Jo tak,tak jsem to přeci popletla,tak se omlouvám.Já je nemám od Miloše,objednávala jsem si je přes net.Naštěstí se mi nerozbily,jen se mi odeply,tak jsem je musela za jízdy připínat.
Tudíž reklamace není potřebná,já jen jestli se ti taky nestalo,ale spíš jsem si je asi blbě zapla.
rocky
napsal(a):
jojo ségra Amina už zase cestuje, tam kde byl už zas není..je to nekonečný. Káča je vždycky tak šťastná že ho našla a pak zas rana a zmizí kamsi...slíbila jsem že ho najdem ať už je kdekoliv!!!
Lucííí máš fotky malýho? A jak si se rozhodla? Co? Povídej?
Holky, řekněte mi názor na toho ramira za 8 a půl...je to 1 komora, otevřená a posedlí 17,5. Myslíte, že by Leoše šlo?
monca
napsal(a):
Je Lucka,pošli fotku toho hřiboška ja honeviděla :-(,co jinak jak poživaš??
Tady Ket nyna
Evičko pokud tady ještě jsi připomeň Lukynovi ty rentgeny na kobylu:) díky díky
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Holky, řekněte mi názor na toho ramira za 8 a půl...je to 1 komora, otevřená a posedlí 17,5. Myslíte, že by Leoše šlo?
Danny, jestli ji nesedí dvojka komora klasická, tak si myslím, že jí jednička bude malá a spíš 2 polootevřená nebo bych se přikláněla k trojce, ale určo to chce zkusit, ale myslím, že komora by byla malá úzká aspoň Elí je.
tajemma danny
napsal(a):
Jinak Jerry je moc krasny konik,ja mam slabost pro izabelky šileně velkou.Měla jsem jednu krasavici tehle barvy,ale bohužel to mělo velice tragicky konec.
monca
napsal(a):
Jinak Jerry je moc krasny konik,ja mam slabost pro izabelky šileně velkou.Měla jsem jednu krasavici tehle barvy,ale bohužel to mělo velice tragicky konec.
tragicky konec??
sadzi saj
napsal(a):
Danny, jestli ji nesedí dvojka komora klasická, tak si myslím, že jí jednička bude malá a spíš 2 polootevřená nebo bych se přikláněla k trojce, ale určo to chce zkusit, ale myslím, že komora by byla malá úzká aspoň Elí je.
Andy moc díky... béééé, to je prekérka. Ach jo, já to sedlo snad nikdy nevyberu...až se naštvu, tak si pozvu rovnou Hauzra k nám ať mi vyrobí sedlo na míru a bude... Je to strašná alchimie sákryš
monca
napsal(a):
Ženskýýýýý, já vás tady teď nějak nestíhám. Začínám mmít docela chaoz kdo zde je a kdo není, nějak nás tady přibylo Všechny vítám. Zároveň vybízím Luciuska o informace o malém drobečkovi
A pokud to nechce psát veřejně, tak okamžitě šup s tím ke mě na mail
Jinak Daji, vím o Sindě, uvidíme, zda si ji někdo koupí a kam se dostane......
rocky
napsal(a):
tragicky konec??
http://www.sally.estranky.cz/ clanky/Pribehy-ze-zivota/Angelika
tohle je pravdivy přiběh pravě o ni,dodnes jak vidim izabelku sevře se mi srdce
tajemma danny
napsal(a):
Andy moc díky... béééé, to je prekérka. Ach jo, já to sedlo snad nikdy nevyberu...až se naštvu, tak si pozvu rovnou Hauzra k nám ať mi vyrobí sedlo na míru a bude... Je to strašná alchimie sákryš
DAnny jednička ji podle mě nebude, jinak to sedlo je pekný, zkus toho jupitera....ale opravdu ti mohu vřele doporučit hauzra...mrkni na www.janhauzr.cz má tam i bazar sedel nejen hauzr...
monca
napsal(a):
Tak já přidávám jednoho šimlíka abysme vyrovnali skóre. Je to takovej 6-ti letej rošťák, teď tedy momentálně ne, je po kastraci tak jen vodíme, lonžujem a paseme se - to nejraději.
lanika
napsal(a):
Ženskýýýýý, já vás tady teď nějak nestíhám. Začínám mmít docela chaoz kdo zde je a kdo není, nějak nás tady přibylo Všechny vítám. Zároveň vybízím Luciuska o informace o malém drobečkovi
A pokud to nechce psát veřejně, tak okamžitě šup s tím ke mě na mail
Jinak Daji, vím o Sindě, uvidíme, zda si ji někdo koupí a kam se dostane......
No docela jsem zvědavá kam se dostane.ten její prodej byl asi ovlivněnej tím,že kámoška chtěla at se zeptám,jestli jí neprodají a oni nechtěly a ted se to té majitelce asi rozleželo v hlavě a kámoška zas nemám zájemKdyby si Syndy ta kámoška koupila,tak by byla taky s Clasicem.sice jen na chvíli,ale byla by.Je to škoda.Sice nevím co je Snydy zač,ale vím,že byla školním koněm,ale i přesto se mi líbila.třeba se nikdo ke koupí nenajde a já nějak seženu penízky a nakonec skončí u nás-kdo ví.
Ale mojeho by už asi kleplo.už tak máme doma šílenej zvěřinec
sadzi saj

katkam
napsal(a):
Tak já přidávám jednoho šimlíka abysme vyrovnali skóre. Je to takovej 6-ti letej rošťák, teď tedy momentálně ne, je po kastraci tak jen vodíme, lonžujem a paseme se - to nejraději.
Pěkný
katkam
napsal(a):
Krasavec, mě se hrozně líbí, když je to takovej kus koňa
Péťo, Lukin volal Seitlovi, teď nemá čas, za půl hoďky mu má brnknout znova, tak hned dám vědět...
cheyenne
napsal(a):
Krasavec, mě se hrozně líbí, když je to takovej kus koňa
Péťo, Lukin volal Seitlovi, teď nemá čas, za půl hoďky mu má brnknout znova, tak hned dám vědět...
Ježiši, to je opravdu kus koňa A i ten tvůj Saxík se pěkně kulatí a tvaruje , Evi. Si na něj pamatuju z fotek ještě také mimi a ted už je zněj puberťák
sadzi saj

lanika
napsal(a):
Ježiši, to je opravdu kus koňa A i ten tvůj Saxík se pěkně kulatí a tvaruje , Evi. Si na něj pamatuju z fotek ještě také mimi a ted už je zněj puberťák
Danny, být tebou, bych zvedla telefon a volala na toho Jupitera, přece jenom je to hodně dobrá cena, pač většinou je všichni střílí kolem 10 - 11 tis.
lanika
napsal(a):
Jo a Daji, Sinda byla a dalo by se i říct pořád je školní koník. Je hodná pod sedlem, na vyjíždkách bezproblémová, odvozí i malé děcko. Jenže problém je, že se ji nechce skákat. skočí jen pod zkušeným jezdcem. Jinak nepřejde ani klacek. Tak mi bylo řečeno, nevím, neseděla jsem na ní nikdy. Navíc klká a ted už prý i s řemenem. Tak nevím, no. Ale docela solidní cena za hodného "provozáka" i se sedlem a uzdečkou za 25 tis.....aspon můj názor
rocky
napsal(a):
To je hrozný, úplně mě mrazí..vzpomínám že kamarádovi tenkrát taky utekli dva koně z výběhu do uvozu kde vedli koleje...zahynuli tenkrát oba dva koníci:( je to strašnýýý
Jo je to děs,nejhorši je fakt,že když v noci litali po vesnici a byli u hodně lidi na dvorku nikdo nebyl schopny k nam zajit a řict,že mame koně mimo ohradu.Všichni je vyhnali ze sveho a bylo jedno co s nima bude.A ta babizna co je vyhnala z teřepy či z čeho tak přimo na trať.Misto aby přišla,třeba nas ořvala a chtěla nahradu,ale co vyženu je a bude,maji si je hlidat.Chjo,nejhorši je,že si to vyčitam dodnes
lanika
napsal(a):
Moje oblíbená oslí fotka.... je to vůbec on?
rocky
napsal(a):
Hodnýýýý jste děkuji
Andy, tak jsem teďka žhavila dráty a jupitera mám zablokovaného...večer mi paní pošle ještě fotky a bude vyřízeno...uvidím v jakém je stavu a prostě ho beru...kdyžtak ho střelím dál, kžyz mi nepůjde...už to chci mít zasebou, jen doufám že jí sedne jako ulité. Holky jsem moc ráda že Vás mám, jinak už jsem dohodnutá s trenérkou, že až přijde sedlo tak okamžitě letím k ní a skoukne nás obě jak nám sedlo sedí...protože si já nejsem jistá jestli byhc to správně vychytala... A už Vás tím nechci zatěžovat, furt tady řešíme moje průblémy...
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Andy, tak jsem teďka žhavila dráty a jupitera mám zablokovaného...večer mi paní pošle ještě fotky a bude vyřízeno...uvidím v jakém je stavu a prostě ho beru...kdyžtak ho střelím dál, kžyz mi nepůjde...už to chci mít zasebou, jen doufám že jí sedne jako ulité. Holky jsem moc ráda že Vás mám, jinak už jsem dohodnutá s trenérkou, že až přijde sedlo tak okamžitě letím k ní a skoukne nás obě jak nám sedlo sedí...protože si já nejsem jistá jestli byhc to správně vychytala... A už Vás tím nechci zatěžovat, furt tady řešíme moje průblémy...
Danny super, šikulka Od toho tady to sedlo
teda diskuze je
Uvidíš, myslím, že bude ok, já ho mám taky z druhý ruky a je jako nový, až já respektive Elí mi to trochu odřela
, tak uvidíš, jak sedne, držím pěsti
lanika
napsal(a):
Jo a Daji, Sinda byla a dalo by se i říct pořád je školní koník. Je hodná pod sedlem, na vyjíždkách bezproblémová, odvozí i malé děcko. Jenže problém je, že se ji nechce skákat. skočí jen pod zkušeným jezdcem. Jinak nepřejde ani klacek. Tak mi bylo řečeno, nevím, neseděla jsem na ní nikdy. Navíc klká a ted už prý i s řemenem. Tak nevím, no. Ale docela solidní cena za hodného "provozáka" i se sedlem a uzdečkou za 25 tis.....aspon můj názor
Ale jo,cena vcelku dobrá.ale podle toho co mi psala Saše,tak je to sedlo dost na nicJj s tím šticováním jsem to slyšela.ale nevěděla jsem jak blbě natom je.Jinak s tím klkáním,Clasulca taky klká,musely jsme doma odstranit obložení,jelikož jsme ho měly jen ze dřeva a on nám to celé strhnul i se žlabem a rozbil napáječku,takže takovej malej devastátor
.Ale ohledně toho klkání,on klká se taky snaží klkat i s řemenem.venku když řemen nemá,tak mi klká o stromy,ale ty budeme brzo dávat pryč,tak snad ho to přejde.zatím se s ním nějak extra nepracuje,jelikož jsem nemocná,tak ani ze země ne,tak se dost nudí.až začne pořádně makat,tak to snad trochu omezí.
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Danny super, šikulka Od toho tady to sedlo
teda diskuze je
Uvidíš, myslím, že bude ok, já ho mám taky z druhý ruky a je jako nový, až já respektive Elí mi to trochu odřela
, tak uvidíš, jak sedne, držím pěsti
Mrkni http://staj-forsten.wz.cz/obchod-sedla.htm mají tam skoro stejnýho beránka jako mám já a super cena, ale chtělo by to lepší foto, jestli by ti poslali
sadzi saj
napsal(a):
Mrkni http://staj-forsten.wz.cz/obchod-sedla.htm mají tam skoro stejnýho beránka jako mám já a super cena, ale chtělo by to lepší foto, jestli by ti poslali
Je to ten s číslem 106? Ten je naprosto suprovej a z pravé ovčí vlny...to by bylo poježděníčko...
Andy, Kláry a všichni ostatní děkuji moc za podporu a za vaše postřehy, moc jste mi pomohly...jen čekám na fotky jestli nebude nějaké vorvané... ufff už aby to bylo holky
tajemma danny
napsal(a):
Je to ten s číslem 106? Ten je naprosto suprovej a z pravé ovčí vlny...to by bylo poježděníčko...
Andy, Kláry a všichni ostatní děkuji moc za podporu a za vaše postřehy, moc jste mi pomohly...jen čekám na fotky jestli nebude nějaké vorvané... ufff už aby to bylo holky
Dámy loučím se dnes nás šéf pouští dřív za to že jsme včera měli tu bouračku:) Tak papa a pracantům ať to utíká já letím za těma mýma uličníkama chlupatýma
rocky
napsal(a):
Dámy loučím se dnes nás šéf pouští dřív za to že jsme včera měli tu bouračku:) Tak papa a pracantům ať to utíká já letím za těma mýma uličníkama chlupatýma
Ahojda Peti....Já tu dnes budu asi až do 16 hod :-( Hele, holky, poslouchám Nohavicu a řežu se tu, to je hrůza, smíchem se úplně svíjím
sadzi saj

lanika
napsal(a):
Ahojda Peti....Já tu dnes budu asi až do 16 hod :-( Hele, holky, poslouchám Nohavicu a řežu se tu, to je hrůza, smíchem se úplně svíjím
Peti pa pa.
Danny myslela jsem ježiš, teď jsem to zapomněla snad 93, ale tenhle je taky pěkný, ale nemám zkušenost, jestli se to používá bez dečky nebo s
Leni, nevíš, co ta Lulu??
lanika
napsal(a):
holky já už taky budu končit, Danny klid taky jste mi se sedlem(sedlama) pomáhali a jinejma věcma od toho tu jsme,dáme hlavy dohromady...ráda jsem tě slyšela!
Jinak od zítra za 14 dní se uvidíme...
sadzi saj
napsal(a):
Peti pa pa.
Danny myslela jsem ježiš, teď jsem to zapomněla snad 93, ale tenhle je taky pěkný, ale nemám zkušenost, jestli se to používá bez dečky nebo s
Leni, nevíš, co ta Lulu??
Co se dělo dnes také nevím.....Ale jelikož tak trochu znám Lulinku, troufám si tvrdit, že ji ten malinký dnes nabil pěkně velkého brouka do hlavy a ona se už asi ani na žádného jet podívat nebude chtít Teda, možná pojede, aby uklidnila své svědomí, ale myslím, že je rozhodnuto. Teda, pokud koupí hříbátko, najspíš asi tohohle
klawdie
napsal(a):
holky já už taky budu končit, Danny klid taky jste mi se sedlem(sedlama) pomáhali a jinejma věcma od toho tu jsme,dáme hlavy dohromady...ráda jsem tě slyšela!
Jinak od zítra za 14 dní se uvidíme...
Kláry já už se těším jako blááázen. Tomajs stále kroutí hlavou ale nic neříká...
Andy, jen se blbě zeptám, není to pouze nějakej virtuální obchod virtuální stáje? Nějak se mi to nezdá...
Já a Grandík
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Kláry já už se těším jako blááázen. Tomajs stále kroutí hlavou ale nic neříká...
Andy, jen se blbě zeptám, není to pouze nějakej virtuální obchod virtuální stáje? Nějak se mi to nezdá...
Já a Grandík
Netuším, courám po netu a náhodou jsem na to narazila, nechápu totiž, že nikde nemají ten, co mám já
No Mirek taky nechápe, do Ostravy ??
tajemma danny
napsal(a):
Já a Grandík
Těší se snad každá znás. Já to mám ještě s tím bonusem, že vás vlasně uvidím Hradečandy poprvé
A proto se těším o to víc :-) Klárko, pa
lanika
napsal(a):
Těší se snad každá znás. Já to mám ještě s tím bonusem, že vás vlasně uvidím Hradečandy poprvé
A proto se těším o to víc :-) Klárko, pa
Ted jsem se nasmála, holky Vedoucí polské firmy, pro které dělám tak trochu účetníctví a papíry mi volal, že prý jsem vyhrála v polských jezdeckých závodech....Že si to ted přečetli v novinách a já jim nemohla vyvrátit, že jsem to já nebyla
Dokonce se dívali i na tu fotku přes lupu....Já se z toho picnu
sadzi saj

lanika
napsal(a):
Ted jsem se nasmála, holky Vedoucí polské firmy, pro které dělám tak trochu účetníctví a papíry mi volal, že prý jsem vyhrála v polských jezdeckých závodech....Že si to ted přečetli v novinách a já jim nemohla vyvrátit, že jsem to já nebyla
Dokonce se dívali i na tu fotku přes lupu....Já se z toho picnu
No vidíš to