Nabízím částečný pronájem mé klisny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2006 08:34

Jsme kousek od Olomouce, dostane se k nám MHD č. 20 nebo 18. Nabízím bud částečný pronájem - 3x týdně jezdit a náklady na pul nebo jednorázové vyjížďky. Tak jestli máte zájem, ozvěte se na mail kracmarova.hana@seznam.cz

Fér jednání!!!

Kobylka je hodná, nekope, nekouše, temperamentní, pro pokročilé jezdce.

5.1.2006 12:18

hanka kracmarova napsal(a):
Jsme kousek od Olomouce, dostane se k nám MHD č. 20 nebo 18. Nabízím bud částečný pronájem - 3x týdně jezdit a náklady na pul nebo jednorázové vyjížďky. Tak jestli máte zájem, ozvěte se na mail kracmarova.hana@seznam.cz

Fér jednání!!!

další fotka

5.1.2006 12:18

další fotka

další

5.1.2006 12:20

další

další ...

5.1.2006 12:21

Fér jednání!!!

jeezis proc ma ostrihanou hrivu?chudak-mouchy!

5.1.2006 12:21

další ...

dalšííí

5.1.2006 12:23

zuza napsal(a):
jeezis proc ma ostrihanou hrivu?chudak-mouchy!

protože ji tak vynikne její krásný krk!!!

5.1.2006 12:24

no není nádherná??

5.1.2006 12:27

je to mozny ze kvuli tomu ze ma hezky krk ji strihas?no tak to teda potes koste- to asi ani tak nezalezi na pohodli kone jako spis na tom jak vypada!
a ocasma takyy ostrihanej aby vynikl zadek?

5.1.2006 13:21

zuza napsal(a):
je to mozny ze kvuli tomu ze ma hezky krk ji strihas?no tak to teda potes koste- to asi ani tak nezalezi na pohodli kone jako spis na tom jak vypada!

Chodila jsem do jednoho klubu a tam byli všichni ostříhaní, bylo to kvůli tomu aby se nepletla hříva do otěži při závodech, koníci trávili celé léto venku (kousek od rybníka) a nidky jim nevadilo že nemají hřívu, nebyli pokousaní od hmyzu. Takže každého názor...a co třeba Fjord, toho jsem v životě neviděla s dlouhou hřívou, nebo zebra...což je tedy trochu jiný případ ale ta také žije stále venku a na žádné jsem nepozorovala, že by ji to nějak vadilo...? Takže každého věc...

5.1.2006 13:25

tajemma danny napsal(a):
Chodila jsem do jednoho klubu a tam byli všichni ostříhaní, bylo to kvůli tomu aby se nepletla hříva do otěži při závodech, koníci trávili celé léto venku (kousek od rybníka) a nidky jim nevadilo že nemají hřívu, nebyli pokousaní od hmyzu. Takže každého názor...a co třeba Fjord, toho jsem v životě neviděla s dlouhou hřívou, nebo zebra...což je tedy trochu jiný případ ale ta také žije stále venku a na žádné jsem nepozorovala, že by ji to nějak vadilo...? Takže každého věc...

Jinak, kobylka je opravdu pěkná, vypadá majestátně, skoro bych neřekla že je to kobyla ale hřebec, má opravdu takový hrdý výraz. Škoda, že nebydlím u Olomouce...

5.1.2006 13:29

tajemma danny napsal(a):

hm to jo az na to ze konim ta hriva (narozdil o zeber) roste...a asi ma pro to nejaky duvod ne?Hriva se kvuli otezim spleta , ne striha (neni to tak jednoduch, ale pro kone pohodlnejsi) a jak muzete vedet ze to tem konim nevadi?Nelezly jim snad mouchy do oci?ze by u rybnika nebyli postipani tomu neverim-je to blabol

5.1.2006 13:30

tajemma danny napsal(a):

ale jinak mas pravdu-je to kazdeho vec, jen se mi to proste prici tak rikam svuj nazor.

5.1.2006 13:39

no není nádherná??

Je to krásná kobylka, kdybych bydlela u Vás tak bychom si mohli spolu vyjet, je to krasavice.

5.1.2006 13:48

zuza napsal(a):
ale jinak mas pravdu-je to kazdeho vec, jen se mi to proste prici tak rikam svuj nazor.

V pohodě, jsem ráda že nikdo nikomu nic nevštěpuje. Já koně doma nemám, budu si pořizovat ale hříbě ještě není ani zplozené. Koním bych také hřívu nestříhala, ale zase příliž dlouhá hříva také není nic dobrého. Viděla jsem jednoho frísana u známé v Rakousku, který měl ve třech letech hřívu dlouhou tak cca 0,7 m. (viz foto). Stále chodil se zapletenou hřívou protože když mu ji rozpustili, tak se všeho lekal, byl neklidnej a úplně nervní, prostě se mu pletla do očí a on neviděl. Ale v tom klubu co jsem chodila, samozřejmě že to koníci byli poštípaní ale nebylo to vůbec způsobené tím, že by neměli hřívu, spíše byly pokousáni na plecích a ve slabinách a samozřejmě břicho, ale nic markantního.

5.1.2006 13:49

zuza napsal(a):
hm to jo az na to ze konim ta hriva (narozdil o zeber) roste...a asi ma pro to nejaky duvod ne?Hriva se kvuli otezim spleta , ne striha (neni to tak jednoduch, ale pro kone pohodlnejsi) a jak muzete vedet ze to tem konim nevadi?Nelezly jim snad mouchy do oci?ze by u rybnika nebyli postipani tomu neverim-je to blabol

Já svojí kobylce musela ostříhat hřívu, měla problémy zdravotní.
A v létě kvůli tomu neměla žádný problém.
Někdy mě dost mrzí jak jsou tady lidi útoční a jen kritizují.
Proč pořád každému vnucujete svoje názory. Neznamená to, že když to děláte vy je to to nejlepší.
Nechávám svojí klisně hřívu dorůst, ale proto že se mi to líbí.
Jinak jak říkám, klisna v létě neměla s ostříhanou hřívou absolutně žádný problém.
Neber to osobně Zuzko, jen mě to vždycky zamrzí, když sem někdo dá nějaký přízpěvek a ostatní se na něj vrhnou.

5.1.2006 15:32

tajemma danny napsal(a):
V pohodě, jsem ráda že nikdo nikomu nic nevštěpuje. Já koně doma nemám, budu si pořizovat ale hříbě ještě není ani zplozené. Koním bych také hřívu nestříhala, ale zase příliž dlouhá hříva také není nic dobrého. Viděla jsem jednoho frísana u známé v Rakousku, který měl ve třech letech hřívu dlouhou tak cca 0,7 m. (viz foto). Stále chodil se zapletenou hřívou protože když mu ji rozpustili, tak se všeho lekal, byl neklidnej a úplně nervní, prostě se mu pletla do očí a on neviděl. Ale v tom klubu co jsem chodila, samozřejmě že to koníci byli poštípaní ale nebylo to vůbec způsobené tím, že by neměli hřívu, spíše byly pokousáni na plecích a ve slabinách a samozřejmě břicho, ale nic markantního.

Já bych taky svojemu koníkovi hřívu neostříhala,ale koukněte se..Každej dostihák má hřívu krátkou a skoro všichni parkuráci mají hřívu tak 10 cm,to jim taky moc nepomůže proti mouchám,že?Třeba používá repelent,takže bez buzerace...Nikdo nejsme dokonalý,ne?

5.1.2006 19:38

tajemma danny napsal(a):
Jinak, kobylka je opravdu pěkná, vypadá majestátně, skoro bych neřekla že je to kobyla ale hřebec, má opravdu takový hrdý výraz. Škoda, že nebydlím u Olomouce...

Ano kobylka je moc pěkná.Dokonce bych řekla,že je hodně podobná té mé.Já tedy svým dostihovým kobylkám hřívu protrhávám,protože jsem slyšela,že klisny berou ztrátu hřívy jako ztrátu důstojnosti,takže je nestříhám.Holt to jsou taky jen ženské.Na dostihy jsem je zaplétala,vypadalo to fakt pěkně,ale jen do té doby než jsem si na vlastní kůži vyzkoušela,jak blbě se pak v cílové rovině vyjíždí přes ty bochánky.

5.1.2006 20:50

ladys napsal(a):
Já bych taky svojemu koníkovi hřívu neostříhala,ale koukněte se..Každej dostihák má hřívu krátkou a skoro všichni parkuráci mají hřívu tak 10 cm,to jim taky moc nepomůže proti mouchám,že?Třeba používá repelent,takže bez buzerace...Nikdo nejsme dokonalý,ne?

jo, ale když koníkovi lezou mouchy do očí tak pomůže čabraka!!!A taky existuje repelent pro kone proti moucham!Moje kamaradka ma kobylu ostrihanou na kratko kvuli zdrav. potizim.

6.1.2006 08:31

zuza napsal(a):

Co to prosím tě řešíš to je jako kdyby někdo nadával moji mamě že když jsem byla malá tak mě stříhala na krátko. Hele je to každýho věc co se svým koněm dělá. Opravdu chytré to s tím ostříháním ocasu aby vynikl zadek ...

6.1.2006 08:34

Co to prosím tě řešíš to je jako kdyby někdo nadával moji mamě že když jsem byla malá tak mě stříhala na krátko. Hele je to každýho věc co se svým koněm dělá. Opravdu chytré to s tím ostříháním ocasu aby vynikl zadek ...

A ještě něco ... co má společného hříva s tím když koni lezou mouchy do očí?Jak tomuhle hříva na krku pomůže? Mouchy lezou spíše v okolí břicha jak už tu někdo uvedl a tam ji hříva nejspíš nepomůže. Jinak na léto mám repelent, který ji dávám i na hlavu a dostává čabraku.

26.10.2006 19:12

Fér jednání!!!

ja svymu konikovi taky striham hrivu a co je jako na tom?? 50%koni ma ostrihanou jrivu a je to lepsi nez pak hrivu nicit zaplitanim.
pro hanku kracmarovou: a kde mas kobylku ustajenou??ja mam svyho konika ustajenyho na losove ale v horce je staj kde sem jezdila a ted se tam prestehovala.odtud mam taky svyho konika kdyztak mi muzes pisnout na icq 328 247 043

27.10.2006 06:29

zuza napsal(a):

Kdyby tu nebyli takový lidi který pokaždý musí vnucovat svůj názor i když to nikoho nezajíma,akorát jen naštve, bylo by to fajn.Myslím že v této diskuzi se jednalo o pronájem klisny...Mimochodem kobyla je fakt famozní!

28.10.2006 11:49

parley napsal(a):
ja svymu konikovi taky striham hrivu a co je jako na tom?? 50%koni ma ostrihanou jrivu a je to lepsi nez pak hrivu nicit zaplitanim.
pro hanku kracmarovou: a kde mas kobylku ustajenou??ja mam svyho konika ustajenyho na losove ale v horce je staj kde sem jezdila a ted se tam prestehovala.odtud mam taky svyho konika kdyztak mi muzes pisnout na icq 328 247 043

JAKA JE HRIVA U KONE JE KAZDYHO VEC...MY JI MAME TAK AKORAT..NENI KRATKA ANI SE ME NEPLETE DO OTEZI...
MOJE KOBYLKA JISKRA JE TO CT

28.10.2006 11:50

roxy napsal(a):
JAKA JE HRIVA U KONE JE KAZDYHO VEC...MY JI MAME TAK AKORAT..NENI KRATKA ANI SE ME NEPLETE DO OTEZI...
MOJE KOBYLKA JISKRA JE TO CT

VYNIKNE AJI JEJI KRASNY KRCEK...

31.10.2006 08:04

dalšííí

neni tahle fotecka s losova??

Přidejte reakci

Přidat smajlík