majda
napsal(a):
Ahoj lidičky, byl jste se někdo podívat v říjnu na chovateláku ve Vilémově u Golčova Jeníka ? Jestli jo, pošlete mi prosím někdo fotky na muj e -mail. marcela.hybstova@seznam.cz díky budu moc vděčná
ahoj sice sem tam nebyla, ale na equichanelu je pár fotek...mám jich pár i z lonska, kdybys chtěla
jjaa
napsal(a):
Mohl bych se zeptat,jak to tam vypadá??Co se tam jezdí??Je tam i trh??Rád bych se tam jel podívát...kdy to tam je??
je tam více méně ukázka spřežení a ovládání koní v kládě. Sem tam někdo nabídne koně k prodeji a bývá to první neděli v říjnu.Je to tam u kravína směrem na Chotěboř myslím
a ten trh no nevím jen pár malých obchůdečků.
.ale přece aspon něco.Ukázky vypadají zajímavě.Jízda zručnosti ,
pony parkur , tah klády a drezura a tak.Jestli máš koně tak ´dej vědět a můžeš se přihlásit.Napíšu sem kontakty na na lidi který to pořádaj, tedy i na mě , ale hlavně na hlavního organizátora.
majda
napsal(a):
je tam více méně ukázka spřežení a ovládání koní v kládě. Sem tam někdo nabídne koně k prodeji a bývá to první neděli v říjnu.Je to tam u kravína směrem na Chotěboř myslím
a ten trh no nevím jen pár malých obchůdečků.
.ale přece aspon něco.Ukázky vypadají zajímavě.Jízda zručnosti ,
pony parkur , tah klády a drezura a tak.Jestli máš koně tak ´dej vědět a můžeš se přihlásit.Napíšu sem kontakty na na lidi který to pořádaj, tedy i na mě , ale hlavně na hlavního organizátora.
To by bylo supr.Rád bych se tam podíval.....
jjaa
napsal(a):
To by bylo supr.Rád bych se tam podíval.....
#01Můžu se zeptat, odkud si a máš koně?Já koně mám, poníka.Když tam někdo jede tak se mu ještě uhradí přeprava koně.To je dobrý ne? Nebo na bližší informace se stav v Ledči nad Sázavou u paní Prchaloví má tam zverimex na náměstí jmenuje se to HOBBY ZOO ta patří mezi hlavní organizátory tel. číslo 603 572 399 nebo napiš SMS a přihlaš se k nám do spolku
Jezdíme na zájezd každý rok, na podzim jsme byly ve Vídni na drezůře
a vyšlo to lacino, až na ty eura
a taky dostaneš informace co se kolem nás děje a buletin chovatelů koní.To je další výhoda