Ahojky všichni, hledám lidičky co jsou z okolí J.Hradce, Pelhřimova, Jihlavy a tak vůbec...Zajímalo by mě kde všude se tu skrývají koníci...Nevím jak vy, ale já poslední dobou zjišťuji, že jich tu je všude dost a já...No nemám o nich kolikrát ani páru! Tak mě napadlo založit tuto diskusi a dát to trochu dohromady..
Budete moc hodní když mi pomůžete...Napište cokoliv o vašich statcích, klubech, stájích a konících třeba se popásajících někde na zahrádce...Zatím díky a doufám že tohle téma nepobouří moc rýpalů a podobných lidiček...Tak zatím papajky.
mili
napsal(a):
Ahojky všichni, hledám lidičky co jsou z okolí J.Hradce, Pelhřimova, Jihlavy a tak vůbec...Zajímalo by mě kde všude se tu skrývají koníci...Nevím jak vy, ale já poslední dobou zjišťuji, že jich tu je všude dost a já...No nemám o nich kolikrát ani páru! Tak mě napadlo založit tuto diskusi a dát to trochu dohromady..
Budete moc hodní když mi pomůžete...Napište cokoliv o vašich statcích, klubech, stájích a konících třeba se popásajících někde na zahrádce...Zatím díky a doufám že tohle téma nepobouří moc rýpalů a podobných lidiček...Tak zatím papajky.
Ahojky, tak já začnu. Jsme kousek od Havlíčkova Brodu, takže oblast Vysočiny splňujeme. Taky postupně přicházím na to, že je tu koní docela dost, jen nejsou vidět Tady foto z Huberta v Krátech u Olešné
skippy
napsal(a):
Ahojky, tak já začnu. Jsme kousek od Havlíčkova Brodu, takže oblast Vysočiny splňujeme. Taky postupně přicházím na to, že je tu koní docela dost, jen nejsou vidět Tady foto z Huberta v Krátech u Olešné
Přesně tak, a proto doufám že nám tahle diskuse aspoň špetku pomůže...ať máme taky trochu přehled..Nééé....
woldemortik
napsal(a):
já jsem z jihu čech kousek od hranic z rakouskem
Ahoj, já mám koníka kousek od Jihlavy, v Rantířově, valach, lipicán, 13let starý, na rekre. ježdění. Jmenuje se Farad
maťa

mili
napsal(a):
Zajímavé téma, jsem z Vysočiny, Žďársko, koukám koukám, a nikde nic Tak se nechám překvapit, kde kdo máte koníky
Vím o třech u Nového Města na Moravě, myslím za vesničkou Konín A pak ještě Osová, tam taky jsou, Meziříčko myslím taky nějaké má, snad dva tři? A nějaký soukromý ranč je v Kozlově, U Zoubků
maťa
napsal(a):
Zajímavé téma, jsem z Vysočiny, Žďársko, koukám koukám, a nikde nic Tak se nechám překvapit, kde kdo máte koníky
Vím o třech u Nového Města na Moravě, myslím za vesničkou Konín A pak ještě Osová, tam taky jsou, Meziříčko myslím taky nějaké má, snad dva tři? A nějaký soukromý ranč je v Kozlově, U Zoubků
ahoj, takže já jsem kousek od Jindřichova Hradce - Kardašova Řečice
Mám jednu kobylku ale je ustájená na Vřesné s 10 koňma.
Jinak jsou kolem Jindřichova Hradce mooooc koní, mám je všechny vypsdat, ale asi by to bylo na dýl :-(
racina
napsal(a):
ahoj, takže já jsem kousek od Jindřichova Hradce - Kardašova Řečice
Mám jednu kobylku ale je ustájená na Vřesné s 10 koňma.
Jinak jsou kolem Jindřichova Hradce mooooc koní, mám je všechny vypsdat, ale asi by to bylo na dýl :-(
Ahoj, no kdyby jsi měla někdy třeba čas..To by mě to moooc zajímalo!! Víš já osobně jsu od JH teda asi 15Km ale mám tam dobré spojení..Tak třeba se někdy obětuješ a vypíšeš to Do nědávna jsme měla svou kobču, ale musela jsem jí prodat...
No a teď možžžnnnááá koupím jiného koníka, zajímá mě kdo a kde všude tu je...Byla jsem totiž párkrát na moravě a udivovalo mě tam hlavně jak se všicky \"koňáci\" znaj..Věděj kde kdo je, kolik má koní a rádi se i sejdou...proto tohle téma, třeba se taky jednou potkáme a poznáme...
mili
napsal(a):
Ahoj, no kdyby jsi měla někdy třeba čas..To by mě to moooc zajímalo!! Víš já osobně jsu od JH teda asi 15Km ale mám tam dobré spojení..Tak třeba se někdy obětuješ a vypíšeš to Do nědávna jsme měla svou kobču, ale musela jsem jí prodat...
No a teď možžžnnnááá koupím jiného koníka, zajímá mě kdo a kde všude tu je...Byla jsem totiž párkrát na moravě a udivovalo mě tam hlavně jak se všicky \"koňáci\" znaj..Věděj kde kdo je, kolik má koní a rádi se i sejdou...proto tohle téma, třeba se taky jednou potkáme a poznáme...
Tak ja jsem z Jihlavy..Je fakt,ze krome Jihlavskych lidi a koni,neznam nikoho z okoli.
Mam 4leteho A1/1,jmenuje se Royamix.Ustajen je na Sasove,u pana Vejmelka(toho mozna znate,ma kone uz hooodne dlouho)Royika mam pres rok,je to takovej prdolka linej,ale obcas vsem ukaze svou plnou krev..:)Byla bych strasne rada,kdybychom se tady seznamili a treba i sesli..
Jen tak jako neco o me,ve zkratce,jmenuji se Nada a je mi 22let..
mili
napsal(a):
jooo, joooo.. co u nás na Moravě... tady je nás fakt plno a všichni o sobě víme fakt dost. A většinou se známe i osobně
...
kapusta
napsal(a):
jooo, joooo.. co u nás na Moravě... tady je nás fakt plno a všichni o sobě víme fakt dost. A většinou se známe i osobně
...
tak ti nějaké vypíšu
V Jindřichově Hradci - Majerčík - koní teď nevím, ale je to velký statek parkury
Skalák ten má koní pár, teda jestli ano to už taky nevím je to
dlouho.
Valenta - chová převážně fjordy, má to na kšeft
Emmer - o něm už jsem dlouho neslyšela
Prokeš ten sídlí v Políkně, měl koní asi 6.
Pak Schneider - ten má také koně, ale v Plavsku.
Stráž nad Nežárkou - také moc koníků., ale spíš tažné
Jemčina - parkury. Koní cca15 p. Čermák
Kardašova Řečice - Luba Ježková - 6 koní jen pro radost
Jirka Kříž - western 3 koně quarter horse (sega ranch)
pak já tu jednu kobylku - kříženku
p. Slavíková 4 koně (parkury)
Zlukov - P. Gorský 2 sportovní koně, ale má je jen pro zábavu
Studnice - p. Zelinová hodně koní - turistická jízdárna.
Vřesná u Nítovic - p. Šašek 8 koní také pro radost
Újezdec - dva koně - soukromník
Drahov - jeden koník - soukromník
Horní ŽĎár - p. Dvořáková - parkurová stáj hooodně koní
Žirovnice - teď ale nevím kolik jich tam mají a kdo to má.
A u Hradce je také plno jiných, ale to bych musela zjistit.
Je jich fakt plno
Také Kačlehy P. Ježková - parkurová stáj
Václav Bořánek - nemusím představovat u Blažejova
mili
napsal(a):
Ahoj, bydlím mezi Jihlavou a Pelhřimovem. Máme 3 koníky a taky prodejničku s krmivama pro koníky .
Jsem ráda, že někdo z Vysočiny a JČ tu je!
raja
napsal(a):
Ahoj, bydlím mezi Jihlavou a Pelhřimovem. Máme 3 koníky a taky prodejničku s krmivama pro koníky .
Jsem ráda, že někdo z Vysočiny a JČ tu je!
ahoj,jsme z Nových Dvorů u Polné(Mezi Havl.Brodem a Jihlavou.)Já mám dva koníky a kámoška taky dva,takže Nové Dvory celkem 4 kusy.
hora
napsal(a):
ahoj,jsme z Nových Dvorů u Polné(Mezi Havl.Brodem a Jihlavou.)Já mám dva koníky a kámoška taky dva,takže Nové Dvory celkem 4 kusy.
Ahoj, jsem moc ráda že jste se ke mě přidali... Když už jsme to založila taky něco přidám:
Česká Olešná-soukromá stáj, možnost ustájení, je to tam krásný..
Žirovnice-zaměření parkur, všestranost a rekerační koníci, možnost ustájení..
Horní Dubenky, jen někdo doma...
Panské Dubenky- pár chlaďásků na práci do lesa..
Prostý- pan handlíř..Mění se to tam jak u...
Rynárec-Radka Dvořáková asi nemusím představovat...
no a co ten pan Majerčík? To je přesně v JH? Někde ne Otíně nebo kde?
mili
napsal(a):
Ahoj, jsem moc ráda že jste se ke mě přidali... Když už jsme to založila taky něco přidám:
Česká Olešná-soukromá stáj, možnost ustájení, je to tam krásný..
Žirovnice-zaměření parkur, všestranost a rekerační koníci, možnost ustájení..
Horní Dubenky, jen někdo doma...
Panské Dubenky- pár chlaďásků na práci do lesa..
Prostý- pan handlíř..Mění se to tam jak u...
Rynárec-Radka Dvořáková asi nemusím představovat...
no a co ten pan Majerčík? To je přesně v JH? Někde ne Otíně nebo kde?
ahoj :-)
Přesně tak na otíně. Jde to vidět z hlavní silnice za Hradcem směr na Kardašku.
Má tam i obchod z jezd. potřebama
racina
napsal(a):
ahoj :-)
Přesně tak na otíně. Jde to vidět z hlavní silnice za Hradcem směr na Kardašku.
Má tam i obchod z jezd. potřebama
Ahoj, to už tu nikdo jiný kdo by se k nám přidal není? Jinak mě by zajímali nějaké podrobnosti o tom panu Majerčíkovi...Já tě totiž asi dost dobře nechápu, vždyť Otín je z J.Hradce směrem na Jitku a tam dál, ne? Kardaška na druhou stranu...
A jiní sporťáci?
mili
napsal(a):
Ahoj, to už tu nikdo jiný kdo by se k nám přidal není? Jinak mě by zajímali nějaké podrobnosti o tom panu Majerčíkovi...Já tě totiž asi dost dobře nechápu, vždyť Otín je z J.Hradce směrem na Jitku a tam dál, ne? Kardaška na druhou stranu...
A jiní sporťáci?
Ahoj, tak já se taky přidám:-) Jsme rodiná stájička kousek od Světlé nad Sázavou, mame jednu kobylku. Jinak v okolí asi pěti km je tu snad dalších 15 koní u soukromníků + další tři velké stáje, ale ty neznám....
mojza
napsal(a):
Ahoj, tak já se taky přidám:-) Jsme rodiná stájička kousek od Světlé nad Sázavou, mame jednu kobylku. Jinak v okolí asi pěti km je tu snad dalších 15 koní u soukromníků + další tři velké stáje, ale ty neznám....
Ahoj, můžu se zeptat kde kousek od Světlý máte kobylku? Já chodím ke koním ve Světlé a teď jsou 2 koně i v Lipničce..tak i tam..
anky33
napsal(a):
Ahoj, můžu se zeptat kde kousek od Světlý máte kobylku? Já chodím ke koním ve Světlé a teď jsou 2 koně i v Lipničce..tak i tam..
Ahoj, já jsem z Radostovic, nedopisovaly sme si už?? a u koho jezdíš v Lipničce?? U Spěváka??? Dyť ten nás nikdy nenechal... Co si někdy spolu vyjet? škoda že je pátek, ptž se na net dostanu až zase v pondělí.
mojza
napsal(a):
Ahoj, já jsem z Radostovic, nedopisovaly sme si už?? a u koho jezdíš v Lipničce?? U Spěváka??? Dyť ten nás nikdy nenechal... Co si někdy spolu vyjet? škoda že je pátek, ptž se na net dostanu až zase v pondělí.
Ne u Spěváka nee.. U Lídy Kratochvílový - dřív měla 2 koně ve Světlý a teď je to asi 14 dní jsme je stěhovali do Lipničky A co máš za koníka? koukám tipuju huculku nebo tak něco? My máme A 1/1 a poníka
vyjet si určitě můžem - ještě to v okolí moc neznám tak by jsi mi mohla ukázat nějaký cesty...
anky33
napsal(a):
Ne u Spěváka nee.. U Lídy Kratochvílový - dřív měla 2 koně ve Světlý a teď je to asi 14 dní jsme je stěhovali do Lipničky A co máš za koníka? koukám tipuju huculku nebo tak něco? My máme A 1/1 a poníka
vyjet si určitě můžem - ještě to v okolí moc neznám tak by jsi mi mohla ukázat nějaký cesty...
to určo, já nevim tak já zkusim zejtra jet tamtim směrem, třeba Vás najdu:-) a dyž ne, tak se nějak domluvíme, já už musim letět na bus:-( jinak kobča je po tatkovi arabovi a po mame kdovi cem... Verka
mojza
napsal(a):
to určo, já nevim tak já zkusim zejtra jet tamtim směrem, třeba Vás najdu:-) a dyž ne, tak se nějak domluvíme, já už musim letět na bus:-( jinak kobča je po tatkovi arabovi a po mame kdovi cem... Verka
Jo jo zítra ráno tam budu Zatim čau Anet
mojza
napsal(a):
tak tim počasim nam to nejak nevyslo.. Taky ste tak zapadli?? U nas vyhrnovali az v nedeli rano.. byla sem rada, ze sme obkrouzili louku a nehodili pri tom drzku jak to klouzalo:-) tak to zkusime nekdy jindy, co ty na to?
Ahojky, já jsem taky z Vysočny.kousek od Ledče nad Sázavou.Naše vesnička se jmenuje Mstislavice a máme 2 koníky
.jinak v okolí je koní mraky
mojza
napsal(a):
tak tim počasim nam to nejak nevyslo.. Taky ste tak zapadli?? U nas vyhrnovali az v nedeli rano.. byla sem rada, ze sme obkrouzili louku a nehodili pri tom drzku jak to klouzalo:-) tak to zkusime nekdy jindy, co ty na to?
No to nevyšlo.. já jsem to zkusila v neděli jet ven, ale byla jsem tam asi 10 min.. pak jsem to zabalila neb to klouzalo, Spáňovi se šlo blbě, a krom toho jsem vůbec neviděla na cestu neb strašně sněžilo.. takže asi tak =o) Snad to příští víkend bude lepší...
anky33
napsal(a):
No to nevyšlo.. já jsem to zkusila v neděli jet ven, ale byla jsem tam asi 10 min.. pak jsem to zabalila neb to klouzalo, Spáňovi se šlo blbě, a krom toho jsem vůbec neviděla na cestu neb strašně sněžilo.. takže asi tak =o) Snad to příští víkend bude lepší...
Ahoj,já jsem poblíž Jindřichova Hradce-Okrouhlá Radouň
Tady fotky kobylky kterou občas jezdím kamarádovi...
majda
napsal(a):
Ahojky, já jsem taky z Vysočny.kousek od Ledče nad Sázavou.Naše vesnička se jmenuje Mstislavice a máme 2 koníky
.jinak v okolí je koní mraky
Ahoj Majdo, neviděly sme se na dni koní v Ledči? To sem eště měla poničku ale tam sem byla bez ní.. Jinak myslím že sem na tvém koni(myslím valach) jela ve westernovém sedle???kdyžtak napiš:-)
zuzana00
napsal(a):
A jak je kobylka stará? Moc mi jednu připomíná, ale to už je let...
Všichni z Vysočiny, hledám šikovnou dívku, straší 18ti let, které bych umožnila ježdění na svém valachovi. Jsem na MD a nestíhám ho jezdit. Ustájený je v Rantířově, 8km od Jihlavy
mojza
napsal(a):
Ahoj Majdo, neviděly sme se na dni koní v Ledči? To sem eště měla poničku ale tam sem byla bez ní.. Jinak myslím že sem na tvém koni(myslím valach) jela ve westernovém sedle???kdyžtak napiš:-)
My jsme taky byli na Dni koní v Ledči. Na Majdu si asi vzpomínám... Můžeš se podívat na fotky jestli nás poznáváš.. tady: http://anky.rajce.idnes.cz/Den_Koni_2007/#album