Okoli Ceskych Budejovic

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2007 19:35

Ahoj vsichni z C.B.,napiste sem at vim kolik vas je.Jak se mate,co delaji konici a tak.

25.10.2007 21:28

kati napsal(a):
Ahoj vsichni z C.B.,napiste sem at vim kolik vas je.Jak se mate,co delaji konici a tak.

Ahojky ,,,,
No ja z budejc nejsem ale mela sem bydlet v Hrutove,,,
To tema o českych budejovicich se dlouho nezakladalo ,,,

26.10.2007 07:43

kubeska napsal(a):
Ahojky ,,,,
No ja z budejc nejsem ale mela sem bydlet v Hrutove,,,
To tema o českych budejovicich se dlouho nezakladalo ,,,

to ne jelikož tu někde je

26.10.2007 07:46

woldemortik napsal(a):
to ne jelikož tu někde je

ahoj,no je lepsi zalozit novy nez ho hledat nemyslis.

26.10.2007 07:47

kati napsal(a):
ahoj,no je lepsi zalozit novy nez ho hledat nemyslis.

už jsem ho našla

26.10.2007 08:36

woldemortik napsal(a):
už jsem ho našla

to je dobře :-) takže se představovat nemusíme ahhoooooi

26.10.2007 08:39

racina napsal(a):
to je dobře :-) takže se představovat nemusíme ahhoooooi

já myslim,že ne už se známe ne

26.10.2007 08:41

woldemortik napsal(a):
já myslim,že ne už se známe ne

Ahoj, já mám koníka ustájeného na farmě Vanišov, je to kousek za Haklákem. Mám tříletého norika, je to moc šikovný koník. tady je fotka z Huberta, fotila nám Martina

26.10.2007 08:42

aluska napsal(a):
Ahoj, já mám koníka ustájeného na farmě Vanišov, je to kousek za Haklákem. Mám tříletého norika, je to moc šikovný koník. tady je fotka z Huberta, fotila nám Martina

a ještě jedna fotka Cipíska z Huberta, byla to premiéra nás obou

26.10.2007 08:44

aluska napsal(a):

ahoj ali tak už jsem si vybrala fotáček moc pěknej je to nikon d40 to budou fotky

26.10.2007 08:47

woldemortik napsal(a):
ahoj ali tak už jsem si vybrala fotáček moc pěknej je to nikon d40 to budou fotky

no to jo cipajz skákal jak starej mazák

26.10.2007 08:52

woldemortik napsal(a):
no to jo cipajz skákal jak starej mazák

ahoj Marti, z Tebe bude za chvíli profesionální fotograf

26.10.2007 08:56

aluska napsal(a):

nepřeháněj nebo si budu osobě něco myslet

tady byli koníci dříve vchod z ohrady hned do řeky

26.10.2007 08:56

aluska napsal(a):

Nechystáš se někdy do Budějek s tím CD ? Nebo jestli nemáš čas a cestu, můžu Ti písnout adresu, abys mi ho poslala a já Ti pošlu penízky

26.10.2007 08:59

aluska napsal(a):
Nechystáš se někdy do Budějek s tím CD ? Nebo jestli nemáš čas a cestu, můžu Ti písnout adresu, abys mi ho poslala a já Ti pošlu penízky

Já su tu taky... Ale my už se známe

26.10.2007 09:01

zazika napsal(a):

ali písni mi adresu v budějkách jsem byla včera jela jsem do makra a debil jsem nechala cd doma dneska ho pošlu .zazi co kobča jak to vypadá s tou nohou

26.10.2007 09:03

woldemortik napsal(a):
ali písni mi adresu v budějkách jsem byla včera jela jsem do makra a debil jsem nechala cd doma dneska ho pošlu .zazi co kobča jak to vypadá s tou nohou

Už to je lepší ty ATB hodně pomohly. Aspoň splaskl otok a vypadá to že kloub je v pohodě. UUUF. Úleva značná

26.10.2007 09:05

zazika napsal(a):
Už to je lepší ty ATB hodně pomohly. Aspoň splaskl otok a vypadá to že kloub je v pohodě. UUUF. Úleva značná

to ti věřím já jse měla taky ulevu když se mi lavina při kolice vysrala.

zazika napsal(a):

ahojky , jak se máš a jak se má kobylka?

woldemortik napsal(a):

co je to za koníky?

26.10.2007 09:06

woldemortik napsal(a):

je to není koník s fvěma hlavama,ale jak a ferda

26.10.2007 09:06

woldemortik napsal(a):
je to není koník s fvěma hlavama,ale jak a ferda

v pravo ferda a vlevo jack

26.10.2007 09:07

aluska napsal(a):

Marti, ty jsi byla v Makru? Já bydlím kousíček od Makra. Teda to mě mrzí, že jsi se neozvala, mohla se stavit u mě doma na pokec. Ale jestli jezdíš pravidelnějc do Makra, tak až zase pojedeš, tak se ozvi

26.10.2007 09:07

aluska napsal(a):

Jde to právě sedim na přednášce, kobča už je lepší už máne stěhování na dosah ruky, co Cipísek nezlobí?

26.10.2007 09:08

zazika napsal(a):
Jde to právě sedim na přednášce, kobča už je lepší už máne stěhování na dosah ruky, co Cipísek nezlobí?

jsou jak bratři

26.10.2007 09:13

zazika napsal(a):
jsou jak bratři

vod mamka je od sebe nerozeznala každej musel mít jinou ohlávku džek žlotou a ferda červenou aby je mamka rozeznala od sebe .ale stejnak si je pletla

ali škoda jezdím tak docela často,ale málokdy sama bud s mamkou nebo s tátou.

26.10.2007 09:13

woldemortik napsal(a):
vod mamka je od sebe nerozeznala každej musel mít jinou ohlávku džek žlotou a ferda červenou aby je mamka rozeznala od sebe .ale stejnak si je pletla

ali škoda jezdím tak docela často,ale málokdy sama bud s mamkou nebo s tátou.

tak valim do krumlova zdarec

26.10.2007 09:14

woldemortik napsal(a):

pa

26.10.2007 09:20

woldemortik napsal(a):

Ahoj,tak já se k vám zase na chvilku přidám.Kdo mě nezná-tak bydlím úplně v centru ČB ale koně mám u skorotchýně v Jelmu u Libniče.Máme haflíka a ČT.Já odsud neznám Jitku a Zaziku si taky moc nevybavuju,tak jestli o sobě můžete něco napsat??

Minulou sobotu jsme s oběma koníky absolvovali huberta na Jivně krom toho že jsme úplně zmrzli a tchýně spadla a přerazila si zuby tak to bylo supr.Fotky žádné zatím nemám,ale časem je snad od pořadatelů vymámim.

26.10.2007 09:24

v v napsal(a):
Ahoj,tak já se k vám zase na chvilku přidám.Kdo mě nezná-tak bydlím úplně v centru ČB ale koně mám u skorotchýně v Jelmu u Libniče.Máme haflíka a ČT.Já odsud neznám Jitku a Zaziku si taky moc nevybavuju,tak jestli o sobě můžete něco napsat??

Minulou sobotu jsme s oběma koníky absolvovali huberta na Jivně krom toho že jsme úplně zmrzli a tchýně spadla a přerazila si zuby tak to bylo supr.Fotky žádné zatím nemám,ale časem je snad od pořadatelů vymámim.

Tak to musela bejt docela sranda, já su majitelka čtyřleté A1/1, mám ji na rekreáčo, stěhuju jí do okolí Černého Dubu to máme k sobě docela daleko že? Neznáš někoho v okolí i s nepojízdným koníkem na prochajdy já totiž taky ještě moc nejezdim.

26.10.2007 09:28

zazika napsal(a):
Tak to musela bejt docela sranda, já su majitelka čtyřleté A1/1, mám ji na rekreáčo, stěhuju jí do okolí Černého Dubu to máme k sobě docela daleko že? Neznáš někoho v okolí i s nepojízdným koníkem na prochajdy já totiž taky ještě moc nejezdim.

Nezlobte se na mě, že se vám sem pletu, jen jsem se chtěla zeptat, kam do okolí Černého Dubu, tam to znám.

26.10.2007 09:31

charliebob napsal(a):
Nezlobte se na mě, že se vám sem pletu, jen jsem se chtěla zeptat, kam do okolí Černého Dubu, tam to znám.

Buď do Jamného nebo přímo do Černého Dubu, znáte tam nějaké koníky? Jo a není za co se zlobit.

26.10.2007 09:44

zazika napsal(a):
Buď do Jamného nebo přímo do Černého Dubu, znáte tam nějaké koníky? Jo a není za co se zlobit.

Neznám, jsem na druhé straně řeky. V Boršově má koníky, ale hlavně do tahu a kolem koníka jezdíme, když jedeme z Boršova na Vrábči. Nevím přesně kde, ale někde v těch končinách, jak je Jamné má koníky i M. Andrlová, jak dělá koňské stezky. On by věděl mužskej, já si ty názvy všech vesniček nepamatuju. Kdyžtak ti písnu večer.

26.10.2007 10:19

charliebob napsal(a):
Neznám, jsem na druhé straně řeky. V Boršově má koníky, ale hlavně do tahu a kolem koníka jezdíme, když jedeme z Boršova na Vrábči. Nevím přesně kde, ale někde v těch končinách, jak je Jamné má koníky i M. Andrlová, jak dělá koňské stezky. On by věděl mužskej, já si ty názvy všech vesniček nepamatuju. Kdyžtak ti písnu večer.

Marti, to neva, že jezdíš do Makra i s rodičema, na předání CD to neva, tak až tam zase pojedeš, písni

26.10.2007 10:23

aluska napsal(a):
Marti, to neva, že jezdíš do Makra i s rodičema, na předání CD to neva, tak až tam zase pojedeš, písni

pro Veroniku : V Jivně to znám, přišla jsem tam před 5 lety s kamarádkou a jejím hřebcem, na kterým jsem se učila jezdit, přímo k těm lidem, co pořádali v sobotu Huberta. Můj předchozí i současný koník se tam přímo narodil. Na jaře jsme se ale odstěhovali, už jsem tam asi byla dlouho a bylo to znát na vztazích

26.10.2007 10:35

charliebob napsal(a):

nejdřív jsem se hrozně lekla když jsem zjistila že za mnou skáče prázdná kobyla a za ní se pak řítí se skrvavaným obličejem Katka..ale koni se nic nestallo a Katka to nakonec dojela taky docela v pohodě.Jen ještě nakopala jednu hočinu a pak při přestávce přervala vazák...Jaktože moc nejezdíš??Není čas,nebo teprve obsedáš??

26.10.2007 13:15

v v napsal(a):
nejdřív jsem se hrozně lekla když jsem zjistila že za mnou skáče prázdná kobyla a za ní se pak řítí se skrvavaným obličejem Katka..ale koni se nic nestallo a Katka to nakonec dojela taky docela v pohodě.Jen ještě nakopala jednu hočinu a pak při přestávce přervala vazák...Jaktože moc nejezdíš??Není čas,nebo teprve obsedáš??

nějak jste se roskecalytak a já jeu zase prč valim do jindřícháče pro fretku albínka

26.10.2007 15:37

v v napsal(a):

Tak nějak teprve obsedám jo tak by se to dalo taky nazvat

26.10.2007 15:58

zazika napsal(a):

tak ti nějaké vypíšu

V Jindřichově Hradci - Majerčík - koní teď nevím, ale je to velký statek parkury
Skalák ten má koní pár, teda jestli ano to už taky nevím je to
dlouho.
Valenta - chová převážně fjordy, má to na kšeft
Emmer - o něm už jsem dlouho neslyšela

Prokeš ten sídlí v Políkně, měl koní asi 6.
Pak Schneider - ten má také koně, ale v Plavsku.
Stráž nad Nežárkou - také moc koníků., ale spíš tažné
Jemčina - parkury. Koní cca15 p. Čermák
Kardašova Řečice - Luba Ježková - 6 koní jen pro radost
Jirka Kříž - western 3 koně quarter horse (sega ranch)
pak já tu jednu kobylku - kříženku
p. Slavíková 4 koně (parkury)
Zlukov - P. Gorský 2 sportovní koně, ale má je jen pro zábavu
Studnice - p. Zelinová hodně koní - turistická jízdárna.
Vřesná u Nítovic - p. Šašek 8 koní také pro radost
Újezdec - dva koně - soukromník
Drahov - jeden koník - soukromník
Horní ŽĎár - p. Dvořáková - parkurová stáj hooodně koní
Žirovnice - teď ale nevím kolik jich tam mají a kdo to má.
A u Hradce je také plno jiných, ale to bych musela zjistit.

Je jich fakt plno

Také Kačlehy P. Ježková - parkurová stáj
Václav Bořánek - nemusím představovat u Blažejova

26.10.2007 16:00

racina napsal(a):
tak ti nějaké vypíšu

V Jindřichově Hradci - Majerčík - koní teď nevím, ale je to velký statek parkury
Skalák ten má koní pár, teda jestli ano to už taky nevím je to
dlouho.
Valenta - chová převážně fjordy, má to na kšeft
Emmer - o něm už jsem dlouho neslyšela

Prokeš ten sídlí v Políkně, měl koní asi 6.
Pak Schneider - ten má také koně, ale v Plavsku.
Stráž nad Nežárkou - také moc koníků., ale spíš tažné
Jemčina - parkury. Koní cca15 p. Čermák
Kardašova Řečice - Luba Ježková - 6 koní jen pro radost
Jirka Kříž - western 3 koně quarter horse (sega ranch)
pak já tu jednu kobylku - kříženku
p. Slavíková 4 koně (parkury)
Zlukov - P. Gorský 2 sportovní koně, ale má je jen pro zábavu
Studnice - p. Zelinová hodně koní - turistická jízdárna.
Vřesná u Nítovic - p. Šašek 8 koní také pro radost
Újezdec - dva koně - soukromník
Drahov - jeden koník - soukromník
Horní ŽĎár - p. Dvořáková - parkurová stáj hooodně koní
Žirovnice - teď ale nevím kolik jich tam mají a kdo to má.
A u Hradce je také plno jiných, ale to bych musela zjistit.

Je jich fakt plno

Také Kačlehy P. Ježková - parkurová stáj
Václav Bořánek - nemusím představovat u Blažejova

jéééé já to napsala do blbý diskuze jdu to překopčit jinam

26.10.2007 16:16

zazika napsal(a):

Aluško,tak to je fakt náhoda že od tud máš koníka.Koukám pořádnej macík.Jak se ti jezdí s chlaďáskem skoky???Já ty lidi z Jivna neznám,jen přes jednu známou jsme tam byli na hubertu.Jejich dceru jsem viděla ještě na Borové s tím tmavým koníkem-hrozně se mi líbyl!!Na hubertu dělala lišku.

26.10.2007 20:03

v v napsal(a):
Aluško,tak to je fakt náhoda že od tud máš koníka.Koukám pořádnej macík.Jak se ti jezdí s chlaďáskem skoky???Já ty lidi z Jivna neznám,jen přes jednu známou jsme tam byli na hubertu.Jejich dceru jsem viděla ještě na Borové s tím tmavým koníkem-hrozně se mi líbyl!!Na hubertu dělala lišku.

Jo jo, Cipísek je norik, narodil se tam, v Jivně. Mám ho od 1,5 roku. Předtím jsem měla jeho polosestru, kříženku norikxČT, taky odtud. Ona byla takovej omyl. Bohužel mi umřela ve 3,5 letech na koliku. Že je Cipísek macík? Já doufám, že ještě trochu povyroste, je teprve 3,5 letej. Na begana skáče překvapivě dobře a rád, na to že je obsedlej od jara a asi tak 3 měsíce v tréninku. Trénujem normálně skokovou gymnastiku a na obdélníku prodloužený chody, ustupování na holeň ,obraty, prostě to, co normální jezdecký koně. Ale tahat taky umí. Už máme skočeno v tréninku 90 cenťáků. Takže na jaře zetka třeste se

26.10.2007 20:56

kati napsal(a):

Ahoj, já mám taky koníka (poníka) na farmě Vanišov. Jmenuje se Tadeáš a jsou mu 4 a půl.
Fotka z huberta (fotila Martina)

26.10.2007 21:20

tadik napsal(a):
Ahoj, já mám taky koníka (poníka) na farmě Vanišov. Jmenuje se Tadeáš a jsou mu 4 a půl.
Fotka z huberta (fotila Martina)

Ahoj já jsem taky odsaď fotila Martina

26.10.2007 22:07

kati napsal(a):

Tak vzhledem k tomu že jsme nyní na škole v ČB a koně mám cca 30 km od Budějk, tak se taky přidám. Moje holky

26.10.2007 22:12

microfon napsal(a):
Tak vzhledem k tomu že jsme nyní na škole v ČB a koně mám cca 30 km od Budějk, tak se taky přidám. Moje holky

tak taky já konkrétně:-)

26.10.2007 22:14

microfon napsal(a):
tak taky já konkrétně:-)

ježiš jak já zbožnuju tu kvalitu tady

26.10.2007 22:48

microfon napsal(a):
ježiš jak já zbožnuju tu kvalitu tady

domčo koukám,že se ti ta fotka leydinky nějak moc zalíbila neboj příště ti udělám lepší

26.10.2007 23:06

woldemortik napsal(a):
domčo koukám,že se ti ta fotka leydinky nějak moc zalíbila neboj příště ti udělám lepší

Jo je moc krásná tahle taky až na mne

Přidejte reakci

Přidat smajlík