Přeju prima den ,všem těm,co zavítají sem Dnes je totiž pátek a blázni mají svátek
Já se řadím mezi ně,páč je to fakt bláznivé.....
molly
napsal(a):
Přeju prima den ,všem těm,co zavítají sem Dnes je totiž pátek a blázni mají svátek
Hezké ránko, holčiny. Včera už jsem musela z netu, tak jsem ani nemohlaodpovědět. Hříbošek je slaďoučkej - ale kterej není, pořád se ve mě pralo to, že ho vlastně ani tolik nepotřebuju jako chci, že na něj vlastně ani nemám prahcy, že mi ho skoro všichni vymlouvají a tak .....
Ale hrozně moc mě uchvátil. Jsem jako malý děcko ...a pak ksi říkám, že na světě jsme jen jednou, že na co mám pořád čekat. A tak se to mele a pere.
Koupí mi ho můj přítel :-) hrozně se těším. V noci jsem ani nemohla pořádně spát. Kámošky mě zrazují, že je dost drahý, že maminka nemá moc velkou výkonnost, ale poručte srdci, že ???
Potřebuju mít nějakýho prcka, když ne člověčího, tak alepoň koňskýho
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, holčiny. Včera už jsem musela z netu, tak jsem ani nemohlaodpovědět. Hříbošek je slaďoučkej - ale kterej není, pořád se ve mě pralo to, že ho vlastně ani tolik nepotřebuju jako chci, že na něj vlastně ani nemám prahcy, že mi ho skoro všichni vymlouvají a tak .....
Ale hrozně moc mě uchvátil. Jsem jako malý děcko ...a pak ksi říkám, že na světě jsme jen jednou, že na co mám pořád čekat. A tak se to mele a pere.
Koupí mi ho můj přítel :-) hrozně se těším. V noci jsem ani nemohla pořádně spát. Kámošky mě zrazují, že je dost drahý, že maminka nemá moc velkou výkonnost, ale poručte srdci, že ???
Potřebuju mít nějakýho prcka, když ne člověčího, tak alepoň koňskýho
Ahoj Zuzi, Danča mě lákala zítra do Chimutova na Huberta, ale bohužel jsem musela odmítnou Nezvládám to časově.
molly
napsal(a):
Ahoj Lulu Tak nějakou fotečku toho hříbka
.Jasně,že jsme jen jednou... Taky bych chtěla,ale od Molči... Počítám,že to znovu zkusím přespříští rok... Něco nového u Danky?
molly
napsal(a):
Ahoj Lulu Tak nějakou fotečku toho hříbka
.Jasně,že jsme jen jednou... Taky bych chtěla,ale od Molči... Počítám,že to znovu zkusím přespříští rok... Něco nového u Danky?
eď byla ve škole, tak jsem tam jeden den pomáhala - docela psycho s těma říbatama chodit až do spodního výběhu. řidiči jsou tak sobečtí
koukni tady https://www.ifauna.cz/rubriky/ mdiskuse/show.php?tema=179698&r=13&m= 3861&page=28 - vymaž mezery
molly
napsal(a):
To je on?? To je nádhera Takovej malej Rozletek
Vid? Něco mi povídej o vodění koní do spodního výběhu... Když jsem ráno odvedla první "várku" ,mohla jsem se jít převlíkat do čistého,co tam bylo vždycky bláta!
luciusl
napsal(a):
eď byla ve škole, tak jsem tam jeden den pomáhala - docela psycho s těma říbatama chodit až do spodního výběhu. řidiči jsou tak sobečtí
koukni tady https://www.ifauna.cz/rubriky/ mdiskuse/show.php?tema=179698&r=13&m= 3861&page=28 - vymaž mezery
No Zuzi, ty jsi nezmar, ty u toho počítače snad i spíš, děláš vůbec něco jiného než, že jsi na fauně???
luciusl
napsal(a):
dobré ráno holky, ať je ten posl. pracovní den co nejkratšíí pro nás všechny!!!
molly
napsal(a):
To je on?? To je nádhera Takovej malej Rozletek
Vid? Něco mi povídej o vodění koní do spodního výběhu... Když jsem ráno odvedla první "várku" ,mohla jsem se jít převlíkat do čistého,co tam bylo vždycky bláta!
Ahoj holky.Tak já mám dneska den ulitanej máme zabíjačku.ještě k tomu si jedu tedka do jindřícháče pro fretku no to bude čoro.
molly
napsal(a):
Jsem závislák hihihi,podrbej za mně Nicouška
A Lůcu
U nás je PC zapnuté skoro 24hod. denně ,bo aspoň notebook
Jo jo, takojev malj Rozletek :-) Docela jsi na to kápla. Danča mi ho vymlouvá - to víš, ona a původy ...
co bláta ... ale ta kláda na zavírání na tom řetězu to ja taky pocuc , auta na silnici jako šílený a když už i to přežiješ tak ještě pejskaři a hříbatůům je to úplně jeno, skáčou si tam po silnici jako by se nechumelilo...
já se mohla převlíkat z toho, jak jsem byla zpocená strachy, že je něco přejede
luciusl
napsal(a):
Jo jo, takojev malj Rozletek :-) Docela jsi na to kápla. Danča mi ho vymlouvá - to víš, ona a původy ...
co bláta ... ale ta kláda na zavírání na tom řetězu to ja taky pocuc , auta na silnici jako šílený a když už i to přežiješ tak ještě pejskaři a hříbatůům je to úplně jeno, skáčou si tam po silnici jako by se nechumelilo...
Holky, musím. Dnes mi přijde poprvé moje první holčina na ježdění - tak ať nepřijedu pozdě :-)
molly
napsal(a):
už by ty hříbátka měli být docela velký ne? Já to zas prošvihla a neviděla je malinké.... :-( A na ten příští víkend se klepu ,jak malá...Tedy,jestli to vyjde! To auto,co jsem měla mít je nějaké rozhašené
Nevím,jak to dopadne...
luciusl
napsal(a):
Dobré ráno pro všechny pracantky.
Hlásím se z tepla domova. Jelikož čekám návštěvu ze Slovenska, mám dovču a jdu píct, vařit, smažit....
U nás standart mlha, tma, voda, hnus....
Jestli můžu radit Luciusku - pokud máš sportovní ambice, je hříbě bez kvalitního původu celkem risk. Teť je to krásný miminko, ale vyroste z něho koník, který ti bude tak trochu k ničemu, myslím po sportovní stránce...... a stejně ho prodáš, nebo se s ním budeš trápit. Takže - srdce určitě poslouchej, ale rozu je také hooooodně potřeba
sadzi saj

luciusl
napsal(a):
Ahoj dámy, zdravím při ránu, tady to teda vypadá, že bude celý den pršet
No Lulu, asi bych se neunáhlila, dneska je fakt hodně koní a velký výběr a jestli to není tajný, jaká je cena???
molly
napsal(a):
Pošlete mi semka k Hradci někdo trošku sluníčka.prosím... Chcem jít s Molčou na kafčo...Tak at někde nezmoknem...
molly
napsal(a):
už by ty hříbátka měli být docela velký ne? Já to zas prošvihla a neviděla je malinké.... :-( A na ten příští víkend se klepu ,jak malá...Tedy,jestli to vyjde! To auto,co jsem měla mít je nějaké rozhašené
Nevím,jak to dopadne...
Holky zdravím při pátku U nás je azurová obloha, pohled z okna je famozní, máme tady park a kdyby jste viděli ty barvičky listí a toho prosvitujícího sluníčka, škoda, že vám to nemůžu vyfotit. Jo a taky vám musím říct, že jsem se zamilovala do písničky
Tak se sní o ní podělím. http://www.youtube.com/ watch?v=avqDe5wNU_w Je to písnička od Jarka Nohavice - Gwiazda
Jinak Luli, achoooooj, ani jsem tě tady nezastihla.Počkej, počkej a co je to za holčinu? Na Rozleta ti bude chodit nebo jak?????
molly
napsal(a):
Pošlete mi semka k Hradci někdo trošku sluníčka.prosím... Chcem jít s Molčou na kafčo...Tak at někde nezmoknem...
Tak já ti ho teda posílám, Zuzi....Plný pytel modra letí k tebe, přímo nad vaše hlavy s Molčou
molly
napsal(a):
AHoj ženský dnes mám mc starostí, tak tu asi dnes moc nebudu...po ránu mě zas zklamalo auto, tak na rychlo kupuju novou baterku(ještě že máme toho PAvla segra)
JInak hříbouš je božíííí,ale kterejapk není, že?
JInak Molly mám ti nabídnout středeční pokladnu u nás v kině, popřípadně páteční a sobotní výpomoc v kavárně...central je koukse od těch jezdeckejch potřeb:)))kdyby ti to klaplo....
molly
napsal(a):
Děkujůůů
A kdy asi tak dorazí???
To nemá cenuuuu!!§ U nás je šedivý hns!
Pro Lenicu jeden skákající Sort
klawdie
napsal(a):
AHoj ženský dnes mám mc starostí, tak tu asi dnes moc nebudu...po ránu mě zas zklamalo auto, tak na rychlo kupuju novou baterku(ještě že máme toho PAvla segra)
JInak Molly mám ti nabídnout středeční pokladnu u nás v kině, popřípadně páteční a sobotní výpomoc v kavárně...central je koukse od těch jezdeckejch potřeb:)))kdyby ti to klaplo....
zase tě zklamalo jo:( chudáku, tak to už jsi asi netlačila co:) a jak pojedete do toho bydžova?
lanika
napsal(a):
Holky zdravím při pátku U nás je azurová obloha, pohled z okna je famozní, máme tady park a kdyby jste viděli ty barvičky listí a toho prosvitujícího sluníčka, škoda, že vám to nemůžu vyfotit. Jo a taky vám musím říct, že jsem se zamilovala do písničky
Tak se sní o ní podělím. http://www.youtube.com/ watch?v=avqDe5wNU_w Je to písnička od Jarka Nohavice - Gwiazda
Jinak Luli, achoooooj, ani jsem tě tady nezastihla.Počkej, počkej a co je to za holčinu? Na Rozleta ti bude chodit nebo jak?????
Tak tu si večer doma pustím, tu jsem ještě neslyšela a tu nemám repráky :( Akorát že té písničce děvčata z Čech nejspíš nebudou rozumět pokud je v polštině, ne?
Znáš Pszczolku Maju remix...v trošku drsnějším vydání?
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Adél z toho si nic nedělej, tady je taky zataženo a vypadá to, že bude tak max. celý den pršet
Jinak Klári, tohle znám. Minulý pátek jsem šla dřív z práce, abych stihla vylonžovat Elí, než přijede vet naočkovat a co myslíš, jdu z práce a píchlý přední kolo u auta a jelikož jsem nedávno píchla druhý přední, rezerva není, pač jsem ji musela použít a stejně chci přezouvat, takže mazec, volat kámošovi......nakonec přijela ke koním a vet čekal už jenom na mě
klawdie
napsal(a):
Klári,co že to je za kino?Asi si stojím na vedení... Jen nevím,jak ty středy.Ne vždy mám ve středu ranní... Kdyžtak mi hoď detaily do mailu...díky
rocky
napsal(a):
zase tě zklamalo jo:( chudáku, tak to už jsi asi netlačila co:) a jak pojedete do toho bydžova?
Klári, s tím autem je to blbý, no, ale jestli ti to pomůže, nejsi sama, nám také baterka vyplivla Adel, pošli ještě nějaké jeho fotky....
Jinak jsem včera holky pila a zase mě suší jak fras No co, připravuju žaludek na srazík :-)
klawdie
napsal(a):
Ahojda děvčata,
já jsem teď dorazila do práce. Předevčírem se sousedovi narodila dcerka tak včera byla zapíjení...blééé, jsem prostě nepoučitelná, několikrát jsem si říkala že v týdnu pít nebudu
Luci, poslouchej své srdíčko ale také mysli na hlavou!!! Pak je výběr jen na tobě...dvakrát měř a jednou řeš
Pro sedlo si jedu příští týden do Práglu, jupííí
Já chci zase léééto
strelish
napsal(a):
Molly ty máš k déčku ještě slintáky? To jsem nikdy ještě neviděla takovou kombinaci...vždycky jen se stihlem.
jj mám...Ale kobylka nosí udidlo už jen na veřej tréninky... jinak jezdím na sidepullu...
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Jo jo díky Kati, ty to tam znáš, nebo si k nám chodila jen an filmy....jinak MOlly pojd na ICQ 400-928-064
Ahoj Danny, tak to je super, teď už jenom aby sedlo A kudypak pojedeš do Práglu??
Já mám dilema s tím drezurním, jenže ta cena je bezkonkurenční, jenže škoda, že kámoška do toho nechce jít se mnou na půl
molly
napsal(a):
jj mám...Ale kobylka nosí udidlo už jen na veřej tréninky... jinak jezdím na sidepullu...
Sortík spinkací
molly
napsal(a):
Andy do Prahy pojedeme klasika po dálnici. Ale příští týden mám výjezd do Litoměřic, takže bych se u tebe mohla na kukačku zastavit...šlo by to? Jen ještě nejsem dohodnutá na přesném dnu, kdy bych tam měla jet...
Hele Andy, vyzkouším tu dvojkovou komoru u Kentauru a uvidíme...každopádně penízky už jsou nastartovaný
tecos
napsal(a):
Oslíci ve výběhu
Pasoucí oslíci a už jdu povléct peřiny
tecos
napsal(a):
No Káťo - já mám Polsko cca 2Km od baráku.....
Písnička je super, já ujíždím spíš na Basnířce, Ostravě, Darmodějovi.....
Já kdysi pouštěla ten polský remix včelky Máji klukům na kolejích a ti vůbec netušili vo co go...pravda po pražákovi to asi nemůžu chtít, ale Martin je z Ostravy a taky absolutně nerozuměl Ono třeba Krnov je taky prakticky na hranicích, ale polsky se tam nemluví...zato na těšínsku, jablunkovsku tam polština jede ve velkém..."po našimu"
To já můžu hlavně Kometu, pak Těšínskou...a vůbec celý Koncert ´98 se mi moc líbí.
molly
napsal(a):
Holčiny,jdu za Molčou...Snad nezmoknem...
tak zatíííímm pa
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Andy do Prahy pojedeme klasika po dálnici. Ale příští týden mám výjezd do Litoměřic, takže bych se u tebe mohla na kukačku zastavit...šlo by to? Jen ještě nejsem dohodnutá na přesném dnu, kdy bych tam měla jet...
Hele Andy, vyzkouším tu dvojkovou komoru u Kentauru a uvidíme...každopádně penízky už jsou nastartovaný
No jasně Danny Zkoukneš Elčí a Janču a náš stateček, ale záleží, v kolik hodin a kdy, tak až budeš vědět, dej vědět
Zkus a uvidíš a co ty budeš dělat s tím drezurním sedýlkem?? Ale to jsme se vlastně bavili, že by asi stejně nebylo, co?? No já bych si musela vybrat kartu na sedýlko, ale pořád mě to láká
ještě záleží, jestli bych se do 16,5 vešla
molly
napsal(a):
Molly: ten sidepull je kupovaný nebo dělaný na zakázku? Taky právě o něčem takovém uvažuju, na parellce jezdit nechci, na bosalu taky ne a právě BB mi přijde jako taková rozumná varianta.
Klawdie: byla jsem tam 6 let na škole
molly
napsal(a):
Holčiny,jdu za Molčou...Snad nezmoknem...
tak zatíííímm pa
Jinak pusinky včera jsem lonžovala na pevném chambonu, udělal jsem vám fotodokumentaci jak nám to šlo a jak bubík přibral a zchlupatěl....ale jelikož nemám kabel tak vám to nachystám na pondělí..... šup a zase makat, blééé
klawdie
napsal(a):
Jinak pusinky včera jsem lonžovala na pevném chambonu, udělal jsem vám fotodokumentaci jak nám to šlo a jak bubík přibral a zchlupatěl....ale jelikož nemám kabel tak vám to nachystám na pondělí..... šup a zase makat, blééé
Jéééééé, tak si v pondělí uděláme soutěž o nejchlupatějšího koníka Mě čekají dnes s Honzíkem milostné hrátky
lanika
napsal(a):
Jéééééé, tak si v pondělí uděláme soutěž o nejchlupatějšího koníka Mě čekají dnes s Honzíkem milostné hrátky
No děvčata nechci vás zklamat, ale tu soutěž vyhraje Andíček
takhle vypadal loni v listopadu a letos je to podobné
strelish
napsal(a):
No děvčata nechci vás zklamat, ale tu soutěž vyhraje Andíček
takhle vypadal loni v listopadu a letos je to podobné
Taktéž soutěž o největší prase by pro nás byla hračka
strelish
napsal(a):
Holčinky, mám vás všechny pozdravovazt od Janičky a vyřídit, že ji je po nás všech smutno
Navrhuju minuta ticha, vzpomínka na naší Kukinatu v Praze
strelish
napsal(a):
Pro srovnání letní fotka
tajemma danny
napsal(a):
Holky, poslala jsem Vám pár mailiků...
Dobrý babo
Přemýšlím co upéct....
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Dobrý babo
Přemýšlím co upéct....
Danny to nemá chybu
Tak až to budeš vědět, dej vědět a domluvíme se.
Adél ty jezdíš i drezuru nebo jenom parkur??
tajemma danny
napsal(a):
Štrůdl
en by byl za večer sežranej. Udělám asi jahodovou buchtu na celý plech, ta vydrží snad až do neděle
tecos
napsal(a):
en by byl za večer sežranej. Udělám asi jahodovou buchtu na celý plech, ta vydrží snad až do neděle
Andy i drezuru, to je moje láska. Ty závody v němec byly drezurní.
NA fotce já v r.2000 na krajském přebotu - je to focceno z fotky
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Andy i drezuru, to je moje láska. Ty závody v němec byly drezurní.
NA fotce já v r.2000 na krajském přebotu - je to focceno z fotky
Jé tak to jsme na tom stejně, drezura to je můj sen, akorát jsem si koupila kapánek nevhodného koně
Chtěla bych se zeptat, co by si mi doporučila ohledně drezurního sedla, jestli se v tom vyznáš nebo nějak orientuješ?? Mám univerzála KT Jupitera a chtěla bych drezurku na srovnání sedu a přiježďování na jízdárně, jenže mě kapánek tlačí finance
sadzi saj
napsal(a):
Jé tak to jsme na tom stejně, drezura to je můj sen, akorát jsem si koupila kapánek nevhodného koně
Chtěla bych se zeptat, co by si mi doporučila ohledně drezurního sedla, jestli se v tom vyznáš nebo nějak orientuješ?? Mám univerzála KT Jupitera a chtěla bych drezurku na srovnání sedu a přiježďování na jízdárně, jenže mě kapánek tlačí finance
Andy já jsem na staré osvědčené značky. Starší prestig nebo stuben určitě nic nezkazí. Nedávno někdo prodával Medeu za 12 což mi přijde hodně slušná cena a sedlo není taky špatný, hluboký, velký opěrky což je na získání balancu nej
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Andy já jsem na staré osvědčené značky. Starší prestig nebo stuben určitě nic nezkazí. Nedávno někdo prodával Medeu za 12 což mi přijde hodně slušná cena a sedlo není taky špatný, hluboký, velký opěrky což je na získání balancu nej
No teď právě někdo prodává Medeu za 8 tis. s posedlím 16,5 , takže záleží, jestli bych se do ní vešla, ale super cena Myslela jsem, že by jsme do toho šli s kámoškou napůl, jenže ona má apolona s 2 komorou a kobyle se dělají na dečce dva fleky velikosti pěsti jakoby ze strany pod kohoutkem, takže ho posílá na výměnu komor na 3, takže by jí asi tohle taky nesedlo, nebo myslíš, že se to může lišit přece jenom je to jiný sedlo?? Takže nějaký no name značky nebo takový ty Lord, Loesdau apod. asi nebrat co.
sadzi saj
napsal(a):
No teď právě někdo prodává Medeu za 8 tis. s posedlím 16,5 , takže záleží, jestli bych se do ní vešla, ale super cena Myslela jsem, že by jsme do toho šli s kámoškou napůl, jenže ona má apolona s 2 komorou a kobyle se dělají na dečce dva fleky velikosti pěsti jakoby ze strany pod kohoutkem, takže ho posílá na výměnu komor na 3, takže by jí asi tohle taky nesedlo, nebo myslíš, že se to může lišit přece jenom je to jiný sedlo?? Takže nějaký no name značky nebo takový ty Lord, Loesdau apod. asi nebrat co.
Měla jsem 16,5 posedlí a po dvou dnech jsem vracela. Je to tak pro děti. Každý sedlo je jiný, ale že by tak moc se mi nezdá. Lord i Loesdau jsou hrozný sedla, maj bočnice dopředu a ne kolmo dolů, čímž si sed rozházíš ještě víc To radši počkej, ušetři a kup si něco kvalitního. přez zimu toho stejně moc nenadrezůruješ
sadzi saj
napsal(a):
Danny to nemá chybu
čauky všem ... máte pěkný koníky tak přidávám do sbírky moje dva čtyřnohý blázny...
... je to focený z mobilu tak doufám že to nebude špatná kvalita
sadzi saj
napsal(a):
Danny to nemá chybu
Holky, já jsem zrovan přišla na to, jak se dá z fotek a videí udělat krásná dokumentace s hudbou, nápisky a tak, no....Takže se po obědě do toho pustím a v práci už asi nic neudělám
Jinak Adel, jde vidět, že už toho máš hodně za sebou
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Měla jsem 16,5 posedlí a po dvou dnech jsem vracela. Je to tak pro děti. Každý sedlo je jiný, ale že by tak moc se mi nezdá. Lord i Loesdau jsou hrozný sedla, maj bočnice dopředu a ne kolmo dolů, čímž si sed rozházíš ještě víc To radši počkej, ušetři a kup si něco kvalitního. přez zimu toho stejně moc nenadrezůruješ
No já právě pořád nevěděla, pak jsem si říkala, že bych se do ní asi se svou zadnicí nevešla, když mám 17,5 , ale myslím, že 17 bych snesla v pohodě, ale pak jsem pročítala starý diskuze na eqch a docela mě překvapilo kolik lidí s mojí výškou a váhou jezdí v 16,5 , tak jsem si říkala, že by mi třeba sedla, že to chce asi zkusit, tak pořád nevím no. Ježiš mě z toho klepne, to rozhodování je na pěst, takže no name nebrat, jenže takovouhle dobrou cenu
lanika
napsal(a):
Holky, já jsem zrovan přišla na to, jak se dá z fotek a videí udělat krásná dokumentace s hudbou, nápisky a tak, no....Takže se po obědě do toho pustím a v práci už asi nic neudělám
Jinak Adel, jde vidět, že už toho máš hodně za sebou
jeee, to není pravda. Táta jezdil military a skákal, takže jsem na závodech byla už od kočárku
Koně mě moc baví, takže doufám, že se vyplní sen o domečku, psech a koních. Trénuji jednu slečnu, příští sezonu začne jezdit po závodech, takže se teprve ukáže jestli opravdu něco umím
sadzi saj

tecos
napsal(a):
jeee, to není pravda. Táta jezdil military a skákal, takže jsem na závodech byla už od kočárku
Koně mě moc baví, takže doufám, že se vyplní sen o domečku, psech a koních. Trénuji jednu slečnu, příští sezonu začne jezdit po závodech, takže se teprve ukáže jestli opravdu něco umím
Ty jo fakt jo, tak to je úžasný Držím pěsti a kolik ti prosím vlastně je?? Jestli to není tajný, asi mi to nějak uniklo
tecos
napsal(a):
Andrej, cena je v tomle nepodstatná. Lord za 5 je pristě šit a za měsíc zjistíš, že je to na nic a budeš ho prodávat. Opravdu se dají sehnat starší sedla, kvalitní, za dobrou cenu. Opravdu to chce co nejvíc zkoušet a co do nejvíce sedel si sednout. podívej na Klárku Ta to točila tak dlouho až je spokojená. Já osobně bych si ale Lorda ani nic podobnýho nekoupila. Není to ani na ježdění doma, natož někde po závodech....
sadzi saj

tecos
napsal(a):
Andrej, cena je v tomle nepodstatná. Lord za 5 je pristě šit a za měsíc zjistíš, že je to na nic a budeš ho prodávat. Opravdu se dají sehnat starší sedla, kvalitní, za dobrou cenu. Opravdu to chce co nejvíc zkoušet a co do nejvíce sedel si sednout. podívej na Klárku Ta to točila tak dlouho až je spokojená. Já osobně bych si ale Lorda ani nic podobnýho nekoupila. Není to ani na ježdění doma, natož někde po závodech....
No já bych ráda něco od KT, mám toho Jupitera a jsem s ním naprosto spokojená, z druhé ruky za super cenu a je pořád jako nový. Trenérka má Medeu, takže jsem v ní měla už párkrát trénink, no asi budu šetřit a uvidím. Kdo tě drezurně trénoval??
tecos
napsal(a):
Vůbec vám to s těma sedlama nezávidim...ale na druhou stranu aspoň se poučím až budu kupovat něco na Jamuši. Jen furt nevím jestli se dám na western nebo anglii Ve westernu se mi totiž sedí blbě, ale nejspíš to bude tím, že ty sedla jsou moc velké...na Andoše mám pidi westerna a v tom se mi sedí fakt super, i když mi teda nesmí narůst zadek nebo se tam už nevejdu
nightdevil
napsal(a):
No já myslím, že příští rok na jaře
Pokud byl dotaz na věk na mě tak 23
Trénoval mě nejvíc táta, pak jsme hodně jezdili k p. Bubnovi a za panem Hončem
KT Medea je super
Já v němec
strelish
napsal(a):
Vůbec vám to s těma sedlama nezávidim...ale na druhou stranu aspoň se poučím až budu kupovat něco na Jamuši. Jen furt nevím jestli se dám na western nebo anglii Ve westernu se mi totiž sedí blbě, ale nejspíš to bude tím, že ty sedla jsou moc velké...na Andoše mám pidi westerna a v tom se mi sedí fakt super, i když mi teda nesmí narůst zadek nebo se tam už nevejdu
Adél to máš pravdu prdel mám náročnou, takže mi to chvili trvalo než jsem se usadila, jinak Lorda jsem měla nedoporučuji...o drezurním loesdau mi nedávno povídala Ivča S.(ta se drezurám věnovala hodně) a sedlo si hrozně chválila, bylo za 6 litrů...myslím že má celkem zhejčkanej zadek, takže tady bych možná zariskovala,akorat nejsem si jistá jestli mají dostatečně vykrojenou přední rozcochu...andrea havrankova nabízí spoustu drezurních sedel starších ale kvalitních značek...nevím jestli jsi tam koukla..jinak my máme na jerryho 16 posedlí nortna, ale taky jde o to že v skokovým a drezurním je trochu rozdíl, protože nejde ani tak o prdel ale o delku od zadku ke koleni, někde jsem to dohledal jak se měří posedlí, já spíš měla hlavně problém že se mi tam nevešlo koleno, ale ted zpet k tomu northnu, řekla bych že na něm jezdila holčina podobné postavy jako máš ty a sedlo ji sedlo a mém jupiteru 16,5 si libovala uplně nejvíc, pokud si tedy na vážkaách tak já bych ti poradila vyzkoušet tu medeu a uvidiš, za to nic nedáš!
klawdie
napsal(a):
Adél to máš pravdu prdel mám náročnou, takže mi to chvili trvalo než jsem se usadila, jinak Lorda jsem měla nedoporučuji...o drezurním loesdau mi nedávno povídala Ivča S.(ta se drezurám věnovala hodně) a sedlo si hrozně chválila, bylo za 6 litrů...myslím že má celkem zhejčkanej zadek, takže tady bych možná zariskovala,akorat nejsem si jistá jestli mají dostatečně vykrojenou přední rozcochu...andrea havrankova nabízí spoustu drezurních sedel starších ale kvalitních značek...nevím jestli jsi tam koukla..jinak my máme na jerryho 16 posedlí nortna, ale taky jde o to že v skokovým a drezurním je trochu rozdíl, protože nejde ani tak o prdel ale o delku od zadku ke koleni, někde jsem to dohledal jak se měří posedlí, já spíš měla hlavně problém že se mi tam nevešlo koleno, ale ted zpet k tomu northnu, řekla bych že na něm jezdila holčina podobné postavy jako máš ty a sedlo ji sedlo a mém jupiteru 16,5 si libovala uplně nejvíc, pokud si tedy na vážkaách tak já bych ti poradila vyzkoušet tu medeu a uvidiš, za to nic nedáš!
Tady s jezdkyní v mý´m jupiteru 16,5 posedlí
klawdie
napsal(a):
Tady s jezdkyní v mý´m jupiteru 16,5 posedlí
A takhle to vypadá když dlouhonohým nesedí sedlo, jupiter 16,5...kolena jsou dobře, ale zadek mi to strká hrozně dozadu.
klawdie
napsal(a):
A takhle to vypadá když dlouhonohým nesedí sedlo, jupiter 16,5...kolena jsou dobře, ale zadek mi to strká hrozně dozadu.
Zdarec holky, tak ve tři jedu pro něj !!! Sem nervozní jako prvnička
Vím, že mám poslouchat rozum, ale trochu i srdíčko. Jen nevím, co mi pomohlo se rozhodnout. Koupí mi ho přítel a živit ho bude svým hřbetem starej dobrej Rozletek, tak doufám, že mu to pak jednou vrátí
Dospělého koně nechci, už rok mluvím o tom, že si pořídím hříbka po odstavu a teď to nějak přišlo....
Musím nastudovat něco v knihách o krmení a tak ... ať nestrádá !!!!!
luciusl
napsal(a):
Zdarec holky, tak ve tři jedu pro něj !!! Sem nervozní jako prvnička
Vím, že mám poslouchat rozum, ale trochu i srdíčko. Jen nevím, co mi pomohlo se rozhodnout. Koupí mi ho přítel a živit ho bude svým hřbetem starej dobrej Rozletek, tak doufám, že mu to pak jednou vrátí
Dospělého koně nechci, už rok mluvím o tom, že si pořídím hříbka po odstavu a teď to nějak přišlo....
Musím nastudovat něco v knihách o krmení a tak ... ať nestrádá !!!!!
Sportovní ambice sice jsou, ale ne zas tak šílený. Stačí mi, když se dostanu časem do L. Bůh ví, jestli už nebudu na vozejku než malej vyroste .... ono po tom úraze není v sedle nic moc I když v sedle to ještě jde, ale když člověk sleze ....
luciusl
napsal(a):
Sportovní ambice sice jsou, ale ne zas tak šílený. Stačí mi, když se dostanu časem do L. Bůh ví, jestli už nebudu na vozejku než malej vyroste .... ono po tom úraze není v sedle nic moc I když v sedle to ještě jde, ale když člověk sleze ....
TAk gratulace Lulu taky jsem si svého koníka vybrala srdcem a pokud to nemáš jako sportovní načíní, tak nejdůležitější je to srdíčko paka až nějaké PP!
luciusl
napsal(a):
Tak jsem teďka přijela z města, byla jsem s maminou na obídku- smažáček s brambůrkama a tatarčičkou Prostě zase parádička.
S těma sedlama, Andy já mám toho Ridera z h4y a jak jsem říkala, to sedlo není to, co jsem si přála. Nejsem si v něm vůbec jistá, opěrky žádné-takže podpora sedu a poloze stehen nikde.Půjde s baráku, třeba najde človíčka, kterému to sedlo vyhovovat bude, ale já to nejsem. Andy asi bych šla také do nějakého staršího kentaura
Koukej jak tam sedím, jako vosa na bonbónu...
luciusl
napsal(a):
luciusl: gratulace a hlavně si ho nepřekrm :))))
tajemma danny
napsal(a):
Tak jsem teďka přijela z města, byla jsem s maminou na obídku- smažáček s brambůrkama a tatarčičkou Prostě zase parádička.
S těma sedlama, Andy já mám toho Ridera z h4y a jak jsem říkala, to sedlo není to, co jsem si přála. Nejsem si v něm vůbec jistá, opěrky žádné-takže podpora sedu a poloze stehen nikde.Půjde s baráku, třeba najde človíčka, kterému to sedlo vyhovovat bude, ale já to nejsem. Andy asi bych šla také do nějakého staršího kentaura
Koukej jak tam sedím, jako vosa na bonbónu...
No, právě že chci kamaráda . koně - skortovce - pohodáře a chci si ho sama vychovat. Zas ... do padesáti čekat taky nemá smysl a Rozlet bohužel není n esmrtelný
luciusl
napsal(a):
Holky, jak budete mít někde něco o krmení prcků, hned sem s tím ... nechci to přehánět !!! Vím, že cpát vitamíny horem dolem není zdravé - ani u lidí - ani u koní. Doma to poslouchám dnes a denně
Já jsem hříbka nikdy nevykrmovala, ale řekla bych že potřebuje kvalitní seno a pastvu,ale kdybych mu chtěla něco sypat do žlabíku, krom mrkvičky a jiné tak bych šáhla po granulích, odebírám běstovické, takže tady mají granulky i pro hříbatka, samozřejmě je plno značek....
ENERGY´S Baby
Doplňkové krmná směs pro hříbata s laktózou
Složení: mačkané obiloviny, pšeničné otruby,sojový extr.šrot, sušené pícniny, laktóza, jablečné výlisky, melasa, kvasnice, minerální látky, vitamíny, aminokyseliny
Granulovaná krmná směs pro hříbata se sníženým podílem melasy. Zdrojem
energie je laktóza (mléčný cukr), která je pro hříbata do 1 roku vysoce využitelná. Směs obsahuje kvalitní suroviny (kvasnice, jablečné výlisky, sojový protein, aminokyseliny), které zabezpečí plnohodnotný růst svalové hmoty mladého organismu. Bílkovina je dodávána ve vysoké kvalitě a v nejdostupnější a lehce stravitelné formě. Podstatně zvýšený je i obsah vitamínů a mikroprvků, upravený je i poměr Ca a P.
Směs neobsahuje oves, takže je možné ho přidávat a to takto :
stáří Energy's BABY oves
Do 1 roku 1 kg 0,5 - 1kg
Od 1 roku do 2 let 1- 2 kg 1-1,5 kg
Od 2 let 1,5 kg 2 kg
Doporučené denní dávky jsou typové a odpovídají teplokrevnému hříběti
klawdie
napsal(a):
Já jsem hříbka nikdy nevykrmovala, ale řekla bych že potřebuje kvalitní seno a pastvu,ale kdybych mu chtěla něco sypat do žlabíku, krom mrkvičky a jiné tak bych šáhla po granulích, odebírám běstovické, takže tady mají granulky i pro hříbatka, samozřejmě je plno značek....
ENERGY´S Baby
Složení: mačkané obiloviny, pšeničné otruby,sojový extr.šrot, sušené pícniny, laktóza, jablečné výlisky, melasa, kvasnice, minerální látky, vitamíny, aminokyseliny
energie je laktóza (mléčný cukr), která je pro hříbata do 1 roku vysoce využitelná. Směs obsahuje kvalitní suroviny (kvasnice, jablečné výlisky, sojový protein, aminokyseliny), které zabezpečí plnohodnotný růst svalové hmoty mladého organismu. Bílkovina je dodávána ve vysoké kvalitě a v nejdostupnější a lehce stravitelné formě. Podstatně zvýšený je i obsah vitamínů a mikroprvků, upravený je i poměr Ca a P.
stáří Energy's BABY oves
Do 1 roku 1 kg 0,5 - 1kg
Od 2 let 1,5 kg 2 kg
Díky moc :-) My od nich taky bereme granulky - tak je jen přihodí do další várky :-)
Rozletkovi zatím krmím suchou melasu od Pastus - moc mu chutná a nehubne mi při ní ani když je zima. Taky mrkvičku, jablíčka, oves, kuk. a ječ. šrot. A energys granule. Malýmu můžu dát zatím od všeho malinko ....
klawdie
napsal(a):
ENERGY´S Baby
stáří Energy's BABY oves
Do 1 roku 1 kg 0,5 - 1kg
Od 2 let 1,5 kg 2 kg
Mně by asi vadily i ty otruby, ale ty budou nejspíš ve všech granulích. Právě známá od jisté doby (co se přestěhovali) začala do koní včetně březích kobyl a hříbat valit jádro doslova v kýblích a najednou několik hříbat růstové problémy. Přitom než se přestěhovali a ty dávky byly menší se těm kobylám nikdy nenarodilo hříbě u kterého by se jakékoli problémy projevily. Nové je nové, mají lepší zázemí, ale na starém dle mého bylo těm koním líp - od rána do večera venku, dostatek sena, troška jádra...na novém pouštět ven jen když je hezky, všem nacpat (termo)deky, hory jádra...i takhle se projevuje zvýšení dotací od tatínka...
strelish
napsal(a):
Mně by asi vadily i ty otruby, ale ty budou nejspíš ve všech granulích. Právě známá od jisté doby (co se přestěhovali) začala do koní včetně březích kobyl a hříbat valit jádro doslova v kýblích a najednou několik hříbat růstové problémy. Přitom než se přestěhovali a ty dávky byly menší se těm kobylám nikdy nenarodilo hříbě u kterého by se jakékoli problémy projevily. Nové je nové, mají lepší zázemí, ale na starém dle mého bylo těm koním líp - od rána do večera venku, dostatek sena, troška jádra...na novém pouštět ven jen když je hezky, všem nacpat (termo)deky, hory jádra...i takhle se projevuje zvýšení dotací od tatínka...
Jo jo, také si myslím, že jim je nejlíp venku :-) Hříbek je pěkně v chlupu, což je úplně super !!!!! Dostane to na co byl zvyklý a pak se uvidí ... trávy a kvalitního sena je dost, ovoce a zeleniny taky. Myslím, že hlavně tam si vezme vše, co potřebuje.
luciusl
napsal(a):
Jo jo, také si myslím, že jim je nejlíp venku :-) Hříbek je pěkně v chlupu, což je úplně super !!!!! Dostane to na co byl zvyklý a pak se uvidí ... trávy a kvalitního sena je dost, ovoce a zeleniny taky. Myslím, že hlavně tam si vezme vše, co potřebuje.
Jo jo, to určitě. Co není v kvalitním senu, to jiným nedoženeš. Nakonec teda nekupuješ hříbka, ale malé medvídě :-))) A bude to vraník nebo vyšimlá? Z těch fotek to nebylo moc poznat nebo jsem slepá, to je taky možnost :)
strelish
napsal(a):
Jo jo, to určitě. Co není v kvalitním senu, to jiným nedoženeš. Nakonec teda nekupuješ hříbka, ale malé medvídě :-))) A bude to vraník nebo vyšimlá? Z těch fotek to nebylo moc poznat nebo jsem slepá, to je taky možnost :)
Lucííííííííííííííí, já mám takovou radost Fakt moc velkou
Kdy ho kupuješ? aspon tomu malému nebude smutno, co se narodil v te stáji. Budou to 2 lumpíci
strelish
napsal(a):
Luci také moc gratuluji k prckovi...máš fotky rodičů? Hoď sem pár fotek? Má nějaké potomky? Jak jsou na tom sportovně? Tak až ho přivezeš tak foť o 100 šest seznamovačku...chuděra malej, určitě od Rozleťáčka pár schyvá aby bylo jasno...a to přežvykování šíhátek jak se podřizujou a říkají nech mě já jsem ještě mimi...to je vždycky krásné pokoukání...snad to Rozletek přijme bez výprasku
Takhle Ladyna odstavovala svého synátora...bylo to celkem tvrdý. Ze dne na den ho přestala pouštět k vemínku a ani ho nechtěla mít u sebe...pak se ho ujmula Gitka a dokonce od ní mohl i pít...
tajemma danny
napsal(a):
Luci také moc gratuluji k prckovi...máš fotky rodičů? Hoď sem pár fotek? Má nějaké potomky? Jak jsou na tom sportovně? Tak až ho přivezeš tak foť o 100 šest seznamovačku...chuděra malej, určitě od Rozleťáčka pár schyvá aby bylo jasno...a to přežvykování šíhátek jak se podřizujou a říkají nech mě já jsem ještě mimi...to je vždycky krásné pokoukání...snad to Rozletek přijme bez výprasku
Takhle Ladyna odstavovala svého synátora...bylo to celkem tvrdý. Ze dne na den ho přestala pouštět k vemínku a ani ho nechtěla mít u sebe...pak se ho ujmula Gitka a dokonce od ní mohl i pít...
Chtěla jsem říct sourozence...
molly
napsal(a):
Ahoj holky,jsem zpátky...Molča i já si myslím spokojené...I když-opět nám přichází říje...
Lulu,to je báječné :) Takže pokud se mi povede přijet ,uvidím malého naživo???Jak mu budeš vůbec říkat ???
Strelish:Sidepull jsem koupila,jak je Loni na podzim,zcela náhodou!Od jedné holčiny,co chodila pomáhat ke koním mé kamarádky... jsem za to ráda...
sadzi saj

molly
napsal(a):
Ahoj holky,jsem zpátky...Molča i já si myslím spokojené...I když-opět nám přichází říje...
Lulu,to je báječné :) Takže pokud se mi povede přijet ,uvidím malého naživo???Jak mu budeš vůbec říkat ???
Strelish:Sidepull jsem koupila,jak je Loni na podzim,zcela náhodou!Od jedné holčiny,co chodila pomáhat ke koním mé kamarádky... jsem za to ráda...
Mrkněte na https://www.ifauna.cz/ rubriky/ mdiskuse/show.php?tema= 180007&r=13&m=2&page=1 - 3 mezery, pod příspěvky jany malíkový jsou fotky prcka jmenuje se Bred a její maminy jmenuje se Bony, otec Beethowen. Máma myslím výkonnost max. ZL , pak jim začla štycovat, tak jí Šebesta prodal holkám aspoň co vim já
sadzi saj

molly
napsal(a):
Kde jste kdo? :(
Já tady jsem, ale dneska to tu nějak vázne
sadzi saj
napsal(a):
Já tady jsem, ale dneska to tu nějak vázne
Při pátku mají holky hodně práce,to vypadá...
sadzi saj

molly
napsal(a):
Při pátku mají holky hodně práce,to vypadá...
Ok, kdyby to šlo v pondělí nebo středu, bylo by to nej
sadzi saj
napsal(a):
Ok, kdyby to šlo v pondělí nebo středu, bylo by to nej
Heh, v pondělí máme porady a ve středu mám na starosti školení na firmě...ve čtvrtek jedu do Varnsdorfu a ještě je v úvahu pátek...
Leo utikáááá
molly
napsal(a):
No,Molča....Tak jako na začátku říje Nic jsem po ní nechtěla...Dorazili jsme do JK,tak jsem ji zaparkovala do jednoho boxíku...Měla vedle kámoše,tak byla ráda a já šla na čajík.... Ona se samo sebou vyválela,protože tam mají piliny a ona je miluje...Doma je na slámě :)
Vyjde to jen tak tak...Příští sobotu na huberta bude "pojízdná"
molly
napsal(a):
No,Molča....Tak jako na začátku říje Nic jsem po ní nechtěla...Dorazili jsme do JK,tak jsem ji zaparkovala do jednoho boxíku...Měla vedle kámoše,tak byla ráda a já šla na čajík.... Ona se samo sebou vyválela,protože tam mají piliny a ona je miluje...Doma je na slámě :)
Vyjde to jen tak tak...Příští sobotu na huberta bude "pojízdná"
Ve Varnsdorfu jsem narozená hihih
molly
napsal(a):
Ve Varnsdorfu jsem narozená hihih
Já tam jezdím na byťák... Před městem mají úžasnou Shirku - obrovskej kolos. Zabere půl stráně
tajemma danny
napsal(a):
Já tam jezdím na byťák... Před městem mají úžasnou Shirku - obrovskej kolos. Zabere půl stráně
Tak tam jsem nejela dlouho...Mám rodiče v Rumburku,do VDF už nejezdím....(dřív k zubaři ) ...Shira bych jednou chtěla taky,jsou úžasní...A ještě štafličky,co se dají rozložit a vozit s sebou,jinak bych na něj nevylezla!!!
Tak mi ji vyfoť,budeš-li mít chviličku...
molly
napsal(a):
Tak tam jsem nejela dlouho...Mám rodiče v Rumburku,do VDF už nejezdím....(dřív k zubaři ) ...Shira bych jednou chtěla taky,jsou úžasní...A ještě štafličky,co se dají rozložit a vozit s sebou,jinak bych na něj nevylezla!!!
Tak mi ji vyfoť,budeš-li mít chviličku...
Mno jedu tam na sedmou večer tak uvidím jak to vyjde časově. Jsou tam moc krásné lesy, samá travička, většinou bučiny. To tady jsou samé skály, hodně smrkoviny, takže do lesa to u nás moc nejde...ikdyž musím to tu zase znova prošmejdit, tenhle rok se tu dost těžilo. V rakousích je to vůbec špaténka s ježděním. 90% luk jsou oploceny a pokud chci na louky a tak tak musím přes řeku, vyjížďka na hodinu je nereálná, vše je na cca 2-3 hodiny
Gitka a Grand
tajemma danny
napsal(a):
Mno jedu tam na sedmou večer tak uvidím jak to vyjde časově. Jsou tam moc krásné lesy, samá travička, většinou bučiny. To tady jsou samé skály, hodně smrkoviny, takže do lesa to u nás moc nejde...ikdyž musím to tu zase znova prošmejdit, tenhle rok se tu dost těžilo. V rakousích je to vůbec špaténka s ježděním. 90% luk jsou oploceny a pokud chci na louky a tak tak musím přes řeku, vyjížďka na hodinu je nereálná, vše je na cca 2-3 hodiny
Gitka a Grand
jj,lesy tam nahoře jsou fajne... Plánuju na příští léto dovču s Molly u našich... Sestřenka si pořídila toho šimlíčka,tak ji potahám po okolí...Mám to tam projeté,ale spíš směrem na Kr. Lípu a dál...
Tohle je moc pěkná šimlička
molly
napsal(a):
jj,lesy tam nahoře jsou fajne... Plánuju na příští léto dovču s Molly u našich... Sestřenka si pořídila toho šimlíčka,tak ji potahám po okolí...Mám to tam projeté,ale spíš směrem na Kr. Lípu a dál...
Tohle je moc pěkná šimlička
Holky, já se pomalu loučím a frčím domů...večer je výroční schůze od divadelního spolku...to zase bude v álejích nabl...
Takže všem přeji krásný víkend a zase v plné sestavě v pondělí na ifauně...
papa Danny
molly
napsal(a):
Tak všem prima víkend...Musím ještě poklidit,tak nestíhám být na netu....Mějte se fajnově čau...