Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2007 14:09

Ahoj lidičky!!! Pořád brouzdám různě po internetu a nemůžu najít u nás v ČR skoro žádný plemenný černý nebo tmavý hřebce ČT nebo A1/1 s trochou výraznějšímy odznaky,tím myslím lysina a bílé podkolenky nebo ponožky. Například ve stylu hřebce Faraday. Pokud nějaké takové znáte,tak sem hoďte nějaké to foto,budu ráda!

29.10.2007 14:47

danpie napsal(a):
Ahoj lidičky!!! Pořád brouzdám různě po internetu a nemůžu najít u nás v ČR skoro žádný plemenný černý nebo tmavý hřebce ČT nebo A1/1 s trochou výraznějšímy odznaky,tím myslím lysina a bílé podkolenky nebo ponožky. Například ve stylu hřebce Faraday. Pokud nějaké takové znáte,tak sem hoďte nějaké to foto,budu ráda!

Nevím, jak hodně na ty odznaky by splňoval tvé požadavky například Regulus, ale třeba Rosario je odznakatý asi dost. Pro mě je Regulus fakt fešák a to ne kvůli barvě.

29.10.2007 15:19

danpie napsal(a):

Regulus je pěknej hřebec,ale jak asi říkáš,jen Rosario a Regulus,jinak jsem tu snad nic neviděla,je spousta plemeníků v seznamu,jen prostě k nim člověk nesežene fotku. A např. připouštět klisnu hřebcem,kterýho si nikdy neviděla,tak to je blbý a cestovat po republice a koukat jak kterej vypadá,to je taky na prd. Už aby byli seznamy hřebců s fotkama,to by bylo super.

29.10.2007 15:23

danpie napsal(a):

http://www.schct.cz/ seznam1.php3
Mrkni se sem. Doufám, že to je trochu aktuální seznam. jedna mezera za lomítkem

29.10.2007 15:59

iridales napsal(a):
http://www.schct.cz/ seznam1.php3
Mrkni se sem. Doufám, že to je trochu aktuální seznam. jedna mezera za lomítkem

Toto je achal teke Samurai. Nadherny plemenny Hrebec.
Mrkni na Achalteke Tukleky, je tam spousta jeho fotek focene fotografkami.

29.10.2007 16:02

jessyn napsal(a):
Toto je achal teke Samurai. Nadherny plemenny Hrebec.
Mrkni na Achalteke Tukleky, je tam spousta jeho fotek focene fotografkami.

A co takhle Le Patron z Mustangu, to je taky kapacita a pořádný krasavec.

29.10.2007 16:08

thesis napsal(a):

Mrkni se na friesany, tam je urcite tez par vraniku

29.10.2007 16:18

thesis napsal(a):

Le Patron

29.10.2007 16:22

jessyn napsal(a):
Mrkni se na friesany, tam je urcite tez par vraniku

Nicméně ani jeden frísan asi nebude mít odznaky:o)

29.10.2007 16:23

koki napsal(a):
Le Patron

Souhlasím, to je krasavec

29.10.2007 17:18

iridales napsal(a):

IRIDALES: Moc ti děkuju!!!! Vůbec jsem o tomhle seznamu hřebců nevěděla,fakt to je super! Jsem blbec,že jsem je na schct nenašla. Pokaždý jen na nějakých soukromých stránkách,ale takhle jsou skoro všechni kluci pohromadě a já můžu přemýšlet o budoucím manželovi pro mojí ještě nepolíbenou kobylenku.

29.10.2007 17:20

iridales napsal(a):

Tomu říkám krasavec!! Děda mojí kobylky,hřebec Grannus.

29.10.2007 17:56

danpie napsal(a):

LE PATRON SUPER KŮŇ!!!!

buggyna

29.10.2007 19:48
buggyna

danpie napsal(a):

to si děláš srandu??? Grannusek byl nejlepší pan kůň pod sluncem! Já miluju a nikdy nepřestanu jeho vnučku...odznak na hlavě celý dědeček

buggyna

29.10.2007 19:51
buggyna

buggyna napsal(a):
to si děláš srandu??? Grannusek byl nejlepší pan kůň pod sluncem! Já miluju a nikdy nepřestanu jeho vnučku...odznak na hlavě celý dědeček

a hlavinka

29.10.2007 19:51

danpie napsal(a):
IRIDALES: Moc ti děkuju!!!! Vůbec jsem o tomhle seznamu hřebců nevěděla,fakt to je super! Jsem blbec,že jsem je na schct nenašla. Pokaždý jen na nějakých soukromých stránkách,ale takhle jsou skoro všechni kluci pohromadě a já můžu přemýšlet o budoucím manželovi pro mojí ještě nepolíbenou kobylenku.

V pohodě, ráda jsem pomohla:o)

29.10.2007 19:55

danpie napsal(a):

Nádhernej koňouch:o)

29.10.2007 20:01

iridales napsal(a):

Moje kobylka je svému dědovi Grannusovi docela podobná,líbí se mi černí koně a když mají ještě znaky,tak to je super,proto bych chtěla černé hříbátko a hledáme černého tatínka na příští rok.

29.10.2007 20:06

danpie napsal(a):
Moje kobylka je svému dědovi Grannusovi docela podobná,líbí se mi černí koně a když mají ještě znaky,tak to je super,proto bych chtěla černé hříbátko a hledáme černého tatínka na příští rok.

Ale tím nechci říct,že to musí být za každou cenu,taky musí být samozřejmě i dobrým hřebecem. Ale do jara ještě dost času na rozmyšlenou,jakého hřebce vyberu.

buggyna

29.10.2007 20:07
buggyna

iridales napsal(a):

jj,jen neni ve správných rukou

buggyna

29.10.2007 20:08
buggyna

danpie napsal(a):

co má kobyla za rodokmen?jestli to tedy neni tajný

29.10.2007 20:10

danpie napsal(a):
Ale tím nechci říct,že to musí být za každou cenu,taky musí být samozřejmě i dobrým hřebecem. Ale do jara ještě dost času na rozmyšlenou,jakého hřebce vyberu.

No, po zkušenostech s připouštěním kobči, co jsem měla tu čest jezdit- já bych brala Ladinose:o) Je krásnej, hodnej, šikovnej a tmavej:o) Ale bez znaků:o) Nicméně jeho syn jako by matce z oka vypadl:o)

29.10.2007 20:11

danpie napsal(a):

Moc sympatická kobča:o)

29.10.2007 20:18

buggyna napsal(a):
jj,jen neni ve správných rukou

A tahle kobylka není tvoje co jsi se dala za fotky?? A proč není ve správných rukou?? Ta moje je po Grand Stepovi,je to zlatíčko.

buggyna

29.10.2007 21:19
buggyna

danpie napsal(a):
A tahle kobylka není tvoje co jsi se dala za fotky?? A proč není ve správných rukou?? Ta moje je po Grand Stepovi,je to zlatíčko.

nene,chtějí za ní přemrštěnou cenuu.Tedy spíš člověk co jí jezdí a trénuje (ne majitel).Tadyta má zas za tatínka Great Pleasura.
Po Grand Stepovi sem znala několik koní...dobří (charakterově i jezditelnostně),ale z 5 co sem znala,2 měli kožní problémy... rakovina a to druhý,kobyla měla bradavice.

Drand Stepka,mamina A1/1 - kobyůa trošku prdlá,ale skočila s přehledem 150,teď je ve Švédsku (na fotce se svym prckem po Amarillo)

30.10.2007 09:23

buggyna napsal(a):
nene,chtějí za ní přemrštěnou cenuu.Tedy spíš člověk co jí jezdí a trénuje (ne majitel).Tadyta má zas za tatínka Great Pleasura.
Po Grand Stepovi sem znala několik koní...dobří (charakterově i jezditelnostně),ale z 5 co sem znala,2 měli kožní problémy... rakovina a to druhý,kobyla měla bradavice.

Drand Stepka,mamina A1/1 - kobyůa trošku prdlá,ale skočila s přehledem 150,teď je ve Švédsku (na fotce se svym prckem po Amarillo)

Buggyna: Hm,tak to je pak naprd,naštěstí je ta moje úplně zdravá,žádný problemy s kůží nemá,to je pak dost nepříjemné. Ale proč je tedy v nesprávných rukou?? A kolik za ní chtějí,pokud to tedy není tajný. A co má kobylka za mámu?

buggyna

30.10.2007 21:13
buggyna

danpie napsal(a):
Buggyna: Hm,tak to je pak naprd,naštěstí je ta moje úplně zdravá,žádný problemy s kůží nemá,to je pak dost nepříjemné. Ale proč je tedy v nesprávných rukou?? A kolik za ní chtějí,pokud to tedy není tajný. A co má kobylka za mámu?

podle mě koně nemají dostatečnou péči.Kobylka je prespektivní a někteří lidé na tom chtějí vydělat.Určitě víš v jakých cenových hodnotách se prodávají 5ti letí koně co skáčí 130 i víc. Maminu má po Avignon z polokrevný.

její máma

31.10.2007 12:19

buggyna napsal(a):
podle mě koně nemají dostatečnou péči.Kobylka je prespektivní a někteří lidé na tom chtějí vydělat.Určitě víš v jakých cenových hodnotách se prodávají 5ti letí koně co skáčí 130 i víc. Maminu má po Avignon z polokrevný.

její máma

No,podle toho co píšeš o kobylce,tak si typuju,že pod 100tisíc její cena určitě nebude. A ani si nemyslím,že by cena byla přemrštěná,ale nevím jaká je pod sedlem a jaký má výsledky,takže to nějak řešit raději nebudu. Ale jinak je moc pěkná.

31.10.2007 14:04

danpie napsal(a):

vůbec to sem nepatří, ale koukám, že sem čirou náhodou narazila na netu na koně Faradaye, kterýho mám ustájenýho ve virtuální stáji... dokonce tam mám i kobylku, se kterou sem se setkala na závodech, ale vůbec o tom nevím, zjistila jsem to až podle fotek a lidí kolem...
http://www.vst-vip.wz.cz/faraday-galerie.html

31.10.2007 14:07

jenysimons napsal(a):
vůbec to sem nepatří, ale koukám, že sem čirou náhodou narazila na netu na koně Faradaye, kterýho mám ustájenýho ve virtuální stáji... dokonce tam mám i kobylku, se kterou sem se setkala na závodech, ale vůbec o tom nevím, zjistila jsem to až podle fotek a lidí kolem...
http://www.vst-vip.wz.cz/faraday-galerie.html

Baxte De Quettehou - není sice vraník ale koně po něm mají krásné znaky foto-Junka

Přidejte reakci

Přidat smajlík