Že si nedají pokoj...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2007 21:25

1) Kdo daruje nebo levně prodá Kdo daruje nebo levně proda konika ktery by zvladl verejny trenink a vyjizdky predem děkuji

2) Kdo daruje nebo levne proda kdo daruje nebo levne proda konika ktery by zvladl menci parkur a vyjizdky mel by spolecnost 3 koni predem dekuji

3) kdo levně prodá koně kdo daruje nebo levně proda koně tak do 10 let.Cesky teplokrevník,anglický nebo arabsky plnokrevník¨předem Vám děkuji

4) Kdo daruje jakehokoliv Koně??bude se mít výborně. jakehokoliv i s vadou.Nejsem zadne dite ktere by si ho z rozmaru pralo,je to me prani jiz dlouho.Jiz jsem kone mela.Dekuji za jakekoliv nabidky.

Nutno ovšem podotknouti, že někteří se už naučili pravopis...

29.10.2007 22:15

gelnarka napsal(a):
1) Kdo daruje nebo levně prodá Kdo daruje nebo levně proda konika ktery by zvladl verejny trenink a vyjizdky predem děkuji

2) Kdo daruje nebo levne proda kdo daruje nebo levne proda konika ktery by zvladl menci parkur a vyjizdky mel by spolecnost 3 koni predem dekuji

3) kdo levně prodá koně kdo daruje nebo levně proda koně tak do 10 let.Cesky teplokrevník,anglický nebo arabsky plnokrevník¨předem Vám děkuji

4) Kdo daruje jakehokoliv Koně??bude se mít výborně. jakehokoliv i s vadou.Nejsem zadne dite ktere by si ho z rozmaru pralo,je to me prani jiz dlouho.Jiz jsem kone mela.Dekuji za jakekoliv nabidky.

Dobry den, kdo mi daruje kone? Beru jen klisny - vraniky se 4 ponozkama a sirokou pravidelnou lysinou, vysoke 165 az 170 cm, spise mohutnejsi, precizne prijezdene, drezura i parkur min.S, starim do 10 let, s kvalitnim PP..... Srandaa

29.10.2007 22:21

dominicca napsal(a):
Dobry den, kdo mi daruje kone? Beru jen klisny - vraniky se 4 ponozkama a sirokou pravidelnou lysinou, vysoke 165 az 170 cm, spise mohutnejsi, precizne prijezdene, drezura i parkur min.S, starim do 10 let, s kvalitnim PP..... Srandaa

ta by se mi libila taky nebo nevite kdo by daroval shira nebo tinkera

29.10.2007 22:27

woldemortik napsal(a):

Co v tom vidis za problem?
Ja kobylu darovala, s tim, ze moje budou dve hribata.
U nekterych pripadu to ale opravdu neni realne

29.10.2007 22:28

woldemortik napsal(a):

Zkuste mě přemlouvat, třeba daruju kladrubáka
ale jen do dobrých rukou a někomu zkušenému, je to hřebec

29.10.2007 22:30

cheyenne napsal(a):
Zkuste mě přemlouvat, třeba daruju kladrubáka
ale jen do dobrých rukou a někomu zkušenému, je to hřebec

tak já bych se skromně přihlásila...:) i když sakrš, vlastně boxy už jsou plné..:)

29.10.2007 22:31

kukinatost napsal(a):
tak já bych se skromně přihlásila...:) i když sakrš, vlastně boxy už jsou plné..:)

Zdarec Jani
na co box, hlavně, že bude zahrnutej láskou

30.10.2007 06:01

gelnarka napsal(a):

Většinou je v tom něco zašitého. Kůň má nějaký zlozvyk, či už poslouží jen na občasné vycházky v kroku a jako společník ke koním. A oni by ho stejně ujezdili k smrti, když už se někdo takový k nim dostali

život není lehký

30.10.2007 08:09

gelnarka napsal(a):

Normálně jsem teď prolízala starý Jezdectví a tam už i za komančů byly inzeráty: Darujte mi koně, poníka či sedlo, helmu, čištění, atd.

30.10.2007 11:53

gelnarka napsal(a):

Dobrý den najde se tu prosím někdo kdo by daroval koníka?Nezáleží na pohlavý hlavně aby byl zdravý,hodný a skokově založený,věk 5-10 let.Bude v dobrých rukách,nový box,milý kamarádi koníci,velký výběh.Prosím ozvěte se děkuju je to můj životní sen

30.10.2007 12:10

gelnarka napsal(a):
Dobrý den najde se tu prosím někdo kdo by daroval koníka?Nezáleží na pohlavý hlavně aby byl zdravý,hodný a skokově založený,věk 5-10 let.Bude v dobrých rukách,nový box,milý kamarádi koníci,velký výběh.Prosím ozvěte se děkuju je to můj životní sen

Tak takového koně mám Daruji ho za 50 000,-

26.7.2008 14:55
iveth

XXX.XXX.161.66

gelnarka napsal(a):

Nechápu, když někdo nemá na koně, jak pak může mít na jeho ustájení, živení,veterináře a další....

26.7.2008 15:36
lexii

XXX.XXX.244.44

jessyn napsal(a):
Co v tom vidis za problem?
Ja kobylu darovala, s tim, ze moje budou dve hribata.
U nekterych pripadu to ale opravdu neni realne

zapomělas dodat, že poté co si jí neuváženým ježděním "pochroumala" nohu, tudíž se na ní už nedalo jezdit... Tak honem darovat abys ji nemusela zbytečně živit co?

26.7.2008 15:40
lexii

XXX.XXX.244.44

iveth napsal(a):
Nechápu, když někdo nemá na koně, jak pak může mít na jeho ustájení, živení,veterináře a další....

Ber to tak, že peněz na živení koně, veta atd. mají třeba dost, ale tak proč se nezkusit zeptat jestli někdo nedaruje. Náhoda je blbec. Občas se takový najdou, např. někdo kdo koně sdědil a neví co s ním ho radši hned daruje než čekat několik měsíců než si ho někdo koupí.

26.7.2008 17:52
iveth

XXX.XXX.161.66

lexii napsal(a):
Ber to tak, že peněz na živení koně, veta atd. mají třeba dost, ale tak proč se nezkusit zeptat jestli někdo nedaruje. Náhoda je blbec. Občas se takový najdou, např. někdo kdo koně sdědil a neví co s ním ho radši hned daruje než čekat několik měsíců než si ho někdo koupí.

No spíš mi to přijde, že to píšou malé holky, co maj doma kousek zahrady, kůlnu a když rodičům řeknou, že chtěj koně, tak jim na to odpoví , že na něj nemaj peníze.

26.7.2008 18:00
janiska

XXX.XXX.90.57

iveth napsal(a):
No spíš mi to přijde, že to píšou malé holky, co maj doma kousek zahrady, kůlnu a když rodičům řeknou, že chtěj koně, tak jim na to odpoví , že na něj nemaj peníze.

toto píšou i dospělí lidé,někteří podle inzerátů i na hranici nesvéprávnosti.Mít koně je moderní,já sama jich mám doma sedm a jedna koní slečna je darovaná,dostala jsem ji s překlubenými kopyty jako společnici k našim dvěma zdivočelým valachům.Kopýtka se mnohem zlepšila zásluhou naší slečny kopytářky a pravidelného cvičení,možná jednou půjde i pod sedlo,ale je to skvělá mladá dáma....Pravda,když jsem prodávala jednoho valacha,tak mně vypisovaly holčičky,že dělají PNH,že at jim ho dám a k němu všechno-parelli vodítko,parelku,sedlo a oni už se o něj postarají....Je málo jezdeckých oddílů nebo jsou tak zprofanované,že mnozí malí chtějí vlastní koně.....

26.7.2008 20:29
ponyka

XXX.XXX.69.18

janiska napsal(a):
toto píšou i dospělí lidé,někteří podle inzerátů i na hranici nesvéprávnosti.Mít koně je moderní,já sama jich mám doma sedm a jedna koní slečna je darovaná,dostala jsem ji s překlubenými kopyty jako společnici k našim dvěma zdivočelým valachům.Kopýtka se mnohem zlepšila zásluhou naší slečny kopytářky a pravidelného cvičení,možná jednou půjde i pod sedlo,ale je to skvělá mladá dáma....Pravda,když jsem prodávala jednoho valacha,tak mně vypisovaly holčičky,že dělají PNH,že at jim ho dám a k němu všechno-parelli vodítko,parelku,sedlo a oni už se o něj postarají....Je málo jezdeckých oddílů nebo jsou tak zprofanované,že mnozí malí chtějí vlastní koně.....

Holky,,já nebyla jiná
Já jsem dokonce šetřila s kámoškou do prasátka a volali jsme na inzeráty...A to jsme byli ve 3. třídě a už jsme měli dokonce i připravenou stáj,i když o tom rodiče nevěděli...

Přidejte reakci

Přidat smajlík