Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2007 20:56

Takhle jsme vypadaly a včera jsem musela udělat toto :.-( Ach jo

Ani za boha nešly vyndat

31.10.2007 20:57

racina napsal(a):

Ani za boha nešly vyndat

vypadá jak puberťák

31.10.2007 20:59

racina napsal(a):
vypadá jak puberťák

31.10.2007 21:06

racina napsal(a):

jejda ro je skoda....

31.10.2007 21:10

sccary napsal(a):
jejda ro je skoda....

ještě jí to musím nějak zarovnat ty zuby :-(

31.10.2007 21:52

racina napsal(a):

Ani za boha nešly vyndat

Andík je taky na "skina" a jak mu to sluší (důvod ale nebyly bodláky, my máme jen kopřivy )

31.10.2007 21:56

strelish napsal(a):
Andík je taky na "skina" a jak mu to sluší (důvod ale nebyly bodláky, my máme jen kopřivy )

No, Gasulu ještě s tím nemám pořádně vyfocenou, ale je taky na skina a vypadá luxusně..:)

31.10.2007 22:27

kukinatost napsal(a):
No, Gasulu ještě s tím nemám pořádně vyfocenou, ale je taky na skina a vypadá luxusně..:)

ahoooj víto, taky mám doma dredaře...jak s barčou žijete na tom severu

1.11.2007 09:14

kukinatost napsal(a):

My máme taky krátkou hřívečku Akorát si to takhle vždycky vydrbe sám, je to mušák
Na téhle fotce už nám dorůstá

1.11.2007 09:15

karwen napsal(a):
My máme taky krátkou hřívečku Akorát si to takhle vždycky vydrbe sám, je to mušák
Na téhle fotce už nám dorůstá

A takhle vypadal když jsem si ho koupila :( Naštěstí letos už to neměl tak hrozný...

1.11.2007 15:56

racina napsal(a):

Ani za boha nešly vyndat

No jo to, je smůla,.snad vám půjdou mrchy odstanit zpastvy, já je kosím doklud jsou malé a pk každý 32 měsíce...

Bobiška měla pankáče když jsem si ji přivezla, jenže ona to má z toho že pořád prostrkuje hlavu skrz ohradu(holt je drobek a chce vidět).

1.11.2007 15:59

microfon napsal(a):
No jo to, je smůla,.snad vám půjdou mrchy odstanit zpastvy, já je kosím doklud jsou malé a pk každý 32 měsíce...

Bobiška měla pankáče když jsem si ji přivezla, jenže ona to má z toho že pořád prostrkuje hlavu skrz ohradu(holt je drobek a chce vidět).

no za 5 měsíců, už je to ok. tak vám to snad do léta taky rychle doroste

1.11.2007 16:01

microfon napsal(a):

ježiš:-)No jo to, je smůla,snad vám půjdou mrchy odstranit z pastvy, já je kosím dokud jsou malé a pak každý 2 měsíce...

2.11.2007 08:31

elise napsal(a):
ahoooj víto, taky mám doma dredaře...jak s barčou žijete na tom severu

Nazdárek :-) Taky hrozný ta hříva, že jo :-)
Jinak se máme fajnově, nic nám nechybí teda snad :-)
Teď sháníme deku, tak snad nějakou koupíme :-) paaaaaaa

2.11.2007 08:32

microfon napsal(a):
ježiš:-)No jo to, je smůla,snad vám půjdou mrchy odstranit z pastvy, já je kosím dokud jsou malé a pak každý 2 měsíce...

ve výběhu nejsou, oni chodí na procházku mimo výběh. Dělali rybník opodál a sundaly ohradu, takže než jí majitel spraví, vědí kudy ven :-(

2.11.2007 08:32

microfon napsal(a):

prosím vás nevíte jestli se da v dance a jump nakupovat pres net? dekuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík