Takhle jsme vypadaly a včera jsem musela udělat toto :.-( Ach jo
Ani za boha nešly vyndat
racina
napsal(a):
Ani za boha nešly vyndat
vypadá jak puberťák
racina
napsal(a):
Ani za boha nešly vyndat
Andík je taky na "skina" a jak mu to sluší (důvod ale nebyly bodláky, my máme jen kopřivy
)
strelish
napsal(a):
Andík je taky na "skina" a jak mu to sluší (důvod ale nebyly bodláky, my máme jen kopřivy
)
No, Gasulu ještě s tím nemám pořádně vyfocenou, ale je taky na skina a vypadá luxusně..:)
kukinatost
napsal(a):
No, Gasulu ještě s tím nemám pořádně vyfocenou, ale je taky na skina a vypadá luxusně..:)
My máme taky krátkou hřívečku Akorát si to takhle vždycky vydrbe sám, je to mušák
Na téhle fotce už nám dorůstá
karwen
napsal(a):
My máme taky krátkou hřívečku Akorát si to takhle vždycky vydrbe sám, je to mušák
Na téhle fotce už nám dorůstá
A takhle vypadal když jsem si ho koupila :( Naštěstí letos už to neměl tak hrozný...
racina
napsal(a):
Ani za boha nešly vyndat
No jo to, je smůla,.snad vám půjdou mrchy odstanit zpastvy, já je kosím doklud jsou malé a pk každý 32 měsíce...
Bobiška měla pankáče když jsem si ji přivezla, jenže ona to má z toho že pořád prostrkuje hlavu skrz ohradu(holt je drobek a chce vidět).
microfon
napsal(a):
No jo to, je smůla,.snad vám půjdou mrchy odstanit zpastvy, já je kosím doklud jsou malé a pk každý 32 měsíce...
Bobiška měla pankáče když jsem si ji přivezla, jenže ona to má z toho že pořád prostrkuje hlavu skrz ohradu(holt je drobek a chce vidět).
no za 5 měsíců, už je to ok. tak vám to snad do léta taky rychle doroste
microfon
napsal(a):
ježiš:-)No jo to, je smůla,snad vám půjdou mrchy odstranit z pastvy, já je kosím dokud jsou malé a pak každý 2 měsíce...