Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2007 21:28

ahoj jsem 13leta holka ktera jezdi 5 let na koni a strasne by si prala kone mame na to dobry podminky a kdyz chcete dt kone na jatka a umi alspon pod sedlem a neni zas moc zlej tak mi ho Darujte za 100kc bude to lepsi a plosim at mu je min jak 10let dekuji piste na email gaba.vodickova@seznam.cz plotoze mam rozbity mobil predem dekujji

,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bylo to na bazos.cz taky me to docela pobavilo ,,,, ,

1.11.2007 10:00

kubeska napsal(a):
ahoj jsem 13leta holka ktera jezdi 5 let na koni a strasne by si prala kone mame na to dobry podminky a kdyz chcete dt kone na jatka a umi alspon pod sedlem a neni zas moc zlej tak mi ho Darujte za 100kc bude to lepsi a plosim at mu je min jak 10let dekuji piste na email gaba.vodickova@seznam.cz plotoze mam rozbity mobil predem dekujji

,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

100Kč ???????

1.11.2007 12:05

spirit napsal(a):
100Kč ???????

A já blbec si kupuju koně za těžký prachy...že já si taky nenapíšu takový srdceryvný inzerát...

1.11.2007 12:50

lesterka napsal(a):
A já blbec si kupuju koně za těžký prachy...že já si taky nenapíšu takový srdceryvný inzerát...

Podle me si nekdo jen delal srandu..
Ze to berete tak vazne..

1.11.2007 13:03

jessyn napsal(a):
Podle me si nekdo jen delal srandu..
Ze to berete tak vazne..

Myslím si že sranda to není .....i tací se najdou mezi námi mam pocit že slečna tímto způsobem shání i vybavení....

1.11.2007 13:38

sccary napsal(a):
Myslím si že sranda to není .....i tací se najdou mezi námi mam pocit že slečna tímto způsobem shání i vybavení....

Pochybuju, ze by nejaky inteligentni clovek byl tak naivni a myslel si, ze mu na tento stupidni inzerat nekdo odpovi.
Kdyby tam aspon nebyly takove pozadavky...

1.11.2007 16:37

kubeska napsal(a):

Jo tento jsem taky viděla a pozastavila jsem se nad částkou.

1.11.2007 17:38

kassiopeass napsal(a):
Jo tento jsem taky viděla a pozastavila jsem se nad částkou.

Jo no ,, to bych ji darovala za 100 tak miho plyšovího koníka ale ani to ne :) ,,,,

1.11.2007 22:46

kubeska napsal(a):
Jo no ,, to bych ji darovala za 100 tak miho plyšovího koníka ale ani to ne :) ,,,,

Kubeska: Jestli daruješ toho koníka na obrázku, tak ti ty stovky dám klidně dvě Ne už mám svýho miminka, ale mít takovýho obříka by se mi moc líbilo... Miluju chlaďásky... Jinak nad těmito inzeráty se pousměji, ale jsou i lidi, kteří koníka darují... I když asi ne slečnám, které nevědí co je okolo práce a peněz...

2.11.2007 11:03

skippka napsal(a):
Kubeska: Jestli daruješ toho koníka na obrázku, tak ti ty stovky dám klidně dvě Ne už mám svýho miminka, ale mít takovýho obříka by se mi moc líbilo... Miluju chlaďásky... Jinak nad těmito inzeráty se pousměji, ale jsou i lidi, kteří koníka darují... I když asi ne slečnám, které nevědí co je okolo práce a peněz...

http://zvirata.bazos. cz/inzerat/990749/Prodam-ponika.php (mezera)

Našla jsem ještě "lepší" inzerát....

2.11.2007 12:34

darwi napsal(a):

Pripada mi, ze ten bazos je celkove pro hodne inteligentni lidi..
co konim velice rozumi

2.11.2007 14:21

darwi napsal(a):

hejjj ten ponicek 2 roky a sedi na nem 5 lidi hruuuza

2.11.2007 14:26

tereskka napsal(a):
hejjj ten ponicek 2 roky a sedi na nem 5 lidi hruuuza

Neoznačuj je za lidi, urážíš normální zbytek národa...

2.11.2007 16:47

lunik napsal(a):

taky sjem se na to dívala,omylem jsem založila i téma nový...ale bohužel je to pravda.. ale chudák poník

2.11.2007 16:49

lunik napsal(a):

no já bychla dla i pěto .jj na ten izerát s tím poníkem jsem koukala bych je všechny v kuse seřvala spratky

2.11.2007 21:21

woldemortik napsal(a):
no já bychla dla i pěto .jj na ten izerát s tím poníkem jsem koukala bych je všechny v kuse seřvala spratky

Nene toho konika na ty fotce sem vazne nemyslela tu fotku sem sem dala jen tag :-) Jinak je to obr ale ted vubec nevim kde se nachází

2.11.2007 21:59

kubeska napsal(a):
Nene toho konika na ty fotce sem vazne nemyslela tu fotku sem sem dala jen tag :-) Jinak je to obr ale ted vubec nevim kde se nachází

jk to on už není na klaišti

6.11.2007 14:25

lunik napsal(a):

promin jo asi mas pravdu ze bych urazila zbytek naroda ale stejnak jako 5 lidi na jednom ponikovi a jeste 2-letym no hnuss

7.11.2007 12:36

tereskka napsal(a):
promin jo asi mas pravdu ze bych urazila zbytek naroda ale stejnak jako 5 lidi na jednom ponikovi a jeste 2-letym no hnuss

tak tohle je hnus půl roční odstávče se sedlem a uzdečkou

http://zvirata.bazos. cz/inzerat/1001539/Prodam-hribe- Slezskeho-Norika.php

2x mezera

Přidejte reakci

Přidat smajlík