Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2007 01:15

Vsem zasilam pozdrav z Anlie.
Tak mam pristup k internetu. Sice omezeny, ale bomba.
Je tu okolo 16 stupnu, slunicko, taze co dodat. na starosti mam 3 koniky, takze super.
To, ze si tu lidi veri, ani psat asi nemusim.Maji tu jen zive ploty. Vsude kolem jsou kravy, ovecky a kazdy ma kone.
No, abych se priznala, jsem velmi velmi mile prekvapena tou nadherou kolem a vstricnosti lidicek.

3.11.2007 07:29

nightdevil napsal(a):
Je tu okolo 16 stupnu, slunicko, taze co dodat. na starosti mam 3 koniky, takze super.
To, ze si tu lidi veri, ani psat asi nemusim.Maji tu jen zive ploty. Vsude kolem jsou kravy, ovecky a kazdy ma kone.
No, abych se priznala, jsem velmi velmi mile prekvapena tou nadherou kolem a vstricnosti lidicek.

Tak to je báječné Počasí stejně,jak tady...Razím dnes s Molly na huberta do Malšovic,tak Ti semka pak dám nějaké fotečky,ju?Měj se a směj se a buď opatrná

3.11.2007 08:18

nightdevil napsal(a):

Ahoj, kde jsi?
Ve vsem mas pravdu,a z na ty kravy a ovce, tech jsem moc nevidela.
Kde presne jsi?
Ja kousek od Londyna.

3.11.2007 12:15

nightdevil napsal(a):

hehe to som zvedava, ako si to tu budete chvalit, ked nastane prava anglicka zima, sychravo, nepretrzite dazd vo vsetkych moznych i nemoznych formach, hmla, ze ak pojdete pre kone na pastvu, najdete ich, az ked do nich nahodou vrazite nosom a gumaky vam sustavne budu zaostavat v blate niekedy do vysok lytok za vasimi nohami

3.11.2007 14:18

bonita napsal(a):
hehe to som zvedava, ako si to tu budete chvalit, ked nastane prava anglicka zima, sychravo, nepretrzite dazd vo vsetkych moznych i nemoznych formach, hmla, ze ak pojdete pre kone na pastvu, najdete ich, az ked do nich nahodou vrazite nosom a gumaky vam sustavne budu zaostavat v blate niekedy do vysok lytok za vasimi nohami

Nastesti jenom jezdim, kdyz chci a o kone se nestaram ja ale stajnici.
Jsem tu totiz na studiu anglictiny.

3.11.2007 15:25

nightdevil napsal(a):

Jee to mas super.Ja zila v Anglii 2 roky v londyne a v Leedsu.U koni jsem byla ale jen pul roku.Prekvapuje me jak o Anglicanech mluvis jako o vlidnych a hodnych lidech.To mas teda poradne stesti.Z 98% takovi nejsou.Ja dostala poradne potvory.kde presne jsi a na jak dlouho?Pa Hanka
Posli nejake fotky anglickeho panorama s konmi...

3.11.2007 16:36

chema napsal(a):
Jee to mas super.Ja zila v Anglii 2 roky v londyne a v Leedsu.U koni jsem byla ale jen pul roku.Prekvapuje me jak o Anglicanech mluvis jako o vlidnych a hodnych lidech.To mas teda poradne stesti.Z 98% takovi nejsou.Ja dostala poradne potvory.kde presne jsi a na jak dlouho?Pa Hanka
Posli nejake fotky anglickeho panorama s konmi...

co proti nim mas? Tys delala u koni, ale ja si tu obcas, kdyz chci muzu zajezdit.
Od pondeli budu chodit pravidelne a dokonce se o konika muzu starat a jezdit ho za penize.
Zrovna jsme se vratily z nakupu a vecer jdeme na party s veceri zakoncenou ohnostrojem.
Zalazi na tom, na koho kapnes. Ja s nimi vychazim a oni se mnou.
Kazdy den uz vic jak mesic....

14.11.2007 21:48

jessyn napsal(a):
Ahoj, kde jsi?
Ve vsem mas pravdu,a z na ty kravy a ovce, tech jsem moc nevidela.
Kde presne jsi?
Ja kousek od Londyna.

Ja jsem kousek od Londona,cca hodka jizdy. Jsem v Mayfeldu.

14.11.2007 21:49

bonita napsal(a):

Pro koniky na pastvu nechodime, jsem ve sportovni dostihove staji a gumaky jsme nafasovali

Přidejte reakci

Přidat smajlík