red and white
napsal(a):
.... jaký máte názor na tyto koníky???
Tvrdohlavější a mazanější koníky neznám Ale jinak jsou skvělí
Já mám 5ti letýho huculíka, je hrozně mazanej, tvrdohlavej a nenažranej, ale jinak je to můj miláček, je hrozně učenlivej
karwen
napsal(a):
Tvrdohlavější a mazanější koníky neznám Ale jinak jsou skvělí
Já mám 5ti letýho huculíka, je hrozně mazanej, tvrdohlavej a nenažranej, ale jinak je to můj miláček, je hrozně učenlivej
můj nazor na huculiky je takvy kazdy jedinec toho to plemene je jiny mela jsem doma dva identicky dvojcata vyskaou i barvou,ale povaha kazdy jiny.jeden klidny.takovy tunda druhy teperamentni.jinak na huculiky nedam dopustit
red and white
napsal(a):
tady jeden čistokrevný hucul. Sice bez PP, jelikož tatík neměl licenci.
janovotna
napsal(a):
tady jeden čistokrevný hucul. Sice bez PP, jelikož tatík neměl licenci.
špičkoví koně na rekreaci a potulování po lese ne, nemusí to tak být pořád, huculové jsou děsně fajn svojí vypočítavostí, mazaností, paličatostí a tvrdohlavostí. přijdou mi vysoce inteligentní na to, co všechno dokáží vymyslet narozdíl od velkých koní ( tím nechci nikoho urazit). vždycky vymyslí nějakou srandu i když si myslíš že už ho znáš do morku kostí. jsou vysoce vytrvalí a dlouhověcí, odolní vůči venkovním vlivům, jsou nenároční a rychle se na ně nalezá
ja bych prostě na hucula nedala dopustit, je to kůň se srdcem na pravém místě. když si k němu člověk najde cestu, zůstane s ním a kráčí s ním dál a můžete se spolehnout, že vás váš huculík nezradí
red and white
napsal(a):
Já jsem nikdy moc huculy nemusela - byli mi nesympatičtí. Jenže nyní mám kobylku -ikdyž částečnou huculku a musím uznat že tolik srandy jsem si ještě u koní neužila! Opravdu každý den vymyslí něco nového! Inteligence má opravdu nadprůměrně a tak je to bohužel I mistr útěků z ohrady,ale nikidy nejde daleko jen k nejbližšímu śtavnatému trsu trávy:-):-) Je to první koník, kterého znám, který se doopravdy na 100% vyžívá v muckání, pusinkování, zkrátka hraní si se člověkem a dokonce tomu dává přednost i před žrádlem. Zkrátka je to náš nejnej miláček
- nedám na ní dopustiti
microfon
napsal(a):
Já jsem nikdy moc huculy nemusela - byli mi nesympatičtí. Jenže nyní mám kobylku -ikdyž částečnou huculku a musím uznat že tolik srandy jsem si ještě u koní neužila! Opravdu každý den vymyslí něco nového! Inteligence má opravdu nadprůměrně a tak je to bohužel I mistr útěků z ohrady,ale nikidy nejde daleko jen k nejbližšímu śtavnatému trsu trávy:-):-) Je to první koník, kterého znám, který se doopravdy na 100% vyžívá v muckání, pusinkování, zkrátka hraní si se člověkem a dokonce tomu dává přednost i před žrádlem. Zkrátka je to náš nejnej miláček
- nedám na ní dopustiti
ta polovina painta by se u koní krom pohybu a barvičky těžko hledala i tu hlavu má velikou- > asi aby se tam ten její velkej huculskej mozek vešel.
jinak známé kobyla polohuculka dokonce vytráhaval ohradníkové tyčky zubama, když zjistila že několikařaddý ohradník neprojde
red and white
napsal(a):
Zlatíčko já mám svojeho už 5let anedám na něj dopustit .Už jsme si sním prožili hrůzu i radost .Měli jsme a několik nabídek na prodej .Našli se i takoví co se nám vysmívali co to mám za osla ....ale o těch si myslím svoje. někdy pohodář jindy takový malý hajzlík(pardon za ten výraz ,ale jiný mě nenapad) . Ale pořád moje největší zlatíčko
woldemortik
napsal(a):
můj nazor na huculiky je takvy kazdy jedinec toho to plemene je jiny mela jsem doma dva identicky dvojcata vyskaou i barvou,ale povaha kazdy jiny.jeden klidny.takovy tunda druhy teperamentni.jinak na huculiky nedam dopustit
Tak ten můj je jak kdy... někdy má náladou takovou, že by furt běhal, je protivnej a když po něm něco chcu tak si rád vyhodí... jindy je zas hrozně línej, že se mu nic nechce a nic mu nevadí...