Tak kolikátého dneska máme...3.? a že by dneska slavil svátek Hubert no nééé
Takže dnes naše banda jela Malošického Huberta a já taky přijdu se svou tvourbou z vlatsní dílny.No z vlastní...spíš z Michalový,já seděla v sedle :-D
Takže kdo že to všechno jel...
Tak já s Jerrykem
klafus
napsal(a):
Takže dnes naše banda jela Malošického Huberta a já taky přijdu se svou tvourbou z vlatsní dílny.No z vlastní...spíš z Michalový,já seděla v sedle :-D
Tak já s Jerrykem
Péťa s Grece
klafus
napsal(a):
Evička s Hadříkem
A zdaleka předaleka nás poctila návštěvou i Zuzka s Molčou
klafus
napsal(a):
A zdaleka předaleka nás poctila návštěvou i Zuzka s Molčou
No tohle jsou fotky jen od Michala,budou i z druhýho foťáku,ale jinak více zde:
http://album.volny.cz /malvina1/browse.php? album_id=95460&browse_page=0
(2 mezery)
klafus
napsal(a):
Tak já s Jerrykem
Musím přidat nějaké společné fotky
Pro neznalé.... zleva: Rocky, Molly, Cheyenne, Klawdie a Klafus
cheyenne
napsal(a):
Musím přidat nějaké společné fotky
Pro neznalé.... zleva: Rocky, Molly, Cheyenne, Klawdie a Klafus
A pět zadků.....
cheyenne
napsal(a):
Hadřík se zamiloval do Molly....
Že by největší a nejmenší kůň?
klafus
napsal(a):
Ježiš tak ta Hadříka a Molči je svělá
No jo, Molča se seznamovala
cheyenne
napsal(a):
No jo, Molča se seznamovala
Ale Sahib prej není její typ
cheyenne
napsal(a):
Ale Sahib prej není její typ
Hadřík z ní byl hotovej
cheyenne
napsal(a):
Hadřík z ní byl hotovej
A poslední póza a jdu spááát
cheyenne
napsal(a):
Hadřík z ní byl hotovej
no co si budem vyprávět ona je to opravdu kóča a zaživo je naživo jí vidět
klafus
napsal(a):
no co si budem vyprávět ona je to opravdu kóča a zaživo je naživo jí vidět
Jo jo, jsem ráda, že Zuza přijela, užily jsme si to....
cheyenne
napsal(a):
Jo jo, jsem ráda, že Zuza přijela, užily jsme si to....
Dobrou, už fakt mizím
cheyenne
napsal(a):
Dobrou, už fakt mizím
Musím říct že se hubert vyvedl, pěkné počasí, celkem hojná účast, i když se na tom tak zamyslim, tak dorazila pouze Roudnička, Bělovci a Molly, jinak všichni ostatní byli místní Jsem ráda že Zuzka dorazila, aspoň jsme viděli tu její krasavici na živo!! A že se Evča nakonec rozhodla zůčastnit s náma
Fotky supr, na to že se do role fotografů tentokrát vžili chlapi
rocky
napsal(a):
Musím říct že se hubert vyvedl, pěkné počasí, celkem hojná účast, i když se na tom tak zamyslim, tak dorazila pouze Roudnička, Bělovci a Molly, jinak všichni ostatní byli místní Jsem ráda že Zuzka dorazila, aspoň jsme viděli tu její krasavici na živo!! A že se Evča nakonec rozhodla zůčastnit s náma
Fotky supr, na to že se do role fotografů tentokrát vžili chlapi
No zítra mi dojdou fotky i od ženské části,tak sem zvědavá
klafus
napsal(a):
No zítra mi dojdou fotky i od ženské části,tak sem zvědavá
Peťul a od vás taky někdo fotil? nebo něco sem slyšela o videu bo co?
klafus
napsal(a):
Tak já s Jerrykem
Ahoj Holkýýýý,já jsem včera večer malounko přispěla ještě do pátku2,tak snad jste si to přelouskly... Molča je trošku unavená,tak dnes půjdem pošmajdat a popást
Jinak ještě jednou všem moc děkuji
klafus
napsal(a):
Tak já s Jerrykem
Klafus toho měla "plné ruce"..
Ale Klárko,doufám,že si to zas někdy zopáknem
klafus
napsal(a):
Péťa s Grece
tročku jsme si zacválaly po kolbišti,povrch byl příjemný...
klafus
napsal(a):
Tak já s Jerrykem
a ještě...
klafus
napsal(a):
Tak já s Jerrykem
No,koukám,že se mi to poukládalo nějak na přeskáčku... Snad se v tom vyznáte...
klafus
napsal(a):
Tak já s Jerrykem
zkusím odpovědět za Klárušku, vysvětlení je snadné...Jerryk je podsatě nejlépe odvladatelný na ohlávce, no, ale kdyby byl problém, tak asi aby měla ještě jištění toho udidla...teda aspoň takhle si to myslím já, ať mě dyž tak Klárka opraví..no, my jsme byl hubertit v Heřmanicích, akorát škoda že foky žádné nemám, nebyl pro změnu fotograf...
kukinatost
napsal(a):
zkusím odpovědět za Klárušku, vysvětlení je snadné...Jerryk je podsatě nejlépe odvladatelný na ohlávce, no, ale kdyby byl problém, tak asi aby měla ještě jištění toho udidla...teda aspoň takhle si to myslím já, ať mě dyž tak Klárka opraví..no, my jsme byl hubertit v Heřmanicích, akorát škoda že foky žádné nemám, nebyl pro změnu fotograf...
aha diky za odpoved!
kovbojicek
napsal(a):
aha diky za odpoved!
Ano přesně tak, Jerryk je nejraději na na ohlávce tak jsme uzdečku měli jen pro jistotu ale on to je závodník takže si Klárka stejně mákla ale zvládli to spolu bezvadně
kovbojicek
napsal(a):
aha diky za odpoved!
Asi ta,mela sem ho plne ruce :-( Normalne s ním jezdím jenom na ohlávce,ale mezi koňma sem si do toho netroufla a ptoro sem měla dvoje otěže.Jedny vedli k ohlávce a jedny k uzdečce.Bylo to docela náročný to ukočírovat,ale stejně jsem si představovala,že bude reagovat líp.mezi dvěma skokama mi to prostě na férovku zabalil,tak sme se museli trošku dohodnout,že tohle teda ne.Ale pak nakonec sme si skočili poslední dva skoky bez problému.No byl prostě hrozně rozjuchanej,že je mezi koňma no
klafus
napsal(a):
Asi ta,mela sem ho plne ruce :-( Normalne s ním jezdím jenom na ohlávce,ale mezi koňma sem si do toho netroufla a ptoro sem měla dvoje otěže.Jedny vedli k ohlávce a jedny k uzdečce.Bylo to docela náročný to ukočírovat,ale stejně jsem si představovala,že bude reagovat líp.mezi dvěma skokama mi to prostě na férovku zabalil,tak sme se museli trošku dohodnout,že tohle teda ne.Ale pak nakonec sme si skočili poslední dva skoky bez problému.No byl prostě hrozně rozjuchanej,že je mezi koňma no
ja jsem si myslelaq, ze nejak tak to radsi bude, ale co kdyby ne, a byl to nejaky novy styl, tak abych byla as o neco chytrejsi:-)
jinak vam to obema moc slusi
kovbojicek
napsal(a):
ja jsem si myslelaq, ze nejak tak to radsi bude, ale co kdyby ne, a byl to nejaky novy styl, tak abych byla as o neco chytrejsi:-)
jinak vam to obema moc slusi
Tak to děkujem moc za pochvalu,ale myslím,že s Jerrykem by to slušelo každýmu Mu tam dělám jenom křoví..
klafus
napsal(a):
Tak to děkujem moc za pochvalu,ale myslím,že s Jerrykem by to slušelo každýmu Mu tam dělám jenom křoví..
Ahojky, nevadí když se k vám přidám? Jsem Anet - jezdím teď taky na Jerrykovi Klári, sluší vám to tam... Takže se to asi Jerrymu líbilo mezi tolika koňmi hm?
klafus
napsal(a):
Tak já s Jerrykem
hej hola,kde jste kdo
klafus
napsal(a):
Já tu ještě občas proběhnu
Tak už mi přišli i fotky od ženské části,ale musím na rovinu říct,že pánovi se to povedlo o moc líp.Zuzka asi neměla svůj den a většina fotek je mázlá :-( a ze skoků jsou takový dvě rozkelapný videa takže taky nic moc...no škoda no
anky33
napsal(a):
Ahojky, nevadí když se k vám přidám? Jsem Anet - jezdím teď taky na Jerrykovi Klári, sluší vám to tam... Takže se to asi Jerrymu líbilo mezi tolika koňmi hm?
Tak to tě zdravím Anet,nevěděla jsem,že taky chcdíš na Faunu.No po pravdě na té fotce tě vidím asi poprvé v životě.Takže mě teda těší.já jsem Klára Doufám,že se mi poštěstí a uvidíme se i naživo,abych věděla po kom mám tu čest si rovnat třmeny :-P Ps.: zaděláváš je zajímavým způsobem
klafus
napsal(a):
Tak už mi přišli i fotky od ženské části,ale musím na rovinu říct,že pánovi se to povedlo o moc líp.Zuzka asi neměla svůj den a většina fotek je mázlá :-( a ze skoků jsou takový dvě rozkelapný videa takže taky nic moc...no škoda no
No Jerry byl z tý Hubertovky úpe odvázanej a já zase byla odvázaná z něho Takže to bylo na všechny starny taký zajímavý.Ale nemůžu říct,že si z toho neodnáším obrovský zážitek.Jako ten pocit jak se takovej malej špuntík umí odrazit a skočit nemalou překážku.tak ten je fakt jedinečný!!!
molly
napsal(a):
Ahoj Klárko..Jak je??Moluša měla malinko nateklé nožky,přeci jen měla klidový režim(říji) a tak jsme byly popást...Byla spokojena a vypadala odpočatě
Jak Jeryn po vcerejšku?A holky??Viděly jste se??Máš ještě nějaká jiná fota
?
No tak to Molču úplně chápu,páč já myslela že se dnes asi nezvednu z postele a to sem si vlastně jenom"vezla zadel" :-D Co maj pak řikat chudáčci koníčci.. dnes sem u koníků nebyla a Holky taky neviděla,tak ti nic nového asi nepovim,ale jdu za Jerryskem zítra.Přijede nám kovář,takže to vydím na nějakou pěknou procházku
A fotky proberu a budu zásobovat
klafus
napsal(a):
No tak to Molču úplně chápu,páč já myslela že se dnes asi nezvednu z postele a to sem si vlastně jenom"vezla zadel" :-D Co maj pak řikat chudáčci koníčci.. dnes sem u koníků nebyla a Holky taky neviděla,tak ti nic nového asi nepovim,ale jdu za Jerryskem zítra.Přijede nám kovář,takže to vydím na nějakou pěknou procházku
A fotky proberu a budu zásobovat
Tak mi,kdyžtak,naházej fotečky,co budeš mít s Molčí do mailu,ju? Děkuju
Nožky teď odpolko už byly ok...A teď mám nabitý týden a víkend na Moravě ,tak bude stejně zas odpočívat...
Se tam připletl ten zrzek a není vidět Klárka
molly
napsal(a):
Tak mi,kdyžtak,naházej fotečky,co budeš mít s Molčí do mailu,ju? Děkuju
Nožky teď odpolko už byly ok...A teď mám nabitý týden a víkend na Moravě ,tak bude stejně zas odpočívat...
Se tam připletl ten zrzek a není vidět Klárka
Ahoj Peťo...Já si ani nevšimla,že pršelo
Možná se to té naší prdelce vesnické vyhnulo... Molča zrovna dostala večeři a dlabe...
rocky
napsal(a):
čauky kočky,tak se tady taky hlásím !!Byla jsem za těma mejma neřádama a ještě jsem dostala od ségry na starost Sahibka! Celej den odpočívali v ohradě, tak jsem je vykydala, udělala baštu a šly domů...sice trochu zmokli ale co my je nemáme nijak choulostivý
hoj, kočeny, že zdravím všechny přeživší...:) my jsme s Gasoušem taky přežily huberta v pohodě..bylo fakt fajně a ani nám nepršelo...původně jsem ani nechtěla jet, páč jsme si říkala, že akorát zmoknu jak loni..ale hubert fajny jako každý rok, akorát škoda, že nemám žádné fotky..před chvilkou jsem se vrátila s Keroušem z vyjížďky a zítra jedem na první trénink do haly..:)
molly
napsal(a):
Ahoj Peťo...Já si ani nevšimla,že pršelo
Možná se to té naší prdelce vesnické vyhnulo... Molča zrovna dostala večeři a dlabe...
No tak posílám další dávku fotek ..těch protříděnejch a zítra taky zase něco pošlu
klafus
napsal(a):
No tak posílám další dávku fotek ..těch protříděnejch a zítra taky zase něco pošlu
Jani to je škoda,že nemáš z Hubertovky žádnou fotku.Co já bych dělala kdybych neměla jedinou...sem na fotky fakt úchyl
klafus
napsal(a):
Jani to je škoda,že nemáš z Hubertovky žádnou fotku.Co já bych dělala kdybych neměla jedinou...sem na fotky fakt úchyl
Tak přeji dobré chutnání Mollče i u nás ve stáji chlapům a dámě Grace a já se taky loučím a zítra se příjdu podívat jak se to tu rozmnožilo
klafus
napsal(a):
Tak já s Jerrykem
Ahoj Jani
Škoda,že nemáš fotečky....Jaké to bylo??Hodně koníků??Jak se chovala Gasula?? Já si večer nalila červené,no spala jsem jak mimino
Jen tenhle týden je fakt nabitý :( Tak si jdu nalít sklenku
klafus
napsal(a):
Tak přeji dobré chutnání Mollče i u nás ve stáji chlapům a dámě Grace a já se taky loučím a zítra se příjdu podívat jak se to tu rozmnožilo
Jo ještě musím vlastně přihodit jak sem si přihodila nový příspěvek do mé opravdu skromné výstvky
molly
napsal(a):
Ahoj Jani
Škoda,že nemáš fotečky....Jaké to bylo??Hodně koníků??Jak se chovala Gasula?? Já si večer nalila červené,no spala jsem jak mimino
Jen tenhle týden je fakt nabitý :( Tak si jdu nalít sklenku
hehe Klárko tady je taky moje část výstavky, zbytek je v igelitce
rocky
napsal(a):
hehe Klárko tady je taky moje část výstavky, zbytek je v igelitce
Tak koukám, že jste si to krásně užili, to je fajn. Tak i já přidávám část své výstavky - ty větší soutěže, ostatní je také v igelitce a medajle visí na zdi
Za co máš Peti tři medajle, to valím oči....
klafus
napsal(a):
Tak já s Jerrykem
Dobré ránko všem,ať máte co nejpříjemnější den
Jsem zvědavá,jak se dneska rozjedete
Už se těším,až večer zasednu k PC hihihi-závisláček..Tak papapapa
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem,ať máte co nejpříjemnější den
Jsem zvědavá,jak se dneska rozjedete
Už se těším,až večer zasednu k PC hihihi-závisláček..Tak papapapa
Dobré ráno všem,taky sem se teď vykopala z postýlky.A fakt celá nadšená se strojim do toho našeho ústavu :-( Tak odpolko až budu mít čas,tak přihodím ještě nějaký fotečky .Mějte se všici krááásně
klafus
napsal(a):
Dobré ráno všem,taky sem se teď vykopala z postýlky.A fakt celá nadšená se strojim do toho našeho ústavu :-( Tak odpolko až budu mít čas,tak přihodím ještě nějaký fotečky .Mějte se všici krááásně
Krásné ráno pro všechny!
Broumov - sluníčko a malé mráčky
Práce - hromady vzorků, štosy papírů - asi použiju to co vždy radí Danny - skartovačka se bude mít
tecos
napsal(a):
Krásné ráno pro všechny!
Broumov - sluníčko a malé mráčky
Práce - hromady vzorků, štosy papírů - asi použiju to co vždy radí Danny - skartovačka se bude mít
Holkýýýýýý achojte.....Tož to musel být suprový den Fotky bomba, ale před očima mi živě utkvěla fotka Jerouška jak skočil a vypadá to mega jamp
Klobouk dolů před bloňďátkem.....Taky jsem čuměla, že jela i Evča. .... No, museli jste se mít asi fajn.
A Jani, u koho tam máte halu? Kurde babico neštvi......Takové podmínky Zuzík je asi v práci, co? Jsem byla v pátek a nedělli na krokové vyjíždce, čekala jsem vše od Honzíka, ale poslušnost fakt ne
Šlapal jak hodinky. Měla jsem z něho radost. Sám od sebe si už rychlým tempem vykračoval, já měla mírně přiloženou holeň, jak zpomalil, stačilo krapet zmáčknout a bylo. Už skoro bez biče. Kdysi to neexistovalo. Co krok, to pobídka
Jo, jen mi není jasné holky. V tu neděli jsem byla ještě s jedním koníkem. Když jsem ku ni jela, byl vpoho na ty pobídky. Ale jakmile byl s kˇoněm, bylo všechno ve starých kolejích .....Toš mi řekněte čím to může být??? Žeby mě o samotě více vnímal? No marné, musím zkoušet....