Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2007 21:10

Tak kolikátého dneska máme...3.? a že by dneska slavil svátek Hubert no nééé
Takže dnes naše banda jela Malošického Huberta a já taky přijdu se svou tvourbou z vlatsní dílny.No z vlastní...spíš z Michalový,já seděla v sedle :-D
Takže kdo že to všechno jel...

Tak já s Jerrykem

3.11.2007 21:11

klafus napsal(a):
Takže dnes naše banda jela Malošického Huberta a já taky přijdu se svou tvourbou z vlatsní dílny.No z vlastní...spíš z Michalový,já seděla v sedle :-D

Tak já s Jerrykem

Péťa s Grece

3.11.2007 21:11

klafus napsal(a):
Péťa s Grece

Klárka se Sáhibem

3.11.2007 21:12

klafus napsal(a):
Klárka se Sáhibem

Evička s Hadříkem

3.11.2007 21:12

klafus napsal(a):
Evička s Hadříkem

A zdaleka předaleka nás poctila návštěvou i Zuzka s Molčou

3.11.2007 21:15

klafus napsal(a):
A zdaleka předaleka nás poctila návštěvou i Zuzka s Molčou

No tohle jsou fotky jen od Michala,budou i z druhýho foťáku,ale jinak více zde:
http://album.volny.cz /malvina1/browse.php? album_id=95460&browse_page=0
(2 mezery)

3.11.2007 21:17

klafus napsal(a):
No tohle jsou fotky jen od Michala,budou i z druhýho foťáku,ale jinak více zde:
http://album.volny.cz /malvina1/browse.php? album_id=95460&browse_page=0
(2 mezery)

Teda pardon Malšovického Huberta...to sem napsala nějakej totální paskvil

3.11.2007 21:24

klafus napsal(a):

Tak já s Jerrykem

Musím přidat nějaké společné fotky
Pro neznalé.... zleva: Rocky, Molly, Cheyenne, Klawdie a Klafus

3.11.2007 21:25

cheyenne napsal(a):
Musím přidat nějaké společné fotky
Pro neznalé.... zleva: Rocky, Molly, Cheyenne, Klawdie a Klafus

A pět zadků.....

3.11.2007 21:26

cheyenne napsal(a):
A pět zadků.....

Hadřík se zamiloval do Molly....

3.11.2007 21:26

cheyenne napsal(a):

Že by největší a nejmenší kůň?

3.11.2007 21:27

cheyenne napsal(a):

Ježiš tak ta Hadříka a Molči je svělá

3.11.2007 21:27

cheyenne napsal(a):
Že by největší a nejmenší kůň?

a běžíméééé

3.11.2007 21:28

klafus napsal(a):
Ježiš tak ta Hadříka a Molči je svělá

No jo, Molča se seznamovala

3.11.2007 21:29

cheyenne napsal(a):
No jo, Molča se seznamovala

Ale Sahib prej není její typ

3.11.2007 21:29

cheyenne napsal(a):

tj tenhle ksichtík je dost výmluvnej

3.11.2007 21:31

cheyenne napsal(a):

Hadřík z ní byl hotovej

3.11.2007 21:32

cheyenne napsal(a):
Hadřík z ní byl hotovej

A poslední póza a jdu spááát

3.11.2007 21:33

cheyenne napsal(a):
Hadřík z ní byl hotovej

no co si budem vyprávět ona je to opravdu kóča a zaživo je naživo jí vidět

3.11.2007 21:34

klafus napsal(a):

Tak Brou noc já sem taky utahaná jak štěně..bylo to náročnýý

3.11.2007 21:34

klafus napsal(a):

Jo jo, jsem ráda, že Zuza přijela, užily jsme si to....

3.11.2007 21:35

cheyenne napsal(a):
Jo jo, jsem ráda, že Zuza přijela, užily jsme si to....

Dobrou, už fakt mizím

3.11.2007 22:08

cheyenne napsal(a):
Dobrou, už fakt mizím

Musím říct že se hubert vyvedl, pěkné počasí, celkem hojná účast, i když se na tom tak zamyslim, tak dorazila pouze Roudnička, Bělovci a Molly, jinak všichni ostatní byli místní Jsem ráda že Zuzka dorazila, aspoň jsme viděli tu její krasavici na živo!! A že se Evča nakonec rozhodla zůčastnit s náma Fotky supr, na to že se do role fotografů tentokrát vžili chlapi

3.11.2007 22:24

rocky napsal(a):
Musím říct že se hubert vyvedl, pěkné počasí, celkem hojná účast, i když se na tom tak zamyslim, tak dorazila pouze Roudnička, Bělovci a Molly, jinak všichni ostatní byli místní Jsem ráda že Zuzka dorazila, aspoň jsme viděli tu její krasavici na živo!! A že se Evča nakonec rozhodla zůčastnit s náma Fotky supr, na to že se do role fotografů tentokrát vžili chlapi

No zítra mi dojdou fotky i od ženské části,tak sem zvědavá

3.11.2007 22:30

klafus napsal(a):
No zítra mi dojdou fotky i od ženské části,tak sem zvědavá

Peťul a od vás taky někdo fotil? nebo něco sem slyšela o videu bo co?

4.11.2007 07:34

klafus napsal(a):

Tak já s Jerrykem

Ahoj Holkýýýý,já jsem včera večer malounko přispěla ještě do pátku2,tak snad jste si to přelouskly... Molča je trošku unavená,tak dnes půjdem pošmajdat a popást

Jinak ještě jednou všem moc děkuji

4.11.2007 07:37

klafus napsal(a):

Tak já s Jerrykem

Klafus toho měla "plné ruce".. Ale Klárko,doufám,že si to zas někdy zopáknem

4.11.2007 07:38

klafus napsal(a):
Péťa s Grece

tročku jsme si zacválaly po kolbišti,povrch byl příjemný...

4.11.2007 07:40

klafus napsal(a):

Tak já s Jerrykem

a ještě...

4.11.2007 07:42

klafus napsal(a):

Tak já s Jerrykem

No,koukám,že se mi to poukládalo nějak na přeskáčku... Snad se v tom vyznáte...

4.11.2007 09:24

molly napsal(a):
No,koukám,že se mi to poukládalo nějak na přeskáčku... Snad se v tom vyznáte...

ahoj klafus, muzu se jen zeptat, proc mas druhy oteze pripnuty k nanosniku? snad to neberes jako rypani, vazne me to zajima, protoze tohle jsem jeste nikdy nikde nevidela

4.11.2007 09:54

klafus napsal(a):

Tak já s Jerrykem

zkusím odpovědět za Klárušku, vysvětlení je snadné...Jerryk je podsatě nejlépe odvladatelný na ohlávce, no, ale kdyby byl problém, tak asi aby měla ještě jištění toho udidla...teda aspoň takhle si to myslím já, ať mě dyž tak Klárka opraví..no, my jsme byl hubertit v Heřmanicích, akorát škoda že foky žádné nemám, nebyl pro změnu fotograf...

4.11.2007 10:04

kukinatost napsal(a):
zkusím odpovědět za Klárušku, vysvětlení je snadné...Jerryk je podsatě nejlépe odvladatelný na ohlávce, no, ale kdyby byl problém, tak asi aby měla ještě jištění toho udidla...teda aspoň takhle si to myslím já, ať mě dyž tak Klárka opraví..no, my jsme byl hubertit v Heřmanicích, akorát škoda že foky žádné nemám, nebyl pro změnu fotograf...

aha diky za odpoved!

4.11.2007 10:18

kovbojicek napsal(a):
aha diky za odpoved!

Ano přesně tak, Jerryk je nejraději na na ohlávce tak jsme uzdečku měli jen pro jistotu ale on to je závodník takže si Klárka stejně mákla ale zvládli to spolu bezvadně

4.11.2007 10:21

kovbojicek napsal(a):
aha diky za odpoved!

Asi ta,mela sem ho plne ruce :-( Normalne s ním jezdím jenom na ohlávce,ale mezi koňma sem si do toho netroufla a ptoro sem měla dvoje otěže.Jedny vedli k ohlávce a jedny k uzdečce.Bylo to docela náročný to ukočírovat,ale stejně jsem si představovala,že bude reagovat líp.mezi dvěma skokama mi to prostě na férovku zabalil,tak sme se museli trošku dohodnout,že tohle teda ne.Ale pak nakonec sme si skočili poslední dva skoky bez problému.No byl prostě hrozně rozjuchanej,že je mezi koňma no

4.11.2007 14:16

klafus napsal(a):
Asi ta,mela sem ho plne ruce :-( Normalne s ním jezdím jenom na ohlávce,ale mezi koňma sem si do toho netroufla a ptoro sem měla dvoje otěže.Jedny vedli k ohlávce a jedny k uzdečce.Bylo to docela náročný to ukočírovat,ale stejně jsem si představovala,že bude reagovat líp.mezi dvěma skokama mi to prostě na férovku zabalil,tak sme se museli trošku dohodnout,že tohle teda ne.Ale pak nakonec sme si skočili poslední dva skoky bez problému.No byl prostě hrozně rozjuchanej,že je mezi koňma no

ja jsem si myslelaq, ze nejak tak to radsi bude, ale co kdyby ne, a byl to nejaky novy styl, tak abych byla as o neco chytrejsi:-)

jinak vam to obema moc slusi

4.11.2007 14:54

kovbojicek napsal(a):
ja jsem si myslelaq, ze nejak tak to radsi bude, ale co kdyby ne, a byl to nejaky novy styl, tak abych byla as o neco chytrejsi:-)

jinak vam to obema moc slusi

Tak to děkujem moc za pochvalu,ale myslím,že s Jerrykem by to slušelo každýmu Mu tam dělám jenom křoví..

4.11.2007 15:39

klafus napsal(a):
Tak to děkujem moc za pochvalu,ale myslím,že s Jerrykem by to slušelo každýmu Mu tam dělám jenom křoví..

je pravda, ze Jerry je velmi vystavni typ:-) ten by delal reklamu na Hugo Bosse a ne na Qeuelle:-D ale tobe to slusi taky

4.11.2007 15:47

klafus napsal(a):

Ahojky, nevadí když se k vám přidám? Jsem Anet - jezdím teď taky na Jerrykovi Klári, sluší vám to tam... Takže se to asi Jerrymu líbilo mezi tolika koňmi hm?

4.11.2007 17:56

klafus napsal(a):

Tak já s Jerrykem

hej hola,kde jste kdo

4.11.2007 18:22

molly napsal(a):
hej hola,kde jste kdo

Já tu ještě občas proběhnu

4.11.2007 18:24

klafus napsal(a):

Tak už mi přišli i fotky od ženské části,ale musím na rovinu říct,že pánovi se to povedlo o moc líp.Zuzka asi neměla svůj den a většina fotek je mázlá :-( a ze skoků jsou takový dvě rozkelapný videa takže taky nic moc...no škoda no

4.11.2007 18:26

anky33 napsal(a):
Ahojky, nevadí když se k vám přidám? Jsem Anet - jezdím teď taky na Jerrykovi Klári, sluší vám to tam... Takže se to asi Jerrymu líbilo mezi tolika koňmi hm?

Tak to tě zdravím Anet,nevěděla jsem,že taky chcdíš na Faunu.No po pravdě na té fotce tě vidím asi poprvé v životě.Takže mě teda těší.já jsem Klára Doufám,že se mi poštěstí a uvidíme se i naživo,abych věděla po kom mám tu čest si rovnat třmeny :-P Ps.: zaděláváš je zajímavým způsobem

4.11.2007 18:26

klafus napsal(a):

Ahoj Klárko..Jak je??Moluša měla malinko nateklé nožky,přeci jen měla klidový režim(říji) a tak jsme byly popást...Byla spokojena a vypadala odpočatě Jak Jeryn po vcerejšku?A holky??Viděly jste se??Máš ještě nějaká jiná fota ?

4.11.2007 18:28

klafus napsal(a):
Tak už mi přišli i fotky od ženské části,ale musím na rovinu říct,že pánovi se to povedlo o moc líp.Zuzka asi neměla svůj den a většina fotek je mázlá :-( a ze skoků jsou takový dvě rozkelapný videa takže taky nic moc...no škoda no

No Jerry byl z tý Hubertovky úpe odvázanej a já zase byla odvázaná z něho Takže to bylo na všechny starny taký zajímavý.Ale nemůžu říct,že si z toho neodnáším obrovský zážitek.Jako ten pocit jak se takovej malej špuntík umí odrazit a skočit nemalou překážku.tak ten je fakt jedinečný!!!

4.11.2007 18:30

molly napsal(a):
Ahoj Klárko..Jak je??Moluša měla malinko nateklé nožky,přeci jen měla klidový režim(říji) a tak jsme byly popást...Byla spokojena a vypadala odpočatě Jak Jeryn po vcerejšku?A holky??Viděly jste se??Máš ještě nějaká jiná fota ?

No tak to Molču úplně chápu,páč já myslela že se dnes asi nezvednu z postele a to sem si vlastně jenom"vezla zadel" :-D Co maj pak řikat chudáčci koníčci.. dnes sem u koníků nebyla a Holky taky neviděla,tak ti nic nového asi nepovim,ale jdu za Jerryskem zítra.Přijede nám kovář,takže to vydím na nějakou pěknou procházku
A fotky proberu a budu zásobovat

4.11.2007 18:35

klafus napsal(a):
No tak to Molču úplně chápu,páč já myslela že se dnes asi nezvednu z postele a to sem si vlastně jenom"vezla zadel" :-D Co maj pak řikat chudáčci koníčci.. dnes sem u koníků nebyla a Holky taky neviděla,tak ti nic nového asi nepovim,ale jdu za Jerryskem zítra.Přijede nám kovář,takže to vydím na nějakou pěknou procházku
A fotky proberu a budu zásobovat

Tak mi,kdyžtak,naházej fotečky,co budeš mít s Molčí do mailu,ju? Děkuju
Nožky teď odpolko už byly ok...A teď mám nabitý týden a víkend na Moravě ,tak bude stejně zas odpočívat...

Se tam připletl ten zrzek a není vidět Klárka

4.11.2007 18:39

molly napsal(a):
Nožky teď odpolko už byly ok...A teď mám nabitý týden a víkend na Moravě ,tak bude stejně zas odpočívat...

rozkaz paní

4.11.2007 18:52

klafus napsal(a):
rozkaz paní

čauky kočky,tak se tady taky hlásím !!Byla jsem za těma mejma neřádama a ještě jsem dostala od ségry na starost Sahibka! Celej den odpočívali v ohradě, tak jsem je vykydala, udělala baštu a šly domů...sice trochu zmokli ale co my je nemáme nijak choulostivý

4.11.2007 18:55

molly napsal(a):

Ahoj Peťo...Já si ani nevšimla,že pršelo Možná se to té naší prdelce vesnické vyhnulo... Molča zrovna dostala večeři a dlabe...

4.11.2007 18:58

rocky napsal(a):
čauky kočky,tak se tady taky hlásím !!Byla jsem za těma mejma neřádama a ještě jsem dostala od ségry na starost Sahibka! Celej den odpočívali v ohradě, tak jsem je vykydala, udělala baštu a šly domů...sice trochu zmokli ale co my je nemáme nijak choulostivý

hoj, kočeny, že zdravím všechny přeživší...:) my jsme s Gasoušem taky přežily huberta v pohodě..bylo fakt fajně a ani nám nepršelo...původně jsem ani nechtěla jet, páč jsme si říkala, že akorát zmoknu jak loni..ale hubert fajny jako každý rok, akorát škoda, že nemám žádné fotky..před chvilkou jsem se vrátila s Keroušem z vyjížďky a zítra jedem na první trénink do haly..:)

4.11.2007 19:05

molly napsal(a):
Ahoj Peťo...Já si ani nevšimla,že pršelo Možná se to té naší prdelce vesnické vyhnulo... Molča zrovna dostala večeři a dlabe...

No tak posílám další dávku fotek ..těch protříděnejch a zítra taky zase něco pošlu

4.11.2007 19:07

klafus napsal(a):
No tak posílám další dávku fotek ..těch protříděnejch a zítra taky zase něco pošlu

Jani to je škoda,že nemáš z Hubertovky žádnou fotku.Co já bych dělala kdybych neměla jedinou...sem na fotky fakt úchyl

4.11.2007 19:10

klafus napsal(a):
Jani to je škoda,že nemáš z Hubertovky žádnou fotku.Co já bych dělala kdybych neměla jedinou...sem na fotky fakt úchyl

Tak přeji dobré chutnání Mollče i u nás ve stáji chlapům a dámě Grace a já se taky loučím a zítra se příjdu podívat jak se to tu rozmnožilo

4.11.2007 19:10

klafus napsal(a):

Tak já s Jerrykem

Ahoj Jani Škoda,že nemáš fotečky....Jaké to bylo??Hodně koníků??Jak se chovala Gasula?? Já si večer nalila červené,no spala jsem jak mimino Jen tenhle týden je fakt nabitý :( Tak si jdu nalít sklenku

4.11.2007 19:15

klafus napsal(a):
Tak přeji dobré chutnání Mollče i u nás ve stáji chlapům a dámě Grace a já se taky loučím a zítra se příjdu podívat jak se to tu rozmnožilo

Jo ještě musím vlastně přihodit jak sem si přihodila nový příspěvek do mé opravdu skromné výstvky

4.11.2007 19:53

molly napsal(a):
Ahoj Jani Škoda,že nemáš fotečky....Jaké to bylo??Hodně koníků??Jak se chovala Gasula?? Já si večer nalila červené,no spala jsem jak mimino Jen tenhle týden je fakt nabitý :( Tak si jdu nalít sklenku

hehe Klárko tady je taky moje část výstavky, zbytek je v igelitce

4.11.2007 22:40

rocky napsal(a):
hehe Klárko tady je taky moje část výstavky, zbytek je v igelitce

Tak koukám, že jste si to krásně užili, to je fajn. Tak i já přidávám část své výstavky - ty větší soutěže, ostatní je také v igelitce a medajle visí na zdi
Za co máš Peti tři medajle, to valím oči....

5.11.2007 06:45

klafus napsal(a):

Tak já s Jerrykem

Dobré ránko všem,ať máte co nejpříjemnější den Jsem zvědavá,jak se dneska rozjedete Už se těším,až večer zasednu k PC hihihi-závisláček..Tak papapapa

5.11.2007 06:55

molly napsal(a):
Dobré ránko všem,ať máte co nejpříjemnější den Jsem zvědavá,jak se dneska rozjedete Už se těším,až večer zasednu k PC hihihi-závisláček..Tak papapapa

Dobré ráno všem,taky sem se teď vykopala z postýlky.A fakt celá nadšená se strojim do toho našeho ústavu :-( Tak odpolko až budu mít čas,tak přihodím ještě nějaký fotečky .Mějte se všici krááásně

5.11.2007 07:27

klafus napsal(a):
Dobré ráno všem,taky sem se teď vykopala z postýlky.A fakt celá nadšená se strojim do toho našeho ústavu :-( Tak odpolko až budu mít čas,tak přihodím ještě nějaký fotečky .Mějte se všici krááásně

Krásné ráno pro všechny!
Broumov - sluníčko a malé mráčky
Práce - hromady vzorků, štosy papírů - asi použiju to co vždy radí Danny - skartovačka se bude mít

5.11.2007 07:59

tecos napsal(a):
Krásné ráno pro všechny!
Broumov - sluníčko a malé mráčky
Práce - hromady vzorků, štosy papírů - asi použiju to co vždy radí Danny - skartovačka se bude mít

Holkýýýýýý achojte.....Tož to musel být suprový den Fotky bomba, ale před očima mi živě utkvěla fotka Jerouška jak skočil a vypadá to mega jamp Klobouk dolů před bloňďátkem.....Taky jsem čuměla, že jela i Evča. .... No, museli jste se mít asi fajn.

A Jani, u koho tam máte halu? Kurde babico neštvi......Takové podmínky Zuzík je asi v práci, co? Jsem byla v pátek a nedělli na krokové vyjíždce, čekala jsem vše od Honzíka, ale poslušnost fakt ne Šlapal jak hodinky. Měla jsem z něho radost. Sám od sebe si už rychlým tempem vykračoval, já měla mírně přiloženou holeň, jak zpomalil, stačilo krapet zmáčknout a bylo. Už skoro bez biče. Kdysi to neexistovalo. Co krok, to pobídka Jo, jen mi není jasné holky. V tu neděli jsem byla ještě s jedním koníkem. Když jsem ku ni jela, byl vpoho na ty pobídky. Ale jakmile byl s kˇoněm, bylo všechno ve starých kolejích .....Toš mi řekněte čím to může být??? Žeby mě o samotě více vnímal? No marné, musím zkoušet....

Přidejte reakci

Přidat smajlík