Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.11.2007 13:18

Ahoj,
daruji starou poničku (ne k ježdění, zdrav. omezení). Více na www.nadejeprokone.cz .
V aktualitách : Hledáme domov pro Lucinku.
Informace pouze přes email nebo na telefonu.

4.11.2007 21:00

macekmacek napsal(a):
Ahoj,
daruji starou poničku (ne k ježdění, zdrav. omezení). Více na www.nadejeprokone.cz .
V aktualitách : Hledáme domov pro Lucinku.
Informace pouze přes email nebo na telefonu.

ahojky proč ji daruješ?

5.11.2007 15:27

vaniliticap napsal(a):
ahojky proč ji daruješ?

Ahoj, nedá se to napsat do jedné věty a pokud bude mít někdo zájem, vše podrobně popíšu v emailu.
Jinak nevím přesně kam směřuješ. Zda ti jde o to proč za ni nic nechci nebo jaký mám důvod ji dát pryč. Odpovím na obě.
Tak za1. Má zdravotní omezení - žmolkuje seno, přesto, že zuby jsme dělali, má vyšší věk a není určená k ježdění. Proto si myslím, že takoví koně se darují, i když já jsem za ni dala před 5 lety 8 tis.
Za 2. Měli jsme ji pro děti, ale ty už zvládají haflinga, tak je nevyužitá a pak a hlavně proto, že mám novou práci a jsem s manželem často 2 dny mimo domov a ona potřebuje dostávat jádro pravidelně, tak mám problém jak to zvládat a hlavně nemám nikoho, kdo by ji zavřel od ostatních koní z venkovního přístřešku a dal jí jádro.

5.11.2007 20:26

macekmacek napsal(a):
Ahoj, nedá se to napsat do jedné věty a pokud bude mít někdo zájem, vše podrobně popíšu v emailu.
Jinak nevím přesně kam směřuješ. Zda ti jde o to proč za ni nic nechci nebo jaký mám důvod ji dát pryč. Odpovím na obě.
Tak za1. Má zdravotní omezení - žmolkuje seno, přesto, že zuby jsme dělali, má vyšší věk a není určená k ježdění. Proto si myslím, že takoví koně se darují, i když já jsem za ni dala před 5 lety 8 tis.
Za 2. Měli jsme ji pro děti, ale ty už zvládají haflinga, tak je nevyužitá a pak a hlavně proto, že mám novou práci a jsem s manželem často 2 dny mimo domov a ona potřebuje dostávat jádro pravidelně, tak mám problém jak to zvládat a hlavně nemám nikoho, kdo by ji zavřel od ostatních koní z venkovního přístřešku a dal jí jádro.

ahojky tak ja se zeptam tety a myslis ze by se dala obsednout?

5.11.2007 20:30

vaniliticap napsal(a):
ahojky tak ja se zeptam tety a myslis ze by se dala obsednout?

a jeste nebo jestli je zvikla na lonž nebo jako na prochazky a ne pořad pracovat

5.11.2007 20:31

vaniliticap napsal(a):
a jeste nebo jestli je zvikla na lonž nebo jako na prochazky a ne pořad pracovat

No myslim ze majitelka rikala ze ponicka je jen jako spolecnik je uz stara a zaslouzi si odpocinek....

5.11.2007 20:40

sccary napsal(a):
No myslim ze majitelka rikala ze ponicka je jen jako spolecnik je uz stara a zaslouzi si odpocinek....

hmmmm........... a na prochazky myslis?

5.11.2007 21:15

vaniliticap napsal(a):
hmmmm........... a na prochazky myslis?

Ja tedy nejsem majitelka a neznam poniccin zdrav.stav ale myslim ze prochazky urco udelaly by ji urcite dobre

5.11.2007 21:46

sccary napsal(a):
Ja tedy nejsem majitelka a neznam poniccin zdrav.stav ale myslim ze prochazky urco udelaly by ji urcite dobre

Na procházky může a chodí. Je moc hodná. Mám na ni zájemce, tento týden přijede (pokud si to nerozmyslí), tak uvidíme.

6.11.2007 12:57

macekmacek napsal(a):
Na procházky může a chodí. Je moc hodná. Mám na ni zájemce, tento týden přijede (pokud si to nerozmyslí), tak uvidíme.

takk to je skoda ale bylo by to pro mne dobre ja mam rada riniky

6.11.2007 13:00

vaniliticap napsal(a):
takk to je skoda ale bylo by to pro mne dobre ja mam rada riniky

poniky

6.11.2007 20:11

macekmacek napsal(a):

ahoj jestli mas icq tak si mne pridej 369-454-195

7.11.2007 12:27

vaniliticap napsal(a):
ahoj jestli mas icq tak si mne pridej 369-454-195

Tak zájemce si to rozmyslel a ani se nepřijel podívat. Pokud by měl ještě někdo zájem, pište na email, na všechny dotazy odpovím

7.11.2007 13:36

macekmacek napsal(a):
Tak zájemce si to rozmyslel a ani se nepřijel podívat. Pokud by měl ještě někdo zájem, pište na email, na všechny dotazy odpovím

hm.. tak teta rikala ze poníka radši ne a jeste se zeptam te kamaradky ona shani nejakyho ponika a rikala kdo si ho sezene tak toho ustaji (myslim kona)

Přidejte reakci

Přidat smajlík