Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.11.2007 21:38

Jaké máte skušenosti s kupováním a prodáváním věcí na Aukru ,hlavně těch jezdeckých . Já jsem spokojena , akorát že mě štve že je tam málo věcí . Takže pokud něco prodáváte nebo hledáte koukněte se
www.aukro.cz

4.11.2007 21:46

lajka69 napsal(a):
Jaké máte skušenosti s kupováním a prodáváním věcí na Aukru ,hlavně těch jezdeckých . Já jsem spokojena , akorát že mě štve že je tam málo věcí . Takže pokud něco prodáváte nebo hledáte koukněte se
www.aukro.cz

já osobně vřele doporučuju.. podařilo se mi výhodně prodat uzdečku, bandáže a já nevím co ještě... ale je fakt že je tam celkem málo nabídek.. ale doporučuji... anča

12.11.2007 21:48

lajka69 napsal(a):
www.aukro.cz

Mě by zajímalo jestli se vám někdy nestalo že po převodu peněz na účat by vám prodávající zboží neposlal??? Docela se bojím si něco objednat i když jsou tam moc pěkné věci na koně co by se mi hodili

13.11.2007 08:37

dalajlama napsal(a):
Mě by zajímalo jestli se vám někdy nestalo že po převodu peněz na účat by vám prodávající zboží neposlal??? Docela se bojím si něco objednat i když jsou tam moc pěkné věci na koně co by se mi hodili

Zkus si vybárat lidi, co už mají nějaký hodnocení.

Aukro má systém komentářů, které umožňují vyjádřit názor na uživatele, s nimiž byla ukončena transakce. Můžete okomentovat rychlost doručení, jak odpovídá popis skutečnosti, atd. Komentáře mohou být pozitivní, neutrální nebo negativní. Za každý pozitivní komentář od uživatele, který se účastnil transakce poprvé, dostane uživatel Aukra jeden bod. Za každý negativní ztrácí jeden bod. Neutrální komentář nezmění hodnotu bodů.

13.11.2007 11:47

Mno ja myslim ze bude hlavne drahe postovne u toho ebay.com..

13.11.2007 12:33

Zkus to prohnat vyhledávačem na moderce a na eqch, myslím, že už se to probíralo nedávno.

13.11.2007 16:51

impact napsal(a):
Zkus si vybárat lidi, co už mají nějaký hodnocení.

Aukro má systém komentářů, které umožňují vyjádřit názor na uživatele, s nimiž byla ukončena transakce. Můžete okomentovat rychlost doručení, jak odpovídá popis skutečnosti, atd. Komentáře mohou být pozitivní, neutrální nebo negativní. Za každý pozitivní komentář od uživatele, který se účastnil transakce poprvé, dostane uživatel Aukra jeden bod. Za každý negativní ztrácí jeden bod. Neutrální komentář nezmění hodnotu bodů.

Já co jsem si objednala tak my vždy všechno přišlo a naprosto v poho.Pravda je že těch věcí zatím moc nebylo

Přidejte reakci

Přidat smajlík