Koně po Jack d Sanbars

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2007 08:15

Máte někdo koně po tomto hřebci? V neděli jsem si dovezla nového valacha, tak mě zajímá, jaké je jeho příbuzenstvo - hlavně jejich povaha???

7.11.2007 08:34

vap napsal(a):
Máte někdo koně po tomto hřebci? V neděli jsem si dovezla nového valacha, tak mě zajímá, jaké je jeho příbuzenstvo - hlavně jejich povaha???

já měla dvě hříbata po tomto hřebci obě z plnokrevných klisen. Obě byla jednobarevná.

7.11.2007 08:39

bednarik petr napsal(a):
já měla dvě hříbata po tomto hřebci obě z plnokrevných klisen. Obě byla jednobarevná.

po Jaks D sanbars je i Billy Skip Bars, je to pohodový koník skvělé povahy pracovitý. A hříbata co jsem měla ,byla velmi chytrá učenlivá,jackie byla po tátovi kliďas,ale Jack byl spíše po mámě,plašan.
Na fotce Jack

7.11.2007 08:41

bednarik petr napsal(a):
po Jaks D sanbars je i Billy Skip Bars, je to pohodový koník skvělé povahy pracovitý. A hříbata co jsem měla ,byla velmi chytrá učenlivá,jackie byla po tátovi kliďas,ale Jack byl spíše po mámě,plašan.
Na fotce Jack

Billy skip bars

7.11.2007 10:46

vap napsal(a):

já mám vnučku po něm je černá a bude bílá...syn po jackovi otec mojí Dakotky je taky skoro šiml.....ale postava je luxusní to se musí nechat..nedherne osvalení...fotečka je teda starší...to strakatý co jí leží u nohou je vnuk po Jack Boon Bar

7.11.2007 14:26

vap napsal(a):

Ahojky,koukni na tyhle stránky www.bublaranch.cz majitel tam má koníky po tomto hřebci!

7.11.2007 16:57

vap napsal(a):

ahoj, tak já nemůžu najít Winonu, co u nás stála, ale barvně je hodně podobná jako váš valášek a povahově je s ní majitel taky myslím velice spokojen.

9.11.2007 08:12

vap napsal(a):

Už žádní další Jack D Sanbárskové???

10.11.2007 18:14

vap napsal(a):
Už žádní další Jack D Sanbárskové???

Je to vnučka toho hřebce.

10.11.2007 19:07

vap napsal(a):

Zde letošní vnuk Jack D.S.

10.11.2007 19:08

vap napsal(a):

A ještě jednou vnouček

15.11.2007 15:35

jackie napsal(a):
A ještě jednou vnouček

Bold Black Ladyted uz v Rakousku

Přidejte reakci

Přidat smajlík