Koníci v Plzni ( a okolí )

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2007 18:46

Ahojky .. Tak co kdo má koníka ??? V Plzni .. a okolí Pzně ??? Lidičky pište pište

7.11.2007 20:11

ajkaa napsal(a):
Ahojky .. Tak co kdo má koníka ??? V Plzni .. a okolí Pzně ??? Lidičky pište pište

Lidičky :( ... To přece není možný, aby nikdo nebyl z Plzně

7.11.2007 20:12

ajkaa napsal(a):

Hlásím se,Křelovice,Plzeň severOdkud jsi ty?

7.11.2007 20:16

oli napsal(a):
Hlásím se,Křelovice,Plzeň severOdkud jsi ty?

z Plzněěěě

8.11.2007 10:41

ajkaa napsal(a):

Nýřany, 14km západně

8.11.2007 10:42

lenocka napsal(a):
Nýřany, 14km západně

a ještě můj "důchodce"

8.11.2007 13:25

lenocka napsal(a):
a ještě můj "důchodce"

Taky se hlásím !

Koníka mám "čerstvě" ustájeného ve stáji v Plzni - Radčicích. Před tím Dubský mlýn v Ledcích, který bohužel s koňma skončil. Prodán na pilu.

8.11.2007 13:39

janiik napsal(a):
Taky se hlásím !

Koníka mám "čerstvě" ustájeného ve stáji v Plzni - Radčicích. Před tím Dubský mlýn v Ledcích, který bohužel s koňma skončil. Prodán na pilu.

Já myslel že už nefungují. Kdo to provozuje? jak ro tam ted funguje?

8.11.2007 19:34

dino napsal(a):
Já myslel že už nefungují. Kdo to provozuje? jak ro tam ted funguje?

v Radčicích ?? ... Jakpak to tam funguje .. jo a Dubský mlýn ... ten znám sem od naproti

8.11.2007 20:33

ajkaa napsal(a):
v Radčicích ?? ... Jakpak to tam funguje .. jo a Dubský mlýn ... ten znám sem od naproti

???

8.11.2007 20:43

ajkaa napsal(a):
???

Janííí,ty máš koníka u Štycha? Jakto? Minulý týden jsme byli v hasičce,chodíš tam ještě někdy?Mohli by jsme se někdy domluvit a pokecat tam,když jsou ted ty večery tak dlouhý

8.11.2007 20:45

oli napsal(a):
Janííí,ty máš koníka u Štycha? Jakto? Minulý týden jsme byli v hasičce,chodíš tam ještě někdy?Mohli by jsme se někdy domluvit a pokecat tam,když jsou ted ty večery tak dlouhý

A japak to chodí v Radčicích ???

9.11.2007 10:57

ajkaa napsal(a):
A japak to chodí v Radčicích ???

Tak už jsem konečně tady. Jo, já jsem ta, co měla kobylku Mozaiku na Dubském mlýně u Soukupa.

S naší ošetřovatelkou z Ledec se do Radčic odstěhovalo 8 koní a zatím si na ustájení absolutně nemůžeme stěžovat. Statek patří panu Štychovi, ale všechen provoz a ošetřování koní má na starosti ona. Jsou tu krásné zrekonstruované stáje, bohatě nastlané slamou, sena a jádra neomezeně, kolik si kdo řekne. Koníci se vodí každé ráno ven do výběhu a jsou tam dokud si majitelé pro ně nepřijdou. V opačném případě je ošetřovatellka zase k večeru odvede do stáje. Jsou tam nádherné vyjížďky do okolních lesů. Malá jízdárnička za stájema (bývalá zahrada).

A teď to mínus. Pro tolik koní je tam nedostatečně velký výběh. Takže "něco" už je rozjednáno a uvidí se, jak to bude na jaře.

Pro Olču :

Já teď do Hasičky už nechodím. Jsem už vždycky večer líná a nikam se mi nechce. To už asi bude věkem. Ale někdy se utrhnu a přijdu. Janíík.

9.11.2007 10:59

ajkaa napsal(a):

Pro Ajku : Ty tam máš koníka ? Naproti Dubskýmu mlejnu ? U Míši Pešíkové nebo jinde ? Janíík.

9.11.2007 19:09

janiik napsal(a):
Pro Ajku : Ty tam máš koníka ? Naproti Dubskýmu mlejnu ? U Míši Pešíkové nebo jinde ? Janíík.

Pro Janiik: mno sem členka Jezdeckého oddílu u Míši

9.11.2007 19:13

ajkaa napsal(a):
Pro Janiik: mno sem členka Jezdeckého oddílu u Míši

Pro Janiik: Neměla být Mozaika ustájena u Míši?

9.11.2007 21:21

ajkaa napsal(a):
Pro Janiik: Neměla být Mozaika ustájena u Míši?

10.11.2007 16:22

ajkaa napsal(a):

Pro Janiik: Máte ICQ ???

12.11.2007 07:32

ajkaa napsal(a):
Pro Janiik: Máte ICQ ???

Prosila bych tykat. Nemám ICQ, mám jen meil, v medailonku. Na net chodím jen v práci, doma nemám čas. Já totiž vlastně doma vůbec nejsem... Každý den z práce hned do stáje.

Jo, řešila se tady možnost jít s Mozaikou k Míše do stáje. Jenže my jsme chtěly jít do stejné stáje s moji kamarádkou Nikolou, co má chlaďasku Terezku. Ale Míša měla volný jen jeden box. Už tam někoho máte v pronájmu ?

Pozdravuj Míšu a poděkuj ji za cukrovarský řízky. Mozaice moc chutnají, vždycky vylíže žlab a pěkně se zakulatila. Janíík.

12.11.2007 15:28

janiik napsal(a):
Prosila bych tykat. Nemám ICQ, mám jen meil, v medailonku. Na net chodím jen v práci, doma nemám čas. Já totiž vlastně doma vůbec nejsem... Každý den z práce hned do stáje.

Jo, řešila se tady možnost jít s Mozaikou k Míše do stáje. Jenže my jsme chtěly jít do stejné stáje s moji kamarádkou Nikolou, co má chlaďasku Terezku. Ale Míša měla volný jen jeden box. Už tam někoho máte v pronájmu ?

Pozdravuj Míšu a poděkuj ji za cukrovarský řízky. Mozaice moc chutnají, vždycky vylíže žlab a pěkně se zakulatila. Janíík.

... Určitě budu pozdravovat a vše vyřídím .... du psnout na meil

12.11.2007 19:23

ajkaa napsal(a):
... Určitě budu pozdravovat a vše vyřídím .... du psnout na meil

Tag co lidičky je tu ještě někdo z Plzně???

Přidejte reakci

Přidat smajlík