ajkaa
napsal(a):
Lidičky :( ... To přece není možný, aby nikdo nebyl z Plzně
Nýřany, 14km západně
ajkaa
napsal(a):
A japak to chodí v Radčicích ???
Tak už jsem konečně tady. Jo, já jsem ta, co měla kobylku Mozaiku na Dubském mlýně u Soukupa.
S naší ošetřovatelkou z Ledec se do Radčic odstěhovalo 8 koní a zatím si na ustájení absolutně nemůžeme stěžovat. Statek patří panu Štychovi, ale všechen provoz a ošetřování koní má na starosti ona. Jsou tu krásné zrekonstruované stáje, bohatě nastlané slamou, sena a jádra neomezeně, kolik si kdo řekne. Koníci se vodí každé ráno ven do výběhu a jsou tam dokud si majitelé pro ně nepřijdou. V opačném případě je ošetřovatellka zase k večeru odvede do stáje. Jsou tam nádherné vyjížďky do okolních lesů. Malá jízdárnička za stájema (bývalá zahrada).
A teď to mínus. Pro tolik koní je tam nedostatečně velký výběh. Takže "něco" už je rozjednáno a uvidí se, jak to bude na jaře.
Pro Olču :
Já teď do Hasičky už nechodím. Jsem už vždycky večer líná a nikam se mi nechce. To už asi bude věkem. Ale někdy se utrhnu a přijdu. Janíík.
ajkaa
napsal(a):
Pro Janiik: Máte ICQ ???
Prosila bych tykat. Nemám ICQ, mám jen meil, v medailonku.
Na net chodím jen v práci, doma nemám čas. Já totiž vlastně doma vůbec nejsem...
Každý den z práce hned do stáje.
Jo, řešila se tady možnost jít s Mozaikou k Míše do stáje. Jenže my jsme chtěly jít do stejné stáje s moji kamarádkou Nikolou, co má chlaďasku Terezku. Ale Míša měla volný jen jeden box. Už tam někoho máte v pronájmu ?
Pozdravuj Míšu a poděkuj ji za cukrovarský řízky. Mozaice moc chutnají, vždycky vylíže žlab a pěkně se zakulatila. Janíík.
janiik
napsal(a):
Prosila bych tykat. Nemám ICQ, mám jen meil, v medailonku.
Na net chodím jen v práci, doma nemám čas. Já totiž vlastně doma vůbec nejsem...
Každý den z práce hned do stáje.
Jo, řešila se tady možnost jít s Mozaikou k Míše do stáje. Jenže my jsme chtěly jít do stejné stáje s moji kamarádkou Nikolou, co má chlaďasku Terezku. Ale Míša měla volný jen jeden box. Už tam někoho máte v pronájmu ?
Pozdravuj Míšu a poděkuj ji za cukrovarský řízky. Mozaice moc chutnají, vždycky vylíže žlab a pěkně se zakulatila. Janíík.
... Určitě budu pozdravovat a vše vyřídím .... du psnout na meil