Na studený čtvrtek...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2007 22:33

Ahojda holčiny moje,moc zdravím...

Jsem K.O a to že opravdu :( Nejsem z toho nadšená,ale budu se muset zřeknout naší společné akce :( Kdybyste mě dnes viděli,tak raděj utečete...Se divím,že si přišlo toliko lidí koupit lístek do kina Baby,vážně mě to mrzí,ale musím zvládnout zítra směnu a v pátek celodenní,tak se z toho budu celý víkend kurýrovat...
Tak se na mne nezlobte,ju?Budu s Vámi v myšlenkách.....

Andrej,čekala jsem ,že se ozveš!Jestli mám zítra letět pro tu odpocku...Tak mi ,prosím Tě,napiš na mobil.Děkuju :)

Kámošky fotka-uklidňuje....

7.11.2007 22:35

molly napsal(a):

Jsem K.O a to že opravdu :( Nejsem z toho nadšená,ale budu se muset zřeknout naší společné akce :( Kdybyste mě dnes viděli,tak raděj utečete...Se divím,že si přišlo toliko lidí koupit lístek do kina Baby,vážně mě to mrzí,ale musím zvládnout zítra směnu a v pátek celodenní,tak se z toho budu celý víkend kurýrovat...

Andrej,čekala jsem ,že se ozveš!Jestli mám zítra letět pro tu odpocku...Tak mi ,prosím Tě,napiš na mobil.Děkuju :)

Tak ještě jednu.... Už se těším na jaro............................................ Teplo...

8.11.2007 00:18

molly napsal(a):
Tak ještě jednu.... Už se těším na jaro............................................ Teplo...

Zuzi to nééé!!je čtvrtek a už to odřekl druhej člověk, achjo..Nedělej unáhlené závěry a nepoddávej se tý nemoci, já osobně bych jela i s chřipajznou, protože tahle akce se jen tak opakovat nebude...prosííím, zkus odpočívat když máš volno a třeba se to ještě zlepšííí!!!

8.11.2007 07:32

molly napsal(a):

bré ránko, opět jsem za stohy papírů schovaná....Zuzajdine, co to zkoušíš? Ani neuvažuj, že bys nejela, to neexistuje...to nějka vyležíš, tlač nurofen, modafen, teplé čajíky a celaskon a není boha, abys nedojela...už se na to těším ty dva měsíce, tak by to byla fakt škoda,už takhle nebudeme všechny...:(a já sjem dneska už od rána maximálně vytočená, dneska jsem po koních řvala, že si sbalí 5 švestek a potáhnou z baráku, jak mě ráno srali, bo jinak se to říct nedá...

sadzi saj

8.11.2007 07:47
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
bré ránko, opět jsem za stohy papírů schovaná....Zuzajdine, co to zkoušíš? Ani neuvažuj, že bys nejela, to neexistuje...to nějka vyležíš, tlač nurofen, modafen, teplé čajíky a celaskon a není boha, abys nedojela...už se na to těším ty dva měsíce, tak by to byla fakt škoda,už takhle nebudeme všechny...:(a já sjem dneska už od rána maximálně vytočená, dneska jsem po koních řvala, že si sbalí 5 švestek a potáhnou z baráku, jak mě ráno srali, bo jinak se to říct nedá...

Ahoj holčiny,

zdravím při ránu, tady to vypadá všelijak to počasí, doufám, že to nějak vydrží a odpo nebude pršet, včera jsme měli štěstí a zmokli jenom cestou domů, ale i tak se toho nedalo moc naběhat. Ach to počasí.

Baby nebojte, však ještě nějaký srazík bude musíte přijet ke mě a od nás je to kousek k Danny

8.11.2007 07:52

kukinatost napsal(a):

Zdravím všechny po ránu. Jani, co se děje? Copak koňuši provedli? Zuzi a ty o tom ani nepřemýšlej, každopádně valíš s holkama na moravu za náma....Zuzajs, to se přeci nějak zvládne, co? Ale chápu, když je zle, je zle :-(

8.11.2007 07:55

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holčiny,

zdravím při ránu, tady to vypadá všelijak to počasí, doufám, že to nějak vydrží a odpo nebude pršet, včera jsme měli štěstí a zmokli jenom cestou domů, ale i tak se toho nedalo moc naběhat. Ach to počasí.

Baby nebojte, však ještě nějaký srazík bude musíte přijet ke mě a od nás je to kousek k Danny

Hojdááá holky,
tak je tady čtvrtek a do pátka kousek...
Zůzu, to mě moc mrzí že jsi nachcípaná, pokud je to ale opravdu tak, že tě bolí celý člověk a jsi nakřápaná tak bych asi já zůstala také doma...člověk si to tolik neužije a je předpoklad že se ti to bude vrátí... je to na tobě, budeme smutnit ale nedá se svítit...
Andy, co Elí? Jak to s ní vypadá? Už žere?
Jinak včera jsme si koupili novej počítačovej stůl...a kráásnej...Tomajs se se skládáním nervoval asi dvě a půl hodiny, chyběly tam samozřejmě nějaké šroubky...
takhle to vypadalo na začátku

8.11.2007 07:56

lanika napsal(a):
Zdravím všechny po ránu. Jani, co se děje? Copak koňuši provedli? Zuzi a ty o tom ani nepřemýšlej, každopádně valíš s holkama na moravu za náma....Zuzajs, to se přeci nějak zvládne, co? Ale chápu, když je zle, je zle :-(

Dobréééé ráno Tak dnes mě čeká velké uklízení auta, ale vypadá to že jsem ani nemusela shánět velký auto, no ale já věřím že to byl od Zuzky jen ftípek a zkoušííí nás!!
Jani copak copak že tě tak koňuchové vytočily??
Andrej co kobyla a to seno?

8.11.2007 07:59

lanika napsal(a):

ale Keryn vztekloň dneska normálně vykopnul při žraní, když jsem tam jela kousek s kárama, furt se otravovali s Gasinou navzájem, každý má svůj kýbl se snídaní, ale černá věc furt Gasinu vyhazovala, takže v tom pekelném maximálně klouzavém bahně skákali, blbli a dožírali se, do toho se mi tam tradičně motal pes a já s kolečkama...vrcholem všeho bylo, když Gasina přišla, žduchla do vrchovatých koleček s hnojem a překlopila je...ani seno jsem pomalu nestihla dovézt do přístřešku, bo mě nechtěli pustit, bo z koleček chutná nejlépe...no, ale jediné vtipné, co mě potěšilo, jak Kerka poté, co si asi uvědomil, že to ráno posral stál celou dobu tam, kde jsem něco dělala, olizoval se a házel oslí oči (jakože každé rno chodí a zuchtí, kde by co sežral)...jo a včera jsme s koňma nikde nebyly, chudáik Kája přijela, akorát jsme porobily, zajely pro tu nchutně těžkou trávu a koně odmítaly vstrčit v tom šíleném lijáku i špičku nosu...dneska má být jenom oblačno a přijedu z práce až před 6...ale ořové musí bezpodmínečně aspoň na chvilku ven...ach jo...hledám si novou práci..

8.11.2007 08:01

rocky napsal(a):
Dobréééé ráno Tak dnes mě čeká velké uklízení auta, ale vypadá to že jsem ani nemusela shánět velký auto, no ale já věřím že to byl od Zuzky jen ftípek a zkoušííí nás!!
Jani copak copak že tě tak koňuchové vytočily??
Andrej co kobyla a to seno?

Ach jo babice.....Když se sere, tak se sere :-( Nedá se nic dělat....Dany, s těma šrubkama si mě pobavila No a jakpak to dopadlo? Stojí stůl?

No a Andrej, včera jak jsi psala o tom senu, já mám čas p pozorovat Honzíka a vím, že stačí jeden jiný balík a taky se mi toho hned nechytne. Ale do rána je to sežráno, tak nevím, no .....

8.11.2007 08:09

kukinatost napsal(a):
ale Keryn vztekloň dneska normálně vykopnul při žraní, když jsem tam jela kousek s kárama, furt se otravovali s Gasinou navzájem, každý má svůj kýbl se snídaní, ale černá věc furt Gasinu vyhazovala, takže v tom pekelném maximálně klouzavém bahně skákali, blbli a dožírali se, do toho se mi tam tradičně motal pes a já s kolečkama...vrcholem všeho bylo, když Gasina přišla, žduchla do vrchovatých koleček s hnojem a překlopila je...ani seno jsem pomalu nestihla dovézt do přístřešku, bo mě nechtěli pustit, bo z koleček chutná nejlépe...no, ale jediné vtipné, co mě potěšilo, jak Kerka poté, co si asi uvědomil, že to ráno posral stál celou dobu tam, kde jsem něco dělala, olizoval se a házel oslí oči (jakože každé rno chodí a zuchtí, kde by co sežral)...jo a včera jsme s koňma nikde nebyly, chudáik Kája přijela, akorát jsme porobily, zajely pro tu nchutně těžkou trávu a koně odmítaly vstrčit v tom šíleném lijáku i špičku nosu...dneska má být jenom oblačno a přijedu z práce až před 6...ale ořové musí bezpodmínečně aspoň na chvilku ven...ach jo...hledám si novou práci..

Zlatko a pak, že není s ořema sranda, že? Věřím, že to po ránu naštve, to bezpodmínečně...No ale toš uznej seama, ted když si před očima představíš toho Kerouše olizujícího s oslíkovítyma ušima, zasměješ se tomu, co?

A jinak já taky pujdu dneska s Honzulou ven a taktéž se budu vracet za tmy, tak budem na sebe myslet, jo?

8.11.2007 08:11

kukinatost napsal(a):

Tý jo, Jani koukám že to taky nemáš jednoduchý. Hele chci se jen orientačně zeptat. Až někdy budu mít toho koňa tak budu každopádně podestýlat pilinama (budu mít jakékoliv množství zadarmiko) a nevím co se hnojem...co provádíš s hnojem?
Jinak takhle to dopadlo...já jsem byla v divadle a Tomajs při fotbale skládal rubikův stůl...

8.11.2007 08:21

kukinatost napsal(a):

Zdravím dámy!
Zuzi škoda, no ale na druhou stránku - bude vás málo, a já vás co nejdřív překecám na další srazík u mě!!! K Danny je to kouseka a Andy se taky zvládne....
Už se nám Elí umoudřila nebo dělá stále herečku?
No, já jsem kvůli dešti za Rojoušem nejela takže doufám, že se do so počasí umoudří a nebude nám ne huberta pršet.
Jani - někdy je den blbec, podívej na mě včera. Asi mám prý skříplý nějaký nerv když mi prsty stále brní
Danny - ten stůl mi něco připomíná takhle přesně vypadal můj stůl pod poč, šroubky chyběly taky a na konec jsme museli i vrtat

8.11.2007 08:24

tajemma danny napsal(a):
Tý jo, Jani koukám že to taky nemáš jednoduchý. Hele chci se jen orientačně zeptat. Až někdy budu mít toho koňa tak budu každopádně podestýlat pilinama (budu mít jakékoliv množství zadarmiko) a nevím co se hnojem...co provádíš s hnojem?
Jinak takhle to dopadlo...já jsem byla v divadle a Tomajs při fotbale skládal rubikův stůl...

Dany, já taky podestýlám pilinami a hnůj mi odveze známý a rozmete jej normálně na pole. Na jaře nebo na podzim.....Takže s tím není problém. Stůl je fešný

Jdu makat, babky......Pak to tady prolítnu, tak pište , pište

8.11.2007 08:29

tecos napsal(a):
Zdravím dámy!
Zuzi škoda, no ale na druhou stránku - bude vás málo, a já vás co nejdřív překecám na další srazík u mě!!! K Danny je to kouseka a Andy se taky zvládne....
No, já jsem kvůli dešti za Rojoušem nejela takže doufám, že se do so počasí umoudří a nebude nám ne huberta pršet.
Jani - někdy je den blbec, podívej na mě včera. Asi mám prý skříplý nějaký nerv když mi prsty stále brní
Danny - ten stůl mi něco připomíná takhle přesně vypadal můj stůl pod poč, šroubky chyběly taky a na konec jsme museli i vrtat

Ahojda Adél,
hele ty jsi si s tím došla k doktorovi, nechtělo by to nějakej rentgenek?
Mno s tím hnojem právě vůbec nevím, piliny jsou asi kyselejší než sláma...myslela jsem, že bychom z nádražních pražců sestavili takovou obr obůrku a tam by se hnůj vyvážel ale právě nemám domyšlené jak dlouho se piliny rozkládají a za jak dlouho by se hnůj dal použít...to je chemie, sakra
Jo jinak takhle vypadal náš počítačovej koutek předtím...bývalej jídelní stůl...

8.11.2007 08:31

molly napsal(a):

Bré ranko...měla bych na vás dotaz

Nemáte někdo zkušenosti s tím, jak to chodí při koupi pozemku? Nějak nevím, co bych měla zjišťovat první :) (teda krom toho, komu pozemek patří - je obce)

8.11.2007 08:33

tecos napsal(a):
Zdravím dámy!

Pořád nás je dost, ale Zuzka se vzchopí a netrhnee partu já v ni věřím

sadzi saj

8.11.2007 08:34
sadzi saj

tecos napsal(a):
Zdravím dámy!

Adél odkud ty vlastně si??

No holky říkali, že fakt nežrala, ale po ježdění jsem jí potom šla dát seno z ruky ho žrala a vždycky čekala, až donesu další hrst , tak jsem řekla holčinám malým, co rozváželi seno, jestli by ho tam šoupli už i Elí, abych viděla, jestli bude žrát a normálně se do toho pustila jako vždycky, tak nevím. Prý řešili, čím to může být a prý se teď začlo nový seno krmit, tak možná tím, ale včera žrala, tak doufám, že to sežrala a bude to ok

8.11.2007 08:38

tajemma danny napsal(a):
Ahojda Adél,
hele ty jsi si s tím došla k doktorovi, nechtělo by to nějakej rentgenek?
Mno s tím hnojem právě vůbec nevím, piliny jsou asi kyselejší než sláma...myslela jsem, že bychom z nádražních pražců sestavili takovou obr obůrku a tam by se hnůj vyvážel ale právě nemám domyšlené jak dlouho se piliny rozkládají a za jak dlouho by se hnůj dal použít...to je chemie, sakra
Jo jinak takhle vypadal náš počítačovej koutek předtím...bývalej jídelní stůl...

Zdra Babice
Kočko bud v pohodě, nám se o hnuj skoro prali, nestihli jsme ho s dvouma ponclama vyrabět....taky jsme měli piliny... vždycky si k nám zajeli s kolečkem či vozíkem a hnůj si odvozili...

Jinak JAni taky se trochu po ránu vztekám, přitom co jsi psala je to za normálního stavu ok...ale mě po ránu zklamala Zuzy indispozice, tak budu doufát, že se třeba stane zázrak a zejtra nám Zuzanka napíše že ji je lépe....prosím prosím!!!!!

jo jo Andrej máš pravdu pak se sejdem u tebe, ale když už jsme to tak nějak vymyslili, tak škoda to rušit...třeba se to ještě změní co ta kobuša,už papá?

8.11.2007 08:39

strelish napsal(a):

Nemáte někdo zkušenosti s tím, jak to chodí při koupi pozemku? Nějak nevím, co bych měla zjišťovat první :) (teda krom toho, komu pozemek patří - je obce)

Tady zase svítí sluníčko, tak doufám, že to nedopadne stejně jak včera!!

8.11.2007 08:40

strelish napsal(a):

Nooo, nebyla jsem nikde, to mi diagnostikovala Míšova sestřička sestřička Já doktory nemusím.
Chemie - jsem studovala aplykovanou chemii, farmaceutické substance - slečna vedoucí laboratoře přece
Piliny jsou opravdu kyselejší než hnůj a rozkládají se dlooooouho. U nás je teda nikdo moc nechce - jako hnůj s pilinama. Máme to zařízené i tak, že pokud je na poli hnoje hodně, hodí se na hnoják JZD. Zkus se třeba domluvit s nima - od jednoho koně toho nebude tolik, že Tak že by si jim to tam třeba vždycky přišoupla...
Káťo - mi když jsme kupovali pozemek, bylo po majitl nejd jako co je na katastru uveden - pole, role, louka, krmná pastvina.... podle toho jsou nějak omezeny možnosti využití... ale už fakt nevím jak a co.
Leni - jsem se zase pobavila.... Fakt dobrý

8.11.2007 08:40

klawdie napsal(a):
Zdra Babice
Kočko bud v pohodě, nám se o hnuj skoro prali, nestihli jsme ho s dvouma ponclama vyrabět....taky jsme měli piliny... vždycky si k nám zajeli s kolečkem či vozíkem a hnůj si odvozili...

Jinak JAni taky se trochu po ránu vztekám, přitom co jsi psala je to za normálního stavu ok...ale mě po ránu zklamala Zuzy indispozice, tak budu doufát, že se třeba stane zázrak a zejtra nám Zuzanka napíše že ji je lépe....prosím prosím!!!!!

jo jo Andrej máš pravdu pak se sejdem u tebe, ale když už jsme to tak nějak vymyslili, tak škoda to rušit...třeba se to ještě změní co ta kobuša,už papá?

Oni se o ten hnůj perou asi jak kde...u nás jakože u našich, tam ho vozíme vždycky jak k nim jedem na vozíku za autem a ještě nám za to lidi platí a tady??! Totální nezájem :o(

8.11.2007 08:43

tecos napsal(a):
Nooo, nebyla jsem nikde, to mi diagnostikovala Míšova sestřička sestřička Já doktory nemusím.
Chemie - jsem studovala aplykovanou chemii, farmaceutické substance - slečna vedoucí laboratoře přece
Piliny jsou opravdu kyselejší než hnůj a rozkládají se dlooooouho. U nás je teda nikdo moc nechce - jako hnůj s pilinama. Máme to zařízené i tak, že pokud je na poli hnoje hodně, hodí se na hnoják JZD. Zkus se třeba domluvit s nima - od jednoho koně toho nebude tolik, že Tak že by si jim to tam třeba vždycky přišoupla...
Káťo - mi když jsme kupovali pozemek, bylo po majitl nejd jako co je na katastru uveden - pole, role, louka, krmná pastvina.... podle toho jsou nějak omezeny možnosti využití... ale už fakt nevím jak a co.
Leni - jsem se zase pobavila.... Fakt dobrý

hmmm KAti na to že jsem študovaný geodet a študovala jsem mapovaní a geodezii tudíž jsme probírakli všechny ty kastastry a další bláboly tak jsem to všechno zapoměla... zkus na netu třeba tam nějakej návod najdeš...ale když ž víš čí ta půda je jsi na dobré cestě

8.11.2007 08:46

klawdie napsal(a):
hmmm KAti na to že jsem študovaný geodet a študovala jsem mapovaní a geodezii tudíž jsme probírakli všechny ty kastastry a další bláboly tak jsem to všechno zapoměla... zkus na netu třeba tam nějakej návod najdeš...ale když ž víš čí ta půda je jsi na dobré cestě

Jéé Kláry, ty jsi studovala geodézii? Já mám průmku stavební a o teodolit bych se v dnešní době ani poranila... Také jsem z geodézie všechno zapomněla...
Zmořená Leoša po tréningu...

8.11.2007 08:48

tajemma danny napsal(a):
Jéé Kláry, ty jsi studovala geodézii? Já mám průmku stavební a o teodolit bych se v dnešní době ani poranila... Také jsem z geodézie všechno zapomněla...

Končím dámy - ke všem chcete přijet jen ke mě neee... Fajn, jdu pracovat

8.11.2007 08:53

tajemma danny napsal(a):

Samé študované geodetky? No toto. Já mám za sebou technickou školu obor obalová technika, počítačová grafika.......Otrava :-(
Jo a holky, upravujete pastviny nějak před zimou? Jkao jestli je sypete tím práškem proti odkyselení a podobně? Já uvažovala nad zahradou, ale nevím, no.....Nějaký čas tam koníci vůbec nesmí.
No a jinak já mám hnůj už rok, slušná kupa, ted mi slíbili, že to odvezou, tož jsem zvědavá, nějak se začínají vykroucet :-(

8.11.2007 09:02

lanika napsal(a):
Samé študované geodetky? No toto. Já mám za sebou technickou školu obor obalová technika, počítačová grafika.......Otrava :-(
Jo a holky, upravujete pastviny nějak před zimou? Jkao jestli je sypete tím práškem proti odkyselení a podobně? Já uvažovala nad zahradou, ale nevím, no.....Nějaký čas tam koníci vůbec nesmí.
No a jinak já mám hnůj už rok, slušná kupa, ted mi slíbili, že to odvezou, tož jsem zvědavá, nějak se začínají vykroucet :-(

mi nic nesypem...jen pozbírame bobky...ono je to marný trava stejně nenaroste, velkej počet koní a malý výběh, tráva nemá šanci

No jo já mám SPŠ Stavební, ale geodet je člověk tělem i duší, což já nebyla, takže všechno z hlavy odplulo! heh můj spolužák šefoval na stavbě ty slavný dalnice z HK do Prahy starým dědkům celkem kůlna...

8.11.2007 09:02

lanika napsal(a):

No tak koukám že jsem tady jedínej hnojař s maturitou

Otázka dne: Co je to za zombie na fotce aneb jak to dopadá, když se poptkáš s koňskou sviní

8.11.2007 09:06

rocky napsal(a):
No tak koukám že jsem tady jedínej hnojař s maturitou

Otázka dne: Co je to za zombie na fotce aneb jak to dopadá, když se poptkáš s koňskou sviní

ted doufam ze se na me nebude zlobit ze jsem to sem dala!! Ale aspoň se poučte z tohoto ze i dobrej konak muze takhle dopadnout

8.11.2007 09:13

rocky napsal(a):
ted doufam ze se na me nebude zlobit ze jsem to sem dala!! Ale aspoň se poučte z tohoto ze i dobrej konak muze takhle dopadnout

no, já mám každé ráno veselo furt...jak pes chodí a čoruje suchý chleba ořům, jednou ho Kerka čapnul za krkem do zubů a normálně kus poponesl...:)))Jinak s tím hnojem, no, ani mi nemluvte, čeká mě teď někdy vyvážení na pole..btw někdo mi říkal, že si nechával dělat nějakou analýzu a že ten pilinný hnůj je skoro stejný jako slamnatý...jinak u nás to tež nikdo nechce..kámoš mi nabízel, že mi přistaví rozmetadlo, aale absolutně by nebyla šance, že by tam dojel, no, však to všeci uvidíte...ježiš, se nemůžu dočkat! A ne že zas někdo odpoadne, u Zuzky ještě nevím, jestli jí nepříjezd povolím:))

8.11.2007 09:15

rocky napsal(a):

Ty vogo...Klárys? To byl ten hajzlovskej hucul jak si o něm vyprávěla že tě nakopl? Ježiši, to vypada hrůzosrtašně...
Jinak my pastvu upravujeme tak, že posečeme nedopasky a ty necháváme ležet...jelikož na pastvu chodí koně celoročně tak prášek nehrozí. Máme nařízený od CHKO že jednou za pět pet musíme vysejvat byliny...

8.11.2007 09:26

tajemma danny napsal(a):
Ty vogo...Klárys? To byl ten hajzlovskej hucul jak si o něm vyprávěla že tě nakopl? Ježiši, to vypada hrůzosrtašně...
Jinak my pastvu upravujeme tak, že posečeme nedopasky a ty necháváme ležet...jelikož na pastvu chodí koně celoročně tak prášek nehrozí. Máme nařízený od CHKO že jednou za pět pet musíme vysejvat byliny...

No jo to jsem byla krásná co, čelo větší než nos, není to vidět to vypadá na první den, ještě jsem ubrečená...kdyby jste mě viděli, druhý den, neměla jsem očička...jsem byla hrozná zruda...a nekopl mě ale podal si mě zubama...hajzl doted piká...ale ted už mě je ho líto...segra prosímtě kam na ty fotky chodíš????odkud to je focené to nějak nepoznávám...

8.11.2007 09:27

tajemma danny napsal(a):

hele kolik tak muze stat pravej beranek pod sedlo??prodavam poprsak a pani mi nabizela vymenu, poprsak prodavam za 750kč, kolik tak muze stat ten beranek??

8.11.2007 09:29

rocky napsal(a):
hele kolik tak muze stat pravej beranek pod sedlo??prodavam poprsak a pani mi nabizela vymenu, poprsak prodavam za 750kč, kolik tak muze stat ten beranek??

to je z oslavy narozenin taty, jsem si te tam tajne vyblejskla, kdyby ti nahodou dali tu roli Harry Potter a jeho stracená sestra, tak aby jsi mi tu fotku pak podepsala-hehe...
Jsem projížděla nějaký cd včera doma a poslala si par fotek sem do kompa abych furt neposilala ty same:)

8.11.2007 09:33

rocky napsal(a):
to je z oslavy narozenin taty, jsem si te tam tajne vyblejskla, kdyby ti nahodou dali tu roli Harry Potter a jeho stracená sestra, tak aby jsi mi tu fotku pak podepsala-hehe...
Jsem projížděla nějaký cd včera doma a poslala si par fotek sem do kompa abych furt neposilala ty same:)

Heh, já mám také problém v tom, že nevím které fotky jsem sem již dávala a které nee...je to těžké. Hele už jsem se na to asi ptala asi co to je za tu odznakovou ryzku Péťo? Jak se jmenuje?

8.11.2007 09:37

tajemma danny napsal(a):
Heh, já mám také problém v tom, že nevím které fotky jsem sem již dávala a které nee...je to těžké. Hele už jsem se na to asi ptala asi co to je za tu odznakovou ryzku Péťo? Jak se jmenuje?

jj kobyla Sylva ze stáje kde jsem pracovala, turistickej koník, po maďarským hřebci

8.11.2007 09:42

rocky napsal(a):
jj kobyla Sylva ze stáje kde jsem pracovala, turistickej koník, po maďarským hřebci

ještě tady

8.11.2007 09:44

rocky napsal(a):

no za jetej pravej beránek pod sedlo chtěj v inzerci 1000,-....ale dle mého je tak na parádu...ale třeba snáž prodáš než ten poprsák...

8.11.2007 09:47

rocky napsal(a):

Pěkný tělo čéče. Je takové energická na těch fotkách co jsi sem dávala. Moc pěkná, prostě ryzka no
Tuhle jsem sem ještě nedávala...

8.11.2007 09:51

tajemma danny napsal(a):
Pěkný tělo čéče. Je takové energická na těch fotkách co jsi sem dávala. Moc pěkná, prostě ryzka no

Moc hezký hov.. Danny

Jinak segra novej beránek stojí 1150,- info z equiservisu...

Tlumící dečka z pravého beránku na straně ke koni a z černé bavlny k sedlu. Příjemné a estetické provedení. Velmi elegantní pro použití se sedlovou dečkou, kdy je tento beránek mezi sedlem a dečkou a je vidět pouze beránkový lem. Možno použít i přímo na koně, působí proti zapařování pod sedlem.

8.11.2007 09:52

tajemma danny napsal(a):

no ale videt ji bez sedla tak breciiis!!!byla brzo obsedla tak ma ted mrte prosedlej hrbet a zacina hodne tahat zadky...jojo to brzke obsedani dela sve..

8.11.2007 09:53

rocky napsal(a):
no ale videt ji bez sedla tak breciiis!!!byla brzo obsedla tak ma ted mrte prosedlej hrbet a zacina hodne tahat zadky...jojo to brzke obsedani dela sve..

Tak ho mam vyměnit??za ten poprsák??psala jsem ji o fotku tak uvidím v jakem je stavu.

sadzi saj

8.11.2007 09:55
sadzi saj

rocky napsal(a):
Tak ho mam vyměnit??za ten poprsák??psala jsem ji o fotku tak uvidím v jakem je stavu.

Peti, tak uvidíš podle fotky, ale jestli by si ho užila, tak bych ho vyměnila Já teď našla krásnou káro dečku s béžovým lemováním, pěkná. Víc by se mi hodila k té béžové čabrace, než tu káro, co mám nechcete někdo

8.11.2007 10:02

sadzi saj napsal(a):
Peti, tak uvidíš podle fotky, ale jestli by si ho užila, tak bych ho vyměnila Já teď našla krásnou káro dečku s béžovým lemováním, pěkná. Víc by se mi hodila k té béžové čabrace, než tu káro, co mám nechcete někdo

Aha, to je špatný Ale s tím člověk může bojovat jak chce ale kreténi byly jsou a bohužel i budou.
Gitka má také mírně prosednej hřbet ale už se nikdo nedozví kdo jí kdy obsedat, je to starší dáma z Nemochovic...
Hele Andy, já bych měla zájem o tu károvanou, kolik za ní chceč?

8.11.2007 10:06

molly napsal(a):

Jo Andy, mi by se tež páčila na Kerouše, máme i hezkou kostičkovanou ohlávku...:)

8.11.2007 10:10

kukinatost napsal(a):
Jo Andy, mi by se tež páčila na Kerouše, máme i hezkou kostičkovanou ohlávku...:)

Tak je to přesně ten beránek z obrázku,já do toho asi pujdu..:)

8.11.2007 10:16

rocky napsal(a):

Peti, mě se líbí už dlouho Být tebou, tak neváhám.....A ten prsvý beran by se ti nikdy neměl vysedět a zežmolkovat, bude pořád tak hrubý, jak ho koupíš :-)

Babky, já chcu léto.....Sluníčko, vidno dloho, táborák a vás všechny kolem sebe

8.11.2007 10:18

rocky napsal(a):

Hele dotaz....Psala jsem Lucce a ta může pouze v so dopoledne, odpo už má domluvenou návštěvu...tak jak děvčata? Jak to vidíte? Stíháme návštěvu Lucky a Usy? Napiště nějaké rozumy
Couváme

8.11.2007 10:20

molly napsal(a):

Hele Lenica, je ti jasné, že už máš program na léto...?:)))My totiž budeme společně vandrovat s ořama...akorát doufám, že budu mít koho vzít na Gasulu, ať jí nenechávám doma..už teď se těším jak Remek na skafandr:)))

8.11.2007 10:26

kukinatost napsal(a):
Hele Lenica, je ti jasné, že už máš program na léto...?:)))My totiž budeme společně vandrovat s ořama...akorát doufám, že budu mít koho vzít na Gasulu, ať jí nenechávám doma..už teď se těším jak Remek na skafandr:)))

Jasan Jsem už to říkala Janince, že škoda, že jsem se nehecly dříve na ten srazík.....Janča celé 2 měsíce doma a tolik jsme toho mohly společně stihnout.....No, uvidím jak bude na tom Honzík v létě s kondičkou, jinak si objednávám Gasi A pojedem do trantárie. Jupíííííííííí

8.11.2007 10:30

lanika napsal(a):
Peti, mě se líbí už dlouho Být tebou, tak neváhám.....A ten prsvý beran by se ti nikdy neměl vysedět a zežmolkovat, bude pořád tak hrubý, jak ho koupíš :-)

Babky, já chcu léto.....Sluníčko, vidno dloho, táborák a vás všechny kolem sebe

Jo devčice tak přesně tuto idylku mám v planu jen co se zas oteplý u nás, postavíme stany mezi ohradama, táboraček...prostě relax, pač devčice z ostravy jsou dvě, takže snad se jim poštestí přijet oboum, kež by to šlo třeba na víc dnu, aby jsme rovnou precestovali střední čechy, že Andrej, taky vidět na živo Leošu a pak taky mega Saxíka...

jinak holky bouličky mizí, podam si patent...Jen musím kupit heparin a mazat a mazat, řekla bych že do měsíce budou pryč uplně, ted jsou tak o polovic placatější:))))

sadzi saj

8.11.2007 10:30
sadzi saj

lanika napsal(a):
Jasan Jsem už to říkala Janince, že škoda, že jsem se nehecly dříve na ten srazík.....Janča celé 2 měsíce doma a tolik jsme toho mohly společně stihnout.....No, uvidím jak bude na tom Honzík v létě s kondičkou, jinak si objednávám Gasi A pojedem do trantárie. Jupíííííííííí

Tak dámy, aukce začíná , ba ne, dělám si srandu, já bych chtěla tuhle, kvůli té čabrace

8.11.2007 10:32

lanika napsal(a):

to je skoda ze jste tak daleko,ze by jsme se nekde sesli a pokracovali spolu. To by byl cundr!!!!!

8.11.2007 10:33

sadzi saj napsal(a):
Tak dámy, aukce začíná , ba ne, dělám si srandu, já bych chtěla tuhle, kvůli té čabrace

T yjo Danny tak to teda nevím, jak je Usa daleko od Janči?

8.11.2007 10:36

rocky napsal(a):
to je skoda ze jste tak daleko,ze by jsme se nekde sesli a pokracovali spolu. To by byl cundr!!!!!

Hele je to cca 40 km...tak nevím, jak to vidíte!!! Halló

sadzi saj

8.11.2007 10:38
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

Tady ta čabraka, ale kvalita nic moc

8.11.2007 10:38

lanika napsal(a):

Danuli, nechci ti moc kazit radost, ale přijde mi, že by to bylo docela komplikované s tou Luckou a Usinkou...k ní je to ode mě asi 45 km, navíc nevím, odkud kontrétně z toho F-M kraje je...Vy dorazíte nejdříve pdole mě kolem té 9.-10...takže tak nějak záeží na vás...
Jinak Leňošku, víš že bych ti samozřejmě nejradši vnutila Gasulu, líbí se mi, jak jezdíš a myslím, že i s Gasii jste si rozumněly..ale prostě chápu, že když máš doma koňoucha, tak se ti nebude chtít jet na cizím....i když my už nejsme cizí:)))a osobně můžu říct, že tady to vandrování jenom tak cestou necestou jsou nejhezčí dovolené..:)

8.11.2007 10:39

rocky napsal(a):

Zlata, nechci předbíhat, ale ráda bych v létě přijela s Honzíkem tam někde ku vám Taková naše společná dovolenka....Ale vše závisí na financích a taky na společníkovi do vozíku. Co Jani?????? To by bylo super. Stejně se na dovolennku sama nikam nedostanu bez něj. Tak co mi zbývá? Vzít ho sebou

Ale nebudu předbíhat, je to všechno moc daleko....

sadzi saj

8.11.2007 10:39
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Hele je to cca 40 km...tak nevím, jak to vidíte!!! Halló

A tuhle bych potřebovala prodat, ale holčiny, dala jsem za ní 470,- Kč i s dobírkou - poštovným. Je úplně nová, použitá až na Elí a nošená jednu dobu, teď jsem ji akorát vyprala

8.11.2007 10:42

kukinatost napsal(a):
Danuli, nechci ti moc kazit radost, ale přijde mi, že by to bylo docela komplikované s tou Luckou a Usinkou...k ní je to ode mě asi 45 km, navíc nevím, odkud kontrétně z toho F-M kraje je...Vy dorazíte nejdříve pdole mě kolem té 9.-10...takže tak nějak záeží na vás...
Jinak Leňošku, víš že bych ti samozřejmě nejradši vnutila Gasulu, líbí se mi, jak jezdíš a myslím, že i s Gasii jste si rozumněly..ale prostě chápu, že když máš doma koňoucha, tak se ti nebude chtít jet na cizím....i když my už nejsme cizí:)))a osobně můžu říct, že tady to vandrování jenom tak cestou necestou jsou nejhezčí dovolené..:)

Jj Jani, já jsem si právě také říkala že to asi nebude reálné, bylo by to strááášně nabušené. Tak já jí písnu že asi nestíháme...

8.11.2007 10:48

kukinatost napsal(a):

Já bych byla pro si to plně užíit u vašich koníků, myslím si že toho cestování budem mít až až..ale je mi to jedno přizpůsobím se celé bandě!!Leni to by byl luxusní nápad kdyby jste přijeli i s koníkama na dovču k nám,ale..ta cesta je na přepravu pěkně dlouháááá to je fakt smůla, všichni bezvadný lidi musej bydlet tak daleko, ale aspoň je to naše přátelství tak vzácný!!!

Tolik sněhu jsme měli před loni v té na dvoře v té stáji kde jsme pracovala:)a za hromadou vykukuje koník. nevýhodu to mělo že nám někteří koníci zdrhali z výběhu přes ten kopec sněhu

8.11.2007 10:54

molly napsal(a):

Tak jsem přilezla z venku, samozřejmě, že jsem zmokla

Kurňa to bych neřekla, že jste všechny vystudované v geo oboru, já se svou lékárničinou jsem v tom fakt ztracená :-))) Pozemek je vedený jako ostatní plocha, teď ho má místní zemědělec v pronájmu a letos snad každé svoje pole osel řepkou, takže se nám to bude za barákem žlutit o 106. Každopádně, pokud budou ochotní ho prodat, je to cca 30 tis. m2, to se asi pěkně plácnu přes kapsu...

8.11.2007 10:58

rocky napsal(a):
Já bych byla pro si to plně užíit u vašich koníků, myslím si že toho cestování budem mít až až..ale je mi to jedno přizpůsobím se celé bandě!!Leni to by byl luxusní nápad kdyby jste přijeli i s koníkama na dovču k nám,ale..ta cesta je na přepravu pěkně dlouháááá to je fakt smůla, všichni bezvadný lidi musej bydlet tak daleko, ale aspoň je to naše přátelství tak vzácný!!!

Tolik sněhu jsme měli před loni v té na dvoře v té stáji kde jsme pracovala:)a za hromadou vykukuje koník. nevýhodu to mělo že nám někteří koníci zdrhali z výběhu přes ten kopec sněhu

No ale pozor, pokud to bude příští rok fungovat, můžem stravit společnou dovolenou ve ždaře jako jsme byli loni se segrou a koníkama, Janča vezme oba oře, aby Danny měla na čem jezdit a pak nevidím problém..no tak si koníci trochu zacestujou...no!tak by to bylo super, devčice...

8.11.2007 10:59

rocky napsal(a):

To je mazec s tím sněhem....Hele, to mi připomínalo, my jako poslední chaloupka , za náma už končí cesta a jak k nám jezdí ráno v zimě odhrabávat traktor, tak všechno hodí na konec a já přes to s Honzíkem musím přelést, abych se dostala do výběhu Loni nic moc nebylo, ale letos???? Asi s něma udělám pořádek....
No, co se te dopravy týče, myslím, že by to bylo v pohodě. ...Honzíka jsem dovezla z Olomouce, jeli jsme 2,5 hodiny a vpohodě. K vám bychom to jednou tolik přetáhli, ale myslím, že v tom by takový problém nebyl.....Ael bylo by to fajn

A Jani, ty jsi moje zlato, pojedu s tebou ráda v létě na čundr...Jejdaaaaa, ještě nezačala ani zima a my už tu plánujem léto

8.11.2007 11:12

strelish napsal(a):

Kurňa to bych neřekla, že jste všechny vystudované v geo oboru, já se svou lékárničinou jsem v tom fakt ztracená :-))) Pozemek je vedený jako ostatní plocha, teď ho má místní zemědělec v pronájmu a letos snad každé svoje pole osel řepkou, takže se nám to bude za barákem žlutit o 106. Každopádně, pokud budou ochotní ho prodat, je to cca 30 tis. m2, to se asi pěkně plácnu přes kapsu...

Takže milánkové tak jsem byla na záchodě a trochu přemýšlela, takže mám letní plán! TAk si začněte štřit korunky...jestliže bude fungovat naše oblíbená usedlost kde jsme byli loni uděláme srazík s konmi tam..vysočina je krásná! z HK vyrazí Grace, Sahib do dalšího vozíku, Jerry s Molly...od Prahy vyrazí Elí a JAnča, od Ostravska JAnča vezme ty dva raubíře aby měla na čem Danny drandit a Lená k sobě přibere KAthelínnnn...heh to čumákujete...tož to máme desetihlavé stádo, obrovská pastvina pro všechny a kdo se nebude mít rád muže po skupinkách do menších...ubytování pro koně s krmení a pro nás bez krmení bylo viděno na 350,- na den celkem...tož slušná cena...co vy na to...na moře kašlem uděláme si koňodovolenou, mě se ta loňská moooccc libila...

8.11.2007 11:15

strelish napsal(a):

Kači, buď v klidu, myslím, že ani já moc nezapadám svým oborem...jinak ymslím, že nebudeš jediná zmoklá, mě to čeká taky...:)a ještě jako bonus k tomu mě čeká tma..prostě užasne..Jinak Lenicu zcela nepokrytě zbožňuju, ona mě musela očarovat, jest to taky malutka čarovnica z krajiny Oz:)))já s ní pojedu i na konec světa..:)

8.11.2007 11:17

kukinatost napsal(a):
Kači, buď v klidu, myslím, že ani já moc nezapadám svým oborem...jinak ymslím, že nebudeš jediná zmoklá, mě to čeká taky...:)a ještě jako bonus k tomu mě čeká tma..prostě užasne..Jinak Lenicu zcela nepokrytě zbožňuju, ona mě musela očarovat, jest to taky malutka čarovnica z krajiny Oz:)))já s ní pojedu i na konec světa..:)

jéé, já chci a už teď hned...akorát teda budet muset brát ohled na Kerouše, že je takový trošku agent pod sedlem mezi koňma..:)a Gasii ráda Danny poskytnu, když na ní bude hodná
jediné, co mě plaší je teda ta doprava, páč to bude kurevská pálka..a netuším, dke ze svého vtipného platu ušetřím...asi si přiberu 3. práci:)))

8.11.2007 11:20

kukinatost napsal(a):

Bych fakt nejradši dělala někde na 1/2 nebo 3/4 úvazek a do toho si jako bonus přihodila weby, ty můžu dělat i po tmě po večerech a měla bych v pohodě čas odpoledne na koně.

Začínám mít nějak hládeček :))

8.11.2007 11:22

kukinatost napsal(a):

V létě jedu a s váma kamkoliv!!!i kdybych měla vynechat dovču v cizině, to radši za vůní koní než za vůní moře!!!!!!
foto: i v zimě je na vysočině nádherně

8.11.2007 11:31

rocky napsal(a):
V létě jedu a s váma kamkoliv!!!i kdybych měla vynechat dovču v cizině, to radši za vůní koní než za vůní moře!!!!!!
foto: i v zimě je na vysočině nádherně

Jééé ten kopec splývá s nebem...super fota, segra bereš teda to dělo foták? a co kamera, nebude?

8.11.2007 11:50

klawdie napsal(a):
Jééé ten kopec splývá s nebem...super fota, segra bereš teda to dělo foták? a co kamera, nebude?

Po foťáku už pátrám,on si ho vždycky pujčí tatík a pak nevim kde je, tak jsem napsala honzovi at ho vypatra!MNo a kamera mozna..pokud je doma,tak ji beru,musim po ni juknout

8.11.2007 11:52

klawdie napsal(a):

Tak jsem tady z obídku lidičky. Jináč domlívám se, že bych klíďo mohla vzít Leošu na koňo tábor, jen se také trošičku obávám pálky za dopravu...ale to se vždycky nějak ušetří... Myslím, že by byla Leuša ve svém živlu...Jéé, Kláry já vám tak závidím ty dlóóuhé lesní cesty...já ci taky.
Jinak zatím nemám ještě vůbec nic zbalené...se z toho dneska večer pos... vůbec nevím, co si vzít aby toho nebylo málo ani moc...heh, kdyžtak mi Janica něco úůjčí, že?

8.11.2007 12:03

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem tady z obídku lidičky. Jináč domlívám se, že bych klíďo mohla vzít Leošu na koňo tábor, jen se také trošičku obávám pálky za dopravu...ale to se vždycky nějak ušetří... Myslím, že by byla Leuša ve svém živlu...Jéé, Kláry já vám tak závidím ty dlóóuhé lesní cesty...já ci taky.
Jinak zatím nemám ještě vůbec nic zbalené...se z toho dneska večer pos... vůbec nevím, co si vzít aby toho nebylo málo ani moc...heh, kdyžtak mi Janica něco úůjčí, že?

Do auta se toho vejde, hlavně aby jsi to ty utáhla do HK

8.11.2007 12:03

tajemma danny napsal(a):

Jé já si balila včera, takže hadry méně pěkné ke koním a nějaké hezčí aby jsme byli kočky do hospody..kartáček na zuby a hřeben a hlavně ten spacák a polštářek...auto máme velký dost, že...tak to je na pohodu...

8.11.2007 12:05

tajemma danny napsal(a):

Danny, buď v klídku, já taky ještě nic emám nachystáno Ani nevím, co si sebou vzít.....
Honzula v akci

8.11.2007 12:06

lanika napsal(a):
Danny, buď v klídku, já taky ještě nic emám nachystáno Ani nevím, co si sebou vzít.....
Honzula v akci

Jéé ty židličky, to je skok vid...

TAdy něco pro sestřičku, mě se to libí takto...

8.11.2007 12:09

klawdie napsal(a):
Jé já si balila včera, takže hadry méně pěkné ke koním a nějaké hezčí aby jsme byli kočky do hospody..kartáček na zuby a hřeben a hlavně ten spacák a polštářek...auto máme velký dost, že...tak to je na pohodu...

Ahojte pracantky. Můžu se taky přidat? Vlastního koníka nemám, ale chodím pomáhat Janči jezdit Gasii. Už si vás tu čtu tak 2 měsíce, ale jelikož odpoledne jsem ve škole, tak jenom večer. Doufám, že se srazík vydaří. S kukinatou se teda určitě nudit nebudete. A kameru byste vzít mohli. To, jak mluví se svojím psem a oři fakt stojí za to:-))

8.11.2007 12:13

klawdie napsal(a):
Jéé ty židličky, to je skok vid...

TAdy něco pro sestřičku, mě se to libí takto...

To byl skok Než ho Honza z nudy rozebral.....
Jinak jsem počítala Km na dovču, vyšlo mi 315 Km To je vpohodě Snad.....

8.11.2007 12:16

lanika napsal(a):
To byl skok Než ho Honza z nudy rozebral.....
Jinak jsem počítala Km na dovču, vyšlo mi 315 Km To je vpohodě Snad.....

Tady vypadá jak březí kobyla

8.11.2007 12:20

lanika napsal(a):
Tady vypadá jak březí kobyla

Bože, já ho tak MYYYYYYLUJU

8.11.2007 12:26

lanika napsal(a):

Přeji krásné odpoledne všem přítomným.moc děkuji peul s klárkou za nabídku zúčastnit se vaší akce: sraz Ifauny,ale bohužel mi okolnosti nedovolí dělat náhradníka za Andrejku.děda slaví 70 a účast je prý nutná,takže doufám,že se dočkám řádne fotodokumentace a příběhů z natáčení od Holek a navíc někdo tu v Hk zůstat musí aby ty vaše čtyřnohý zlatíčka optarvovalMyslim,že to s Agi zmáknem. Soucítím z hladovými...už se taky těším na obídek

8.11.2007 12:27

lanika napsal(a):

Tehle pocit leni taky znám...je to krásný když nám ty děti dělají radost i starost...

8.11.2007 12:31

klawdie napsal(a):
Tehle pocit leni taky znám...je to krásný když nám ty děti dělají radost i starost...

Pro Péťu: hele ptala sem se v prohippu na to udidlo s válečkama a bylo mi odpovězeno toto:

ProHippo: KLAFUS: - čauky - nerezový roubík lomený s válečky je za 505kč, ale bohužel od velikosti 12,5

8.11.2007 12:32

klawdie napsal(a):

Klafuško zdarec, hele segra mi povídala že jsi stáhla něco o pohybovým aparátu, pošli mi kdyžtak odkaz taky mě to zajímá...jinak prosímtě kolik metru jsi kupovala toho opletu?jsem to zas zapomela...

8.11.2007 12:34

klawdie napsal(a):
Klafuško zdarec, hele segra mi povídala že jsi stáhla něco o pohybovým aparátu, pošli mi kdyžtak odkaz taky mě to zajímá...jinak prosímtě kolik metru jsi kupovala toho opletu?jsem to zas zapomela...

Vítej Káji ošetřovatelko velké rezatice!

8.11.2007 12:35

klawdie napsal(a):

Na čelenku i ten nánosník 10 metru,ale neco mi zbylo.Uz zvoni tak ti to poslu z domu.Mejte se paa.

8.11.2007 12:42

klafus napsal(a):
Na čelenku i ten nánosník 10 metru,ale neco mi zbylo.Uz zvoni tak ti to poslu z domu.Mejte se paa.

Já na tom roubíku s válečkama jezdím Andíka...a určo ho teda mám menší jak 12,5. Připadá mi na něm spokojený (ale válečky se otáčí dost ztuha :) )

8.11.2007 13:00

klawdie napsal(a):
Vítej Káji ošetřovatelko velké rezatice!

Jé díky za přivítání Kláry. Asi jsem to přehlídla, ale kolik má Sabulka roků??Jinak je to moc krásný koník. Vždycky ještě slintám nad Jerrykem. Miluju izabelky... No ale koníky tu máte všichni pěkné. Když se podívám jaký je krasavec ze Saxíka, nebo na toho obříka od Leničky. Ale nej pro mě je samozřejmě Gasulka rezata

8.11.2007 13:00

molly napsal(a):

Tak Janka už je tež po obědě, právě probíhá kafčo...:) Na oběd jsem měla koprovku a fakt se dala..Jinak Káji, no vida...tak holky, to je Kája, terá se mi taky starala o oř, když jsem byla v Práglu..na to, že je jí 15 si ymslím, že je to moc rozumná a šikovná holčina..akorát Klári asi stejný problém s Agátou, tu pusu nezavře:))
Jinak kameru nee...prosím..foťák ještě přežiju, ale kamera by mě zabila..hrozně se pak stydím:))

8.11.2007 13:04

kukinatost napsal(a):
Tak Janka už je tež po obědě, právě probíhá kafčo...:) Na oběd jsem měla koprovku a fakt se dala..Jinak Káji, no vida...tak holky, to je Kája, terá se mi taky starala o oř, když jsem byla v Práglu..na to, že je jí 15 si ymslím, že je to moc rozumná a šikovná holčina..akorát Klári asi stejný problém s Agátou, tu pusu nezavře:))
Jinak kameru nee...prosím..foťák ještě přežiju, ale kamera by mě zabila..hrozně se pak stydím:))

a víte, jak to je,...půjčím co budete potřebovat, hlavně jak mi přivezete sebe:)

8.11.2007 13:05

kukinatost napsal(a):
a víte, jak to je,...půjčím co budete potřebovat, hlavně jak mi přivezete sebe:)

ale ať nedopadnete takhle:)) já v Londýně a na zádech 30 kilo:)

8.11.2007 13:07

kukinatost napsal(a):

Heh díky za chválu Jani.... No uvidíme, co řeknou o tvojí puse holky až přijedou...To je teprv mazec. Přikládám jednu fotku, co mám s Gasinkou...

8.11.2007 13:11

keina napsal(a):
Heh díky za chválu Jani.... No uvidíme, co řeknou o tvojí puse holky až přijedou...To je teprv mazec. Přikládám jednu fotku, co mám s Gasinkou...

He he jsem si myslela jak je Gasii veliká a ona je jen Janička tak malinká!

8.11.2007 13:12

keina napsal(a):

ježiš, ty jeedna obryně, Gasina vedle tebe vypadá jak poník..:) a dívejte, jak sjem žrala Vánoce:)

8.11.2007 13:14

kukinatost napsal(a):
ježiš, ty jeedna obryně, Gasina vedle tebe vypadá jak poník..:) a dívejte, jak sjem žrala Vánoce:)

ale já nejsem malá:)))To Kája je tak přerostlá...:)

sadzi saj

8.11.2007 13:14
sadzi saj

keina napsal(a):

Tak já teprve obědvám, šopák a chlebíček s hermelínem to jistí Teda holky, já chci takýýýý s Váma , bych se z toho po..., už vidím tu hromady srandy, vidět na živo Kerouše s Gasí a Honzulu. No snad jindy - a zase tu chybí plačící smajlík

Dámy, jak to vidíte s tou dečkou??

8.11.2007 13:15

kukinatost napsal(a):
ale já nejsem malá:)))To Kája je tak přerostlá...:)

Nejseeeem!!!Janico opico! Mám 170 cm...Ideální...To ty jsi prcek

8.11.2007 13:17

sadzi saj napsal(a):
Tak já teprve obědvám, šopák a chlebíček s hermelínem to jistí Teda holky, já chci takýýýý s Váma , bych se z toho po..., už vidím tu hromady srandy, vidět na živo Kerouše s Gasí a Honzulu. No snad jindy - a zase tu chybí plačící smajlík

mm, Andrejko, upřímně, pro mě moc peněz...to asi seženu za lepší peníze...a ani nevíš, jak mě mrzí, že ty moje koňouchy neuvidíš..:(

8.11.2007 13:19

sadzi saj napsal(a):

Andrej stále máš čas si to rozmyslet!!!

8.11.2007 13:19

kukinatost napsal(a):
mm, Andrejko, upřímně, pro mě moc peněz...to asi seženu za lepší peníze...a ani nevíš, jak mě mrzí, že ty moje koňouchy neuvidíš..:(

Andy,
já na to asi taky teď nemám...nepotřebuji jí životně...ikdyž je krásná...zatím to asi nechím a budu bez kárované dečce...

sadzi saj

8.11.2007 13:23
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Andrej stále máš čas si to rozmyslet!!!

No moc dobře víte, že to není o rozmýšlení, ale o penězích a ještě je před výplatou, kdyby to bývalo bylo příští víkend, už bych věděla, na čem jsem, už by bylo po výplatě a čeká mě to soustředění a nechat Elí stát 2 dny další. V kolik vlastně plánujete v neděli příjezd pro info??

sadzi saj

8.11.2007 13:25
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
No moc dobře víte, že to není o rozmýšlení, ale o penězích a ještě je před výplatou, kdyby to bývalo bylo příští víkend, už bych věděla, na čem jsem, už by bylo po výplatě a čeká mě to soustředění a nechat Elí stát 2 dny další. V kolik vlastně plánujete v neděli příjezd pro info??

Jinak holky, teda, jste mě navnadili a teď z toho couvnete , no byla za těch 400,- Kč nová a já ji měla na Elí párkrát a levnější káro jsem neviděla, ale nutit vám ji nebudu

8.11.2007 13:25

sadzi saj napsal(a):

odpovím za holky Andrejko, páč ony neví, kdy je vypustím...a to POZDĚ:))) když už tu budou, tak je jen tak nevypustím zpátky:)

8.11.2007 13:30

kukinatost napsal(a):
odpovím za holky Andrejko, páč ony neví, kdy je vypustím...a to POZDĚ:))) když už tu budou, tak je jen tak nevypustím zpátky:)

JAnico my musíme být ve tři na oslavě dedečkových 70. už tak to kvuli nám šoupli na nedělu...takže odjezd kolem 11

8.11.2007 13:31

klawdie napsal(a):
JAnico my musíme být ve tři na oslavě dedečkových 70. už tak to kvuli nám šoupli na nedělu...takže odjezd kolem 11

fuuujjjj, nechci:)))

8.11.2007 13:31

keina napsal(a):
Jé díky za přivítání Kláry. Asi jsem to přehlídla, ale kolik má Sabulka roků??Jinak je to moc krásný koník. Vždycky ještě slintám nad Jerrykem. Miluju izabelky... No ale koníky tu máte všichni pěkné. Když se podívám jaký je krasavec ze Saxíka, nebo na toho obříka od Leničky. Ale nej pro mě je samozřejmě Gasulka rezata

SAbušovi je 4,5 je to ještě mimino dík za pochvalu!

sadzi saj

8.11.2007 13:33
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
fuuujjjj, nechci:)))

Takže v kolik by jsme tak byli v HK???

8.11.2007 13:34

klawdie napsal(a):
SAbušovi je 4,5 je to ještě mimino dík za pochvalu!

Nemáš zač. Je to krasavec. Tak to tam moc dlouho nebudete holky....To je škoda. Určitě pak ale hoďte fotodokumentaci na ifaunu ať se můžeme podívat i my, kteří tam nebudou...

8.11.2007 13:35

sadzi saj napsal(a):
Takže v kolik by jsme tak byli v HK???

Ráda bych po druhé hodině.Andy si to rozmyslela...????

8.11.2007 13:35

klawdie napsal(a):

Hele mě to jede v neděli nach Turnov v 13:09 nebo v 16:15...uvidíme...hlavně mě holky musíte pak vysadit přímo na zastávce žel.st. abych někde nebloudila do HK...
Hele holky, kamarádka mi poslala pár fotek z dnešního trhu koní v Holandsku, chudáček si lehnul přímo na asfalt...hned bych si ho odvezla domů...

8.11.2007 13:40

tajemma danny napsal(a):
Hele mě to jede v neděli nach Turnov v 13:09 nebo v 16:15...uvidíme...hlavně mě holky musíte pak vysadit přímo na zastávce žel.st. abych někde nebloudila do HK...
Hele holky, kamarádka mi poslala pár fotek z dnešního trhu koní v Holandsku, chudáček si lehnul přímo na asfalt...hned bych si ho odvezla domů...

Hele DAnny neboj, bud tě se segrou vezmem na oslavu sebou nebo tě třeba Evča vezme za SAxíkem...to se neboj na ulici tě nenecháme...

8.11.2007 13:42

klawdie napsal(a):
Hele DAnny neboj, bud tě se segrou vezmem na oslavu sebou nebo tě třeba Evča vezme za SAxíkem...to se neboj na ulici tě nenecháme...

Holky? Ještě jsem vám neřekla jednu zásadní věc, kterou byste fakt, ale fakt měly vědět..........Já se tak na vás těším

sadzi saj

8.11.2007 13:44
sadzi saj

lanika napsal(a):
Holky? Ještě jsem vám neřekla jednu zásadní věc, kterou byste fakt, ale fakt měly vědět..........Já se tak na vás těším

Technická, i kdybych nakonec razila, potřebovala bych stihnout vlak v 13.08 hod. z HK, abych stihla ještě vyvenčit oře, dýl to nejde, bo bych přijela už za tmy

8.11.2007 13:46

tajemma danny napsal(a):

Andrejko ANdrejko prosim prosim pojeď s náma, říkej si o tuhle akci nesmím přijít, já vím že je to před výplatou, ale to si radši pujčim a příští týden zas vrátím,aby jsme se mohli vidět

8.11.2007 13:48

rocky napsal(a):
Andrejko ANdrejko prosim prosim pojeď s náma, říkej si o tuhle akci nesmím přijít, já vím že je to před výplatou, ale to si radši pujčim a příští týden zas vrátím,aby jsme se mohli vidět

no co tak ožralce nahážem do auta a povalíme domů!záleží na ostatních!

8.11.2007 13:50

rocky napsal(a):

Já si tež myslím Andrejko, že by sis tohle rozhodně neměla nechat ujít:)))

8.11.2007 13:51

rocky napsal(a):
no co tak ožralce nahážem do auta a povalíme domů!záleží na ostatních!

Snes dneska přítelíčkovi modré z nebe...ať ti půjčí a že mu to příští týden splatíš...pojeď Andýsku...prosím udělej to nějak
Užívej dne...už se nikdy nevrátí ...

sadzi saj

8.11.2007 13:54
sadzi saj

kukinatost napsal(a):

Vy baby jedny ono to s těma penězma není jen tak

8.11.2007 13:55

kukinatost napsal(a):

Není problé vratit se móžem dříve, aspon Danny taky stihne bus...rozmysli se mařenko,rozmysli...budem moooocccc štastné! a když se neurazíš rada ti osobně v finanční potížích pomohu pozváním na drink jakožto velké ocenění za to že jsi jela s námi!ale zase nechcem tě nuti,jen nám svitla naděje že tě poznáme tak máme radost, že jo holky!!!!

8.11.2007 13:57

sadzi saj napsal(a):
Vy baby jedny ono to s těma penězma není jen tak

to jo ale peníze budou ale tyhle jedinečné okamžiky nepřicházejí tak často!!!

8.11.2007 13:58

klawdie napsal(a):
Není problé vratit se móžem dříve, aspon Danny taky stihne bus...rozmysli se mařenko,rozmysli...budem moooocccc štastné! a když se neurazíš rada ti osobně v finanční potížích pomohu pozváním na drink jakožto velké ocenění za to že jsi jela s námi!ale zase nechcem tě nuti,jen nám svitla naděje že tě poznáme tak máme radost, že jo holky!!!!

jééé to mi povídej, taky tenhle měsíc budu dřít bídu, ale vy mi za to stojíte!

Leničko taky musím pronést takovou ještě jistě nevyřčenou větuuuu

Já se na Vás Babice tak těším...

8.11.2007 14:02

klawdie napsal(a):

Jóóóóóóó přesnéěéěéěé Kláry. Napsala si to very gut
Andy tak dej vědět jestli ano nebo jo...a už budeme skoro všichni...teď ještě Zuzáka vyléčit a bude to 100%

sadzi saj

8.11.2007 14:03
sadzi saj

klawdie napsal(a):
jééé to mi povídej, taky tenhle měsíc budu dřít bídu, ale vy mi za to stojíte!

Leničko taky musím pronést takovou ještě jistě nevyřčenou větuuuu

Já se na Vás Babice tak těším...

No dámy uvidím co dneska doma, ale včera to vypadalo, že by se mě i rád na víkend zbavil , ale nic zatím neslibuju.

Jsem chtěla ukecat tu pani na cenu té nové káro, chtěla za ní 450,- Kč plus poštovný, že jsem tuhle nepoužitou sehnala za 400,- Kč a pani mi napsala, že nejlevnější co všude našla, tak za 600,- Kč , takže dámy, poslední slovo, ani jedna ji nechcete?? Abych věděla, co jí napsat, za 400,- Kč níž jít fakt nemůžu, koupila jsem jí za tu cenu, novou a měla ji Elí párkrát

8.11.2007 14:04

tajemma danny napsal(a):
Jóóóóóóó přesnéěéěéěé Kláry. Napsala si to very gut
Andy tak dej vědět jestli ano nebo jo...a už budeme skoro všichni...teď ještě Zuzáka vyléčit a bude to 100%

Hele eště se zeptám přes co že to jedeme? To je trasa Rychnov n. Kněžnou - Šumperk - Opava - Ostrava - ........? Takhle? Nebo jak?

8.11.2007 14:09

tajemma danny napsal(a):
Hele eště se zeptám přes co že to jedeme? To je trasa Rychnov n. Kněžnou - Šumperk - Opava - Ostrava - ........? Takhle? Nebo jak?

Andrejko, moje spontánní odpověď byla taková, protože by se mi fakt dečka líbila a hodila jak na Gasii, tak na Kerušku...akorát jsem se byla podívat v bankomatu na výpis z účtu, a jak sjem viděla ten zůstatek, málem sjem se vybulila...takže i tyhle 400 by mi ais tenle měsíc nepomohly...to je skoro jídlo na týden..

sadzi saj

8.11.2007 14:16
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
Andrejko, moje spontánní odpověď byla taková, protože by se mi fakt dečka líbila a hodila jak na Gasii, tak na Kerušku...akorát jsem se byla podívat v bankomatu na výpis z účtu, a jak sjem viděla ten zůstatek, málem sjem se vybulila...takže i tyhle 400 by mi ais tenle měsíc nepomohly...to je skoro jídlo na týden..

ok, v poho

8.11.2007 14:21

sadzi saj napsal(a):
ok, v poho

Tak a Andrejka nás opět navnadila, že je malinkatá naděje, že by přijela, tudíž to berem, jako že jede A Zuzajsnik do sebe naláduje dnes a zítra mooooooře tabletek a sirupů a bude fit taktéž A hurá za náma. Já si taky holky půlčila, abych mohla fungovat, marné, výplata je až za týden. Ale stojí mi to za to a neodpustila bych si nejet. Takže????????, Tradáááááááááááááá v plném počtu vpřed na moravu

8.11.2007 14:21

sadzi saj napsal(a):
ok, v poho

jako nejlepší trasu ki to vždycky vyhazuje toto http://www.skoda-auto.com/cze/services /routeplanner/route.htm

Mimochodem segra má domeček dalniční známku!!!!!!!!!!!!!

8.11.2007 14:33

klawdie napsal(a):
jako nejlepší trasu ki to vždycky vyhazuje toto http://www.skoda-auto.com/cze/services /routeplanner/route.htm

Mimochodem segra má domeček dalniční známku!!!!!!!!!!!!!

nevim

Přidejte reakci

Přidat smajlík