jeffik
napsal(a):
ahojky... chtěla bych vidět jak vypadaí vaši 2.5 letci.. já jednoho mám.. tak chci porovnat s druhýma.. měj te se a směj te se..
tak já se jako vždy přidám, Saxíkovi jsou dva roky a 7 měsíců....
cheyenne
napsal(a):
tak já se jako vždy přidám, Saxíkovi jsou dva roky a 7 měsíců....
Nevím, jestli je to dobrej vzorek pro srovnání, páč je to trochu obřík
cheyenne
napsal(a):
Pro představu - já mám 180cm
cheyenne
napsal(a):
A poslední...
No tak já si dovolím prezentovat taky něco.Už mu teda nejsou 2,5 roku,ale na těch fotkách ano.
klafus
napsal(a):
No tak já si dovolím prezentovat taky něco.Už mu teda nejsou 2,5 roku,ale na těch fotkách ano.
Ještě Alcatrazz
cheyenne
napsal(a):
je to hustej kladrubáček, vypadá krásně nažraně a má tu správnou barvičku jako ten můj
jeffik
napsal(a):
ahojky... chtěla bych vidět jak vypadaí vaši 2.5 letci.. já jednoho mám.. tak chci porovnat s druhýma.. měj te se a směj te se..
Ahojky, taky sem hodím toho mýho ... 2 roky a 9 měsíců starýho mímouše...Doufám že nebude vadit, že jsme přesáhli limit, ale fotky dám i starší Akorát třeba oproti Saxíkovy trošku prcek... Ale mohutní a roste (k mé velké radosti)
skippka
napsal(a):
Ahojky, taky sem hodím toho mýho ... 2 roky a 9 měsíců starýho mímouše...Doufám že nebude vadit, že jsme přesáhli limit, ale fotky dám i starší Akorát třeba oproti Saxíkovy trošku prcek... Ale mohutní a roste (k mé velké radosti)
Skippoušovi umřela maminka v jeho 4 měsících... :( Takle je někdy po druhých narozeninách... Sakryš musím najít nějakou 2,5 letou. Teď mán pěkně narostl i krček jak tak koukám :)
skippka
napsal(a):
Konečně mám. 2,5 let:)
jeffik
napsal(a):
Tak se taky přidám - 2,5 roku valach, ale proti vám teda úplný blaťák. Koupili jsme ho teprve v neděli čerstvě stáhlého z pastvy, takže žádný sval, žádná fyzička
vap
napsal(a):
Tak se taky přidám - 2,5 roku valach, ale proti vám teda úplný blaťák. Koupili jsme ho teprve v neděli čerstvě stáhlého z pastvy, takže žádný sval, žádná fyzička
...hlava...
vap
napsal(a):
...a ze zadu
já se teda taky přidám-2 a 8 měsíců valach
jeffik
napsal(a):
QH
hanzy
napsal(a):
a jeste hlavicka
tak tady jeden 2,5 letek po Palisco....nic nedela,jen se pase a lita po pastvinach....
limitek
napsal(a):
tak tady jeden 2,5 letek po Palisco....nic nedela,jen se pase a lita po pastvinach....
a ještě jedna ze stáda....
jeffik
napsal(a):
Taky se hlásíme - Enzo - 2,5 po Lopez-17
neottia
napsal(a):
Taky se hlásíme - Enzo - 2,5 po Lopez-17
Úplně bych zapomněla dodat - od dubna je valach
jeffik
napsal(a):
Tak tady nam bylo kolem 2 a pul, od tri let valach, nyni v Ostrave 4,5let
jeffik
napsal(a):
Saxík má taky asi 165cm, jeho rodičové mají oba 170cm, pár generací zpátky je to plus mínus tři centimetry, tak by kluci mohli dospělí mít kolem těch 170cm .
A co s koňouchama děláte v tomhle věku? Ten můj se jen fláká v ohradě s kámošema a jednou za týden jdeme chvilku pocourat, jinak nic. Umí stát uvázaný, zvedat nožičky a na vodítku vedle mě zaklusat i zacválat a zastavit.
cheyenne
napsal(a):
Saxík má taky asi 165cm, jeho rodičové mají oba 170cm, pár generací zpátky je to plus mínus tři centimetry, tak by kluci mohli dospělí mít kolem těch 170cm .
A co s koňouchama děláte v tomhle věku? Ten můj se jen fláká v ohradě s kámošema a jednou za týden jdeme chvilku pocourat, jinak nic. Umí stát uvázaný, zvedat nožičky a na vodítku vedle mě zaklusat i zacválat a zastavit.
barnie-QH,2roky a 7měsíců
margotka
napsal(a):
barnie-QH,2roky a 7měsíců
ještě,zatím výška jen 145cm v kohoutku,ale tak quarteři bývají menší,kdyby se ještě trochu vytáhl tak by mi to ale nevadilo.
margotka
napsal(a):
ještě,zatím výška jen 145cm v kohoutku,ale tak quarteři bývají menší,kdyby se ještě trochu vytáhl tak by mi to ale nevadilo.
poslední
jeffik
napsal(a):
Skippy má asi cca 150cm. Pořád říkám že je malej... Mamča měla 170 a tatínek 165. Bojím se že už nedoroste... Co si myslíte? Doroste? Nedoroste? Zase je fakt že je docela mohutný. Jinak děláme tak 2 (max.3) do týdne přirozenou komunikaci nebo courám po kopečkách (nic jinýho tu nemáme)...
skippka
napsal(a):
Skippy má asi cca 150cm. Pořád říkám že je malej... Mamča měla 170 a tatínek 165. Bojím se že už nedoroste... Co si myslíte? Doroste? Nedoroste? Zase je fakt že je docela mohutný. Jinak děláme tak 2 (max.3) do týdne přirozenou komunikaci nebo courám po kopečkách (nic jinýho tu nemáme)...
Monet má 159cm
regie
napsal(a):
Monet má 159cm
Tak teda hodím taky valacha. Věk na fotce: 2 roky, 7 měsíců a 2 dny
Se mám na jaře na co těšit, až se bude obsedat, co?
stieberova
napsal(a):
Tak teda hodím taky valacha. Věk na fotce: 2 roky, 7 měsíců a 2 dny
Se mám na jaře na co těšit, až se bude obsedat, co?
Jinak měří nyní 145cm.
Co v tomhle věku umíme?
No, nijak na ničem nepracujeme. umí jen to, co u nás potřebuje umět - dávat nohy, stát uvázaný, vodit se. S tím voděním by to mohlo být lepší, ale to je hlavně tím, že vodíme koně do výběhu. Máme 2 a jeden je prostě rychlý a tenhle je pomalejší, takže ho chtě nechtě spíše táhneme za sebou. Ani na procházky s ním nikam nechodím, jen když byl po kastraci. Docela to s ním jde, jen je trochu neomalený - chce se ohlídnou svojí palicí mě praští do mé hlavy, to je nejhorší jeho vlastnost. No a taky občas šlape po nohách.Měla jsem ho asi 3x na lonži, jednou i se sedlem. Taky jsem si na něj 2x vylezla (chtěla jsme vyzkoušet, které ze 2 sedel mu bude)
jeffik
napsal(a):
ahoj tak taky přidávám mojeho 2,5 letýho koníka Moonyho akorát už je teda valášek, fotka z letošního prvního snížku
salitka
napsal(a):
ahoj tak taky přidávám mojeho 2,5 letýho koníka Moonyho akorát už je teda valášek, fotka z letošního prvního snížku
ještě jedna z boku na to porovnání teda