selenia
napsal(a):
Tak holky, už se nám zaplnilo další téma, takže třeba začít znovu
no jinak přidávám fotku té svojí rezavé kobušy, i když kvalita nic moc, za tu se omlouvám
causinka2
napsal(a):
jj přesně.mě janča předběhla,babice jednajj to máš Kači pravdu,ráno bylo fakt hezky,já vzala koně po desáté na vazák a to už teda aspon u nás bylo docela škaredě a fakt velká zima.jsem si musela dát dvě horké kávy,aby mě to aspon maličko zahřálo
Nám tu svítilo sluníčko, jen se občas přehnaly mraky a asi dvakrát lehce poletoval sníh. Ale dalo se :)
strelish
napsal(a):
Já hlavně doufám, že už konečně přestane pomalu každý den pršet, protože koně tam mají doslova bahenní lázně :((
tak já tu naši ohradu radši komentovat nebudu.protože tam mají koně bahna nad spěnkyradši si je vezmu aspon na chvíli na vazák,at se nažerou trávy,protože v ohradě stejně už nic nemají a doufám,že to trošku zítra vyschne
Ale těch starostí, co kvůli ní - resp. kvůli neschopné bývalé majitelce mám :( Kobylka mohla mít PP, ale nemá, takže s ní musím na svod (jako že se to asi nevyřeší jinak), kde ale mi ji zapíšou jen do pomocné PK.
strelish
napsal(a):
Ale těch starostí, co kvůli ní - resp. kvůli neschopné bývalé majitelce mám :( Kobylka mohla mít PP, ale nemá, takže s ní musím na svod (jako že se to asi nevyřeší jinak), kde ale mi ji zapíšou jen do pomocné PK.
Kači tak to jsme natom podobně,já mám Aleška přes rok a nemám ho ještě přehlášeného.je v tom hroznej bordel.aspon že Clasic má papíry v pořádku.jen poslat hlášenku
causinka2
napsal(a):
ty seš dupa,ale víš jaká bude ve výběhu sračka?fujj
tak tak...kdyz snih, tak akorat tyden pres vanoce tak 30 cm, at si toho uzijem a pak at je zas pekne sucho. Nam se taky konousi machaji az po spenky v bahne a vubec z toho nemam radost. Blbe je, ze uz i velka ohrada (ma skoro 0,5 ha) je z casti rozbahnena.
strelish
napsal(a):
tak tak...kdyz snih, tak akorat tyden pres vanoce tak 30 cm, at si toho uzijem a pak at je zas pekne sucho. Nam se taky konousi machaji az po spenky v bahne a vubec z toho nemam radost. Blbe je, ze uz i velka ohrada (ma skoro 0,5 ha) je z casti rozbahnena.
No ono hlavně pak musí stát za to, to bílé čtyřnohé čistit, když už se tak pěkně válí
Konkrétně u českého sport. ponyho je to (zatím) tak, že PK je otevřená, tzn. lze do ní zapsat každou kobylu, která splňuje podmínky zápisu do PK (z hlavy nevím, je to v řádu příslušné knihy). Takže nemusí mít doložený původ, ale můžu ji tam zapsat. Ovšem jen do PPK - pomocné plem. knihy. Jinak aby hříbě mělo průkaz původu, je třeba mít v pořádku připouštěcí lístek, včas všechno poslat a včas hříbě ještě pod matkou vypálit. Jinak smůla :-) U valacha je to vcelku jedno, ale pokud s tou kobylou uvažuju v budoucnu do chovu... :-/
selenia
napsal(a):
No ono hlavně pak musí stát za to, to bílé čtyřnohé čistit, když už se tak pěkně válí
To částečně opadá samo :) Navíc oni tím, že jsou pořád venku se nevyválí v těch největších sračkách, ale válí se na sušších místech
a proč bys netrefila,bych ti přijela naproti k prasečákua pak by jsme se mohly napojit na pole
tady ti dávám fotečku,at vidíš,jak je romantická svatba v zimě
jj ve Studénce na zámku,oni dělají svatby tamti ukážu hezčí páreček,akorát nevím zda to půjde pořádně vidět
causinka2
napsal(a):
Adél Clasic je taky napůl plnas a napůl traken a je v PK ČT
No to je jasny, v CT je kde co totiz Co nejde zapsat jinam, zapise se do CT :o)))
Jinak ty podminky zapisu jsou pro kazdou PK jine, podrobnosti na www.aschk.cz nebo www.schct.cz Nemam duvod si pamatovat podrobnosti, kdyz neco potrebuju, najdu si to tam
dyt to jde aspon trošku vidět.tak nic,tak vám tu dám toho mojeho malého frajera
selenia
napsal(a):
ještě vám tu jednoho cowboye,at se můžete zasmát
zalezi asi taky kdy tam ten kun byl zapsany, ty pravidla pro zapis se cas od casu meni (kuprikladu ja doufam, ze CSP neuzavre tu PK, protoze pak uz bych tam asi kobylu horko tezko dostavala, kdyz majitelka jeji matky neni schopna dodelat ten prukaz puvodu :(( )
...mizim se koukat na filmik, tak zas zitra...
causinka2
napsal(a):
jj to Clasic taky dělá.jsem se právě obávala,že se v tom humusu vyválí a on vůbec.asi není takové prasátko,jak jsem čekala
Jééé, tu už se dávají i fotky ze svateb? Tak to já taky přihodím naši fotečku
causinka2
napsal(a):
to nevadí,se u nás ní všechnoJo Adél bohužel z toho trénování westernu sešlo.kámoš chtěl,že by tě trénoval,protože měl čas,ale ted k nim do stáje dovezly prej nějaké koně,tak s nima bude trénovat a jelikož chodí taky do školy,tak by to asi nedával.
Kura baby, s takovou bábovkou bych si dala říct
lufinka
napsal(a):
Čaute zlata, jsem zde, ale jen na chvililinečku Jsem si všimla, že jste probíraly, kdo je jak vysoký a byla tu řeč i o mě
No já mám 175 cm
No jinak musím tež pokritizovat to počasí...nenávidím to bláto. Vám povím kratičkou story, co se mi dneska přihodilo. Takže...šla jsem za Doris do ohrady, mazlinkovali jsme se, krmila jsem ji mrkvičkama a jak je všechny už sežrala a já v kapse už nic neměla, tak mě úplně drsně odžduchla hlavou, že jsem letěla nevím jak daleko a jelikož je tam všude plno toho zasr... bláta, tak mi to vcuclo botu a já bosou nohou šlápla do toho humusu. No to jsem měla fakt radost. A jak jsem si tam tak nadávala, tak Doris si tam vklidu stála a měla takový ten osloidní výraz. No fakt sranda.
lufinka
napsal(a):
No jinak musím tež pokritizovat to počasí...nenávidím to bláto. Vám povím kratičkou story, co se mi dneska přihodilo. Takže...šla jsem za Doris do ohrady, mazlinkovali jsme se, krmila jsem ji mrkvičkama a jak je všechny už sežrala a já v kapse už nic neměla, tak mě úplně drsně odžduchla hlavou, že jsem letěla nevím jak daleko a jelikož je tam všude plno toho zasr... bláta, tak mi to vcuclo botu a já bosou nohou šlápla do toho humusu. No to jsem měla fakt radost. A jak jsem si tam tak nadávala, tak Doris si tam vklidu stála a měla takový ten osloidní výraz. No fakt sranda.
To jo, vysoká to já jsem a jsem na to patřičně hrdá...
causinka2
napsal(a):
mi taky právě přišla maličká,tak uvidíme,jak bude vysoká ve skutečnosti.tak to vypadá,že tu budu nejvyšší já s Luckou
No pokud mě má paměť neklame, tak měřím 168 cm.
JInak pro Barču, přidávám ještě jednu fotečku z Huberta(samozřejmě tvou)
Jo jo, taky jsem znala jednoho takového poníka, byl fajn a ačkoli údajně sem tam kousnul nebo kopnul, mně nikdy nic neudělal.
Andík v r.2005 (konec listopadu), asi měsíc po kastraci (to hřebčení mu vydrželo prakticky až do teď, i když už to není tak hrozné jak předtím...jako hřebec se pořád choval víc jak rok po kastraci)
causinka2
napsal(a):
holky moje zlaté,jste tu některá?
Já sjem tu, ale frčím spát, páč to u mě zavání taky asi nemocí...a zítra o půl 5. zas do práce, fujj.....a mám za sebou sraz...btw posílám nějakou Gasulu, holky udělalay mrtě luxusních fotek...:)))
kukinatost
napsal(a):
Já sjem tu, ale frčím spát, páč to u mě zavání taky asi nemocí...a zítra o půl 5. zas do práce, fujj.....a mám za sebou sraz...btw posílám nějakou Gasulu, holky udělalay mrtě luxusních fotek...:)))
čusík babo.doufám,že ráno písneš,jak bylopání ty už taky.no oni hlásily,že v moravskoslezském kraji je nejvíc respiračních nemocí.
causinka2
napsal(a):
čusík babo.doufám,že ráno písneš,jak bylopání ty už taky.no oni hlásily,že v moravskoslezském kraji je nejvíc respiračních nemocí.
Mně je už od včerejška taky nějak divně...čím dál víc :-/ A to poletování venku (kvůli budování přístřešku) mi taky moc nepřidalo...
...loni...
strelish
napsal(a):
Mně je už od včerejška taky nějak divně...čím dál víc :-/ A to poletování venku (kvůli budování přístřešku) mi taky moc nepřidalo...
...loni...
holky máte nádherné fotky - takhle je nádherná... Já mám celou galerku
www.flickr.com/photos/matcho - to jsou ale fotky jen do května - takže první tři měsíce práce s poblblým dostihákem, teď už to vypadá úplně jinak Nejlepší fotky jsou někdy z března kdy jsem spadla v lese na kole a rozsekla si ho a měla ho zašité a tak jsem na něm nemohla mít rajtky protože to pak hrozně bolelo tak jsem jezdila v cyklistických elasťákách a podkolenkách
Taky ten den byl Mačík fakt "skvělý" málem mě x-krát sejmul
Naše kroková hubertovka v pohodě, kdyby kroková nebyla ak by to dopadlo asi špatně, většina koní když se přišlo na louku dělala slušný bugr a to nás šlo jen 18.
Holky dekujete? Koně mám poprvý ve venkovním boxe, navíc je hodně venku a často zmokne. Mám dvě deky ale každý mě tam furt přesvědčuje ať ho nechám tak že ještě jednou přesrstí. Já chci ale i v zimě makat (pokud nepůjde nic jiného tak aspoň dlouho klusat) tak nevím zda je to dobrý mít medvěda...
spirit
napsal(a):
holky máte nádherné fotky - takhle je nádherná... Já mám celou galerku
www.flickr.com/photos/matcho - to jsou ale fotky jen do května - takže první tři měsíce práce s poblblým dostihákem, teď už to vypadá úplně jinak Nejlepší fotky jsou někdy z března kdy jsem spadla v lese na kole a rozsekla si ho a měla ho zašité a tak jsem na něm nemohla mít rajtky protože to pak hrozně bolelo tak jsem jezdila v cyklistických elasťákách a podkolenkách
Taky ten den byl Mačík fakt "skvělý" málem mě x-krát sejmul
Naše kroková hubertovka v pohodě, kdyby kroková nebyla ak by to dopadlo asi špatně, většina koní když se přišlo na louku dělala slušný bugr a to nás šlo jen 18.
Holky dekujete? Koně mám poprvý ve venkovním boxe, navíc je hodně venku a často zmokne. Mám dvě deky ale každý mě tam furt přesvědčuje ať ho nechám tak že ještě jednou přesrstí. Já chci ale i v zimě makat (pokud nepůjde nic jiného tak aspoň dlouho klusat) tak nevím zda je to dobrý mít medvěda...
Mám koně venku furt a nedekuju, max tak odpocku po práci. Jestli má už pěknou zimní srst, tak mu dekou spíš ublížíš a pokud nechceš, aby se ti zachlupatil ještě víc, tak to už teď nezachráníš, na to je pozdě. Ještě je varianta nějaký střih + dekovat pořád.
strelish
napsal(a):
Mám koně venku furt a nedekuju, max tak odpocku po práci. Jestli má už pěknou zimní srst, tak mu dekou spíš ublížíš a pokud nechceš, aby se ti zachlupatil ještě víc, tak to už teď nezachráníš, na to je pozdě. Ještě je varianta nějaký střih + dekovat pořád.
on má tu srst takovou polozimní. Má ji delší a hustou ale není úplný medvěd. Stříhat nechci - na to ani deku nemám - mám jen dvě - vnitřní a nepromokavou venkovní podšité flisem - na ostřihaného bych už potřebovala termodeku.
spirit
napsal(a):
on má tu srst takovou polozimní. Má ji delší a hustou ale není úplný medvěd. Stříhat nechci - na to ani deku nemám - mám jen dvě - vnitřní a nepromokavou venkovní podšité flisem - na ostřihaného bych už potřebovala termodeku.
Dej mu dost sena, ať se má čím zahřát a deky neřeš, akorát mu splasknou chlupy a bude mu větší zima jak bez nich. Pokud je zvyklý být venku, neměl by být problém. Mně se jedna z kobyl nejde schovat ani v dlouhotrvajícím dešti, i když by mohla. Chce to akorát vysledovat, jestli se ti někdy neklepe zimou v tom dešti třeba.
strelish
napsal(a):
Dej mu dost sena, ať se má čím zahřát a deky neřeš, akorát mu splasknou chlupy a bude mu větší zima jak bez nich. Pokud je zvyklý být venku, neměl by být problém. Mně se jedna z kobyl nejde schovat ani v dlouhotrvajícím dešti, i když by mohla. Chce to akorát vysledovat, jestli se ti někdy neklepe zimou v tom dešti třeba.
no on právě do konce září nebyl venku vůbec - od dvou let chodil defacto jen pod sedlo a semtam do výběhu jinak byl ve vnitřní stáji. Teď najednou je 8hodin denně venku déšť - nedéšť - přístřešek nemá a stojí ve venkovním boxe. Taky není moc napapaný - spíš taková sportovní kondice, jde mu vidět pět žeber. To je po tom co jsme změnili stáj a taky trochu po kastraci, valím ho horem spodem aby přibral...
Zimou se neklepe - ale minulý týden jak hnusně pršelo tak pak v boxe stál a měl ocas úplně stažený mezi půlky což nikdy nemívá - asi mu tedy byla zima...
selenia
napsal(a):
Tak kdepak nám to dneska vázne?:) Musím vám tu hodit nějaké ty fotečky....jinak sraz byl naprosto úžasný a dokonalý a holky zcela nepokrytě zbožňuju a hrozně se těším na další:))
A musím se pochlubit, i když sjem vcelku fest rozbitá, tak jsem stihla dneska po 6. udělat Keroušovi všechny 4 a Gasuli přední kopýtka, heč:)
kukinatost
napsal(a):
Tak kdepak nám to dneska vázne?:) Musím vám tu hodit nějaké ty fotečky....jinak sraz byl naprosto úžasný a dokonalý a holky zcela nepokrytě zbožňuju a hrozně se těším na další:))
A musím se pochlubit, i když sjem vcelku fest rozbitá, tak jsem stihla dneska po 6. udělat Keroušovi všechny 4 a Gasuli přední kopýtka, heč:)
a tady frčí i s Kerkou:)
kukinatost
napsal(a):
tvářili se nadmíru fotogenicky:)a co vy babizny, jaký sjt vlastně měly weekend, už se mi uzdravujete? Spíš naopak, co? na všechny něco leze...
kukinatost
napsal(a):
Ja bych ten sraz asi nedavala, tak jsem se ani nehlasila :) Nedelni betonovani me pak dorazilo.
selenia
napsal(a):
a tak ještě jendu, ať to tu zas není o mých ořích...doufám, že se někdo ukážete:)
kukinatost
napsal(a):
a tak ještě jendu, ať to tu zas není o mých ořích...doufám, že se někdo ukážete:)
no, to musela být radost, já si budu muset vzít volno a vyvézt aspoň hnůj, páč nevím, kdy v tomhle budu natírat...hele Kači, nevíš někde o seně? mě asi odvezou, nevyšl an mě tolik balíků, kolik mělo...:(
kukinatost
napsal(a):
no, to musela být radost, já si budu muset vzít volno a vyvézt aspoň hnůj, páč nevím, kdy v tomhle budu natírat...hele Kači, nevíš někde o seně? mě asi odvezou, nevyšl an mě tolik balíků, kolik mělo...:(
Čauky Jani,tak to je super,hlavně když jste si srazík užilyJá dneska scháněla po všech čertech štipací kleště,abych mohla Clasicovy spravit aspon to jedno kopyto,má ho takové rozplajzlé a začíná mu praskat,byla jsem na to upozorněna,že mu to jedno kopyta takhle roste,tak mu to chci spravit,tak to zkusím ještě orašplovat,snad se mi nerozjede uplně,jelikož štípačky jsem nikde nesehnala
a kupovat se mi je zatím nechtělo.
S tím senem jsme natom podobně,já zas musím čekat,až rudovy opraví traktor,protože mi to nemá jak dovézt.zítra jedu pro seno k jedné paní,tak budu mít aspon něco a snad mi to ruda ve středu nebo ve čtvrtek doveze,akorát mám hrůzu z toho kolikrát budeme muset ten balík rozpytlovat,to zas bude něco,ale hlavně,že koníci budou mít co baštit
kukinatost
napsal(a):
Hm, tak to je docela na mašli. Já nemám moc na nikoho kontakty, ale co jsme předtím zjišťovali, tak v Hati na statku snad mělo být, Dihel tady nevím - a toho se ani ptát nebudu, není s ním kloudná řeč a my jsme nakonec brali od Holuši z Plesné, 30 balíků už máme doma + 30 nám má ještě dovézt. A doufám, že nám taky nepochybí.
causinka2
napsal(a):
Čauky Jani,tak to je super,hlavně když jste si srazík užilyJá dneska scháněla po všech čertech štipací kleště,abych mohla Clasicovy spravit aspon to jedno kopyto,má ho takové rozplajzlé a začíná mu praskat,byla jsem na to upozorněna,že mu to jedno kopyta takhle roste,tak mu to chci spravit,tak to zkusím ještě orašplovat,snad se mi nerozjede uplně,jelikož štípačky jsem nikde nesehnala
a kupovat se mi je zatím nechtělo.
S tím senem jsme natom podobně,já zas musím čekat,až rudovy opraví traktor,protože mi to nemá jak dovézt.zítra jedu pro seno k jedné paní,tak budu mít aspon něco a snad mi to ruda ve středu nebo ve čtvrtek doveze,akorát mám hrůzu z toho kolikrát budeme muset ten balík rozpytlovat,to zas bude něco,ale hlavně,že koníci budou mít co baštit
tak já mám 10 obrovských balíků, ale prostě to je málo...Gasii ma mega spotřebu a tam odkud jsme brala už prostě momtnálně není..tkže sháním jinde..zkusím ještě Rudu Bendu, jestli ho nezmanipuluje na 5 balík, a to mi musí určo stačit...no, ono je třeba halvně to rašplit dokulata, prostě udělat mustang roll...
kukinatost
napsal(a):
tak já mám 10 obrovských balíků, ale prostě to je málo...Gasii ma mega spotřebu a tam odkud jsme brala už prostě momtnálně není..tkže sháním jinde..zkusím ještě Rudu Bendu, jestli ho nezmanipuluje na 5 balík, a to mi musí určo stačit...no, ono je třeba halvně to rašplit dokulata, prostě udělat mustang roll...
Ja uvazuju, kdy bude k dispozici nove seno. Nejak si nejsem schopna uvedomit, jestli v kvetnu nebo az v cervnu.
kukinatost
napsal(a):
tak zlatko mustang roll sice netuším co znamená,ale dokulata mu to určo zkusím udělat.Aspon aby měl zatím všechny kopyta stejné.A co ty,už je ti líp?Jinak já bych tu tolik balíků neměla kde dát,tak mi vozí ruda od nich ze stáje.
strelish
napsal(a):
Hm, tak to je docela na mašli. Já nemám moc na nikoho kontakty, ale co jsme předtím zjišťovali, tak v Hati na statku snad mělo být, Dihel tady nevím - a toho se ani ptát nebudu, není s ním kloudná řeč a my jsme nakonec brali od Holuši z Plesné, 30 balíků už máme doma + 30 nám má ještě dovézt. A doufám, že nám taky nepochybí.
no Kati, a můžeš mi někoho tak nějak doporučit, kde bych to mohla zkusit?
kukinatost
napsal(a):
no Kati, a můžeš mi někoho tak nějak doporučit, kde bych to mohla zkusit?
je to prostě zaroování kopyta dokulata, nejprve lehce orašpluješ boky, a pak něžně od bílé čáry sěrem k okraji stěny, takhle z popisu to zní blbě, prostě to se musí vidět...:)aby to měl takhle...
kukinatost
napsal(a):
je to prostě zaroování kopyta dokulata, nejprve lehce orašpluješ boky, a pak něžně od bílé čáry sěrem k okraji stěny, takhle z popisu to zní blbě, prostě to se musí vidět...:)aby to měl takhle...
aha,tak upřímně z toho nic nevím,fakt to musím vidět.já mu do těch kopyt zatím sama nebude nějak zasahovat,chci mu to jen zkusit dát trošku dokupy,at mu to kopyto nepraská,jelikož mu to jedno hopyto hrozně přerůstá a ty zbylé tři jsou ještě vcelku v pohodě.tak uvidíme.ale vypadá to fakt hrozně.snad to spravím aspon trošku
kukinatost
napsal(a):
Fakt nevim, zkusi můžeš jak toho Holušu, tak tu Hať, ale jestli někdo něco má nevím.
strelish
napsal(a):
Fakt nevim, zkusi můžeš jak toho Holušu, tak tu Hať, ale jestli někdo něco má nevím.
tak smra´došům do toho hrabu vyloženě podle poteby, asi cca tak 1x za 3 týdny, ale je to kůň o koně, navíc fakt proběhnou drobné úpravy...akorát u Gasuly se snažím trochu postupně nižovat patky, má pak moc strmé to kopýtko, ale jde prostě opravdu pomalu, nechi dělat žádné velké zásahy, kopýtko musí mít pořád funkčnost..
jsme naboso od 2.11. 2006...a kyž si vezmu Kerkova kopyta, jak získávají přirozenou klenutost...jsme z nich euforická, jsem rda, že sjem vydržela to kritické období a znovu nenakula...ale není to ni lehkého....a vyžaduje to fakt trpělivost, ale to ani nemusím říkat, že..:)
kukinatost
napsal(a):
tak smra´došům do toho hrabu vyloženě podle poteby, asi cca tak 1x za 3 týdny, ale je to kůň o koně, navíc fakt proběhnou drobné úpravy...akorát u Gasuly se snažím trochu postupně nižovat patky, má pak moc strmé to kopýtko, ale jde prostě opravdu pomalu, nechi dělat žádné velké zásahy, kopýtko musí mít pořád funkčnost..
jsme naboso od 2.11. 2006...a kyž si vezmu Kerkova kopyta, jak získávají přirozenou klenutost...jsme z nich euforická, jsem rda, že sjem vydržela to kritické období a znovu nenakula...ale není to ni lehkého....a vyžaduje to fakt trpělivost, ale to ani nemusím říkat, že..:)
ty vysoké patky jsou asi moderní, ernika je taky měla úplně nepřirozené + taky strmější postoj a v klusu drobila krok víc jak poník...no, trvalo nám to asi rok :)
kukinatost
napsal(a):
Janíčko sluníčko a uděláš si na nás časík,až budeš zdravá?Jsem zjistila,že budu muset shánět nového veta,chjo.Jo a ty fotečky máš fajné
Klidně se dají úpravy dělat co týden - dělá se častěji, ale méně, s citem
http://www.kralici.cz/konici/alba.asp?a=412 Tu to jde vidět nejvíc asi na té cvalové, že ty patky jsou vysoké. Janina určo bude mít kvalitnější exempláře
strelish
napsal(a):
ty vysoké patky jsou asi moderní, ernika je taky měla úplně nepřirozené + taky strmější postoj a v klusu drobila krok víc jak poník...no, trvalo nám to asi rok :)
no, ona právě byla kutá a předky, takže klasika...jinak já už jí to tak nějak dělám hned od startu, ale máme toho ještě hafo před sebou, navíc se jí to snažím tvořit fakt decentně....ale ona má krok naprosto nádherný...tak vznosný klus jsem ještě neviděla...a to nekecám:)
kukinatost
napsal(a):
no, ona právě byla kutá a předky, takže klasika...jinak já už jí to tak nějak dělám hned od startu, ale máme toho ještě hafo před sebou, navíc se jí to snažím tvořit fakt decentně....ale ona má krok naprosto nádherný...tak vznosný klus jsem ještě neviděla...a to nekecám:)
Jj, to byla Ernuše taky. Akorát, že tu ty nohy bolely. PS: Takovýho araba umí taky
kukinatost
napsal(a):
mi taky kujeme,ted přes sezonu měl alešek na všechny 4 podkůvky,ale jak sezona končila,tak jsme nechaly jen dvě a na zimu bude taky naboso.Jani musím se někdy přijet koukat na Gasulu jak klusá v ohradě,jelikož jsem si na té hubertce všímala spíš Aleška.Ale Clasic má taky nádhernej klus,uplně se vždycky rozplývám,jak klusá jako by byl nějakej drezurák
strelish
napsal(a):
Klidně se dají úpravy dělat co týden - dělá se častěji, ale méně, s citem
http://www.kralici.cz/konici/alba.asp?a=412 Tu to jde vidět nejvíc asi na té cvalové, že ty patky jsou vysoké. Janina určo bude mít kvalitnější exempláře
jo, jasně, jak říkám, je to podle potřeby a hlavně podle mého času, který skoro není, takže klidně bych to mohla dělat častěji, kača má pravdu,ale prostě není čas..jinak moji ořové ještě dostvají biotin H a mylím, že tam je i jiný než jen placebo efekt:)