Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 13:06

sem dávejte obrázky a kdyžtak i příběhy vámi zachráněných koníků

12.11.2007 15:41

lilium napsal(a):

Nikdo nemáte koníka kterého ste zachránily?

12.11.2007 15:55

lilium napsal(a):

Tohle hříbě zachránili veterináři, já to jenom financovala Zlomil si nohu, trdlo.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.11.2007 17:32

pegaska napsal(a):
Tohle hříbě zachránili veterináři, já to jenom financovala Zlomil si nohu, trdlo.

to je nahoda,tohto debila tiez zachranil vet-zapchaty jicen

12.11.2007 18:16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
to je nahoda,tohto debila tiez zachranil vet-zapchaty jicen

to je pěkné vyjadřování o svém koni

12.11.2007 18:24

tauria napsal(a):

no to teda

12.11.2007 18:26

tauria napsal(a):

Taky zíram, jak slečna nazývá toho koně, četla jsem to snad 10x, myslela jsem si, že to třeba špatně chápu po slovensky, ale asi ne

12.11.2007 18:37

moninka napsal(a):
Taky zíram, jak slečna nazývá toho koně, četla jsem to snad 10x, myslela jsem si, že to třeba špatně chápu po slovensky, ale asi ne

no ale konec konců je to její koňouch že?

12.11.2007 18:39

moninka napsal(a):

ale no tak,nesmiete hned vsetko brat vazne.ked svojho kona nazvem debilom,alebo herkou,neznamena to,ze ho nemam rada a neurobim prenho vsetko co je v mojich moznostiach a schopnostiach.

12.11.2007 18:41

ale no tak,nesmiete hned vsetko brat vazne.ked svojho kona nazvem debilom,alebo herkou,neznamena to,ze ho nemam rada a neurobim prenho vsetko co je v mojich moznostiach a schopnostiach.

Jasně, ale na muj vkus mi debil příde moc tvrdý, i když ono je to třeba na Slovensku bráno měkčejc

12.11.2007 18:51

moninka napsal(a):
Jasně, ale na muj vkus mi debil příde moc tvrdý, i když ono je to třeba na Slovensku bráno měkčejc

bolo by snad blbec prijatelnejsie? ono,ked sa styri dni modlis pri koni,aby ti nezomrel,vodis ho do nemoty,pichas donho jednu injekciu za druhou a zo zapchy jicnu Ti zacne kolikovat a aby Ti luto nebolo,tak aj zapal pluc,a vsetko len reto,ze je pazravy...

12.11.2007 19:15

bolo by snad blbec prijatelnejsie? ono,ked sa styri dni modlis pri koni,aby ti nezomrel,vodis ho do nemoty,pichas donho jednu injekciu za druhou a zo zapchy jicnu Ti zacne kolikovat a aby Ti luto nebolo,tak aj zapal pluc,a vsetko len reto,ze je pazravy...

já moje koně někdy nazívám:chlupatý bestie,guláší,herky,hajzly,salámy.atd.nikdmi neříkejte,že když koně něco udělaj a vy jste nastvaný,že ho nějak hnusně neoslovýte

12.11.2007 19:16

woldemortik napsal(a):
já moje koně někdy nazívám:chlupatý bestie,guláší,herky,hajzly,salámy.atd.nikdmi neříkejte,že když koně něco udělaj a vy jste nastvaný,že ho nějak hnusně neoslovýte

Presne tak lepsi si ulevit, nez kone mlatit

12.11.2007 19:20

jessyn napsal(a):
Presne tak lepsi si ulevit, nez kone mlatit

přesně .já to dělám takhle koně zdrhnou rosekaj ohrdu tak si zařvu,že bud je prodám nebo potááhnou na jatka,ale nikdy bych to neudělala

12.11.2007 19:27

woldemortik napsal(a):
přesně .já to dělám takhle koně zdrhnou rosekaj ohrdu tak si zařvu,že bud je prodám nebo potááhnou na jatka,ale nikdy bych to neudělala

I když sakryš že já jsem tuhle na tu svojí volala ty imbecile? Teda no je fakt že někdy sem taky neslušná ale no možná mě to přišlo divný protože bych to asi tady nenapsala

12.11.2007 19:35

zazika napsal(a):
I když sakryš že já jsem tuhle na tu svojí volala ty imbecile? Teda no je fakt že někdy sem taky neslušná ale no možná mě to přišlo divný protože bych to asi tady nenapsala

jj tak tak a najdou se i horsi vyrazi i kdyz to pak treba mrzi.....

12.11.2007 19:42

sccary napsal(a):
jj tak tak a najdou se i horsi vyrazi i kdyz to pak treba mrzi.....

scay to máš pravdu,ale jakmile je najdu jsem celá bez sebe. ahned za nima letím ahladím koukám jestly jim nic neni

12.11.2007 19:47

woldemortik napsal(a):
scay to máš pravdu,ale jakmile je najdu jsem celá bez sebe. ahned za nima letím ahladím koukám jestly jim nic neni

oni si tie kone aj tak nic nerobia z toho,ci na nich kricis debil,alebo milacik

12.11.2007 19:54

oni si tie kone aj tak nic nerobia z toho,ci na nich kricis debil,alebo milacik

jj tak tak marto to je vzdycky vsak pockej ja ti dam to se budes divit...... a pak .........NIC

12.11.2007 19:57

sccary napsal(a):
jj tak tak marto to je vzdycky vsak pockej ja ti dam to se budes divit...... a pak .........NIC

přesně to j každej at někod řeke že ne a kecá

12.11.2007 19:58

woldemortik napsal(a):
přesně to j každej at někod řeke že ne a kecá

jj a ze cloveka dokazou nekdy poradne nastvat

12.11.2007 20:00

sccary napsal(a):
jj a ze cloveka dokazou nekdy poradne nastvat

tojo a někdy dost

12.11.2007 20:19

woldemortik napsal(a):
tojo a někdy dost

krasna fotecka.....

12.11.2007 20:22

sccary napsal(a):
krasna fotecka.....

děkuji

13.11.2007 15:54

moninka napsal(a):

Pokud majitel do záchrany toho koně investuje fůru času a peněz, tak to o něm vypovídá víc, než že ho nazve třeba... darmožrout

Přidejte reakci

Přidat smajlík