lilium
napsal(a):
sem dávejte obrázky a kdyžtak i příběhy vámi zachráněných koníků
Tohle hříbě zachránili veterináři, já to jenom financovala Zlomil si nohu, trdlo.
Uživatel s deaktivovaným účtem

pegaska
napsal(a):
Tohle hříbě zachránili veterináři, já to jenom financovala Zlomil si nohu, trdlo.
to je nahoda,tohto debila tiez zachranil vet-zapchaty jicen

moninka
napsal(a):
Taky zíram, jak slečna nazývá toho koně, četla jsem to snad 10x, myslela jsem si, že to třeba špatně chápu po slovensky, ale asi ne
ale no tak,nesmiete hned vsetko brat vazne.ked svojho kona nazvem debilom,alebo herkou,neznamena to,ze ho nemam rada a neurobim prenho vsetko co je v mojich moznostiach a schopnostiach.
napsal(a):
ale no tak,nesmiete hned vsetko brat vazne.ked svojho kona nazvem debilom,alebo herkou,neznamena to,ze ho nemam rada a neurobim prenho vsetko co je v mojich moznostiach a schopnostiach.
Jasně, ale na muj vkus mi debil příde moc tvrdý, i když ono je to třeba na Slovensku bráno měkčejc

moninka
napsal(a):
Jasně, ale na muj vkus mi debil příde moc tvrdý, i když ono je to třeba na Slovensku bráno měkčejc
bolo by snad blbec prijatelnejsie? ono,ked sa styri dni modlis pri koni,aby ti nezomrel,vodis ho do nemoty,pichas donho jednu injekciu za druhou a zo zapchy jicnu Ti zacne kolikovat a aby Ti luto nebolo,tak aj zapal pluc,a vsetko len reto,ze je pazravy...
napsal(a):
bolo by snad blbec prijatelnejsie? ono,ked sa styri dni modlis pri koni,aby ti nezomrel,vodis ho do nemoty,pichas donho jednu injekciu za druhou a zo zapchy jicnu Ti zacne kolikovat a aby Ti luto nebolo,tak aj zapal pluc,a vsetko len reto,ze je pazravy...
já moje koně někdy nazívám:chlupatý bestie,guláší,herky,hajzly,salámy.atd.nikdmi neříkejte,že když koně něco udělaj a vy jste nastvaný,že ho nějak hnusně neoslovýte
woldemortik
napsal(a):
přesně .já to dělám takhle koně zdrhnou rosekaj ohrdu tak si zařvu,že bud je prodám nebo potááhnou na jatka,ale nikdy bych to neudělala
I když sakryš že já jsem tuhle na tu svojí volala ty imbecile? Teda no je fakt že někdy sem taky neslušná ale no možná mě to přišlo divný protože bych to asi tady nenapsala

woldemortik
napsal(a):
scay to máš pravdu,ale jakmile je najdu jsem celá bez sebe. ahned za nima letím ahladím koukám jestly jim nic neni
oni si tie kone aj tak nic nerobia z toho,ci na nich kricis debil,alebo milacik
woldemortik
napsal(a):
přesně to j každej at někod řeke že ne a kecá
jj a ze cloveka dokazou nekdy poradne nastvat
sccary
napsal(a):
jj a ze cloveka dokazou nekdy poradne nastvat
tojo a někdy dost
moninka
napsal(a):
Taky zíram, jak slečna nazývá toho koně, četla jsem to snad 10x, myslela jsem si, že to třeba špatně chápu po slovensky, ale asi ne
Pokud majitel do záchrany toho koně investuje fůru času a peněz, tak to o něm vypovídá víc, než že ho nazve třeba... darmožrout