Padá sníh, padá sníh....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 13:57

Taky se u vás tak rozsněžilo?? Tady (na Olomoucku) sněží už docela dlouho, venku je pěkně bílo a pořád se chumelí... nevím jestli se mám radovat nebo ne.... zase ta zima, to zase budou zmrzlý nohy a ruce u koní.... A zamrzlá voda ve výběhu ve vaně.... a pořád to rozbíjet... ach jo, ale zase je to jak v pohádce.... ke koním dneska vezmu foťák a hodím sem první sněhový fotky Sice už tu nedávno sněžilo, ale hned to roztálo.... tak sem kdyžtak házejte zimní fotečky, ale pokud možno tak ty letošní Já to sem přidám potom, teď můžu maximálně vyfotit pohled z balkonu....

11.11.2007 14:04

karwen napsal(a):
Taky se u vás tak rozsněžilo?? Tady (na Olomoucku) sněží už docela dlouho, venku je pěkně bílo a pořád se chumelí... nevím jestli se mám radovat nebo ne.... zase ta zima, to zase budou zmrzlý nohy a ruce u koní.... A zamrzlá voda ve výběhu ve vaně.... a pořád to rozbíjet... ach jo, ale zase je to jak v pohádce.... ke koním dneska vezmu foťák a hodím sem první sněhový fotky Sice už tu nedávno sněžilo, ale hned to roztálo.... tak sem kdyžtak házejte zimní fotečky, ale pokud možno tak ty letošní Já to sem přidám potom, teď můžu maximálně vyfotit pohled z balkonu....

Jo, tak pohled z balkonu vedu taky :-D Tady trošku nasněžilo, pak hezky chvilku svítilo sluníčko, teď začíná pěkná vichřice :-(

Ústí nad Labem

11.11.2007 14:18

asharka napsal(a):
Jo, tak pohled z balkonu vedu taky :-D Tady trošku nasněžilo, pak hezky chvilku svítilo sluníčko, teď začíná pěkná vichřice :-(

Ústí nad Labem

jj, tady je to podobný, i když možná víc sněhu, pořád tu chumelí

11.11.2007 16:09

karwen napsal(a):
jj, tady je to podobný, i když možná víc sněhu, pořád tu chumelí

...Sibiirrr....

11.11.2007 16:11

losdesertos napsal(a):
...Sibiirrr....

...nejak skoro nam ta zima prisla...

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.11.2007 16:35

karwen napsal(a):

vybeh o 12.02

11.11.2007 16:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
vybeh o 12.02

ten isty vybeh o 14.26

11.11.2007 17:33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ten isty vybeh o 14.26

Pec pod Sněžkou hlásí asi už půl metru a nejvíc u nás před stájí
Tady na fotce před 3mi dny. Nové mám ale teď nemám čas stahovat, tak je sem hodím zítra, ať nejste smutný, že se o snížek nerozdělím...

11.11.2007 17:41

karwen napsal(a):

Hroši mají po pastvě! Už si musí dát trochu práci.

11.11.2007 18:45

karwen napsal(a):

Tady jsou ti naši koníci, fotit už se moc nedalo, byla už skoro tma, ale jinak i přes to že byli celí promočení a byla jim zima, energie měli dost

11.11.2007 18:46

karwen napsal(a):
Tady jsou ti naši koníci, fotit už se moc nedalo, byla už skoro tma, ale jinak i přes to že byli celí promočení a byla jim zima, energie měli dost

11.11.2007 18:46

karwen napsal(a):

Fotky nic moc no, toš chce to lepší foťák na takovýhle počasí Pěkný fotky mám jenom když krásně svítí sluníčko....

11.11.2007 18:54

karwen napsal(a):

našim zima nebyla meli zábavu

11.11.2007 19:40

bospor napsal(a):
našim zima nebyla meli zábavu

a hubert zasněžený na Jemčině :-)

11.11.2007 19:41

racina napsal(a):
a hubert zasněžený na Jemčině :-)

11.11.2007 19:41

racina napsal(a):

přechod přes řeku

11.11.2007 19:42

racina napsal(a):
přechod přes řeku

12.11.2007 13:33

racina napsal(a):

Zlín Dnes kolem poledne

12.11.2007 13:36

monikafris napsal(a):
Zlín Dnes kolem poledne

12.11.2007 15:59

santosek napsal(a):

u nás už je to druhej sních toto je focené v sobotu odpoledne v neděli ráno tady blo cca 30cm sněhu a slezlo to,ale teda taky zase sněží

12.11.2007 16:01

woldemortik napsal(a):
u nás už je to druhej sních toto je focené v sobotu odpoledne v neděli ráno tady blo cca 30cm sněhu a slezlo to,ale teda taky zase sněží

.

12.11.2007 18:16

woldemortik napsal(a):
...více na www.woldemortik.rajce.net

Tak to je dnesa odpoledne kolem 15:30 v Radíkově u Olomouce...na te fotce asik neni moc poznat, jak chumelí

12.11.2007 18:52

kybosek napsal(a):
Tak to je dnesa odpoledne kolem 15:30 v Radíkově u Olomouce...na te fotce asik neni moc poznat, jak chumelí

Hůrka u Nového Jičína..ale včera. Taky je koník ještě jako hřebeček na vycházce..ale od dneška už je z něj valášek

12.11.2007 18:55

kovbojka napsal(a):
Hůrka u Nového Jičína..ale včera. Taky je koník ještě jako hřebeček na vycházce..ale od dneška už je z něj valášek

Kdo ti kastorval? Jestli se muzu zeptat...?

12.11.2007 18:56

jessyn napsal(a):
Kdo ti kastorval? Jestli se muzu zeptat...?

Horník.. zatím si ho nemůžu vynachváli je fakt supr. a dodal to mu i dobrou náladu..doufám že se mu to zahojí valáškovi mému

12.11.2007 19:01

kovbojka napsal(a):
Horník.. zatím si ho nemůžu vynachváli je fakt supr. a dodal to mu i dobrou náladu..doufám že se mu to zahojí valáškovi mému

A odkud presne jsi? Nekde pobliz Morkova? Co to mas za konika? Ja mam taky hrebecka, zatim ho ale necham, je bez problemu..ale kastroval mi Aramise, spokojenost nadevse a jenom za 2 200... jinak by to bylo levnejsi, ale on mel nadvarle

12.11.2007 19:06

jessyn napsal(a):
A odkud presne jsi? Nekde pobliz Morkova? Co to mas za konika? Ja mam taky hrebecka, zatim ho ale necham, je bez problemu..ale kastroval mi Aramise, spokojenost nadevse a jenom za 2 200... jinak by to bylo levnejsi, ale on mel nadvarle

jo Mořkov není moc daleko.. Hůrka je u Bernatic..je to takový zapadáko tak nás to stálo 2500.. hold koník musel dostat vědší dávku čehosik protože po dvou což už by měl být unavený byl ještě naprosto čilí. A pak jsme do toho ještě rovnou zahrnuli i tetanovku. To je to 2roky a 3 měsíce starý valášek ČT ale jak se na něj Horník podíval a já mu řekla že je to ČT tak se mi málem vysmál..říkal ale tak ještě křížený s chlaďasem ...vykastrovali jsem ho protože začal děla problémy a stavěl se na zadní. A co máš ty za koníky?

12.11.2007 19:12

kovbojka napsal(a):
jo Mořkov není moc daleko.. Hůrka je u Bernatic..je to takový zapadáko tak nás to stálo 2500.. hold koník musel dostat vědší dávku čehosik protože po dvou což už by měl být unavený byl ještě naprosto čilí. A pak jsme do toho ještě rovnou zahrnuli i tetanovku. To je to 2roky a 3 měsíce starý valášek ČT ale jak se na něj Horník podíval a já mu řekla že je to ČT tak se mi málem vysmál..říkal ale tak ještě křížený s chlaďasem ...vykastrovali jsem ho protože začal děla problémy a stavěl se na zadní. A co máš ty za koníky?

Mela jsem valacha, nejake jeho fotky jsou na www.ryzacci.estranky.cz
musela jsem ho prodat, byl to hodny konik, ale nevyhovoval mi temperamentem od te doby co se vykastroval byl jako andilek a ja radeji dabliky, takze mam uz rok a pul hrebce matka> hucularab otec QH. Super kombinace. Ze zacatku jsem mela VELKE problemy, protoze konik nic neumel a nebyl navykly na primitivni veci. Treba na staj a jeji prislusenstvi./ Do sveho roku byl jenom s matkou v boxe a obcas ve vybehu 20X20, tod vse...Takze si dokazes zive predstavit co to asi bylo...Malej borec..Porad na zadnich, sekal se kazdy krok...dal nepujdu atd...
Ale nedam ho, je to muj milacek...
Jeste jsem mela hrebce Skippyho, ale jen tri mesice, vzala jsem ho z hroznych podminek-pastevni odchov...ale docela kruty...toho jsem pak prodala..
Jessy je muj treti kun a konecne jsem spokojena, hold kdo hleda najde...

12.11.2007 19:17

jessyn napsal(a):
Mela jsem valacha, nejake jeho fotky jsou na www.ryzacci.estranky.cz
musela jsem ho prodat, byl to hodny konik, ale nevyhovoval mi temperamentem od te doby co se vykastroval byl jako andilek a ja radeji dabliky, takze mam uz rok a pul hrebce matka> hucularab otec QH. Super kombinace. Ze zacatku jsem mela VELKE problemy, protoze konik nic neumel a nebyl navykly na primitivni veci. Treba na staj a jeji prislusenstvi./ Do sveho roku byl jenom s matkou v boxe a obcas ve vybehu 20X20, tod vse...Takze si dokazes zive predstavit co to asi bylo...Malej borec..Porad na zadnich, sekal se kazdy krok...dal nepujdu atd...
Ale nedam ho, je to muj milacek...
Jeste jsem mela hrebce Skippyho, ale jen tri mesice, vzala jsem ho z hroznych podminek-pastevni odchov...ale docela kruty...toho jsem pak prodala..
Jessy je muj treti kun a konecne jsem spokojena, hold kdo hleda najde...

Jo já jsem s hřebečkem byla taky spokojená..byl fakt zlato ale ve dvou letech se rozhodl že začne dělat jednu blbost větší než druhou tak jsem ho museli nechat vykastrovat..je to i pro jeho dobro. Já mám taky radši temperamentnější koně ale uvidím třeba může mít i valášek nějaký krůtý temperament

12.11.2007 19:22

kovbojka napsal(a):
Jo já jsem s hřebečkem byla taky spokojená..byl fakt zlato ale ve dvou letech se rozhodl že začne dělat jednu blbost větší než druhou tak jsem ho museli nechat vykastrovat..je to i pro jeho dobro. Já mám taky radši temperamentnější koně ale uvidím třeba může mít i valášek nějaký krůtý temperament

dej sem jeste nejake jeho fotky..prosim
Odkud je a jaky ma PP?
Mas jeste nejake kone?
Bydlim kousek od Tebe

12.11.2007 19:27

jessyn napsal(a):
dej sem jeste nejake jeho fotky..prosim
Odkud je a jaky ma PP?
Mas jeste nejake kone?
Bydlim kousek od Tebe

on nemá plný původ protože se neví otec .. mám ještě poničku shetlandku. Kdyžtak někdy příště už musím jít..musím ho ještě zkontrolovat. a pak se musím jít učit

12.11.2007 19:39

kovbojka napsal(a):
on nemá plný původ protože se neví otec .. mám ještě poničku shetlandku. Kdyžtak někdy příště už musím jít..musím ho ještě zkontrolovat. a pak se musím jít učit

Na dvouletka mi přijde docela dost maličký, z něj budeš mít koně tak max. okolo 150 cm Teda pokud ta fotka nezkresluje :-)

12.11.2007 19:58

karwen napsal(a):

Tak Beskydy jsou pod sněhem, ale u nás tady těsně pod nějak nic....ráno byla trocha sněhu..nic moc, přes den to roztálo, nyí večer spadlo pár vloček, ale zase to taje..nic moc...

tohle bylo ráno...

jinak bych brala jaro..zima není moje oblíbenkyně...

13.11.2007 17:52

strelish napsal(a):
Na dvouletka mi přijde docela dost maličký, z něj budeš mít koně tak max. okolo 150 cm Teda pokud ta fotka nezkresluje :-)

Jestli beres CT, tak to ano, je maly, ale pokud je krizenec, tak jednak se jeste vytahne a navic je to normalni...a ona psala, ze je krizenec...

13.11.2007 21:11

strelish napsal(a):

jo on je takový malinkatý..má zatím něco málo přes 150cm.. měl z něho vyrůst kůň odhadem okolo 170-175 ale nějak se to asik nepovede

14.11.2007 00:00

lucky napsal(a):
Tak Beskydy jsou pod sněhem, ale u nás tady těsně pod nějak nic....ráno byla trocha sněhu..nic moc, přes den to roztálo, nyí večer spadlo pár vloček, ale zase to taje..nic moc...

tohle bylo ráno...

jinak bych brala jaro..zima není moje oblíbenkyně...

14.11.2007 17:06

ponyka napsal(a):
ruční brzda

zamní radovánky =)

14.11.2007 17:07

ponyka napsal(a):
zamní radovánky =)

jé...co to je???

21.11.2007 17:59

karwen napsal(a):

malinký poník Honzík.. Foceno 10.11.2007

Přidejte reakci

Přidat smajlík