Mladoboleslavsko-je tu někdo z našeho okolí?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2007 17:37

Napište něco o sobě, dejte sem fotky koníků.
Budu se těšit.
Markéta, Dobrovice

sadzi saj

11.11.2007 18:22
sadzi saj

marketka napsal(a):
Budu se těšit.
Markéta, Dobrovice

Ahoj,

nejsem přímo u, ale je to celkem kousek, jsem z Hostína u Byšic za Mělnickým Vtelnem. Mám kobylku ČT vysoko v krvi, ustájenou v Mělnické Vrutici, jinak jsem už pracující a co ty, moc si nám toho o sobě nenapsala

11.11.2007 18:56

sadzi saj napsal(a):
Ahoj,

nejsem přímo u, ale je to celkem kousek, jsem z Hostína u Byšic za Mělnickým Vtelnem. Mám kobylku ČT vysoko v krvi, ustájenou v Mělnické Vrutici, jinak jsem už pracující a co ty, moc si nám toho o sobě nenapsala

Ahojky,
my jsme z Dobrovice, máme 2 koně a poníka.
Téměř 20 letého plňase Brouka, 8 -letého polotrakéna Kryštofa a poníka Gareta.
Koníky máme u domu a v létě je stěhujeme do venkovních boxů, kde mají pastvu.
Jezdíme celá rodina.
Takže budu se těšit na další lidičky z našeho okolí.

11.11.2007 18:59

marketka napsal(a):
Ahojky,
my jsme z Dobrovice, máme 2 koně a poníka.
Téměř 20 letého plňase Brouka, 8 -letého polotrakéna Kryštofa a poníka Gareta.
Koníky máme u domu a v létě je stěhujeme do venkovních boxů, kde mají pastvu.
Jezdíme celá rodina.
Takže budu se těšit na další lidičky z našeho okolí.

Ahoj,já pracuji u koní u Turnova,máme koně na drezůru...

sabora

11.11.2007 19:08
sabora

marketka napsal(a):
Budu se těšit.
Markéta, Dobrovice

ahoj, jsme od M.Hradiště, mám ponču babču a mlaďasa chlaďasa, ale jelikož jsem poslední dobou celkem v háji, nemám čas na koníky a NUTNĚ potřebuju někoho, kdo by chtěl na valáškovi jezdit, western sedlo- příroda i jízdárna možnost i na vyjížďky s dalšíma koníkama........ tak když by se někdo ozval , budu moc ráda.
Šárka

sadzi saj

11.11.2007 19:11
sadzi saj

sallinas napsal(a):

Jé na drezuru, to je můj sen

Já měla kobylku taky doma, ale bohužel jsem jí musela dát ustájit, ale snad někdy v budoucnu ji budu moc mít doma u sebe. Přece jenom je to o něčem jiném. Mojí kobylce je 13 let. Co nějaký foto??

11.11.2007 19:15

sallinas napsal(a):

Nemáte tam trakény?

11.11.2007 19:18

marketka napsal(a):
Nemáte tam trakény?

Myslela jsem tu paní, co pracuje u Turnova-to byl dotaz na trakény.-
Skočilo mi to jinam.

Fotky jsem se sem snažila vložit, mám jich tu hafo, ale v poslední době mi to nejde. Můžu poslat na mail, kdo bude chtít. Ach ta technika!

11.11.2007 19:33

marketka napsal(a):
Nemáte tam trakény?

Máme ve stáji trakeny,myslím nějaký hannover,oldenburg,lusitano a španělé...

11.11.2007 19:37

sallinas napsal(a):

Fíha, to tam máte krásné koníky
Nemáš nějaké foto ?

Já mám koníka s mamarádkou na Mělnicku

11.11.2007 20:05

sallinas napsal(a):

A nepracuje tam ještě p. Baumann?

11.11.2007 20:10

marketka napsal(a):

Ahoj Markét ...
Tak co, jak se daří ?
Je už lépe ?
Máte nového koníka už doma ?

11.11.2007 20:43

blanche napsal(a):
Ahoj Markét ...
Tak co, jak se daří ?
Je už lépe ?
Máte nového koníka už doma ?

Ano, nový koník už je doma-3 týdny.
Pod sedlem v pohodě, v boxe dost nedůvěřivý. Mám pocit, že se nás bojí. Snažíme se k němu najít cestičku do jeho dušičky. Je to dost citlivá povaha, potřebuje získat důvěru. Stěhoval se několikrát a možná mu i někdo ublížil. Pokud to vážně nepůjde, mám možnost ho vyměnit za koníka vhodnějšího i k dětem, ale nechci předbíhat. Koník je u nás a chceme mu dát šanci.

11.11.2007 20:45

marketka napsal(a):
Ano, nový koník už je doma-3 týdny.
Pod sedlem v pohodě, v boxe dost nedůvěřivý. Mám pocit, že se nás bojí. Snažíme se k němu najít cestičku do jeho dušičky. Je to dost citlivá povaha, potřebuje získat důvěru. Stěhoval se několikrát a možná mu i někdo ublížil. Pokud to vážně nepůjde, mám možnost ho vyměnit za koníka vhodnějšího i k dětem, ale nechci předbíhat. Koník je u nás a chceme mu dát šanci.

Jééé, tak to je hezké a budu držet moc palečky ...
Máš jeho fotku ?

11.11.2007 21:24

marketka napsal(a):

p.Bauman už v Paceřicích nepracuje dlouho,já jsem tam čtvrtý rok,ale ještě i ted mi do schránky chodila jeho pošta Já jsem ted pracovně ve FR,ale co nevidět se tam vracím.

11.11.2007 22:12

sallinas napsal(a):
p.Bauman už v Paceřicích nepracuje dlouho,já jsem tam čtvrtý rok,ale ještě i ted mi do schránky chodila jeho pošta Já jsem ted pracovně ve FR,ale co nevidět se tam vracím.

Aha, já si to myslela. K nám jezdil kdysi kovat. To je ale let!

20.11.2007 20:22

sabora napsal(a):
ahoj, jsme od M.Hradiště, mám ponču babču a mlaďasa chlaďasa, ale jelikož jsem poslední dobou celkem v háji, nemám čas na koníky a NUTNĚ potřebuju někoho, kdo by chtěl na valáškovi jezdit, western sedlo- příroda i jízdárna možnost i na vyjížďky s dalšíma koníkama........ tak když by se někdo ozval , budu moc ráda.
Šárka

zdravím my sídlíme v Nové Telibi máme tu dva koníky a docela mě mrzí že okolo není moc lidí co by si třeba občas vyjeli s koňma ven... nejste vy p. Štechová? Markétka na tom poníkovi je kouzelná fakt super dvojka

20.11.2007 20:26

verca11 napsal(a):
zdravím my sídlíme v Nové Telibi máme tu dva koníky a docela mě mrzí že okolo není moc lidí co by si třeba občas vyjeli s koňma ven... nejste vy p. Štechová? Markétka na tom poníkovi je kouzelná fakt super dvojka

Cagey

20.11.2007 20:32

verca11 napsal(a):
Cagey

tak prýý se nejmenuje Markéta ale Káťa tak se omlouvám

20.11.2007 22:02

verca11 napsal(a):
tak prýý se nejmenuje Markéta ale Káťa tak se omlouvám

Jejda, ahoj holky.To jsem ráda, že jste nám sem přispěly. Huberta jela Katka na poníkovi jménem Garet. Jo, Markétka je ta mladší. Ta už taky jezdí, ale je malá, takže se spíš jen vozí.
Kolik má ten váš vyšší koník v kohoutku? To by mě docela zajímalo.
A nevíte, jak to dopadlo s tím pánem, co skončil v nemocnici?
Mějte se moc hezky
Markéta /jela jsem s p. Vyrtychem/

20.11.2007 22:03

marketka napsal(a):
Jejda, ahoj holky.To jsem ráda, že jste nám sem přispěly. Huberta jela Katka na poníkovi jménem Garet. Jo, Markétka je ta mladší. Ta už taky jezdí, ale je malá, takže se spíš jen vozí.
Kolik má ten váš vyšší koník v kohoutku? To by mě docela zajímalo.
A nevíte, jak to dopadlo s tím pánem, co skončil v nemocnici?
Mějte se moc hezky
Markéta /jela jsem s p. Vyrtychem/

Jo, to máte pravdu, že v okolí není moc koňáků, je to bída. Třeba se zase postupně rozrosteme.

21.11.2007 10:51

marketka napsal(a):
Jo, to máte pravdu, že v okolí není moc koňáků, je to bída. Třeba se zase postupně rozrosteme.

no nevím přesně ale plus mínus 180 cm... je to obr no s tim pánem tak to nevím...

21.11.2007 12:06

verca11 napsal(a):
no nevím přesně ale plus mínus 180 cm... je to obr no s tim pánem tak to nevím...

A kolik mu je?

21.11.2007 18:02

marketka napsal(a):
A kolik mu je?

5 let

23.11.2007 18:05

verca11 napsal(a):
5 let

a jak se vám líbil hubert? na mě to bylo moc dlouhý:)

23.11.2007 19:00

verca11 napsal(a):
a jak se vám líbil hubert? na mě to bylo moc dlouhý:)

Hubert se mi líbil moc. Škoda, že jsem nemohla vzít svého koníka. Bude mu 20 let, tak se o něj bojím. I když, loni Huberta šel a v pohodě. Ale nechala jsem ho tentokrát doma, protože jsme neměli natrénováno a také se mu lehce zhoršila dušnost.
Jak se jmenuje ten váš vysoký koník? To jméno se mi moc líbilo, ale zapomněla jsem to.
Ten ryzák, na kterém jel Jarda, už vypadá mnohem mnohem líp. Tehdy jsme ho měli teprve týden a o nějaké kilo přišel po zvykání si u nás. Nyní nabral a vypadá dobře.
Jen škoda, že se pořád bojí.

24.11.2007 11:28

marketka napsal(a):
Hubert se mi líbil moc. Škoda, že jsem nemohla vzít svého koníka. Bude mu 20 let, tak se o něj bojím. I když, loni Huberta šel a v pohodě. Ale nechala jsem ho tentokrát doma, protože jsme neměli natrénováno a také se mu lehce zhoršila dušnost.
Jak se jmenuje ten váš vysoký koník? To jméno se mi moc líbilo, ale zapomněla jsem to.
Ten ryzák, na kterém jel Jarda, už vypadá mnohem mnohem líp. Tehdy jsme ho měli teprve týden a o nějaké kilo přišel po zvykání si u nás. Nyní nabral a vypadá dobře.
Jen škoda, že se pořád bojí.

koník se jmenuje Jasper ale řikáme mu Gaspiku:) no naše koně mají ted ve výběhu seno nonstop takže Cagey nenažranec tahá břicho po zemi a hlavně ted nění čas jezdit protože přijedem ze školy a je tma takže flákárna největší... / já jsem u vás ještě když jste byli v Kolumutech myslím jednou byla a svezla jsem se na nějakém koníkovi ale to si asi nepomatujete je to tak 3 - 4 roky z5. ten koník si zvykne určitě až pozná že mu u vás nic nehrozí

24.11.2007 19:47

verca11 napsal(a):
koník se jmenuje Jasper ale řikáme mu Gaspiku:) no naše koně mají ted ve výběhu seno nonstop takže Cagey nenažranec tahá břicho po zemi a hlavně ted nění čas jezdit protože přijedem ze školy a je tma takže flákárna největší... / já jsem u vás ještě když jste byli v Kolumutech myslím jednou byla a svezla jsem se na nějakém koníkovi ale to si asi nepomatujete je to tak 3 - 4 roky z5. ten koník si zvykne určitě až pozná že mu u vás nic nehrozí

Tu tvoji v Kolomutech si matně vybavuji, a na kterém jsi jezdila? Na tmavém hnědákovi?

25.11.2007 17:36

marketka napsal(a):
Tu tvoji v Kolomutech si matně vybavuji, a na kterém jsi jezdila? Na tmavém hnědákovi?

myslím že jo...

25.11.2007 17:52

marketka napsal(a):
Budu se těšit.
Markéta, Dobrovice

Ahojky,tak se hlásím ke koňákum z Mladoboleslavska. Já mám koníka v Ledcích, je mu 19 měsíců,takže zatím jenom procházkujeme . Jmenuje se Spirit,ale doma mu říkáme Spíra, je to takový koňský oříšek- tatík byl welšák křížený s arabem a mamina byla taky směska

25.11.2007 20:03

remonek napsal(a):
Ahojky,tak se hlásím ke koňákum z Mladoboleslavska. Já mám koníka v Ledcích, je mu 19 měsíců,takže zatím jenom procházkujeme . Jmenuje se Spirit,ale doma mu říkáme Spíra, je to takový koňský oříšek- tatík byl welšák křížený s arabem a mamina byla taky směska

Ahojky,
když jsi z Ledec, určo budeš znát Alču Rudolfovou s Pašou.

25.11.2007 20:22

marketka napsal(a):
Ahojky,

Ahojky!!!! Tak my jsme přímo od Mladé Boleslavi Čistá jestli znáte máme 10 koníků a připravujem další 4 venkovní boxy tak kdyby někdo hledal ustájko ozvěte se rádi přijmeme nové členy....:-)))) jinak spolupracujeme se stájí Kateřina- znáte z radia Jizera jezdíme jejich Kladrubáky pod sedlem, jinak se zaměřujem na všestranost a parkury- trénuje nás p. Bezstarosta.... jo jukněte na www.stajvodeta.blog.cz budem se těšit

25.11.2007 21:31

marketka napsal(a):
Ahojky,

Jasňačka,že znám

14.12.2007 20:02

remonek napsal(a):
Jasňačka,že znám

ahojky. to počasí je děs co? my plavem v bahně

14.12.2007 20:05

verca11 napsal(a):
ahojky. to počasí je děs co? my plavem v bahně

Ani mi nemluv o tom bahně. A to máte větší výběh než my. Ale má mrznout, tak se to snad zlepší.
A co ty sušené řízky, papají koníci?

14.12.2007 20:46

marketka napsal(a):
Ani mi nemluv o tom bahně. A to máte větší výběh než my. Ale má mrznout, tak se to snad zlepší.

Poslal jsem ti email Verčo tak se jukni...

15.12.2007 16:27

marketka napsal(a):

za ty řízky moc děkujem, ještě jsem jim je nazačala dávat. no teď je to sice zmrzlý ale koním se v tom moc dobře nechodí... kdyby napad sníh bylo by to ideální

15.12.2007 16:48

verca11 napsal(a):
za ty řízky moc děkujem, ještě jsem jim je nazačala dávat. no teď je to sice zmrzlý ale koním se v tom moc dobře nechodí... kdyby napad sníh bylo by to ideální

Máš pravdu, sníh by byl ideální. Ale stejně už se těším na jaro!
Jinak ty řízky zalej vodou v poměru 1: 4, 1 díl řízků, 4 díly vody. Nech to přes noc nabobtnat, jinak by to mohlo nabobtnat koním v jícnu a mohli by se udusit.
Stačí dávat tak dvě hrsti na jedno krmení.

15.12.2007 22:58

marketka napsal(a):
Máš pravdu, sníh by byl ideální. Ale stejně už se těším na jaro!
Jinak ty řízky zalej vodou v poměru 1: 4, 1 díl řízků, 4 díly vody. Nech to přes noc nabobtnat, jinak by to mohlo nabobtnat koním v jícnu a mohli by se udusit.
Stačí dávat tak dvě hrsti na jedno krmení.

jj jasný to já taky. chodíte někam plavit?

16.12.2007 00:11

verca11 napsal(a):
jj jasný to já taky. chodíte někam plavit?

Bohužel ne. U nás je to bída.

18.12.2007 13:34

marketka napsal(a):
Budu se těšit.
Markéta, Dobrovice

Ahoj,
hlasim se k lidem z MB, my sme z Bezna, coz je tak cca. 15km smerem na Melnik. Dela nekdo z vas treba NH, nebo ste vsichni parkuraci?

sadzi saj

18.12.2007 13:37
sadzi saj

benett8 napsal(a):
Ahoj,
hlasim se k lidem z MB, my sme z Bezna, coz je tak cca. 15km smerem na Melnik. Dela nekdo z vas treba NH, nebo ste vsichni parkuraci?

Jé v Bezně bydlela jedna moje známá Andrea neznáš?

18.12.2007 14:16

sadzi saj napsal(a):
Jé v Bezně bydlela jedna moje známá Andrea neznáš?

Znam, respektive vim, o koho jde, nicmene nevim, kde ma kone ustajne ted, protoze z Bezna se pred nejakou dobou odstehovala ... . Meli kone spolecne s pritelem, ale neklaplo to a Andrea odesla.

18.12.2007 14:37

benett8 napsal(a):
Ahoj,

jo já se o NH snažím parkurák fakt nejsem

18.12.2007 14:58

verca11 napsal(a):
jo já se o NH snažím parkurák fakt nejsem

Ahoj, tak to je dobra zprava Ja se o NH rovnez "snazim" a je to holt beh na dlouhou trat, ale krasny ... . Doma mam valaska(5) a indianksou kobcu, ktere budou pomalu 4, ale je to divoska. Sem rada, ze je konecne trochu zima, protoze v tom pocasi se u nas nedalo nic delat - ted od vikendu sme zvladli neco malo prace ze zeme, aby konouchove jenom nestali a necpali se, ale aby se taky trochu protahliKde mas kone ustajene Ty?Take doma, nebo u nekoho?

18.12.2007 17:57

benett8 napsal(a):
Ahoj, tak to je dobra zprava Ja se o NH rovnez "snazim" a je to holt beh na dlouhou trat, ale krasny ... . Doma mam valaska(5) a indianksou kobcu, ktere budou pomalu 4, ale je to divoska. Sem rada, ze je konecne trochu zima, protoze v tom pocasi se u nas nedalo nic delat - ted od vikendu sme zvladli neco malo prace ze zeme, aby konouchove jenom nestali a necpali se, ale aby se taky trochu protahliKde mas kone ustajene Ty?Take doma, nebo u nekoho?

no já mám koně kousek od baráku ale je to náš pozemek takže vlastně jako doma... jinak je to na konci Nové Telibi... jestli ti to něco řiká... (Židněves - Březno- Nová Telib)... jo to já jsem taky ráda ale mohl by napadnout sníh, ten povrch ve výběhu je hnus koně maj navíc sundaný podkovy takže se jim v tom moc dobře neťapká... no to moji koňové furt jen stojej a cpou se,protože vůbec neni čas... ale teď budou prázdniny tak zas něco podniknem... a jak vám NH jde? jak jste daleko?

Přidejte reakci

Přidat smajlík