Prostá otázka na výrobu prezentací

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2007 15:43

Ahojík lidičky!
odjíždí mi moje nejlepší kámoška a spolužačka,zajímá se taky o koně..potřebuju vědět něco ohledně power pointu(Microsoft office)když už mám tu prezentaci udělanou jak tam mám dát hudbu ale tak aby hrála celá písnička podobu toho co se mění snímky?

12.11.2007 18:13

jessinka napsal(a):
Ahojík lidičky!
odjíždí mi moje nejlepší kámoška a spolužačka,zajímá se taky o koně..potřebuju vědět něco ohledně power pointu(Microsoft office)když už mám tu prezentaci udělanou jak tam mám dát hudbu ale tak aby hrála celá písnička podobu toho co se mění snímky?

lidičky prosím,je to pro mě důležité,s kamarádkou se znám 12 let a chci jí udělat prezentaci na rozloučenou!

12.11.2007 18:51

jessinka napsal(a):
lidičky prosím,je to pro mě důležité,s kamarádkou se znám 12 let a chci jí udělat prezentaci na rozloučenou!

Mas to nahore v nastaveni, projed si celou nabidku, je to jednoduche...ja to mam v anglictine, tak to by ti asi moc nepomohlo....ale na to urcite prijdes. Musis hledat a zkouset. Kdyz si dokazala vyrobit celou prezentaci, tohle je jen detail. Jo a nezapomen tu pisen ulozit do stejne slozky. A pripojit ji. Jinak ti to nepujde. Preji hodne stesti. urcite to zvladnes.

12.11.2007 19:09

jessyn napsal(a):
Mas to nahore v nastaveni, projed si celou nabidku, je to jednoduche...ja to mam v anglictine, tak to by ti asi moc nepomohlo....ale na to urcite prijdes. Musis hledat a zkouset. Kdyz si dokazala vyrobit celou prezentaci, tohle je jen detail. Jo a nezapomen tu pisen ulozit do stejne slozky. A pripojit ji. Jinak ti to nepujde. Preji hodne stesti. urcite to zvladnes.

jde o to že prezentaci jsme se učily ve škole,ale tohle nám neřekly

12.11.2007 19:24

jessinka napsal(a):
jde o to že prezentaci jsme se učily ve škole,ale tohle nám neřekly

Si delas srandu, nee?
Asi maji chytre zaky, kteri na to prijdou sami..
A tak pokladaji za zbytecne neco navic vykladat.

12.11.2007 20:36

jessyn napsal(a):
Si delas srandu, nee?
Asi maji chytre zaky, kteri na to prijdou sami..
A tak pokladaji za zbytecne neco navic vykladat.

ne nedělám,fakt já jsem na to nepřišla,zatím furt...tak prosím jestli by mi někod neporadil

Přidejte reakci

Přidat smajlík