selenia
napsal(a):
Takže babizny z veselá dál
Jsem radši počkala s tím zakládáním :))
selenia
napsal(a):
Takže to tu rozjedu, hodím sem tu svou potvůrku hnědou
causinka2
napsal(a):
už jsi mě zase předběhla,ale tak nevadí
to je vždycky honička, mi se ukládala 5 minut 4 megová fotka...:)tak sjem nemohla soutěžit s váma....no, myslím, že vysoké patky, když se teda vrátím k těm kopytům, že tohle je fakt problém hodně častý...prostě koně nemají monost pohybu nejlépe 24 hod, a pak ten kopytní mechanismus nemůže fungovat tak, jak má...pak má třeba dvouletek kopyta ve stavu a stadiu vývinu jak půl roční hříbě...to se pak problém zamaskuje a koník se okove....akorát prostě tam furt je...
strelish
napsal(a):
To je Ernika, svého času stála v Hati. A předtím tady ve vesnici, akorát o pár baráků jinde
jelen :)
kukinatost
napsal(a):
to je vždycky honička, mi se ukládala 5 minut 4 megová fotka...:)tak sjem nemohla soutěžit s váma....no, myslím, že vysoké patky, když se teda vrátím k těm kopytům, že tohle je fakt problém hodně častý...prostě koně nemají monost pohybu nejlépe 24 hod, a pak ten kopytní mechanismus nemůže fungovat tak, jak má...pak má třeba dvouletek kopyta ve stavu a stadiu vývinu jak půl roční hříbě...to se pak problém zamaskuje a koník se okove....akorát prostě tam furt je...
juu jak se nese frajerka
selenia
napsal(a):
Kura baby, vy to tu válíte, jinak Dáji, omlouvám se, další téma je tvé A Kači copak to za pěkný oř?
Ernika, stkl vranka :))
Bohužel ty lepší fotky jsou na noťasu asi.
strelish
napsal(a):
Letos má myslím 15
strelish
napsal(a):
ona je od Edy, ne?
a měl tam ymslím i její dceru, nebo jsem splantaná?
kukinatost
napsal(a):
ona je od Edy, ne?
a měl tam ymslím i její dceru, nebo jsem splantaná?
no, ryzoida machřila...říkám, že už chápu, pro je v HPK...:))vždycky když jí vidím takhle v pohybu úplně slintám, holky tady z iauny z ní tež byly hotové:)
selenia
napsal(a):
No asi je to tím, že jsme obě Jany a pravidelně tě předbíháme
jinak když tak já tež mám icq:)))nic kukinatost zcela nečekaně:)
kukinatost
napsal(a):
jinak když tak já tež mám icq:)))nic kukinatost zcela nečekaně:)
no,nafasovali jsme 7,6:)a teď valím do sprchy...já ybchchtěla taky připutit, ale je nám 12 a ještě sjme mimi neměli..:(
selenia
napsal(a):
tak sem tady taky.. dneska to byl hnus venku sem šla jezdit vyjela za rybniky a spustila se taka fujavice ze se pilin zastavil sklopil usi a stal jak mulatak sem sla domu protoze v tom vážně nešlo jezdit a navíc ještě tma no super vyjíždka....
co vy jak vám to šlo dneska:??
pilgrisek
napsal(a):
tak sem tady taky.. dneska to byl hnus venku sem šla jezdit vyjela za rybniky a spustila se taka fujavice ze se pilin zastavil sklopil usi a stal jak mulatak sem sla domu protoze v tom vážně nešlo jezdit a navíc ještě tma no super vyjíždka....
jaká fujavice?u nás vůbec nesněžilovždyt mi u baráku měly iba bláto a sníh nikde
pilgrisek
napsal(a):
jo a baruš jak se ti sedělo mezi dvěma chlapamajsem myslela,že Aleša dneska trefím mě smolil už jak vstal.mu na zítra naložím práci a bude.
causinka2
napsal(a):
jo a baruš jak se ti sedělo mezi dvěma chlapamajsem myslela,že Aleša dneska trefím mě smolil už jak vstal.mu na zítra naložím práci a bude.
no baruško, jak jsem už psala, já jsem byla doma po půl 6..udělaal sjem 6 kopyt, a pak jsem se chtěla s ořama projít...jo, ušla jsem 200 metrů a už se jenom páslo:)))
a mám obsednutého psa:)))
causinka2
napsal(a):
jo a všimla sis,že ti řekl broučku?kdyby tam kluci nebyly,tak už jednu má.a samozřejmě tomu pakošovy to zase zapomněl připomínat
nerekl..to bych si vsimla.. broucku mi muze rikat jen jeden clovek no mozna dva
nekdy
kukinatost
napsal(a):
no baruško, jak jsem už psala, já jsem byla doma po půl 6..udělaal sjem 6 kopyt, a pak jsem se chtěla s ořama projít...jo, ušla jsem 200 metrů a už se jenom páslo:)))
jezis chudak .. no ja nemam moc co rikat ja sem na svojem psovi jezdila jak sem byla mala..ale nic nenamitala
kukinatost
napsal(a):
A já tu mladou obludu...to jsem taky v neděli utrpěla šok
pilgrisek
napsal(a):
skuste barbinky ty se udrží dobře.. ale takový malý pejsek to bude šídlo to si asi barbínka užije rodeo
vy mate vsichni psa??ja cu takyyyy
tak, teď popřeju ještě brou nco všem tady a u doktora hause spokojeně vytuhnu..:) a tady náš mrkvožrout, když mají koně, musí i on:))
selenia
napsal(a):
tak mi taky baduška neobsedaly,jen dítě od kámošky si na něj chtělo pořád sednout a patulka jak byl miminko,tak zkoušel rajtit,ale zatím nic moc
pilgrisek
napsal(a):
skuste barbinky ty se udrží dobře.. ale takový malý pejsek to bude šídlo to si asi barbínka užije rodeo
vy mate vsichni psa??ja cu takyyyy
No já ty bárbínky přeskočila...šla jsem pro sedlo, že povodím děti na Andošovi a když se vracím se sedlem, tak koukám, jak si to kámoš štráduje po ohradě, děcko (asi 9 let) Jamajce na hřbetě...no naštěstí se chovala kulturně...tak jsem mu řekla, že ona jako ještě ale není obsedlá, že ji chci obsedat nejdřív po zimě, tak ho hoonem rychle sundával
causinka2
napsal(a):
tak mi taky baduška neobsedaly,jen dítě od kámošky si na něj chtělo pořád sednout a patulka jak byl miminko,tak zkoušel rajtit,ale zatím nic moc
No toto tak aspon koukam ze sem na psa nesedela jako jedina..No nic baby ja valim spat zitra plno pisemek navic na 7 a pak ke konim to zas bude ospaly den .. tak dobrou vsem a mejte se tu hezky
selenia
napsal(a):
Tak co babizny.. dneska se nám to tu nějak nehýbe--kde ste všeci??Dneska bylo docela pěkně tak sme s kamoškou vyrazily na vyjížku..a co se nestalo kamoska spadla.Vsechno bylo dobre kona sem chytla ona nalezla a asi po 15 min cesty se mě ptá barčo ja sem spadla??a proč mam na sobě vestu? no a tak se me ptala s odstupy asi 15x no prostě měla okno.Tak sem se trochu nasmala chudak
pilgrisek
napsal(a):
Tak co babizny.. dneska se nám to tu nějak nehýbe--kde ste všeci??Dneska bylo docela pěkně tak sme s kamoškou vyrazily na vyjížku..a co se nestalo kamoska spadla.Vsechno bylo dobre kona sem chytla ona nalezla a asi po 15 min cesty se mě ptá barčo ja sem spadla??a proč mam na sobě vestu? no a tak se me ptala s odstupy asi 15x no prostě měla okno.Tak sem se trochu nasmala chudak
čus baruško,ty jsi jela s dankou?hele ale ona mohla mít slabý otřes mozku, u toho jsou prej výpadky paměti
selenia
napsal(a):
zdar babky, chňapky...:)
tak dneska jsem byla mega šikovná a vyvenčila si decentně oba oře...akorát teda už půl hodiny mi rozmrzají stehna...termoboty jsou sice super věc, ale na mě snad nefunguje nic, hrubé ponožky, termoboty a stejně i nohy úplně jak led...pak se vždycky 5 minut spouštím z koně, páč seskakování by mě asi při dopadu na zem zabilo..:)
A zítra jdu s Keroušem aspoň potrenovat do haly, páč venku se pomalu v té sračce nedá ani klusat, fakt humus...
tady domlouvám své žluté věci psí:)
kukinatost
napsal(a):
zdar babky, chňapky...:)
tak dneska jsem byla mega šikovná a vyvenčila si decentně oba oře...akorát teda už půl hodiny mi rozmrzají stehna...termoboty jsou sice super věc, ale na mě snad nefunguje nic, hrubé ponožky, termoboty a stejně i nohy úplně jak led...pak se vždycky 5 minut spouštím z koně, páč seskakování by mě asi při dopadu na zem zabilo..:)
A zítra jdu s Keroušem aspoň potrenovat do haly, páč venku se pomalu v té sračce nedá ani klusat, fakt humus...
tady domlouvám své žluté věci psí:)
hojec baboteda tak to jsi šikulka,já se těšila,že se k tomu konečně dostanu,ale zase mi to nevyšlo,vůbec jsem nestíhala.ještě před chvíli jsme s klukama hrály na slepou bábu,tak jsem byla zaneprázněná až až.zítra mi to taky nevýjde,leda dopoledne.asi vezmu oba konouchy najednou.můj si sedne na aleše a já na clasulu a bude.stejně půjdem jen v kroku.A odpoledne dojede janča(selenia),tak už se těším a pak frčím do Studénky.a vracím se až ve čtvrtek večer
causinka2
napsal(a):
hojec baboteda tak to jsi šikulka,já se těšila,že se k tomu konečně dostanu,ale zase mi to nevyšlo,vůbec jsem nestíhala.ještě před chvíli jsme s klukama hrály na slepou bábu,tak jsem byla zaneprázněná až až.zítra mi to taky nevýjde,leda dopoledne.asi vezmu oba konouchy najednou.můj si sedne na aleše a já na clasulu a bude.stejně půjdem jen v kroku.A odpoledne dojede janča(selenia),tak už se těším a pak frčím do Studénky.a vracím se až ve čtvrtek večer
teda, tož vy se zítra srážíte?:))
No, já zas mám marasovité množství práce v práci...ale chtěla byych fakt vzít toho Kerouše trochu něco udělat...a ve čtvrtek se půjdeme procházkovat..
kukinatost
napsal(a):
teda, tož vy se zítra srážíte?:))
No, já zas mám marasovité množství práce v práci...ale chtěla byych fakt vzít toho Kerouše trochu něco udělat...a ve čtvrtek se půjdeme procházkovat..
jj ti moji bambulové taky potřebujou makat,ale můj začne chodit na brigády,tak to bude docela záhul to stíhat,protože jsem jezdila,když byl doma.už ted z toho mám hrůzu,jak to budu dělatJanča potřebuje vypadnout,tak jsme se domluvily.půjdem se projít,protože by se můj do všeho zas plantal
causinka2
napsal(a):
jj ti moji bambulové taky potřebujou makat,ale můj začne chodit na brigády,tak to bude docela záhul to stíhat,protože jsem jezdila,když byl doma.už ted z toho mám hrůzu,jak to budu dělatJanča potřebuje vypadnout,tak jsme se domluvily.půjdem se projít,protože by se můj do všeho zas plantal
jak tak občas zjiš´tuju, tak mít toho chlapa taky není žádná výhra:))))
causinka2
napsal(a):
no,no no baruš,co ty o tom víšvíš,ony ti děti ti někdy na ty starosti pomůžou zapomenout
tak na to ja mam koně... s tim se dycky pomazlim zajdeme se projit ven a dobre
glissy
napsal(a):
No sem z Rychvaldu, a zytim sem se moc neozyvala a spis sledovala diskusi
čus holky, bych tu nejradši překopírovala to, co jsm psala v pracantkách, páč se mi o nechce psát znova...zrovna jsme se dostala v té chumelnici dom stopem z Ovy....mám šílenou radost z toho sněhu,snad se bude v tom vyjížďkovat o weekendu...:)
selenia
napsal(a):
babizny vy jezdíte lyžovat?já chcu taky,která dobrovolnice mě to naučíJsem čekala,že přijedu dneska domů a budu sedět u diskuze a číst příspěvky a ono nic.tož holky,budeme to muset zase pořádně rozjet
.Dneska jsem byla s mrnětem na nosním,Patulka jde trhat nosní mandle
causinka2
napsal(a):
babizny vy jezdíte lyžovat?já chcu taky,která dobrovolnice mě to naučíJsem čekala,že přijedu dneska domů a budu sedět u diskuze a číst příspěvky a ono nic.tož holky,budeme to muset zase pořádně rozjet
.Dneska jsem byla s mrnětem na nosním,Patulka jde trhat nosní mandle
chudák svišť, je to nutné? jakože ono to může docela pomoct od těch rým,a le mi to naš tehdy nenechali dělat..
Jinak já sjem mega všnivá lyžařka, v podstatě v zimě jezdím aspoň jendou týdně na večerní, a pak o weekendu...všechny prachy, co nsežere kůň sežerou lyže...na prkně se mi enchce začínat, páč na lyžích umím a nikoho pak nebrzdím, můžu si svištět kde chci....to se naučím někde na nějakém kopcu prostě a nepojedu kůli tomu třeba na Raču, an Vrátnou, do Mostů, na Sevverku, Praděd nebo tak..:)
kukinatost
napsal(a):
chudák svišť, je to nutné? jakože ono to může docela pomoct od těch rým,a le mi to naš tehdy nenechali dělat..
Jinak já sjem mega všnivá lyžařka, v podstatě v zimě jezdím aspoň jendou týdně na večerní, a pak o weekendu...všechny prachy, co nsežere kůň sežerou lyže...na prkně se mi enchce začínat, páč na lyžích umím a nikoho pak nebrzdím, můžu si svištět kde chci....to se naučím někde na nějakém kopcu prostě a nepojedu kůli tomu třeba na Raču, an Vrátnou, do Mostů, na Sevverku, Praděd nebo tak..:)
bohužel je,bývá i 3x do měsíce nemocný a prej má nosní mandle větší,tudíž nemůže pořádně dýchat,zuží se mu plíce a proto pak pořád kašle.ještě nemáme datum,zítra budu volat do nemocnice.Tak doufám,že to bobkovy pomůže,takhle jinak furt lítáme po doktorech.Jéé jani tak to by jsme se někdy mohly domluvit s holkama a zajet někam na horskou chatu,co ty nato?tuto zimu to asi nevýjde,ale třeba tu příštínebo i třeba v létě.pokud máte holky rády túry.a čím víc by nás bylo tím líp
JJ moje řeč.. prkno je o moooc lepší.. Hele ale ten sníh mi udělal hroznou radost. Uz se tesim az pojedu ven s konikem
pilgrisek
napsal(a):
JJ moje řeč.. prkno je o moooc lepší.. Hele ale ten sníh mi udělal hroznou radost. Uz se tesim az pojedu ven s konikem
ahojik zlatkobaruško víš jak je tu v jistebníku sněhu,suprovka
Akorát mě sere,že poslední moje šance dostat se s konouchem ven je zítra odpoledne,pak už jen ohrada,protože nebude mít kdo hlídat kluky
causinka2
napsal(a):
ahojik zlatkobaruško víš jak je tu v jistebníku sněhu,suprovka
Akorát mě sere,že poslední moje šance dostat se s konouchem ven je zítra odpoledne,pak už jen ohrada,protože nebude mít kdo hlídat kluky
Jakto co Aleš ma praci nebo co?? No ja zitra nejdu jdu az v sobotu... doufam ze to mezitím neroztaje to by me fakt nastvalo... Jo mimochodem tak ta Danka měla otřes mozku a šla do nemocnice a dneska už ji pustili tak mi hned psala kdy jdem ven.Ale je tam zima jak svina. sem ted prisla a myslela sem ze tam umrznu
pilgrisek
napsal(a):
Jakto co Aleš ma praci nebo co?? No ja zitra nejdu jdu az v sobotu... doufam ze to mezitím neroztaje to by me fakt nastvalo... Jo mimochodem tak ta Danka měla otřes mozku a šla do nemocnice a dneska už ji pustili tak mi hned psala kdy jdem ven.Ale je tam zima jak svina. sem ted prisla a myslela sem ze tam umrznu
vidíš,jsem ti to říkala,že to není jen tak,hlavně,že už je v pořádkuJj,Aleš začne od neděle chodit po práci na brigádu,at jsou nějaké many navíc,ale už ted z toho mám depku jak prase.Sama na kluky,na koně,na ty magory u nás doma,ježiš jak mi je špatně,když nato pomyslím.se mi dneska ani nechtělo vracet ze Studénky
No zima je docela.baruš,já myslím,že to možná do soboty vydrží,tady se dělají docela závěje,koně ráno vypustím do sněhu-konečně nebude ta bahnačka a jak aleš dojede,tak jdu jezdit,jestli mi teda nedojede zase za tmy
causinka2
napsal(a):
vidíš,jsem ti to říkala,že to není jen tak,hlavně,že už je v pořádkuJj,Aleš začne od neděle chodit po práci na brigádu,at jsou nějaké many navíc,ale už ted z toho mám depku jak prase.Sama na kluky,na koně,na ty magory u nás doma,ježiš jak mi je špatně,když nato pomyslím.se mi dneska ani nechtělo vracet ze Studénky
No zima je docela.baruš,já myslím,že to možná do soboty vydrží,tady se dělají docela závěje,koně ráno vypustím do sněhu-konečně nebude ta bahnačka a jak aleš dojede,tak jdu jezdit,jestli mi teda nedojede zase za tmy
Hele a to je nemužeš nechat samotné někdy??nachvilku tak dani už je docela velkem tak by se mohl naučit pohlídat Patrika ne?? Juu ja uz se tak tesim ven ale nemusela by byt taka fujačka brrr zima
pilgrisek
napsal(a):
Hele a to je nemužeš nechat samotné někdy??nachvilku tak dani už je docela velkem tak by se mohl naučit pohlídat Patrika ne?? Juu ja uz se tak tesim ven ale nemusela by byt taka fujačka brrr zima
baruš to nemůžu.Danečka bych doma nechala doma,když by byly doma i rodiče,i když by se díval třeba na pohádku,ale maximálně na 15 minut.víc bych měla strach.A s patričkem už vůbec ne,oni se pak bijou a nechci,aby si něco udělaly.a rodičům od Aleše říkat nechci,protože mi fakt lezou na nervy.ti pak něco povím,až budem spoluJako Aleš sem-tam doma bude,ale bude tak hotovej,že bude spát
jj o praktikantkách mi mluv,já je měla u porodu.se ta holka málem poblila,jak vytahovala placentu
.Adél to by bylo super,kdybys dojela,i třeba na chvíli.A jelikož je můj starší synátor hrozně na nové tety(že baruško),tak bude určo taky rád
a ty moji čtyřnozý kluci budou s kobči určo nadšenï,tak by jsme udělaly i nějaké fotečky
causinka2
napsal(a):
jj o praktikantkách mi mluv,já je měla u porodu.se ta holka málem poblila,jak vytahovala placentu
.Adél to by bylo super,kdybys dojela,i třeba na chvíli.A jelikož je můj starší synátor hrozně na nové tety(že baruško),tak bude určo taky rád
a ty moji čtyřnozý kluci budou s kobči určo nadšenï,tak by jsme udělaly i nějaké fotečky
Jee ze bych se za vama stavila taky az tam budete???Ne dobre dělam si srandu..JJ nove tety ma vážně rád
pilgrisek
napsal(a):
Jee ze bych se za vama stavila taky az tam budete???Ne dobre dělam si srandu..JJ nove tety ma vážně rád
no, já se akorát na fakultku trhám na trhání druhé osmičky, tu první málem dva doktoři vzdali...takže teď prý narkóza blééé....
css nějaké prkno, zlaté moje carvy...:)
tak to nevím.hele ty půjdeš beztak kolem prasečáku,ne?A jistebník víš kde je,tak když půjdeš vedle cesty po poli a jak je taková ostrá zatáčka směrem na bravantice,tak je i taková mezi polní asfaltka směrem rovně,tak pojedeš podél ní a pokud pojedeš pořád vedle cesty,tak dojedeš k barákům a ceduli:Vítá Vás Jistebník" nebo něco takového,tak mi máme třetí barák od začátku,každopádně konouchy budu mít beztak venku,tak nemůžeš zazvonit u nikoho jiného než u nás.kdyžtak bych tě počkala venku,kdybych věděla v kolik asi přijedešA kdyby něco,tak si třeba ještě v sobotu napíšem mobily,at si kdyžtak můžeme zavolat,kdyby něco.Kdyby kluci nebyly o5 nemocní,tak bych ti šla naproti aspon pěšky,ale bohůžel jsou
no, já jsem předtím dostala 4 injekce a dělali mi to přes dvě hodiny, doktorka si nevěděla už rady, tak volali dalšího zubaře, aby mě nemuseli přebážet, no, radot jak cip....a t eď už si an to absolutně netroufá, páč tahleta se na rtg tvářila v pohodě, ta druhá je křivá a má záhadné kořeny a hlvně je ze 2/3 zarostlá do kosti a musí se vysekat, tež fajne jak cip...
kukinatost
napsal(a):
no, já jsem předtím dostala 4 injekce a dělali mi to přes dvě hodiny, doktorka si nevěděla už rady, tak volali dalšího zubaře, aby mě nemuseli přebážet, no, radot jak cip....a t eď už si an to absolutně netroufá, páč tahleta se na rtg tvářila v pohodě, ta druhá je křivá a má záhadné kořeny a hlvně je ze 2/3 zarostlá do kosti a musí se vysekat, tež fajne jak cip...
Janičko Sluníčko,tak až půjdeš na tu krutˇárnu,tak dej vědět,budu na tebe myslet.
pilgrisek
napsal(a):
Fuj tak tohle teda nechcu zažít asi si ty osmičky radši vybiju sama auuui sekat to musi bolet..Bez te narkozy bych tam nevkrocila ani nahodou uz tak mam hruzu kdyz jdu jen na kontrolu
POníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654