Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2007 21:22

Takže babizny z veselá dál

12.11.2007 21:25

selenia napsal(a):

už jsi mě zase předběhla,ale tak nevadí

12.11.2007 21:26

selenia napsal(a):

Jsem radši počkala s tím zakládáním :))

12.11.2007 21:28

strelish napsal(a):

Kači to je krásný koník,jsem si nikdy nevšimla,že máš doma i takového

12.11.2007 21:28

selenia napsal(a):

Takže to tu rozjedu, hodím sem tu svou potvůrku hnědou

12.11.2007 21:29

strelish napsal(a):

12.11.2007 21:30

causinka2 napsal(a):
už jsi mě zase předběhla,ale tak nevadí

to je vždycky honička, mi se ukládala 5 minut 4 megová fotka...:)tak sjem nemohla soutěžit s váma....no, myslím, že vysoké patky, když se teda vrátím k těm kopytům, že tohle je fakt problém hodně častý...prostě koně nemají monost pohybu nejlépe 24 hod, a pak ten kopytní mechanismus nemůže fungovat tak, jak má...pak má třeba dvouletek kopyta ve stavu a stadiu vývinu jak půl roční hříbě...to se pak problém zamaskuje a koník se okove....akorát prostě tam furt je...

selenia napsal(a):
Takže to tu rozjedu, hodím sem tu svou potvůrku hnědou

Kura baby, vy to tu válíte, jinak Dáji, omlouvám se, další téma je tvé A Kači copak to za pěkný oř?

strelish napsal(a):

To je Ernika, svého času stála v Hati. A předtím tady ve vesnici, akorát o pár baráků jinde

jelen :)

12.11.2007 21:31

kukinatost napsal(a):
to je vždycky honička, mi se ukládala 5 minut 4 megová fotka...:)tak sjem nemohla soutěžit s váma....no, myslím, že vysoké patky, když se teda vrátím k těm kopytům, že tohle je fakt problém hodně častý...prostě koně nemají monost pohybu nejlépe 24 hod, a pak ten kopytní mechanismus nemůže fungovat tak, jak má...pak má třeba dvouletek kopyta ve stavu a stadiu vývinu jak půl roční hříbě...to se pak problém zamaskuje a koník se okove....akorát prostě tam furt je...

juu jak se nese frajerka

12.11.2007 21:32

selenia napsal(a):
Kura baby, vy to tu válíte, jinak Dáji, omlouvám se, další téma je tvé A Kači copak to za pěkný oř?

Ernika, stkl vranka :))

Bohužel ty lepší fotky jsou na noťasu asi.

12.11.2007 21:33

strelish napsal(a):
To je Ernika, svého času stála v Hati. A předtím tady ve vesnici, akorát o pár baráků jinde

jelen :)

fakt krásná,co je to za plemeno?

12.11.2007 21:34

strelish napsal(a):

Fajnová kobuška, jinak Jani ta tvoje rezatice se umí teda pěkně nosit

strelish napsal(a):

Letos má myslím 15

strelish napsal(a):

ona je od Edy, ne?
a měl tam ymslím i její dceru, nebo jsem splantaná?

12.11.2007 21:35

selenia napsal(a):

tak já tě schválně zdržuju na icq,at mi ho nezaložíš a se mi to nepovedlo,hihi.nevadí,jak znám Janču,tak mě příště předběhne ona,nevadí,to není zas tak důležité.

12.11.2007 21:35

kukinatost napsal(a):
ona je od Edy, ne?

Jo jo, tam bylo víc hříbat po ní. Já už bych ji letos taky chtěla konečně připustit, už jí to slibuju dva roky :-/

12.11.2007 21:36

kukinatost napsal(a):
ona je od Edy, ne?

no, ryzoida machřila...říkám, že už chápu, pro je v HPK...:))vždycky když jí vidím takhle v pohybu úplně slintám, holky tady z iauny z ní tež byly hotové:)

12.11.2007 21:37

causinka2 napsal(a):
tak já tě schválně zdržuju na icq,at mi ho nezaložíš a se mi to nepovedlo,hihi.nevadí,jak znám Janču,tak mě příště předběhne ona,nevadí,to není zas tak důležité.

No asi je to tím, že jsme obě Jany a pravidelně tě předbíháme

12.11.2007 21:37

kukinatost napsal(a):
ona je od Edy, ne?

jo Jani,co má Lenka s Honzíkem?copak má s nožkou?

12.11.2007 21:38

kukinatost napsal(a):
no, ryzoida machřila...říkám, že už chápu, pro je v HPK...:))vždycky když jí vidím takhle v pohybu úplně slintám, holky tady z iauny z ní tež byly hotové:)

A za kolik bodíků?

12.11.2007 21:39

selenia napsal(a):

že by?nevadí,hlavně,že jsme to pěkně rozjely a témata se tak pěkně množí

12.11.2007 21:40

selenia napsal(a):

jinak když tak já tež mám icq:)))nic kukinatost zcela nečekaně:)

12.11.2007 21:44

kukinatost napsal(a):

No Janči, jestli ti to nebude vadit, hod' sem čislo ICQ

12.11.2007 21:44

kukinatost napsal(a):

no,nafasovali jsme 7,6:)a teď valím do sprchy...já ybchchtěla taky připutit, ale je nám 12 a ještě sjme mimi neměli..:(

12.11.2007 21:45

kukinatost napsal(a):
no,nafasovali jsme 7,6:)a teď valím do sprchy...já ybchchtěla taky připutit, ale je nám 12 a ještě sjme mimi neměli..:(

No tak to čím dřív, tím líp každopádně. A na živo.

12.11.2007 21:47

selenia napsal(a):

tak sem tady taky.. dneska to byl hnus venku sem šla jezdit vyjela za rybniky a spustila se taka fujavice ze se pilin zastavil sklopil usi a stal jak mulatak sem sla domu protoze v tom vážně nešlo jezdit a navíc ještě tma no super vyjíždka....co vy jak vám to šlo dneska:??

12.11.2007 21:49

pilgrisek napsal(a):
tak sem tady taky.. dneska to byl hnus venku sem šla jezdit vyjela za rybniky a spustila se taka fujavice ze se pilin zastavil sklopil usi a stal jak mulatak sem sla domu protoze v tom vážně nešlo jezdit a navíc ještě tma no super vyjíždka....co vy jak vám to šlo dneska:??

jaká fujavice?u nás vůbec nesněžilovždyt mi u baráku měly iba bláto a sníh nikde

12.11.2007 21:53

causinka2 napsal(a):
jaká fujavice?u nás vůbec nesněžilovždyt mi u baráku měly iba bláto a sníh nikde

No já jsem u nás také žádnou fujavici nezaregistrovala

12.11.2007 21:55

causinka2 napsal(a):

byla si venku v 5?dyt i Frki rikal ze byla ze musel jet pro zbytky krokem .... takže byla....

12.11.2007 21:56

pilgrisek napsal(a):

jo a baruš jak se ti sedělo mezi dvěma chlapamajsem myslela,že Aleša dneska trefím mě smolil už jak vstal.mu na zítra naložím práci a bude.

12.11.2007 21:58

Tak to ani nechtěj vědět, jak to mají příbuzensky doplantané kladrubi. Jsem vzala normálně barevné fixy a značila si ty samé koně. A aby toho nebylo málo, Erničin otec je zároveň i otcem jednoho jejího hříběte zapsaného v PK.

causinka2 napsal(a):
jo a baruš jak se ti sedělo mezi dvěma chlapamajsem myslela,že Aleša dneska trefím mě smolil už jak vstal.mu na zítra naložím práci a bude.

No tak já v 5 venku byla a nic, jen se prostě strašně ochladilo, ale žádná fujavice

causinka2 napsal(a):

no jo no jeden tam spal druhy furt neco macka a treti me osahavalale jinak ok...Jakto ze te stval??no jo vypadal nejak divne

12.11.2007 21:59

selenia napsal(a):
No tak já v 5 venku byla a nic, jen se prostě strašně ochladilo, ale žádná fujavice

ale jojo byla když sem jezdila vazne byla sem musela do haly.

12.11.2007 21:59

pilgrisek napsal(a):
byla si venku v 5?dyt i Frki rikal ze byla ze musel jet pro zbytky krokem .... takže byla....

to jo,tak to byly asi nějaké pásy,poněvadž u baráku nebylo fakt nic nasněžíno.a nebo jsem se zakoukala na monocera a nevnímala co je venku

12.11.2007 22:01

pilgrisek napsal(a):
no jo no jeden tam spal druhy furt neco macka a treti me osahavalale jinak ok...Jakto ze te stval??no jo vypadal nejak divne

kdo tě osahával?to jsem byla já,ne?No byl fakt tak akorát na facana.však si myslím zpozorovala,jak jsem měla menší nervičky,ne?

12.11.2007 22:03

causinka2 napsal(a):
kdo tě osahával?to jsem byla já,ne?No byl fakt tak akorát na facana.však si myslím zpozorovala,jak jsem měla menší nervičky,ne?

myslis jak si mi rvala do ucha??no ales osahaval jak zapinal ten pas patrikovi

12.11.2007 22:05

pilgrisek napsal(a):

No jejda holky vy teda máte zajímavý rozhovor

12.11.2007 22:05

pilgrisek napsal(a):

to je hazlík,si to s ním vyřídil.Počkej bobane já neřvala,to jsem teprve zvýšila hlas.jsi mě ještě řvát neslyšela a bud ráda

12.11.2007 22:08

causinka2 napsal(a):
to je hazlík,si to s ním vyřídil.Počkej bobane já neřvala,to jsem teprve zvýšila hlas.jsi mě ještě řvát neslyšela a bud ráda

No to teda sem... no koncime bo to tu zatentujem nasim rozhovorem o osahavani...

12.11.2007 22:09

pilgrisek napsal(a):

jo a všimla sis,že ti řekl broučku?kdyby tam kluci nebyly,tak už jednu má.a samozřejmě tomu pakošovy to zase zapomněl připomínat

12.11.2007 22:11

causinka2 napsal(a):

no baruško, jak jsem už psala, já jsem byla doma po půl 6..udělaal sjem 6 kopyt, a pak jsem se chtěla s ořama projít...jo, ušla jsem 200 metrů a už se jenom páslo:)))
a mám obsednutého psa:)))

12.11.2007 22:12

causinka2 napsal(a):
jo a všimla sis,že ti řekl broučku?kdyby tam kluci nebyly,tak už jednu má.a samozřejmě tomu pakošovy to zase zapomněl připomínat

nerekl..to bych si vsimla.. broucku mi muze rikat jen jeden clovek no mozna dvanekdy

12.11.2007 22:14

pilgrisek napsal(a):
nerekl..to bych si vsimla.. broucku mi muze rikat jen jeden clovek no mozna dvanekdy

nn řekl.a nejspíš si to ani neuvědomil.jak jeden nebo dva,já ti taky říkám broučku

12.11.2007 22:15

kukinatost napsal(a):
no baruško, jak jsem už psala, já jsem byla doma po půl 6..udělaal sjem 6 kopyt, a pak jsem se chtěla s ořama projít...jo, ušla jsem 200 metrů a už se jenom páslo:)))

jezis chudak .. no ja nemam moc co rikat ja sem na svojem psovi jezdila jak sem byla mala..ale nic nenamitala

12.11.2007 22:16

causinka2 napsal(a):
nn řekl.a nejspíš si to ani neuvědomil.jak jeden nebo dva,já ti taky říkám broučku

nene neřikaš.. a on mi taky neřekl.beztak si neco přeslechla....

12.11.2007 22:17

pilgrisek napsal(a):
nene neřikaš.. a on mi taky neřekl.beztak si neco přeslechla....

jj no to určitě.říkám ti náhodou.vidíš,sis ani nevšimla,jak jsem na tebe hodná,fnuk,fnuk

12.11.2007 22:17

kukinatost napsal(a):

A já tu mladou obludu...to jsem taky v neděli utrpěla šok

12.11.2007 22:18

causinka2 napsal(a):
jj no to určitě.říkám ti náhodou.vidíš,sis ani nevšimla,jak jsem na tebe hodná,fnuk,fnuk

no dobre no tak ty taky mužeš...hele by mi měl už přít pohled z PERU doufam že aspon nejaky s konickem

12.11.2007 22:23

pilgrisek napsal(a):
no dobre no tak ty taky mužeš...hele by mi měl už přít pohled z PERU doufam že aspon nejaky s konickem

no já si myslímTřeba ti dojde i nějakej dopisek

12.11.2007 22:25

juu takovej bobánek.

12.11.2007 22:27

skuste barbinky ty se udrží dobře.. ale takový malý pejsek to bude šídlo to si asi barbínka užije rodeovy mate vsichni psa??ja cu takyyyy

12.11.2007 22:28

pilgrisek napsal(a):
skuste barbinky ty se udrží dobře.. ale takový malý pejsek to bude šídlo to si asi barbínka užije rodeovy mate vsichni psa??ja cu takyyyy

tak, teď popřeju ještě brou nco všem tady a u doktora hause spokojeně vytuhnu..:) a tady náš mrkvožrout, když mají koně, musí i on:))

12.11.2007 22:29

selenia napsal(a):

tak mi taky baduška neobsedaly,jen dítě od kámošky si na něj chtělo pořád sednout a patulka jak byl miminko,tak zkoušel rajtit,ale zatím nic moc

12.11.2007 22:30

pilgrisek napsal(a):

No já ty bárbínky přeskočila...šla jsem pro sedlo, že povodím děti na Andošovi a když se vracím se sedlem, tak koukám, jak si to kámoš štráduje po ohradě, děcko (asi 9 let) Jamajce na hřbetě...no naštěstí se chovala kulturně...tak jsem mu řekla, že ona jako ještě ale není obsedlá, že ji chci obsedat nejdřív po zimě, tak ho hoonem rychle sundával

12.11.2007 22:33

causinka2 napsal(a):
tak mi taky baduška neobsedaly,jen dítě od kámošky si na něj chtělo pořád sednout a patulka jak byl miminko,tak zkoušel rajtit,ale zatím nic moc

No toto tak aspon koukam ze sem na psa nesedela jako jedina..No nic baby ja valim spat zitra plno pisemek navic na 7 a pak ke konim to zas bude ospaly den .. tak dobrou vsem a mejte se tu hezky

12.11.2007 22:33

pilgrisek napsal(a):
No toto tak aspon koukam ze sem na psa nesedela jako jedina..No nic baby ja valim spat zitra plno pisemek navic na 7 a pak ke konim to zas bude ospaly den .. tak dobrou vsem a mejte se tu hezky

pa broučku

12.11.2007 22:34

Adél naši kluci mají nějakého ramba nebo co to je,tak by ti třeba taky posloužil

12.11.2007 22:36

juj tak to já třeba ne.ale tento ukol měl ještě donedávna můj,když si hrál s klukama a dělal že je hafan

12.11.2007 22:37

si myslím,ale nevím jestli by nebyl nebezpečný s tou zbraní

12.11.2007 22:38

ne to naštěstí ne,ale o to víc si ho kluci vychutnaly jako konoucha.jsem jim půjčila i sedlo a bičík,jen nemám fotku

12.11.2007 22:43

nejsme.on se můj pak nenechal jak zjistil,že kluci mají v ruce bičík

12.11.2007 22:45

selenia napsal(a):

nic holky,jdu taky do hajan,nějak mě začíná bolet hlava a to se mi nelíbí,tak vám přeju krásnou noc a hezké sny

13.11.2007 07:07

tak to my sme si hrali s mojim psem na stenatka dycky. Nebo potom na koničky s kamoškou sme si dali helmu bicik druha byla kun ta prvni ji vycistila no a potom na ni jezdilato tez bylo.. aji sedlo a trmeny sme si udelali

13.11.2007 18:39

selenia napsal(a):

Tak co babizny.. dneska se nám to tu nějak nehýbe--kde ste všeci??Dneska bylo docela pěkně tak sme s kamoškou vyrazily na vyjížku..a co se nestalo kamoska spadla.Vsechno bylo dobre kona sem chytla ona nalezla a asi po 15 min cesty se mě ptá barčo ja sem spadla??a proč mam na sobě vestu? no a tak se me ptala s odstupy asi 15x no prostě měla okno.Tak sem se trochu nasmala chudak

13.11.2007 18:41

pilgrisek napsal(a):
Tak co babizny.. dneska se nám to tu nějak nehýbe--kde ste všeci??Dneska bylo docela pěkně tak sme s kamoškou vyrazily na vyjížku..a co se nestalo kamoska spadla.Vsechno bylo dobre kona sem chytla ona nalezla a asi po 15 min cesty se mě ptá barčo ja sem spadla??a proč mam na sobě vestu? no a tak se me ptala s odstupy asi 15x no prostě měla okno.Tak sem se trochu nasmala chudak

čus baruško,ty jsi jela s dankou?hele ale ona mohla mít slabý otřes mozku, u toho jsou prej výpadky paměti

13.11.2007 18:51

tak já sice s přilbou taky nejezdím,i přesto,že mám dvě děti a proto bych si měla dát větší pozor,ale aby si to nepamatovala bez nějakého důvodu mi přijde divný

13.11.2007 19:06

tak ona mela prilbu.. ja nevim ale potom uz dobre pak jak sme prijely do staje tak uz to bylo docela v poho jeste chvilku nevedela ale potom uz dobre

13.11.2007 19:07

pilgrisek napsal(a):
tak ona mela prilbu.. ja nevim ale potom uz dobre pak jak sme prijely do staje tak uz to bylo docela v poho jeste chvilku nevedela ale potom uz dobre

no ale i tak,se mi to nějak nezdá.

13.11.2007 19:09

causinka2 napsal(a):
no ale i tak,se mi to nějak nezdá.

no jo no tak me to je jednoted uz je to jeji vec ona rikala ze ji je dobre ze ji nic neboli netoci se ji hlava nic. tak to by ji ta hlava aspon bolela kdyby to byl otres ne?

13.11.2007 19:10

pilgrisek napsal(a):
no jo no tak me to je jednoted uz je to jeji vec ona rikala ze ji je dobre ze ji nic neboli netoci se ji hlava nic. tak to by ji ta hlava aspon bolela kdyby to byl otres ne?

to netuším,já jen někde slyšela,že jsou výpadky paměti.

13.11.2007 19:26

causinka2 napsal(a):
to netuším,já jen někde slyšela,že jsou výpadky paměti.

jo tak to nevim ja sem otres nikdy nemela.. uvidim co bude rikat zitra no.. hele nejdes zitra ven bude zas tma..

13.11.2007 19:29

pilgrisek napsal(a):
jo tak to nevim ja sem otres nikdy nemela.. uvidim co bude rikat zitra no.. hele nejdes zitra ven bude zas tma..

zítra?no tak to netuším,záleží v kolik.a jako s koněm nebo chceš doprovodit?

13.11.2007 19:44

selenia napsal(a):

zdar babky, chňapky...:)
tak dneska jsem byla mega šikovná a vyvenčila si decentně oba oře...akorát teda už půl hodiny mi rozmrzají stehna...termoboty jsou sice super věc, ale na mě snad nefunguje nic, hrubé ponožky, termoboty a stejně i nohy úplně jak led...pak se vždycky 5 minut spouštím z koně, páč seskakování by mě asi při dopadu na zem zabilo..:)
A zítra jdu s Keroušem aspoň potrenovat do haly, páč venku se pomalu v té sračce nedá ani klusat, fakt humus...
tady domlouvám své žluté věci psí:)

13.11.2007 19:49

kukinatost napsal(a):
zdar babky, chňapky...:)
tak dneska jsem byla mega šikovná a vyvenčila si decentně oba oře...akorát teda už půl hodiny mi rozmrzají stehna...termoboty jsou sice super věc, ale na mě snad nefunguje nic, hrubé ponožky, termoboty a stejně i nohy úplně jak led...pak se vždycky 5 minut spouštím z koně, páč seskakování by mě asi při dopadu na zem zabilo..:)
A zítra jdu s Keroušem aspoň potrenovat do haly, páč venku se pomalu v té sračce nedá ani klusat, fakt humus...
tady domlouvám své žluté věci psí:)

hojec baboteda tak to jsi šikulka,já se těšila,že se k tomu konečně dostanu,ale zase mi to nevyšlo,vůbec jsem nestíhala.ještě před chvíli jsme s klukama hrály na slepou bábu,tak jsem byla zaneprázněná až až.zítra mi to taky nevýjde,leda dopoledne.asi vezmu oba konouchy najednou.můj si sedne na aleše a já na clasulu a bude.stejně půjdem jen v kroku.A odpoledne dojede janča(selenia),tak už se těším a pak frčím do Studénky.a vracím se až ve čtvrtek večer

13.11.2007 19:53

causinka2 napsal(a):
hojec baboteda tak to jsi šikulka,já se těšila,že se k tomu konečně dostanu,ale zase mi to nevyšlo,vůbec jsem nestíhala.ještě před chvíli jsme s klukama hrály na slepou bábu,tak jsem byla zaneprázněná až až.zítra mi to taky nevýjde,leda dopoledne.asi vezmu oba konouchy najednou.můj si sedne na aleše a já na clasulu a bude.stejně půjdem jen v kroku.A odpoledne dojede janča(selenia),tak už se těším a pak frčím do Studénky.a vracím se až ve čtvrtek večer

teda, tož vy se zítra srážíte?:))
No, já zas mám marasovité množství práce v práci...ale chtěla byych fakt vzít toho Kerouše trochu něco udělat...a ve čtvrtek se půjdeme procházkovat..

13.11.2007 19:57

kukinatost napsal(a):
teda, tož vy se zítra srážíte?:))
No, já zas mám marasovité množství práce v práci...ale chtěla byych fakt vzít toho Kerouše trochu něco udělat...a ve čtvrtek se půjdeme procházkovat..

jj ti moji bambulové taky potřebujou makat,ale můj začne chodit na brigády,tak to bude docela záhul to stíhat,protože jsem jezdila,když byl doma.už ted z toho mám hrůzu,jak to budu dělatJanča potřebuje vypadnout,tak jsme se domluvily.půjdem se projít,protože by se můj do všeho zas plantal

13.11.2007 20:02

causinka2 napsal(a):
jj ti moji bambulové taky potřebujou makat,ale můj začne chodit na brigády,tak to bude docela záhul to stíhat,protože jsem jezdila,když byl doma.už ted z toho mám hrůzu,jak to budu dělatJanča potřebuje vypadnout,tak jsme se domluvily.půjdem se projít,protože by se můj do všeho zas plantal

jak tak občas zjiš´tuju, tak mít toho chlapa taky není žádná výhra:))))

13.11.2007 20:13

kukinatost napsal(a):

Není, ale občas se hodí

13.11.2007 20:24

strelish napsal(a):
Není, ale občas se hodí

No chlap se hodi ale po dlouhé době je už to sním špatné no.. to víte stárnou.. ale děti taky nejsou žádná výhra. taky se o to pořád musíte starat

13.11.2007 20:25

kukinatost napsal(a):

no to ne,zvlášt když je zvědavej a plete se do toho,do čeho nemá,ale jinak když člověk potřebuje něco na konoucha,tak se to vážně šikne,jak říká Kača.

13.11.2007 20:26

pilgrisek napsal(a):
No chlap se hodi ale po dlouhé době je už to sním špatné no.. to víte stárnou.. ale děti taky nejsou žádná výhra. taky se o to pořád musíte starat

no,no no baruš,co ty o tom víšvíš,ony ti děti ti někdy na ty starosti pomůžou zapomenout

13.11.2007 20:29

causinka2 napsal(a):
no,no no baruš,co ty o tom víšvíš,ony ti děti ti někdy na ty starosti pomůžou zapomenout

tak na to ja mam koně... s tim se dycky pomazlim zajdeme se projit ven a dobre

15.11.2007 19:29

selenia napsal(a):

Co se to děje, že by ostrava zaspala?

15.11.2007 19:39

glissy napsal(a):
Co se to děje, že by ostrava zaspala?

ahojik,odkud jsi?ještě jsem tě tu myslím neviděla?

15.11.2007 19:45

causinka2 napsal(a):
ahojik,odkud jsi?ještě jsem tě tu myslím neviděla?

No sem z Rychvaldu, a zytim sem se moc neozyvala a spis sledovala diskusi

15.11.2007 19:50

glissy napsal(a):

čus holky, bych tu nejradši překopírovala to, co jsm psala v pracantkách, páč se mi o nechce psát znova...zrovna jsme se dostala v té chumelnici dom stopem z Ovy....mám šílenou radost z toho sněhu,snad se bude v tom vyjížďkovat o weekendu...:)

15.11.2007 20:03

selenia napsal(a):

babizny vy jezdíte lyžovat?já chcu taky,která dobrovolnice mě to naučíJsem čekala,že přijedu dneska domů a budu sedět u diskuze a číst příspěvky a ono nic.tož holky,budeme to muset zase pořádně rozjet.Dneska jsem byla s mrnětem na nosním,Patulka jde trhat nosní mandle

15.11.2007 20:05

glissy napsal(a):

a pročpak ses nepřidala dřív?Taky máš koníka nebo někam chodíš jezdit?

15.11.2007 20:09

causinka2 napsal(a):
babizny vy jezdíte lyžovat?já chcu taky,která dobrovolnice mě to naučíJsem čekala,že přijedu dneska domů a budu sedět u diskuze a číst příspěvky a ono nic.tož holky,budeme to muset zase pořádně rozjet.Dneska jsem byla s mrnětem na nosním,Patulka jde trhat nosní mandle

chudák svišť, je to nutné? jakože ono to může docela pomoct od těch rým,a le mi to naš tehdy nenechali dělat..
Jinak já sjem mega všnivá lyžařka, v podstatě v zimě jezdím aspoň jendou týdně na večerní, a pak o weekendu...všechny prachy, co nsežere kůň sežerou lyže...na prkně se mi enchce začínat, páč na lyžích umím a nikoho pak nebrzdím, můžu si svištět kde chci....to se naučím někde na nějakém kopcu prostě a nepojedu kůli tomu třeba na Raču, an Vrátnou, do Mostů, na Sevverku, Praděd nebo tak..:)

15.11.2007 20:15

kukinatost napsal(a):
chudák svišť, je to nutné? jakože ono to může docela pomoct od těch rým,a le mi to naš tehdy nenechali dělat..
Jinak já sjem mega všnivá lyžařka, v podstatě v zimě jezdím aspoň jendou týdně na večerní, a pak o weekendu...všechny prachy, co nsežere kůň sežerou lyže...na prkně se mi enchce začínat, páč na lyžích umím a nikoho pak nebrzdím, můžu si svištět kde chci....to se naučím někde na nějakém kopcu prostě a nepojedu kůli tomu třeba na Raču, an Vrátnou, do Mostů, na Sevverku, Praděd nebo tak..:)

bohužel je,bývá i 3x do měsíce nemocný a prej má nosní mandle větší,tudíž nemůže pořádně dýchat,zuží se mu plíce a proto pak pořád kašle.ještě nemáme datum,zítra budu volat do nemocnice.Tak doufám,že to bobkovy pomůže,takhle jinak furt lítáme po doktorech.Jéé jani tak to by jsme se někdy mohly domluvit s holkama a zajet někam na horskou chatu,co ty nato?tuto zimu to asi nevýjde,ale třeba tu příštínebo i třeba v létě.pokud máte holky rády túry.a čím víc by nás bylo tím líp

15.11.2007 20:19

nn Adélko,my byly u laskafelda dneska.máme jet do Nového Jíčina do nemocnice.Nn neumím,mě to jaksi neměl kdo naučit,ale tak když se najde dobrovolník,tak já jsem šikovnej žákNa prkně myslím jezdí baruška

15.11.2007 20:22

JJ moje řeč.. prkno je o moooc lepší.. Hele ale ten sníh mi udělal hroznou radost. Uz se tesim az pojedu ven s konikem

15.11.2007 20:27

pilgrisek napsal(a):
JJ moje řeč.. prkno je o moooc lepší.. Hele ale ten sníh mi udělal hroznou radost. Uz se tesim az pojedu ven s konikem

ahojik zlatkobaruško víš jak je tu v jistebníku sněhu,suprovkaAkorát mě sere,že poslední moje šance dostat se s konouchem ven je zítra odpoledne,pak už jen ohrada,protože nebude mít kdo hlídat kluky

15.11.2007 20:33

causinka2 napsal(a):
ahojik zlatkobaruško víš jak je tu v jistebníku sněhu,suprovkaAkorát mě sere,že poslední moje šance dostat se s konouchem ven je zítra odpoledne,pak už jen ohrada,protože nebude mít kdo hlídat kluky

Jakto co Aleš ma praci nebo co?? No ja zitra nejdu jdu az v sobotu... doufam ze to mezitím neroztaje to by me fakt nastvalo... Jo mimochodem tak ta Danka měla otřes mozku a šla do nemocnice a dneska už ji pustili tak mi hned psala kdy jdem ven.Ale je tam zima jak svina. sem ted prisla a myslela sem ze tam umrznu

15.11.2007 20:37

pilgrisek napsal(a):
Jakto co Aleš ma praci nebo co?? No ja zitra nejdu jdu az v sobotu... doufam ze to mezitím neroztaje to by me fakt nastvalo... Jo mimochodem tak ta Danka měla otřes mozku a šla do nemocnice a dneska už ji pustili tak mi hned psala kdy jdem ven.Ale je tam zima jak svina. sem ted prisla a myslela sem ze tam umrznu

vidíš,jsem ti to říkala,že to není jen tak,hlavně,že už je v pořádkuJj,Aleš začne od neděle chodit po práci na brigádu,at jsou nějaké many navíc,ale už ted z toho mám depku jak prase.Sama na kluky,na koně,na ty magory u nás doma,ježiš jak mi je špatně,když nato pomyslím.se mi dneska ani nechtělo vracet ze StudénkyNo zima je docela.baruš,já myslím,že to možná do soboty vydrží,tady se dělají docela závěje,koně ráno vypustím do sněhu-konečně nebude ta bahnačka a jak aleš dojede,tak jdu jezdit,jestli mi teda nedojede zase za tmy

15.11.2007 20:39

A kolik má bráška?že bych se tam zítra ještě zastavilaNo tak bílovecká nemocnice je zastaralá,to máš pravdu,není nad PorubuAdél jak to vidíš s tím víkendem?

15.11.2007 20:46

causinka2 napsal(a):
vidíš,jsem ti to říkala,že to není jen tak,hlavně,že už je v pořádkuJj,Aleš začne od neděle chodit po práci na brigádu,at jsou nějaké many navíc,ale už ted z toho mám depku jak prase.Sama na kluky,na koně,na ty magory u nás doma,ježiš jak mi je špatně,když nato pomyslím.se mi dneska ani nechtělo vracet ze StudénkyNo zima je docela.baruš,já myslím,že to možná do soboty vydrží,tady se dělají docela závěje,koně ráno vypustím do sněhu-konečně nebude ta bahnačka a jak aleš dojede,tak jdu jezdit,jestli mi teda nedojede zase za tmy

Hele a to je nemužeš nechat samotné někdy??nachvilku tak dani už je docela velkem tak by se mohl naučit pohlídat Patrika ne?? Juu ja uz se tak tesim ven ale nemusela by byt taka fujačka brrr zima

15.11.2007 20:49

pilgrisek napsal(a):
Hele a to je nemužeš nechat samotné někdy??nachvilku tak dani už je docela velkem tak by se mohl naučit pohlídat Patrika ne?? Juu ja uz se tak tesim ven ale nemusela by byt taka fujačka brrr zima

baruš to nemůžu.Danečka bych doma nechala doma,když by byly doma i rodiče,i když by se díval třeba na pohádku,ale maximálně na 15 minut.víc bych měla strach.A s patričkem už vůbec ne,oni se pak bijou a nechci,aby si něco udělaly.a rodičům od Aleše říkat nechci,protože mi fakt lezou na nervy.ti pak něco povím,až budem spoluJako Aleš sem-tam doma bude,ale bude tak hotovej,že bude spát

15.11.2007 20:52

jj o praktikantkách mi mluv,já je měla u porodu.se ta holka málem poblila,jak vytahovala placentu.Adél to by bylo super,kdybys dojela,i třeba na chvíli.A jelikož je můj starší synátor hrozně na nové tety(že baruško),tak bude určo taky ráda ty moji čtyřnozý kluci budou s kobči určo nadšenï,tak by jsme udělaly i nějaké fotečky

15.11.2007 20:54

causinka2 napsal(a):
jj o praktikantkách mi mluv,já je měla u porodu.se ta holka málem poblila,jak vytahovala placentu.Adél to by bylo super,kdybys dojela,i třeba na chvíli.A jelikož je můj starší synátor hrozně na nové tety(že baruško),tak bude určo taky ráda ty moji čtyřnozý kluci budou s kobči určo nadšenï,tak by jsme udělaly i nějaké fotečky

Jee ze bych se za vama stavila taky az tam budete???Ne dobre dělam si srandu..JJ nove tety ma vážně rád

15.11.2007 20:56

pilgrisek napsal(a):
Jee ze bych se za vama stavila taky az tam budete???Ne dobre dělam si srandu..JJ nove tety ma vážně rád

klidně dojed,bylo by to určo zajímavé,tři kluci a jedna holkaChjo,já cu jet vennnn

15.11.2007 21:00

ale jdi,tohle já vůbec neřešímAkorát mě štve,že nebudeme moct jet s konouchama ven

15.11.2007 21:03

pilgrisek napsal(a):

no, já se akorát na fakultku trhám na trhání druhé osmičky, tu první málem dva doktoři vzdali...takže teď prý narkóza blééé....
css nějaké prkno, zlaté moje carvy...:)

15.11.2007 21:05

kukinatost napsal(a):
no, já se akorát na fakultku trhám na trhání druhé osmičky, tu první málem dva doktoři vzdali...takže teď prý narkóza blééé....
css nějaké prkno, zlaté moje carvy...:)

teeda,tak to ti jani vůbec nezávidímJá zubaře absolutně nerada

15.11.2007 21:08

zlatko já bych hrooozně ráda,ale jak už jsem psala barušce,budu to mít s ježděním horší.nebude hlídání.Jinak k nám trefíš uplně v klidu.na tu zkratku na jistebník trefíš?

15.11.2007 21:23

tak to nevím.hele ty půjdeš beztak kolem prasečáku,ne?A jistebník víš kde je,tak když půjdeš vedle cesty po poli a jak je taková ostrá zatáčka směrem na bravantice,tak je i taková mezi polní asfaltka směrem rovně,tak pojedeš podél ní a pokud pojedeš pořád vedle cesty,tak dojedeš k barákům a ceduli:Vítá Vás Jistebník" nebo něco takového,tak mi máme třetí barák od začátku,každopádně konouchy budu mít beztak venku,tak nemůžeš zazvonit u nikoho jiného než u nás.kdyžtak bych tě počkala venku,kdybych věděla v kolik asi přijedešA kdyby něco,tak si třeba ještě v sobotu napíšem mobily,at si kdyžtak můžeme zavolat,kdyby něco.Kdyby kluci nebyly o5 nemocní,tak bych ti šla naproti aspon pěšky,ale bohůžel jsou

15.11.2007 21:24

no, já jsem předtím dostala 4 injekce a dělali mi to přes dvě hodiny, doktorka si nevěděla už rady, tak volali dalšího zubaře, aby mě nemuseli přebážet, no, radot jak cip....a t eď už si an to absolutně netroufá, páč tahleta se na rtg tvářila v pohodě, ta druhá je křivá a má záhadné kořeny a hlvně je ze 2/3 zarostlá do kosti a musí se vysekat, tež fajne jak cip...

15.11.2007 21:29

kukinatost napsal(a):
no, já jsem předtím dostala 4 injekce a dělali mi to přes dvě hodiny, doktorka si nevěděla už rady, tak volali dalšího zubaře, aby mě nemuseli přebážet, no, radot jak cip....a t eď už si an to absolutně netroufá, páč tahleta se na rtg tvářila v pohodě, ta druhá je křivá a má záhadné kořeny a hlvně je ze 2/3 zarostlá do kosti a musí se vysekat, tež fajne jak cip...

Janičko Sluníčko,tak až půjdeš na tu krutˇárnu,tak dej vědět,budu na tebe myslet.

15.11.2007 21:32

causinka2 napsal(a):
Janičko Sluníčko,tak až půjdeš na tu krutˇárnu,tak dej vědět,budu na tebe myslet.

Fuj tak tohle teda nechcu zažít asi si ty osmičky radši vybiju sama auuui sekat to musi bolet..Bez te narkozy bych tam nevkrocila ani nahodou uz tak mam hruzu kdyz jdu jen na kontrolu

8.1.2008 11:47

pilgrisek napsal(a):
Fuj tak tohle teda nechcu zažít asi si ty osmičky radši vybiju sama auuui sekat to musi bolet..Bez te narkozy bych tam nevkrocila ani nahodou uz tak mam hruzu kdyz jdu jen na kontrolu

POníka jménem Apollo Je to pony (valach) VKH kolem 135cm barva prokvetlý vraník.Je to koník který mě naučil hodně a ktereho jsem měla moc ráda je nebop byl v MAjetku Hany Navrátilové v Petřvaldě...ZA jakoukoliv informaci budu moc rada a vděčná :-) klidně aj piště na meil konka.k@seznam.cz nebo na ICQ 318-119-654

Přidejte reakci

Přidat smajlík