Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2007 10:37

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

tady my... foto Věra Marková (www.veramarkova.com )

15.11.2007 10:37

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

Lenka s Baskem

15.11.2007 10:38

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

my na show

15.11.2007 10:38

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

hrály jsme si na indiány :-D

15.11.2007 10:39

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

a Melinka

15.11.2007 10:54

kunicek napsal(a):
a Melinka

Pekne fotky, to posledni je taky na POVEL?
PS> Mimochodem kdo te ucil PNH?

15.11.2007 11:35

jessyn napsal(a):

Mimochodem, tohle není PNH ani NHS jsou to naučené cviky, stejně jako lehání, klečení a další kousky. Ale vypadá to pěkně

15.11.2007 12:03

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

Já mám jednu ne na povel

15.11.2007 12:28

cheyenne napsal(a):
Já mám jednu ne na povel

na zadních na jedný noze

15.11.2007 12:45

jessyn napsal(a):

jo, i ta poslední je na povel... učí mě to kamarádka Lenka a jezdim po seminářích )Bláha, Strejc, Špatný, Bořánek a další)... Nejlepší učitelé jsou ale samotní koně... Nejde o nějaké vzpínání, to se naučí každej druhej koník, ale další věci, co s nimi děláme... nechci tomu říkat horsemanship, tenhle výraz už v dnešní době nabývá nejrůznějších podob... je to prostě hraní si...snaha pochopit košké myšlení a jejich hodnoty a myšlenkové pochody..

15.11.2007 12:45

jurasek napsal(a):
na zadních na jedný noze

na hubertu :-)

15.11.2007 12:46

rebeks napsal(a):
Mimochodem, tohle není PNH ani NHS jsou to naučené cviky, stejně jako lehání, klečení a další kousky. Ale vypadá to pěkně

co je PNH a NHS? DOkážeš to definovat? Nejde to...V dnešní době už PNH a NHS dělá tolik lidí, že už si netroufnu tvrdit, že to dělám taky... Já se snažim jim rozumět, zjistit jak to mají v hlavičce srovnaný, kde a při čem se cítí dobře a podle toho s nima jednat...

15.11.2007 12:50

racina napsal(a):
a poslední :-)

Jerry taky umíííí

15.11.2007 13:16

rebeks napsal(a):

Ja se ptala Misi na PNH, chapes????? Ne, na cviky

15.11.2007 13:18

rocky napsal(a):
Jerry taky umíííí

Nechci rypat, ale co ta paka a otevrena HUBA?

15.11.2007 13:22

jessyn napsal(a):
Nechci rypat, ale co ta paka a otevrena HUBA?

Jojo vím to.. neni to páka ale lomenej pelhem..ale to je jedno každopádně je to špatně provedený! tu otevřenou hubu má ale pořád furt se zubíííí

15.11.2007 14:38

jessyn napsal(a):
Ja se ptala Misi na PNH, chapes????? Ne, na cviky

Proč jseš tak a používáš na mě tolik otazníků? Jeden by nestačil? Nebo ještě líp, nepsat to tak aby to akorát člověka naštvalo?(+milion otazníků)

15.11.2007 14:45

rebeks napsal(a):
Proč jseš tak a používáš na mě tolik otazníků? Jeden by nestačil? Nebo ještě líp, nepsat to tak aby to akorát člověka naštvalo?(+milion otazníků)

Proč jseš tak nevrlá a používáš na mě tolik otazníků? Jeden by nestačil? Nebo ještě líp, nepsat to tak aby to akorát člověka naštvalo?(+milion otazníků)

15.11.2007 18:57

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

Gaba...

15.11.2007 18:58

gianna napsal(a):
Gaba...

jeste muj maly Gabik

15.11.2007 19:00

gianna napsal(a):
jeste muj maly Gabik

a posledni...

15.11.2007 19:05

gianna napsal(a):
a posledni...

Pekne... je to valach nebo hrebec?

15.11.2007 19:09

jessyn napsal(a):
Pekne... je to valach nebo hrebec?

to je miminko:))) - valach , ale hodne se nosi jako hrebec

15.11.2007 19:37

gianna napsal(a):
to je miminko:))) - valach , ale hodne se nosi jako hrebec

Mohu se zeptat proc byl tak krasny kun vykastrovany? Neni to skoda?

15.11.2007 19:50

jessyn napsal(a):
Mohu se zeptat proc byl tak krasny kun vykastrovany? Neni to skoda?

protoze to bylo male osklive hribe a mel nemocne oko, my jsme ho koupili jako kamarada k nasi klisne uz byl vykastrovany... dnes si tlucu do hlavy..protoze je nadherny urostly a oko ma zdrave, kdekoliv se objevime ma plno napadnic a potencionalnich kobylek na pripusteni..:(((

15.11.2007 21:14

gianna napsal(a):
protoze to bylo male osklive hribe a mel nemocne oko, my jsme ho koupili jako kamarada k nasi klisne uz byl vykastrovany... dnes si tlucu do hlavy..protoze je nadherny urostly a oko ma zdrave, kdekoliv se objevime ma plno napadnic a potencionalnich kobylek na pripusteni..:(((

eště jsi zapomněla na hejno fotografek

15.11.2007 21:26

zuzule napsal(a):
eště jsi zapomněla na hejno fotografek

to obcas taky... jinak ty prvni dve fotky jsou prave tady zuzky, jsem zapomnela:))

15.11.2007 23:36

gianna napsal(a):
to obcas taky... jinak ty prvni dve fotky jsou prave tady zuzky, jsem zapomnela:))

škoda že se tak jak pod sedlem nevzpínal i ve volnosti :P Btw už není naštvanej?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.11.2007 23:56

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

cim to je,ze okrem tych koni,co su odfotene vo vybehoch pri hrach su tie kone na zadnych hrozne vysklebene,usi vzadu?

16.11.2007 07:25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
cim to je,ze okrem tych koni,co su odfotene vo vybehoch pri hrach su tie kone na zadnych hrozne vysklebene,usi vzadu?

zajímavý postřeh to by mě asi taky zajímalo.

16.11.2007 14:02

spirit napsal(a):

Mistynek...

16.11.2007 15:01

spirit napsal(a):

Nebude to tím, že vzpínání je vlastně něco jako boj? Moje kobylka se teda při vzpínání ksichtí, protože tenhle cvik není zrovna její nejoblíbenější, proto to děláme jen když se někde předvádíme, ale doma ne... Ona to bere trochu jako boj a myslím, že se jí příčí se mnou bojovat... Ale jinak - když se koukneš na koně ve výběhu když takhle blbnou, taky jim ty uši lítaj všemi směry, i často dozadu. Když se honí, tak skoro vždy mají uši vzadu;)
Tady na tý fotce máme jedno ucho vepředuuuukdo dá víc?

16.11.2007 21:12

kunicek napsal(a):
Nebude to tím, že vzpínání je vlastně něco jako boj? Moje kobylka se teda při vzpínání ksichtí, protože tenhle cvik není zrovna její nejoblíbenější, proto to děláme jen když se někde předvádíme, ale doma ne... Ona to bere trochu jako boj a myslím, že se jí příčí se mnou bojovat... Ale jinak - když se koukneš na koně ve výběhu když takhle blbnou, taky jim ty uši lítaj všemi směry, i často dozadu. Když se honí, tak skoro vždy mají uši vzadu;)
Tady na tý fotce máme jedno ucho vepředuuuukdo dá víc?

Naši valášci.

16.11.2007 22:26

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

Tady jsem vyštrachala jednu v ohradě při bitce s kamarády. Uši předpisově ve předu a to jsou všichni koně ne fotografii hřebci a pěkně se pak servali- zvláštní

16.11.2007 22:28

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

A pak tu mám ještě jednu, to jsou zase pro změnu valaši - a ty maj ušiska pěkně přilepený......
Co by jste z toho vyvodili???

16.11.2007 22:33

janda napsal(a):
A pak tu mám ještě jednu, to jsou zase pro změnu valaši - a ty maj ušiska pěkně přilepený......

není to moc dobře vidět, zkusím to trochu seříznout a přiblížit

16.11.2007 22:55

janda napsal(a):
není to moc dobře vidět, zkusím to trochu seříznout a přiblížit

A tady jeden koník se čtyřma zadníma nohama

17.11.2007 10:49

hlozi napsal(a):
A tady jeden koník se čtyřma zadníma nohama

jůů a má i dvoje ušiska...

S těma ušima nevím, proč se takhle dohadujete, každý jsme někdy viděli blbnout koně ve výběhu a já teda musim říct, že se u toho tvářili všelijak. Že se vystihne momentka s ušima vepředu nebo naopak vzadu, z toho bych nic nevyvozovala. Z fotek vůbec se špatně vyvozuou závěry, lepší je vidět vše naživo nebo aspoň video... Jinak, tady na tý fotce jsem taky na strakáčovi, tentokrát na předních a uši měl vepředu!

17.11.2007 11:09

zuzule napsal(a):
škoda že se tak jak pod sedlem nevzpínal i ve volnosti :P Btw už není naštvanej?

no on se stavi i ve volnosti dost vysoko, ale je to silena naladovka, takze kdyz si chce hrat tak se az divim ze je schopnej to ustat... Ale posledne byl fakt pekne nastvanej, preci jen se mu ted skoro vubec nevenuju. Ale uz je to lepsi, chodi ted porad na volno a to si teda uziva... Navic je tady uz kolem 50-70cm snehu a to teda poradne radi!!

foto ch. Slawik (www.slawik.com)

17.11.2007 11:20

kunicek napsal(a):
jůů a má i dvoje ušiska...

S těma ušima nevím, proč se takhle dohadujete, každý jsme někdy viděli blbnout koně ve výběhu a já teda musim říct, že se u toho tvářili všelijak. Že se vystihne momentka s ušima vepředu nebo naopak vzadu, z toho bych nic nevyvozovala. Z fotek vůbec se špatně vyvozuou závěry, lepší je vidět vše naživo nebo aspoň video... Jinak, tady na tý fotce jsem taky na strakáčovi, tentokrát na předních a uši měl vepředu!

No s tema usiam...as je to o tom, ze kone kdyz si hrajou tak je to vlastne hrana souboj jako u psu...kone si nehrajou jako lidi , jsou to zvirata a jejich hry jsou na honenou, nebo ze se kousou atd. Muj konik miluje souboje se mnou dokonce to fakt hodne proziva a nahanime se a "kouseme" do nohou... obcas i vyceni zuby , ale jeste nikdy se me ani nedotkl a kdyz se uvolnim hodi automaticky hlavu pod moji ruku a mazli se jako miminko...

17.11.2007 15:47

gianna napsal(a):
No s tema usiam...as je to o tom, ze kone kdyz si hrajou tak je to vlastne hrana souboj jako u psu...kone si nehrajou jako lidi , jsou to zvirata a jejich hry jsou na honenou, nebo ze se kousou atd. Muj konik miluje souboje se mnou dokonce to fakt hodne proziva a nahanime se a "kouseme" do nohou... obcas i vyceni zuby , ale jeste nikdy se me ani nedotkl a kdyz se uvolnim hodi automaticky hlavu pod moji ruku a mazli se jako miminko...

To věřim, někdy se za váma musim stavit, Gaba je třída! My jsme spíš malí tlustí a máme radši drbáníčko, než tkaový řádění. ALe sem tam taky chatnu náladu na kraviny a to lituju že to nikdo nefotí...

17.11.2007 21:20

kunicek napsal(a):
To věřim, někdy se za váma musim stavit, Gaba je třída! My jsme spíš malí tlustí a máme radši drbáníčko, než tkaový řádění. ALe sem tam taky chatnu náladu na kraviny a to lituju že to nikdo nefotí...

no vam zase jdou takove ty precizni veci,na ktere mi nemame nervy...my spis tak neco hop sem hop tam a ffffrn pryc:) Urcite se nekdy zastav...rikala jsem si ze bychom molhi udelat v pristim roce neco jako spolecnej kurz ve trech i s Lenickou. Bylo by to zajimave spojeni nazoru:) protoze kazda delame tak trochu jinak...

foto slawik

18.11.2007 13:25

gianna napsal(a):
no vam zase jdou takove ty precizni veci,na ktere mi nemame nervy...my spis tak neco hop sem hop tam a ffffrn pryc:) Urcite se nekdy zastav...rikala jsem si ze bychom molhi udelat v pristim roce neco jako spolecnej kurz ve trech i s Lenickou. Bylo by to zajimave spojeni nazoru:) protoze kazda delame tak trochu jinak...

foto slawik

No do toho bych klidně šla

18.11.2007 22:15

janda napsal(a):

keby sa mi takto sklebi kon pri praci somnou,aby sa mi to asi velmi nepacilo

18.11.2007 23:18

gianna napsal(a):
no on se stavi i ve volnosti dost vysoko, ale je to silena naladovka, takze kdyz si chce hrat tak se az divim ze je schopnej to ustat... Ale posledne byl fakt pekne nastvanej, preci jen se mu ted skoro vubec nevenuju. Ale uz je to lepsi, chodi ted porad na volno a to si teda uziva... Navic je tady uz kolem 50-70cm snehu a to teda poradne radi!!

Tak to abych se co nejdřív stavila, než ho to řádění přejde

19.11.2007 09:10

rocky napsal(a):
Jerry taky umíííí

Kdyz myslis ze se takto zubi (a proc ma tedy nanosnik?) tak zkus shlednout toto video-bude ti vysvetleno co zapricinouje konsky "usmev" dokoukat do konce http://www.youtube.com/ watch?v=uihxWW69PZA&feature=related

19.11.2007 11:13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
keby sa mi takto sklebi kon pri praci somnou,aby sa mi to asi velmi nepacilo

Tak přikláním se k názoru ostatních, berou to prostě jako hru a když budeš pozorovat hrající si koně, tak málokdy na sebe koukají stále s ušima dopředu...

Ale dovolím si troufnout všechny zdejší

19.11.2007 15:59

kikuska napsal(a):
Tak přikláním se k názoru ostatních, berou to prostě jako hru a když budeš pozorovat hrající si koně, tak málokdy na sebe koukají stále s ušima dopředu...

Ale dovolím si troufnout všechny zdejší

Nahodou, muj kun, ten prvni, ma taky vepredu, teda nejde to moc videt, ale ve photoshopu jo

19.11.2007 16:33

jessyn napsal(a):
Nahodou, muj kun, ten prvni, ma taky vepredu, teda nejde to moc videt, ale ve photoshopu jo

Tak ja taky neco přihodím můj konouch a jeho kamarád když si hrajouale jinak se maji rádi

19.11.2007 17:02

pilgrisek napsal(a):
Tak ja taky neco přihodím můj konouch a jeho kamarád když si hrajouale jinak se maji rádi

Taky hra

20.11.2007 19:32

strelish napsal(a):
A naopak

Kamaradky arabka..

20.11.2007 19:39

jessyn napsal(a):
Tady je Jessule

Ročci při hře...

tereza mrazík

27.11.2015 18:47
tereza mrazík