Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2007 10:01

Vkládám ty fotečky koníků... Jsou nonstop venku i v noci, ani přístřešek nemáme, nemají podkovy... tak koukněte jak jsou vychrtlý, ludry nenažraný

kunicek napsal(a):
Vkládám ty fotečky koníků... Jsou nonstop venku i v noci, ani přístřešek nemáme, nemají podkovy... tak koukněte jak jsou vychrtlý, ludry nenažraný

další hubeňour

kunicek napsal(a):

...

15.11.2007 10:02

kunicek napsal(a):

tak poslední...víc na www.nadejekopaniny.wbs.cz nebo na www.kunicek.wz.cz

15.11.2007 10:04

kunicek napsal(a):

miso koukám jsou šíleně vychrtlí že ti není hamba koukám stejný ustájení jak já jen já mám přistřešek sice ještě nedodělanej,ale tenhle víken už snad bude i střecha co cbybí

15.11.2007 10:06

woldemortik napsal(a):
miso koukám jsou šíleně vychrtlí že ti není hamba koukám stejný ustájení jak já jen já mám přistřešek sice ještě nedodělanej,ale tenhle víken už snad bude i střecha co cbybí

Jako jak si dovoluješ dát sem takový vychrtliny, tě udám! Kolik měl dioptrií ten člověk co říkal že jsou hubení?

15.11.2007 10:07

kunicek napsal(a):

Míšo budu zas pět tu trapnou chválu ale kobyla je boží se ti z ní vyklubala baba...hodně štestí Vám všem...

15.11.2007 17:47

kunicek napsal(a):

Achojky, můžu se jenom zeptat, když nemáte přístřešek, to koníkům nevadí když nějak moc prší?? Není jim třeba zima když bývají celý den deště nebo sněží?? My přístřešek máme, i když ne vždycky si tam koňule zalezou, takže když hodně zmoknou, pak je jim akorát zima...

15.11.2007 19:04

karwen napsal(a):
Achojky, můžu se jenom zeptat, když nemáte přístřešek, to koníkům nevadí když nějak moc prší?? Není jim třeba zima když bývají celý den deště nebo sněží?? My přístřešek máme, i když ne vždycky si tam koňule zalezou, takže když hodně zmoknou, pak je jim akorát zima...

Koníky tak máme už nevim kolik zim, já osobně dvě... a loni to bylo naprosto bez problémů... A teď koníci taky vypadaj v pohodě. stoupnou si prdelí k větru(závětří mají ale nechodí tam...) a poznáme když je jim jó zia, že jdou dolu k lesu, protože to je pod kopcem a vůbc tam nefouká.... další balík chceme skulit až tam dolů, aby tam stáli často v tom závětří. jinak - celý dny se honí, kdo bude stát u balíku, protože jsou všichni dominantní potvory co se chvilku nenechaj na pokoji, takže jsou tam furt škatulkata hejbejte se...

15.11.2007 22:36

kunicek napsal(a):

kde se vzal tu se vzal, kuníček! -> po dlouhé době a jsou ještě hezčí dvojka
jinak k přístřešku, nevím, já jsem na letošek ten přístřešek postavila a pravda je, že holky tam chodí celke rády.
foto našich vychrtlin

16.11.2007 08:20

kunicek napsal(a):

Taky máme koně 24/7 venku, ale budku (jak já říkám) teda mají v ohradě, kde jsou přes noc a 100% vím, že pokud se nejdou napít, tak z něj frňák nevystrčí
Tady jsou "vychrtliny" spolu při seznamování, toho strakatého jsou přivezly před necelýma 14ti dnama, po tomto "prohlížení", se vzájemně zkopali, pak se spolu vůbec nebavili, než zjistili, že bez sebe nevydrží

16.11.2007 08:21

vap napsal(a):
Taky máme koně 24/7 venku, ale budku (jak já říkám) teda mají v ohradě, kde jsou přes noc a 100% vím, že pokud se nejdou napít, tak z něj frňák nevystrčí
Tady jsou "vychrtliny" spolu při seznamování, toho strakatého jsou přivezly před necelýma 14ti dnama, po tomto "prohlížení", se vzájemně zkopali, pak se spolu vůbec nebavili, než zjistili, že bez sebe nevydrží

a tady už nerozlučná dvojka

16.11.2007 08:43

kunicek napsal(a):
Koníky tak máme už nevim kolik zim, já osobně dvě... a loni to bylo naprosto bez problémů... A teď koníci taky vypadaj v pohodě. stoupnou si prdelí k větru(závětří mají ale nechodí tam...) a poznáme když je jim jó zia, že jdou dolu k lesu, protože to je pod kopcem a vůbc tam nefouká.... další balík chceme skulit až tam dolů, aby tam stáli často v tom závětří. jinak - celý dny se honí, kdo bude stát u balíku, protože jsou všichni dominantní potvory co se chvilku nenechaj na pokoji, takže jsou tam furt škatulkata hejbejte se...

Tak to jo, hlavně že se mají aspoň trochu kde schovat. My máme ve výběhu hodně míst kde nefouká, vlastně je to jen pozemek kolem dvou hal, kde v jedné jsou koně ustájeni a druhá je prázdná. Takže kdykoliv se můžou schovat někde v závětří, ale přecejenom když fouká všude a prší, tak stejně občas zmoknou...

16.11.2007 18:00

vap napsal(a):
a tady už nerozlučná dvojka

Ahoj Miš. Už jsem tě dlouho neviděl naživo. Se Sárou vám to ale fakt sluší. Tak já taky přidám vychrtliny z pastvin. Taky žádný přístřešek, jen stromy a rokliny, kam ale nelezo ty bestie votužilý. První je Kim prvně s udidlem. Docela to nesl statečně

16.11.2007 18:09

equisychra napsal(a):
Ahoj Miš. Už jsem tě dlouho neviděl naživo. Se Sárou vám to ale fakt sluší. Tak já taky přidám vychrtliny z pastvin. Taky žádný přístřešek, jen stromy a rokliny, kam ale nelezo ty bestie votužilý. První je Kim prvně s udidlem. Docela to nesl statečně

No a druhá je Poly. Už se netrhá a může být jen tak s přehozeným vodítkem. Moc moc se sklidnila.

17.11.2007 10:10

equisychra napsal(a):
No a druhá je Poly. Už se netrhá a může být jen tak s přehozeným vodítkem. Moc moc se sklidnila.

Ahojík, máš moc pěkný koníky, chtěla jsem se zeptat, jak jsi docílila toho že se ti kobča už netrhá? Já mám s tou mojí podobný problém ale nemůžu se ho zbavit.

17.11.2007 10:37

equisychra napsal(a):

Ahoj Tome, tak to vypadá že se taky máte dobře, to jsem ráda... Já mám věčně školu až do tmy, tak u koníků jsem většinou jenom na víkend, takže jsou to pěkný tlusťoši, celej tejden se flákaj a já po nich taky pak nemůžu chtít moc, když to není pravidelná práce. Dneska jsem měla jet na Bořánka k Plzni, těšila jsem se...Ale jsem nemocná, tak mám smůlu a koukám doma smutně na fotky. Poly vypadá dobře, pamatuju si jí z loňska z kurzu, to byla ještě taková vyjuchaná prdlouška, je vidět že jste udělali kus práce. Tady fotka z pposledního letošního vystoupení ("vyšplhá kapr na kopec a udělá - )

Přidejte reakci

Přidat smajlík