jessyn
napsal(a):
tak tady je Aranka od Terky, s NO
Naše dvě zlatíčka Snežienka a Ringo
jessyn
napsal(a):
Není tak moc vidět, ale pes tam fakt je
stieberova
napsal(a):
Není tak moc vidět, ale pes tam fakt je
Pepa a Doneček
jajina
napsal(a):
Pepa a Doneček
Vojta a Bonnie.
Mimochodem Renato máme podobná zvířata
jessyn
napsal(a):
K nám taky psisko patří neodmyslitelně
microfon
napsal(a):
K nám taky psisko patří neodmyslitelně
to by nebyla ta správná fotka,kdybych v rohu neměla aspoň čumák
Na kolie nedám dopustit!!!
microfon
napsal(a):
to by nebyla ta správná fotka,kdybych v rohu neměla aspoň čumák
Na kolie nedám dopustit!!!
lavina a bella
jessyn
napsal(a):
Taky přispěju se svou troškou do mlýna; fotek koní a psů mám spoustu, protože vyrazit mezi koně bez psů je téměř neproveditelné, takže mi vždy dělají společnost a někdy i skvělé pomocníky při rozpohybování koní.
Moje nejoblíbenější fotka z poslední doby - Laskonka Beny a dalmatin Artuš.
bensia
napsal(a):
Taky přispěju se svou troškou do mlýna; fotek koní a psů mám spoustu, protože vyrazit mezi koně bez psů je téměř neproveditelné, takže mi vždy dělají společnost a někdy i skvělé pomocníky při rozpohybování koní.
Moje nejoblíbenější fotka z poslední doby - Laskonka Beny a dalmatin Artuš.
Laskonka Beny a Rex (NO).
bensia
napsal(a):
Laskonka Beny a Rex (NO).
Gadyt (A1/1) a dalmatin Artuš.
spirit
napsal(a):
bensio ty fotky jsou nádherné!
Díky
Přidávám ještě mojí klisnu Lívii s kamarádkou Adélou a opět dalmatinem Artušem.
bensia
napsal(a):
Díky
Přidávám ještě mojí klisnu Lívii s kamarádkou Adélou a opět dalmatinem Artušem.
To je fotečka ještě když jsem chodila na stáj na Loveckou chatu:) Chico a Merlinek
nicynka
napsal(a):
To je fotečka ještě když jsem chodila na stáj na Loveckou chatu:) Chico a Merlinek
lenocko,to jsem ráda že je tu někdo kdo má taky ke koním švícaráka.já si ho nemužu vynachválit.až na to že někdy,hlavně v letních měsících,nestíhá při delším cvalu a musí se na něj čekat.jinak ale poslechne na slovo i z koně a toho si cením nejvíc.
margotka
napsal(a):
lenocko,to jsem ráda že je tu někdo kdo má taky ke koním švícaráka.já si ho nemužu vynachválit.až na to že někdy,hlavně v letních měsících,nestíhá při delším cvalu a musí se na něj čekat.jinak ale poslechne na slovo i z koně a toho si cením nejvíc.
lepší fotku s koněm bohužel nemám.renato ten tvuj v tom sněhu,to je taky švycarák?ps. omlouvám se za hrubku v minulém příspěvku
margotka
napsal(a):
lepší fotku s koněm bohužel nemám.renato ten tvuj v tom sněhu,to je taky švycarák?ps. omlouvám se za hrubku v minulém příspěvku
Cranberry a Aida
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Iza a Hafinka
Taky přidávám. Koníci a Annie
hlozi
napsal(a):
Taky přidávám. Koníci a Annie
Kun Persival(A1/1) a pes Coudy(kavkazky pastevecky pes)
jessyn
napsal(a):
to bílý vzadu s černym uchem je fakt pes... a to černý ucho měl jenom ten den, páč vlítl za kočkou pod auto a umazal se
kunicek
napsal(a):
to bílý vzadu s černym uchem je fakt pes... a to černý ucho měl jenom ten den, páč vlítl za kočkou pod auto a umazal se
eliska84
napsal(a):
Můj Jackie s Jess
Tady moji dva zvířecí miláčkové, Kent ČT a Bart, oříšek, maminka byla prý kříženec jezevčíka s jorkšírem a tatík byl černý kokr.
margotka
napsal(a):
Já si jí taky chválím, s tím že by nestíhala problém nemá, ona je hodně rychlá a když jí náhodou trošku ujedem, tak nás dožene když klušeme. Poslouchá perfektně, takže všechno super. Jinak žádnýho koňáka se švýcarem neznám, až se divím..
roxy live
napsal(a):
Tady moji dva zvířecí miláčkové, Kent ČT a Bart, oříšek, maminka byla prý kříženec jezevčíka s jorkšírem a tatík byl černý kokr.
Jessie
lenocka
napsal(a):
Já si jí taky chválím, s tím že by nestíhala problém nemá, ona je hodně rychlá a když jí náhodou trošku ujedem, tak nás dožene když klušeme. Poslouchá perfektně, takže všechno super. Jinak žádnýho koňáka se švýcarem neznám, až se divím..
taky se divím.předtím jsem měla bígla.byl sice supr rychlý a vyjíždky miloval,jenže jakmile viděl že jsem na koni a že na něj nedosáhnu,neoposlechl ani nejzákladnější povel.brzo začal zdrhat za srnčím a třeba hodinu ho nebylo,vždycky nás sice zase našel,ale já s toho měla nervy v .....to zdrhání se mu bohužel nakonec stalo osudným,srazilo ho auto.vzala jsem si z toho ponaučení a dalšího psa vybírala dusledně.nakonec jsem našla co jsem hledala.švýcara si nemužu vynachválit ve všech směrech.taky jsem si říkala proč jej nemá,hlavně ke koním více lidí.možná je to tím že u nás ještě nejsou tak rozšíření.nebo vyšší cenou?každopádně ke koni bych ho každému jen doporučila
klawdie
napsal(a):
TAdy Daily pase...
tady moje čubinka Brambora mě pomáhá trenovat
klawdie
napsal(a):
tady moje čubinka Brambora mě pomáhá trenovat
tady s oběma pomocnicema...
margotka
napsal(a):
taky se divím.předtím jsem měla bígla.byl sice supr rychlý a vyjíždky miloval,jenže jakmile viděl že jsem na koni a že na něj nedosáhnu,neoposlechl ani nejzákladnější povel.brzo začal zdrhat za srnčím a třeba hodinu ho nebylo,vždycky nás sice zase našel,ale já s toho měla nervy v .....to zdrhání se mu bohužel nakonec stalo osudným,srazilo ho auto.vzala jsem si z toho ponaučení a dalšího psa vybírala dusledně.nakonec jsem našla co jsem hledala.švýcara si nemužu vynachválit ve všech směrech.taky jsem si říkala proč jej nemá,hlavně ke koním více lidí.možná je to tím že u nás ještě nejsou tak rozšíření.nebo vyšší cenou?každopádně ke koni bych ho každému jen doporučila
Myslím si že cenou to nebude, spíš tím že spousta lidí to plemeno prostě nezná. A taky hodně ovlivňuje co je zrovna "in". Nedávno měl každej druhej parkurák Jack russel teriéra, westerňáci zas mají hodně australáky a borderky. Mě to popravdě nevadí, mám ráda vyjímečného psa, nemusím ho potkávat na každém rohu
mikiter
napsal(a):
a ještě jeden, ale hodně z dálky:-((
a to je moje kobča s dobrmankou :-)
racina
napsal(a):
a to je moje kobča s dobrmankou :-)
Také přispěju do rubriky
Moje kobylka a moje fenka NO z projížďky po okolních lesích
jessyn
napsal(a):
Joe Joe Happy Expres a v rožku Veriska
jessyn
napsal(a):
Victorio a Veriska
barletka
napsal(a):
Pegas a Dresick
Téééda jak tak koukáám na fotešky...Krááásný....Můj koník je na psi hajzlík.....Jeden ho už kousnul do čumesu...Docela dost...Ale stejně byl na psi nervák už i předtím...a psi se ho taky bojej :"-((
ferdice
napsal(a):
ke koním patří dalmatin
můj valach a přítelovo Sára a Brita
nikiska
napsal(a):
můj valach a přítelovo Sára a Brita
Náš valášek Jack a fenka Kony.