Olomoucký pokkec :0) ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2007 18:15

Ahojky ...
tak je tady někdo ?
své příspěvky dávejte i s vašima miláčkama
Já a Roxy ...naše spol.první zima

17.11.2007 18:18

roxy napsal(a):
Ahojky ...
tak je tady někdo ?

Jéé Marci nejsem sice Olomoučák ale nového koňoucha chválím

17.11.2007 18:20

koki napsal(a):
Jéé Marci nejsem sice Olomoučák ale nového koňoucha chválím

Ahoj :-) jj diiky
co jinak ?

17.11.2007 18:49

roxy napsal(a):
Ahoj :-) jj diiky
co jinak ?

Ale jo jde to jen už se těším na jaro

17.11.2007 20:21

koki napsal(a):
Ale jo jde to jen už se těším na jaro

Čaute, jak se tu všeci máe? Marci dojedeš teda zítra?? Já jdu zítra za Fakim...a odkpoledne přijede kamoška tak asi v 3hodiny..tak bys mohla na chvilku přijet..

18.11.2007 08:27

kybosek napsal(a):
Čaute, jak se tu všeci máe? Marci dojedeš teda zítra?? Já jdu zítra za Fakim...a odkpoledne přijede kamoška tak asi v 3hodiny..tak bys mohla na chvilku přijet..

JJ uz by jaro mohlo byt ...co je zima sem porad nachlazena :(

18.11.2007 08:32

roxy napsal(a):
JJ uz by jaro mohlo byt ...co je zima sem porad nachlazena :(

Ahoj sisi ...
asik ee. ...sem nachlazena jak hovado :( rymu mam jak p ....
budeme to muset nechat na jindy ...ale uz se moc tesim ... :-)

18.11.2007 16:47

roxy napsal(a):
Ahoj sisi ...
asik ee. ...sem nachlazena jak hovado :( rymu mam jak p ....
budeme to muset nechat na jindy ...ale uz se moc tesim ... :-)

Nazdar Olomoučáci!
já se teda taky přidám já a Absentek

18.11.2007 17:06

jessinka napsal(a):
Nazdar Olomoučáci!

Tos olomoučáků je víc ne??

18.11.2007 17:29

kybosek napsal(a):
Tos olomoučáků je víc ne??

Vždyť jooo, já se jdu teda taky přidat To jsem já a můj mazlík Ajda (5ti letej hucul)

18.11.2007 17:33

karwen napsal(a):
Vždyť jooo, já se jdu teda taky přidat To jsem já a můj mazlík Ajda (5ti letej hucul)

klasny huculik ...
toz kde ste kdo ??

18.11.2007 17:35

jessinka napsal(a):
Nazdar Olomoučáci!

Nazdárek, tak ty teď chodíš k Absentovi?? Jak to tam jde?? Vkládám teda taky fotečku se mnou a s Absíkem

18.11.2007 18:24

karwen napsal(a):
Nazdárek, tak ty teď chodíš k Absentovi?? Jak to tam jde?? Vkládám teda taky fotečku se mnou a s Absíkem

ne ...ja u Verci nejezdim,mam sveho :-) ale obcas tam zajedu kdyz je casek :-) mas icq ? moje kdyz tag 310-259-116

18.11.2007 19:15

roxy napsal(a):
Ahojky ...
tak je tady někdo ?

Haloo Haloo tady taky olomoučáci zavidím vám ten sníh u nás už toho moc nenjii ale snad přibude.
Tak to sme my asi nas tu většina zná, ale přece Le Havre skoro 5letý A1/1

18.11.2007 20:23

roxy napsal(a):
Ahojky ...
tak je tady někdo ?

ahojky.. dlouho jsem Tě neviděla
* my na závodech v Prostějově

18.11.2007 20:26

karwen napsal(a):

ahojík,jj já chodím na absentka..je to tam super..

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.11.2007 20:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

jarca napsal(a):
ahojky.. dlouho jsem Tě neviděla
* my na závodech v Prostějově

ahoj vseci.tak kasandra je segra kimberly light ktera u me stala v cernovire.
viz. www.kassina.webovastranka.cz
www.konirna.websnadno.cz

18.11.2007 20:45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ahoj vseci.tak kasandra je segra kimberly light ktera u me stala v cernovire.
viz. www.kassina.webovastranka.cz
www.konirna.websnadno.cz

Roxy a Kassandra

18.11.2007 20:53

roxy napsal(a):
Roxy a Kassandra

Z dnesniho vyletu
kua reknu vam,ze zima jak swina sem dojela do staje zmrzla jak hovnous ale stalo to za to :-))

19.11.2007 15:40

roxy napsal(a):
Z dnesniho vyletu
kua reknu vam,ze zima jak swina sem dojela do staje zmrzla jak hovnous ale stalo to za to :-))

Ahojky. My jsme taky od Olomouce když vám nebude vadit že jezdíme western.........
Já a Snow Diablo

19.11.2007 16:24

mispulka napsal(a):
Ahojky. My jsme taky od Olomouce když vám nebude vadit že jezdíme western.........
Já a Snow Diablo

no lidičky! ani ze srandy mi netvrďte že je tu tak málo olomoučáků..honem honem ať už jste tady se svými miláčky

19.11.2007 17:53

roxy napsal(a):
Ahojky ...
tak je tady někdo ?

Tak teda aby jste neřekli, že se nikdy neozvu.

19.11.2007 18:05

roxy napsal(a):
ne ...ja u Verci nejezdim,mam sveho :-) ale obcas tam zajedu kdyz je casek :-) mas icq ? moje kdyz tag 310-259-116

Ptala jsem se Báry (jessinky) Ale jinak o tobě jsem taky párkrát slyšela, jestli jsi ta Marcela která tam kdysi taky chvilu chodila Koukám že nás s Absíkovi chodilo fakt hodně A co to máš teda za koníka??

19.11.2007 18:12

mispulka napsal(a):
Já a Snow Diablo

Neboj Nejsi v tom sama, nahoře mám taky fotku s Ajdou, my jsme přece taky westerňáci, vlastně tu fotku mám z galerie co máš na stránkách, z těch závodů, našla jsem ji teprve nedávno Jinak teď si taky nechávám šít sedlo od Meryllka a budu mít stejnou kostru jak máš ty, je aspoň pohodlná?? Víš jak, ať vím

19.11.2007 18:13

scratchie napsal(a):

Jeee, to je Renďa?? Pěkná fotka

19.11.2007 18:16

karwen napsal(a):

Jo no je to Rendomilka. Fotila to kamoška Ráááďa - šikovná děvčica. Koukám, že jste přesedlali na western. Ta fotka je moc pěkná, vypadáte tam krásně. Furt jste v tom Štarnově či kde?

19.11.2007 18:26

scratchie napsal(a):
Jo no je to Rendomilka. Fotila to kamoška Ráááďa - šikovná děvčica. Koukám, že jste přesedlali na western. Ta fotka je moc pěkná, vypadáte tam krásně. Furt jste v tom Štarnově či kde?

jj, furt jsme tam Western nám víc sedí, jinak na té fotce mám všechno půjčený, kromě koně, ohlávky a spodního prádla Bylo to na takových menších závodech pro okolí, zkoušeli jsme trail, docela mě to baví a Ajdulu snad taky... Moje sedýlko se mi teprve dělá a zbytek dokoupím potom... holt western je trošku dražší než anglie... A co vy, jak žijete??

19.11.2007 18:28

karwen napsal(a):

Jinak vkládám taky jednu povedenou

19.11.2007 18:43

karwen napsal(a):

Tak ta fotka vypada fakt zajimave Mame se nejskveleji,fakt jsem moc spokojena tedka. No westernovy cajky jsou fakt fest drahy, ale skvely. Delas mu vsechno z prirodni kuze? Nebo chces cerny? Strasne mu ta prirodni slusi, fakt vypada dobre.

19.11.2007 18:54

karwen napsal(a):

tak já se taky přidám k westerňákům

19.11.2007 18:56

sejtanek napsal(a):
tak já se taky přidám k westerňákům

Šejtánek jako parkurák

19.11.2007 18:59

sejtanek napsal(a):
Šejtánek jako parkurák

Karwen: Jo vím že tu fotku máš ode mě No ¨Merrill říkal že má moc práce že musí šít sedla Jsme po něm něco chtěla a nemá na mě čas tak už vím kdo v tom má prsty né sranda Sedlo co mám od něj je moc pohodlný, jezdí se v ním skvěle...No prostě kvalita za skvělou cenu!!!!!

19.11.2007 20:14

mispulka napsal(a):
Karwen: Jo vím že tu fotku máš ode mě No ¨Merrill říkal že má moc práce že musí šít sedla Jsme po něm něco chtěla a nemá na mě čas tak už vím kdo v tom má prsty né sranda Sedlo co mám od něj je moc pohodlný, jezdí se v ním skvěle...No prostě kvalita za skvělou cenu!!!!!

tak ja se taky pridam..u nás první sníh..koník z toho mel radostn :)

19.11.2007 20:33

scratchie napsal(a):

¨PRO scratchie ...
mno ja si myslim
pekna,pekna fotecka :-)

20.11.2007 08:15

scratchie napsal(a):
Tak ta fotka vypada fakt zajimave Mame se nejskveleji,fakt jsem moc spokojena tedka. No westernovy cajky jsou fakt fest drahy, ale skvely. Delas mu vsechno z prirodni kuze? Nebo chces cerny? Strasne mu ta prirodni slusi, fakt vypada dobre.

Fakt mu sluší?? Já jsem právě tu přírodní nechtěla, chtěla jsem něco tmavýho, nejdřív černý, ale nakonec budu mít tmavě hnědý

20.11.2007 08:30

mispulka napsal(a):

Tak to jo Jinak co vím, tak po mě bude dělat ještě jedno přítelovi a pak ještě dodělávat další co má rozdělaný... ale v tom už prsty nemám No, chtěla jsem po něm ještě poprsák a uzdečku, tak jsem zvědavá kdy to bude, prej se mu moc ty malý věci dělat nechcou.... Ale hlavně že budu mít sedýlko, na to se těším nejvíc

20.11.2007 16:02

karwen napsal(a):
Tak to jo Jinak co vím, tak po mě bude dělat ještě jedno přítelovi a pak ještě dodělávat další co má rozdělaný... ale v tom už prsty nemám No, chtěla jsem po něm ještě poprsák a uzdečku, tak jsem zvědavá kdy to bude, prej se mu moc ty malý věci dělat nechcou.... Ale hlavně že budu mít sedýlko, na to se těším nejvíc

to vím že se mu do těch malých věcí nechce ale přece jenom mi udělal i uzděčku a otěže a poprsák po něm budu chtít taky ale já mám všechno v černé barvě a do toho se mu taky nechtělo..Ale vždycky se dá ukecat

20.11.2007 17:16

karwen napsal(a):
Fakt mu sluší?? Já jsem právě tu přírodní nechtěla, chtěla jsem něco tmavýho, nejdřív černý, ale nakonec budu mít tmavě hnědý

Aspoň, že ne uplně černý, to se mi moc nelíbí na west. sedlech. Jak budeš mít sedýlko, tak se pak tady někde pochlub, ať ti ho můžu pochválit.

20.11.2007 19:35

roxy napsal(a):
¨PRO scratchie ...
mno ja si myslim
pekna,pekna fotecka :-)

OLOMOUC

20.11.2007 19:58

karwen napsal(a):
jj, furt jsme tam Western nám víc sedí, jinak na té fotce mám všechno půjčený, kromě koně, ohlávky a spodního prádla Bylo to na takových menších závodech pro okolí, zkoušeli jsme trail, docela mě to baví a Ajdulu snad taky... Moje sedýlko se mi teprve dělá a zbytek dokoupím potom... holt western je trošku dražší než anglie... A co vy, jak žijete??

ale to by ses divila.. pokud chceš a máš pořádný kvalitní věci do anglie ,tak je to taky fest drahý..jasně ,že pokud máš nějaký sedlo viz indie.. tak to pořídíš za pár korun..,ale hold za kvalitu se platí..

20.11.2007 20:07

roxy napsal(a):
OLOMOUC

pro karwen ...
no ja toho hooodne slysela taky,kdyby aspon neco z poloviny byla pravda tak mlcim ...clovek si musi udelat svuj nazor ...mam svejch pratel hafo :-) a ostatni me muzou vlest vis jak ...
jinak mam Roxyho :-)
toho hubenyho velkyho zrzka
www.Roxynek.rajce.idnes.cz

21.11.2007 17:08

jarca napsal(a):
ale to by ses divila.. pokud chceš a máš pořádný kvalitní věci do anglie ,tak je to taky fest drahý..jasně ,že pokud máš nějaký sedlo viz indie.. tak to pořídíš za pár korun..,ale hold za kvalitu se platí..

Jo, však to já vím, vždyť western taky není drahej pokud pořídíš obyčejný sedýlko na pár svezení... , kolem těch osmi devíti tisíc, co se vyráběj na běžícím pásu, ale zase pokud chceš pořádnou kvalitu i ve westernu, tak je to zase stejně dvakrát dražší...

21.11.2007 17:13

scratchie napsal(a):
Aspoň, že ne uplně černý, to se mi moc nelíbí na west. sedlech. Jak budeš mít sedýlko, tak se pak tady někde pochlub, ať ti ho můžu pochválit.

Tak jo

21.11.2007 17:22

roxy napsal(a):
Ahojky ...
tak je tady někdo ?

Ahojky, tam my jsme taky skoro z Olmika.Equus Club Bystrošice..
americký klusák Samuel Skal

21.11.2007 18:33

roxy napsal(a):
pro karwen ...
no ja toho hooodne slysela taky,kdyby aspon neco z poloviny byla pravda tak mlcim ...clovek si musi udelat svuj nazor ...mam svejch pratel hafo :-) a ostatni me muzou vlest vis jak ...
jinak mam Roxyho :-)
toho hubenyho velkyho zrzka
www.Roxynek.rajce.idnes.cz

Je to krasavec Kolik mu je??

21.11.2007 19:54

karwen napsal(a):
Je to krasavec Kolik mu je??

pro karwen ...
je to CT - valach -14 let a mam ho asi skoro 2 mesice a predtim sem za nim asi mesic jezdila ...ale abych pravdu rekla,tak sem s koupi vahala,pac sem konika chtela az pristi rok na jare ...jenze byla to laska a to myslim tim ta opravdova pac sme skvela dvojka ja radoby jezdec :-)) a on milionovej konik :-)
jeho povaha je upa ta nej ...vhodny i pro 5 lety dite ...je to vazne zlaticko :-)
ted sme zacaly neco na jizdarne a naky ty skoky :-) a sem tam nam to obema de ...
jediny co me mrzi ze nemam moc casu pres tyden pac koncim v praci nejdrive v 17 hod a to je uz tma,ale jak sem rekla,mam super kamarady a tak je o nej postarano ...
Tim bych chtela podekovat Mile ze staje :-) a Terce :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík