"Ty z moderky králíků 110"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

19.11.2007 09:19
zvířátková

blanche napsal(a):
A máme další

aha, tak to jsi šikovná, že se tak zničíš sama . No tak takhle fotka je jak malovaná, fakt paráda.

sadzi saj

19.11.2007 09:21
sadzi saj

blanche napsal(a):
A máme další

Jé, to je krásná fotečka

Já tady dneska chcípnu, hlava mě bolí, kolegyně musí s dítětem domů, takže tady budu sama, se z těch telefonů zase po....

Leo a nevím, jak u tebe, ale tady je opět krásně

zvířátková

19.11.2007 09:26
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jé, to je krásná fotečka

Já tady dneska chcípnu, hlava mě bolí, kolegyně musí s dítětem domů, takže tady budu sama, se z těch telefonů zase po....

U nás, Andrej, zatím tak nějak nemasně - neslaně. Světle šedé nebe, sluníčko nikde, ale zase žádný vítr, déšť nebo sníh. Takže relativně fajn. Třeba se to slunko teprve vyklube. No jak jinak, když je pondělí

19.11.2007 09:26

sadzi saj napsal(a):
Jé, to je krásná fotečka

NO tahle fotka je super ... ale musela jsem to ostřit manualně ... a ja to v hledáčku prostě nepoznám, jestli je to opravdu ostrý ... no, mohlo to být ještě více
Jsem ostřila takhle poprvé ... Automaticky to zaostřit nechtělo

Byl to hokus pokus, ale vyšlo to pěkně ...

Praha - azuro ... chjo ...

zvířátková

19.11.2007 09:28
zvířátková

blanche napsal(a):
NO tahle fotka je super ... ale musela jsem to ostřit manualně ... a ja to v hledáčku prostě nepoznám, jestli je to opravdu ostrý ... no, mohlo to být ještě více
Jsem ostřila takhle poprvé ... Automaticky to zaostřit nechtělo

Byl to hokus pokus, ale vyšlo to pěkně ...

Praha - azuro ... chjo ...

Fakt povedené Koukám, že tam máte ještě listané břízky. Tady už je skoro všechno holé...

sadzi saj

19.11.2007 09:45
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Fakt povedené Koukám, že tam máte ještě listané břízky. Tady už je skoro všechno holé...

No tady je krásně, jak jinak. U nás už je taky skoro vše holý a fotečky už žádný podzimní asi nebudou

19.11.2007 09:51

sadzi saj napsal(a):
No tady je krásně, jak jinak. U nás už je taky skoro vše holý a fotečky už žádný podzimní asi nebudou

Ono jak kde ... některé břízy jsou holé ... Někde ještě něco málo je ...
Škoda toho soustředění, co ?

sadzi saj

19.11.2007 10:15
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ono jak kde ... některé břízy jsou holé ... Někde ještě něco málo je ...
Škoda toho soustředění, co ?

Mi povídej, tak uvidím, co mi napíše Michaela a v nejhorším se to bude muset přesunout na leden. Štve mě ta Drozenka, to bylo keců a teď je ticho po pěšině

19.11.2007 10:21

sadzi saj napsal(a):
Mi povídej, tak uvidím, co mi napíše Michaela a v nejhorším se to bude muset přesunout na leden. Štve mě ta Drozenka, to bylo keců a teď je ticho po pěšině

No, to věřím ... takových starostí, vyřizování, zařizování ... a pak tohle ...
Mě to tu neba

Tady jsem se opičila po Zuzce Buráňové ... ale po cestě jsem potkala i bodláky ... mi to prostě nedalo ... ale pak je sežrala - jak jinak

19.11.2007 10:21

blanche napsal(a):
No, to věřím ... takových starostí, vyřizování, zařizování ... a pak tohle ...
Mě to tu neba

Tady jsem se opičila po Zuzce Buráňové ... ale po cestě jsem potkala i bodláky ... mi to prostě nedalo ... ale pak je sežrala - jak jinak

sadzi saj

19.11.2007 10:33
sadzi saj

blanche napsal(a):

Jj, moc pěkný fotečky. No jela bych tam potom sama, tak by bylo fajn, kdyby to šlo nějak, aby si mohla taky nebo třeba by se další termín shodnul s tvým volnem

19.11.2007 11:10

sadzi saj napsal(a):
Jj, moc pěkný fotečky. No jela bych tam potom sama, tak by bylo fajn, kdyby to šlo nějak, aby si mohla taky nebo třeba by se další termín shodnul s tvým volnem

No, to by bylo super ...
Co vy, jak to jde v práci ?
Dneska asi využívá azura Lucky s Usou, co ?

zvířátková

19.11.2007 11:11
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

Bodláčky jsou mňamka, co? Vždycky nechápu, jak jim něco tak ostrého chutná, jak když na vyjížďce oždibujou kolem cesty ostružiníky, maliníky a všechno to s trnama. Kolikrát i kopřivu. Mi neříkejte, že jim to píchavé nevadí...

zvířátková

19.11.2007 11:14
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Bodláčky jsou mňamka, co? Vždycky nechápu, jak jim něco tak ostrého chutná, jak když na vyjížďce oždibujou kolem cesty ostružiníky, maliníky a všechno to s trnama. Kolikrát i kopřivu. Mi neříkejte, že jim to píchavé nevadí...

To byste měly fajn, takové soustředění, Andrea tentokrát fakt štěstí neměla.

U nás v práci? Hnůůůůs . K stehnům mě začíná bolet i břicho a záda, všude kolem mám kopy stvrzenek kvůli učetnictví, si je seřazuju podle datumu. Jééé, jak mě to nebaví, bych spala. Jinak u nás chvílema to slunko taky vylejzá.

sadzi saj

19.11.2007 11:21
sadzi saj

zvířátková napsal(a):

U nás v práci? Hnůůůůs . K stehnům mě začíná bolet i břicho a záda, všude kolem mám kopy stvrzenek kvůli učetnictví, si je seřazuju podle datumu. Jééé, jak mě to nebaví, bych spala. Jinak u nás chvílema to slunko taky vylejzá.

U nás v práci vopruz, zůstala jsem tu sama Hlava mě bolí, docela mazec a venku krásně, jak jinak No uvidíme s tím soustředěním, snad by to vyšlo potom v tom lednu, když né teď

19.11.2007 11:22

zvířátková napsal(a):

Já tu mám hosta ... Kecá do tel a vůbec si mě nevšímá
NO, už jsem se ho zbavila ... Jde na hodinovej - to je klientela

zvířátková

19.11.2007 11:24
zvířátková

blanche napsal(a):
Já tu mám hosta ... Kecá do tel a vůbec si mě nevšímá
NO, už jsem se ho zbavila ... Jde na hodinovej - to je klientela

My jsme stejně banda . Patříme do postele a né do práce .

19.11.2007 11:29

zvířátková napsal(a):
My jsme stejně banda . Patříme do postele a né do práce .

Nebo jinam, ale hlavně ne práce

zvířátková

19.11.2007 11:37
zvířátková

blanche napsal(a):
Nebo jinam, ale hlavně ne práce

To je takový pěkný, když si všechny navzájem postěžujeme, jelikož všechny tu situaci vidíme stejně. Jsme na tom stejně blbě .

sadzi saj

19.11.2007 11:44
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To je takový pěkný, když si všechny navzájem postěžujeme, jelikož všechny tu situaci vidíme stejně. Jsme na tom stejně blbě .

19.11.2007 11:45

zvířátková napsal(a):

JJ, ale při nočních si nemám pořádně s kým postěžovat
No, teď mám týden denní - ale ten dlouhej, nechutnej ... a pak zase nočníííí ... To zase bude ... Někdy ani nevím, co je lepší

zvířátková

19.11.2007 11:54
zvířátková

blanche napsal(a):
JJ, ale při nočních si nemám pořádně s kým postěžovat
No, teď mám týden denní - ale ten dlouhej, nechutnej ... a pak zase nočníííí ... To zase bude ... Někdy ani nevím, co je lepší

To jo, když jsi na noční, tak máš smůlu .

19.11.2007 11:58

zvířátková napsal(a):
To jo, když jsi na noční, tak máš smůlu .

Sem tu pak sama jak kůl v plotě ... NO, jak kdy ... Občas se někdo doma nudí a je ta netu

zvířátková

19.11.2007 12:15
zvířátková

blanche napsal(a):
Sem tu pak sama jak kůl v plotě ... NO, jak kdy ... Občas se někdo doma nudí a je ta netu

To jo. Musíš to pak zaspat

Neregistrovaný uživatel

19.11.2007 13:44
Neregistrovaný uživatel

zvířátková napsal(a):
To jo. Musíš to pak zaspat

No, to si piš
Tak já pádím na "oběd" = si nakoupit a vypadnout

sadzi saj

19.11.2007 13:46
sadzi saj

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
No, to si piš
Tak já pádím na "oběd" = si nakoupit a vypadnout

To je ten velšák??

No o víkendu jsme se párkrát večer sešli co

19.11.2007 13:51

sadzi saj napsal(a):
To je ten velšák??

No o víkendu jsme se párkrát večer sešli co

JJ, to je on Vendelín - WPB ...
JJ, třeba když u někoho někdo hrál hry

zvířátková

19.11.2007 14:06
zvířátková

blanche napsal(a):

Vy se máte, že se takhle můžete projít a něco si třeba koupit. To je aspoň takovej ten záchytnej bod, kdy se to oběde půlí. U mě bohužel nic takového nevedeme. Ale koukám, že dneska to utíká vcelku dobře, ještě hodinku a pakuju.

sadzi saj

19.11.2007 14:16
sadzi saj

blanche napsal(a):

Jo Vendelín, já přemýšlela, jak že se to jmenuje

To jo no a oni si ještě myslí, že s nima pojedu příští rok zase na dovolenou lepší vtip jsem dlouho neslyšela

19.11.2007 14:19

sadzi saj napsal(a):
Jo Vendelín, já přemýšlela, jak že se to jmenuje

To jo no a oni si ještě myslí, že s nima pojedu příští rok zase na dovolenou lepší vtip jsem dlouho neslyšela

Se Ti tam snad nelíbilo ?
No, pauza je dobrá ... ale ne vždy se to povede ... Navíc musím někoho sehnat, kdo tu hlídá

sadzi saj

19.11.2007 14:21
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Vy se máte, že se takhle můžete projít a něco si třeba koupit. To je aspoň takovej ten záchytnej bod, kdy se to oběde půlí. U mě bohužel nic takového nevedeme. Ale koukám, že dneska to utíká vcelku dobře, ještě hodinku a pakuju.

No Leo, to máš pravdu, upřímně by mě asi kleplo, nejít nikam, občas to pomůže, člověk si provětrá mozek, projde se, taková pohodička. Ale dneska mi to teda utíká jako voda

sadzi saj

19.11.2007 14:23
sadzi saj

blanche napsal(a):
Se Ti tam snad nelíbilo ?
No, pauza je dobrá ... ale ne vždy se to povede ... Navíc musím někoho sehnat, kdo tu hlídá

Tak teď si mě pobavila, jsem tady upřímně vybuchla smíchy

Tak to já nejdu ven jednou za uherský rok

Házej fotky, ať to tu není tak zrzavý

19.11.2007 14:27

sadzi saj napsal(a):
Tak teď si mě pobavila, jsem tady upřímně vybuchla smíchy

Tak to já nejdu ven jednou za uherský rok

Házej fotky, ať to tu není tak zrzavý

Já vím, že jste se tam docela nějak hádali
A kam chtějí letos ?

Já o nočních ven nemůžu ... Nemá mi kdo hlídat ... Pak ale můžu zalehnout

zvířátková

19.11.2007 14:32
zvířátková

blanche napsal(a):
Já vím, že jste se tam docela nějak hádali
A kam chtějí letos ?

Já o nočních ven nemůžu ... Nemá mi kdo hlídat ... Pak ale můžu zalehnout

Já ani přes den. Ta přede mnou sem brala i svého psa, takže mohla chodit ven venčit a tak. To měla aliby, ale já jaksi z toho mého zvěřince asi nic moc nevyberu

zvířátková

19.11.2007 14:35
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Já ani přes den. Ta přede mnou sem brala i svého psa, takže mohla chodit ven venčit a tak. To měla aliby, ale já jaksi z toho mého zvěřince asi nic moc nevyberu

Jo a objednala jsem si to udidlo přes e-shop, že to budu platit předem přes účet. No a odepsal mi na objednávku akorát robot, že potvzuje objednávku a dole je zmíňka, že mě budou o dostupnosti zboží informovat. Teď jsem z toho tumpachová, co jako dát při platbě za symbol, aby bylo jasné, že je to ode mě, o pátka rána se neozvali, takže ani nevim, zda to udidlo mají nebo ne.

19.11.2007 14:51

zvířátková napsal(a):
Jo a objednala jsem si to udidlo přes e-shop, že to budu platit předem přes účet. No a odepsal mi na objednávku akorát robot, že potvzuje objednávku a dole je zmíňka, že mě budou o dostupnosti zboží informovat. Teď jsem z toho tumpachová, co jako dát při platbě za symbol, aby bylo jasné, že je to ode mě, o pátka rána se neozvali, takže ani nevim, zda to udidlo mají nebo ne.

Tak snad se ještě ozvou ... Já to kupování přes net nemám moc ráda ... No, když se to dohodne, pošle poštou, tak to jo, ale takhle předem atd ... To mě většinou odradí

Jsem se napapala a nejraději bych zalehla !!!!!!

zvířátková

19.11.2007 15:02
zvířátková

blanche napsal(a):
A máme další

No já mám taky vcelku vždycky obavy, abych vůbec za ty peníze tu věc dostala. Ale už jsem to tak udělala s 2 věcma díky nižší ceně, než za dobírku. Holčiny mě nezklamaly, takže od e-shopu se snad bát taky nemusim.

19.11.2007 15:06

zvířátková napsal(a):
No já mám taky vcelku vždycky obavy, abych vůbec za ty peníze tu věc dostala. Ale už jsem to tak udělala s 2 věcma díky nižší ceně, než za dobírku. Holčiny mě nezklamaly, takže od e-shopu se snad bát taky nemusim.

Na dobírky jsem taky brala dost věcí ... Většinou to vyšlo ...
Tak držím palečky ...
Přes internetový obchod jsem zatím nic nekupovala ...

sadzi saj

19.11.2007 15:16
sadzi saj

blanche napsal(a):
Na dobírky jsem taky brala dost věcí ... Většinou to vyšlo ...
Tak držím palečky ...
Přes internetový obchod jsem zatím nic nekupovala ...

Leo, tak uvidíš, snad se ozvou, já teď kupovala přes net poprvé, ale na dobírku a za týden jsem to měla doma a nebo vlastně z eqáče jsem brala, ale taky na dobírku, tak držím pěsti

No chtějí jet do Rumunska, s nima ani boha, to ať si jede sám a já si udělám koňo dovču

19.11.2007 15:26

sadzi saj napsal(a):
Leo, tak uvidíš, snad se ozvou, já teď kupovala přes net poprvé, ale na dobírku a za týden jsem to měla doma a nebo vlastně z eqáče jsem brala, ale taky na dobírku, tak držím pěsti

No chtějí jet do Rumunska, s nima ani boha, to ať si jede sám a já si udělám koňo dovču

No, to věřím ...
Potom, jak jsem slyšela z vyprávění
Se to tam nějak zatahuje ... Nebo spíš už šeří

zvířátková

19.11.2007 15:33
zvířátková

blanche napsal(a):
No, to věřím ...
Potom, jak jsem slyšela z vyprávění
Se to tam nějak zatahuje ... Nebo spíš už šeří

Šeří, Blaní, šeří. Tady je totiž modré nebe ale už se stmívá.

sadzi saj

19.11.2007 15:48
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Šeří, Blaní, šeří. Tady je totiž modré nebe ale už se stmívá.

Tak, tak, už se bohužel šeří

19.11.2007 15:49

sadzi saj napsal(a):
Tak, tak, už se bohužel šeří

No, to je humus

sadzi saj

19.11.2007 16:06
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, to je humus

Mi povídej, když jedu v týdnu ven, musím max. v 15.45 hod. vyrazit, abych do 16.45 hod. byla zpátky, protože už je pak tma jak v pytli a to už se vracím za šera

19.11.2007 16:08

sadzi saj napsal(a):
Mi povídej, když jedu v týdnu ven, musím max. v 15.45 hod. vyrazit, abych do 16.45 hod. byla zpátky, protože už je pak tma jak v pytli a to už se vracím za šera

Na to jsou dobrý ty směny

sadzi saj

19.11.2007 16:29
sadzi saj

blanche napsal(a):
Na to jsou dobrý ty směny

No, ale zase, když máš dlouhý týden a ranní, tak bez druhýho pomocník seš

Hele razim domů, tak ať ti to uteče

19.11.2007 17:19

sadzi saj napsal(a):
No, ale zase, když máš dlouhý týden a ranní, tak bez druhýho pomocník seš

Hele razim domů, tak ať ti to uteče

Nazdárek! Už jsem tu, lítá mi tu pod nohama to malý ušatý torpédo a já mám co dělat, abych na ní nešlápla, když lítám k troubě.

19.11.2007 17:25

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Už jsem tu, lítá mi tu pod nohama to malý ušatý torpédo a já mám co dělat, abych na ní nešlápla, když lítám k troubě.

Každé má svoje ...
Mě se to pomalu začíná krátit ... Asi budu pomalu počítat kasy
Zdravím torpédo

19.11.2007 17:35

blanche napsal(a):
Každé má svoje ...
Mě se to pomalu začíná krátit ... Asi budu pomalu počítat kasy
Zdravím torpédo

No tak vidíš, taky se dočkáš. Jo jo, vyřídim, teď se zrovna rozplácla pod topením a vyhřívá se. Fakt nechápu, že jí není vedro, člověk by tam vedrem nevydržel a ona si v tom libuje. Už mám připravenou mrkvičku i se zeleným, aby se z lednice dostala do pokojové teploty. To je moje zbrań, jak jí dostat do klece.

19.11.2007 17:46

zviratkova napsal(a):
No tak vidíš, taky se dočkáš. Jo jo, vyřídim, teď se zrovna rozplácla pod topením a vyhřívá se. Fakt nechápu, že jí není vedro, člověk by tam vedrem nevydržel a ona si v tom libuje. Už mám připravenou mrkvičku i se zeleným, aby se z lednice dostala do pokojové teploty. To je moje zbrań, jak jí dostat do klece.

No, úplně jí tam vidím, jak tam lebedí
Fido ráno vždy vyletí z klece ... Jen na chvíli ... Nezajímá se o nic jiného, než o plyšovou samici ... Holky, to je takovej úchyl ... to kdyby někdo viděl ... to se fakt nedá

19.11.2007 18:02

blanche napsal(a):
No, úplně jí tam vidím, jak tam lebedí
Fido ráno vždy vyletí z klece ... Jen na chvíli ... Nezajímá se o nic jiného, než o plyšovou samici ... Holky, to je takovej úchyl ... to kdyby někdo viděl ... to se fakt nedá

No jo, už je v kleci, nenechá si to ujít. To vždycky s něčím jdu, tak ke mě běží a snaží se být viditelná, abych jí to dala hned. Tak dělám, že jí nevidim, dám jí to do klece, tak je nervní, vždycky čučí do dvířek, ale stejně se nakonec napálí a dobrůtce neodolá. Když nejde okamžitě, tak ještě začnu říkat, že co to má Bobo v té misce, nějakou dobrůtku a že jí to s pepínama sníme, když to nechce, to je na nervy a běží hned. Teď jsem musela i klasem zacpat zobáky andulám. Jsem jedla a oni snad žárlej, že my i Bobo něco máme. Tak holt spravedlivě no, všichni něco .

To musí být sranda, když je ten ušák takovej úchyl . Asi by jsi mu tu plyšovou ušandu měla půjčit do klece, ale bůh ví, jestli by přežila, co?

19.11.2007 21:10

zviratkova napsal(a):
No jo, už je v kleci, nenechá si to ujít. To vždycky s něčím jdu, tak ke mě běží a snaží se být viditelná, abych jí to dala hned. Tak dělám, že jí nevidim, dám jí to do klece, tak je nervní, vždycky čučí do dvířek, ale stejně se nakonec napálí a dobrůtce neodolá. Když nejde okamžitě, tak ještě začnu říkat, že co to má Bobo v té misce, nějakou dobrůtku a že jí to s pepínama sníme, když to nechce, to je na nervy a běží hned. Teď jsem musela i klasem zacpat zobáky andulám. Jsem jedla a oni snad žárlej, že my i Bobo něco máme. Tak holt spravedlivě no, všichni něco .

To musí být sranda, když je ten ušák takovej úchyl . Asi by jsi mu tu plyšovou ušandu měla půjčit do klece, ale bůh ví, jestli by přežila, co?

Ahoj holky.

Trochu jsem se odmlčela..Mám tu takové překvápko..

Moje láska dneska v hale..

19.11.2007 21:16

alisa napsal(a):
Ahoj holky.

Trochu jsem se odmlčela..Mám tu takové překvápko..

Moje láska dneska v hale..

Koukám kvalita nic moc.. Ale cel

Tak ještě jednu a nechám prostor vám..

19.11.2007 21:17

alisa napsal(a):
Koukám kvalita nic moc.. Ale cel

Tak ještě jednu a nechám prostor vám..

Nějak mi to nedopsalo větu..

* Celkově ta kvalita mých fotek je děsná..

zvířátková

20.11.2007 06:51
zvířátková

alisa napsal(a):
Nějak mi to nedopsalo větu..

* Celkově ta kvalita mých fotek je děsná..

Dobré ránko děvčata! Tak už tu zase trčím, půlhodina za mnou a já jsem neskutečně zhnusená. Dneska mě bolí celej člověk 2x tolik. Spala bych, až bych brečela. Jooo, dneska budu psát samá pozitiva .

sadzi saj

20.11.2007 07:19
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko děvčata! Tak už tu zase trčím, půlhodina za mnou a já jsem neskutečně zhnusená. Dneska mě bolí celej člověk 2x tolik. Spala bych, až bych brečela. Jooo, dneska budu psát samá pozitiva .

Dobré ranko Leo, já už taky v pracovním v procesu, stávala před šestou a razila do práce na půl sedmou

zvířátková

20.11.2007 07:22
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko Leo, já už taky v pracovním v procesu, stávala před šestou a razila do práce na půl sedmou

Ahojky Andrej, no tak to jsme na tom stejně. Ale odcházíš asi ve tři, co? Já musím ještě uklízet, takže ve čtyři, ach jo... Jo a včera večer psali o tom udidle, že je vyprodali, ale asi tak za 2 týdny dovezou, takže mi pak dají vědět, že už jsou a abych to zacvakla.

sadzi saj

20.11.2007 07:28
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Ahojky Andrej, no tak to jsme na tom stejně. Ale odcházíš asi ve tři, co? Já musím ještě uklízet, takže ve čtyři, ach jo... Jo a včera večer psali o tom udidle, že je vyprodali, ale asi tak za 2 týdny dovezou, takže mi pak dají vědět, že už jsou a abych to zacvakla.

Ne ne, dneska ne, až zítra, musím si nadělat ty 2 hodiny, ale včera jsem spala jako dřevo, vůbec jsem se nemohla vyrachat z postele, tak se rachala dneska , ale přijela v půl a pět asi, ale než jsem dole odemkla, dokodrcala se nahoru a odemkla tady a zapla a přihlásila comp, bylo 6.43 hod. docela jsem nechápala a to jsem se bála, že to dole neodemknu, nějak to nešlo Budu tu buď do 4 hod. nebo do půl pátý.

No vidíš, tak to je fajn, hlavně, aby se pak ozvali

20.11.2007 07:44

sadzi saj napsal(a):
Ne ne, dneska ne, až zítra, musím si nadělat ty 2 hodiny, ale včera jsem spala jako dřevo, vůbec jsem se nemohla vyrachat z postele, tak se rachala dneska , ale přijela v půl a pět asi, ale než jsem dole odemkla, dokodrcala se nahoru a odemkla tady a zapla a přihlásila comp, bylo 6.43 hod. docela jsem nechápala a to jsem se bála, že to dole neodemknu, nějak to nešlo Budu tu buď do 4 hod. nebo do půl pátý.

Ahojky,

tak jsem tu od 6.40 - převzala jsem směnu a teď jak údernice pracuji
Ba ne ... kolegyně má narozky, tak se tu cpali dortem - tomu se říká poctivá snídaně

sadzi saj

20.11.2007 07:45
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem tu od 6.40 - převzala jsem směnu a teď jak údernice pracuji
Ba ne ... kolegyně má narozky, tak se tu cpali dortem - tomu se říká poctivá snídaně

Jé ňam, taky bych nepohrdla

Kdepak se nám zatoulala Lucky, že by jí virožrouti zase sežrali pc

zvířátková

20.11.2007 07:46
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

No tak to tu budeme dneska hnít až do konce šichty spolu .

To jo, ono se to nezdá, za měsíc jsou vánoce a já nechci se zkoušením čekat do bůhvíkdy, stačí, že si to všechno teď musim vyzvednou a hezky Ježuchovi odevzdat.

zvířátková

20.11.2007 07:47
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No tak to tu budeme dneska hnít až do konce šichty spolu .

To jo, ono se to nezdá, za měsíc jsou vánoce a já nechci se zkoušením čekat do bůhvíkdy, stačí, že si to všechno teď musim vyzvednou a hezky Ježuchovi odevzdat.

Téda, to je nespra, já chci taky dortík! Čauky Blaní

20.11.2007 07:49

zvířátková napsal(a):
Téda, to je nespra, já chci taky dortík! Čauky Blaní

Noooo, byl dobvej
Měla dva kusy - jsem to ale čuňátko

JJ, budeme dneska spolu - ale vedu ... já do 7h

20.11.2007 07:50

blanche napsal(a):
Noooo, byl dobvej
Měla dva kusy - jsem to ale čuňátko

JJ, budeme dneska spolu - ale vedu ... já do 7h

S udidlem budu držet palce !

zvířátková

20.11.2007 07:54
zvířátková

blanche napsal(a):
A máme další

A máte dneska aspoň hodně práce? Přede mnou tu leží účetnictví, udělala jsem malou část a nějak se mi už nechce .

20.11.2007 07:56

zvířátková napsal(a):
A máte dneska aspoň hodně práce? Přede mnou tu leží účetnictví, udělala jsem malou část a nějak se mi už nechce .

No, teď lidi snídají ... A budou odcházet ... platit ... Teď práce bude ... ale až odejdou ... Tak už skoro ne

sadzi saj

20.11.2007 07:59
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, teď lidi snídají ... A budou odcházet ... platit ... Teď práce bude ... ale až odejdou ... Tak už skoro ne

Je teď zmákla objednávku náhradních dílů, teď se vrhnu na faktury, ale tak za necelou půl hodinku jdu na angličtinu a potom tu mám návody na kopírování, trochu opruz práce, ale můžu při tom v klidu sem k vám

20.11.2007 08:03

sadzi saj napsal(a):
Je teď zmákla objednávku náhradních dílů, teď se vrhnu na faktury, ale tak za necelou půl hodinku jdu na angličtinu a potom tu mám návody na kopírování, trochu opruz práce, ale můžu při tom v klidu sem k vám

Zrovna jsem zkasírovala prvního klioše - Maďara ... Si docela i rozuměli - kupodivu

zvířátková

20.11.2007 08:09
zvířátková

blanche napsal(a):
Zrovna jsem zkasírovala prvního klioše - Maďara ... Si docela i rozuměli - kupodivu

No já mám právě na to účetnictví blbý program. Ten se zapne, nedá se shodit na lištu, jedině, že se vypne. No a ani ho nikdo nemůže třeba rušit díky icq, jinak se zminimalizuje a už s ním nejde hnout. Opět se musí vypnout, aby se otevřel ve velkém. Proto mě to štve, jelikož chci být pořád na přijmu a tím pádem to musím dokola furt jenom zapínat a vypínat .

20.11.2007 08:15

zvířátková napsal(a):
No já mám právě na to účetnictví blbý program. Ten se zapne, nedá se shodit na lištu, jedině, že se vypne. No a ani ho nikdo nemůže třeba rušit díky icq, jinak se zminimalizuje a už s ním nejde hnout. Opět se musí vypnout, aby se otevřel ve velkém. Proto mě to štve, jelikož chci být pořád na přijmu a tím pádem to musím dokola furt jenom zapínat a vypínat .

NO, to je tedy opravdovej pracovní nedostatek ...
Já tu mám na liště schozených 7 oken ... a to jsou někde po dvou ...
Ale občas pak nevím, co dříve shodit

20.11.2007 08:47

blanche napsal(a):
NO, to je tedy opravdovej pracovní nedostatek ...
Já tu mám na liště schozených 7 oken ... a to jsou někde po dvou ...
Ale občas pak nevím, co dříve shodit

Ahoj! Teda ty fotku u západu sluníčka jsou úžasné! Fakt krása!
Tak jsme byli v neděli na výstavě a já nějak nestihla tady včera..je jsem to pročítala..

20.11.2007 08:54

lucky napsal(a):
Tak jsme byli v neděli na výstavě a já nějak nestihla tady včera..je jsem to pročítala..

Ahojky Lucky
Už jsme Tě pomalu pohřešovali
Jůůů, vy jste byli u nás v Letňanech ?
Na hotelu jsme měli nějaké hafany ... ale já je neviděla ... měla jsem volníčko

Díky za pochvalu fotek

zvířátková

20.11.2007 08:57
zvířátková

lucky napsal(a):

To já mám své 3 stránky a ty mám celodenně otevřené. Sakra, mě to nebaví, práce jak na kostele, člověk něco dělá a šéf vyrušuje s něčím jiným. Přitom pak několik dní nemám na práci vůbec nic. A teď mě nenechá ani jedno dodělat. Kdyby mě aspoň všechno nebolelo...

20.11.2007 09:05

zvířátková napsal(a):
To já mám své 3 stránky a ty mám celodenně otevřené. Sakra, mě to nebaví, práce jak na kostele, člověk něco dělá a šéf vyrušuje s něčím jiným. Přitom pak několik dní nemám na práci vůbec nic. A teď mě nenechá ani jedno dodělat. Kdyby mě aspoň všechno nebolelo...

Tak já jsem už pár lidí skásla ... a teď jdu upravovat v programu storna rezervací atd ... to je taky dobrej woser ... jeden den zadám, pak ruším ...

A to je takovejch poliček ... to než se vykliká, nakliká ...

20.11.2007 09:10

blanche napsal(a):
Tak já jsem už pár lidí skásla ... a teď jdu upravovat v programu storna rezervací atd ... to je taky dobrej woser ... jeden den zadám, pak ruším ...

A to je takovejch poliček ... to než se vykliká, nakliká ...

JJ, byli jsme v Letňanech. Spali jsme v sobotu v campu těsně za Prahou v Dolních Chabrech....moc hezký camp, měli jsme velkou chatku, kluci se vyspali..teda Fabby chrápal jako dřevorubec. Jak může pes takhle chrápat. Ale byli svěží a odpočatí po cestě ... předvedli se kluci krásně , Darés byl výborný 4 a Fabby v mezitřídě druhý, res.CAC a res. CACIB

20.11.2007 09:16

lucky napsal(a):
JJ, byli jsme v Letňanech. Spali jsme v sobotu v campu těsně za Prahou v Dolních Chabrech....moc hezký camp, měli jsme velkou chatku, kluci se vyspali..teda Fabby chrápal jako dřevorubec. Jak může pes takhle chrápat. Ale byli svěží a odpočatí po cestě ... předvedli se kluci krásně , Darés byl výborný 4 a Fabby v mezitřídě druhý, res.CAC a res. CACIB

Tak to jsou šikulové
No vidíš, mohli jste přespat u nás
Ségra se tam byla podívat jako divák se svým BSP v neděli ...

zvířátková

20.11.2007 09:17
zvířátková

lucky napsal(a):

Teda Blaní, to je krásná prezentace, díky

By mě zajímali, jestli ti kluci Kolátorovi dají taky šanci jiným pesanům .

20.11.2007 09:24

zvířátková napsal(a):

Viď ... mě to taky pobavilo ... Hlavně ten kocour ... jak má břicho jak plachtu ... Tak dopadne ten můj na chalupě

NO, pesani asi nemají konkurenci

20.11.2007 09:27

zvířátková napsal(a):

to víš, že jo..však jsme nevyhráli...
Mimochodem Darések tímto končí urputnou výstavní kariéru. Do Olomouce už máme přihlášeného jen Fabbyho. Daréska výstavy už nebaví a tak ho nechceme trápit. Chtěla bych se nyní zaměřit s ním na výcvik a složit nějaké zkoušky, jelikož je dost talentovaný a moc ho to baví. Nějaké záchranářské vodní a na suchu taky..uvidím, ale jemu jde celkem všechno. On dost umí, jen se to musí dopilovat a pak bych ho na klubovkách prezentovala v pracovní třídě...pracující šampion
Fabricius bude nyní přes zimu makat a hned v lednu jde na výstavu a bude se příští rok jezdit s ním. Potřebuje příští rok jednoho CAC , letos má splněny 3 ...takže ještě jednoho schrastit a bude Český šampion jako Darés. Táta dokonce plánuje i Evropskou výstavu, myslím že je v Budapešti

zvířátková

20.11.2007 09:27
zvířátková

blanche napsal(a):
Viď ... mě to taky pobavilo ... Hlavně ten kocour ... jak má břicho jak plachtu ... Tak dopadne ten můj na chalupě

NO, pesani asi nemají konkurenci

No to jo, to je kusan, ale ježek neměl konkurenci . Ale veverka a červenej ušák jsou neskutečně rozkošní.

20.11.2007 09:38

lucky napsal(a):
to víš, že jo..však jsme nevyhráli...
Mimochodem Darések tímto končí urputnou výstavní kariéru. Do Olomouce už máme přihlášeného jen Fabbyho. Daréska výstavy už nebaví a tak ho nechceme trápit. Chtěla bych se nyní zaměřit s ním na výcvik a složit nějaké zkoušky, jelikož je dost talentovaný a moc ho to baví. Nějaké záchranářské vodní a na suchu taky..uvidím, ale jemu jde celkem všechno. On dost umí, jen se to musí dopilovat a pak bych ho na klubovkách prezentovala v pracovní třídě...pracující šampion
Fabricius bude nyní přes zimu makat a hned v lednu jde na výstavu a bude se příští rok jezdit s ním. Potřebuje příští rok jednoho CAC , letos má splněny 3 ...takže ještě jednoho schrastit a bude Český šampion jako Darés. Táta dokonce plánuje i Evropskou výstavu, myslím že je v Budapešti

Fíha, tak to máte veliké plány
Budeme Vám držet palečky ...

sadzi saj

20.11.2007 09:46
sadzi saj

blanche napsal(a):
Fíha, tak to máte veliké plány
Budeme Vám držet palečky ...

Tak už jsem tu, dneska se english lesson docela vyvedla a i jsem si pokecala

Teda Lucky, velké plány, tak to držím pěsti

zvířátková

20.11.2007 09:49
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

To jo, musí to být pěkné mít takové šampióny, přebírat ty medaile a tak. Ale věřím, že má toho Dáresek už plné kecky, kolik má za sebou výstav?

20.11.2007 09:49

sadzi saj napsal(a):

Téééda, to jsi tam moc dlouho nebyla
A to máte ve firmě ?
Tyhle fotky jsou dobrý, ale škoda, že bylo už šero ... Jsou namazaný ... Vysoký ISO ... trochu zrní ... no, ale krásně se předváděla ... Si vždy vzpomenu, jak jsme to fotily

sadzi saj

20.11.2007 09:51
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To jo, musí to být pěkné mít takové šampióny, přebírat ty medaile a tak. Ale věřím, že má toho Dáresek už plné kecky, kolik má za sebou výstav?

Jj, to jo, je to frmol, jako malý jsme se ségrou jezdili s našima taky po výstavách s naší Středoasijatkou a Berňandou

20.11.2007 09:54

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, je to frmol, jako malý jsme se ségrou jezdili s našima taky po výstavách s naší Středoasijatkou a Berňandou

Fíha, to jste měli takový hafany, jo ? Ségra má berňáka taky
Už asi nejsou, co ?

20.11.2007 09:54

blanche napsal(a):
Fíha, to jste měli takový hafany, jo ? Ségra má berňáka taky
Už asi nejsou, co ?

sadzi saj

20.11.2007 10:00
sadzi saj

blanche napsal(a):
Téééda, to jsi tam moc dlouho nebyla
A to máte ve firmě ?
Tyhle fotky jsou dobrý, ale škoda, že bylo už šero ... Jsou namazaný ... Vysoký ISO ... trochu zrní ... no, ale krásně se předváděla ... Si vždy vzpomenu, jak jsme to fotily

No, máme hodinu 45 min. a je to ve firmě Chodíme s kolegyní dvě a před náma kolegové tři, aby jsme si pokonverzovali

To jo, ale tahle se moc povedla, ta je krásná To jo, to je hérečka a předvádět se umí, jako ten pád No ty překážky se nám moc nepovedli, prý jsem si tím způsobila to štycování potom na bazénku

20.11.2007 10:10

sadzi saj napsal(a):
No, máme hodinu 45 min. a je to ve firmě Chodíme s kolegyní dvě a před náma kolegové tři, aby jsme si pokonverzovali

To jo, ale tahle se moc povedla, ta je krásná To jo, to je hérečka a předvádět se umí, jako ten pád No ty překážky se nám moc nepovedli, prý jsem si tím způsobila to štycování potom na bazénku

Výstav? Darés....fíha, no moc.... jukni na stránky ..výstavy Darés ..zrovna tam dávám fotky a výsledky už tam jsou..ještě musím udělat aktuality...

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

sadzi saj

20.11.2007 10:10
sadzi saj

blanche napsal(a):

Jé, ten je, my měli fenku jmenovala se Bony, ale bohužel začla mít záchvaty a museli jsme jí potom nechat utratit a ta asiatka, ta nám měla s Mírou hlídat domeček, ale nešťastnou náhodou bohužel umřela mi v autě, když jsem ji vezla k vetovi, takhle rychle jsem v životě nejela, ale mamku s přítelem na procházce srazil jeden opilec autem a zase chybí ten plačící smajlík

zvířátková

20.11.2007 10:21
zvířátková

lucky napsal(a):
Výstav? Darés....fíha, no moc.... jukni na stránky ..výstavy Darés ..zrovna tam dávám fotky a výsledky už tam jsou..ještě musím udělat aktuality...

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

No to teda chudáčci pejsci....

20.11.2007 10:23

zvířátková napsal(a):
No to teda chudáčci pejsci....

jj..už toho má plné zuby, já už letos nadávala, že se nemá už tahat...to tatík... tak už jsem to konečně vydupala...spíše Darés už konečně viditelně protestuje, i když v neděli jsem z něj dostala hodně a nesl se jako za mlada.

20.11.2007 10:28

lucky napsal(a):
jj..už toho má plné zuby, já už letos nadávala, že se nemá už tahat...to tatík... tak už jsem to konečně vydupala...spíše Darés už konečně viditelně protestuje, i když v neděli jsem z něj dostala hodně a nesl se jako za mlada.

Tak to je smutný ... Chudák Asiat ... :´(
Co Fany ? Je OK ?
A to jen mezi sebou mluvíte AJ ?

20.11.2007 10:28

blanche napsal(a):
Co Fany ? Je OK ?

Jééé, Bony
Ségry BSP se jmenuje Endy

20.11.2007 10:36

blanche napsal(a):
Jééé, Bony

ten berňáček je rozkošný

sadzi saj

20.11.2007 10:47
sadzi saj

blanche napsal(a):
Co Fany ? Je OK ?

Mi povídej.....

Jo jo, Fanča je v pohodě, snad jí to dlouho vydrží, přemýšlíme, že by jsme si na jaře pořídili štěně, ale nevim no, to by bylo něco, ale ona není bohužel nejmladší a potřebovali by jsme nějakýho hlídače.

No spolu všichni různě mluvíme, konverzujeme, docela mazec, dneska mi to poprvé celkem šlo, jinak jsem se v tom většinou ztrácela

sadzi saj

20.11.2007 10:48
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jééé, Bony

tak to je hustý Endy

20.11.2007 10:55

sadzi saj napsal(a):
Mi povídej.....

Jo jo, Fanča je v pohodě, snad jí to dlouho vydrží, přemýšlíme, že by jsme si na jaře pořídili štěně, ale nevim no, to by bylo něco, ale ona není bohužel nejmladší a potřebovali by jsme nějakýho hlídače.

No spolu všichni různě mluvíme, konverzujeme, docela mazec, dneska mi to poprvé celkem šlo, jinak jsem se v tom většinou ztrácela

No, to znám ... přijde klioš ... Do you speak English - Yes ... spustí ... Tak vyvalim oči, nahodim milý usměv ... tak většinou spomalí ...
Včera jsem tu měla někoho, kdo mluvil AJ - zabloudil ... tak jsem mu něco vysvětlovala ... naváděla ... no, snad se neztratil úplně

zvířátková

20.11.2007 10:55
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Mi povídej.....

Teda, to jsou super služby, takhle vás zdokonalovat. Aspoň troška rozptýlení v té šichtě.

20.11.2007 10:57

zvířátková napsal(a):
Teda, to jsou super služby, takhle vás zdokonalovat. Aspoň troška rozptýlení v té šichtě.

Taky si říkám ... hlavní plus je, že je to o pracovní době

zvířátková

20.11.2007 10:59
zvířátková

blanche napsal(a):
A máme další

To jo, ulejvání v první řadě

20.11.2007 11:10

zvířátková napsal(a):
To jo, ulejvání v první řadě

Viď

zvířátková

20.11.2007 11:13
zvířátková

blanche napsal(a):
Viď

No jako já nevim jak vás, ale mě teda rozhodně neplatěj tak, abych měla k práci motivaci .

20.11.2007 11:15

zvířátková napsal(a):
No jako já nevim jak vás, ale mě teda rozhodně neplatěj tak, abych měla k práci motivaci .

No, o něčem takovým jsem ani neuvažovala ... motivace fakt nikde

sadzi saj

20.11.2007 11:46
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, o něčem takovým jsem ani neuvažovala ... motivace fakt nikde

Tak tak

No já včera zvedla telefon a tam někdo žvatlal anglicky a přesně to samý, do you speak english? Yes a byla jsem v řiti

zvířátková

20.11.2007 11:59
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Tak tak

No já včera zvedla telefon a tam někdo žvatlal anglicky a přesně to samý, do you speak english? Yes a byla jsem v řiti

To jo, člověk nesmí být aktivní .

sadzi saj

20.11.2007 12:01
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To jo, člověk nesmí být aktivní .

To jo no, rozuměla jsem mu asi první dvě věty a pak už jsem byla v háji a vykoktala ze sebe akorát moment a předala šéfovi

zvířátková

20.11.2007 12:05
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
To jo no, rozuměla jsem mu asi první dvě věty a pak už jsem byla v háji a vykoktala ze sebe akorát moment a předala šéfovi

To jo, to jsem taky nedávno udělala takhle chybu, volal chlapík, že jako anglicky nebo německy, tak jsem mu odsouhlasila anglinu, no samozřejmě jsem rozumněla prd. No a když volal podruhé, tak jsem řekla, že německy a on stejně mlel anglicky, tak jsem se na něj vykašlala a položila mu to . Ale zabralo to, už se neozval . Bylo to něco ohledně reklamy, takže nic důležitého.

20.11.2007 12:10

sadzi saj napsal(a):

Ty jo, holky, když to tak čtu o vaší angličtině.
Tedˇ jsem byla na pohovoru ve firmě, myslíc, že by to mohlo dopadnout. Dám děcko do jeslí a půjdu do procesu.
Jenže, chtěli po mě perfektní znalost angličtiny-komunikace i několikrát denně po telefonu, překlady a ještě komunikace se zákazníkem při jednání. Fííha. Úplně se mi protočily panenky. Anglicky jsem se učila asi 7 let, ale tu samou dobu jsem nemluvila.
Před 2 roky jsem se na to samé místo hlásila. Ta anglina nebyla tak ostrá, byla tam práce s kytičkami atd. což by mě bavilo a nejednou je to na profesionální úrovni.
Plat super, výhody dobrý. Ale kdy se budu zdokonalovat v angličtině při práci, mám dvě malé děti, 3 koně, domácnost, zahradu? Myslíte, že je to reálný dělat tak, aby se z toho člověk nezbláznil? Nebo se poohlédnout jinde? Ještě mě teda nevzali.haha

sadzi saj

20.11.2007 12:23
sadzi saj

marketka napsal(a):
Tedˇ jsem byla na pohovoru ve firmě, myslíc, že by to mohlo dopadnout. Dám děcko do jeslí a půjdu do procesu.
Jenže, chtěli po mě perfektní znalost angličtiny-komunikace i několikrát denně po telefonu, překlady a ještě komunikace se zákazníkem při jednání. Fííha. Úplně se mi protočily panenky. Anglicky jsem se učila asi 7 let, ale tu samou dobu jsem nemluvila.
Před 2 roky jsem se na to samé místo hlásila. Ta anglina nebyla tak ostrá, byla tam práce s kytičkami atd. což by mě bavilo a nejednou je to na profesionální úrovni.
Plat super, výhody dobrý. Ale kdy se budu zdokonalovat v angličtině při práci, mám dvě malé děti, 3 koně, domácnost, zahradu? Myslíte, že je to reálný dělat tak, aby se z toho člověk nezbláznil? Nebo se poohlédnout jinde? Ještě mě teda nevzali.haha

Ahoj,

no moje angličtina je děs a bída, učila sice kolik let na škole, ale neumím kecnout ani ť, takže docela problém, jelikož jsme nekonverzovali, tak to neumím. No a naší firmu vlastní Holanďan, takže mluvíme s ní anglicky, takže pro mě docela problém a občas, když od nich volají, tak mazec. Naštěstí mám možnos chodit jednou týdně na angličtinu v rámci firmy, tak se trochu rozmlouvám, ale když jsem minulý týden slyšela, jak holky se šéfikem mluvili, tak docela mazec a včera ten telefonát, mám problém s tím, si to honem překládat, jak mluví rychle, ale snad se to časem naučím. No Markét, když jsem si hledala práci, tak to byl můj velký problém, všude chtěli aj na komunikativní úrovni

zvířátková

20.11.2007 12:24
zvířátková

marketka napsal(a):

NO tak takové místo by mě vyděsilo natolik, že by mě tam už neviděli . Ba ne, já angličtinu měla jenom 4 roky na střední, museli jsme mít 2 jazyky, ale jinak jsem se 14 let učila němčinu a na nějaké místo s jazykem bych si rozhodně netroufla. No, ale v současné době bych se už asi přiučit nebyla schopná, není čas. V práci furt a pořád, bokem 3 brigošky, zvěřinec, domácnost.

20.11.2007 12:33

zvířátková napsal(a):
NO tak takové místo by mě vyděsilo natolik, že by mě tam už neviděli . Ba ne, já angličtinu měla jenom 4 roky na střední, museli jsme mít 2 jazyky, ale jinak jsem se 14 let učila němčinu a na nějaké místo s jazykem bych si rozhodně netroufla. No, ale v současné době bych se už asi přiučit nebyla schopná, není čas. V práci furt a pořád, bokem 3 brigošky, zvěřinec, domácnost.

NO, já jsem pracovala jako operátorka u taxi služby ... Chtěli po mě AJ po telefonu ... Nebylo to čtení a překládání z knížky - bylo to votřesný ...

Ale po pár letech se člověk rozmluví ... respektive jsem kecala to samé
A teď na hotelu jen ubytuju v AJ, a maximálně zodpovím dotaz - když mu rozumím

Ale jde to ...
Ale sloh v AJ ? Mám problémy s AJ dopisem ... natož něco spisovat

zvířátková

20.11.2007 12:51
zvířátková

blanche napsal(a):
NO, já jsem pracovala jako operátorka u taxi služby ... Chtěli po mě AJ po telefonu ... Nebylo to čtení a překládání z knížky - bylo to votřesný ...

Ale jde to ...

No nemáme to lehký To já teď trénuju německý sloh. Po 17 letech se mi podařilo spojit s mojí sestřenkou, teta je Češka, ale strejda Němec, sestřenka je rozená Němka. Takže sestřenka česky tak trošku rozumí, ale text nepřeloží. NO a jelikož si píšeme po mailu, tak jsme si to udělaly tak, že já jí píšu německy a ona mě česky. Abychom nemusely luštit, co že ta druhá v tom svém jazyce napsala. Samozřejmě píšeme jak tataři s chybama, ale hlavní je, že se domluvíme .

20.11.2007 12:51

blanche napsal(a):

Ale jde to ...

No právě. Vím, že bych se do toho po letech dostala, ale tady chtějí okamžitě mluvit. Šéfka dělá na 4 hodiny denně, pak je tam další paní a kdyby tam nebyla, asi by byl problém. Já dělala angličtinu 7 let, šlo mi to, ale co jsem doma s dětma, nemám potřebu se to učit-to víte, mamina na MD bez sebevědomí.
Já vím, že všude bude potřeba jazyk, ale třeba v menší míře. Ne hned nějaké překlady, jednání s Holandˇany atd. Prostě jsem sháněla něco jiného, co by mě víc bavilo a hlavně i tak, abych nepřišla rozhozená z práce, že jsem někde blekotala.

sadzi saj

20.11.2007 13:01
sadzi saj

marketka napsal(a):
No právě. Vím, že bych se do toho po letech dostala, ale tady chtějí okamžitě mluvit. Šéfka dělá na 4 hodiny denně, pak je tam další paní a kdyby tam nebyla, asi by byl problém. Já dělala angličtinu 7 let, šlo mi to, ale co jsem doma s dětma, nemám potřebu se to učit-to víte, mamina na MD bez sebevědomí.
Já vím, že všude bude potřeba jazyk, ale třeba v menší míře. Ne hned nějaké překlady, jednání s Holandˇany atd. Prostě jsem sháněla něco jiného, co by mě víc bavilo a hlavně i tak, abych nepřišla rozhozená z práce, že jsem někde blekotala.

Jo, tak to jsem na tom stejně. O prázdniny si mé milované kolegyně vzali všechny dovolenou stejně, já tu teprve nějaký 5 - 6 měsíc, šéfik taky někam odjel a já tu zůstala sama s jeho asistentkou, která sice podle mě umí anglicky, ale bojí se mluvit či co. K mému štěstí volali z Holandska a já byla zrovna na wc a ona to zvedla, protože byl problém s dopravou, ale řekla jim, že tu nikdo není , tak Iris nebo Josanes neví, která to teď byla mi to napsala do mailu, tak aspoň, že tak, to už si člověk přeloží a ví o co go, ale zase lepší místo jsem najít nemohla a doufám, že se ta má angličtina zpraví. Tak uvidíš, zatím bych to neřešila, až podle toho, jestli se ti ozvou, že tě vezmou nebo ne a kdyby vzali, šla bych do toho, budeš ve zkušebce a odejít můžeš vždycky

20.11.2007 13:02

marketka napsal(a):

A co třeba nějaká práce z domova ?
To by mohlo být také řešení, co ?

20.11.2007 13:13

sadzi saj napsal(a):
Jo, tak to jsem na tom stejně. O prázdniny si mé milované kolegyně vzali všechny dovolenou stejně, já tu teprve nějaký 5 - 6 měsíc, šéfik taky někam odjel a já tu zůstala sama s jeho asistentkou, která sice podle mě umí anglicky, ale bojí se mluvit či co. K mému štěstí volali z Holandska a já byla zrovna na wc a ona to zvedla, protože byl problém s dopravou, ale řekla jim, že tu nikdo není , tak Iris nebo Josanes neví, která to teď byla mi to napsala do mailu, tak aspoň, že tak, to už si člověk přeloží a ví o co go, ale zase lepší místo jsem najít nemohla a doufám, že se ta má angličtina zpraví. Tak uvidíš, zatím bych to neřešila, až podle toho, jestli se ti ozvou, že tě vezmou nebo ne a kdyby vzali, šla bych do toho, budeš ve zkušebce a odejít můžeš vždycky

No, ono mě vlastně nic moc netlačí. Jesle jsou drahý, já to jen zkoušela.
Mateřskou beru do dubna.
Myslím, že bych se tam spíš trápila. Nejsem moc komunikativní..

Ta práce z domova by byla dobrá, ale sežeňte něco, kde vás nepodvedou.
Zkusím se poptat jinde, mám silnou motivaci shánět-spíš se potřebuju mezi lidi.

sadzi saj

20.11.2007 13:27
sadzi saj

marketka napsal(a):

No, ono mě vlastně nic moc netlačí. Jesle jsou drahý, já to jen zkoušela.
Mateřskou beru do dubna.
Myslím, že bych se tam spíš trápila. Nejsem moc komunikativní..

Ta práce z domova by byla dobrá, ale sežeňte něco, kde vás nepodvedou.
Zkusím se poptat jinde, mám silnou motivaci shánět-spíš se potřebuju mezi lidi.

Tak uvidíš, neházela bych flintu do žita

Pokud je to tak a vzali by tě, šla bych do toho, aspoň na zkoušku, budeš ve zkušební době, takže můžeš odejít, kdy chceš a že nejsi komunikativní, já taky moc ne, ale nakonec mě tahle práce začla i dost bavit, uteče to, člověk pokecá s lidma, taky jsem měla strach z té aj, nezkoušeli si mě, jenom ptali, jak na tom jsem a jsem ráda, že tu sem i když s tou aj bojuju pořád

Jo domácí práce to mi přijde, že je skoro nemožný sehnat

No tohodle se bojím, až budu mít jednou děti a budu doma a jak si to zvládala s koníkama??

20.11.2007 13:37

sadzi saj napsal(a):
Tak uvidíš, neházela bych flintu do žita

Pokud je to tak a vzali by tě, šla bych do toho, aspoň na zkoušku, budeš ve zkušební době, takže můžeš odejít, kdy chceš a že nejsi komunikativní, já taky moc ne, ale nakonec mě tahle práce začla i dost bavit, uteče to, člověk pokecá s lidma, taky jsem měla strach z té aj, nezkoušeli si mě, jenom ptali, jak na tom jsem a jsem ráda, že tu sem i když s tou aj bojuju pořád

Jo domácí práce to mi přijde, že je skoro nemožný sehnat

No tohodle se bojím, až budu mít jednou děti a budu doma a jak si to zvládala s koníkama??

No právě, to je horší.
Já chtěla práci s kratší pracovní dobou. Dcerka mi jde za rok do školy, koně, barák,zahrada. Manžel má dobrou práci, a je schopný.
Já se spíš starám o tu rodinu, nechci dělat karieru, prostě potřebuju vypadnout mezi lidi, ale ne tak, že budu chodit domů totálně vycucaná, doma se na mě pověsí děti, kydat atd. Manžel sice u koní pomůže, ale občas jezdí na služebky, či dýl z práce. A nemíním skončit v blázinci.

20.11.2007 13:42

marketka napsal(a):
No právě, to je horší.
Já chtěla práci s kratší pracovní dobou. Dcerka mi jde za rok do školy, koně, barák,zahrada. Manžel má dobrou práci, a je schopný.
Já se spíš starám o tu rodinu, nechci dělat karieru, prostě potřebuju vypadnout mezi lidi, ale ne tak, že budu chodit domů totálně vycucaná, doma se na mě pověsí děti, kydat atd. Manžel sice u koní pomůže, ale občas jezdí na služebky, či dýl z práce. A nemíním skončit v blázinci.

NO, bude to asi těžký ... čas Tě netlačí ... práce z domu, když chceš jít mezi lidi je taky o ničem ... tak hledat, zkoušet ... Třeba u nás sháníme provozní
Na zkrácený úvazek ... Ale je to PHA

20.11.2007 13:42

marketka napsal(a):
No právě, to je horší.

A co nový koník ? Jak to dopadlo ?
Zůstal vám ?
Nebo máte nového ?

sadzi saj

20.11.2007 13:55
sadzi saj

marketka napsal(a):
No právě, to je horší.

Jo to znám, taky si připadám pořád v jednom kole a až do toho přijdou děti, tak nevím, jak to budu všechno zvládat. Máš dobrý, že máš koníky aspoň doma Tak uvidíš, tak zkus schánět, třeba se něco najde. No do Čakovic jezdí sice vlak, ale nevim nevim čd a jejich spoje

zvířátková

20.11.2007 13:59
zvířátková

blanche napsal(a):
A co třeba nějaká práce z domova ?
To by mohlo být také řešení, co ?

To jo, když pak člověk bude mít malé dítě, tak to jedině, aby si koníka nastěhoval domů. Jinak fakt nevim, jak to zvládat, než ho někomu hodit na krk.

20.11.2007 14:07

blanche napsal(a):
A co nový koník ? Jak to dopadlo ?
Zůstal vám ?
Nebo máte nového ?

Koník nám zůstal. Zlepšil se, ale pořád nejsem přesvědčená o tom, zda to bude ideální koník do rodiny.Manžel si ho chce nechat, i když jsem našla hodné lidi, co by si ho vzali. Jenže, je to těžký, když si o koni rozhodujete s partnerem.,

sadzi saj

20.11.2007 14:11
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To jo, když pak člověk bude mít malé dítě, tak to jedině, aby si koníka nastěhoval domů. Jinak fakt nevim, jak to zvládat, než ho někomu hodit na krk.

No právě, tohle přesně je mi jasný, že si nebudu moc dovolit platit ustájko jako teď a radši o tom ani nepřemýšlím

Leo, kolik ti vlastně je, jestli to není tajný?? Už si nějak nepamatuju

zvířátková

20.11.2007 14:13
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No právě, tohle přesně je mi jasný, že si nebudu moc dovolit platit ustájko jako teď a radši o tom ani nepřemýšlím

Leo, kolik ti vlastně je, jestli to není tajný?? Už si nějak nepamatuju

Neni, 23 .

20.11.2007 14:16

zvířátková napsal(a):
Neni, 23 .

To jste takový mláďata, jo ?

20.11.2007 14:23

blanche napsal(a):
A máme další

Teda vy jste se tady rozjeli!
Já byla ve městě a Usa řádí u Čipa....byla dneska nějaká nabouchaná, po cestě mi caplovala chvílemi, šili s ní všichni čerti. Ale až pro ni pak půjdu, tak už bude určitě zase stepovat a těšit se domů

Koukám, že nejsem jediná blbá na AJ..jsem na tom stejně. V Praze večer v sobotu jsem upravovala před budovou v campu Damiána, Darésova syna, a přišli Holanďani ..měli hnědou překrásnou fenu ... jestli mluvíme německy nebo anglicky...no to byla ostuda! Po X letech jsem použila angličtinu...páni, já se stydím ..to bylo I speak very very little...yes, no, ehm ehm.... ...prostě nakonec jsme se domluvili na tom, že si půjčí fukar na vyfoukání své feny a nakonec jsme se dokonce dopídili k tomu, že je to fena po holanském šampionovi Nonino V.D. Turfhoeve, tudíž ségra našeho Fabricïa...hned věděli...aaaa ...Fabricius! Protože paní majitelka Nonina ho měla s Usou na stránkách, takže jsme se slušně rukama nohama pokecali

Přidejte reakci

Přidat smajlík