roxy
napsal(a):
Ahojky ...prosiim te,to je tvuj konik ? takovej pekny ryzacek ? mas ho v modece ...od satix tak v ty ...je moc krasny ...
taky mam takoveho
ahojda no pokud myslíš tohohle tak asi jo..je můj, miláček Diego...co ten tvůj, taky se pochlub...
jenysimons
napsal(a):
ahojda no pokud myslíš tohohle tak asi jo..je můj, miláček Diego...co ten tvůj, taky se pochlub...
ku tak to je ale krasavec :-)))
Kamarádka dáša na Šejtovi a druhá kámoška Bára na Roxovy
roxy
napsal(a):
roxy
napsal(a):
jee, jeden hezčí jak druhej, ale ryzáček je asi docela obřík, ne?! Kolik mu je?? Jinak já jsem Týna a Diegovi už táhne na 13...
roxy
napsal(a):
www.Roxynek.rajce.idnes.cz
se radsi jukni na alba :-) tam to de lip videt :-)
jinak to je 14 letek valasek :-) ale nevypada na to ...
odkud si ? pokud mas icq tak mi klidne pisni 310-259-116
jenysimons
napsal(a):
jee, jeden hezčí jak druhej, ale ryzáček je asi docela obřík, ne?! Kolik mu je?? Jinak já jsem Týna a Diegovi už táhne na 13...
no malinkej neni :-) a velky zase taky ne ...je to takovej ten muj zlatej stred
ale je to milionovek konik :-) mam ho v jedny moc super staji kde je upa ta nej pece
roxy
napsal(a):
no malinkej neni :-) a velky zase taky ne ...je to takovej ten muj zlatej stred
ale je to milionovek konik :-) mam ho v jedny moc super staji kde je upa ta nej pece
no tak to já si taky nemůžu stěžovat, má se tam jak prase v žitě a je tam se svým pravým bráchou...
jenysimons
napsal(a):
no tak to já si taky nemůžu stěžovat, má se tam jak prase v žitě a je tam se svým pravým bráchou...
jako vazne krasavec :-)
pokud mas icq tak pisni ...
roxy
napsal(a):
mas nake stranky ??? kde bych se mohla kouknout na toho tveho fesaka ? na icq uz nejsu ...
proč už nejsi na icq?? to jsme si teda moc nepokecali...:( mám virtuální stáj, kde ho mám ustájenýho, ale ted jsi mě teda vnukla nápad, že bych mu mohla udělat stránky.. http://www.vst-vip.wz.cz/diego1.html
jenysimons
napsal(a):
proč už nejsi na icq?? to jsme si teda moc nepokecali...:( mám virtuální stáj, kde ho mám ustájenýho, ale ted jsi mě teda vnukla nápad, že bych mu mohla udělat stránky.. http://www.vst-vip.wz.cz/diego1.html
jj udelej mu stranky
a udelej si i na rajceti alba :-) at je na co koukat ...ja sem byla vcera skoro do 21 v praci vis a ted sem taky teprve dojela