sadzi saj

petas
napsal(a):
máte někdo koníka do oranžové?Nebo nevíte o čemkoli oranžovém namkně či porjezdce,Dejte foteckunebo odakz na stranky:)Dik
Já ladím svou kobušu do oranžova, mrkni na http://www.elisabet.webgarden.cz
sadzi saj
napsal(a):
Oranžová provazovka.
petas
napsal(a):
máte někdo koníka do oranžové?Nebo nevíte o čemkoli oranžovém namkně či porjezdce,Dejte foteckunebo odakz na stranky:)Dik
My nosíme oranžovo černou ohlávku od Miloše - Toricona. Jsem spokojená, oranžovou miluju;)
petas
napsal(a):
tak mi máme dečku,ohlávku,vodítko,fleesové bandáže,odpocovačku a nově i náušáky,ale vše to máme jen na závody
tango
napsal(a):
tak mi máme dečku,ohlávku,vodítko,fleesové bandáže,odpocovačku a nově i náušáky,ale vše to máme jen na závody
a pro sebe mám oranžové rajtky. Měla jsem je ale dřív než ostatní věci.
sadzi saj

tango
napsal(a):
a pro sebe mám oranžové rajtky. Měla jsem je ale dřív než ostatní věci.
Můžu se zeptat, kde si koupila dečku?? Ono je docela problém sehnat něco oranžovýho, já co mám na závody a tak, tak od eskadronu, ale když jsem chtěla náhradní, až v jezdeckých potřebách jsem našla oranžovou, sice jiný odstín, ale našla
sadzi saj
napsal(a):
Můžu se zeptat, kde si koupila dečku?? Ono je docela problém sehnat něco oranžovýho, já co mám na závody a tak, tak od eskadronu, ale když jsem chtěla náhradní, až v jezdeckých potřebách jsem našla oranžovou, sice jiný odstín, ale našla
ahoj. Koupila jsem ji na výstavě v lysé a popravdě ani nevím co to bylo za obchod. Prošla jsem toho hodně,ale jediná tahle byla tak výrazná,jinak to byly na můj vkus moc vybledlé. A hlavně stále jen 500Kč. No uvidíme jak mu bude slušet o víkendu na závodech.
petas
napsal(a):
Já mám Skippyho taky do oranžova. Mám doma dešku od Equitheme, čabraku stejné barvy, zateplovací bandáže, chrániče norton, ohlávku a obyč fleesovou deku. Oranžová mu sekne. Bohužel nemám fotky... Ještě nejezdí, tak není oblečen do těchto věcí.
skippka
napsal(a):
Já mám Skippyho taky do oranžova. Mám doma dešku od Equitheme, čabraku stejné barvy, zateplovací bandáže, chrániče norton, ohlávku a obyč fleesovou deku. Oranžová mu sekne. Bohužel nemám fotky... Ještě nejezdí, tak není oblečen do těchto věcí.
Ještě jsem zapomněla že máme oranžovou provazovku od Miloše V tý fotečku máme
Přemýšlím o tom že bych koupila nový "model" oranžovou šroubovici, také od Miloše. Jsem s jeho výrobky nadmíru spokojená.
skippka
napsal(a):
Ještě jsem zapomněla že máme oranžovou provazovku od Miloše V tý fotečku máme
Přemýšlím o tom že bych koupila nový "model" oranžovou šroubovici, také od Miloše. Jsem s jeho výrobky nadmíru spokojená.
šroubovici máme my a ještě další doplňky
sabina
napsal(a):
Moc prosím Kuníčka, jestli nemá bližší fotku té ohlávky...Díky
Ahoj, tak jsem pořídila další věci do výbavy. :) Uzdečku s oranžovým podložením a čabraku mám dýl, jen jsem jí nikde nefotla. Až vyjedu na závody asi si o mě budou myslet že jsem oranžovej blázen. Viděla jsem sako s oranžovým límečkem... Ale to je ještě daleko :)
skippka
napsal(a):
Ahoj, tak jsem pořídila další věci do výbavy. :) Uzdečku s oranžovým podložením a čabraku mám dýl, jen jsem jí nikde nefotla. Až vyjedu na závody asi si o mě budou myslet že jsem oranžovej blázen. Viděla jsem sako s oranžovým límečkem... Ale to je ještě daleko :)
Jinak tohle patří taky do mojí výbavy, ale měla to kobča na závodech - ale to jsem ještě neměla tu čabraku... Ty kamaše asi nebudu vidět, ale jsou tmavě zelené s oranžovým tím měkkým.
skippka
napsal(a):
Jinak tohle patří taky do mojí výbavy, ale měla to kobča na závodech - ale to jsem ještě neměla tu čabraku... Ty kamaše asi nebudu vidět, ale jsou tmavě zelené s oranžovým tím měkkým.
Oranžová, to je moje barva :-)
luciusl
napsal(a):
Ahoj ,já mám na Mauru deku pod sedlo oranžovou,šlachovky oranžové,pro sebe košile s oranžovou a na klobouku oranžovej pásek .
luciusl
napsal(a):
Oranžová, to je moje barva :-)
Taky máme od Miloše jednu oranžovou
rocky
napsal(a):
Taky máme od Miloše jednu oranžovou
už jsem sehnala i oranžové rajtky
janda
napsal(a):
Jojo Luci, čekala jsem kdy se pochlubíš
Já bych nikdy nevěřila že tmavému koni může taková "ostrá" barva sedět a nepůsobit vulgárně, ale Rozleťákovi to vážně sekne
Tak já mám taky oranžovou na kobylku, deku pod sedlo, chrániče i zvony, a já košili, taky ohlávku
petas
napsal(a):
Oranžový top na pleasure
petas
napsal(a):
košili na ostatní
petas
napsal(a):
petas
napsal(a):
ohlávka
petas
napsal(a):
ještě jedno na pleasure
sadzi saj
napsal(a):
my jsme trosku vic oranzovy
www.stajhb.wz.cz cela galerie nasi orange kobusky
petas
napsal(a):
my jsme trosku vic orange
a celoorange stranecky s foteckama nasi orange kobusky
www.stajhb.wz.cz
habecko
napsal(a):
my jsme trosku vic orange
a celoorange stranecky s foteckama nasi orange kobusky
www.stajhb.wz.cz
orange jinak
habecko
napsal(a):
a paddockova deka
a jako posledni orange prirustek nova deka pracovni s logem
habecko
napsal(a):
a jako posledni orange prirustek nova deka pracovni s logem
Já taky chcu koníka do oranzové ;) je ale jeste rocní hribatko... tak pockam az jeste vyroste a pak nakoupim :-D posilám vam aspon fotku jak vypada na ni oranzová provazovka...
Koník o kterého se starám není můj se jmenuje Lazy
elina
napsal(a):
Já taky chcu koníka do oranzové ;) je ale jeste rocní hribatko... tak pockam az jeste vyroste a pak nakoupim :-D posilám vam aspon fotku jak vypada na ni oranzová provazovka...
Koník o kterého se starám není můj se jmenuje Lazy
A ještě jedna foteška
Lazynka
elina
napsal(a):
A ještě jedna foteška
Lazynka
Cože oranžová? No tak v tom případě tu něsmí chybět Jerry
klafus
napsal(a):
Cože oranžová? No tak v tom případě tu něsmí chybět Jerry
Nová ohlávka z Lysé, akorát už tak nezáří, Skippy jí pořádně testuje
skippka
napsal(a):
Nová ohlávka z Lysé, akorát už tak nezáří, Skippy jí pořádně testuje
huculka Betty..taky v oranžové
luciusl
napsal(a):
už jsem sehnala i oranžové rajtky
Luciust: Ahoj kde jsi koupila ty oranžové bandáže? Moc se mi líbí.
Já mám také kobylu do oranžova, ale ještě jsem si k tomu přidala černý lem. Máme čabraku, uzdečku, ohlávku, vodítko, dečky, čištění. A ted se chystám koupit i chrániče a zvony. A pokud seženu super barvu bandáží tak nebudu ani proti u toho.
lucky
napsal(a):
huculka Betty..taky v oranžové
taky jsem ladila do oranžova,ale teď jsem vínová a přitom by kobyle celkem ladila no nevim
jahudka
napsal(a):
taky jsem ladila do oranžova,ale teď jsem vínová a přitom by kobyle celkem ladila no nevim
jeee oranžová nej barva
původně jsem sice chtěla koupit červenou ohlávku, ale v té měli jen na poncly :/
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
gilden
napsal(a):
jeee oranžová nej barva
původně jsem sice chtěla koupit červenou ohlávku, ale v té měli jen na poncly :/
Ahojte máte někdo čabraku EQUI-THEME v broskvove nebo oranžové barvě ? Na internetu nejsou fotečky a tak nevím , která by vypadala líp
happyhvezda
napsal(a):
Ahojte máte někdo čabraku EQUI-THEME v broskvove nebo oranžové barvě ? Na internetu nejsou fotečky a tak nevím , která by vypadala líp
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
denny trikolka
napsal(a):
danny trikolka : No kobči to fejst slušííí , no ja se rozhoduji pro mladou nad zelenou nebo oranžovou ... ale zatím to vidím asi na tu zelenou , protože zelene věci se lépe zhání
happyhvezda
napsal(a):
danny trikolka : No kobči to fejst slušííí , no ja se rozhoduji pro mladou nad zelenou nebo oranžovou ... ale zatím to vidím asi na tu zelenou , protože zelene věci se lépe zhání
Já mám oranžovou, co už tu někdo ukazoval...pod anglii..
petas
napsal(a):
Zkus to tady : http://www.sedlarstvi-montana.cz dělají věci na zakázku a fakt moc dobře. Ještě jsem jí někde viděla oranžovo černou ale ted nevím v jakém obchodě to bylo. ale myslím, že to byli nějaké ty obchody co sídlí na Moravě. Takže zkus zapátrat na internetu a určitě se něco dajde. Začíná to byt už celkem žádáná barva před těma 4 rokama co jsem s ní začínala se to vůbec nevyrábělo a dalo se to sehnat maximálně v zahraničí.
denny trikolka
napsal(a):
Zkus to tady : http://www.sedlarstvi-montana.cz dělají věci na zakázku a fakt moc dobře. Ještě jsem jí někde viděla oranžovo černou ale ted nevím v jakém obchodě to bylo. ale myslím, že to byli nějaké ty obchody co sídlí na Moravě. Takže zkus zapátrat na internetu a určitě se něco dajde. Začíná to byt už celkem žádáná barva před těma 4 rokama co jsem s ní začínala se to vůbec nevyrábělo a dalo se to sehnat maximálně v zahraničí.
pohledám,při nemoci mám času dost
.Ale tam se zeptám,líbily by se mi deky ve stejném duchu,v různých barvách,pro každého koně jiná.Kdysi na bazoši dokonce jedna paní tyto deky inzerovala,že šije,poslala mi nějaké fotky,ale pak nějak to zaniklo,objednali jsme si a dodnes nic
a že některé se opravdu povedly.
janiska
napsal(a):
pohledám,při nemoci mám času dost
.Ale tam se zeptám,líbily by se mi deky ve stejném duchu,v různých barvách,pro každého koně jiná.Kdysi na bazoši dokonce jedna paní tyto deky inzerovala,že šije,poslala mi nějaké fotky,ale pak nějak to zaniklo,objednali jsme si a dodnes nic
a že některé se opravdu povedly.
a co takhle si to třeba nechat ušít v equimode?
lesterka
napsal(a):
a co takhle si to třeba nechat ušít v equimode?
Já jsem jedinou oranžovou westernovou deku našla na http://www.equistyle.cz /scripts/podrobnosti.php?IDZ=1431 (1 mezera za .cz)
skippka
napsal(a):
Já jsem jedinou oranžovou westernovou deku našla na http://www.equistyle.cz /scripts/podrobnosti.php?IDZ=1431 (1 mezera za .cz)
Taky orangenemůžu si pomoct ale vypadam jak popelář
elissska
napsal(a):
Taky orangenemůžu si pomoct ale vypadam jak popelář
ještě jedna fotenka
petas
napsal(a):
též jsme oranžoví skoro celí
podsedlovka, vodítko, ohlávky..
jeannej
napsal(a):
též jsme oranžoví skoro celí
podsedlovka, vodítko, ohlávky..
parelka a vodítko
janiska
napsal(a):
oranžová Orne
obě dámy-Orne a Grétka při cestě do výběhu
jana33

XXX.XXX.114.135
petas
napsal(a):
Ahojda, tak jsem se konečně odhodlala a začínám Blekovi kupovat oranžovou výbavu Doma už má černou uzdečku s oranžovým podložením a včera mi přišla oranžová ohlávka a vodítko
jana33

XXX.XXX.114.135
jana33
napsal(a):
Ahojda, tak jsem se konečně odhodlala a začínám Blekovi kupovat oranžovou výbavu Doma už má černou uzdečku s oranžovým podložením a včera mi přišla oranžová ohlávka a vodítko
jana33
napsal(a):
Můžu se zeptat, od jaké značky a za kolik byla ta uzdečka? U nás ji nikde nemají a já ji moc chci
(je to tahleta?)
jeannej
napsal(a):
Můžu se zeptat, od jaké značky a za kolik byla ta uzdečka? U nás ji nikde nemají a já ji moc chci
(je to tahleta?)
Uzdečka je z Equiservisu, EuroClub Pessoa. Dala bych sem odkaz ale je strašně dlouhej... Stojí 995 KOrun a je super. Já jsem jí bohužel musela prodat, protože prckovi vyrostla hlava
jana33

XXX.XXX.114.135
jeannej
napsal(a):
(je to tahleta?)
Přesně jak píše Jitka, koupila jsem jí v Equiservisu
jeannej
napsal(a):
Jen za tisícovku, tu je supr. Holky, díky moc! Jen co budou finance, koupím si ji
jee holky ja mam taky tu samou a je fakt supr,taky se zaciname ladit do oranzova,ale nemuzu sehnat oranzovou drezurni podsedlovku,nevite o nejaky?
kati
napsal(a):
jee holky ja mam taky tu samou a je fakt supr,taky se zaciname ladit do oranzova,ale nemuzu sehnat oranzovou drezurni podsedlovku,nevite o nejaky?
Jitko: dají se ušít na equimode nebo na euipamu, já osobně jsem si nechala objednat z equiservisu ( Dečka čabraka Equiline Diamant DR) viz obrazek. zatím jí doma nemám, ale už se naní těším.
kati
napsal(a):
Já mám tuhle se stříbrným proužkem, od HKM. Je hodně dlouhá, takže se vleze i pod drezuráka. Viz o pár fotek výše:)
denny trikolka
napsal(a):
na Equisboy? nebo jak se to píše?
www.equisboy.cz
Ale kupovala jsem to přímo v prodejně
petas
napsal(a):
Hoky, nevíte, kde seženu obyčejnou oranžovou nylonovou ohlávku? přijde mi to jako nadlidskej úkol. potřebovala bych teda dvě - jednu hříběcí nebo vel. 1 a druhou vel. 2.
jana33

XXX.XXX.114.135
tadik
napsal(a):
Hoky, nevíte, kde seženu obyčejnou oranžovou nylonovou ohlávku? přijde mi to jako nadlidskej úkol. potřebovala bych teda dvě - jednu hříběcí nebo vel. 1 a druhou vel. 2.
Ahoj, já jsem ji Blekovi objednávala ze zooproduktu - http://zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=40284 (1mezera) přišla mi během tří dnů
jana33
napsal(a):
Ahoj, já jsem ji Blekovi objednávala ze zooproduktu - http://zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=40284 (1mezera) přišla mi během tří dnů
Jojo oranžová ohlávka a ještě k tomu podložená je nadlidskej úkol. Já jsem jí na Lysé scháněla celej den. Pak jsem sehnala jedinou v Zooproduktu. (Ale byla jsem tam v sobotu, tak nevím, která z vás mi je vykoupila že? :D) Je vyfocená výše, ale miláček jí před 14 dněma stačil rozcupovat... Tak máme teď tm. modrou, protože jinou tak na rychlo jsem nesehnala... Ještě mám vyhlídnutou na Equiservisu tuhle...