Koníci z Jižní Moravy :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2006 09:59

Alternativa k severomoravskému koníkovému tématu. Pochlubte se jihomoravskými koníky

10.1.2006 21:50

widle napsal(a):
Alternativa k severomoravskému koníkovému tématu. Pochlubte se jihomoravskými koníky

tak tohle jsou naše zaltíčka od Hodonína

10.1.2006 21:51

brix napsal(a):

pro rýpavé, vím, že jsu na poničku trošku větší, ale bereme ji do terénu jenom, když už se opravdu hooodně nudí na jízdárně, kde se na ní učí malé děcka. Jinak samozřejmě chodí do výběhu...

10.1.2006 21:57

brix napsal(a):
pro rýpavé, vím, že jsu na poničku trošku větší, ale bereme ji do terénu jenom, když už se opravdu hooodně nudí na jízdárně, kde se na ní učí malé děcka. Jinak samozřejmě chodí do výběhu...

máme ještě další tři, ale nějak už to odmítá spolupracovat...

10.1.2006 22:30

brix napsal(a):

To je skvělá fotka

10.1.2006 22:31

widle napsal(a):
To je skvělá fotka

díky, snažím se sem dát další, už jsem je i zmenšila, ale vždycky se to kousne

11.1.2006 08:51

brix napsal(a):
díky, snažím se sem dát další, už jsem je i zmenšila, ale vždycky se to kousne

Tady jsou taky konici z JM

11.1.2006 08:54

sunin napsal(a):

Konici na te fotce nejsou moc videt,ale jsou to vsechno A1/1 a rozhodli se dat si dostih ve vybehu.

11.1.2006 10:00

widle napsal(a):

to jsme my

11.1.2006 10:01

zuza napsal(a):
to jsme my

jaxe v létě koupeme v údolí Šárky

11.1.2006 15:15

zuza napsal(a):
jaxe v létě koupeme v údolí Šárky

Tohle je můj koník Teo!!! je to ČT a je to parkurák...=0)

11.1.2006 15:56

sunin napsal(a):

Mohla by jsi sem prosíím hodit ještě nějaký fotečky???

11.1.2006 20:35

noled napsal(a):
Tohle je můj koník Teo!!! je to ČT a je to parkurák...=0)

Sasetko tak tady posilam dalsi koniky zdalipak uhadnes kdo je kdo???

11.1.2006 20:35

sunin napsal(a):

a dalsi

11.1.2006 20:38

sunin napsal(a):
a dalsi

Tak tady se se svym konikem snazime o uklonu ale spis to vypada jako by chtel udelat kotrmelec

11.1.2006 20:39

sunin napsal(a):
Tak tady se se svym konikem snazime o uklonu ale spis to vypada jako by chtel udelat kotrmelec

12.1.2006 15:03

sunin napsal(a):

Zkusím hádat Portino,Pikure a ten třetí nevím.Další fotka Mervin?Pak Portino?Předposlední Marinet?A poslední taky Portino?

12.1.2006 18:53

ivetka ja napsal(a):
Zkusím hádat Portino,Pikure a ten třetí nevím.Další fotka Mervin?Pak Portino?Předposlední Marinet?A poslední taky Portino?

Tý brďo, já už bych je skoro nepoznala Nemáš prosím fotečku Belarda? Byla bych vděčná... A ta úklona... Porťák tam vypadá, jak kdyby se chtěl zahrabat Ale je to moc pěkný !!!

12.1.2006 20:39

sasetka napsal(a):
Tý brďo, já už bych je skoro nepoznala Nemáš prosím fotečku Belarda? Byla bych vděčná... A ta úklona... Porťák tam vypadá, jak kdyby se chtěl zahrabat Ale je to moc pěkný !!!

Tak tady ti jeste posilam toho Belarda,je z neho ted peknej macek a hezky se nam zakulatil uz neni takovej kostntej a hranatej jako byval.Na fotkach je se svou slecnou ktera se o nej stara.

12.1.2006 20:40

sunin napsal(a):
Tak tady ti jeste posilam toho Belarda,je z neho ted peknej macek a hezky se nam zakulatil uz neni takovej kostntej a hranatej jako byval.Na fotkach je se svou slecnou ktera se o nej stara.

A jeste

12.1.2006 20:43

sunin napsal(a):
A posledni

Nebylo by víc foteček s Marinetem? pjosímpjosím smutně koukám. Andi

12.1.2006 20:45

sasetka napsal(a):

Ten treti cos ho nepoznala je Morfik.

Jo sasetko ta uklona vypada fakt ja kdyby se chtel zahrabat,ale to jeste dopilujem,taky mi u toho malem ukousl prst nevim jak budu zitra jezdit

12.1.2006 20:55

sunin napsal(a):
Ten treti cos ho nepoznala je Morfik.

Jo sasetko ta uklona vypada fakt ja kdyby se chtel zahrabat,ale to jeste dopilujem,taky mi u toho malem ukousl prst nevim jak budu zitra jezdit

Tak poslu i fotky Marineta ale nefotila jsem je ja ale Kacka od Marineta tak doufam ze ji to nebude vadit.

12.1.2006 20:55

sunin napsal(a):
Tak poslu i fotky Marineta ale nefotila jsem je ja ale Kacka od Marineta tak doufam ze ji to nebude vadit.

jeste

12.1.2006 23:36

widle napsal(a):

Lokarta (Mill Pond- Lokalita)

13.1.2006 08:58

sunin napsal(a):
A posledni

Belard pěkně vyrostl.Je asi hodně vysokej,že?A opravdu je pěkně kulaťoučkej.Vypadá jak jeho brácha Bel Ami.Máš kdyžtak nějaké foto Mangiho?

13.1.2006 09:09

evizna napsal(a):
Lokarta (Mill Pond- Lokalita)

Fotky Mangiho nemam,mozna jednu jak jsme je pousteli ted nedavno spolu do vybehu,jo a ty fotky jak tam zavodi ve vybehu taky nejsou moje,fotila je Dita tak doufam ze nevadi ze jsem je sem hodila.
Zkusim tu fotku najit.

13.1.2006 09:12

sunin napsal(a):
Fotky Mangiho nemam,mozna jednu jak jsme je pousteli ted nedavno spolu do vybehu,jo a ty fotky jak tam zavodi ve vybehu taky nejsou moje,fotila je Dita tak doufam ze nevadi ze jsem je sem hodila.
Zkusim tu fotku najit.

Jo tak jsem ji nasla,to taky fotila Ditus

13.1.2006 09:13

sunin napsal(a):
Jo tak jsem ji nasla,to taky fotila Ditus

A jeste Carmelo pri akci s Portakem

13.1.2006 09:17

ivetka ja napsal(a):
Belard pěkně vyrostl.Je asi hodně vysokej,že?A opravdu je pěkně kulaťoučkej.Vypadá jak jeho brácha Bel Ami.Máš kdyžtak nějaké foto Mangiho?

No vysokej je dost ale jako BelAmi teda nevypada,BelAmi je vyrazem takovej jemnejsi a vic vypada jako plnas,kdybych Belarda neznala tak bych v zivote netypla ze je A1/1

13.1.2006 09:30

sunin napsal(a):
No vysokej je dost ale jako BelAmi teda nevypada,BelAmi je vyrazem takovej jemnejsi a vic vypada jako plnas,kdybych Belarda neznala tak bych v zivote netypla ze je A1/1

Já jsem to myslela jak na něm ta slečna sedí a Belošek se pase-tam mi připadá podobnej na Bel Amiho.A dík za fotku Mangiho.

13.1.2006 09:52

ivetka ja napsal(a):
Já jsem to myslela jak na něm ta slečna sedí a Belošek se pase-tam mi připadá podobnej na Bel Amiho.A dík za fotku Mangiho.

Mozna jo ale Belos ma hrozne velikou hlavu a kdyz je clovek vidi casto tak me podobni nepripadaji.

13.1.2006 09:59

sunin napsal(a):
Mozna jo ale Belos ma hrozne velikou hlavu a kdyz je clovek vidi casto tak me podobni nepripadaji.

To máš pravdu.Napsala jsem ti mejl.

13.1.2006 11:47

sunin napsal(a):

Děkuju moc za Belardka - je to pořád takový moje mimčo Ta slečna s ním děla PNH nebo ma parellku jen tak? Nejsou třeba nějaký fotky pod sedlem? Klidně mi je pošli na mail. Ať ho tady nikdo moc neokoukává

13.1.2006 11:55

sasetka napsal(a):
Děkuju moc za Belardka - je to pořád takový moje mimčo Ta slečna s ním děla PNH nebo ma parellku jen tak? Nejsou třeba nějaký fotky pod sedlem? Klidně mi je pošli na mail. Ať ho tady nikdo moc neokoukává

Myslim ze s nim zkousi podle PNH ale nejsem si jista,foto pod sedlem nemam,ale az nejake vytvorim tak ti je poslu,ale nevim kdy to bude protoze mi vecne stavkuji baterky ve fotaku v te zime se okamzite vybijou i kdyz jsou novy ale budu se snazit.

13.1.2006 13:16

widle napsal(a):

A to jsou moji jihomoraváci :-)

13.1.2006 13:18

ivanemec napsal(a):
A to jsou moji jihomoraváci :-)

A ještě

13.1.2006 15:58

sunin napsal(a):

to vsechno nahore jsou fotky koniu z Ochozu??

13.1.2006 21:16

ivanemec napsal(a):
A ještě

to je dobreeee...

14.1.2006 09:02

hanzy napsal(a):
to vsechno nahore jsou fotky koniu z Ochozu??

Jojo TO JSOU NASE OCHOZSKY ZLATICKA

14.1.2006 20:16

bonita napsal(a):
to je dobreeee...

Tak tohle jsou naši koníci z Jižní Moravy! Ryzák se jmenuje Delon, hnědka s hvězdičkou je Siahna-pony a hnědák je Teo!!!

15.1.2006 18:31

noled napsal(a):
Tak tohle jsou naši koníci z Jižní Moravy! Ryzák se jmenuje Delon, hnědka s hvězdičkou je Siahna-pony a hnědák je Teo!!!

Dneska se mi splnil muj velkej sen,projela jsem se v damskem sedle na svem konikovi.

15.1.2006 18:32

sunin napsal(a):
Dneska se mi splnil muj velkej sen,projela jsem se v damskem sedle na svem konikovi.

A jeste

15.1.2006 21:10

sunin napsal(a):
A jeste

Moc vám to spolu sluší

16.1.2006 09:15

ivetka ja napsal(a):
Moc vám to spolu sluší

Dekuji za pochvalu,i tobe to s kobylkou vcera sluselo bohuzel jsem nemela cas se na vas vic kouknout,mela jsem tam slecnu ktera mi pujcila to Damske sedlo a tak jsem se ji musela venovat.

16.1.2006 09:52

sunin napsal(a):
Dekuji za pochvalu,i tobe to s kobylkou vcera sluselo bohuzel jsem nemela cas se na vas vic kouknout,mela jsem tam slecnu ktera mi pujcila to Damske sedlo a tak jsem se ji musela venovat.

Taky děkuji Až budu mít nějaké fotky tak je sem taky dám

16.1.2006 09:54

sunin napsal(a):

A jak se na to Porťák tvářil? Na fotkách vypadá jak kdyby od rána do večera nic jinýho nedělal

16.1.2006 11:36

sasetka napsal(a):
A jak se na to Porťák tvářil? Na fotkách vypadá jak kdyby od rána do večera nic jinýho nedělal

Jo Portas se choval jak profik teda v ramci moznosti,ale ze zacatku delal pitomosti,ale pak vse ok.
Mam bohuzel jen tri fotky ale pozy na foceni mu sly nejlip.

17.1.2006 09:12

sunin napsal(a):
Jo Portas se choval jak profik teda v ramci moznosti,ale ze zacatku delal pitomosti,ale pak vse ok.
Mam bohuzel jen tri fotky ale pozy na foceni mu sly nejlip.

Ivco az se tu objevis,napis mi jak si se dostala do ochoza z tech sobesic,jaka byla cesta a jestli to moc neklouzalo.Dik M.

17.1.2006 11:07

sunin napsal(a):

Jejéééééj Carmelo. My sme mali koníka, ktorý sa volal Carmelo. Odkiaľ je ten Váš, ak sa smiem spýtať?

17.1.2006 14:41

sunin napsal(a):
Ivco az se tu objevis,napis mi jak si se dostala do ochoza z tech sobesic,jaka byla cesta a jestli to moc neklouzalo.Dik M.

Na vysvětlování je to blbý.Nějaký den se můžeme domluvit a zajedu pro tebe do Ochozu a ukážu ti cestu

30.1.2006 21:07

sunin napsal(a):
A jeste

Ahoj Míšo,tady máš ty slíbený fotečky.

30.1.2006 21:10

ivetka ja napsal(a):
Ahoj Míšo,tady máš ty slíbený fotečky.

Další

30.1.2006 21:13

ivetka ja napsal(a):
Další

A poslední Fotky nejsou moc kvalitní protože jsem je fotila telefonem.

31.1.2006 08:44

ivetka ja napsal(a):
A poslední Fotky nejsou moc kvalitní protože jsem je fotila telefonem.

Ahoj,jsou to hezky fotky,na prvni pohled jsem si rikala kdo Portasa zadekoval az pak jsem si uvedomila ze to neni muj kun
Proc ji dekujete???

31.1.2006 08:52

sunin napsal(a):
Ahoj,jsou to hezky fotky,na prvni pohled jsem si rikala kdo Portasa zadekoval az pak jsem si uvedomila ze to neni muj kun
Proc ji dekujete???

Míšo, to vypadá dobře v tom dámském sedle, už jsme se dlouho nepotkaly prý Tě ničí v práci, vidíš, jak se nám špatně vstává

31.1.2006 09:09

sunin napsal(a):
Proc ji dekujete???

Proč jí dekujeme?Protože za 1. má krátkou srst a za 2.davala moc energie do toho aby se zahřála.Kdy budeš u koníků?My jsme teď kousek o vás.

31.1.2006 09:58

ivetka ja napsal(a):
Proč jí dekujeme?Protože za 1. má krátkou srst a za 2.davala moc energie do toho aby se zahřála.Kdy budeš u koníků?My jsme teď kousek o vás.

Morfínek

31.1.2006 09:59

kata morfik napsal(a):
Morfínek

Ještě....

Přidejte reakci

Přidat smajlík