widle
napsal(a):
Alternativa k severomoravskému koníkovému tématu. Pochlubte se jihomoravskými koníky
tak tohle jsou naše zaltíčka od Hodonína
brix
napsal(a):
díky, snažím se sem dát další, už jsem je i zmenšila, ale vždycky se to kousne
Tady jsou taky konici z JM
widle
napsal(a):
Alternativa k severomoravskému koníkovému tématu. Pochlubte se jihomoravskými koníky
to jsme my
zuza
napsal(a):
jaxe v létě koupeme v údolí Šárky
Tohle je můj koník Teo!!! je to ČT a je to parkurák...=0)
noled
napsal(a):
Tohle je můj koník Teo!!! je to ČT a je to parkurák...=0)
Sasetko tak tady posilam dalsi koniky zdalipak uhadnes kdo je kdo???
sunin
napsal(a):
Sasetko tak tady posilam dalsi koniky zdalipak uhadnes kdo je kdo???
a dalsi
sunin
napsal(a):
a dalsi
Tak tady se se svym konikem snazime o uklonu ale spis to vypada jako by chtel udelat kotrmelec
sunin
napsal(a):
Tak tady se se svym konikem snazime o uklonu ale spis to vypada jako by chtel udelat kotrmelec
ivetka ja
napsal(a):
Zkusím hádat Portino,Pikure a ten třetí nevím.Další fotka Mervin?Pak Portino?Předposlední Marinet?A poslední taky Portino?
Tý brďo, já už bych je skoro nepoznala Nemáš prosím fotečku Belarda? Byla bych vděčná... A ta úklona... Porťák tam vypadá, jak kdyby se chtěl zahrabat
Ale je to moc pěkný !!!
sasetka
napsal(a):
Tý brďo, já už bych je skoro nepoznala Nemáš prosím fotečku Belarda? Byla bych vděčná... A ta úklona... Porťák tam vypadá, jak kdyby se chtěl zahrabat
Ale je to moc pěkný !!!
Tak tady ti jeste posilam toho Belarda,je z neho ted peknej macek a hezky se nam zakulatil uz neni takovej kostntej a hranatej jako byval.Na fotkach je se svou slecnou ktera se o nej stara.
sunin
napsal(a):
Tak tady ti jeste posilam toho Belarda,je z neho ted peknej macek a hezky se nam zakulatil uz neni takovej kostntej a hranatej jako byval.Na fotkach je se svou slecnou ktera se o nej stara.
A jeste
sasetka
napsal(a):
Ale je to moc pěkný !!!
Ten treti cos ho nepoznala je Morfik.
Jo sasetko ta uklona vypada fakt ja kdyby se chtel zahrabat,ale to jeste dopilujem,taky mi u toho malem ukousl prst nevim jak budu zitra jezdit
sunin
napsal(a):
Ten treti cos ho nepoznala je Morfik.
Jo sasetko ta uklona vypada fakt ja kdyby se chtel zahrabat,ale to jeste dopilujem,taky mi u toho malem ukousl prst nevim jak budu zitra jezdit
Tak poslu i fotky Marineta ale nefotila jsem je ja ale Kacka od Marineta tak doufam ze ji to nebude vadit.
sunin
napsal(a):
Tak poslu i fotky Marineta ale nefotila jsem je ja ale Kacka od Marineta tak doufam ze ji to nebude vadit.
jeste
widle
napsal(a):
Lokarta (Mill Pond- Lokalita)
sunin
napsal(a):
Fotky Mangiho nemam,mozna jednu jak jsme je pousteli ted nedavno spolu do vybehu,jo a ty fotky jak tam zavodi ve vybehu taky nejsou moje,fotila je Dita tak doufam ze nevadi ze jsem je sem hodila.
Zkusim tu fotku najit.
Jo tak jsem ji nasla,to taky fotila Ditus
sunin
napsal(a):
Jo tak jsem ji nasla,to taky fotila Ditus
A jeste Carmelo pri akci s Portakem
ivetka ja
napsal(a):
Belard pěkně vyrostl.Je asi hodně vysokej,že?A opravdu je pěkně kulaťoučkej.Vypadá jak jeho brácha Bel Ami.Máš kdyžtak nějaké foto Mangiho?
No vysokej je dost ale jako BelAmi teda nevypada,BelAmi je vyrazem takovej jemnejsi a vic vypada jako plnas,kdybych Belarda neznala tak bych v zivote netypla ze je A1/1
sunin
napsal(a):
No vysokej je dost ale jako BelAmi teda nevypada,BelAmi je vyrazem takovej jemnejsi a vic vypada jako plnas,kdybych Belarda neznala tak bych v zivote netypla ze je A1/1
Já jsem to myslela jak na něm ta slečna sedí a Belošek se pase-tam mi připadá podobnej na Bel Amiho.A dík za fotku Mangiho.
sasetka
napsal(a):
Děkuju moc za Belardka - je to pořád takový moje mimčo Ta slečna s ním děla PNH nebo ma parellku jen tak? Nejsou třeba nějaký fotky pod sedlem? Klidně mi je pošli na mail. Ať ho tady nikdo moc neokoukává
Myslim ze s nim zkousi podle PNH ale nejsem si jista,foto pod sedlem nemam,ale az nejake vytvorim tak ti je poslu,ale nevim kdy to bude protoze mi vecne stavkuji baterky ve fotaku v te zime se okamzite vybijou i kdyz jsou novy ale budu se snazit.
widle
napsal(a):
A to jsou moji jihomoraváci :-)
bonita
napsal(a):
to je dobreeee...
Tak tohle jsou naši koníci z Jižní Moravy! Ryzák se jmenuje Delon, hnědka s hvězdičkou je Siahna-pony a hnědák je Teo!!!
noled
napsal(a):
Tak tohle jsou naši koníci z Jižní Moravy! Ryzák se jmenuje Delon, hnědka s hvězdičkou je Siahna-pony a hnědák je Teo!!!
Dneska se mi splnil muj velkej sen,projela jsem se v damskem sedle na svem konikovi.
sunin
napsal(a):
Dneska se mi splnil muj velkej sen,projela jsem se v damskem sedle na svem konikovi.
A jeste
sunin
napsal(a):
Jo Portas se choval jak profik teda v ramci moznosti,ale ze zacatku delal pitomosti,ale pak vse ok.
Mam bohuzel jen tri fotky ale pozy na foceni mu sly nejlip.
Ivco az se tu objevis,napis mi jak si se dostala do ochoza z tech sobesic,jaka byla cesta a jestli to moc neklouzalo.Dik M.
ivetka ja
napsal(a):
Další
A poslední Fotky nejsou moc kvalitní protože jsem je fotila telefonem.
ivetka ja
napsal(a):
Proč jí dekujeme?Protože za 1. má krátkou srst a za 2.davala moc energie do toho aby se zahřála.Kdy budeš u koníků?My jsme teď kousek o vás.
Morfínek