Dobré ránko všem a taky popřeju prima víkend!Páč jedu na ranní a odpolko už tu nikdo z Vás nebude...
Celý víkend jsem v práci,takže když mne podpoříte Bude to fajn
Jani,jaké bylo lyžování??Už jsi přeprala bacily??Leni,co Honzík??Danny si to s koníky jistě včera užila
Tak se tu mějte a a´t je večer co číst
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem a taky popřeju prima víkend!Páč jedu na ranní a odpolko už tu nikdo z Vás nebude...
Jani,jaké bylo lyžování??Už jsi přeprala bacily??Leni,co Honzík??Danny si to s koníky jistě včera užila
TAk věřím že Janička bacila ulyžovala k smrti...Leni určo Honzíkovi promluvila do duše a on byl hodný(PS.: i když Leni když mám koníka celý den zavřeného tak mi taky honzíkuje, včera mi tam poslal z radosti pěknýho hrba, lumpík:)) a DAnny? To je koňopožitkář...že? holky já už se těším na víkend..hurá hlavně že se v sobotu vyspím tak né aby jste mě někdo budil!!!!
Mimochodem jak již jsem na ifauně psala, na seznamu vznikl nový servr s videama, to samé jako youtube, ale v češtině tak jse to hned prubla a stáhla tam ty zbylí videa z huberta tam by měli být skákací akce z lesa, tak uvidíme...
klawdie
napsal(a):
TAk věřím že Janička bacila ulyžovala k smrti...Leni určo Honzíkovi promluvila do duše a on byl hodný(PS.: i když Leni když mám koníka celý den zavřeného tak mi taky honzíkuje, včera mi tam poslal z radosti pěknýho hrba, lumpík:)) a DAnny? To je koňopožitkář...že? holky já už se těším na víkend..hurá hlavně že se v sobotu vyspím tak né aby jste mě někdo budil!!!!
Mimochodem jak již jsem na ifauně psala, na seznamu vznikl nový servr s videama, to samé jako youtube, ale v češtině tak jse to hned prubla a stáhla tam ty zbylí videa z huberta tam by měli být skákací akce z lesa, tak uvidíme...
Holky, hezké ránko....Dneska jsem tu letěla dříve, že aspoň založím téma a Zuzik mě už předběh
Včera jsem nebyla jezdit, byla jsem do 5 v práci, ale dneska budu doma už ve 2hod, takže jedem na procházku....Docela to bude sranda, ale co se dá dělat, doufám, že bez podkov si na tvrdém vyskakovat nebude....
Klári, jaká je ta adresa s videama? To je přímo pod seznamem?
A Janiku, včera jsem se koukala z okna, svítila sjezdovka na Mostech, tak jsem si na tebe vzpoměla a byla alespoň myšlenkami s tebou
Dany a co koníci? Byla jsi jezdit? A Peťiuli s Evuli by nám taky mohli něco napsat a ne věčně pracovat.....
lanika
napsal(a):
Holky, hezké ránko....Dneska jsem tu letěla dříve, že aspoň založím téma a Zuzik mě už předběh
Včera jsem nebyla jezdit, byla jsem do 5 v práci, ale dneska budu doma už ve 2hod, takže jedem na procházku....Docela to bude sranda, ale co se dá dělat, doufám, že bez podkov si na tvrdém vyskakovat nebude....
A Janiku, včera jsem se koukala z okna, svítila sjezdovka na Mostech, tak jsem si na tebe vzpoměla a byla alespoň myšlenkami s tebou
Dany a co koníci? Byla jsi jezdit? A Peťiuli s Evuli by nám taky mohli něco napsat a ne věčně pracovat.....
Dobré ranko všem pracantkám při pátku,
já jsem včera zase vytáhla Leošu, moc mě potěšilo, že když jsem jí uzdila a řekla jí hlava tak jí opravdu dala dolů...fakt super, jen dotahovaní je boj, nafouklá jak meruna...venku s ní musim pochodit aby trochu splaskla...
Venku mi také udělala radost...včera bez cvalu, pouze úseky klusové...moc mě překvapilo, že jsem udělala klap klap a hlava jí cestovala dolů... pak jsem jí v klusu nechala povytáhnout otěže a krásně se protahovala, klusala s hlavou krááásně skloněnou. Je to úplně jiné ježdění, krásně pracuje hřbetem, pěkně péruje...fakt boží
Holky, mám tu pár fotek, teď jsem je namlátila do PC...ale koňských moc nemám...spíše když jsem byla prcek...historie
Heh, nevím kterou mám začít
lanika
napsal(a):
Je to od seznamu www.stream.cz
za chvilku se na chvilku zdejchnu vyskočila mi nějaká hnusná vyrážka tak si s tím radši zajdu, vy to tady máte za ukol pěkně zaplnit...
klawdie
napsal(a):
Je to od seznamu www.stream.cz
za chvilku se na chvilku zdejchnu vyskočila mi nějaká hnusná vyrážka tak si s tím radši zajdu, vy to tady máte za ukol pěkně zaplnit...
Kláry to máš utčitě z prááce... ale neboj, přes víkend to zmizne, vyskočí to až zase v pondělí...
Ba né, zajdi si s tím raději...nezměnily jsme prací prášek? Mě tjednou naskočila vyrážka po nějakém prášku...
Sekálistka...
haisovad
napsal(a):
Kláry to máš utčitě z prááce... ale neboj, přes víkend to zmizne, vyskočí to až zase v pondělí...
Ba né, zajdi si s tím raději...nezměnily jsme prací prášek? Mě tjednou naskočila vyrážka po nějakém prášku...
Sekálistka...
Dany, dobrý Jeslipak ti to zůstalo????
Holky, já bych měla zavčasu navštívit doktory....Kartu lékařskou mám už od 19 let doma, ještě nemám ani obvodního dospěláckého, pak musím do zubaře, nebyla jsem od základky , pak mě čeká gynekolok, oční ( už je ze mě slepoň) a kožní na pleť.....Už si s těma vyrážkama nevím rady
Myslíte, že to vše stihnu ještě zadara????
lanika
napsal(a):
Dany, dobrý Jeslipak ti to zůstalo????
Holky, já bych měla zavčasu navštívit doktory....Kartu lékařskou mám už od 19 let doma, ještě nemám ani obvodního dospěláckého, pak musím do zubaře, nebyla jsem od základky , pak mě čeká gynekolok, oční ( už je ze mě slepoň) a kožní na pleť.....Už si s těma vyrážkama nevím rady
Myslíte, že to vše stihnu ještě zadara????
Holky!!!
Co je s váma? Hele myšičky mají préééé tak jedu s maminou na kafíčko do města...Jeden klabonosáček z návštěvy ve Slatiňanech
haisovad
napsal(a):
Holky!!!
Co je s váma? Hele myšičky mají préééé tak jedu s maminou na kafíčko do města...Jeden klabonosáček z návštěvy ve Slatiňanech
Holky teda máte pruser...to na vás prdíme se segrou s překvápkem...mimochodem kdepak si blondata???koupila jsem reflex vestičku u skrblíka tak se bude krášlit do reflexního...má da velký pruhy tak jeden je tvůj musíme vymyslet kam to našijem...jo a potřebbuju ty money nutně zase jsme na to tzapoměli!!!
Jinak vyrážka je stafilokok, nebo jak se to píše, jsem nakažlivá tak bacha...už to prej doma chytl i čokl...chudák! tak jsem jim poslala mastičku:)))))
klawdie
napsal(a):
Holky teda máte pruser...to na vás prdíme se segrou s překvápkem...mimochodem kdepak si blondata???koupila jsem reflex vestičku u skrblíka tak se bude krášlit do reflexního...má da velký pruhy tak jeden je tvůj musíme vymyslet kam to našijem...jo a potřebbuju ty money nutně zase jsme na to tzapoměli!!!
Jinak vyrážka je stafilokok, nebo jak se to píše, jsem nakažlivá tak bacha...už to prej doma chytl i čokl...chudák! tak jsem jim poslala mastičku:)))))
Zlatka moje blondaté a bruňaté Nebudu tu dnes skoro celý den, jsem v zasedačce a hledám papíry pro konntrolu
Ale proč nepíšete vy, mi není jasné.....
Při chvilce času se ozvu.
klawdie
napsal(a):
JSou to bídný kozy...tak to ais taky pujdu makat.... Jinak Danny super fotos!
Tak jsem tu, kafíčko se trošičku protáááhlo...mamina se nějak rozpovídala... Odpoledne se teda zase uvidíme ale znáte to, když je semnou sama tak se rozkecá úplně jinak než když jsme ve společnosti...
Jinak šla jsem si vsadit sportku do trafiky a byla tam paní, co dýleruje RET & WHITE a když jsem si koupila šest krabiček tak jsem dostala takovouhle krááásnou peněženku zadarmo...tak jsem toho využila a nám dárek pro malou ségru k vánocům...
haisovad
napsal(a):
Tak jsem tu, kafíčko se trošičku protáááhlo...mamina se nějak rozpovídala... Odpoledne se teda zase uvidíme ale znáte to, když je semnou sama tak se rozkecá úplně jinak než když jsme ve společnosti...
Jinak šla jsem si vsadit sportku do trafiky a byla tam paní, co dýleruje RET & WHITE a když jsem si koupila šest krabiček tak jsem dostala takovouhle krááásnou peněženku zadarmo...tak jsem toho využila a nám dárek pro malou ségru k vánocům...
HEH vyčůrané Danny...
klawdie
napsal(a):
HEH vyčůrané Danny...
Mno byla by škoda toho nevyužít, že...
Koupili jsme si se ségrou spacáky...hned se musely doma vyzkoušet...
haisovad
napsal(a):
Mno byla by škoda toho nevyužít, že...
Koupili jsme si se ségrou spacáky...hned se musely doma vyzkoušet...
Tak jsem tady !!!!mám hodně volání už mě to nebavíííí:(
Včera sjem měla po dlouhý době akční vyjížďku, ani by jste nevěřili jak z krokové vyjížďky může člověk skončit na chirurgii!!!!! Vzala jsem kámošku z práce na koně, poprvé jela na koni. Dala jsem ji Grace a já jela na Jerrykovi a měla ji na vazáku. Byla tma, najednou větev...Já se vyhla, Káťa si ji nadzvedla a jak ji pustila, Jerry se lekl, rozcálal se a kobyla zamnou ! Káťa dala salto pozadu a já se snažila zastavit Jerryka, kterej mě omlátil o dvě větve, pak se mi i vytrhla kobyla..Domů jsme dojeli na koních!Já mám namožené rameno, bolí mě ksicht od těch větví a Káťa skončila s hlahou a trochu potlučená! Prý koně pro ni asi nebudou
rocky
napsal(a):
Tak jsem tady !!!!mám hodně volání už mě to nebavíííí:(
Včera sjem měla po dlouhý době akční vyjížďku, ani by jste nevěřili jak z krokové vyjížďky může člověk skončit na chirurgii!!!!! Vzala jsem kámošku z práce na koně, poprvé jela na koni. Dala jsem ji Grace a já jela na Jerrykovi a měla ji na vazáku. Byla tma, najednou větev...Já se vyhla, Káťa si ji nadzvedla a jak ji pustila, Jerry se lekl, rozcálal se a kobyla zamnou ! Káťa dala salto pozadu a já se snažila zastavit Jerryka, kterej mě omlátil o dvě větve, pak se mi i vytrhla kobyla..Domů jsme dojeli na koních!Já mám namožené rameno, bolí mě ksicht od těch větví a Káťa skončila s hlahou a trochu potlučená! Prý koně pro ni asi nebudou
Jinak Danny, jste pěkné mumie
Leni přeji hezkou vyjížďku s Honzíkem
rocky
napsal(a):
Jinak Danny, jste pěkné mumie
Leni přeji hezkou vyjížďku s Honzíkem
Ty vogo tak to je mazec Péťo, ještě že se nestalo nic vážnějšího.
Já jsem vzala asi před čtyřma rokama nejezdící ségru na vyjížďku. Dala jsem jí Lakyho (180 cm v kohoutku) a já jsem jela na Laidyně...bylo 31.12, čerstvě napadlej prašan, tak jsem jí vytáhla že jako pojedeme na krokovou pohádkovou vyjížďku...vyjeli jsme, všechno v pohodě a cca po 500 metrech od stáje si Lakym vzpomněl že chce domů, na míste to otočil a cválal i s mojí ségrou směr stáááj, já na ní řvala trochu se zakloň , přitáhni otěže, ohni ho..."zabrzdila" ho...a že jako už nikam , že sesedá a sere anto, a já nechělej caviky, nic se nestalo, teď už to neudělá...a neudělal. Byly jsme hodinu a půl venku, romantika jako prase, nakonec jsme i klusaly a byla prdel... ale od té doby jsem si to neriskla, vzít nejezdce na vyjížďku...bojim bojim
Pokračuji s historickejma fotkama...já a Laky (už jsem vám o ní jednou říkala...)
molly
napsal(a):
Čau holky, už jsem tady taky.... kuchtim dneska květáček
Péťo, tak to jste měli teda včera veselo .
Danny, fotečky dobrý, jen pokračuj
Včera nás u Hadříka navštívila Klafuska, jezdil Lukáš, tak jsme trošku pokecaly, dostala jsem suprové rady ohledně nylonu, taky se vrhnu trošičku do domácí výroby. hadřík byl včera šikulka, tak půjdem dneska na kavaletky....
Včera jsme se stavili na pivko, přišli tam lidičky od Pall Mallek, zahráli jsme si dvě hry na notebooku, vyhráli jsme sluníčko (foto dodám ) a tabatěrku. Koupili jsme si jednu krabičku, tudíž jsem byla spokojená, že nás to vyšlo na 7,-Kč, páč o tolik jsou PallMallky dražší a přišel známej, že se mu ta krabička líbí, tak jsem za ní chtěla 7korun a nakonec jsem jí kšeftařka vyměnila za 60,-Kč stravenku
cheyenne
napsal(a):
Čau holky, už jsem tady taky.... kuchtim dneska květáček
Péťo, tak to jste měli teda včera veselo .
Danny, fotečky dobrý, jen pokračuj
Včera nás u Hadříka navštívila Klafuska, jezdil Lukáš, tak jsme trošku pokecaly, dostala jsem suprové rady ohledně nylonu, taky se vrhnu trošičku do domácí výroby. hadřík byl včera šikulka, tak půjdem dneska na kavaletky....
Včera jsme se stavili na pivko, přišli tam lidičky od Pall Mallek, zahráli jsme si dvě hry na notebooku, vyhráli jsme sluníčko (foto dodám ) a tabatěrku. Koupili jsme si jednu krabičku, tudíž jsem byla spokojená, že nás to vyšlo na 7,-Kč, páč o tolik jsou PallMallky dražší a přišel známej, že se mu ta krabička líbí, tak jsem za ní chtěla 7korun a nakonec jsem jí kšeftařka vyměnila za 60,-Kč stravenku
Kláro, Péťo, čekám na to překvápko, prosím prosím, povídejte
Sluníčko
cheyenne
napsal(a):
Kláro, Péťo, čekám na to překvápko, prosím prosím, povídejte
Sluníčko
A z druhé strany....
Je to měkoučký, jde to mačkat a prej je protistresový
cheyenne
napsal(a):
A z druhé strany....
Je to měkoučký, jde to mačkat a prej je protistresový
Eviku, vyhraj mi taky jedno protistresová sluníčko....také byl ho potřebovala... ale spíše protinasrávací sluníčko...
Mám pokračovat? Oukej...jdu na to...
školka...takový andílek že? S ďáblem v těle...byla jsem strááášněj zlobivec...
haisovad
napsal(a):
Eviku, vyhraj mi taky jedno protistresová sluníčko....také byl ho potřebovala... ale spíše protinasrávací sluníčko...
Mám pokračovat? Oukej...jdu na to...
školka...takový andílek že? S ďáblem v těle...byla jsem strááášněj zlobivec...
Trocha erotiky...
haisovad
napsal(a):
Trocha erotiky...
et erotika...ale už o trochu starší
haisovad
napsal(a):
et erotika...ale už o trochu starší
Panenky pro mě prostě nebyly...
haisovad
napsal(a):
Panenky pro mě prostě nebyly...
Prosím nesmějte se mi, jo? Babíčka mě vymódila na školkové focení...šššálečku, pěkně učísnout na patičku...
haisovad
napsal(a):
Prosím nesmějte se mi, jo? Babíčka mě vymódila na školkové focení...šššálečku, pěkně učísnout na patičku...
heh, a v pondělí se pochlubí někdo jinej zase...
haisovad
napsal(a):
heh, a v pondělí se pochlubí někdo jinej zase...
Dobrej záběr, že?
haisovad
napsal(a):
Dobrej záběr, že?
Danny to je brutus.... díky že to tady dnes táhneš...
Jinak Evi super jaký přínos má hospoda...dobrá ptákovina, ale vypadá vážně kouzelně....
klawdie
napsal(a):
Jinak Evi super jaký přínos má hospoda...dobrá ptákovina, ale vypadá vážně kouzelně....
heh, to je vícuc z mého albumu...není to všechno ale kdyby ten sken byl rychlejší sakra...
hele tady mám etě jednu...malé nabručené pískle
klawdie
napsal(a):
nedávej sem tu moji obludku...tady byla ještě ošklivě vydrbanááá
rocky
napsal(a):
nedávej sem tu moji obludku...tady byla ještě ošklivě vydrbanááá
teda Danny tak já tě podpořím a taky přispěju nějakýma fotkama z dětství....mého hafíka....
Tady mimi Fejt a 12 let stará doga rekordmanka.
klawdie
napsal(a):
teda Danny tak já tě podpořím a taky přispěju nějakýma fotkama z dětství....mého hafíka....
Tady mimi Fejt a 12 let stará doga rekordmanka.
Tady jako princezna....
klawdie
napsal(a):
Tady jako princezna....
TAdy se segrou a bráška jako 14tidenní
klawdie
napsal(a):
TAdy se segrou a bráška jako 14tidenní
tady lítací méďa
klawdie
napsal(a):
Chcete mě????
HAdejte která pak je ta moje....nápověda největší požitkářka....
klawdie
napsal(a):
HAdejte která pak je ta moje....nápověda největší požitkářka....
a tohle blondaty mě z ní vyrostlo...tady čučí s tátou na telku....její oblíbeé místo, je to pes výškař!
klawdie
napsal(a):
a tohle blondaty mě z ní vyrostlo...tady čučí s tátou na telku....její oblíbeé místo, je to pes výškař!
TAdy bonus: štíhlý Jerík!
klawdie
napsal(a):
TAdy bonus: štíhlý Jerík!
Tý jo, takovej atlet...jen pokračuj...a v pondělí nějaké baby fotky, ju?
Jinak co budete provádět o víkendu?
Já mám dneska již zmiňovanou chlastačku, teta má 45 let...a před tejdnem se nám svěřila, že by chtěla vyzkoušt kouřit Mar...tak prej bratránek něco dovalí, to bude mazec...holky, to bude síla, fakt. Vůbec si to nedovadu představit...
Zítra od rána volejbalovej turnaj, zbytkáč jako prase...
a v neděli na koníky...budeme opravovat ohrady, protože nám sníh trochu potrhal lanko...a hlavně jak přebíhají srny, tak tomu dávaj zabrat...
Já a Luna...vzpomínková fotka
haisovad
napsal(a):
Tý jo, takovej atlet...jen pokračuj...a v pondělí nějaké baby fotky, ju?
Jinak co budete provádět o víkendu?
Já mám dneska již zmiňovanou chlastačku, teta má 45 let...a před tejdnem se nám svěřila, že by chtěla vyzkoušt kouřit Mar...tak prej bratránek něco dovalí, to bude mazec...holky, to bude síla, fakt. Vůbec si to nedovadu představit...
Zítra od rána volejbalovej turnaj, zbytkáč jako prase...
a v neděli na koníky...budeme opravovat ohrady, protože nám sníh trochu potrhal lanko...a hlavně jak přebíhají srny, tak tomu dávaj zabrat...
Já a Luna...vzpomínková fotka
np byla to nudlíčka...nenašla jsem žádnou srovnávácí, ale těhotnej je...
No DAnny já dnes asi lehce pokalím vínečko z moravy...zítra něco provedu s koněm a pak nechám autíčku vyměnit brzdový destičky,abych si někde nerozbila držtičku...no a večer jsem slibila že vyrazím s kamoškou na vesnický disko...no a v neděli s maminkou vyrazíme na nákupy hadrů do bydžovksýho tuzeksu:)znáte to za málo peněz spousta věci...
klawdie
napsal(a):
np byla to nudlíčka...nenašla jsem žádnou srovnávácí, ale těhotnej je...
No DAnny já dnes asi lehce pokalím vínečko z moravy...zítra něco provedu s koněm a pak nechám autíčku vyměnit brzdový destičky,abych si někde nerozbila držtičku...no a večer jsem slibila že vyrazím s kamoškou na vesnický disko...no a v neděli s maminkou vyrazíme na nákupy hadrů do bydžovksýho tuzeksu:)znáte to za málo peněz spousta věci...
Holky, mizím už domů, musím se psychicky připravit na to ježdění Dneska byly mega fofry, ale slibuji, v pondělí už buduz jenom tady a přispívat.
Hezký víkend. Pa
molly
napsal(a):
Už jsem tu zas, musela jsem na chvilku zmizet, těšim se na ten květáček, jsem brzda s obědem, máma něco organizuje v kuchyni a by jsme se tam ušlapaly, tak musíme počkat .
Já se chystám přes víkend válet, zítra pojedem za Saxulí, potřebuje vystrouhat, tak asi pomůžeme i dalšíma hříbošema, to bude mazec
cheyenne
napsal(a):
Už jsem tu zas, musela jsem na chvilku zmizet, těšim se na ten květáček, jsem brzda s obědem, máma něco organizuje v kuchyni a by jsme se tam ušlapaly, tak musíme počkat .
Já se chystám přes víkend válet, zítra pojedem za Saxulí, potřebuje vystrouhat, tak asi pomůžeme i dalšíma hříbošema, to bude mazec
Já pujdu zítra makat na jízdárnu, kobyla je nadrbaná , tak aby trochu schladla:) a ve středu odpočinek a jdu trénovat toho mýho novýho adepta na Jerryka. nebo nějaký dobrovolník na trénování
cheyenne
napsal(a):
Hele, a co to překvápko?
cheyenne
napsal(a):
Hele, a co to překvápko?
Pěknej rybníček...to bude až segra řekne už..řekla bych v pondělí...aaalllleee pač jsem stejně nikdo nechodí tak se na ně asi vyprdínkujeme
klawdie
napsal(a):
Pěknej rybníček...to bude až segra řekne už..řekla bych v pondělí...aaalllleee pač jsem stejně nikdo nechodí tak se na ně asi vyprdínkujeme
Péťo, řekni uuuuuužžžžžž !!!!!!!
cheyenne
napsal(a):
Péťo, řekni uuuuuužžžžžž !!!!!!!
Eviku, pěkně zvoraný to tam máte...jen co je pravda. Ty jo a ten ryblík...roste tam vůbec někdy tráva? Jako nechci vás nasrat, ale takhle vypadají výběhy u nás...
Já jsem dneska oběd odflákla, koupila jsem se takovej obloženej pizza chleba...nesmím se přežrávat, večer je ta hostina... a teta umí výborný vychytávky.
haisovad
napsal(a):
Eviku, pěkně zvoraný to tam máte...jen co je pravda. Ty jo a ten ryblík...roste tam vůbec někdy tráva? Jako nechci vás nasrat, ale takhle vypadají výběhy u nás...
Já jsem dneska oběd odflákla, koupila jsem se takovej obloženej pizza chleba...nesmím se přežrávat, večer je ta hostina... a teta umí výborný vychytávky.
Můžu k vám dát koně na prázdniny...kdyby byla každá stáj jako tato to by se koníci měli
klawdie
napsal(a):
Můžu k vám dát koně na prázdniny...kdyby byla každá stáj jako tato to by se koníci měli
No jo, naše slavná ohrada - ta kaluž je tam snad úplně pořád, ale aspoň se maj koníci v čem bahnit . Vzadu trochu trávy je, ale celej den se tam střídaj koně, takže angličák
, vám to taky závidim, Hadřík by byl brzo spokojená kulička
, tam u nás to vidí takhle....
cheyenne
napsal(a):
No jo, naše slavná ohrada - ta kaluž je tam snad úplně pořád, ale aspoň se maj koníci v čem bahnit . Vzadu trochu trávy je, ale celej den se tam střídaj koně, takže angličák
, vám to taky závidim, Hadřík by byl brzo spokojená kulička
, tam u nás to vidí takhle....
Mno pastvin je spousty, ale nejhorší je, že v létě se nemají kam schovat...není tam žádnej stín...snad na jaře uděláme grigošku a sprovozníme letní bydlení pro koníky, budou mít pro sebe obr přístřešek cca 20 x 15 m, a bude vyřešeno...stejně tak budou chodit jen na seníčko nebo ne véču nebo snídani...Mno uvidíme...
Ale když je moc sucho tak to tráva také nepřežije...
haisovad
napsal(a):
Mno pastvin je spousty, ale nejhorší je, že v létě se nemají kam schovat...není tam žádnej stín...snad na jaře uděláme grigošku a sprovozníme letní bydlení pro koníky, budou mít pro sebe obr přístřešek cca 20 x 15 m, a bude vyřešeno...stejně tak budou chodit jen na seníčko nebo ne véču nebo snídani...Mno uvidíme...
ale stzejně je to krásnej pohled na ty zelený nekonečný pastviny
haisovad
napsal(a):
takhle to vypadalo v před rokem v červenci...to je sahara
haisovad
napsal(a):
takhle to vypadalo v před rokem v červenci...to je sahara
Loučím se Dámy....
klawdie
napsal(a):
Loučím se Dámy....
Pastva je tak velká ž ejí to tolik nepoznamená...jediné místo, kde je teda voranice je u vany s vodou a u východu ale ještě se to dá...není to nic strašnýho
Holky taky valím domů, Tomajs už stojí před okénky...tak papa a krááásný víkend všem, Danny
rocky
napsal(a):
pááá krásný víkend
Skoro všichni mizí, tak já taky zmizííím, jedem za Hadříkem kavaletkovat, tak se všichni mějte, užijte víkend nejlépe, jak vám to půjde a čááááu
molly
napsal(a):
Ahojte je tady někdo takhle v pátek večer?
molly
napsal(a):
Ahojte je tady někdo takhle v pátek večer?
Kdopak by tu mohl večer být?
luciusl
napsal(a):
Já tu jseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Ahojky.... co Rozleťáci?
cheyenne
napsal(a):
A co Molly(tanice)?
S Rozleťákem jsem byla po týdnu venku, před tím chodil jen s děckama do kroku no a bylo to samzřejmě víc než znát !!! On je sladkej na jízdárně a na kolbišti, ale venku ??? A na louce ??? Hajzlík vzteklej !!! Doufám, že to ten malej smrad neokouká ... i když zatím se od něj učí dobře samý bejkárny !!!
luciusl
napsal(a):
S Rozleťákem jsem byla po týdnu venku, před tím chodil jen s děckama do kroku no a bylo to samzřejmě víc než znát !!! On je sladkej na jízdárně a na kolbišti, ale venku ??? A na louce ??? Hajzlík vzteklej !!! Doufám, že to ten malej smrad neokouká ... i když zatím se od něj učí dobře samý bejkárny !!!
Copak od něj odkoukal? Povídej, přeháněj
molly
napsal(a):
Holkýýý,já jsem se trošku zasekla s fretkou...Ta řádila
jste tu ještě???
Nebojte,jen spinkááá
molly
napsal(a):
Holkýýý,já jsem se trošku zasekla s fretkou...Ta řádila
jste tu ještě???
Nebojte,jen spinkááá
Vážně mne tu necháte o samotě???Co když se budu bát
hele,duch...
molly
napsal(a):
Vážně mne tu necháte o samotě???Co když se budu bát
hele,duch...
Jsem tuuuu, držim službu než usnu
molly
napsal(a):
bubububu
molly
napsal(a):
Ten je super Ještě jsem na Frísoj neseděla...Jezdila jsem jen "barokní" kladrubáčky
Já jsem zas vtipně ještě neseděla na kladrubákovi, ale dočkám se
Frísáci pohodlný, jen škoda, že nepřiježděný a nerozhejbatelný....
molly
napsal(a):
Raděj zalehli...Večerkááááá
Taky to vidím na podobnou polohu
cheyenne
napsal(a):
Taky to vidím na podobnou polohu
Tak pro dnešek tady brou noc....