lufinka
napsal(a):
Tež si říkám
To je :-( ani jezdit na ní nemůžu, než bych jí vyčistila je tma :-(
haydee
napsal(a):
Jj,na to si stěžuje víc lidí,barva je to krásná,ale do podzima fakt nepraktická
tady se hlásí Atrej
naftalinka
napsal(a):
ahoj, je nám 8. A co ty hoď taky nějaké foto
Já nemám ale šímlíka - mám s kamarádkou haflici
Tak něco z CSIO
Je fakt krásný, moc se mi líbí - v profilu máš, že máš hřebce ... Je to stále hřebec ?
blanche
napsal(a):
Já nemám ale šímlíka - mám s kamarádkou haflici
Tak něco z CSIO
Je fakt krásný, moc se mi líbí - v profilu máš, že máš hřebce ... Je to stále hřebec ?
Shiva
blanche
napsal(a):
Aaaa, tady někdo jezdí na Mělník
smíšený bělouš Gery a jeho kámoš Nerva
haydee
napsal(a):
Šimlové,grošáci,bělouši,hlašte se!
Tak moje Sněhulka je hnědošedý bělouš . Jinak racino, můžem si podat ruce s tím čištěním, mít šimla, který sebou rád plácne kdykoliv do bláta je obzvláště na podzim značně nepraktické
, jeden den vyčistím, doufám, že se do druhého dne nevyválí, abych mohla jít další den jezdit
Foto Zuzka Buráňová
gery
napsal(a):
Jasně je to on. Přez sezonu jezdí rychlostky a teď se fláká s kámoškama na vyjížďkách v lese, jen tak na parelce nebo beze všeho, strašně se plazí. (Je to takovej zimní lenochod.Pořád nás dobíhá.
On ale neni cistej hucul, ze?
Nema v sobe i nejakeho arabka-shagyu?
Puvodne jste ho koupili pro western? Nebo tak prekvapil?
jessyn
napsal(a):
On ale neni cistej hucul, ze?
Nema v sobe i nejakeho arabka-shagyu?
Puvodne jste ho koupili pro western? Nebo tak prekvapil?
Je to domácí odchovanec. Jeho maminka je super huculka (vyzáží spíšQH) Na připuštění byla na stanici hřebců. Ještě se čekalo na nějaké genetické vyšetření protože to bylo nějaké příbuzenstvo přez nějaké koleno. Takže by měl být čistej ale je fakt že tam stál taky arab 283 Sultán . Co na ní bylo puštěno se můžem jen dohadovat.Původně byl na prodej ale byl černej a pěknej hajzlík a ta černá rozhodla. Ale opravdu černý už fakt nejni. No bylo mu odpuštěno vyvážil to charakterem. Je to pěknej domácí mazánek.
luckai
napsal(a):
Tak moje Sněhulka je hnědošedý bělouš . Jinak racino, můžem si podat ruce s tím čištěním, mít šimla, který sebou rád plácne kdykoliv do bláta je obzvláště na podzim značně nepraktické
, jeden den vyčistím, doufám, že se do druhého dne nevyválí, abych mohla jít další den jezdit
Foto Zuzka Buráňová
ahoj :-) nádherná fotka
je to fakt děs s tím čištěním :-) a to když jsem jí kupovali tak mi řekli, že se neválí a asi měli pravdu jelikož jí tam měli docela čistou. No a ejhle jaká změna :-)
gery
napsal(a):
Je to domácí odchovanec. Jeho maminka je super huculka (vyzáží spíšQH) Na připuštění byla na stanici hřebců. Ještě se čekalo na nějaké genetické vyšetření protože to bylo nějaké příbuzenstvo přez nějaké koleno. Takže by měl být čistej ale je fakt že tam stál taky arab 283 Sultán . Co na ní bylo puštěno se můžem jen dohadovat.Původně byl na prodej ale byl černej a pěknej hajzlík a ta černá rozhodla. Ale opravdu černý už fakt nejni. No bylo mu odpuštěno vyvážil to charakterem. Je to pěknej domácí mazánek.
No, dohadovat to tak pred 50lety, ted tu je DNA test.
Z toho se to zjistit da. Vypada spicovne, ne jak ostatni chlupati, tvrdi huculove.
Jak je vyskove?
jessyn
napsal(a):
No, dohadovat to tak pred 50lety, ted tu je DNA test.
Z toho se to zjistit da. Vypada spicovne, ne jak ostatni chlupati, tvrdi huculove.
Jak je vyskove?
No testy se nám dělat nechce. Každopádně i přez lukrativní nabídky zůstane u své paničky. Ale máma plavá huculák hodně tmavej ,skoro černej, arabák bílej. Tak kdo je asi tatínek.Na výšku je akorát aby se člověk moc nenamáhal má asi 150cm.Je to jeden z mála světlích koní kteří se neradi válejí v blátě. Narozdíl od všech zdejších kteří chodí domů v jedné barvě.
racina
napsal(a):
ahoj :-) nádherná fotka
je to fakt děs s tím čištěním :-) a to když jsem jí kupovali tak mi řekli, že se neválí a asi měli pravdu jelikož jí tam měli docela čistou. No a ejhle jaká změna :-)
Jo, Zuzka má krásné fotky, byla u nás už třikrát a nemůžem si to vynachválit .
Já mám podobnou zkušenost, první rok, co jsme ji dovezli, tak jsem si libovala, jak je fajn, že se vůbec neválí, no jenže to jsem neměla říkat, další rok to začalo. Ale tajně z toho podezřívám dalšího šimlíka, že ji to naučil, byli spolu sice jen chviličku,ale ten je v tomhle ještě horší, asi se nechala inspirovat a už jí to zůstalo . Vůbec nejlepší je když je z jedné strany souvislá centimetrová vrstva blátaa z druhé čerstvě vyválená
, to můžu zrovna zabalit
. A ještě jsem zapoměla moře bodláků v dlouhé hřívě
. No ale když ji vidím, jaký je spokojený divoch ...
.
luckai
napsal(a):
Jo, Zuzka má krásné fotky, byla u nás už třikrát a nemůžem si to vynachválit .
Já mám podobnou zkušenost, první rok, co jsme ji dovezli, tak jsem si libovala, jak je fajn, že se vůbec neválí, no jenže to jsem neměla říkat, další rok to začalo. Ale tajně z toho podezřívám dalšího šimlíka, že ji to naučil, byli spolu sice jen chviličku,ale ten je v tomhle ještě horší, asi se nechala inspirovat a už jí to zůstalo . Vůbec nejlepší je když je z jedné strany souvislá centimetrová vrstva blátaa z druhé čerstvě vyválená
, to můžu zrovna zabalit
. A ještě jsem zapoměla moře bodláků v dlouhé hřívě
. No ale když ji vidím, jaký je spokojený divoch ...
.
Plně vás chápu, taky si občas říkám, že toho moc nenajezdím.... ale třeba se za ten rok válet přestane
gery
napsal(a):
No testy se nám dělat nechce. Každopádně i přez lukrativní nabídky zůstane u své paničky. Ale máma plavá huculák hodně tmavej ,skoro černej, arabák bílej. Tak kdo je asi tatínek.Na výšku je akorát aby se člověk moc nenamáhal má asi 150cm.Je to jeden z mála světlích koní kteří se neradi válejí v blátě. Narozdíl od všech zdejších kteří chodí domů v jedné barvě.
Tak to jo, kazdopande je to sampion
dej tu nejake jeho dalsi fotky, ne?
Jinak zacnu taky jezdit rychlostky, ted je jeste brzo, budou mu tri, tak pocitam az nekdy za rok
luckai
napsal(a):
silně pochybuji, že když se jednou kůň začne válet, tak s tím přestane , no asi ví proč to dělají
.
Ta fotka je dokonalá
no s tim válením máte pravdu, ale zase když už je moc mokro a moc bahnito tak si moji hřebci nelehnou. Mají svojí hranici bahnitosti
haydee
napsal(a):
Moje Bellišenka :-*
luckai
napsal(a):
Tak ta moje je úplně bez hranic
Ten můj taky.... asi mezi těma hnědejma nechce vyčnívat
Bahňák první kategorie
cheyenne
napsal(a):
Ten můj taky.... asi mezi těma hnědejma nechce vyčnívat
Bahňák první kategorie
Ale jsou tam všichni stejný
cheyenne
napsal(a):
Každá kaluž dobrá
To jsou fotky z ledna....
Letos na podzim nebejváme tak moc bahnitý....
naftalinka
napsal(a):
hmmm tak todle je dobrá smršť jak tam sebou všichni flákli to mi připomíná když vypustíme hajtry do výběhu tak padaj k zemi taky jak hrušky
No jo, tahlety taky, závoděj, kdo se stihne zválet víckrát , ale u těch dvouletejch se na to pěkně kouká, čistit moc nemusíme a přes koleno to nelámem
, jen doufám, že příští rok nebude moc bahna, páč ten můj je strašně chlupatej, můj chlap nevěřil v květnu, že už dolínal
Vždycky jsem chtěla válecí fotky, tak jsem si na to pořídila koně
cheyenne
napsal(a):
No jo, tahlety taky, závoděj, kdo se stihne zválet víckrát , ale u těch dvouletejch se na to pěkně kouká, čistit moc nemusíme a přes koleno to nelámem
, jen doufám, že příští rok nebude moc bahna, páč ten můj je strašně chlupatej, můj chlap nevěřil v květnu, že už dolínal
Vždycky jsem chtěla válecí fotky, tak jsem si na to pořídila koně
Tak koukám, po pár sklenkách vína, jestli ještě píšu srozumitelně , nějak mám pomalý ruce
Ještě přihodím šimlíka Cicera, z druhého konce stáje
cheyenne
napsal(a):
Tak koukám, po pár sklenkách vína, jestli ještě píšu srozumitelně , nějak mám pomalý ruce
Ještě přihodím šimlíka Cicera, z druhého konce stáje
A taky tam je jedna bílá kobylka, Jeremia
cheyenne
napsal(a):
A taky tam je jedna bílá kobylka, Jeremia
A ještě z "archivu" vyhrabu jednoho důchodce, Ukaz, ročník 1982
briga
napsal(a):
Moje Bellišenka :-*
Bellišenka má taky něco arabskýho v krvi,viď?
Na fotce též zabahněná..
haydee
napsal(a):
Bellišenka má taky něco arabskýho v krvi,viď?
Na fotce též zabahněná..
jojo má, tatínek je Shagya :-)
jessyn
napsal(a):
Tak to jo, kazdopande je to sampion
dej tu nejake jeho dalsi fotky, ne?
Jinak zacnu taky jezdit rychlostky, ted je jeste brzo, budou mu tri, tak pocitam az nekdy za rok
Konečně se našel někdo kdo ho předběhne aby mohl do rychlostkového důchodu. Už o tom přemýšlejí rok ale na jaře dostane běhavku a tak se řekne ,no letos naposledy.tak uvydíme.Když vydí na závodech tyčky je jak švyhlej,( doma je vůbec nezná, jezdí jen kopečky) je zajímavé že sudy ho tak nelákaj. Foto když mu bylo 5let.U nás se skoro nefotí ono tedy není čím.
gery
napsal(a):
Konečně se našel někdo kdo ho předběhne aby mohl do rychlostkového důchodu. Už o tom přemýšlejí rok ale na jaře dostane běhavku a tak se řekne ,no letos naposledy.tak uvydíme.Když vydí na závodech tyčky je jak švyhlej,( doma je vůbec nezná, jezdí jen kopečky) je zajímavé že sudy ho tak nelákaj. Foto když mu bylo 5let.U nás se skoro nefotí ono tedy není čím.
Geros je fakt nadhernej.
Divim se, ze na nej nemaji ti arabci co taky jezdi rychlostky, asi to ma v krvi.
Jinak uvidime jak to pujde a doufam, ze se na zavodech jednou potkame.
Odkud presne jste? Asi z Cech, ze?
jessyn
napsal(a):
Geros je fakt nadhernej.
Divim se, ze na nej nemaji ti arabci co taky jezdi rychlostky, asi to ma v krvi.
Jinak uvidime jak to pujde a doufam, ze se na zavodech jednou potkame.
Odkud presne jste? Asi z Cech, ze?
No jo jsme ze severu, teda čech. Přímo z Děčína, takže to máme všeude dost daleko. Nejraději jezdíme na Novou ameriku máme to poměrně blízko ( asi 190km). a je tam dobrej povrch. Moc se tam mazánkovi líbí. Pak ještě horka ( Olomouc), nebo Borová(české Budějovice.Určitě se někde potkáme , tak až uvydíš Geryho ( Čerta) tak dej o sobě vědět a alespoň pokecáme. Že ho nepředběhnou arábci se taky divíme ale on fakt běží že by se přetrh. Přidávám foto Geryho kámošky (arabo hafling, dříve s ní tahali v lese, Je jí 18 a pod sedlem fakt pošuk. A největší stájové prase, ta umí být fakt hustá. Musíme nechat uschnout přez noc a ráno teprve čistit.Opět kůň který se kupoval jako skoro černý. Tady snad vybledne každej.
gery
napsal(a):
No jo jsme ze severu, teda čech. Přímo z Děčína, takže to máme všeude dost daleko. Nejraději jezdíme na Novou ameriku máme to poměrně blízko ( asi 190km). a je tam dobrej povrch. Moc se tam mazánkovi líbí. Pak ještě horka ( Olomouc), nebo Borová(české Budějovice.Určitě se někde potkáme , tak až uvydíš Geryho ( Čerta) tak dej o sobě vědět a alespoň pokecáme. Že ho nepředběhnou arábci se taky divíme ale on fakt běží že by se přetrh. Přidávám foto Geryho kámošky (arabo hafling, dříve s ní tahali v lese, Je jí 18 a pod sedlem fakt pošuk. A největší stájové prase, ta umí být fakt hustá. Musíme nechat uschnout přez noc a ráno teprve čistit.Opět kůň který se kupoval jako skoro černý. Tady snad vybledne každej.
Tak to je skoda, ze je to k Vam takova dalka.
A porad ho jezdi Dana P.?
Gerryho kamoska je peknaNa 18 teda nevypada.
Ma uz nejakeho potomka? Nebo bude mit? -Gerry
Tento rok urcite nekde pojedu pasivne.
Nemame totiz jeste s mladochem licenci. Budou mu stejne teprve tri rocky.
Pridavam foto sveho, snad jednou bareloveho kone
briga
napsal(a):
jojo má, tatínek je Shagya :-)
Tož to tu ještě chybí Sahib
klawdie
napsal(a):
Tož to tu ještě chybí Sahib
Jinak u nás padaj do bahna postupně, nejdřív poník, pak kobyla a Sahib nakonec...tady s milenkou Grace
rocky
napsal(a):
No a přece GRACE
Ahojky!! Tak já se přidám s klisnou jménem Unika
Máme štěstí páč Unča se nerada válí venku takže je většinou čistá
jezabel
napsal(a):
Ahojky!! Tak já se přidám s klisnou jménem Unika
Máme štěstí páč Unča se nerada válí venku takže je většinou čistá
Hezkýýý
jessyn
napsal(a):
Tak to je skoda, ze je to k Vam takova dalka.
A porad ho jezdi Dana P.?
Gerryho kamoska je peknaNa 18 teda nevypada.
Ma uz nejakeho potomka? Nebo bude mit? -Gerry
Tento rok urcite nekde pojedu pasivne.
Nemame totiz jeste s mladochem licenci. Budou mu stejne teprve tri rocky.
Pridavam foto sveho, snad jednou bareloveho kone
Taky se u nás začínalo až po 4 roce. Ono ač to nevypadá je to na klouby pěknej záhul.Koník vypadá velice hezky, má vzadu pěknej motor, Tak to se teda máme na co těšit.Jinak Gery má pořád stejou paničku, již od narození a nikdy se ho nevzdá. Potomka nemá ale na jaře se na jednoho chystáme opět pro sebe.Dana si přivezla týranou kobču,už jí vykrmila ,nasvalila,ale nedá se ani vyčistit ,je strašně agresivní. Zajímavé je že po chvilce přemlouvání se nechá nasedlat, na vyjížďce super,když přijede, nechá se vyčistit i s kopytama. danča už má několikátého týraného koníka,ona je snad zbírá. ( já jsem něco jako její adoptovaná dcera.) nemusí mě krmit ani vychovávat.Fuj to bylo vyčerpávající info.Přidávám ještě jednu běliznu. Mazánek největší WPBr. nyní má novou paničku, byla zde jen na výcvik.
gery
napsal(a):
Taky se u nás začínalo až po 4 roce. Ono ač to nevypadá je to na klouby pěknej záhul.Koník vypadá velice hezky, má vzadu pěknej motor, Tak to se teda máme na co těšit.Jinak Gery má pořád stejou paničku, již od narození a nikdy se ho nevzdá. Potomka nemá ale na jaře se na jednoho chystáme opět pro sebe.Dana si přivezla týranou kobču,už jí vykrmila ,nasvalila,ale nedá se ani vyčistit ,je strašně agresivní. Zajímavé je že po chvilce přemlouvání se nechá nasedlat, na vyjížďce super,když přijede, nechá se vyčistit i s kopytama. danča už má několikátého týraného koníka,ona je snad zbírá. ( já jsem něco jako její adoptovaná dcera.) nemusí mě krmit ani vychovávat.Fuj to bylo vyčerpávající info.Přidávám ještě jednu běliznu. Mazánek největší WPBr. nyní má novou paničku, byla zde jen na výcvik.
A ty se tam chodis starat o koniky?
Diky
Muj milasek se zacne obsedat pred 3rokem, zavody tenhle rok ne, az pristi, ale hubertka pojedu, myslim, ze zahul je to na klouby vic nez poradny, na verejnaku jsem si udelala trapas jela sem to s konem krokem, ale mel teprv 3 a videl to poprve.
Bylo mi to jedno. Chtela jsem ho jen navykonut na atmosferu. Ale pak prisly kamosky a rekly, ze me prihlasi
Vsichni chcou hned vse, ja si pockam. Vsak vis jak to je, kdo si pocka...ten se docka.
Jinak Jesse je po Kathys Royal Jess z matky huculoarab. Je to dabel.
Za mesic az se vratim domu tu dam aktualni foto, uz se tesim az spolu budem vyvadet po ohrade
Kolik mate koniku celkem?
Musim se prijet podivat.
jessyn
napsal(a):
A ty se tam chodis starat o koniky?
Diky
Muj milasek se zacne obsedat pred 3rokem, zavody tenhle rok ne, az pristi, ale hubertka pojedu, myslim, ze zahul je to na klouby vic nez poradny, na verejnaku jsem si udelala trapas jela sem to s konem krokem, ale mel teprv 3 a videl to poprve.
Bylo mi to jedno. Chtela jsem ho jen navykonut na atmosferu. Ale pak prisly kamosky a rekly, ze me prihlasi
Vsichni chcou hned vse, ja si pockam. Vsak vis jak to je, kdo si pocka...ten se docka.
Jinak Jesse je po Kathys Royal Jess z matky huculoarab. Je to dabel.
Za mesic az se vratim domu tu dam aktualni foto, uz se tesim az spolu budem vyvadet po ohrade
Kolik mate koniku celkem?
Musim se prijet podivat.
Momentálně je tu 10 koníků včetně poníků. Já už jezdím jenom na sobotu a neděli jsem na škole 200km od baráku. Učení nic moc tak ke koním moc nesmím. Ale alespoň si s provazníkama posílám meila. Ať vím co se děje a kam pojedou. Na gerym jsem si dělala licenci, chudák to odběhnul sám na mě vlezla tréma.Jinaktatínek i mamina bude dobrá kombinace. Je fakt moc pěknej. Řeknu Danče ať se koukne ,bude slyntat, máme stejný vkus.
haydee
napsal(a):
Hezkýýý
Cicero je nádherný kůň, co je to zač? A Brigo, vaše malá roste do krásy. Jen škoda, že jejího taťku nechtějí uchovnit, ale ani o to nikdo nežádal. Teď opět prý stojí zavřený v chlívku a nic nedělá. Tady přidám jednu bělici před výstavou. Teď ji jen odjezdím a zavřu, v našem mini výběhu s moc koňma je srajda po hlezna. Snad už brzo zamrzne a napadne snížek.
gery
napsal(a):
Momentálně je tu 10 koníků včetně poníků. Já už jezdím jenom na sobotu a neděli jsem na škole 200km od baráku. Učení nic moc tak ke koním moc nesmím. Ale alespoň si s provazníkama posílám meila. Ať vím co se děje a kam pojedou. Na gerym jsem si dělala licenci, chudák to odběhnul sám na mě vlezla tréma.Jinaktatínek i mamina bude dobrá kombinace. Je fakt moc pěknej. Řeknu Danče ať se koukne ,bude slyntat, máme stejný vkus.
To si myslim, ze ne
Kolik Ti je a co jezdis?
Pole nebo Barely?
Pridavam jednu chlupatou
ghajariy
napsal(a):
Cicero je nádherný kůň, co je to zač? A Brigo, vaše malá roste do krásy. Jen škoda, že jejího taťku nechtějí uchovnit, ale ani o to nikdo nežádal. Teď opět prý stojí zavřený v chlívku a nic nedělá. Tady přidám jednu bělici před výstavou. Teď ji jen odjezdím a zavřu, v našem mini výběhu s moc koňma je srajda po hlezna. Snad už brzo zamrzne a napadne snížek.
TAk ja prihodim taky neco:)
Ty uz jsou ale starý..tento koník je tedkom uz v anglii:)
petas
napsal(a):
TAk ja prihodim taky neco:)
Ty uz jsou ale starý..tento koník je tedkom uz v anglii:)
MAmjich hodne!Ale asi dam ted fotku konika,kterej je aktualne ustajen tam kde jezdim:D
Corlando..jeste neni epe bilej,ale na ot ze se narodil jako ryzácek je to slucsný..postupne s eblízíme bílé
petas
napsal(a):
MAmjich hodne!Ale asi dam ted fotku konika,kterej je aktualne ustajen tam kde jezdim:D
Corlando..jeste neni epe bilej,ale na ot ze se narodil jako ryzácek je to slucsný..postupne s eblízíme bílé
A ro srovnání ještě jako hříbátko
haydee
napsal(a):
Tohle je Lukáš...je bez původu,ale šikovnej....
jessyn
napsal(a):
To si myslim, ze ne
Kolik Ti je a co jezdis?
Pole nebo Barely?
Pridavam jednu chlupatou
No jo měla jsem pravdu,moc se ji líbí, po hnědáčkovi docela pase ale nějak se jí nedaří.A že je chundelka? to jsi nevyděla její poníky ,lední medvěd by ji závyděl. Teď už nezávodím nemám na to čas ale se plazím většinou po lese. Dřív jsem jezdila w. pleasure,horsmena i rychlostky. Na gerym já nemůžu , není mi 18 a ostatní koně jsou spíš rekreační takže jezdím spíš abych nabrala zkušenosti.
gery
napsal(a):
No jo měla jsem pravdu,moc se ji líbí, po hnědáčkovi docela pase ale nějak se jí nedaří.A že je chundelka? to jsi nevyděla její poníky ,lední medvěd by ji závyděl. Teď už nezávodím nemám na to čas ale se plazím většinou po lese. Dřív jsem jezdila w. pleasure,horsmena i rychlostky. Na gerym já nemůžu , není mi 18 a ostatní koně jsou spíš rekreační takže jezdím spíš abych nabrala zkušenosti.
Je, tak to moc dekuji.
Chlupatej je poradne, ale zase se brzo vylina a v lete ma nadrhenou srst.
Tvuj NICK>spagat>provazek? >prijmeni majitelu Gerose?
Rychlostky jsou super, ale zakazala bych nekterym jezdcum ostre uzdeni, jak casto vidis paky, z jedne strany na druhou...docela drsne pro kone.
Ty planujes koupit konika?
haydee
napsal(a):
Cicero je holštýn po Comero, Kladrubský chov, 11let, drezúrista (S), hřebec...
haydee
napsal(a):
Bílý (vl. jménem Sigi) a Ťuťa (vl. jménem Usirev). Bílý je Shagya-valach 8 let, Ťuťa je pln. arab hřebec 11 let. Sigi je ten prostornější
jessyn
napsal(a):
Je, tak to moc dekuji.
Chlupatej je poradne, ale zase se brzo vylina a v lete ma nadrhenou srst.
Tvuj NICK>spagat>provazek? >prijmeni majitelu Gerose?
Rychlostky jsou super, ale zakazala bych nekterym jezdcum ostre uzdeni, jak casto vidis paky, z jedne strany na druhou...docela drsne pro kone.
Ty planujes koupit konika?
No jo píšu to od nich.Je to jejich adresa Všichni jim říkaj Provázci.Koníka plánuju až..... Nejdřív střední a potom VŠ.Zatím mám do stájí volný přístup a volnou ruku tak to řešit nemusím. Jezdím na čem chci krom Dančinejch miminek ( 3 poníků)Někdy se na rychlostkách zahlédne něco co nám bere dech. Na to slyším vždy to samé: taky bych ti to narvala do huby,jak budeš jásat!.Husí kůže nás přechází dlouho.Známe pár lidí co si na koně navěšej co můžou a pak jen tahaj.děs a běs.
gery
napsal(a):
No jo píšu to od nich.Je to jejich adresa Všichni jim říkaj Provázci.Koníka plánuju až..... Nejdřív střední a potom VŠ.Zatím mám do stájí volný přístup a volnou ruku tak to řešit nemusím. Jezdím na čem chci krom Dančinejch miminek ( 3 poníků)Někdy se na rychlostkách zahlédne něco co nám bere dech. Na to slyším vždy to samé: taky bych ti to narvala do huby,jak budeš jásat!.Husí kůže nás přechází dlouho.Známe pár lidí co si na koně navěšej co můžou a pak jen tahaj.děs a běs.
Podle me dobry barelovy kun to musi odjet i na obyc ohlavce.
Neni duvod jezdit na pace, kdyz mu nekdo v zatacce-obratu skube v drzce.
Chudak konik. A vetsinou to vidis na krasnych citlivych arabskych hlavickach, nebo a1/1. To je potom proti koni. Kone to musi bavit.
Kolik teda maji provazci koniku?
zuza
napsal(a):
Pardon-foto Zuzka Buráňová (dycky na to zapomenu! :-o )
Tady je můj grošáček - Bobulka
lesterka
napsal(a):
Tak tady jeden můj malý šimlík
Novější foto, Bobeš
miladka

XXX.XXX.80.193
bonbonka
napsal(a):
Ester :)
taky tu mám jednoho šimlíka - nebo tedy spíš šimličku - rok a půl stará (mladá) ČT - Kaila po Landprinz.
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka
napsal(a):
taky tu mám jednoho šimlíka - nebo tedy spíš šimličku - rok a půl stará (mladá) ČT - Kaila po Landprinz.
tady s mojí Morgankou - velké kámošky
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
haydee
napsal(a):
Taky mám jednoho - Šiml neboli René
ditule28
napsal(a):
Taky mám jednoho - Šiml neboli René
tož ještě ppřidám..pózista Sabulák
klawdie
napsal(a):
tož ještě ppřidám..pózista Sabulák
tak ja to soupnu Shaker foto z dovolene
haydee
napsal(a):
Taky přidám jednoho Sahiba - náš Franz.
haydee
napsal(a):
Franz ještě jednou
sandra1
napsal(a):
Franz ještě jednou
Brácha Kubišťák?
taky jsme skákali...
klawdie
napsal(a):
Brácha Kubišťák?
taky jsme skákali...
to byli začátky a tohle bylo naposledy...
jenee
napsal(a):
Naše Jessika
franz vali to je kus kona
foto v zimne Šako u oceanu
sakiron
napsal(a):
franz vali to je kus kona
foto v zimne Šako u oceanu
Jéé koukám že jste obnovili moje rok staré téma . Tak vám sem dávám haydée o rok později
haydee
napsal(a):
Přidávám kobylku A1/1 šimlíků není nikdy dost!
haydee
napsal(a):
a jeden špinavý šimlík
haydee
napsal(a):
a jeden šikovný šimlík od kamaráda
haydee
napsal(a):
a 4 najednou z Frenštátu březen 2008
haydee
napsal(a):
Můj šimloň...:-)
Víc fotek na našich stránkách: www.mamulaci.cz
haydee
napsal(a):
A ještě jeden z Francie...
haydee
napsal(a):
tady jeden běloušek se Z.Žílou
haydee
napsal(a):
a jeden s westernovým nádechem Franta Hatlapatka se svým Pedrem
irculka
napsal(a):
a jeden s westernovým nádechem Franta Hatlapatka se svým Pedrem
Tady můj Roján
haydee
napsal(a):
11letý valášek Gaston
haydee
napsal(a):
Zdravím a přidávám do šimlíkárny naše kousky, tady Aida
krizovatka
napsal(a):
Zdravím a přidávám do šimlíkárny naše kousky, tady Aida
jeník
sandra1
napsal(a):
Franz ještě jednou
SANDRA1 (ALENAS)
- Ahoj, mohla by si se mi prosím ozvat na e-mail (IvettkaL@seznam.cz)? Jenom bych se Tě chtěla zeptat na Fandu.
Díky Iveta
foto: Fanda 2005
pettankaa
napsal(a):
Pro leennyy (Lenka): myslím, že znám tvojeho Bobeše, akorát dost zbělal. Znám ho od jeho narození. Vím kde se narodil, kde působil atd. Je to poník vysoký tak kolem 120 - 130cm? POkud chceš věděti víc pisni meilík,ráda zodpovím
umělecký šiml
haydee
napsal(a):
umělecký šiml
tak vam tady dam taky šimlíka jjjjrejkinka
mimik
napsal(a):
tak vam tady dam taky šimlíka jjjjrejkinka
Jsou to krásní koníci, ale já bych takovou barvu nechtěla, já upředňostňuju tmavé hnědáky s lysinou . Ta bava je hrozne nepraktická. N aběloušovi jsem jezdila a na nich je všechno vidět, hrůza. Ted jezdím isabelu, jsem si moc nepomohla
monchess
napsal(a):
Jsou to krásní koníci, ale já bych takovou barvu nechtěla, já upředňostňuju tmavé hnědáky s lysinou . Ta bava je hrozne nepraktická. N aběloušovi jsem jezdila a na nich je všechno vidět, hrůza. Ted jezdím isabelu, jsem si moc nepomohla