Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.11.2007 10:06

dávejte fotky vás s koníky

25.11.2007 11:31

vaniliticap napsal(a):

s Brigi :o)

25.11.2007 11:32

briga napsal(a):
s Brigi :o)

a s Bellinkou

25.11.2007 12:20

vaniliticap napsal(a):

Já a Saxík, jezdící fotky dodám za rok

25.11.2007 14:19

vaniliticap napsal(a):

Já a můj Ajdulín

25.11.2007 14:20

cheyenne napsal(a):
Já a Saxík, jezdící fotky dodám za rok

Já a Faktík.

25.11.2007 14:22

karwen napsal(a):
Já a můj Ajdulín

Podivejte se na www.persival.estranky.cz nebo na persi.rajce.net

25.11.2007 14:29

kybosek napsal(a):
Já a Faktík.

Já a Kybík při barelech na na HJ

25.11.2007 15:51

vaniliticap napsal(a):

já se Samikem na strništi...

25.11.2007 15:58

kobylkal napsal(a):
já se Samikem na strništi...

Já s Kerkou, Kerkatym, Kerydelkem, Keruškou, Kerušonem a bestyjou černou....:)
No, tu sedím jak na hajzlu:))

25.11.2007 16:00

vaniliticap napsal(a):

tak ještě tady:)

25.11.2007 16:02

kukinatost napsal(a):
tak ještě tady:)

a ještě s rezaticou, ryzoidem, rezavou věcí, Gasii, Gasušonem, Gasulou..:)
oblíbená pozice uši a lá osel:))

25.11.2007 16:15

kukinatost napsal(a):
a ještě s rezaticou, ryzoidem, rezavou věcí, Gasii, Gasušonem, Gasulou..:)
oblíbená pozice uši a lá osel:))

JÁ A ROXY ...
www.Roxynek.rajce.idnes.cz

25.11.2007 16:32

vaniliticap napsal(a):

Tadeáš a já

25.11.2007 17:51

tadik napsal(a):
Tadeáš a já

panička Zuzanka a Atrejek

25.11.2007 17:55

naftalinka napsal(a):
panička Zuzanka a Atrejek

panička Zuzanka a Hero

sadzi saj

25.11.2007 18:39
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
panička Zuzanka a Hero

Eliška s paničkou

25.11.2007 18:45

sadzi saj napsal(a):
Eliška s paničkou

Mokasín a já

25.11.2007 18:47

mokasin napsal(a):
Mokasín a já

A jeste jeden krasne nastvanej Mokasinek se mnou

25.11.2007 18:57

mokasin napsal(a):
A jeste jeden krasne nastvanej Mokasinek se mnou

Já a Bělinka

25.11.2007 20:13

trajekt napsal(a):
Já a Bělinka

pro Bělinku: tato fotka je nádherná Ili

26.11.2007 07:01

vaniliticap napsal(a):
pro Bělinku: tato fotka je nádherná Ili

No,až na to,že jsem sem chtěla dát jinou,ale naskočila tam tato a ještě k tomu mega velká.Hrůza .
tahle to měla být

26.11.2007 17:56

trajekt napsal(a):
No,až na to,že jsem sem chtěla dát jinou,ale naskočila tam tato a ještě k tomu mega velká.Hrůza .
tahle to měla být

Já a moje mazlítko Karinka

26.11.2007 18:03

debii napsal(a):

Já s Neťulkou....

26.11.2007 18:07

debii napsal(a):

a moje bebííí Santosek:)

26.11.2007 18:29

santosek napsal(a):
a moje bebííí Santosek:)

ja ahonzík beda a jajina

26.11.2007 18:33

vaniliticap napsal(a):

Já a Samuil
Prostějov -drezury

26.11.2007 19:13

trajekt napsal(a):
tahle to měla být

pro Belinka: obe dve fotky jsou nadherny

26.11.2007 20:06

jarca napsal(a):
Já a Samuil
Prostějov -drezury

Já s Ebroušem

26.11.2007 20:08

v v napsal(a):
Já s Ebroušem

ještě celý koník

26.11.2007 21:03

v v napsal(a):
ještě celý koník

JA a Destiny

26.11.2007 21:16

petas napsal(a):
JA a Destiny

Já a můj Smart Ropewalker v hale

26.11.2007 21:40

alisa napsal(a):
Já a můj Smart Ropewalker v hale

Já s obříkem Achillem

26.11.2007 21:41

rocky napsal(a):
Já s obříkem Achillem

Můj miláček Rocky

26.11.2007 21:43

rocky napsal(a):
Můj miláček Rocky

sportovkyně Grace

26.11.2007 21:45

rocky napsal(a):
sportovkyně Grace

a poslední, můj prďola Jerrynek

27.11.2007 08:49

rocky napsal(a):
a poslední, můj prďola Jerrynek

já a barča

27.11.2007 09:02

racina napsal(a):
já a barča

já se SAhibkem a psí smečkou

27.11.2007 15:23

klawdie napsal(a):
já se SAhibkem a psí smečkou

já a bubák Pali

27.11.2007 15:26

limitek napsal(a):
já a bubák Pali

po treninku já a Vestiprd - teda Vesmit

27.11.2007 15:30

limitek napsal(a):
po treninku já a Vestiprd - teda Vesmit

ja se spletla tady je se mnou :-)

27.11.2007 15:46

vaniliticap napsal(a):

Já a můj Bobeš na Hubertu

28.11.2007 12:48

stieberova napsal(a):
Já a můj Bobeš na Hubertu

Po 2712 Taarlo Kubista hrebec Tibet se mnou na hubertu 3.5 let 3 mesice obsedly Nezkutecne hodne zvire zboznuji ho.

28.11.2007 12:50

tibet napsal(a):
Po 2712 Taarlo Kubista hrebec Tibet se mnou na hubertu 3.5 let 3 mesice obsedly Nezkutecne hodne zvire zboznuji ho.

a dalsi

28.11.2007 12:52

tibet napsal(a):
a dalsi

A jeste jednu

28.11.2007 15:58

tibet napsal(a):
A jeste jednu

Jééé, no tak to jsou fotky ze stejného Huberta! Tu, co jsme sem dala já, fotil dr. Bílek, ty jeho fotky z terénu jsou fajn akční

28.11.2007 17:26

stieberova napsal(a):
Jééé, no tak to jsou fotky ze stejného Huberta! Tu, co jsme sem dala já, fotil dr. Bílek, ty jeho fotky z terénu jsou fajn akční

Já a Skippy, tahle fotka už tu možná byla... Je starší... Akorát bych k ní napsala... Na nesprávné cestě

28.11.2007 17:36

stieberova napsal(a):

A tady vás mám ze svého foťáku. jsem se chtěla zeptat, jak se koník choval, jakým způsobem byl obsedaný a pak ježděný? Nedovedla jsem si to nikdy představit, že by se dalo jet na huberta s koněm tak krátce ježděným, ale už jsem jich takových viděla docela dost a přitom se vždy chovali vzorně, to kolikrát staří mazáci vyvádějí spíš. Příští rok budu obsedat svého mladého a tak že by bylo reálné ho vzít napřesrok sebou taky....?

28.11.2007 17:53

stieberova napsal(a):
A tady vás mám ze svého foťáku. jsem se chtěla zeptat, jak se koník choval, jakým způsobem byl obsedaný a pak ježděný? Nedovedla jsem si to nikdy představit, že by se dalo jet na huberta s koněm tak krátce ježděným, ale už jsem jich takových viděla docela dost a přitom se vždy chovali vzorně, to kolikrát staří mazáci vyvádějí spíš. Příští rok budu obsedat svého mladého a tak že by bylo reálné ho vzít napřesrok sebou taky....?

Teda taky docela čumím, já bych s mladákem nejala ač jsme byli v období ¨huberta zhruba asi taky tak 3 mesice obsedlý..jelikož jsme teprve začali cvalat tak by to bylo asi dost šílené, hlavně dle mého je hubert celkem náročný, několik hodin s jezdcem na zádechjeli jsme až letos prvního... věřím že třebas mužou být i mladáci mnohokrát hodnější než staří mazáci, pač mě přijde že ze začátku je ani nenapadne že by něco zkoušeli, jsem měla občas pocit že ten můj škobrtne o vlastní nohy...no ale zas je to na každého uvážení, my nikam nespěchali a něspěcháme,sezona nám začne až v pěti na jaře ale koník je tedy velice krásný.

28.11.2007 18:10

klawdie napsal(a):
Teda taky docela čumím, já bych s mladákem nejala ač jsme byli v období ¨huberta zhruba asi taky tak 3 mesice obsedlý..jelikož jsme teprve začali cvalat tak by to bylo asi dost šílené, hlavně dle mého je hubert celkem náročný, několik hodin s jezdcem na zádechjeli jsme až letos prvního... věřím že třebas mužou být i mladáci mnohokrát hodnější než staří mazáci, pač mě přijde že ze začátku je ani nenapadne že by něco zkoušeli, jsem měla občas pocit že ten můj škobrtne o vlastní nohy...no ale zas je to na každého uvážení, my nikam nespěchali a něspěcháme,sezona nám začne až v pěti na jaře ale koník je tedy velice krásný.

se Sávou

28.11.2007 18:13

anushka napsal(a):
se Sávou

Jsem tak nějaká mázlá,tak ještě jednu..

28.11.2007 19:40

anushka napsal(a):
Jsem tak nějaká mázlá,tak ještě jednu..

ja a šaki military moravka skok přes kmen

28.11.2007 19:40

stieberova napsal(a):

Ahojky Tiba se choval nezkutecne vyborne. Ze zacatku byl malinko koukavi mezi cizima konma, protoze jsme prijeli jako posledni meli jsme problemy nalozit kobylu. Obsedani bylo neskutecne v pohode jde o to, ze on ma na hrebce vyborny charakter a nebudu ho kastrovat dokud to nebude potreba nezaslouzil by si to. Obsedani probehlo asi takto v unoru jsem jsi ho privezla z vyborneho odchovu a staji od pana Leopolda Jelinka z Brna, nechala jsem ho tyden rozkoukat a pak jsem s nim zacala pracovat na lonzi. Nejprve jen na uzdecce pak jsem po mesici pridala sedlo a nakonec vyzovaky na co nejdelsi delku aby zacal mit kotakt s hubou. Pak jeden den byl se mnou lonzovat bracha a nejak me vyburcoval at si na nej sednu tak jsem sedla a ono nic druhy den jsme to zkusili znovu a treti den uz jsem sla za starym mazakem na 20 min do terenu. Dneska pracuje timto zpusobem prevazne chodi do terenu jsem toho nazoru, ze mlady kun se musi vychodit smerem dopredu a dolu na dlouhych carach aby si srovnal nozicky , chodi 2x v tydnu na lonz coz je pro sportovni kone nepostradatelna vec a jednou v tydnu ma volno. Jinak chodi den co den do vybehu. Jizdarnu za tim moc nepreferuji na to ma na jare casu dost je to jeste mladik nemam potrebu ho zatim montovat na obdelniku. To ta kobylka vedle ta je meho pritele a trenera v jednom tak to je masina je ji 6 let a vyskocila jsem si na ni L a chystam se do S ta se chova hur jak hrebec je to hrozna nervoza mezi konmi.

28.11.2007 19:50

sakiron napsal(a):
ja a šaki military moravka skok přes kmen

28.11.2007 19:53

klawdie napsal(a):

Tento hubert nebyl narocny to neni hubert jak si kazdy predstavi . To bylo jako vyjizdka bez skoku jen tak na pokec a v pohode a klidku nejsem magor abych mu v tolikati letech davala nekde pohul. Jak rikam ma skvelou povahu a tak jsem nemela duvod nejed. Delam to z jednoho duvodu, protoze je to hrebec a chci aby uz od mlada se mezi konma choval jako doma v pohode a v klidu. Kdybych ho tam vzala v 5 letech mohl by se mnou zamavat jak s uzivanim. Chci aby praci mezi cizimi konmi bral jako samozrejmost a ne jako stres a u hrebce si myslim, ze cim drive tim lepe.Neni to 1 kun ani hrebec, ktereho jsem si vychovala a nikdy ze zasady na kone nespecham a vim co si muzu a nemuzu dovolit

28.11.2007 19:55

tibet napsal(a):
Ahojky Tiba se choval nezkutecne vyborne. Ze zacatku byl malinko koukavi mezi cizima konma, protoze jsme prijeli jako posledni meli jsme problemy nalozit kobylu. Obsedani bylo neskutecne v pohode jde o to, ze on ma na hrebce vyborny charakter a nebudu ho kastrovat dokud to nebude potreba nezaslouzil by si to. Obsedani probehlo asi takto v unoru jsem jsi ho privezla z vyborneho odchovu a staji od pana Leopolda Jelinka z Brna, nechala jsem ho tyden rozkoukat a pak jsem s nim zacala pracovat na lonzi. Nejprve jen na uzdecce pak jsem po mesici pridala sedlo a nakonec vyzovaky na co nejdelsi delku aby zacal mit kotakt s hubou. Pak jeden den byl se mnou lonzovat bracha a nejak me vyburcoval at si na nej sednu tak jsem sedla a ono nic druhy den jsme to zkusili znovu a treti den uz jsem sla za starym mazakem na 20 min do terenu. Dneska pracuje timto zpusobem prevazne chodi do terenu jsem toho nazoru, ze mlady kun se musi vychodit smerem dopredu a dolu na dlouhych carach aby si srovnal nozicky , chodi 2x v tydnu na lonz coz je pro sportovni kone nepostradatelna vec a jednou v tydnu ma volno. Jinak chodi den co den do vybehu. Jizdarnu za tim moc nepreferuji na to ma na jare casu dost je to jeste mladik nemam potrebu ho zatim montovat na obdelniku. To ta kobylka vedle ta je meho pritele a trenera v jednom tak to je masina je ji 6 let a vyskocila jsem si na ni L a chystam se do S ta se chova hur jak hrebec je to hrozna nervoza mezi konmi.

Máš to hezky srovnaný

28.11.2007 20:00

klawdie napsal(a):
Máš to hezky srovnaný

Ted jsem to nejak nepochopila, asi si sedim na vedeni nevim jestli to byla narazka nebo ci co?

28.11.2007 20:02

tibet napsal(a):
Ted jsem to nejak nepochopila, asi si sedim na vedeni nevim jestli to byla narazka nebo ci co?

Já a Majký

28.11.2007 20:03

ponyka napsal(a):
Já a Majký

Znovu...

28.11.2007 20:04

ponyka napsal(a):
Znovu...

VE VOLNOSTI- hrabeme. . . . . . . . .

28.11.2007 20:04

ponyka napsal(a):
VE VOLNOSTI- hrabeme. . . . . . . . .

VE VOLNOSTI - Poklona.....

28.11.2007 20:05

sakiron napsal(a):

mam taky 2 hrebce a ucim je vse jak chodit ve voze z jakym koli pohlavim a vubec si nestezuju na praci je uplne skvelyi mezi cizima konma je to muj milacek

28.11.2007 20:06

tibet napsal(a):

Proboha né jen si to hezky napsala dlouho jsem nečetla takhle srovnaný názor na obsedání...taky mám mladáka nespěcháme... hlavně to je krásný zvíře taky mám koníka od kubištu ale po Sahibovi

28.11.2007 20:07

ponyka napsal(a):
VE VOLNOSTI - Poklona.....

VE VOLNOSTI - běžííímee ..

28.11.2007 20:23

klawdie napsal(a):
Proboha né jen si to hezky napsala dlouho jsem nečetla takhle srovnaný názor na obsedání...taky mám mladáka nespěcháme... hlavně to je krásný zvíře taky mám koníka od kubištu ale po Sahibovi

Vys jaky ja mam nazor: a ted omluvte me vyjadrovani, kun se da skurvit za 10 minut, ale pak ho napravovat tak to je hodin a driny .

28.11.2007 20:26

tibet napsal(a):
Vys jaky ja mam nazor: a ted omluvte me vyjadrovani, kun se da skurvit za 10 minut, ale pak ho napravovat tak to je hodin a driny .

A pozor to ho jezdim jeste na gumovem udidle. Vsak tveho konika jsem si vsimla hned nebod jsem si myslela, ze jsem dala foto moje kamaradka sveho kone Dzina uplne jsem si je spletla

28.11.2007 20:33

tibet napsal(a):
A pozor to ho jezdim jeste na gumovem udidle. Vsak tveho konika jsem si vsimla hned nebod jsem si myslela, ze jsem dala foto moje kamaradka sveho kone Dzina uplne jsem si je spletla

TAk to mi mluvíš z duše, taky všechno řeším ze všech stran a hnípu se v tom a všechno pomalu a žádný spěch, vzala jsem na sebe tu zodpovědnost a chci aby to byl hodný vyrovnaný koník...jo jo Míšu odtud znám Džíneček je fakt strašně podobnej Sabuloj..kolikrát si je sama pletu, ty máš koníka tady někde od rychnova nebo se jen znáte přes net???

28.11.2007 20:46

klawdie napsal(a):
TAk to mi mluvíš z duše, taky všechno řeším ze všech stran a hnípu se v tom a všechno pomalu a žádný spěch, vzala jsem na sebe tu zodpovědnost a chci aby to byl hodný vyrovnaný koník...jo jo Míšu odtud znám Džíneček je fakt strašně podobnej Sabuloj..kolikrát si je sama pletu, ty máš koníka tady někde od rychnova nebo se jen znáte přes net???

Misa ma kone ode mne,kdyz jsem ho obsedala tak byl jeste hrebcem a ma ho ustajeneho u me ja jsem ho prodavala, protoze je malinkej a miska ho nechala vykastrovat prave proto, ze s ni zacal malinko zametat . To vis ona mlada on cerstve obsedly tak to ze zacatku bylo docela maso, ale ja ho mela vzdy pod kontrolou, ale ted je vse v poradku akorad na jare se mu stala v mokrem vybehu nehoda a napral to primo do stomu a zapichl si vetev do oka a bohuzel na nej nevidi i po mem usilovne peci a pichani injekci do oka vylozene nestasna nahoda a i pro to se mozna sklidnil mozna neco zle pro neco dobre, ale je mi to lito

sadzi saj

29.11.2007 08:34
sadzi saj

tibet napsal(a):
Misa ma kone ode mne,kdyz jsem ho obsedala tak byl jeste hrebcem a ma ho ustajeneho u me ja jsem ho prodavala, protoze je malinkej a miska ho nechala vykastrovat prave proto, ze s ni zacal malinko zametat . To vis ona mlada on cerstve obsedly tak to ze zacatku bylo docela maso, ale ja ho mela vzdy pod kontrolou, ale ted je vse v poradku akorad na jare se mu stala v mokrem vybehu nehoda a napral to primo do stomu a zapichl si vetev do oka a bohuzel na nej nevidi i po mem usilovne peci a pichani injekci do oka vylozene nestasna nahoda a i pro to se mozna sklidnil mozna neco zle pro neco dobre, ale je mi to lito

Máš krásnýho ryzoje

29.11.2007 09:06

tibet napsal(a):
Tento hubert nebyl narocny to neni hubert jak si kazdy predstavi . To bylo jako vyjizdka bez skoku jen tak na pokec a v pohode a klidku nejsem magor abych mu v tolikati letech davala nekde pohul. Jak rikam ma skvelou povahu a tak jsem nemela duvod nejed. Delam to z jednoho duvodu, protoze je to hrebec a chci aby uz od mlada se mezi konma choval jako doma v pohode a v klidu. Kdybych ho tam vzala v 5 letech mohl by se mnou zamavat jak s uzivanim. Chci aby praci mezi cizimi konmi bral jako samozrejmost a ne jako stres a u hrebce si myslim, ze cim drive tim lepe.Neni to 1 kun ani hrebec, ktereho jsem si vychovala a nikdy ze zasady na kone nespecham a vim co si muzu a nemuzu dovolit

Jo, fakt, tenhle hubert je pohodová vyjížďka asi tak 1,5h dlouhá a skákání a další soutěže jsou až po návratu na place. Toho už se účastní kdo chce. Samotná vyjí6´dky pro koně není vůbec náročná, spíš ty nervíky z tolika koní. Je fakt, že je asi lepší koně brát hned mezi ostatní a na akce než ho pak vystavit tomu šoku v pozdějším věku. Já toho svého vytáhla na Huberta poprvé v jeho 6letech (mám ho od 5 let) a pro něj to byl dost šok, byl úplně mimo, je to taky trohcu nervík, ale teď už je to v pohodě. Ty počáteční cvaly na úvod huberta bych ale i tak ráda vynechala. Právě díky tomu, že jste zrovna vy jeli na nástup vedle nás, a taky jste nechtěli cválat, tak to bylo v pohodě. Jinak, když mi tam jedn pán na vyjížďce zařval vedle "hejá, hejááá!!" tak to mě naštval, ale budiž, mohl by mi říct, že mám svého koně přece zcela ovládat, ale když jsem najížděla na konci na tu proutěnku, tak při prvním nájezdu jsem jela s kamarádkou za sebou a najednou nás tenhle pán vyloženě rozstřelil, kamarádka se tam ještě vešla, jemu kůň začal bočit a mě prostě vystrčil mimo. To už mě dožral.

29.11.2007 10:11

sadzi saj napsal(a):
Máš krásnýho ryzoje

A to jsem ryzaka nechtela. Ne ze by mi na barve vylozene zalezelo, ale zboznuji simli , ale nikdy v zivote bych nemenila zboznuju ho a alespon ma odznaky

sadzi saj

29.11.2007 10:15
sadzi saj

tibet napsal(a):
A to jsem ryzaka nechtela. Ne ze by mi na barve vylozene zalezelo, ale zboznuji simli , ale nikdy v zivote bych nemenila zboznuju ho a alespon ma odznaky

Jj, je pěkný, já zase chtěla vždycky vraníka nebo vranku s odznakama a mám ryzku s hvězdičkou, ale taky bych jí nedala

29.11.2007 10:34

sadzi saj napsal(a):
Jj, je pěkný, já zase chtěla vždycky vraníka nebo vranku s odznakama a mám ryzku s hvězdičkou, ale taky bych jí nedala

Jo holky tak já zas nikdy nekoukala po šimlech a co mám doma???...hehe..mě se vždycky líbili ryzáci nebo vraníci s odznakama

29.11.2007 12:27

klawdie napsal(a):
Jo holky tak já zas nikdy nekoukala po šimlech a co mám doma???...hehe..mě se vždycky líbili ryzáci nebo vraníci s odznakama

Zas jsem, ale prisla na to, ze ryzak je dobra univerzalni barva na udrzbu neni na nem tolik vydet prach jak na vranikovi a nebo hovna na simlovi . Tady je presne ten tvuj konik podobny Dzineckovi.

29.11.2007 12:36

tibet napsal(a):
Zas jsem, ale prisla na to, ze ryzak je dobra univerzalni barva na udrzbu neni na nem tolik vydet prach jak na vranikovi a nebo hovna na simlovi . Tady je presne ten tvuj konik podobny Dzineckovi.

no to mi povídej ty žlutý fleky jsou mazec..jo jo džíneček vypadá jak náš bráška jednovaječnej a přitom má uplně jiné rodiče... kdepak se vubec míša potuluje dlouho jsem ji tu neviděla, jak ji to jde?

29.11.2007 12:59

klawdie napsal(a):
no to mi povídej ty žlutý fleky jsou mazec..jo jo džíneček vypadá jak náš bráška jednovaječnej a přitom má uplně jiné rodiče... kdepak se vubec míša potuluje dlouho jsem ji tu neviděla, jak ji to jde?

Ja nevim ja jsem driv sem nechodila, asi nema cas jen co prijde do staje tak ji zprdnu. Jinak ji to jde uz v poho s Dzinem byla s nami i na hubertu a vse probehlo v naprostem poradku, uz spolu zacinaji ladit v poho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík