Úterý... Taky den:) Přijde....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2007 18:52

Čaute baby... Budu ráno mít hoňku,tak to chystám už dnes... Přišly mně ty otěže...Snad to bude trošku vidět Vynikne to až na Molinaté,ale ta má říji,tak až příští týden...

26.11.2007 18:54

molly napsal(a):
Čaute baby... Budu ráno mít hoňku,tak to chystám už dnes... Přišly mně ty otěže...Snad to bude trošku vidět Vynikne to až na Molinaté,ale ta má říji,tak až příští týden...

26.11.2007 18:58

molly napsal(a):

Tak si to v prac. procesu užijte,hlavně ať Vám to rychle utíká...Já valím na ranní a pak brigoška,tak se dostanu dom až po deváté...Tož ,mějte se!!!

26.11.2007 19:00

molly napsal(a):

Vidim prd :) Na kobuši to bude lepčejší.

Já se v práci dneska vůbec nezastavila, ani najíst jsem se pořádně nestihla, fakt hukot. Skoro furt chodili lidi a do toho jsem se pokoušela doobjednat všecko to zboží, které jaksi šéfové během mé třítýdenní absence vydali a nebyli schopní znova objednat. Jsem si fakt připadala jak magor, bo nebyly věci, pro které si tam lidi běžně chodí. A do toho odpoledne ještě půlka zboží chyběla a namísto něj úplně jiné. Fakt radost až na kost

26.11.2007 19:08

molly napsal(a):

No, ahojda :) Tak si počkáte na příští týden

jak to jde??? Už chodí naštvaní lidí kvůli těm poplatkům??

26.11.2007 19:13

molly napsal(a):
No, ahojda :) Tak si počkáte na příští týden

jak to jde??? Už chodí naštvaní lidí kvůli těm poplatkům??

Občas si zanadávají na Julínka, ale jinak jsou zatím v pohodě. Akorát že pokud furt chodí, tak sotva tak stihnu objednat co jsem vydala a nestíhám absolutně nic jiného a sem tam musíš dělat i něco jiného, není to jen o vydávání léků :-/

26.11.2007 19:25

strelish napsal(a):
Občas si zanadávají na Julínka, ale jinak jsou zatím v pohodě. Akorát že pokud furt chodí, tak sotva tak stihnu objednat co jsem vydala a nestíhám absolutně nic jiného a sem tam musíš dělat i něco jiného, není to jen o vydávání léků :-/

Teda Zuzi já jsem s těma otěžema asi mimo mísu,neb sem tak často nechodím,ale koukám co to máš na čelence.To vypadá jak odrazkový proužek.ted nedávno sme se o tom S Klárkou bavily jak potuníme na zimu koníky odrazkami

26.11.2007 19:43

molly napsal(a):

Ahoj Klárko...tebe jsem dloóuho neviděla jj,je to s odrazkou,kupovala jsem to jako sadu,máme i na všechny 4nožky...

26.11.2007 20:48

molly napsal(a):

zlatečka, cca před 28 minutama jsem přijela z haly...a jsem nadšená, někdo mi asi vyměnil koně...:)))
sice jsem teda zmrzla jak prase, no, třeba to vymrazilo ty bacily:))
Vždycky přijedem, já černou věc odsedlám, blbnem, lítáme a něco malého hupsne ve volnosti, pak až jezdím...dneska jsem mu postavila asi 80ku křížek a vedle hodila kolem kraje ještě jenom jednu kládu, aby mi tam nemohl vletět, bylo to minimálně 120 cm..a ten blbec místo, aby hopsal křížek, skákal přes tu jedinou kládu, co byla přes 120, a já sjem si říkala, že asi moc vysoko kákat nebudem...a pak jak jsme hopali křížky cválal jak starý profík..prostě dneska měl den....:))
Jo a já vás zdravím na úterý, nebudu na příjmu a dneska jsem se nemohla ani rozloučit, páč nám spadla sí´t v práci..
Tak vám přeju brou noc a bré ránko:))

26.11.2007 21:20

molly napsal(a):

Dobrou nóc...Zítra budu asi tahat opičku na zádech,páč jsem doma rozjela pááárty tak doufám,že mě nějak podpořítéééé

26.11.2007 21:24

molly napsal(a):
Dobrou nóc...Zítra budu asi tahat opičku na zádech,páč jsem doma rozjela pááárty tak doufám,že mě nějak podpořítéééé

Zuzajda, budu na tebe myslet..a teď vzhůru do Hajan...:)))

26.11.2007 21:36

kukinatost napsal(a):
Zuzajda, budu na tebe myslet..a teď vzhůru do Hajan...:)))

Týýjo Kerkoušek se nezdá, tak to je fajne, že ti udělal radost!!

27.11.2007 06:16

molly napsal(a):

Dobre ranko....Posunu Vám to,abyste to neprehlédly Mějte se fajne

Venku mrzne a je bílo....Tak pozor na náledííí
Ještě jednou všem,přeju moc pěkný den...

27.11.2007 07:41

molly napsal(a):
Dobre ranko....Posunu Vám to,abyste to neprehlédly Mějte se fajne

Venku mrzne a je bílo....Tak pozor na náledííí
Ještě jednou všem,přeju moc pěkný den...

Tak jsem asi druhá vzhůru Přeji všem úspěšný den!!!!

27.11.2007 07:48

rocky napsal(a):
Tak jsem asi druhá vzhůru Přeji všem úspěšný den!!!!

Třetí vzhuru....

Janička mě svý nadšeným příspěvkem po ránu potěšila...přeji Vám spoustu takto uspěšných dnů...třeba se dáte i na karieru

Zuzy ty otěže skoro nejsou vidět pač tam tak perfektně pásnou...Vydrž v kině!

27.11.2007 08:09

klawdie napsal(a):
Třetí vzhuru....

Janička mě svý nadšeným příspěvkem po ránu potěšila...přeji Vám spoustu takto uspěšných dnů...třeba se dáte i na karieru

Zuzy ty otěže skoro nejsou vidět pač tam tak perfektně pásnou...Vydrž v kině!

No, tak já opět mezi posledníma Ale hlavně, že jsem tu, že? Prďoly, u nás sněhu jak v Rusku, ani nevím, kdy to nasněžilo. Ale aspoň fajné, můžu dnes Honzíka vzít ven a nebudou ho tolik bolet kopýtka.....
A pro ty, co nemají do čeho píchnout :-) Svých chyb jsem si vědoma, děvčátka....Vše vzniklo tím věčným pobízením.....
http://www.stream.cz/video /9/18073-zacatky-skakani

A prezentace fotek http://www.stream.cz/video /9/18050-prezentace-fotek

Tak a jdu makat Jani, mám radost z Kerky A Zuziku, otěže lADÍ, JAK BY BYLY ORIGOŠ

27.11.2007 08:15

lanika napsal(a):
No, tak já opět mezi posledníma Ale hlavně, že jsem tu, že? Prďoly, u nás sněhu jak v Rusku, ani nevím, kdy to nasněžilo. Ale aspoň fajné, můžu dnes Honzíka vzít ven a nebudou ho tolik bolet kopýtka.....
A pro ty, co nemají do čeho píchnout :-) Svých chyb jsem si vědoma, děvčátka....Vše vzniklo tím věčným pobízením.....
http://www.stream.cz/video /9/18073-zacatky-skakani

A prezentace fotek http://www.stream.cz/video /9/18050-prezentace-fotek

Tak a jdu makat Jani, mám radost z Kerky A Zuziku, otěže lADÍ, JAK BY BYLY ORIGOŠ

Ahojda holky,
já mám dneska také trestné body za pozdní příchod... Ale nějak jsem se tady zakecala s kolegou a už je osm pryč...
Dneska jdu snad na uně, Tomajs mi přiveze autí a tradááá za Leoškou...
Co jste včera s bobanama dělali?

27.11.2007 08:27

haisovad napsal(a):
Ahojda holky,
já mám dneska také trestné body za pozdní příchod... Ale nějak jsem se tady zakecala s kolegou a už je osm pryč...
Dneska jdu snad na uně, Tomajs mi přiveze autí a tradááá za Leoškou...
Co jste včera s bobanama dělali?

Nic DAnny nic jen jsem ho omuchlovala, mě včera celkem pobavil přišla jsem do stáje šla ho pomuchlovat a kecali jsme s holkama udělala jsem dva kroky blíž k holkam a najednou mě SAbula čapnul za batoh a přitáhl si mě zpět k boxu trošku jsem nevěděla jestli tak toužil po mě nebo citil v batohu ty rohlíky pro něj...

27.11.2007 09:11

klawdie napsal(a):
Nic DAnny nic jen jsem ho omuchlovala, mě včera celkem pobavil přišla jsem do stáje šla ho pomuchlovat a kecali jsme s holkama udělala jsem dva kroky blíž k holkam a najednou mě SAbula čapnul za batoh a přitáhl si mě zpět k boxu trošku jsem nevěděla jestli tak toužil po mě nebo citil v batohu ty rohlíky pro něj...

Heh Kláry, tak to je pěkný...určitě ptoužil po tobě s rohlikama...
Já dneska vezmu Leošu jen na lano a trochu si poblbneme, ještě uvidím. Jsem zvědavá v kolik se vypoku z práce, podle toho si musím přizpůsobit práci s Leošou. Ve čtvrtek tady byl vypalovat Vondrouš hříbata...a moc nás potěšil, že zhodnotil posledního žluťáka Merlina jako nejpěknějšího z plejády jeho sourozenců, prej se mu moc exteriérově líbí...moc nás to potěšilo, musí mít pamatováka jako slon, když přesně věděl kterej byl kterej a nahlas vzpomínal co se mu na každém jeho sourozenci líbilo a co ne. Mno nula se mu teda moc nepovedla, bude jí mít Merlin asi nakřivo...
Kelímek byl prej nejlepší, ten se ani nehnul...nezaznamenal nic, naprostěj flegmouš.

27.11.2007 09:26

haisovad napsal(a):
Já dneska vezmu Leošu jen na lano a trochu si poblbneme, ještě uvidím. Jsem zvědavá v kolik se vypoku z práce, podle toho si musím přizpůsobit práci s Leošou. Ve čtvrtek tady byl vypalovat Vondrouš hříbata...a moc nás potěšil, že zhodnotil posledního žluťáka Merlina jako nejpěknějšího z plejády jeho sourozenců, prej se mu moc exteriérově líbí...moc nás to potěšilo, musí mít pamatováka jako slon, když přesně věděl kterej byl kterej a nahlas vzpomínal co se mu na každém jeho sourozenci líbilo a co ne. Mno nula se mu teda moc nepovedla, bude jí mít Merlin asi nakřivo...
Kelímek byl prej nejlepší, ten se ani nehnul...nezaznamenal nic, naprostěj flegmouš.

Tak aspn někdo to tu oživil vid Dannnýýý...heh já se jdu dnes starat o jinýho svýho oře a to plechových dostane nový destičky...brzdový Sabula má ted děsně flákací období ale jen at si to užije, hžíbatko jedno šedivý po novým roce mu začne dryl!!!!

27.11.2007 09:31

haisovad napsal(a):

Dany, tak to je paráda Jo, ty lidi znám, mají na hříboše pamatováka. K nám co chodí vypalovat, taky poví kde kdo jaký a proč a sčím, co se koní týče.... Ale věřím, jak vás to pak potěší, když někdo tu vaší práci pochválí, co? Že se vám povedlo super spojení a vylezlo z toho něco tak krásného....
No, jinak já včera taky jen pomuchlovala Honzíka a dala mu papu, po tmě vykýdala a na chvíli povykládala co bylo dnes v práci....Ale dnes mu to snad vynahradím....Teda doufám, že to počasí dovolí.
Jo holky, zítra jdu na tranvestiti Už jsem na nich jednou byla a slíbila si, že pokud přijedou ještě jednou, určitě pujdu. Něco nezapomenutelného A ted se mi před očima vybavilo to video s Tomíkem na oslavě, co jsem koukala na foťáku od Dany

27.11.2007 09:52

lanika napsal(a):
Dany, tak to je paráda Jo, ty lidi znám, mají na hříboše pamatováka. K nám co chodí vypalovat, taky poví kde kdo jaký a proč a sčím, co se koní týče.... Ale věřím, jak vás to pak potěší, když někdo tu vaší práci pochválí, co? Že se vám povedlo super spojení a vylezlo z toho něco tak krásného....
No, jinak já včera taky jen pomuchlovala Honzíka a dala mu papu, po tmě vykýdala a na chvíli povykládala co bylo dnes v práci....Ale dnes mu to snad vynahradím....Teda doufám, že to počasí dovolí.
Jo holky, zítra jdu na tranvestiti Už jsem na nich jednou byla a slíbila si, že pokud přijedou ještě jednou, určitě pujdu. Něco nezapomenutelného A ted se mi před očima vybavilo to video s Tomíkem na oslavě, co jsem koukala na foťáku od Dany

Heh, Leni...Tomajs a ostatní chlapy od nás z vesnice by klíďo mohli živit jako travesty muži... Moc jim to šlo a všichni se totálně vychechtali do střízlivosti...Mno sranda musí být že...
Jo Vondrouš je pohodář...jak tady byl na svodu tak s ním byla sranda...je vidět že stále sleduje kobylu...

27.11.2007 09:54

haisovad napsal(a):
Heh, Leni...Tomajs a ostatní chlapy od nás z vesnice by klíďo mohli živit jako travesty muži... Moc jim to šlo a všichni se totálně vychechtali do střízlivosti...Mno sranda musí být že...
Jo Vondrouš je pohodář...jak tady byl na svodu tak s ním byla sranda...je vidět že stále sleduje kobylu...

Rozárka se mi strááášně líbila...ale prej by potřebovala zhubnout...já si myslím, ž je akorát, co vy?

27.11.2007 10:15

haisovad napsal(a):

Rozárka se mi strááášně líbila...ale prej by potřebovala zhubnout...já si myslím, ž je akorát, co vy?

Mě nepřijde tlusťoušká....Taková fajnová, akorát Ale já mám jednak jiné měřítka na koníčkové bříško
Dany, ta mega budova nahoře je co?

27.11.2007 10:24

lanika napsal(a):
Mě nepřijde tlusťoušká....Taková fajnová, akorát Ale já mám jednak jiné měřítka na koníčkové bříško
Dany, ta mega budova nahoře je co?

Tak bydlí majitelka koníků...a to vzadu je dílna...zatím jsme v areálu v nájmu ale už je v jednání odkoupení...pak se začne likvidovat bordel a nějak se trošku zkulturňovat okolí kravína a stájí...teď je to takovej bordel plac...
je tam stará silážní jáma...mé přání je, aby se zasypala a udělala se tam jízdárna...to by bylo super, hned u stájí mít jízdárnu...ale to je hudba budoucnosti
a ta bílá střecha vzadu je odchovna, kam se budou koníci snad někdy stěhovat, předělají se boxy ...to by bylo žůžo, tak je i prostorná místnost na sedla, posezení...jééé, kéž kdyby to všechno klaplo...to by byla paráda.

27.11.2007 10:34

haisovad napsal(a):
Tak bydlí majitelka koníků...a to vzadu je dílna...zatím jsme v areálu v nájmu ale už je v jednání odkoupení...pak se začne likvidovat bordel a nějak se trošku zkulturňovat okolí kravína a stájí...teď je to takovej bordel plac...
je tam stará silážní jáma...mé přání je, aby se zasypala a udělala se tam jízdárna...to by bylo super, hned u stájí mít jízdárnu...ale to je hudba budoucnosti
a ta bílá střecha vzadu je odchovna, kam se budou koníci snad někdy stěhovat, předělají se boxy ...to by bylo žůžo, tak je i prostorná místnost na sedla, posezení...jééé, kéž kdyby to všechno klaplo...to by byla paráda.

Jé jé taky máme takové plány, nové boxy budou ale až v březnu...odvodněná a zastřešená kruhovka, možná, jízdárna hned za stájema a další ohrady...je to jen o lidech...tak uvidíme...co se naplní!

27.11.2007 10:49

klawdie napsal(a):
Jé jé taky máme takové plány, nové boxy budou ale až v březnu...odvodněná a zastřešená kruhovka, možná, jízdárna hned za stájema a další ohrady...je to jen o lidech...tak uvidíme...co se naplní!

Dany, mega haus a krásné prostory pro realizaci dalších plánů....Klári, taktéž To já moc na výběr nemám....Ale v představách bych si to také uměla srovnat, kde co by jaké bylo

27.11.2007 10:52

lanika napsal(a):
Dany, mega haus a krásné prostory pro realizaci dalších plánů....Klári, taktéž To já moc na výběr nemám....Ale v představách bych si to také uměla srovnat, kde co by jaké bylo

Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, konečně jsem se dostala na chvíli k netu a tak vás musím hned pozdravit !!!!

27.11.2007 10:53

luciusl napsal(a):
Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, konečně jsem se dostala na chvíli k netu a tak vás musím hned pozdravit !!!!

Bubííííííííííííííííí, jak bylo????? Vykládej, přeháněj...Máš nějaké foto? Co koníci bez tebe?

27.11.2007 10:57

lanika napsal(a):
Bubííííííííííííííííí, jak bylo????? Vykládej, přeháněj...Máš nějaké foto? Co koníci bez tebe?

Leni, doma je líp :-) nejdřív byla zima, hnus. Stávkovalo se, nejezdila doprava, pak tlašenice v metru, lidi po sobě šlapali, omdlívali, hysterie, 5 dní jsem nebyla na velký, dostala jsem angínu, pak průjem, hrozný let .... ale byla jsem se svým miláčkem a viděla kus světa...
Rozlet zlobil, Míša ho měla venku a předvedl své svíčky a kozlíky. To aby si všichni nemysleli, že je to hodný valášek

27.11.2007 10:59

luciusl napsal(a):
Leni, doma je líp :-) nejdřív byla zima, hnus. Stávkovalo se, nejezdila doprava, pak tlašenice v metru, lidi po sobě šlapali, omdlívali, hysterie, 5 dní jsem nebyla na velký, dostala jsem angínu, pak průjem, hrozný let .... ale byla jsem se svým miláčkem a viděla kus světa...
Rozlet zlobil, Míša ho měla venku a předvedl své svíčky a kozlíky. To aby si všichni nemysleli, že je to hodný valášek

To je dost že se tu ukážeš...tě zdravím puso!

27.11.2007 11:02

klawdie napsal(a):
To je dost že se tu ukážeš...tě zdravím puso!

Noj ooo, nemám to jednoduché - i teď jsem na chvíli ukradla kolegyni v kanceláři PC, bo ten můj nějak stávkuje

27.11.2007 11:11

luciusl napsal(a):
Noj ooo, nemám to jednoduché - i teď jsem na chvíli ukradla kolegyni v kanceláři PC, bo ten můj nějak stávkuje

No tě pic francouzko...
povídej přeháněj...nějaké fotky sem flákni ať ti máme co závidět...

Leni, sny a plány jsou vždycky vysněny suprově ale realizace je pak totál něco jiného. Mno jsem zvědavá jak to všechno bude...odchovna je boží...boxy po oboustranách a uprostřed dostatečně široká ulička...obrovitánská přípravna krmení, sena...mno boží. Hned přes cestu pastva...mno uvidíme jak to všechno bude, není to lehké.
Teď je to nic moc, tady to vypadá hrozně tmavě

27.11.2007 12:46

haisovad napsal(a):
No tě pic francouzko...
povídej přeháněj...nějaké fotky sem flákni ať ti máme co závidět...

Leni, sny a plány jsou vždycky vysněny suprově ale realizace je pak totál něco jiného. Mno jsem zvědavá jak to všechno bude...odchovna je boží...boxy po oboustranách a uprostřed dostatečně široká ulička...obrovitánská přípravna krmení, sena...mno boží. Hned přes cestu pastva...mno uvidíme jak to všechno bude, není to lehké.
Teď je to nic moc, tady to vypadá hrozně tmavě

Už si to tam dokážu představit po rekonstrukci Holky co je s váma? Nějak to tady vázne....Evik nešel domů na obídek? A co Petule, snad nemaká dnes celý den

27.11.2007 13:05

lanika napsal(a):
Už si to tam dokážu představit po rekonstrukci Holky co je s váma? Nějak to tady vázne....Evik nešel domů na obídek? A co Petule, snad nemaká dnes celý den

ale makám makám...šéf prudí co to jde...ale za chvilku zmizí,tak se stavim

27.11.2007 13:09

lanika napsal(a):

Evik už dorazil, láduje rohlíčky se salámkem, páč není chuť vařit

27.11.2007 13:12

cheyenne napsal(a):
Evik už dorazil, láduje rohlíčky se salámkem, páč není chuť vařit

Tak už jsem tu takééé..

27.11.2007 13:13

molly napsal(a):

V březnu mě máte na exkurzi v Roudničce, hlavně dokumentujte před a po.... Danny, ty taktéž....
Včera jsem zapomněla hradečákům sdělit, že Panthenol byl prodán a v neděli odjel do nového působiště, jen nevím přesně kam, vozík měl značku Frýdek Místek, auto Teplice a ty lidi prej snad byli jihočeši , tak nevím a dozjistím.... kupci byli sympatický, rodinka se dvěma dětma, Panťák se tvářil jako solidní rodinný koníček

27.11.2007 13:16

cheyenne napsal(a):
V březnu mě máte na exkurzi v Roudničce, hlavně dokumentujte před a po.... Danny, ty taktéž....
Včera jsem zapomněla hradečákům sdělit, že Panthenol byl prodán a v neděli odjel do nového působiště, jen nevím přesně kam, vozík měl značku Frýdek Místek, auto Teplice a ty lidi prej snad byli jihočeši , tak nevím a dozjistím.... kupci byli sympatický, rodinka se dvěma dětma, Panťák se tvářil jako solidní rodinný koníček

Ty bláááho, jako rodinný koník?????Fíííha, tak ať se mudaří, třeba se mu to rozmazlování naopak zalíbí a bude u nich šťastnej
Na exkurzi??že by velký návrat straceného kamaráda?? Myslím si že by jsi Jerrymu a Sahibovi udělala velkou radost

27.11.2007 13:20

cheyenne napsal(a):

Leni, koukala jsem na ty videa, je vidět, že Honzík nemá se skákáním problémy, jen ten pohyb dopředu.... posílám odkaz, co si určitě přečti a důsledně zkoušej, Hadřík byl taky lemřík a teď šlape krásně, jen to chce hodně trpělivosti a začínat vždycky jemně...
při skákání ve volnosti jsem neviděla někoho s bičem, určitě měj nějakýho pobízeče, ať se naučí šlapat v tempíčku a dej mu delší "rozjezd", ať má sám možnost udělat pořádných aspoň pět cvalových, nejlíp k deseti, s pobídkama lonžovacím bičem...
na ten skok pod sedlem kouknul Lukáš a prej budeš mít lepší skákat zatím hlavně z klusu (ale živého), kavaletku na 2,20, takhle je dost daleko a bude skákat naplocho, samotnej jeden skok ze cvalu je první rok výcviku zbytečnej....
jsem zas chytrá , vím, že teď toho moc nenajezdíte, ale i v kroku pod sedlem už začni s "leg lesson"

27.11.2007 13:22

rocky napsal(a):
Ty bláááho, jako rodinný koník?????Fíííha, tak ať se mudaří, třeba se mu to rozmazlování naopak zalíbí a bude u nich šťastnej
Na exkurzi??že by velký návrat straceného kamaráda?? Myslím si že by jsi Jerrymu a Sahibovi udělala velkou radost

Jsem byla v sobotu se ségrou makat na jízdárně, odcházela jsem se slovy, že je kobyla na prodej!! Totálně jsem se sní rvala, nevím zda to bylo tím že tam byl Sáhib nebo nevim o co ji šlo...nosila pořád hlavu v oblacích, vůbec se nesoustředila.pak jsem si i něco malého skočila, ale valila na to jako prase, fakt jsem s ní byla nešťastná. Přitom jsem byla makat ve středu a byl tam jen jerry a to chodila jak andílek!...Bude to asi tím že dělá prd ..

27.11.2007 13:24

rocky napsal(a):

No, čéče Panťák pod těma dětma chodil moc hezky, myslím, že se bude mít dobře, on mu vyhovuje přístup "ťuťu ňuňu", ale občas porovnat od dospělého a tady to asi bude mít, z dětí byl nadšen....
V březnu přijedu jen já, teda, doufám, že dřív, ale jsem zvědavá na ty boxy a další úpravy, Saxule ještě pobude tam, kde je, Jerry by z něj měl radost jen první den, než by se Saxík pořádně rozdováděl , když jsem viděla ty akrobatický kousky, tak by Jerryka chudáka nejmíň zlomil

27.11.2007 13:24

cheyenne napsal(a):
Leni, koukala jsem na ty videa, je vidět, že Honzík nemá se skákáním problémy, jen ten pohyb dopředu.... posílám odkaz, co si určitě přečti a důsledně zkoušej, Hadřík byl taky lemřík a teď šlape krásně, jen to chce hodně trpělivosti a začínat vždycky jemně...
při skákání ve volnosti jsem neviděla někoho s bičem, určitě měj nějakýho pobízeče, ať se naučí šlapat v tempíčku a dej mu delší "rozjezd", ať má sám možnost udělat pořádných aspoň pět cvalových, nejlíp k deseti, s pobídkama lonžovacím bičem...
na ten skok pod sedlem kouknul Lukáš a prej budeš mít lepší skákat zatím hlavně z klusu (ale živého), kavaletku na 2,20, takhle je dost daleko a bude skákat naplocho, samotnej jeden skok ze cvalu je první rok výcviku zbytečnej....
jsem zas chytrá , vím, že teď toho moc nenajezdíte, ale i v kroku pod sedlem už začni s "leg lesson"

Leni taky mě to skákání učili takhle s Rockym a výsledky se ukážou

27.11.2007 13:27

rocky napsal(a):
Leni taky mě to skákání učili takhle s Rockym a výsledky se ukážou

Jdu chvilku studovat další díl školy lehkosti, tenhle nový díl se nás týká.... za chvilku se vrátím
Ještě vám musím říct, že jsem začala sypat rozlámaný sušenky na parapet a lítaj mi za okno skvostný straky, až si trošku zvyknou, tak vám je vyblejsknu, jsou pěkně obří...

Tady aspoň holub

27.11.2007 13:27

cheyenne napsal(a):

Konečně jeden rozumný a objektivní názor a ne jen bezvýznamné vzdychání.... Už včera jsem přemýšlela jestli nenapsat - po akční výměně názorů se mi do toho vůbec nechtělo... samo je vidět hned na první pohled že koník nemá dostatečnou podporu (ve volnosti) a dostatečný prostor na získání kmihu.... I ostatní jsi vysvětli naprosto báječně

27.11.2007 13:30

cheyenne napsal(a):

Eviku díky moc za zkuknutí a názor. Určitě musím přijít na to, jak ho rozchodit, pak se bude další práce odvíjet od toho....Teď po něm nechci nic jiného, jen živý krok, na jemnou pobídku, bez stálého tlaku, jen mírně přiloženou holeň. Když zpomalí, dám krapet silnější holeň a pokud nezrychlí, dostane bičem za holeň. Dalo by se říct, že je to o krapek lepší...Citkivější na holeň. A právě pak si zvrtnul tu nožku, takže jsem dále nepokračovali.
Ale už se těším, až bude úplně O.K. No a jak nám pujde krok, začnem makat na klusu....Je to tak správně? Snad jo....Vím, že to nepujde hned.

Jo a Evi, ten odkaz?

27.11.2007 13:35

lanika napsal(a):
Eviku díky moc za zkuknutí a názor. Určitě musím přijít na to, jak ho rozchodit, pak se bude další práce odvíjet od toho....Teď po něm nechci nic jiného, jen živý krok, na jemnou pobídku, bez stálého tlaku, jen mírně přiloženou holeň. Když zpomalí, dám krapet silnější holeň a pokud nezrychlí, dostane bičem za holeň. Dalo by se říct, že je to o krapek lepší...Citkivější na holeň. A právě pak si zvrtnul tu nožku, takže jsem dále nepokračovali.
Ale už se těším, až bude úplně O.K. No a jak nám pujde krok, začnem makat na klusu....Je to tak správně? Snad jo....Vím, že to nepujde hned.

Jo a Evi, ten odkaz?

Jo a s tou volností.....Je pravda, delší nájezd by byl na místě, ale podpora biče byla. Možná to není vidět na videu, segra byla uprostřed....

27.11.2007 13:36

lanika napsal(a):

Jo a Evi, ten odkaz?

řekla bych že Evča měla na mysli tu školu lehkosti po tom se jim Hadřík moc zlepšil..výsledky veliké jsme hlavně ocenili na VT......jinak jak Evča říkala už je dallší článek ke škole lehkosti na eqch...

27.11.2007 13:39

lanika napsal(a):

Jo a Evi, ten odkaz?

Ten odkaz jsem úplně zapomněla no, blondýna

http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz6837

Ještě připomínka - kůň musí držet tempo úplně sám, takže pobídka do hlusu holeň, případně bič, když zpomalí sám ve stejném chodu, jde ihned bič....
My jsme zkoušeli klus hned první hodinu, když Hadřík jakž takž šlapal v kroku, přišlo mi, že mu to pak "docvaklo" v hlavě, že ho prostě nikdo nebude omačkávat a holt musí chodit sám... jde o to, že neustálými pobídkami si kazíš sed, takhle si prostě sedneš a když bude chvilku šmajdat pořádně sám od sebe, budeš líp sedět a "míň mu překážet", takže sám pochopí, že je to takhle lepší.... tlačivé koně moc pobídek vlastně brzdí....
Snad to píšu trochu srozumitelně.... teď jsme zjistili, že je důležité trpělivě a v klidu začínat tušírkou klepat jemně a zesilovat, Hadřík začal zas lemřit v kroku, tak jsme zhodnocovali, čím to je a zjistili jsme, že Lukáš místo poklepávání švihne a né za holeň, ale prostě kam to vyjde.... chvilku jsme to pohlídali a během 10minut zas dobrý....

27.11.2007 14:05

cheyenne napsal(a):
Ten odkaz jsem úplně zapomněla no, blondýna

http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz6837

Ještě připomínka - kůň musí držet tempo úplně sám, takže pobídka do hlusu holeň, případně bič, když zpomalí sám ve stejném chodu, jde ihned bič....
My jsme zkoušeli klus hned první hodinu, když Hadřík jakž takž šlapal v kroku, přišlo mi, že mu to pak "docvaklo" v hlavě, že ho prostě nikdo nebude omačkávat a holt musí chodit sám... jde o to, že neustálými pobídkami si kazíš sed, takhle si prostě sedneš a když bude chvilku šmajdat pořádně sám od sebe, budeš líp sedět a "míň mu překážet", takže sám pochopí, že je to takhle lepší.... tlačivé koně moc pobídek vlastně brzdí....
Snad to píšu trochu srozumitelně.... teď jsme zjistili, že je důležité trpělivě a v klidu začínat tušírkou klepat jemně a zesilovat, Hadřík začal zas lemřit v kroku, tak jsme zhodnocovali, čím to je a zjistili jsme, že Lukáš místo poklepávání švihne a né za holeň, ale prostě kam to vyjde.... chvilku jsme to pohlídali a během 10minut zas dobrý....

Kde jste kdo?
Moc práce? já za chvilku budu muset vyrazit za Hadříkem.... ale moc se mi nechce, venku hnusná vlezlá zima a já si tady sedím s nohama zamačknutejma v topení

27.11.2007 14:11

cheyenne napsal(a):
Kde jste kdo?
Moc práce? já za chvilku budu muset vyrazit za Hadříkem.... ale moc se mi nechce, venku hnusná vlezlá zima a já si tady sedím s nohama zamačknutejma v topení

mi povídej bych snad zustala i sedět v práci, jen abych nemusela šlapat na kole dom...jo jsem se ani nepochlubila co, ještě to teda není 100 pač potřebuju mít schválená psíky, ale Andrej bude pouštět tu garzonku, pač kupujou byt tak se budu stěhovat do lepšího...hehe

27.11.2007 14:13

klawdie napsal(a):
mi povídej bych snad zustala i sedět v práci, jen abych nemusela šlapat na kole dom...jo jsem se ani nepochlubila co, ještě to teda není 100 pač potřebuju mít schválená psíky, ale Andrej bude pouštět tu garzonku, pač kupujou byt tak se budu stěhovat do lepšího...hehe

Super, tak to gratulace.... budeš ještě blíž , ještě se pak dvakrát přestěhuj a budem sousedky
To bylo to překvápko z pátka?
Jsem našla výstavní postoj podobný, jako tady Péťa dala Grace

27.11.2007 14:39

cheyenne napsal(a):
Super, tak to gratulace.... budeš ještě blíž , ještě se pak dvakrát přestěhuj a budem sousedky
To bylo to překvápko z pátka?
Jsem našla výstavní postoj podobný, jako tady Péťa dala Grace

jooo dobře Saxííík, tak si říkám že by z nich byla celkem pěkná dvojka

27.11.2007 14:41

rocky napsal(a):
jooo dobře Saxííík, tak si říkám že by z nich byla celkem pěkná dvojka

Možná pár generací zpátky najdem stejného předka - že by oslík?

27.11.2007 14:45

cheyenne napsal(a):

a velbloud

cheyenne napsal(a):

Holky my máme asi také nějakou příbuznou s vámi...
Holky já se s vámi za chvíli rozlouším, pojedu o trochu dříve a asi pojedu s Leušou ven...

haisovad napsal(a):
Holky my máme asi také nějakou příbuznou s vámi...
Holky já se s vámi za chvíli rozlouším, pojedu o trochu dříve a asi pojedu s Leušou ven...

no to je nádhera, vítej v teamu

27.11.2007 14:48

rocky napsal(a):

Pěkně Danny.... jen ta barva.... tak to musíme sehnat ještě jednoho černýho a můžem hrát na oslí šachovnici
To je tak, když jedete fotit luxusní fotky na sněhu, padne mlha a kůň vyloženě dělá pźy pro fotografa

27.11.2007 14:59

cheyenne napsal(a):
Pěkně Danny.... jen ta barva.... tak to musíme sehnat ještě jednoho černýho a můžem hrát na oslí šachovnici
To je tak, když jedete fotit luxusní fotky na sněhu, padne mlha a kůň vyloženě dělá pźy pro fotografa

my máme takový, nohy dotrenujem...

27.11.2007 15:03

klawdie napsal(a):
my máme takový, nohy dotrenujem...

Tak hele moje koňomilovnice... za chvíli opravdu fičim, ještě si zajdu na cígo a tradááá směr domů...převlíknout a hurááá směr Klokočí.
Hele mám na skladě ještě jednoho oslika skříženýho s mravenečníkem...

27.11.2007 15:06

haisovad napsal(a):
Tak hele moje koňomilovnice... za chvíli opravdu fičim, ještě si zajdu na cígo a tradááá směr domů...převlíknout a hurááá směr Klokočí.
Hele mám na skladě ještě jednoho oslika skříženýho s mravenečníkem...

no hustej...já taky za chvili letím dom tak se loučím s pozůstalými...

27.11.2007 15:10

klawdie napsal(a):
no hustej...já taky za chvili letím dom tak se loučím s pozůstalými...

Tak v rámci loučení se přidám, valíme za Hadříkem

27.11.2007 15:13

rocky napsal(a):

Jo Evčo, zase scháním jednoho jezdce na Jerryka. Aneta končí, páč to nestíhá se školou takže kdyby někdo...

27.11.2007 15:14

rocky napsal(a):
Jo Evčo, zase scháním jednoho jezdce na Jerryka. Aneta končí, páč to nestíhá se školou takže kdyby někdo...

No, nezávazně jsem se průběžně poptávala, ale je to celkem marný.... a člověk by řekl, že se děcka přetrhnou.... asi zkus obrácenou taktiku.... začni s tím, že je potřeba platit a makat a třeba se někdo chytne

27.11.2007 15:22

rocky napsal(a):

pápá dámy, taky za chvilku prcháááám!!!

27.11.2007 15:33

cheyenne napsal(a):
No, nezávazně jsem se průběžně poptávala, ale je to celkem marný.... a člověk by řekl, že se děcka přetrhnou.... asi zkus obrácenou taktiku.... začni s tím, že je potřeba platit a makat a třeba se někdo chytne

no právě v hk si myslím že nabídek na ježdění moc není, tak se divým že nejsou zájemci..ta generace je nějaká vybíraváá!!!

27.11.2007 16:19

molly napsal(a):

Ahojte baby..jsem domááá...kde jste kdo??

27.11.2007 18:39

molly napsal(a):

Tož,tak to si asik půjdu zas nalít drink...Když jsem tu sama samotinkáááá

27.11.2007 18:40

molly napsal(a):
Tož,tak to si asik půjdu zas nalít drink...Když jsem tu sama samotinkáááá

domácí alkoholismus Metla lidstva

27.11.2007 18:53

molly napsal(a):
domácí alkoholismus Metla lidstva

Čau Zuzí, už jsem zas doma....

27.11.2007 18:56

cheyenne napsal(a):
Čau Zuzí, už jsem zas doma....

Jsem si dneska svezla záď na Hadraplánovi, šlapal pěkně, no, mám radost jak malej harant z pěknýho kroužku v klusu a z hezkýho nacválání , zní to trochu srandovně na L-kovým koňovi
Vyblejskla jsem konečně ten náš "nástupní" pařez v akci

27.11.2007 18:57

cheyenne napsal(a):
Jsem si dneska svezla záď na Hadraplánovi, šlapal pěkně, no, mám radost jak malej harant z pěknýho kroužku v klusu a z hezkýho nacválání , zní to trochu srandovně na L-kovým koňovi
Vyblejskla jsem konečně ten náš "nástupní" pařez v akci

Ahoj Evulí... Já nasedám přes podezdívku plotu Vařím br. knedle s uzeným a popíjím červené s colou...

27.11.2007 19:06

molly napsal(a):
Ahoj Evulí... Já nasedám přes podezdívku plotu Vařím br. knedle s uzeným a popíjím červené s colou...

Závidím..... máma porcuje v kuchyni krůtu alá pštros, ještě si na papu počkám :-)

27.11.2007 19:29

cheyenne napsal(a):
Závidím..... máma porcuje v kuchyni krůtu alá pštros, ještě si na papu počkám :-)

Tak první várka knedlů může na talíř... tak s Lukim přijeďte na véču...Zapařímeééé

27.11.2007 19:31

cheyenne napsal(a):

Jsem tu taky, teda vy mi děláte chtě, ale ještě že jsem právě dopapala br.kaši s rybíma prstíkama

sadzi saj

27.11.2007 19:35
sadzi saj

rocky napsal(a):
Jsem tu taky, teda vy mi děláte chtě, ale ještě že jsem právě dopapala br.kaši s rybíma prstíkama

Jj, já měla bramborovou kaši a roštěnky na cibulce a musím si to pochválit

Zuzi, jsem se chtěla zeptat, čím ty krmíš freťuli??

27.11.2007 19:36

sadzi saj napsal(a):
Jj, já měla bramborovou kaši a roštěnky na cibulce a musím si to pochválit

Zuzi, jsem se chtěla zeptat, čím ty krmíš freťuli??

já se taky hlásim k večerním příchozím

27.11.2007 19:36

rocky napsal(a):

No, mám z vás teda pěknej hlad, naštěstí máma se pomalu balí v kuchyni a já nastoupim zpracovat zbytky , bude čína, chybí mi tady olizovací smajlík
A co dneska vaši ořové?
jsem našla fotky ze ZOO

27.11.2007 19:38

klafus napsal(a):
já se taky hlásim k večerním příchozím

Čau Klárko, jsem ti zapomněla poslat ten obrázek, ale byli jsme se podívat na ten postroj v Dalenu a on to není uzel, je to taková kovová sponka, tak po ní chcem kouknout, jestli se dá sehnat.... ovšem, jestli vymyslíš uzel, tak nejsme proti

27.11.2007 19:39

cheyenne napsal(a):
No, mám z vás teda pěknej hlad, naštěstí máma se pomalu balí v kuchyni a já nastoupim zpracovat zbytky , bude čína, chybí mi tady olizovací smajlík
A co dneska vaši ořové?
jsem našla fotky ze ZOO

juuu tučni tučni.Ty jsi tam teď někdy byla.Tyhle sou pěkně agresivní hajzlíci mi naposledy sežrali program

27.11.2007 19:40

molly napsal(a):

čaute další příchozí zdravííím všechny
Andrej,krmím granulkami-kotěcí Pro plan a přímo pro fretky krmení Prestige!Výborné!!Ona je potom taková tlusťoučká A strouhám navrch okurek,ten miluje!Na čerstvé maso mi dlabe....
Jinak baby,mám tu párty,přijedete některá??? Už mám 2.drink,ale se mnou to mává hned

27.11.2007 19:41

klafus napsal(a):
juuu tučni tučni.Ty jsi tam teď někdy byla.Tyhle sou pěkně agresivní hajzlíci mi naposledy sežrali program

jj už sem nad tím přemýšlela,ale co má znalost uzlů dovolí,tak mi tam žádný moc nevyhovuje víš,ale byl posouvací a při tom se nerozvazoval nebo tak a ono i ten obrázek by pomoh,páč se to moc nedokážu představit,ale máš pravdu že sponka by taky nebyla marná...

27.11.2007 19:45

klafus napsal(a):
jj už sem nad tím přemýšlela,ale co má znalost uzlů dovolí,tak mi tam žádný moc nevyhovuje víš,ale byl posouvací a při tom se nerozvazoval nebo tak a ono i ten obrázek by pomoh,páč se to moc nedokážu představit,ale máš pravdu že sponka by taky nebyla marná...

Poslala jsem ti tu fotku na mail, ale kvalitu nečekej, zakroužila jsem ti ty místa, kde jsou sponky....

27.11.2007 19:46

cheyenne napsal(a):
Poslala jsem ti tu fotku na mail, ale kvalitu nečekej, zakroužila jsem ti ty místa, kde jsou sponky....

Oki oki,kouknu na to...

27.11.2007 19:47

molly napsal(a):
čaute další příchozí zdravííím všechny
Andrej,krmím granulkami-kotěcí Pro plan a přímo pro fretky krmení Prestige!Výborné!!Ona je potom taková tlusťoučká A strouhám navrch okurek,ten miluje!Na čerstvé maso mi dlabe....
Jinak baby,mám tu párty,přijedete některá??? Už mám 2.drink,ale se mnou to mává hned

Hele jsem se nasmála

http://www.stream.cz/video/9/17654-mluvici- zvirata (1mezera)

27.11.2007 19:55

rocky napsal(a):
Hele jsem se nasmála

http://www.stream.cz/video/9/17654-mluvici- zvirata (1mezera)

mazéééc... Mě Molly taky zdraví,když přijdu..Ale tohle

27.11.2007 19:58

molly napsal(a):

Evi,pořád mi nic nedošlo..jako tenhle tejden mě ten mail nějak zlobí,ale zároven mi ted psala Péťa a od ty mi to přišlo..tak nevim..

27.11.2007 19:59

molly napsal(a):

Andrej,kams zmizela???Čím krmíš Ty freťáčka?

V sobotu si asi zavzpomínám na práci servírkyMě volal tamní šéf,že potřebuje pomoct,mají akci

27.11.2007 19:59

molly napsal(a):

taky jsem se hezky od srdce zasmála-opravdu nářez!!

27.11.2007 20:08

molly napsal(a):

kam se všichni podělííí

27.11.2007 20:10

molly napsal(a):
kam se všichni podělííí

Už jsem zas tu, byla jsem naložit masíčko

27.11.2007 20:11

cheyenne napsal(a):

S mailíkem nevím, mám to v odeslanejch.....
V ZOO jsme byli loni, od tý doby jsem na fotky ani nekoukala....

sadzi saj

27.11.2007 20:13
sadzi saj

cheyenne napsal(a):

Jj, jsem tu, já kupuju granulky od Vitakraft myslím přímo pro freťule a střídám to s Whiskas pro kočky, ale na kožešinových zvířatech v diskuzi se do mě jednou kvůli tomu někdo obul, že to není dobrý krmení, tak proto jsem se ptala, čím krmíš ty

27.11.2007 20:17

molly napsal(a):

Chtěla jsem se zeptat zkušenejch, jestli vím dobře o udidlech
Dvakrát lomený působí na jazyk a jednou lomený na koutky?
Jsme hadříkovi měnili udidlo, tak teď alchymujem, jak dál

27.11.2007 20:17

sadzi saj napsal(a):
Jj, jsem tu, já kupuju granulky od Vitakraft myslím přímo pro freťule a střídám to s Whiskas pro kočky, ale na kožešinových zvířatech v diskuzi se do mě jednou kvůli tomu někdo obul, že to není dobrý krmení, tak proto jsem se ptala, čím krmíš ty

Andrej,ten vitakraft opravdu za moc nestojí....A whiskas taky :( Fre´tulky potřebujou hodně tuku v krmivu... Lepší variantou by pro Tebe bylo,když už ne to "super premie",tak "premie"...Purinu ONE(takovej zelenej pytlík) seženeš i na Hypermarketech

27.11.2007 20:20

cheyenne napsal(a):

2x lomené opravdu lepší působí na jazyk a spodní čelist Nevím,jakou tlouštku chceš,kdyžtak tu mám jedno s pecičkou uprostřed...Zítra kdyžtak vyfotím,když jej pohledám

27.11.2007 20:20

cheyenne napsal(a):

mufík

27.11.2007 20:25

cheyenne napsal(a):
mufík

Zuzi, my jsme právě zjistili, že máme nejspíš problém s jazykem, dneska jsme prubli jednou lomený stihlo a vypadal spokojenějc. Předtím měl dvakrát lomenou olivu, Lukáš má celkem zásobu, já mám doma dokonce ještě sněhuláka, občas na něj kouknu, abych si připomněla, jaký křivdy jsem působila...
S těma zarolovanejma je dřina , ale už chodí pěkně, sice zatím hlavu skoro v oblacích, ale docílili jsme lehkého kontaktu v hubě, pořádného uvolnění, pohybu odzadu a slušné podsazení, lepší přechody.... no, mohla bych jmenovat moc , uvidíme na jaře, až vyjedou kluci na závody

27.11.2007 20:34

cheyenne napsal(a):
Zuzi, my jsme právě zjistili, že máme nejspíš problém s jazykem, dneska jsme prubli jednou lomený stihlo a vypadal spokojenějc. Předtím měl dvakrát lomenou olivu, Lukáš má celkem zásobu, já mám doma dokonce ještě sněhuláka, občas na něj kouknu, abych si připomněla, jaký křivdy jsem působila...
S těma zarolovanejma je dřina , ale už chodí pěkně, sice zatím hlavu skoro v oblacích, ale docílili jsme lehkého kontaktu v hubě, pořádného uvolnění, pohybu odzadu a slušné podsazení, lepší přechody.... no, mohla bych jmenovat moc , uvidíme na jaře, až vyjedou kluci na závody

ok...Pak už můžu sloužit jen gumovým déčkem :)) Páč na sezonu bych chtěla jít do Hackamore na závody.tréninky odjezdím zas na sidepullu

sadzi saj

27.11.2007 20:34
sadzi saj

cheyenne napsal(a):

Tak to je super, že Vám to takhle pěkně s Hadříkem jde Já mám jednou lomený gumový a taky jsem přemýšlela nad 2x lomeným, pěkně na něm Elí hned přežvykovala, ale nevím, zda to není jenom, že při první změně je to vždycky lepší, ale na gumovým chodí taky dobře, tak u něj asi zůstanu

Zuzi fakt jo?? No vidíš, já myslela, že ten Vitakraft je dobrá krmení, kupuju to i pro králíky směsi a že Whiskas patří taky mezi ty lepší , tak asi budu muset přesedlat, přece jenom je zima, tak aby se měl klučina Takže Purinu doporučuješ jo??

sadzi saj

27.11.2007 20:35
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tak to je super, že Vám to takhle pěkně s Hadříkem jde Já mám jednou lomený gumový a taky jsem přemýšlela nad 2x lomeným, pěkně na něm Elí hned přežvykovala, ale nevím, zda to není jenom, že při první změně je to vždycky lepší, ale na gumovým chodí taky dobře, tak u něj asi zůstanu

Zuzi fakt jo?? No vidíš, já myslela, že ten Vitakraft je dobrá krmení, kupuju to i pro králíky směsi a že Whiskas patří taky mezi ty lepší , tak asi budu muset přesedlat, přece jenom je zima, tak aby se měl klučina Takže Purinu doporučuješ jo??

27.11.2007 20:42

sadzi saj napsal(a):

Andrej ,to je prima Určitě uděláš freťáčkoj radostNa Hypermarketech je ta "purina one" cca za 30kč,myslím 200g... Já beru v práci "purinu pro plan cat kitten" 1,5kg za 199,- a 1kg "prestige ferret" přijde u nás na 198,-

Snad jsem Ti podala dostatečné info...

Ta byla mrňavááá

27.11.2007 20:50

molly napsal(a):
Andrej ,to je prima Určitě uděláš freťáčkoj radostNa Hypermarketech je ta "purina one" cca za 30kč,myslím 200g... Já beru v práci "purinu pro plan cat kitten" 1,5kg za 199,- a 1kg "prestige ferret" přijde u nás na 198,-

Snad jsem Ti podala dostatečné info...

Ta byla mrňavááá

týjo holky už to tady pomalu vypadá jako na moderce o fretkách

27.11.2007 20:54

rocky napsal(a):
týjo holky už to tady pomalu vypadá jako na moderce o fretkách

nééé nééé jen máme kromě koní taky další broučky

sadzi saj

27.11.2007 20:58
sadzi saj

molly napsal(a):
nééé nééé jen máme kromě koní taky další broučky

Jj, tak tak

A na jak dlouho ti to vydrží?? Mě to vždycky zblajzne, že ani nemrknu

sadzi saj

27.11.2007 21:00
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jj, tak tak

A na jak dlouho ti to vydrží?? Mě to vždycky zblajzne, že ani nemrknu

27.11.2007 21:03

sadzi saj napsal(a):

týýý jó... Já to nepočítala min. měsíc...Když mám to i to...Počítám,že další budu brát až někdy koncem ledna....

sadzi saj

27.11.2007 21:22
sadzi saj

molly napsal(a):

týýý jó... Já to nepočítala min. měsíc...Když mám to i to...Počítám,že další budu brát až někdy koncem ledna....

27.11.2007 21:23

molly napsal(a):

Tož babky,dobrou..Tady na Ifauně...Pokračujem na Icqu

27.11.2007 21:25

molly napsal(a):
Tož babky,dobrou..Tady na Ifauně...Pokračujem na Icqu

Tady dobrou, stejně dochází místo , jdu si zakouřit, zapátrat po troše alkoholu a za chvilku budu na icq

sadzi saj

27.11.2007 21:29
sadzi saj

cheyenne napsal(a):
Tady dobrou, stejně dochází místo , jdu si zakouřit, zapátrat po troše alkoholu a za chvilku budu na icq

Tak zdarec baby

27.11.2007 21:30

cheyenne napsal(a):

brou...A kdyby se chtěl ještě někdo přidat 206416737

27.11.2007 22:19

molly napsal(a):
brou...A kdyby se chtěl ještě někdo přidat 206416737

dobrou ženy

Přidejte reakci

Přidat smajlík