Ahojky,hledám někoho,kdo má koníka po plemeníkovi Watergatte,mám 10 letou kobylku. Posílejte fotečky a vaše názory....díky
siringa
napsal(a):
v Radíkově u Olomouce stojí kobyla, ryzka po W.
kamoska ma kobylu po W. kukni: http://www.sarinka-irma.websnadno.cz/
sobík

siringa
napsal(a):
v Radíkově u Olomouce stojí kobyla, ryzka po W.
ta co stojí v Radíkově...to je právě ta moje...Ramona z Latiny po Watergatte...mě by zajímal názor ostatních,páč jsem slyšela že tyto koně mají problémy s nohama atd....já třeba takový problém vůběc nemám
sobik
napsal(a):
Ahojky,hledám někoho,kdo má koníka po plemeníkovi Watergatte,mám 10 letou kobylku. Posílejte fotečky a vaše názory....díky
http://thj.wz.cz - klisna Wanda např. ve Fotogalerii
Velmi dobré chody i charakter, pracovitá, ochotná. V nezkušených rukou okamžitě přebírá velení
hanatichakova
napsal(a):
http://thj.wz.cz - klisna Wanda např. ve Fotogalerii
Velmi dobré chody i charakter, pracovitá, ochotná. V nezkušených rukou okamžitě přebírá velení
Wanda
siringa
napsal(a):
a já myslela Powahu na věži v Radíkově, taky není moc normální jsem slyšela
Ahojky!! tak já mám doma klisnu po Wattergate... je to super kobylka, ale je trošku šklebivá ... ale pod sedlem a jinak je fakt super!!! jenom se šklebí no
sobik
napsal(a):
Ahoj! Tak aj ja sa pridam s mojou kobylkou Pém po Watergatte. Ma tiez 10 rokov a je z matky Polana po Kontur.
sobik
napsal(a):
Pem je podla aj skusenejsich ludi ako som ja velmi talentovana kobylka, stylova skokanka s velmi dobrymi chodmi povahovo je velmi mazliva a strasny zavislak - velmi ada ma spolocnost, dokaze sa strasne naviazat jak na ineho kona tak aj na cloveka
sobik
napsal(a):
Pem sa najskor venovala parkurovemu skakaniu, v 4 zacala chodit kriteria no hned asi na 3 pretekoch si vo voziku zranila nestastnou nahodou nohu ... no bolo by to na dlhsie ... v sucasnosti sa od juna pripravuje na svoju prvu drezurnu sezonu, tak snad nam to vyjde
Jej najhorsou vlastnostou je to, ze je velmi citliva na vonkajsie ruchy (hlavne na zvuky) v dosledku coho sa dost laka. Urcite to nie je kon pre uplneho zaciatocnika.
sobik
napsal(a):
Pém
sobik
napsal(a):
tonka
napsal(a):
Inak su tu len same kobyly, tak pridam este jedneho zrebca (mozno uz ale valacha) fotka je z netu (asi z horses.sk). Je to pravy brat mojej Pem
Paris
tonka
napsal(a):
Az teraz som si precitala o tom probleme s nohami. Pem si ako 4 rocna zakopla nohu vo voziku a cca pre 2 rokmi sa jej znova objavil problem s tou istou pravou prednou slachou. Nemyslim vsak ze by to mohlo byt ale dedicne. Jej vobec problemy s nohou nastanu az ked zacnem planovat nejake preteky, neznasa ich
tonka
napsal(a):
Az teraz som si precitala o tom probleme s nohami. Pem si ako 4 rocna zakopla nohu vo voziku a cca pre 2 rokmi sa jej znova objavil problem s tou istou pravou prednou slachou. Nemyslim vsak ze by to mohlo byt ale dedicne. Jej vobec problemy s nohou nastanu az ked zacnem planovat nejake preteky, neznasa ich
Čauky, taky máme kobylu po Watergatte, je jí tuším 13. Stylová super skokanka, fajn ovladatelná, ale lekavá, čumivá. Problémy s nohama teda nemá naprosto žádné, má nožky jak strunky. Letos chodila parkury do ZL a je zapuštěná po Topas 8.
janulka
napsal(a):
Čauky, taky máme kobylu po Watergatte, je jí tuším 13. Stylová super skokanka, fajn ovladatelná, ale lekavá, čumivá. Problémy s nohama teda nemá naprosto žádné, má nožky jak strunky. Letos chodila parkury do ZL a je zapuštěná po Topas 8.
Ještě nějakou fotečku.....
janulka
napsal(a):
Ještě nějakou fotečku.....
A s kamarádkou na závodech.......
Jo a tu svoji "super" povahu přenáší i na potomky
bonbonka
napsal(a):
Tonka,ty máš kobylu v ždani ? :)
ano v Zdani smiem sa spytat preco? pozname sa? mozno aj hej
janulka
napsal(a):
je to fesanda a co sa tyka povahy, tak to akoby mojej Pem z oka vypadla
tonka
napsal(a):
je to fesanda a co sa tyka povahy, tak to akoby mojej Pem z oka vypadla
taky mám koníka po tomto hřebci.valach11let. jmenuje se cedrik.
margotka
napsal(a):
taky mám koníka po tomto hřebci.valach11let. jmenuje se cedrik.
perfektní chody.na jízdárně ho zvládne malé dítě.na vyjíždky už to chce ale zkušenějšího jezdce.na fotce je na něm jedna holčina co mi chodí ke koním.
margotka
napsal(a):
perfektní chody.na jízdárně ho zvládne malé dítě.na vyjíždky už to chce ale zkušenějšího jezdce.na fotce je na něm jedna holčina co mi chodí ke koním.
ještě jedna
sobik
napsal(a):
Měla jsem 3 roky valacha Vikinga po Watergatte. Problémy s nohama neměl žádné. Povahově velice zajímavý. Hrozně moc inteligentní, uměl toho využívat, ale nadruhou stranu nebyl zákeřný. Pod sedlem a na ošetřování i pro malé dítě. Chodil spolehlivě, nelekal se, nevyhazoval, dělaly jsme s ním různé kraviny. Super styl skoku a pěkné chody, jediné co je horší bylo, že byl hrozněj závislák na koních a čumivej na neznámé překážky (např. nikdy nepřešel plnou zeď v parkuru, když tam byla, bylo jasné, kde skončíme). Na vyjížďky sám chodit neuměl. Jen asi 2 krát za ty 3 roky jsem s ním byla někde dál sama v terénu, protože měl dobrej den a mluvila jsem s ním, tak zapoměl na kámoše a šel. Jinak začal couvat a divoké točky dom, cesta necesta... Když bylo velké kolbiště v parkuru tak zdrhal na opracko za koněma, prostě vzal jezdci ruku a odjel s ním... Zkoušel to na něm Zdeněk Žíla, David Fialka a všecky odtáhl tam kam chtěl on. Když ho za to trenéři zbili, bylo mu to jedno, uzavřel se do sebe a ještě o to víc neměl chuť cokoliv dělat. Před lidmi, kterým nevěřil byl všeobecně hodně introvertní. Na mě si pak ale zvykl a nedal na mě dopustit, zdravil řehtáním, chodil za mnou bez vodítka, jezdila jsem na něm komplet "nahatém" (bez sedla a uzdečky, ani ohlávku...). Chtělo to prostě jen čas, akorát na to závodění moc nebyl (říkali jsme si že z toho má vyložene strach a stres tak kdoví jestli ho nebarovali...) a na samotné vyjížďky taktéž ne... Jinak 100% spolehlivý pro děcka a na hipoterapii, dělaly jsme na něm i voltiž celá skupinka...:-)
sobik
napsal(a):
Viking - mazel.... Důvěřoval, ale prověřoval...
sobik
napsal(a):
Trénink s Davidem Fialkou. Doma nebo ve skupince koní přešel parkur 130 cm hravě, jednotlivé skoky i 140 cm (tenkrát mi bylo 14 - 16let, berte to s rezervou, s někým jiným by dal určitě i víc... I když kdoví, se mnou "doma" skákal, protože to dělal pro mě, měl mě rád, s Davidem Fialkou se sekal "doma" i před pitomým křížkem)
sobik
napsal(a):
Skákala jsem na něm dost a taky často (tréninky 2 krát týdně v sezoně, o víkendu závody nebo veřejňák, který většinou nedopadl slavně...), ale zase ne tolik, aby se mu to znechutilo. Doma se mnou skákal neustále s chutí. Jeho klad byl, že si dával velký pozor na nohy, za celé 3 roky shodil 2 překážky - jednu na výšce 140 cm když mu to nevyšlo a jednu asi 110 cm když už byl celý zlitý a bylo 30 stupnu ve stinu a my sme meli trenink... Asi ho fakt barovali...Chudacka...
sobik
napsal(a):
Kravinky, na ty byl 100%
sobik
napsal(a):
Viking uprostřed.... Plavení úplně miloval, rád plaval a vždycky si do vody na mělčině aji lehnul (jednou i se sedlem, ještěže jsme měli winteca tenkrát ) .. Zajímavé to bylo s kalužema...Normálně jima procházel a když jsem to po něm chtěla extra, tak najust nepůjde a dělal jakou má panickou hrůzu. Byl to herec...Hroznej...
sobik
napsal(a):
Vik a moje malá sestřenka Eliška... Vozila jsem na něm i děti (3 a 5 let) jezdili sami po výběhu na slovo "klus" jim kousek aji zaklusal, na toto byl hrozně hodnej, poznal co se hodí a co ne. když cítil, že prcek nemá už stabilitu jemně přešel do kroku a snažil se klusat tak, aby to co nejmíň drncalo.. To zase kolem mohlo protryskat stádo koní a s ním by to ani nehlo, jinak fakt závislák, ale ohleduplnej..Ale to byste museli vidět...Takhle je to na prd