Středeční chvilky - jedině s ifaunou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.11.2007 07:42

Hezké ránko všem, přeji dobrý den

28.11.2007 07:46

lanika napsal(a):

Parádní snímeček Honzula je "na drátě" Jak mu je??Stihlas ho vzít včera do sněhu?

Mám omluvit Peťu,páč má někde mimo nějakou práci,bude až déle...No a Evča jakbysmet

Venku je kosááááá,všechno zmrzlé....

28.11.2007 07:52

molly napsal(a):
Parádní snímeček Honzula je "na drátě" Jak mu je??Stihlas ho vzít včera do sněhu?

Mám omluvit Peťu,páč má někde mimo nějakou práci,bude až déle...No a Evča jakbysmet

Jen házím pozdrav a mizííím na prezentaci.Ale vrááátím se, díky Zuzi že jsi to nezapoměla vyřídit i po tý kalbičce včera ve třech-hehe! Ale cejtím se fit

28.11.2007 07:58

molly napsal(a):

Dobré játro všem...
Tak tu máme středu...to to letí.
Hlásím že v Turnově je krááásně slunečno, až je mi smuténko, že musím být v práci. Včera jsem totál nestíhala, přijela jsem ke koním po čtvrté, honem vyčistit a jela jsem ven. Leo měla včera nějakej den blbec, začalo to při nasedání...vůbec nechtěla stát...pak mi nechtěla vyjít takovej strmější kopeček...se šprajcovala. Mno a zakončila to tím, vůbec jsem to nečekala, jezdíme tamtudy jaktěžita a ona se po 1001 lekne pomníčku...ještě že ten jupiter tolik podrží...ale o přední kom. jsem si pěkně nabila...
Holky, až budu mít net doma, tak se s váma spojít přes icq...
Babička Leontýnky, 28 let...

28.11.2007 08:00

rocky napsal(a):
Jen házím pozdrav a mizííím na prezentaci.Ale vrááátím se, díky Zuzi že jsi to nezapoměla vyřídit i po tý kalbičce včera ve třech-hehe! Ale cejtím se fit

Peťuli, až tu jsi coby dup Zuziku, vzala jsem Honzíka včera zase jen na chvíli, nechci to zas přepísknout. Tak jsem si udělali okruh na 40 min Tak akorát. Na nožku nekulhá, už byl fit, dokonce si včera hodil 2 hrby , ale pištěl u toho, jak prase na porážce Ted musím akorát vymyslet trasičky kde je teměř bez kamínku, protože teď se to fakt nedá. No a o týden později si myslím, že už s ním vyrazím do lesíku, že by ta nožka už měla být O.K. ikdyby mu to podklouzlo....

Tady u te fotky jsem se musela zamyslet, kde se to vůbec kouká. Zda směrem ke mě, nebo na hory

28.11.2007 08:04

haisovad napsal(a):
Dobré játro všem...
Tak tu máme středu...to to letí.
Hlásím že v Turnově je krááásně slunečno, až je mi smuténko, že musím být v práci. Včera jsem totál nestíhala, přijela jsem ke koním po čtvrté, honem vyčistit a jela jsem ven. Leo měla včera nějakej den blbec, začalo to při nasedání...vůbec nechtěla stát...pak mi nechtěla vyjít takovej strmější kopeček...se šprajcovala. Mno a zakončila to tím, vůbec jsem to nečekala, jezdíme tamtudy jaktěžita a ona se po 1001 lekne pomníčku...ještě že ten jupiter tolik podrží...ale o přední kom. jsem si pěkně nabila...
Holky, až budu mít net doma, tak se s váma spojít přes icq...
Babička Leontýnky, 28 let...

Danny ,to bude super... My jsme včera trochu ujely s holkama na Skypu
Tak budeš moct s nááámáááá

Kdopak to asi bude??

28.11.2007 08:14

molly napsal(a):
Danny ,to bude super... My jsme včera trochu ujely s holkama na Skypu
Tak budeš moct s nááámáááá

Kdopak to asi bude??

Zdar Babice...včera jsem koukala jste se pěkně rozjeli, koukala jsem že zavítala i ANdrej tak to je super, tak snad se třeba dnes ukáže a poví nám jak se holky maj...ale počkejte až se přestěhuju budu mít taky doma comp a budu onlije pořád, ha!

Jinak rozjeli jste zajímavou diskuzi Evi, máš nějaké nové poznatky, již jsem to hodně řešila, teď zvažuji tupější udidlo, nemyslím že mám na tak tenké udidlo ruku...mno uvidíme... co jsem načetla já a pozjistila, jisto jistě je dvakrát lomenné jemnjší, nejlepší je si to vyzkoušet názorně, je vidět rozložení zalomenní tudíš jemnější uhel udidla, pokud je koník citlivý jak na jazyk tak na patro tak je jistě lepší dvakrátlomenné.

28.11.2007 08:21

klawdie napsal(a):
Zdar Babice...včera jsem koukala jste se pěkně rozjeli, koukala jsem že zavítala i ANdrej tak to je super, tak snad se třeba dnes ukáže a poví nám jak se holky maj...ale počkejte až se přestěhuju budu mít taky doma comp a budu onlije pořád, ha!

Jinak rozjeli jste zajímavou diskuzi Evi, máš nějaké nové poznatky, již jsem to hodně řešila, teď zvažuji tupější udidlo, nemyslím že mám na tak tenké udidlo ruku...mno uvidíme... co jsem načetla já a pozjistila, jisto jistě je dvakrát lomenné jemnjší, nejlepší je si to vyzkoušet názorně, je vidět rozložení zalomenní tudíš jemnější uhel udidla, pokud je koník citlivý jak na jazyk tak na patro tak je jistě lepší dvakrátlomenné.

hoj...No,to se pak vážně od notebooku nehnu ani na krok

Hanka mi včera na mou sms vůbec nereagovala :(

28.11.2007 08:30

lanika napsal(a):

Jsme včera v noci ujížděly na vtipech....
Mitsubishi Pajero vrazí do skupinky 16-ti cikánů a všechny je rozmasakruje.
Řidič v klidu vystoupí, sedne si na kapotu, zapálí cigaretu a dívá se na tu
hromadu masa.
Za několik minut dorazí policejní auto, z něhož vyleze policajt.
Chvilku se dívá na tu spoušť, nevěřícně kroutí hlavou a
nakonec se obrátí k řidiči auta a povídá:
"Tak pane řidiči musíme sepsat protokol. Jakou rychlostí beželi, když do vás
vrazili?"

28.11.2007 08:36

molly napsal(a):
Jsme včera v noci ujížděly na vtipech....
Mitsubishi Pajero vrazí do skupinky 16-ti cikánů a všechny je rozmasakruje.
Řidič v klidu vystoupí, sedne si na kapotu, zapálí cigaretu a dívá se na tu
hromadu masa.
Za několik minut dorazí policejní auto, z něhož vyleze policajt.
Chvilku se dívá na tu spoušť, nevěřícně kroutí hlavou a
nakonec se obrátí k řidiči auta a povídá:
"Tak pane řidiči musíme sepsat protokol. Jakou rychlostí beželi, když do vás
vrazili?"

Hezký...
tamto bude molči tatka vis, taky jednoho máme...

Jinak Leni ta fotka je hustá taky mě nechala na vážkách...

28.11.2007 08:44

klawdie napsal(a):
Hezký...
tamto bude molči tatka vis, taky jednoho máme...

Jinak Leni ta fotka je hustá taky mě nechala na vážkách...

Ty bláho, to je konisko.....Někde vyštráchám tátu Honzuly...mmnt

28.11.2007 08:48

lanika napsal(a):
Ty bláho, to je konisko.....Někde vyštráchám tátu Honzuly...mmnt

No jo no ty tatové jsou pěkný,ale SAhib Kubišta je prej pěkný kvitko, prej i potomci, tak mám asi doma vyjímku

28.11.2007 08:51

klawdie napsal(a):
No jo no ty tatové jsou pěkný,ale SAhib Kubišta je prej pěkný kvitko, prej i potomci, tak mám asi doma vyjímku

tady je jeden obřík.....

28.11.2007 08:53

lanika napsal(a):
tady je jeden obřík.....

...v pohybu

28.11.2007 08:59

lanika napsal(a):
...v pohybu

A jak se jmenuje Leni už mám halvu děravou a co je zač, povídej přeháněj...

28.11.2007 09:04

klawdie napsal(a):
A jak se jmenuje Leni už mám halvu děravou a co je zač, povídej přeháněj...

Artemon po Lopezovi Obřík. Taky celkem lenochod z doslechu. Mám kámošku, ktará ho znala z Albertovce. Skočil prý všechno, ale pokud neměl svůj den, vůbec nerespektoval skoky. Bylo mu jedno, jestli shodí, nebo ne Tvrdohlavý paličák, jinak flegmoš....Teda, co jsem slyšela. Na to, že stále připouští je moc šikovný

Jinak tak celkem moc nevím....Stojí u Olomouce, snad se tam někdy sjedu mrknout....

28.11.2007 09:13

lanika napsal(a):
Artemon po Lopezovi Obřík. Taky celkem lenochod z doslechu. Mám kámošku, ktará ho znala z Albertovce. Skočil prý všechno, ale pokud neměl svůj den, vůbec nerespektoval skoky. Bylo mu jedno, jestli shodí, nebo ne Tvrdohlavý paličák, jinak flegmoš....Teda, co jsem slyšela. Na to, že stále připouští je moc šikovný

Jinak tak celkem moc nevím....Stojí u Olomouce, snad se tam někdy sjedu mrknout....

no celý Honzík:))))))) a co máte za mamku...u nás je to A1/1 Alaska po Gouvier

28.11.2007 09:17

klawdie napsal(a):
no celý Honzík:))))))) a co máte za mamku...u nás je to A1/1 Alaska po Gouvier

Tady je i mamka....Babička stará zlatá....Už ale není mezi náma :-(
http://www.hagard.estranky. cz/stranka/honzikovi-rodice

28.11.2007 09:22

lanika napsal(a):
Tady je i mamka....Babička stará zlatá....Už ale není mezi náma :-(
http://www.hagard.estranky. cz/stranka/honzikovi-rodice

28.11.2007 09:27

lanika napsal(a):
...

ses hezky vyblbla...:))))
TAdy trochu tyrání...

28.11.2007 09:32

lanika napsal(a):

Honzula má pěkné stránečky...Bych se taky mohla dokopat a vytvořit něco molinaté...

Kdepak máme zbytek oveček???

28.11.2007 09:33

klawdie napsal(a):
ses hezky vyblbla...:))))
TAdy trochu tyrání...

...Kubištovou na vás.....
Hele, holky, včera mi kámoška řekla něco hnusného. Bylo mi z toho smutno. Byla se kouknout u Zlína se známými na hubertu, , ale to je mimo. No a když už tam byla, tak ten trenér se jel kuknout na pár tažáků. Chtěl je koupit. Přijeli tam, koně stáli ve chlívě, na volno puštění, mytka se synem, ten už měl 3 roky a byl hřebec. Od jeho porodu tam nikdo nebyl, hážou jim jen futro přes okýnko.Koně už musí mít skloněnou hlavu, hrozný nános hnoje. Kobylka kopýtka v katastrofálním stavu, už to asi ani zpravit nepujde. Hřebeček nikdy neviděl kontakt s člověkem....
Mě je z toho zle :-( Proč s tím někdo něco neudělá? Nabízel je za 7 tisíc oba :-(

28.11.2007 09:37

molly napsal(a):
Honzula má pěkné stránečky...Bych se taky mohla dokopat a vytvořit něco molinaté...

Kdepak máme zbytek oveček???

Téda Leni, to je moc pěknej hřebec...prostě jsem na ty ryzáčky, mno...
Leošky taťuldu už jsem sem dávala Dovena, tak sem hodím pro změnu dědu...nejkrásnějšího koně světa 525 Taarlo Kubišta...to je kus chlapa...slintááám
Leni, moc obdivuji tvé schopnosti s poč. programama, já jsem na tohle totálně levoň...

28.11.2007 09:40

haisovad napsal(a):
Téda Leni, to je moc pěknej hřebec...prostě jsem na ty ryzáčky, mno...
Leošky taťuldu už jsem sem dávala Dovena, tak sem hodím pro změnu dědu...nejkrásnějšího koně světa 525 Taarlo Kubišta...to je kus chlapa...slintááám
Leni, moc obdivuji tvé schopnosti s poč. programama, já jsem na tohle totálně levoň...

Dělala mi to kámoška.......Ale není to těžké, jen mít ten program a apk už to jde samo....Mě by bodlo, kdyybych to měla v češtině :-) To mě hodně brzdí....

Hele a nad tou fotkou děda slintám....

28.11.2007 09:56

lanika napsal(a):
Dělala mi to kámoška.......Ale není to těžké, jen mít ten program a apk už to jde samo....Mě by bodlo, kdyybych to měla v češtině :-) To mě hodně brzdí....

Hele a nad tou fotkou děda slintám....

Nazdááááááááááááááááárek

28.11.2007 10:00

luciusl napsal(a):
Nazdááááááááááááááááárek

Ahóój... Mademoiselle

luciusl napsal(a):
Nazdááááááááááááááááárek

Na čase Tu na tebe čekám a furt nic....:Tož tak jak bylo???? Co ten Rozleťák?

luciusl napsal(a):
Nazdááááááááááááááááárek

Jak se máš???Povídej,přeháněj,chci jít za Molčí

28.11.2007 10:01

lanika napsal(a):
Na čase Tu na tebe čekám a furt nic....:Tož tak jak bylo???? Co ten Rozleťák?

No čůůůs Luciště...co nového? Rozlerek už se uklidnil nebo stále dává lekce ródea?
Tad maminka Leošky Laidy Hope - lokomotiva trošičku

28.11.2007 10:01

molly napsal(a):

Schválně....Zdalipak si Luli pamatuje základní pozdravy, které jsme trenovali se Zuzikem v autě?

28.11.2007 10:03

molly napsal(a):

já teď dorazila od koní. Venku svítí sluníčko, ale je sníh a namrznuto. Tak jsem ani nešla jezdit - bo jsme nakovaný na všechny a nemáme podložky
a taky jsem včera chlastala a tak se mi ani moc nechtělo :-)

28.11.2007 10:03

lanika napsal(a):

Lulu,kdy pofrčíš příště??? Já se přibalím do malého zavazadla,ju???
Bonjour,mon ami

28.11.2007 10:06

molly napsal(a):
Lulu,kdy pofrčíš příště??? Já se přibalím do malého zavazadla,ju???
Bonjour,mon ami

Ty, Zuzi, mě se tam moc nelíbilo ...

28.11.2007 10:07

luciusl napsal(a):
Ty, Zuzi, mě se tam moc nelíbilo ...

ahoj maminkooooooooooooooo , budeme si hrát ?

28.11.2007 10:08

luciusl napsal(a):

co to děláš ????

28.11.2007 10:08

luciusl napsal(a):

To se stává...Asi jsi potkala nesprávné lidi... A jela ve špatný čas.... na venkově,u koní ,je to jiné...

28.11.2007 10:09

luciusl napsal(a):
co to děláš ????

už je to uděláno, už je to hotovo ...

28.11.2007 10:10

luciusl napsal(a):
už je to uděláno, už je to hotovo ...

čistí se to líp než bahno :-)

28.11.2007 10:11

molly napsal(a):
To se stává...Asi jsi potkala nesprávné lidi... A jela ve špatný čas.... na venkově,u koní ,je to jiné...

Zuzi, to určitě, já nejsem moc městská ... bylo tam hezky, ne že ne, ale že bych z toho byla nějaká unešená to taky ne

28.11.2007 10:13

luciusl napsal(a):
Zuzi, to určitě, já nejsem moc městská ... bylo tam hezky, ne že ne, ale že bych z toho byla nějaká unešená to taky ne

chtěla jsem jim vyfotit hlavy, ale pořád mi lezli do záběru !!!

28.11.2007 10:13

molly napsal(a):

čau babo...dost že se tu ukážeš a doufám, že nám trochu něco povíš než zas zmizíš....

28.11.2007 10:14

luciusl napsal(a):
chtěla jsem jim vyfotit hlavy, ale pořád mi lezli do záběru !!!

Tak kde jste kdo ??? Danny, je to lump a jednou za čas nám to dá pocítit, teď když to klouže je na sebe ale opatrnej

28.11.2007 10:18

lanika napsal(a):

Ahojík holky,jak se vede?jen chci říct leničce,že jsem právě zjistila,ale Clasic je v maličkém příbuzeneckém vztahu s Aleškem.Clasicova sestra je po Aleškovém dědečkovy,dobrý ne?docela dobrá náhodaBudu muset Aleškovy domluvit,at je na Clasica hodnej,když jsou příbuzní

28.11.2007 10:19

klawdie napsal(a):
čau babo...dost že se tu ukážeš a doufám, že nám trochu něco povíš než zas zmizíš....

Copak by Tě zajímalo ?? :-)
Jo, a náhodou si pamatuju Merci, Bonžuár no, moc toho není, co ? :-(

28.11.2007 10:25

lanika napsal(a):

Lulu,novinky...Molly má opět říji ,sehnala jsem jí k sidepullu hnědé hladké otěže,páč Danka mi je nechtěla nechat Trvalo to,ale přece
Copa sis přivezla s Fr??

28.11.2007 10:26

causinka2 napsal(a):
Ahojík holky,jak se vede?jen chci říct leničce,že jsem právě zjistila,ale Clasic je v maličkém příbuzeneckém vztahu s Aleškem.Clasicova sestra je po Aleškovém dědečkovy,dobrý ne?docela dobrá náhodaBudu muset Aleškovy domluvit,at je na Clasica hodnej,když jsou příbuzní

Jé, Dáji, osud Co Clasulík? Jak vám to jde? Jsem myslela na to, že ti musím odepsat mailík a vidíš, nedomyslela

28.11.2007 10:29

molly napsal(a):
Lulu,novinky...Molly má opět říji ,sehnala jsem jí k sidepullu hnědé hladké otěže,páč Danka mi je nechtěla nechat Trvalo to,ale přece
Copa sis přivezla s Fr??

no a copak jsi přivezla nám?????

28.11.2007 10:31

lanika napsal(a):
Jé, Dáji, osud Co Clasulík? Jak vám to jde? Jsem myslela na to, že ti musím odepsat mailík a vidíš, nedomyslela

Clasulka se má fajn,akorát se straaašně rád válí v největších sračkách,ale ve stáji to máme zase čistější než Alešek.jinak plánuju,že se po novém roce začne brát pod sedlo do jízdárny a budeme ho učit,at tak nespěchá na překážku.zkusí si skočit něco málo s jezdkyni,až nato bude mít formu a uvidíme,jak jim to půjde.No vidíš,jsem tě předběhlaA co ty a Honzík,jsem ráda,že má tu nožku už lepší.A samozřejmě jsem ti zkoukla i vaše videjka

28.11.2007 10:34

klawdie napsal(a):

Holky, přivezla jsem si pěknou angínu, chcete ????

28.11.2007 10:36

klawdie napsal(a):

Tak to je paráda. Vidíš už určitě rozdíl a práce ze země přináší ovoce, co????
Taky jsem ráda, že už je nožka zdráva a snad tomu dlouho tak bude. HOlky, já dne absolutně nic nestíhám v práci. Bud jsem tady, nebo na mailu, nebo na ICQ, ted jsme hodili půlhodinku na skypu s Lulu a Zuzu.....Jeden by se z toho posral.....Viď Luli?

28.11.2007 10:37

lanika napsal(a):
Taky jsem ráda, že už je nožka zdráva a snad tomu dlouho tak bude. HOlky, já dne absolutně nic nestíhám v práci. Bud jsem tady, nebo na mailu, nebo na ICQ, ted jsme hodili půlhodinku na skypu s Lulu a Zuzu.....Jeden by se z toho posral.....Viď Luli?

Leňuch !!!! Jsi drzááááááááááááááááááááááááááááá, víš to ????
Holky, jdu vařit a trochu poklidím, než přijde živitel rodiny z práce - a to bude za chvíli. Mějte se tu krásně. Kdo by chtěl někdy pokecat na skypu jsem tam jako Lucy Happy.
papapapapa

28.11.2007 10:42

lanika napsal(a):

jj Clasic je zlatej koník,sice nám furt rozebírá plot,ale jinak v pohodě.Sice má sem-tam dny kdy se mi nelíbí,že něco provede,ale dostane slovně vyhubováno a pak je hodnej.Zatím s ním problémy nejsou a ze země si rozumíme.Copak to měl vlastně Honzík s tou nožičkou?Ty fotečky co jsi tu dávala s honzíkem jsou krásný

28.11.2007 10:46

causinka2 napsal(a):
jj Clasic je zlatej koník,sice nám furt rozebírá plot,ale jinak v pohodě.Sice má sem-tam dny kdy se mi nelíbí,že něco provede,ale dostane slovně vyhubováno a pak je hodnej.Zatím s ním problémy nejsou a ze země si rozumíme.Copak to měl vlastně Honzík s tou nožičkou?Ty fotečky co jsi tu dávala s honzíkem jsou krásný

Nikdo neví kdy a kde si to udělal, ale nejspíš zvrtnul nožkou v blátě. Za stájí je ho dost a dos, mě taky kolikrát vyzuje gumák natažená šlacha a spěnkový úpon....
Clasic je hodně komunikativní koník, viď? Natálka si ho hodně chválila jak s ním dělala ze země.

Holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý, tož kde jste????????????

28.11.2007 10:51

lanika napsal(a):
Nikdo neví kdy a kde si to udělal, ale nejspíš zvrtnul nožkou v blátě. Za stájí je ho dost a dos, mě taky kolikrát vyzuje gumák natažená šlacha a spěnkový úpon....
Clasic je hodně komunikativní koník, viď? Natálka si ho hodně chválila jak s ním dělala ze země.

já mám právě taky strach,že si konouši něco udělají v tom humusu,naštěstí nám to bláto pěkně přimrzlo,tak je to aspon ztvrdlé.Stím gumákem se mi to taky stalo,ale naštěstí se mi nevyzul.Clasic je fakt suprovej koník,jen prostě potřeboval někoho kdo ho pochopí a bude vědět jak na nějNo jestli je ta Natálka ta holka co chtěla vidět to moje video s Clasicem,tak by mě docela zajímalo co nato říkalaNo každopádně jsem ráda,že je Honzík v pohodě.Hele leni a ty s ním v budoucnu plánuješ i nějaký závod?

28.11.2007 10:53

causinka2 napsal(a):
já mám právě taky strach,že si konouši něco udělají v tom humusu,naštěstí nám to bláto pěkně přimrzlo,tak je to aspon ztvrdlé.Stím gumákem se mi to taky stalo,ale naštěstí se mi nevyzul.Clasic je fakt suprovej koník,jen prostě potřeboval někoho kdo ho pochopí a bude vědět jak na nějNo jestli je ta Natálka ta holka co chtěla vidět to moje video s Clasicem,tak by mě docela zajímalo co nato říkalaNo každopádně jsem ráda,že je Honzík v pohodě.Hele leni a ty s ním v budoucnu plánuješ i nějaký závod?

No v plánu to máme.....Určitě nějaké veřejňáčky koncem sezony a pak se to bude vše odvíjet od toho, jak mu to pujde....Jdu makat, po obídku se ozvu.....A klidně sem na nás mrkni častěji

28.11.2007 10:55

lanika napsal(a):

Drtim comp, holky. Mám tady pár restů, do kterejch se mi dlouho nechtělo.
Hele taky je vás tak krááásně? Tady je fakt azuro...kde máme Janicu?
Holky nevíte o někom, kdo by chtěl křídlo? Potřebujeme se ho zbavit ne a ne ho prodat...

28.11.2007 10:57

lanika napsal(a):
No v plánu to máme.....Určitě nějaké veřejňáčky koncem sezony a pak se to bude vše odvíjet od toho, jak mu to pujde....Jdu makat, po obídku se ozvu.....A klidně sem na nás mrkni častěji

tak doufám,že dojedete i na nějakej závod k nám,at vás vidím v akciJá Aleška nechám zřejmě závodit už jen příští sezonu a pak mu dám pokoj a bude jezdit jen rekreačně.Ale Clasic ten bude muset máknout,protože ten jeho rychlej cval je docela mazec.Já vám tu chodit nebudu,máte to tu dohromady hezky zaběhlé a už víte každá o druhé co a jak a já bych byla totálně mimo obraz

28.11.2007 10:58

haisovad napsal(a):
Drtim comp, holky. Mám tady pár restů, do kterejch se mi dlouho nechtělo.
Hele taky je vás tak krááásně? Tady je fakt azuro...kde máme Janicu?
Holky nevíte o někom, kdo by chtěl křídlo? Potřebujeme se ho zbavit ne a ne ho prodat...

Danny zeptá se kámoše brácha je umělec, už má doma piano i klavinovu tak třeba chtěl i křídlo?:)))

Já se holky snažím trošku makat pač v pondělí a uterý máme audit...tak abych za ně nemohla já...

28.11.2007 11:14

lanika napsal(a):

Čáááu, jsem tady, dneska celkem brzo
Danny, Hradec hlásí luxusní modré nebe, ale odpornou teplotu....
Já jsem ráno teda měla dost co dělat, abych vstala, hlavně jsem se asi 2 minuty po probuzení napila zbytku vodky, takže kvalitní začátek dne
Klári, Phillipe Karl doporučuje jednou lomené udidlo a radši stihlo, než olivu nebo déčko.... včera Hadřík na tom stihle jednou lomeným chodil suprově, něco na tom je.... on má asi opravdu problém s jazykem, pořád ho strkal za udidlo....

28.11.2007 11:22

cheyenne napsal(a):
Já jsem ráno teda měla dost co dělat, abych vstala, hlavně jsem se asi 2 minuty po probuzení napila zbytku vodky, takže kvalitní začátek dne
Klári, Phillipe Karl doporučuje jednou lomené udidlo a radši stihlo, než olivu nebo déčko.... včera Hadřík na tom stihle jednou lomeným chodil suprově, něco na tom je.... on má asi opravdu problém s jazykem, pořád ho strkal za udidlo....

hele a koukala jsem že tam má ted článek s tím angloarabem a bude se věnovat tomu rolování, tak to koukej pořádně nastudovat já to taky pročtu a pak se na to vrhnem...asi si kvuli to philipov zas pořídím jednou lomenný..sic mám ale víš jak potřebujem zlatý..ch jo....

28.11.2007 11:22

lanika napsal(a):

jsem byla nachystat Molčí na večer...Mi pak zapózovala

28.11.2007 11:23

cheyenne napsal(a):

tak jsme se tu sešly, už jsem taky tady!!!! No přece jen musíš dát bacha co piješ ta šťáva v tom je zrádná Jak bylo po ránu??

Chci tohle udidlo, neválí se někomu doma?? 11,5cm??

28.11.2007 11:24

klawdie napsal(a):
hele a koukala jsem že tam má ted článek s tím angloarabem a bude se věnovat tomu rolování, tak to koukej pořádně nastudovat já to taky pročtu a pak se na to vrhnem...asi si kvuli to philipov zas pořídím jednou lomenný..sic mám ale víš jak potřebujem zlatý..ch jo....

hele ale hadřík měl jednou lomenný né? nebo dvakrát?do pusinky jsme mu neviděla... jo a už sem se tě někde ptal, nepojedete náhodou k vachutákovi?

28.11.2007 11:24

molly napsal(a):

Evi,jaké bylo ránko??? Mně se tááák nechtělo...A Molčí mě volala z domečku už od 6hod... No,vykopala jsem se před sedmou

28.11.2007 11:25

molly napsal(a):

jen segra neví m nevím jestli ten roubík, kuličky válečky určitě, ale roubík je celkem ostrý, i když zas by pomohl od toho vytáčení palice...no uvidíme...to je alchymie

28.11.2007 11:27

lanika napsal(a):

láska je jako růže...Není bez trnů....

28.11.2007 11:27

klawdie napsal(a):
jen segra neví m nevím jestli ten roubík, kuličky válečky určitě, ale roubík je celkem ostrý, i když zas by pomohl od toho vytáčení palice...no uvidíme...to je alchymie

potřebuju aby se nezakousl, proto ty protáčecí rolny!

28.11.2007 11:31

molly napsal(a):

Holky, jedu na obídek...kdybych potom usnula na klávesnici a k vám přišla až za dlouho, tak se omlouvám...

28.11.2007 11:32

molly napsal(a):

Roubík není o moc ostřejší, musí se citlivě, protože udidlo nevyjíždí z koutků, ale dobře na ně působí.... roubíkový jsem včera vybrala na příští rok pro Saxíka jako první.... Péťo, já myslim, že dobrá volba.
Vstávalo se nic moc, ale ta zima mě celkem probrala ráno.... jsem jen taková nějaká utahaná , bylo to náročný

28.11.2007 11:34

cheyenne napsal(a):
Roubík není o moc ostřejší, musí se citlivě, protože udidlo nevyjíždí z koutků, ale dobře na ně působí.... roubíkový jsem včera vybrala na příští rok pro Saxíka jako první.... Péťo, já myslim, že dobrá volba.
Vstávalo se nic moc, ale ta zima mě celkem probrala ráno.... jsem jen taková nějaká utahaná , bylo to náročný

To jo dobrá online kalba,do kolika jste to pak ještě táhli?

28.11.2007 11:35

rocky napsal(a):
To jo dobrá online kalba,do kolika jste to pak ještě táhli?

a tady ta druhá varianta

28.11.2007 11:37

rocky napsal(a):
a tady ta druhá varianta

Pak jsme asi za půl hoďky šli spát, já už jsem taky skoro měla klávesnici v ksichtě .
Byla bych pro první udidlo - to hladší.....

28.11.2007 11:40

cheyenne napsal(a):

Evi mě to tak bylo vysvětlováno taky jsem si myslela že to je n brání projíždění udidla v hubě ale bylo mi vysvětleno že je tam tlak roubíku na nos, takže udidlo jen do jemných rukou...toť přednáška z obchodu...

Jinak jsem přemýšlela nad tím pusobením jednou a dvakrátlomenýho a je fakt že pokud jste měli dvakrat tak pusobil na koutky i jazyk, jednou pusobí hlavně na koutky a k ty skole lehkosti ideální...prodávám dvakrát lomený a objednávám jednou:))))

28.11.2007 11:40

lanika napsal(a):

Peťo,mně se to první taky líbí víc... Snad seženeš
Já budu mít zítra krušné ráno,pojedu na ranní,tak budu muset kolem 5:30 z pelíšku...

28.11.2007 11:41

klawdie napsal(a):
Evi mě to tak bylo vysvětlováno taky jsem si myslela že to je n brání projíždění udidla v hubě ale bylo mi vysvětleno že je tam tlak roubíku na nos, takže udidlo jen do jemných rukou...toť přednáška z obchodu...

Jinak jsem přemýšlela nad tím pusobením jednou a dvakrátlomenýho a je fakt že pokud jste měli dvakrat tak pusobil na koutky i jazyk, jednou pusobí hlavně na koutky a k ty skole lehkosti ideální...prodávám dvakrát lomený a objednávám jednou:))))

Můžeš to vysvětlit víc? Jak může udidlo působit na nos?

28.11.2007 11:51

molly napsal(a):
Já budu mít zítra krušné ráno,pojedu na ranní,tak budu muset kolem 5:30 z pelíšku...

Tak to asi dneska nezapaříme, co?

28.11.2007 11:51

molly napsal(a):

mrkni an tohle segra

Nerezové udidlo s mosaznými rolkami. Rolky zabraňují zakousnutí do udidla- nedávají koni v hubě pevný bod a kůň lépe spolupracuje. Kombinace nerez + mosaz podporuje citlivost a slinění. Tloušťka udítka: 14 mm. , šířky 11,5, 12,5, 13,5 a 14,5.
Je za 460,-

EVi bylo mi to tak vysvětlováno ale když si to představíš tlak tam je pochopitelně zboku, zkus to na sobe s prstem...k tomu mužu jen říct že mi tohle bylo takto vysvětleno, neříkám že je to můj názor jen nad tím přemýšlím...vyzkoušet se má všechno dle mého pro Jerryho budou především ideální ty válečky či rolky proti zakusování....

28.11.2007 11:52

cheyenne napsal(a):
Tak to asi dneska nezapaříme, co?

Přijedu z práce kolem půl desáté....

28.11.2007 11:56

klawdie napsal(a):
mrkni an tohle segra

Nerezové udidlo s mosaznými rolkami. Rolky zabraňují zakousnutí do udidla- nedávají koni v hubě pevný bod a kůň lépe spolupracuje. Kombinace nerez + mosaz podporuje citlivost a slinění. Tloušťka udítka: 14 mm. , šířky 11,5, 12,5, 13,5 a 14,5.
Je za 460,-

EVi bylo mi to tak vysvětlováno ale když si to představíš tlak tam je pochopitelně zboku, zkus to na sobe s prstem...k tomu mužu jen říct že mi tohle bylo takto vysvětleno, neříkám že je to můj názor jen nad tím přemýšlím...vyzkoušet se má všechno dle mého pro Jerryho budou především ideální ty válečky či rolky proti zakusování....

Ano, o ten tlak z boku jde, jen nechápu tlak na ten nos, to déčko působí hodně podobně, jde o to, že s roubíkem se bude líp ohýbat a vyřeší to kus problému se zakusováním, protože jde na tom líp stočit hlava do strany. Ono jsou taky nejmíň dva druhy zakusování, chtělo by to okouknout, jak to dělá a pak vybírat udidlo...
Ty válečky jsou super, ale pokud má problém s udidlem, jakože má, tak já osobně bych se zamyslela nad anatomickým roubíkem, aby bylo příjemné v hubě, ale kůň ovladatelnej.....

28.11.2007 12:00

lanika napsal(a):

Evikůůů,včera jsme tam měli maníka z vedeí firmy,co má na starosti zvířátka na prodejnách... Tak našemu "Oskaroj" je teprvá 5měsíců....

28.11.2007 12:01

molly napsal(a):
Evikůůů,včera jsme tam měli maníka z vedeí firmy,co má na starosti zvířátka na prodejnách... Tak našemu "Oskaroj" je teprvá 5měsíců....

Tak to je hustý..... to asi ještě vyroste do pořádný slepičky, co?
Kurňa, snad tam do jara vydrží

Malej Sanetek

28.11.2007 12:01

cheyenne napsal(a):
Tak to je hustý..... to asi ještě vyroste do pořádný slepičky, co?
Kurňa, snad tam do jara vydrží

Malej Sanetek

A já a velkej Sanetek...

28.11.2007 12:03

cheyenne napsal(a):
A já a velkej Sanetek...

když už je velkej,tak na něj skoč Ale nezapome'ň Jen na parelce a bez sedláááá

28.11.2007 12:09

molly napsal(a):

No jo, už mu táhne na třičtvrtě roku

28.11.2007 12:09

molly napsal(a):

hihi..

28.11.2007 12:13

rocky napsal(a):
hihi..

Toho nám snad do příštího roku taky nikdo neveme , to je druhý zvířátko, který "strašně potřebujem"

28.11.2007 12:37

cheyenne napsal(a):
Toho nám snad do příštího roku taky nikdo neveme , to je druhý zvířátko, který "strašně potřebujem"

Tak jsem tady z obídku, dala jsem si holanďáka s brrrr. kašíííí. Mňam Mňam...
Holky, s těma udidlama to je opravdu na vejšku...
My máme všechny kobyly na stíhle jednou lomenném odlehčeném. Jen Gitce jsem vyměnila za roubík...je na něm lepší voditelná a chodí na něm lépe...jen je problém v tom, že starého psa se nové kousky učí velice pomalu a špatně. Hubu už jí v sedmnácti nikdo nepředělá, na trajdání chodí na ohlávce a když jsem s ní chodila na trénink tak jsem chodila na roubíku a v pohodě...jen ty otevřené louky nám dělají stááále problém.
Ty rolky jsou opravdu suprový pro koníky, kteří se umí zakousnout...a materiál je příjemný pro koníka...podporuje slinění. Je to o zkoušce holky. Stále je co se učit a studovat...jen mi hlava nebere ty všeljaký udidla, uždění a ty cajky co používají světový park. jezdci...bych ani nevěděla co kam patří...

28.11.2007 12:55

haisovad napsal(a):
Tak jsem tady z obídku, dala jsem si holanďáka s brrrr. kašíííí. Mňam Mňam...
Holky, s těma udidlama to je opravdu na vejšku...
My máme všechny kobyly na stíhle jednou lomenném odlehčeném. Jen Gitce jsem vyměnila za roubík...je na něm lepší voditelná a chodí na něm lépe...jen je problém v tom, že starého psa se nové kousky učí velice pomalu a špatně. Hubu už jí v sedmnácti nikdo nepředělá, na trajdání chodí na ohlávce a když jsem s ní chodila na trénink tak jsem chodila na roubíku a v pohodě...jen ty otevřené louky nám dělají stááále problém.
Ty rolky jsou opravdu suprový pro koníky, kteří se umí zakousnout...a materiál je příjemný pro koníka...podporuje slinění. Je to o zkoušce holky. Stále je co se učit a studovat...jen mi hlava nebere ty všeljaký udidla, uždění a ty cajky co používají světový park. jezdci...bych ani nevěděla co kam patří...

to mi povídej...se něco naučíš a všechno se zas trochu změní, ježíš já mám hlad a dne stu nic nemám..umřřuuu

28.11.2007 12:58

lanika napsal(a):

já měla plněné br. knedle uzeným... Jsem si to včera navařila,tak si to sežeru

28.11.2007 13:01

molly napsal(a):
já měla plněné br. knedle uzeným... Jsem si to včera navařila,tak si to sežeru

tak mylaškové, i Janica je tady...:))
Měla jsem dneska to skupinové šetření na gymplu....a na mail vám napíšu, co jsme prováděla včera, s tím se tu radši ani prezentovat nebudu..:))Páč Janka fest řádila..:)))))
A jinak k mým udidlům, kobylák i kobyla mají nerez stihlo jednou lomené...

28.11.2007 13:08

kukinatost napsal(a):
Měla jsem dneska to skupinové šetření na gymplu....a na mail vám napíšu, co jsme prováděla včera, s tím se tu radši ani prezentovat nebudu..:))Páč Janka fest řádila..:)))))

ahóoj... Pařba byla pořádná,že?

28.11.2007 13:10

molly napsal(a):
ahóoj... Pařba byla pořádná,že?

zlatka, nestíhám, ozvu se později, nebo až zítra :-(

28.11.2007 13:16

kukinatost napsal(a):

Hój Janica, těším se na povídku :-)))
Tak já už mám vedle klávesnice obídek, směsku z krůtích kousků a rejžičkou.... to si dtejně nejlíp navařim sama, nikde tam nenalejou tolik sojový omáčky, jako já

28.11.2007 13:26

lanika napsal(a):

Holky,dobalím se a frčím na BUS...Mějte se fajne...Papa

28.11.2007 13:34

molly napsal(a):
Holky,dobalím se a frčím na BUS...Mějte se fajne...Papa

Zuzi páááá

28.11.2007 13:53

cheyenne napsal(a):
Zuzi páááá

Jééé Eviku, to je dobrá fotka...také fotogenickej koník...

28.11.2007 13:56

haisovad napsal(a):
Jééé Eviku, to je dobrá fotka...také fotogenickej koník...

No jo, je to mistr ksichtů

28.11.2007 14:06

cheyenne napsal(a):
No jo, je to mistr ksichtů

no spíš máš pohotovou ruku...to je tlamisko...a libí se mi to pozadí to vypadá jak někde ze sahary:)

28.11.2007 14:15

klawdie napsal(a):
no spíš máš pohotovou ruku...to je tlamisko...a libí se mi to pozadí to vypadá jak někde ze sahary:)

Jenže on když zívá, tak aspoň desetkrát, takže se to stíhat dá

28.11.2007 14:16

cheyenne napsal(a):
Jenže on když zívá, tak aspoň desetkrát, takže se to stíhat dá

Jsem právě blejskla tu straku, kterou si tady vykrmuju

28.11.2007 14:21

cheyenne napsal(a):
Jsem právě blejskla tu straku, kterou si tady vykrmuju

Pozadí se u nás fotí dobře, dá se udělat "moře"....

28.11.2007 14:23

cheyenne napsal(a):
Pozadí se u nás fotí dobře, dá se udělat "moře"....

... dostihová dráha....

28.11.2007 14:24

cheyenne napsal(a):
... dostihová dráha....

.... i poušť

28.11.2007 14:25

cheyenne napsal(a):
.... i poušť

našla jsem jednu pěknou velbloudí....

28.11.2007 14:27

cheyenne napsal(a):
našla jsem jednu pěknou velbloudí....

a jeden společněj ksicht

28.11.2007 14:29

cheyenne napsal(a):
a jeden společněj ksicht

28.11.2007 14:30

cheyenne napsal(a):
a jeden společněj ksicht

Eviku, tady to vypadá, že má Sáxa tu prdel deset metrů daleko...
Merlin má zálibu každýho tahat za ocásek...

28.11.2007 14:31

haisovad napsal(a):
Eviku, tady to vypadá, že má Sáxa tu prdel deset metrů daleko...
Merlin má zálibu každýho tahat za ocásek...

To byly první pokusy o trénink výstavního postoje - vždycky z toho vyšel oslík

28.11.2007 14:33

cheyenne napsal(a):
To byly první pokusy o trénink výstavního postoje - vždycky z toho vyšel oslík

A když už je náznak, že se trochu začíná dařit, tak je za náma strom

28.11.2007 14:35

cheyenne napsal(a):

Janulice, doufám, že jsi na mě s tou povídkou nezapoměla
Babiky, dost dobré fotečky Ted jsem to zběžně pročetla.... Za chvíli mažu na bus, jedem na ty tranvestiti, tak jdu dnes pařit já

28.11.2007 14:37

lanika napsal(a):
Babiky, dost dobré fotečky Ted jsem to zběžně pročetla.... Za chvíli mažu na bus, jedem na ty tranvestiti, tak jdu dnes pařit já

Taky čekám čekám na mailu.... asi bude douhé povídání....
Užij si babochlapy, já se na ně chystám už pár let, ale letos snad už vyrazim....

Saxa skokan....

28.11.2007 14:39

cheyenne napsal(a):

Evikůůůů, máš krááásného oře.

28.11.2007 14:39

cheyenne napsal(a):
Taky čekám čekám na mailu.... asi bude douhé povídání....
Užij si babochlapy, já se na ně chystám už pár let, ale letos snad už vyrazim....

Saxa skokan....

Už jsem na nich byla loni a zařekla jsem se, že pokud u nás ještě budou, jdu bezpodmínečně znova Koukám koukám eviku, odkud jsi vytáhla ty fota.....Jsem ještě asi neviděla

28.11.2007 14:41

haisovad napsal(a):
Evikůůůů, máš krááásného oře.

Co to tam je na té zemi...?

28.11.2007 14:42

haisovad napsal(a):
Co to tam je na té zemi...?

28.11.2007 14:44

haisovad napsal(a):

Dany, boduješ.......Eviku, šmátrej v šuplíku, musíš trumfnout Dany

28.11.2007 14:44

lanika napsal(a):

ty joo tak si ty kluky převlečený pěkně užij...já jdu dnes makat blé...

28.11.2007 14:47

lanika napsal(a):
Dany, boduješ.......Eviku, šmátrej v šuplíku, musíš trumfnout Dany

taky koukám že Evizna vyštráchla něco nového sem s tím....já už tak ypomalu budu končíti.....

28.11.2007 14:50

klawdie napsal(a):
taky koukám že Evizna vyštráchla něco nového sem s tím....já už tak ypomalu budu končíti.....

Já to za chvíli taky balim...
Leo zařadit zpátečku....téééééď

28.11.2007 14:51

haisovad napsal(a):
Já to za chvíli taky balim...
Leo zařadit zpátečku....téééééď

Hódná holka... a etě kousek

28.11.2007 14:51

haisovad napsal(a):
Hódná holka... a etě kousek

Tak né no...ale nehoň mě

28.11.2007 14:53

haisovad napsal(a):
Tak né no...ale nehoň mě

Mááámííí, já už chci domůůů....

28.11.2007 14:54

klawdie napsal(a):

To jsou fota z července.... je jich tam tolik, že jsem je sem nestihla dát a pak už byly další nový....
Ale to h...o asi netrumfnu....

Jedna vzpomínková :-)

28.11.2007 14:54

haisovad napsal(a):
Mááámííí, já už chci domůůů....

Víš co mladej, vlez mi na záda, jo!!!!

A maminku se musí poslouchat, že

28.11.2007 14:55

cheyenne napsal(a):
To jsou fota z července.... je jich tam tolik, že jsem je sem nestihla dát a pak už byly další nový....
Ale to h...o asi netrumfnu....

Jedna vzpomínková :-)

Našla jsem jen slimáka....

Přidejte reakci

Přidat smajlík